Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Vincent Sparks
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Learning is fun - IzZin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Vas. Feb. 12 2012, 22:05

-Kérlek, kérlek, kérlek!-
Ismételgetem meg még néhányszor a kérlelést, utána odafordulok hozzá, és a tenyereimmel közrefogom az arcát, úgy nézem könyörgően a szemeit, és próbálok rá hatni. Utána odahajolok, és a kéréseket csókokkal pecsételem meg, hátha akkor hajlandó lesz rá, átölelem, és a kezeimet a felsője alá csúsztatom a hátát simogatva, a bőrét, teljesen hozzá bújok.
-Van az a szituáció, amiben ha én nemet mondok, az neked is rosszul esne... úúgy szeretném nézni veled, kééérlek!-
Tudom, hogy érti, hogy mire gondolok, nevezetesen a mai este további szórakozása forog kockán. Mit neki egy kis vámpíros film? Igazán kibírná. Igazából magam sem tudom, miért szeretném ennyire rávenni, talán inkább azt akarom bizonyítani, hogy még mindig hatással vagyok rá ilyen téren is, mint nézni valójában.
-A kedvemért!-
Édesen pislogok rá, utána a nyakába csókolok, ezzel remélhetőleg eszébe juttatva, milyen, amikor hálás vagyok valamiért.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Vas. Feb. 12 2012, 23:26

Annyira aljas, és gonosz, hogy az már felháborító! Lenne, ha az aljassága nem járna azzal, hogy a polóm alatt ér hozzám...Na de mit tehetek, ha már fenyeget is? Persze ő azt mondaná, hogy csak kérlelt, de az hogy már feltételeket szab. Igazán nem értem, miért kéne hagynom, hogy kihasználjon... Pontosabban, hogy visszaéljen azzal, hogy mennyire akarom őt. Mégis meg teszi, és bár még mindig nemet akarok neki mondani, tudom, hogy már elbuktam ezt a kört. Pedig az előbb még büszke voltam magamra, hogy nemet tudtam neki mondani.
- A kedvedért... cöh...
Előrehajolok, hogy az asztalról az ölembe vegyem a MacBookot, aztán jövök rá, hogy szemüveg is kéne, azt meg a konyhában hagytam, szóval visszateszem a gépet az asztalra, Izziet arrébb lökdösöm, felállok és megkeresem a szemüveget. Amint megvan a földre ülök, és úgy keresem meg neki ezt a borzalmat, és csak magamban mérgelődöm.
- Gonosz némber...
Motyogom magam elé halkan, miközben rákattintok az Alkonyatra. 5$-ért lehet kölcsönözni, az még belefér. Jelszó, jóváhagyás, megerősítés, szabályzat elfogadás... miért kell ezeket minden egyes alkalommal végig klikkelni? Mindegy, 2 perc alatt végzek így is. Aztán megindul a betöltés. Most még vagy 5 percet várni kell, de aztán HD-ben nézhetjük a filmet. Még beállítom, hogy jól lássuk a képernyőt, aztán visszamászom a kanapéra és magamhoz húzom Izziet. Szörnyű, hogy még mindig a közelemben akarom őt érezni, amikor éppen haragudni akarok rá, de persze nem megy. Helyette csókolgatni kezdem, és a végén nem is kell 5 perc, már alig több, mint egy perc után elindul a film.
- Remélem most örülsz.
Jegyzem meg kissé morcosan, s előre hajolok, hogy teljes képernyőre tegyem a filmet, és nézni kezdem. Legalább tudjam, miért csúszik az esti programom...

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Vas. Feb. 12 2012, 23:40

Nyertem, már megint, a vigyorom bizonyára felbecsülhetetlen értékű. Egy kukk nélkül, csak a tekintetemmel követem végig a mozdulatait, meg várok is, amikor kell, de nem olyan sok idő telik el, és elindul, habár éppen a pasim ajkaival vagyok elfoglalva.
Csak bólogatok a kérdésére, naná, hogy örülök, ha tudná, hogy mennyire. Muszáj bevallanom, hogy ennél a filmnél elbuktam, ez a gyenge pontom. Tudom, mennyire nevetségesnek, irracionálisnak, és szánalmasnak tartják, nekem mégis nagyon-nagyon tetszik, és azt hiszem ez a lényeg. Azért ezt egyelőre nem fejtem ki neki, csak hozzábújok szorosan, és már nézem is a pergő filmkockákat, azonnal magával ragad a sejtelmes világ, a hangulat...
Zin nyaka felé fordítom az arcomat, és belecsókolok a nyakába. Alig pár perc telt el, és engem már annyira nem is érdekel a film, nagyon sokszor láttam, és egészen a hatása alá kerültem ennyi idő alatt is, és ezt a hatást most szeretném is kamatoztatni, hogy ő is úgy érezze, hogy megérte. A nyaka után a kezemmel magam felé fordítom az arcát, és hosszan megcsókolom az ajkait, de nem elég hosszan, mivel hamar kényelmetlenné válik a testhelyzet, így felülök, és úgy folytatom, amit elkezdtem. Leveszem a felsőjét, nem érdekel, hogy fázna, érezni akarom a bőrét, és majd a csókjaim felmelegítik, úgy hiszem - először a kezeimmel simogatom, utána az ajkaimmal. Nem viszem túlzásba, nem szeretném, hogy túl hamar eluralkodjon rajta a vágy, és elvegye az én eszemet is.
-Megmasszírozol?-
Kérdezem, és mire a szó végére érek, már ki is bújtam a felsőmből, sőt, ha beleegyezik a dologba, akkor a szoknyától is hamar meg fogok szabadulni, mert hát úgy jó a masszázs, hogyha a testem több területén csinálja.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Hétf. Feb. 13 2012, 10:25

