Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Learning is fun - IzZin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Learning is fun - IzZin   Csüt. Feb. 09 2012, 23:40

A kanapén fekszem, a lábamat a karfán támasztva - egyáltalán nem rendeltetésszerűen. Ez azonban már jó pár hete nem izgat. A tőlem egy karnyújtásnyira lévő bartánőm, Isabella, ugyanis nagyon hatásos módszerrel rendelkezik a megrontásom érdekében. Most éppen békén hagy, szerintem két okból is, az egyik, hogy tanulnunk kell a másik, hogy a napot egymáshoz simulva kezdtük el, és még nem telt el annyi idő, hogy máris piszkálni akarjon. Gondolom én.
A könyv, ami az én kezemben van, éppenséggel nem túl szórakoztató. Ez persze nem csoda, hiszen tankönyv, és ezeket ritkán sikerül érdekesen megírni. Jobban szeretem, ha nekem kell valamit alkotnom, de most éppen nincs szüksége ilyesmire. Vagyis, még Izzievel közösen készítenünk kell egy beadandót, de azt mondta, neki előbb valami mást kell még megtanulnia. Véletlen egybeesés, hogy együtt készítjük a dolgozatot. A tanár ugyanis névsor szerint rakott minket párba, a Williams után pedig a Woo jött. Azt hiszem életemben először örültem ennek igazán. Bár még nem tudom, mi fog kisülni a dologból, az biztos, hogy érdekes élmény lesz.
Viszont az én könyvem unalmas, és szerintem itt lenne az ideje pihenőt tartani. Fel is állok, és a hűtőhöz sétláok. Előveszem a megfeleleő üveget, aztán két pohárba is töltök narancslevet. Visszaérve az egyiket Izzienek adom. Pontosabban becsúsztatom a könyv és az orra között a poharat, és így várom, hogy levegye. A másikat pedig én iszom meg.
- Itt az ideje szünetet tartani, Iz. Nem gondolod?
Csak azt nem értem, miért hanzik ez úgy, mintha azt akartam volna, mondani, "hogy ideje szexelni, ugye te is akarod?" Visszafekszem a kanapéra, és őt kezdem nézni. Valamiért egyre szebb lesz...

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Pént. Feb. 10 2012, 16:37

Nagyon szeretek mellette ébredni, és ezért Bee szid is időnként, mármint, hogy túl sok időt töltök Zinnel, őt meg elhanyagolom. Ha Beevel vagyok többet, akkor meg a pasim áll neki ugyanannak a nótának, szóval ha legközelebb is elkezdik, akkor összeültetem őket a napirendemmel meg a sajátjukkal, és megmondom, hogy osztozzanak, kész, nincs jobb ötletem.
Szerencsére a mai nap is olyan jól indult, hogy mellette ébredtem. Mondjuk utána volt egy egész délelőttöm, meg egy fél délutánom, hogy elromoljon, mivel rengeteg dolgom volt, így csak nem rég értem vissza - rábeszélt, hogy tanuljunk együtt, én meg belementem.
Elnyúltam a földön, és szépen körülbástyáztam magam a könyvekkel, nekiláttunk mindketten. Úgy tűnik azonban, hogy Honey hamarabb adta fel a kemény agymunkát, és ezt nem a szavaiból szűröm le, már az elém lógatott üdítőből rájövök. Ismerem már ennyire - ha nagyon tanulna, és szomjas lennék, közölte volna, hogy ismerem a járást, legyek szíves kiszolgálni magam, de nem, ő még ide is szervírozta.
Felülök, és a szekrényhez csúszok, nekitámasztom a hátam. A könyv fölött rálesek, majd visszabújok a lapok közé, és elvigyorodom. Annyira pasi lett belőle, hogy az hihetetlen!
-Én még nagyon éber vagyok, ilyenkor jó tanulni, szóval majd később.-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Pént. Feb. 10 2012, 17:18