18+ //annyira nem is Razz - de a biztonság kedvéért kiírom//

A könyökömet a karfára támasztom, a másik kezemmel meg Izziet ölelem, és unottan bámulom a képernyőt. Nem vagyok elragadtatva a filmtől és ez bizonyára meg is látszik rajtam, de nem szólok semmit, nem akarom "elrontani" a "hangulatot". Egyébként elég eddzett vagyok, anyámmal is folyton romantikus filmeket/sorozatokat kell nézni, túl fogom élni ezt is.
A látványos unatkozásból egy csók ránt ki. Először a nyakamon érzem a puha ajkakat, aztán már magafelé fordítja a fejemet és úgy csókol. Nem igazán értem a hirtelen váltást, de eszem ágában sincs tiltakozni, én is helyezkedem kicsit, hogy kényelmesebb legyen mindkettőnek. Leveszem a szemüvegem és a földre ejtem, ahogy a fölsőmet kezdi rángatni.
Libabőrös leszek, de nem tudom hogy a hideg levegőtől-e vagy az érintésétől. Kellemes, amit csinál, nagyon élvezem, csak hamar abbahagyja.
- Persze.
Felelem mosolyogva, hiszen végre olyasmit kér, amihez még kedvem is van. Amint leveszi a felsőjét, már csókolom is, a kezeimmel pedig a melleit kezdem masszírozni. Tudom, hogy nem így gondolta, de muszáj kihasználni az alkalmat. Nem nyújtom túl hosszúra a dolgot, egy-egy apró puszi után felállok és a fürdőszoba felé indulok, de azért még odaszólok neki.
- Helyezd magam kényelembe, mindjárt jövök.
Megkeresem a masszázsolajat, s mire visszaérek, már Izzie is kényelmesen elhelyezkedett a kanapén. Időközben a szoknyájától is megszabadult, ezért kicsit húzom az időt. Előbb a szemüvegemet teszem fel a kisasztalra, aztán a lejátszó programot állítom meg. Nehogy kárba vesszen az 5 dollárom. Aztán még végigmérem, és újfent megállapítom, hogy gyönyörű. Mellé lépek, a haját elsimítom az útból, letérdelek, és egy kevés olajat nyomok a tenyerembe. Kellemes mandarin-grapefruit illatú, az eladó szerint ez az illat energiával tölt fel.
A vállaival és a nyakával kezdem először gyúró mozdulatokkal, persze nem túl erősen, nem akarom, hogy fájjon neki, aztán a hüvelyujjamal körözök majd néhány simítómozdulat... Hosszasan időzöm a vállainál, aztán a gerince mellett siklanak végig az ujjaim, majd a lapockáján, újra a nyakán, aztán egészen lecsúsznak a kezeim a fenekéig, hogy utána kicsit feljebb a keresztcsontjánál is megmasszírozzam.
Időnként egy-egy gyengéd csókot is kap, hol a nyajára, hol a hátára - véletlenszerűen, ha megállok, épp csak annyi időre, hogy még egy kis olajat tegyek a kezeimre.
Én nagyon élvezem ezt a kis kényeztetést, és a reakcióiból azt szűröm le, hogy neki tetszik. Főleg az tetszhet neki, amikor elkalandoznak a kezeim, és a fenekére vagy a melleire simítok, de épp csak egy pillanatra, hiszen most masszírozok, nem szabad ezekre a területekre tévednem.
Aztán nem bírok tovább magammal, és kicsit hosszabban időzők a fenekénél, sőt egészen lecsúszik a kezem a lábai közé, és miután a hátsójára is kap egy-egy puszit, erőt veszek magamon és a combjait próbálom masszírozni. A dolog hamar kudarcba fullad, mert a belső oldalon kezdem simogatni, és csókolgatni.
Erre persze már ő sem tud nyugton maradni - igazából csodálom, hogy eddig bírta - és ahogy mocorogni kezd, én a nadrágomtól igyekszem megszabadulni.
- Szerintem térjünk rá a kárpótlásomra...
Mondom kissé rekedtesen, aztán megcsókolom, és nagyon remélem, hogy már nem akar tovább kínozni.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Hétf. Feb. 13 2012, 20:03

18+ (bár ez se annyira az)

Szerencsére nagyon is benne van a dologban, ami azt illeti túlságosan is, mert rögtön nekiesik a melleimnek, pedig nem is azokat kellene masszíroznia, de erre már igazán csak belemosolyogni tudok a csókba. Leveszem a szoknyámat is, meg a harisnyát is, és (kivételesen nem szétszórom a szobában) a fotel karfájára teszem, utána meg hasrafekszem a kanapén, leveszem a melltartómat is, és a többi mellé teszem, majd várom, hogy visszaérjen.
Úgy fordítom a fejem, hogy lássam a filmet, a karjaimra fektetem, erre leállítja, amikor visszaér.
-Héé!-
Méltatlankodom, és megnyomom a lejátszás gombot, őt úgyse nagyon érdekli, pláne most, hogy gyakorlatilag egy szál bugyiban fekszem a kanapéján, és a kettőnk közötti kapcsolatban szerepel a masszázsolaj is.
Végre nekilát, én pedig olvadni kezdek a kezei alatt, ami azt illeti, nagyon ért hozzá. Az izmaim is szépen lazulnak, a csomók kezdenek eltűnni, én pedig időnként -elég gyakran- felnyögök a kellemes, intenzív érzésre. A kezei elkalandoznak, bámulatos, hogy még arra a pici résre is képes becsúsztatni a kezét, ami a kanapé és a bőröm között van, hogy a melleimet tapizhassa, de igazából tetszik, hogy neki ennyire tetszenek.
Rájövök, hogy mikor jön el az a pillanat, amikor már nem bírja tovább, mert a combjaimra tér, és azoknak is a belső oldalára. Annyira érzékeny vagyok erre a területre, hogy folyamatosan megrándulok, ahogy érinti, és amikor próbálom magam kényszeríteni, hogy ne ránduljon meg a lábam az érintésére, akkor meg beleremegek.
Mivel a filmet nézem, és nem őt, szavakkal is kifejti, hogy minek kellene következnie. Felnézek rá, ahogy vetkőzik, és elmosolyodom huncutul.
-Oké, menj fel, és mindjárt utánad megyek.-
Válaszolom, és az én hangom is elfúló már, először mintha meglepődne a kérésemen, de aztán hamar úgy dönt, hogy ebből csak jó származhat, és elindul felfelé. Még megvárom, amíg a lépteinek a visszhangja elhal a lépcsők fölött, és csak utána ülök fel.
Természetesen készültem, így a táskámért nyúlok, kicipzározom, és előveszem belőle a csodát, amit választottam, és belebújok. A könnyű, selyem anyag finoman omlik rám, jó érzés benne lenni, habár vannak lég kényelmetlen darabok is az ilyesfajta fehérneműkből, ez kifejezetten nagyon tetszik. El is indulok szépen utána, próbálok hangtalanul lépkedni, és felérve megállok először az ajtóba, hogy megcsodálhasson, és közben kacéran mosolygok rá, de nem akarom már sokáig feszíteni a húrt, nála, úgyhogy végül odasétálok hozzá.
-Nos, itt vagyok.-
Mondom a nyilvánvalót, miközben már húz is magához az ágyra, én pedig hagyom.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Hétf. Feb. 13 2012, 21:16

18+ (de csak egy kicsit)

Felküld, amit nem igazán értek, mert bár az ágy sokkal kényelmesebb, mégsem az igazi egyedül. Már nem. Pedig, hogy ódzkodtam először attól, hogy beengedjem. Most meg hiányérzetem van, ha nincs mellettem. Szrönyű.
Elindulok felfelé, de hátra-hátra nézek, hogy ő vajon mire vár még. Folyamatosan ígérgeti, hogy jön, és integet a kezével, hogy menjek már. Nem nagyon tudom mire vélni a dolgot, de hallgatok rá. Elfekszem az ágyon, amíg várok. Hamar felér, de nekem egy örökkévalóságnak tűnik, és közben számtalanszor megfordul a fejemben, hogy lemegyek érte, és felrángatom. Épp csak becsukom a szemem, hogy elűzzem a gonosz gondolatokat, és elszámoljak 10-ig, hogy kicsit türelmesebb legyek, amikor meghallom a lépteit.
- Woow.
Nyögöm nagyon értelmesen, amikor kinyitom a szemem és megpillantom őt az ajtómban. Felülök, és egyszerűen nem jutok szóhoz, annyira gyönyörű. Közelebb sétál, közben meg én is eljutok addig, hogy újra mozogni tudjak, úgyhogy érte kapok és az ágyra húzom.
- Gyönyörű vagy...
Suttogom két csók között, és remélem, hogy nem unja még, hogy folyton ezt mondom. Nem tehetek róla, de valahogy késztetésem van rá, hogy újra meg újra elmondjam neki. Tényleg így gondolom, és ezt a selyem csodát most nekem vette fel, hát muszáj megdicsérni érte. Persze én már elég telhetetlen vagyok, és rögtön le is húznám róla, de akkor elvesztené a varázsát a dolog, így még egy darabig rajta hagyom, csak a bugyiját tüntetem el az útból. De azért nem kapkodok el semmit sem, mert ha már ő így készült, akkor igazán felejthetetlenné kéne tenni az estét. Meg teszek mindent, ami tőlem telik, és még engem is meglep, hogy egy ilyen nap után - aminek folyamán, többször is felhergelt, és igazán elérte, hogy mindennél jobban akarjam - milyen jól bírom.
Még felötlik bennem az is, hogy ígért valami extra kívánságot, meg mindenfélét, de azt hiszem ezt már máskor fogom behajtani rajta, mert képtelen vagyok bármi másra is gondolni, kettőnkön kívül. Számomra teljesen megszűnik minden, csak mi vagyunk, és ebben a biztos tudatban ringatózva jutunk el a csúcsra. Én legalábbis biztosan és nagyon remélem, hogy ő is.
A hátamra fordulok és szorosan magamhoz ölelem Izziet, bár nem hiszem, hogy szökni próbálna, egyszerűen csak jól esik a közelsége. Magunkra rántom a takarót, és bár még, mindig kapkodom a levegőt, lágyan megcsókolom. A szívem is majd kiugrik a helyéről, de nem zavar, mert végre biztosan tudom, hogy szeretem, csak abban nem vagyok még biztos, hogy hogyan közöljem ezt vele.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Hétf. Feb. 13 2012, 22:24