Nem akar szünetet tartani. Szomorú, de nem erőltethetem rá. Kap egy gyors puszit, összebrozolom a haját, és visszafekszem a kanapéra, hogy a könyvemmel foglalkozzam. Ha már a barátnőm nem ér rá... Valamivel le kell magam kötni. Persze a könyv továbbra sem bizonyul elengedőnek, és egyre gyakrabban kapom magam azon, hogy a könyv fölött elnézve Isabellában gyönyörködöm. Mostanában ez egyre többször fordul elő. Mármint hogy gyönyörködöm benne. Próbálom nem túl feltűnően csinálni, de ebben valahogy nem mutatkozom olyan jónak. Egész biztos, hogy most is észrevette már, hogy többet pislogok felé, mint a könyv felé, de szerencsére még nem tette szóvá.
Nagy nehezen megemberelem magam, leteszem a könyvet és úgy döntök, ha már Izzie ennyire tanulni akar, akkor inkább foglalkozom én is a cikkel, amit jövőhéten kell leadni. Felülök, és elveszem az asztalról a gépemet. Hamar elindul, és rögtön el is kezdek anyagot gyűjteni, és jegyzeteket írni. Jó témát kaptam, és ez segít elterelni a gondolataimat Izzieről. Egészen belelendülök, a lábamat az asztalra teszem, a MacBook meg a combomon pihen.
Még felpillantok egyszer-kétszer, de épp csak annyi időre, amíg megtisztítom a szemüvegem, vagy megdörzsölöm a szemem... A szemészem mondjuk megmondta, hogy ez lesz, ha nem használom, de most már mindegy. Majd kapok másikat - állandóra, azt meg muszáj lesz hordani, addig meg úgy teszek, mintha még nem lenne minden veszve: olvasáshoz felveszem.
Az anyaggyűjtés is jól halad, csak egy dolog hiányzik mellé...
- Iz, csinálnál egy kávét?
Kérdezem meg, már le sem véve a szemem a képernyőről. Épp rábukkantam valami olyanra, ami garantálja nekem a legjobb jegyet, de nagyon kéne most egy kávé.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Pént. Feb. 10 2012, 21:55

Összeborzolja a hajam, én meg rácsapok a kezére, mert hát csak nem hagy békén. Ezután már inkább folytatom az olvasást, de valami zavar, valami furcsa. Felnézek, és látom, hogy engem néz, úgyhogy rámosolygok, utána olvasok tovább megint. Érzem továbbra is, hogy néz engem, szóval leengedem a könyvemet, visszanézek rá kérdőn, mert nem tudom, hogy miért is néz így rám. Megrázom a fejemet, és utána folytatom az anyagot, ahol abbahagytam.
Nem tudom, mennyi idő telik el, de elfáradok nagyon. Leteszem a könyvet az ölembe, és akkor kéri Zin, hogy csináljak kávét. Úgyis meg akartam mozgatni a tagjaimat, hát felállok, megigazítom a buggyos hagymaszoknyát, ami rajtam van, utána kisétálok a konyhába, és megcsinálom neki a kávét.
Belibbenek a csészével, ahogy szereti, úgy ízesítettem, és odaülök mellé a kanapéra féloldalasan, egyik lábamat maga alá húzva felé tartom.
-Tessék, a kávé. Most már lazíthatunk ám kicsit.-
Az egyik kezemet a karjára teszem, miután odaadtam neki a csészét, a másikat a combjára, és a nyakához hajolva belecsókolok. Remélem, nem merült bele a munkába annyira, hogy most meg ő ne akarjon szünetelni, de ha mégis, hát én kitartóbb vagyok nála, ezt már bizonyítottam neki pár hónapja is.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Pént. Feb. 10 2012, 23:07