18+

Azért az egy mondatért, amit mond, miközben csókol, már megéri, sőt, megérné még ezret vennem ilyen csodás fehérneműkből, de egyelőre beérem ezzel az egyel, és ő is. Nem rántja le rólam azonnal, ami elég nagy teljesítmény tőle, tekintve, hogy milyen állapotban van, pláne, hogy már a délután folyamán elkezdtem hergelni.
Felesleges lenne sokáig kényeztetnünk egymást, mielőtt igazán odaadnánk magunkat a másiknak, hiszen ő máris totál izgatott, és engem is beindított a masszázsa, így erre nem is fordítunk sok időt, inkább hagyom, hogy a lényegre térjen, mivel már olyan régen akarja, és én is nagyon vágyom rá. Jó újra magamban érezni, a testéhez simulni, és csókolni, s bár lenne még extra az estére, úgy döntök, azt inkább majd máskor, és csak átadom magam az élvezetnek. Igyekszem sokat kényeztetni, most én, és tényleg bedobni magam, mert nagyon élénken él még bennem az első szeretkezés, amikor már kimondtuk, hogy járunk, amit akkor tett velem, és ezt mégis csak szeretném valahogy viszonozni, habár sosem panaszkodott, hogy nem elég jó, amit csinálok, maximum arra, hogy többet akar belőlem, de legalábbis többször.
Egyre tovább bírja, ami nekem nagyon jó, bár még arra az esetre is emlékszem a HÖK-ben a fénymásolóval, később ért a csúcsra, mint én, és mivel nekem már nagyon jó volt, így csak magával törődhetett az idő tekintetében, és milyen őrületes vágtába kezdett... valamilyen furcsa módon én azt nagyon, de nagyon élveztem, hogy tovább mozog bennem, hogy ő is eljusson a csúcsra, mikor én már ott vagyok, ahelyett, hogy mondjuk kézzel, vagy szájjal fejeztük volna be az élvezkedést. Talán ez az én személyes perverzióm.
Gyorsan mozgunk, és a végén pihegve, egymás karjában találjuk magunkat a tökéletességben. Bámulatos, hogy ilyenkor is rögtön velem foglalkozik, magához húz, betakar, megcsókol... nem tudom, hogy honnan törhet fel belőle ez a gondoskodás, de abban biztos vagyok, hogy ez az igazi Zin, akit nagyon takargat a külvilág elől. És csak az enyém!
Hatalmas az ágya, bőven lenne helyem, én mégis szorosan hozzá simulva, a testrészeinket összegubancolva fekszem félig rajta -a lábam az egyik lábán átvetve a lábai között, a lábfejem meg félig a másik lába alatt, egyik kezem félig magam alatt, félig a vállánál, a másik kezem a mellkasán átvetve, a fejem pedig a karján-mellkasán pihen- félig mellette.
Szuszogva pihegek, már a szívverésem is kezd normalizálódni. Az a fura, hogy nem érzem magam fáradtnak, inkább feltöltődve, energikusnak, és persze nagyon boldognak.
-Máskor is lehetne a masszázs az előjáték, mert ez nagyon jó volt.-
Súgom, ahogy felé fordítom az arcom, és nézek fel rá, bár nem sokat látok az arcából, de akkor is tetszik, hogy félig az álla a képbe lóg.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Kedd Feb. 14 2012, 10:02

Eszméletlen ahogy elhelyezkdeik: rajtam-mellettem. De nem panaszkodom, mert kifejezetten tetszik a dolog. Olyasmi ez, amit az év minden napján el tudnék viselni, és ez valahol ijesztő, mert egy kis hang gonoszul kántálja, hogy ne szokjak hozzá ehhez, mert mindennek ennek is vége lesz. Elhessegetem a gondolatot, és úgy döntök élvezem ameddig csak lehet.
Egyik kezemet a derekára teszem a másikkal a mellkasomon nyugvó kezét kedzem cirógatni. Valahogy nem érzem magam fáradtnak, pedig az ilyen alkalmak után általában elég hamar elalszom. Most azonban egészen ébernek érzem magam, mozogni persze nem nagyon szeretnék, beérem azzal, hogy egymás karjaiban fekszünk. Így legalább tudok gondolkodni. Tudnék, de Isabella megszólal, én meg elmosolyodom. Ez igazán egyszerű kérés.
- Amikor csak akarod.
Végig simítok a hátán, és még egy puszit is kap a fejebúbjára. A helyzet az, hogy nekem is jó volt, hogy hozzáérhetek, és bár amúgy is megtehetem, amikor csak akarom, mégis csak jobb, ha ő kér meg, hogy ezt megtegyem. Szívesen megteszem bármikor újra, és legközelebb talán rendesen is meg tudom masszírozni. Attól függ, mit csinálunk előtte. Bármi is legyen biztos jó lesz. Fordított helyzetet is el tudok képzelni, egész biztos tudnám élvezni, ha megnyomkodna. Lehet meg kéne kérnem nekem is őt, de most egyszerűen jól esik csöndben lenni, és csak arra figyelni, ahogy levegőt vesz, és hogy milyen selymes a bőre az ujjaim alatt.
Pedig egész biztos, hogy beszélgetni akar majd, és akkor vége lesz a nyugalomnak. Nem mintha zavarna a csacsogása. Régen zavart, de ez is olyasmi, ami hozzá tartozik, és ami miatt szeretem. Mert ugye bár szeretem. Fura ezt így bevallani magamnak, de valahogy mégis kellemes.
- Iz, hova szeretnél menni legközelebb?
Hirtelen jön ez a gondolat, és én töröm meg a csendet, de tényleg el kéne mennünk valahova, mint múltkor, amikor korcsolyázni voltunk. Neki pedig biztos vannak jó ötletei. Hiszen mindig tele van ötletekkel.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Pént. Feb. 17 2012, 21:58

Elmosolyodom, és azonnal le is csapok a szavaira:
-Most.-
Kíváncsi vagyok, erre mit reagál, elvégre azt mondta, amikor csak akarom. Persze nem gondolom komolyan, habár lehet, hogy el tudná viselni még egyszer, hogy masszírozzon, kár, hogy ahhoz szét kellene csomózódnunk, és kedvem az egy cseppnyi sincs elhúzódni tőle. Félelmetes, milyen hatással van rám...
Megsimizem a mellkasát, ami nem olyan egyszerű úgy, hogy a keze az enyémen van, és nem akarom alóla kihúzni egy pillanatra sem. Olyan jó érzés hozzá bújni, érezni a szívverését is, hallgatni a szuszogását. Egy darabig csak így fekszünk egymás mellett, utána kérdez valamit, amin eltűnődöm egy kicsit, majd ki is találom, mi legyen a programunk, bár lehet, hogy csalódást okozok neki ezzel.
-Bulizni. Olyan jó volt veled táncolni, amikor játszottunk, és ittunk!-
Nem is mosolygok, hanem vigyorgok már ezen, mert akkor ügyesen elintéztük egymást, ami a józanságunk hiányát illeti. Feltörnek belőlem az emlékek, és ezzel együtt egy kérdés is megfogalmazódik bennem.
-Nem gondoltam volna akkor, hogy összejövünk... neked mi volt az a pillanat, amikor már velem akartál lenni? Mondjuk előbb szexelni csak, úgy értem, nem amikor először szexeltünk, hanem utána, amikor már akartad hogy rendszeres legyen, és mi volt, amikor meg már kapcsolatot akartál?-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Vas. Feb. 19 2012, 10:28

- Jó, de ahhoz előbb le kéne másznod rólam.
Nem mintha hagynám, sőt ha megpróbálná egész biztos, megfognám, hogy ne tegye. Annyira kellemes most így összebújva és szerintem ő is így gondolja, mert nem kezd el mocorogni, csak végig simít a mellkasomon.
Elgondolkozik a kérdésemen, és már azt hiszem, hogy valami jó ötlettel fog elő állni, pedig tudnom kéne, hogy bár ötlete mindig van, az ritkán olyan, ami nekem tetszeni szokott.
- Tudhattam volna, hogy ilyen fantáziátlan vagy... de... jó.
Szólalok meg, kissé csalódottan, majd egyezem bele végül. Közben folyamatosan simogatom, és akaratlanul is eszembe jut pár dolog, azzal az estével kapcsolatban. Még mindig nem tudom eldönteni, hogy mit gondoljak arról, ami akkor történt, pedig ha azt nézem, hová vezetett ez az egész, örülnöm kéne neki, mégsem gondolom, hogy annyira jó lett volna az az este.
Tovább beszél, és azt hiszem, amit mondd, pontosan az az oka, annak, amiért nem tudom eldönteni, hogy mit gondoljak. Akkor egyáltalán nem hittem volna, hogy lesz ebből bármi is. Sőt azt terveztem, hogy az egészet elfelejtjük... A kérdésére nem nagyon szeretnék válaszolni. Nem is tudom mit kéne válaszolnom. Az ilyesmiben nem vagyok jó, és soha nem is gondolkoztam rajta, de most meg teszem, aztán vonakodva, de megszólalok.
- Igazából sosem akartam, hogy rendszeres legyen. Minden egyes alkalommal elhatároztam, hogy soha többet... De ez úgy egy percig tartott...
Bizony. Hiszen csak azért volt minden, hogy miután megkaptam, kiverjem a fejemből, csakhogy az utóbbi nem ment, és hiába próbálkoztam, amint megláttam, megéreztem az illatát, már nem számított, semmilyen elhatározás. Nehéz ezt elismerni, de tényleg így van. Az én fene nagy önuralmam odalett.
- A másik meg... azt hiszem, az áramszünet után volt...
Igen, mert akkor főztem neki először vacsorát. Mert az a nap nem a szexről szólt. Akkor először tudtunk mást is csinálni együtt, veszekedés nélkül, még ha a vége nem is olyan lett, mint kellett volna.
- Mondjuk a kapcsolat az nem merült fel bennem... csak azt tudtam, hogy többet akarok.
A plafont bámulom, és már a kezem sem mozog egy ideje. Valahogy védtelennek érzem magam, most hogy elmondtam ezeket, és nem tudom, hogy ez normális-e. Nem szeretek ilyen dolgokról beszélni, mert sebezhetővé tesz. Kezdek fázni is, hiába a takaró. Nem ártana felvenni legalább egy gatyát, de ha megmozdulnék az csak rontana a helyzeten. Remélem van valami jó nyugtató módszere.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Kedd Feb. 21 2012, 22:15