Elveszem a kávét, de nem igazán figyelek oda, el sem jut a tudatomig, hogy szünetet akar tartani. Csak belekortyolok a kávémba, de közben is olvasok.
- Kösz.
Mondom az első korty után és szerencse, hogy leteszem a csészét, mert tuti kiönteném, ahogy a nyakamat kezdi csókolgatni. Feléfordulok, hogy most vajon mi akar, megigazítom a szemüvegemet, aztán óvatosan lefejtem magamról a kezeit. Nem mintha zavarna az érintése, de ezt muszáj végigolvasnom, addig nem fogom hagyni magam.
- Ne most Izzie. Ezt még muszáj elolvasnom!
Mondom ki hangosan is, és a képernyőn lévő szövegre bökök. Persze betehetném könyvjelzőbe és visszatérhetnék rá később, de nem szeretek semmit sem félbehagyni, és már csak három vagy négy oldal van hátra, hamar végezni fogok. Addig meg ajánlom neki, hogy legyen jó kislány és foglalja le magát. A baj csak az, hogy ő elég ritkán esik bele a jó kislány kategóriába.
Ettől függetlenül bízom benne, hogy kivételt tesz és vissza is fordulok a géphez, hogy tovább olvassak, és jegyzeteljek.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Szomb. Feb. 11 2012, 16:45

Nem figyel rám. Elveszi a kávét, mond pár szót, de igazából totál abba van belebújva, amit olvas, még mindig.
Azután, amikor már észrevehetőbbé teszem magam, akkor azért rám néz, és még felém is fordul, de csak hogy lefejtse a kezemet magáról. Elszontyolodom, látványosan lebiggyesztem az ajkaimat, és nagy cicaszemeket meresztek rá, de nem hatja meg, olvasni akar.
Visszafordul a gépéhez, én meg igazán próbálok jó kislány lenni, és elfoglalni magam, szóval nem azt teszem, amit máskor tennék (kivenném a gépet az öléből és magamat tenném oda) csak a vállára döntöm a fejemet, és a kezemmel átnyúlok előtte, hogy a vállára tegyem a kezem, úgy, hogy tudjon tőlem írni. Azután a kezemet lesimítom a válláról a mellkasára, és ott körözök vele, majd még tovább lefelé, egészen a hasára, és ott cirógatom. Mennék én lejjebb is, de útban van a gép.
-Naa, inkább velem foglalkozz!-
Kérlelem nyafogva, de amikor már világossá válik, hogy nem most kéne, akkor csak durcásan felállok, és visszasétálok a könyvekhez, leülök, és folytatom az olvasást. Egészen felélénkültem a kis szünettől, úgyhogy hamar belelendülök újra.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Szomb. Feb. 11 2012, 19:56

Nagyon igyekszik, hogy elterelje a figyelmem, és bármennyire is édes, ahogy néz, nem hat meg. Most nem. Persze jól esik, hogy a vállamra hajtja a fejét, és cirógat, majdnem el is vesztem a fonalat, de eléggé motivált vagyok, és ez segít koncentrálni. Amikor nyafogni kezd, kap egy puszit a homlokára, de többet tényleg nem vagyok most hajlandó tenni. Erre ő is rájön, mert alig egy perc múlva magamra hagy, és visszatér a saját könyvéhez. Az hogy ettől kicsit csalódott vagyok már meg sem lep. Mostanában ez elég gyakori. Nem törődöm vele, egyszerűen csak jegyzetelek tovább.
Természetesen nem hagyom abba, amikor befejezem az olvasást, kattintgatok még egy darabig. Végül meggyőződöm róla, hogy ma már nem fogok semmi használhatót találni, elmentem a jegyzeteimet, és becsukom a gépet, majd Izziehez lépek.
- Mi jót olvasol?
Kérdezem érdeklődőnek szánt hangom, és megpróbálom kihúzni a kezéből a könyvet, hogy belepillantsak. De félbehagyom a műveletet, amikor csörögni kezd a telefonom. Egész pontosan Coldplay-Viva la vida-t játszik, de lényegtelen. Egy pillantás a kijelzőre, és már rossz kedvem van. Nana...
- Mit akarsz?
- Oppa! Mennyi 17946-nak az 50%-a?
- 8973.
Vágom rá gondolkodás nélkül és részemről ezzel a dolog letudva, meg sem várom, hogy megköszönje, vagy bármi mást hozzá fűzzön, egyszerűen kinyomom, a telefont meg az asztalra teszem. Leülök Izzie mellé, és még mielőtt, szóba hozhatná a hívást, megkérdezem újra:
- Szóval, mit tanulsz éppen?