-Héé! Majd akkor mondd ezt, amikor hozzám simulsz a tömegben a lüktető zenében, és előtör belőled az a vágy, ami azóta csak folyamatosan fokozódik!-
Rácsapok a mellkasára, még az se érdekel, hogy ehhez ki kell húznom a kezem, de hogy én fantáziátlan lennék? Hát ezt kikérem magamnak! Ő lesz az, aki fél óra után már könyörögni fog, hogy lépjünk le egy sötét sarokba szexelni, mert annyira elő fognak belőle törni a vágyak és emlékek, keveredve a mostani helyzetekkel. Tudom. Voltam már ilyen helyzetben, és nagyon is ismerem őt.
Gondolkozik a kérdésemen, pontosabban a válaszon, amit mondhatna rá. Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle...
Aztán beszélni kezd, és tudom, hogy teljesen őszinte, mert olyat mond, amiről azt hiheti, hogy nem fog tetszeni, elvégre ki szeretné azt hallani, hogy a pasija soha nem akart tőle semmit sem, csak úgy lett valami? A nők nagyon nagy része biztos nem. Én meg hálás vagyok az őszinteségéért, kibogozom magam, és átvetem a lábam a derekán, hogy fölé kerekedjek, és a lábaimat az oldalához húzva hasalok rajta, kezeimet egymásra fektetem a mellkasán, és rátámasztom az államat, hogy így nézzek rá, közelről. Tetszik ez így nekem, csak annyi jut eszembe, hogy esetleg ezzel többet váltok ki belőle, mint aminek szánom... mondjuk újra letámad.
-Nekem is az áramszünet után volt. Igazából előtte meg imádtam játszani veled... olyan könnyű préda voltál. Vad, szenvedélyes, és az ösztönöd mindig pillanatok alatt legyőzte a józan eszed, amit azért nem hittem volna. De amikor azt mondtad az áramszünet közben, hogy miért hívlak Honeynak, amikor nincs közöttünk semmi, az nagyon találat volt. Azért is mentem el, mert igazad volt, és felidegesített az igazság. Szóval akkor már rá is jöttem, hogy többet akarok.-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Kedd Feb. 21 2012, 22:57

- Au.
Na tessék! Már megint püföl... és sajnos azt hiszem, neki lesz igaza. Elkapom a kezét, bár szerintem nem fog többet ütni, de biztos, ami biztos. Még mindig nagyot tud ütni, ahhoz képest, hogy milyen apró. De nem haragszom érte. Igazából tetszik, amikor ilyen vad és harcias.
- Majd buli előtt elkaplak egy körre.
Válaszolok szemtelenül, és most nem fogom hagyni, hogy megüssön vagy bármi hasonlót tegyen. Helyette inkább a tenyerébe csókolok. Nem gondolom komolyan az előbbi kijelentésemet, bár egész biztos nem lenne ellenemre, de nem csak erről szól az élet, és igenis be akarom neki bizonyítani, hogy nem csak a szexen jár a fejem. Már nem.
Közben pont erre terelődik a szó, és bár nehezemre esik, azért őszintén elmondom, amit gondolok, ő pedig meghallgat, majd helyezkedik, és ahogy rám fekszik, az megnyugtat... Persze más is eszembe jut, ahogy keresztbeveti rajtam a lábait, de ahhoz még el kell telnie egy kis időnek. Közben meg ő is elmondja, ő hogy volt a dolgokkal.
Egy kissé azért rosszul esik, hogy valamiféle játékszernek tartott, de elég a tudat, hogy ahogy nálam is, úgy nála is megváltozott időközben a helyzet. Meg aztán, igazán nem hibáztathatom, tényleg olyan voltam (vagyok), mint amilyennek leírt. Ha a közelemben van, tényleg hamar elvesztem az önuralmam...
A tenyereimbe fogom az arcát és kicsit megemelem, hogy egy lágy, gyengéd csókot adjak neki. Nem akarok én most ennél semmi többet, és ha ő akarna, most nem hagynám magam. Egyszerűen csak örülök, hogy ő is őszinte volt, és hogy - bár ő ezt nyilván nem tudja - már sokadszorra megnyugtatott. A csókot követően, átölelem, majd játszani kezdek a hajával, és a hátát simogatom.
- Fura, de valahogy még nem vagyok álmos...
Jegyzem meg inkább csak magamnak, és a szemmel az ébresztő óra után kutatok, hogy megnézzem hány óra, de nem látom, mert el van fordulva, és ha akarnám sem érném el. Mindegy is, a lényeg, hogy mostmár (biztos) itt alszik majd velem.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Kedd Feb. 21 2012, 23:08