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Szomb. Feb. 11 2012, 20:26

Ha akarnék, ennél még sokkal de sokkal meggyőzőbb tudnék lenni, és ezt ő is tudja, hisz ismer már, de igazából rájövök, hogy inkább tanulnom kéne, és intő jel lehet, hogy nem megy bele azonnal abba, hogy lazítsunk. Totálisan a könyvbe merülök, és szívom magamba a tudást, kelleni is fog a holnapi zh-ra, amikor a könyvem egyszer csak megmozdul. Meglepetten pillantok fel, hogy ezt meg mi lelte, aztán rájövök, hogy Zin rángatja, de abbahagyja, és a telefonért nyúl, ami csörög.
Nem figyeltem volna, annyira belemerültem, de így már visszarántott a valóság, és a beszélgetése is kedvetlen, rövid, és gyanús. Gyanúsan olyan Zines, akitől falra másznék, és ezzel el is éri, hogy felkeltse a kíváncsiságomat.
-Ki volt az?-
Kérdezem kíváncsian, nem válaszolva az ő kérdésére. Aztán, mivel nagyon igyekszik, így mégis válaszolok neki, fel se nézve a könyvből, tök izgalmas a téma.
-Üzleti szokások a különböző kultúrákban.-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Szomb. Feb. 11 2012, 20:44

- Nana.
Tömör válasz, és ennél többet szerintem nem ér a téma. Mármint részemről felesleges időpocsékolás lenne, ennél több szót pazarolni rá. De Izzie előtt nincsenek titkaim. Na jó vannak, de ez nem olyasmi, amit titkolnom kéne. Szerintem. Az amit ő olvas, sokkal érdekesebben hangzik. El is veszem tőle a könyvet, mostmár tényleg.
- Jól hangzik. Mesélsz róla?
Ha megpróbálná visszavenni a könyvet, akkor bizony dolgoznia kell majd, mert a hátam mögé rejtem, szükség esetén meg a magasba emelem. Mellesleg tényleg érdekesen hangzik a dolog, és szívesen meghallgatnám, amit eddig olvasott. Persze biztos jobb lenne, ha hagynám hogy végig olvassa, és utána kérdezném ki, de már nagyon vágyom egy csókra tőle - meg másra is, de átmenetileg beérem egy csókkal is.
Aztán ha kielégítette a kíváncsiságom, meg a vágyaim, akkor visszakaphatja a könyvét is. Addig viszont, eszem ágában sincs visszaadni.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Szomb. Feb. 11 2012, 21:02

Csak egy hümmögésre futja tőlem, amikor a lány nevét mondja. Hát persze, hogy ő... ki más is lenne ilyenkor?! Kár, hogy nem én vettem fel, de most már mindegy, nem fecsérelek rá több szót, de még csak gondolatot se, sokkal jobban foglalkoztat, hogy a kis mocskom elvette a könyvemet.
-Héé, add vissza!-
Kapok utána, de már hiába, elrejti a háta mögé. Elmosolyodom, és megint kapadozok, de akkor meg felemeli a magasba, szóval nyújtózni kezdek érte, nevetgélve, mert persze mindig elvétem a tárgyat a mozdulatommal, szándékosan elrántja előlem.
-Zin, holnap zh-t írok, mióta lettél ilyen kötelesség-tudatlan?!-
Szándékosan mondom ezt neki, mert tudom, hogy ha vissza nem is adja, de ha megkérdőjelezek valamit az ő szilárd és megingathatatlan személyiségével kapcsolatban, az találat.
-Annyira nem jó, mint ahogy hangzik. Arról szól, hogyan tárgyalnak a japánok például, vagy a koreaiak. Nem úgy, mint te, tökéletesen rosszul csinálod!-
Magyarázok neki, bízom benne, hogy elterelem a figyelmét, közben meg feltérdelek, és úgy próbálom megszerezni a könyvet, ha kell, akkor még rá is mászok érte, és megbirkózunk a könyvemért. Persze röhögések közepette, mert próbálom csikizni is, sőt, meg is harapom.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Szomb. Feb. 11 2012, 21:28

- Én nem is vagyok...
De nem fejezem be a mondatot, mert rájövök, hogy pontosan ezt akarta, mert azt gondolta, ha engem kritizál visszakapja a könyvét. Na azt már nem! Ennyire könnyen nem lehet rászedni.
Aztán mondja tovább az én mosolyom meg csak tovább szélesedik. Még hogy rosszul csinálom!
- Hmpf! Bizonyára elírták a könyvedben a dolgokat, én egész biztos vagyok benne, hogy a koreaiak így tárgyalnak.
Legalábbis egy közülük - én - így teszem, és ez sokkal mókásabb szerintem. Ezért is tudok nevetni, és valamennyire még hagyom is magam bírkózás közben: mindig csak annyira viszem arrébb a könyvet, hogy épp ne kapja el. Feltérdel, és csikizni próbál - ezt mindig eljátssza, pedig már tudhatná, hogy felesleges.
- Iz, még mindig nem vagyok csikis.
Mondom nevetve, ami talán megcáfolja az állítást, de az igazság az, hogy a helyzeten nevetek, és nem azért mert csiklandoz. A harapdálás az már sokkal jobban tetszik, csak nem jó helyen csinálja. Hagyom még egy kicsit, aztán megelégelem a dolgot, és lecsapok az ajkaira, egy forró, szenvedélyes csók erejéig, amit elég hosszúra nyújtok, csak mert jól esik, meg mert akarom, és azt szeretném, hogy ezt ő is tudja. Hátha gyorsabban tanul majd tőle...
Aztán nagy nehezen, még néhány apró kis csók után elválok tőle, és visszadom neki a könyvét.
- Visszakapod, de akkor hibátlan legyen az a zh!
Még megsimítom az arcát, aztán a konyhába megyek. Lassan ideje vacsorát csinálni.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Szomb. Feb. 11 2012, 22:07

Nem csikis, tudom én, de nem érdekel, attól még próbálkozni szabad, hátha egyszer kiderül, hogy mégis csak az. Megcsókol, amikor megszólalnék, de nagyon sikerül megcsókolnia, én pedig átkarolom a nyakát, és hozzá simulok, ahogy szenvedélyesen visszacsókolok, nem is szeretném abbahagyni sokáig, de aztán mégis így lesz, még azért kapok pár csókot, ez a szerencséje. Visszaadja a könyvet, de kinek kell az? Már épp megszólalnék, de nem hagy ám, megsimítja az arcomat, és magyaráz, és otthagy. Bosszút forralva felállok én is, és utánaszaladok a konyhába, hogy hátulról ráugorjak, és megharapjam a nyakát. A két válla fölött átkarolom a mellkasát, még olyan hangot is adok ki, mint az oroszlán amikor lecsap, és azután beleharapok a nyakába, így válik teljessé a folyamat. Elengedem, de csak addig, hogy két lépéssel ezután előtte teremjek, és a ruháját megmarkolva magamhoz húzzam az ajkait, kellenek, akarom őket, ahogyan őt is. A konyhapultig hátrálok, vagy inkább ő tol, azután felugrok rá, és közben persze húzom magamhoz, a lábaimmal átkarolom a csípőjét, mit nekem hagymaszoknya, hadd csússzon fel, vagy le, ahova akar, csak ne zavarjon. Hosszan, és hevesen csókolom így, utána levegőért kapkodva eltolom magamtól.
-Na, így kell csókolni.-
Mondom vigyorogva, és a fejemet hátradöntöm a szekrénynek pihegve, még bele is szédülök kicsit az oxigénhiányba, de hát na, a csók fontosabb volt.
-Remélem most boldog vagy.-
Mert hát ezt akarta, tudom én, de ki mondta, hogy én nem ezt akartam, vagy hogy nem vagyok boldog? Azért nem hagyom magam nagyon letámadni, csak eszembe jut valami.
-Tudod milyen nap van ma?-
Kérdezem komolyan, és felkészülök, hogy óriási műhisztit csapjak, ha nem. Tudom, hogy imádja, ha produkálom magam.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Szomb. Feb. 11 2012, 22:35