-Hah!-
Rövid, és tömör reakció, lévén nem üthetem, mert a kezemet fogva tartja. Meg talán már mást is, bár attól én még ütném, persze nem úgy, hogy annyira nagyon fájjon neki. Csak ha akarná. Előrébb nyújtózkodom, ahogy megfogja az arcom, hogy megcsókoljon, utána csak ráfekszem vissza, és hagyom, hogy simogasson, és ölelgessen, mert ez nagyon jó.
-Én sem vagyok, inkább feltöltődtem.-
Mondom halkan, a végén mosolyogva, mert hát nem csoda, hogyha feltöltött előbb a masszázs, utána pedig a szeretkezés. Valamiért az utolsó szó gondolatán asszociálgatni kezdek, és végül megfogalmazódik bennem egy kérdés, amire már muszáj vagyok felemelni a fejemet, és ránézni, vigyorogva.
-Mi a legelvetemültebb szexuális vágyad?-
Kérdezem kíváncsian tőle, mert lehet, hogy nem olyan hú de fantáziadús ember, inkább cselekszik, mint ábrándozik, azért szerintem már elképzelt néhány dolgot, amit mindenképp megtenne vagy kipróbálna, még ha nem is velem. A kérdés miatt pedig szerintem megint rossznak fog titulálni, így még szélesebben vigyorgok, amikor eszembe jut, hogyan ösztönözhetném.
-Ha elmondod, lehet, hogy megcsináljuk.-
Még egy csókot is kap, sürgetőt, mert érdekel. Talán bízik bennem annyira, hogy elmondja, elvégre kettőnk közül én vagyok az elvetemültebb és bevállalósabb ilyen téren, szóval az ő fantáziálgatásának valóra váltása nekem kevésbé okozna gondot, mint fordítva.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Csüt. Feb. 23 2012, 19:43

Kéne valamit csinálnunk, ha már egyikünk sem álmos, de semmi értelmes nem jut eszembe. Pontosabban semmi olyasmi, amit anélkül tehetnénk, hogy kimászunk az ágyból. Már pedig nem nagyon van kedvem megmozdulni. Valószínű, hogy ő is hasonló dolgokon töri a fejét, mert nem sokára megszólal, bár a kérdésétől nem vagyok elragadtatva.
- A mim?
Kérdezek vissza kissé értetlenül. Nem, nem a kérdést nem értem, az összes szó jelentésével tisztában vagyok, egyszerűen csak nem tudom, hogy pontosan mire gondol. Az én egyetlen vágyam az ő, és szerintem nála elvetemültebb nő nem is létezik a Földön, de pont ezért szeretem
Aztán azt mondja, hogy megcsináljuk és még meg is csókol, és ebből már egészen világos, hogy mit akar, csak éppenséggel nem tudok neki, mit mondani...
- Biztosíthatlak róla, hogy nem szoktam ilyesmin gondolkodni, de hallgatom a tieidet.
Ami nem jelenti azt, hogy megcsináljuk, mert őt ismerve biztos valami őrültséget akar. Bár ki tudja... Pár hónapja még az is elképzelhetetlen volt, hogy egyáltalán lefeküdjek valakivel, azóta meg... khm... Inkább nem gondolok rá. A fénymásolót például azóta sem használtam, mindig átmegyek a másik helységbe fénymásolni, és ha bárki kérdez, arra csak csúnyán szoktam nézni. Szóval nem, nem gondolkoztam még ilyesmin, de majd kitalálok valamit.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Szomb. Márc. 03 2012, 15:00

Várom a válaszát, de nem sieti el a dolgot. Mármint azután, hogy meglepetten rákérdez, mit is akarok tudni. Helyes, gondolja csak át szépen, közben én is azon ábrándozom, vajon mit fog mondani. De végül semmit, amivel tudnék is kezdeni valamit, úgyhogy csak sóhajtok egyet.
-Áh, nekem sincsenek. Tudod, én lány vagyok, nem fantáziálgatok, cselekszem.-
Magyarázom, és remélem, elég meggyőző volt, még egy csókot is kap, hátha könnyebben elhiszi. Nem akarom elmondani, és egyébként valóban a pasik szoktak általában mindenféle extrém dolgot kitalálni.
Mondjuk ő nem olyan, mint a többi pasi, és ezt most nem feltétlenül a szó jó értelmében értem, inkább a fura értelemben. Zin fura, de azért én bírom a furcsaságát, mázlija, ezért vagyunk együtt.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Vas. Márc. 04 2012, 20:16

Nem tetszik neki a válaszom, de ez van. Nem fogok most a kedvéért kitaláni valami őrültséget, amit nem is akarok. Viszont az biztosan tudom, hogy ő hazudik, hiába próbálja velem elhitetni, hogy nem így van.
- Hazug.
Nyögöm bele a csókba, amit ad, de nem firtatom tovább a dolgot, elvégre nem hibáztathatom azért, hogy nem mondd el mindent, én is alig beszélek magamról, és még ha meg is van rá az okom, nem várhatom tőle, hogy minden egyes titkát elmesélje.
- De ilyennek szeretlek.
Mondom még mielőtt kiakadna, és hogy ne legyen ideje felfogni, hogy mit is mondtam fordulok, mégpedig úgy, hogy ő kerüljön alulra, közben pedig megcsókolom, mert nekem most szükségem van erre. Lassan kezdek bele, és még végig is simítok az egyik kezemmel az oldalán, de aztán persze sokkal szenvedélyesebb lesz az egész. El tudnám nyújtani ezt az édes kis játékot még órákig, viszont időközben rájöttem, hogy van még pár dolog, amit el kell intéznem mielőtt elalszunk - vagy esetleg, újra egymásnak esünk. Még néhány apró puszi, és tényleg abbahagyom. Felemelkedem róla, és még mielőtt kiakadna, megszólalok.
- El kell mosogatnom.
Igen, mert vacsora után nem ezzel foglalkoztam. Pedig reggel nem lesz rá időm, meg ha lesz is, tiszta macera, mert addira rászárad. Lehet, hogy már most is rá van száradva. Ez is Izzie hibája! teljesen megfeledkezem az ilyen alapvető dolgokról, ha a közelemben van. De nem baj. Kimászom az ágyból és kiveszem a szekrényből a köntösöm. Igazából zuhanyozni sem ártana, de a mosogatás fontosabb.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Vas. Márc. 04 2012, 20:28

Lehazugoz, engem meg nem érdekel. Zin mellett az ember csak ünnepnapokon engedheti meg a különlegesen önérzetes állapotot, és ez ma nem az a nap, szóval csak inkább nem érdekel. És amit utána mond, az meg még jobban elveszi a kedvemet attól, hogy önérzeteskedjek.
Csókolni kezd rögtön, még játszadozik is, de az én agyamat nem könnyű megtéveszteni, szóval nem is igazán reagálok, inkább csak félgőzzel, azt azért érzékelem ám, hogy abbahagyja, és kizökkent a nevetséges indokával az események forgatagából, és a szavai hatásából. A kis merész van olyan pofátlan, hogy még fel is keljen.
Hát villámtempóban felkászálódok én is, és megköszörülöm a torkomat csípőre vágott kezekkel.
-Ha ki mersz menni azon az ajtón...-
Mondom vészjóslóan, olyan hangszínnel, hogy már ezzel elérem, úgy hiszem, hogy ne akarjon igazán kimenni, de legalábbis megfontolja, utána meg hozzá lépek, elkapom a karját, magam felé fordítom, és már simítom is le róla a köpenyt, és húzom is magamhoz és magamra az ágyra, szorosan ölelve, és csókolgatva, hogy ne legyen már neki annyira sietős.
-Azok megvárnak. Én nem.-
Adom végül az adu ász érveket, ahogy a testünk össze is simul, kétlem, hogy annyira nagyon mehetnéke van még. Úgysem fogom engedni, ma nincs mosogatás, sem semmi más, csak egymás.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Pént. Márc. 16 2012, 09:48

Megállok. Olyan ismerős ez a mondat... Mintha már hallottam volna valamikor... Rossz érzésem támad tőle, úgyhogy megfordulok, vagy ő fordít meg? Nem tudom, itt van előttem, de nekem máshol járnak a gondolataim. Hagyom, hogy tegye, amit akar. Jelenesetben, hogy lesimítsa rólam a köntöst, aztán visszahúzzon az ágyra.
Visszacsókolok, és rásimulnak a kezeim, de ez inkább automatizmus, nem tudok rájönni, miért visszhangzik még mindig a fejemben, hogy "Ha ki mersz menni azon az ajtón..."
Aztán újra megszólal, és ez végre visszaránt a jelenbe.
- Mi az, hogy te nem? Iz, nem akarok reggel órákig tányérokat sikálni!
Kiakadok, bár a hatást jelentősen rontja a jól eső nyögés, ami elhagyja a torkomat, ahogy mégjobban hozzám simul. Oh, a fenébe is! hogy lehet valaki ennyire... ennyire... Nem akarok rá rosszat mondani. Nem igazán érdekli, hogy reggel mennyire nehéz dolgunk lesz a koszos edényekkel és tovább folytatja, amit még az ajtóban kezdett el, én meg minden egyes másodperccel közelebb kerülök ahhoz, hogy isméltelten teljesen megfeledkezzek a mosogatásról. Viszont előtte még van annyi lélekjelenlétem, hogy egy utolsót próbálkozzam.
- Akkor te mosogatsz!
Motyogom két csók között, és nem érdekel, hogy mit válaszol, mert már megint elérte, amit akart - hogy ne akarjak elmenni. Nagyon utálni fogom magam egyszer emiatt, hiszen felfoghatatlan, hogy miket vált ki belőlem, de jelenleg már csak az érintésére és a csókjaira tudok koncentrálni. A fenébe is! Annyira jó!

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   

Vissza az elejére Go down
 

Learning is fun - IzZin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-