Utánam jön, mit jön? Szalad, és a nyakamba ugrik. Imádom. Kis tüzes oroszlán, és már megint harap, végre jó helyen, fel is nyögök... Mire észbekapnék, már előttem áll, és magához ránt, egy sokkal szenvedélyesebb csókra. Tolom vagy ő húz, nem tudom, de hamar a pultra kerül, én meg a combjain simítok végig, ahogy a szoknyája feljebb csúszik. Ha akarnék se tudnék mást csinálni, hiszen átölel a lábaival is, de csak azért, hogy utána kegyetlen módon abbahagyja.
- Meg kéne mutatnod mégegyszer, az előbb nem nagyon figyeltem.
Válaszolok kissé flegmán... Nehogy már elszálljon magától. Különben is tudom, hogy így kell, de én hagyni akartam tanulni. Mindegy. Ahogy hátradönti a fejét, és felkínálja a nyakát egy percig sem habozok, gyengéden megharapom aztán szívni kezdem a bőrét. Hogy boldog vagyok-e? Persze, hogy az vagyok, de ezt csak egy hümmögéssel közlöm, mert nagyon leköt a nyaka. Neki viszont teljesen más gondolatai lehetnek, mert kérdez. Felemelem a fejem, és ránézek.
- Kedd. Miért?
Nem hiszem, hogy nem tudja, hiszen most mondta, hogy holnap zh-t ír, szóval tisztában kéne lennie azzal, hogy milyen nap van.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Szomb. Feb. 11 2012, 22:50

Megrohamozza a nyakam, vajon úszó is volt, hogy ilyen jól bírja levegő nélkül? Egyszer tesztelnünk kéne víz alatt... Mindenesetre ránézek, miközben lesimítok a mellkasán a derekára, onnan hátra, és belemarkolok a hátsójába. Utána meg válaszol, de nem úgy, ahogy szeretném, szóval elengedem, és hátradőlök totálisan letaglózva, nem feltétlenül a jó értelemben.
-Nem tudod, milyen nap van ma?!-
Állapítom meg abból ítélve, ahogy válaszolt. Ez már a show része, de még nem akarom, hogy tudja, hogy nem igazi a felháborodásom.
-Február 14! Valentin nap!-
Világosítom fel nagy szemekkel, utána sértetten körbefonom magam előtt a kezeimet, leengedem a lábaimat, leugrok a pultról, és egy szót se szólva többet besétálok a nappaliba totális ál-felháborodás közepette. Óh, hogy én ezt mennyire élvezem!

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Szomb. Feb. 11 2012, 23:09

Valami baja van, pedig most igazán nem csináltam semmi rosszat. De keresztbe fonja a karjait, én meg próbálok rájönni, hogy mi van. Aztán persze beugrik valami, ő meg rögtön ki is mondja, beigazolva a bajsejtelmemet.
- És?
Őszintén szólva én nem látom ennek a napnak semmi értelmét. Egész biztos, volt idő, amikor tényleg volt értelme ünnepelni de mára csak arra jó, hogy kiűrítsék az emberek pénztárcáját, és hogy a képedbe vágják, hogy ha egyedül vagy, hogy nekem milyen rossz. Nem mintha én korábban akár csak egy pillanatra is gondoltam volna, hogy rossz nekem, de nem érzem úgy, hogy bármit is tennem kéne csak azért, emrt valakik úgy döntöttek, hogy a mai nap a szerelmeseké.
Nem értem, ő mit van úgy oda, és miért hagy itt, eddig rohadtul nem érdekelte, hogy milyen nap van. Miért most lett ez ilyen fontos neki. Persze ha tényleg az, akkor készítek neki valami nagyon finomat, és felavathatjuk a masszázsolajat is, amit két napja vettem, de csak mert nem akarok hülyeségek miatt vitatkozni vele.
Utána megyek, és faggatni kezdem.
- Ez csak most jutott eszedbe, vagy vártad a megfelelő pillanatot? Egyébként is, mióta fontos az ilyesmi?

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Szomb. Feb. 11 2012, 23:28

Tényleg kezd felidegesíteni: kezdetben csak hülyéskedni akartam, gondoltam, kicsit ráveszem arra, hogy kétségbeesetten mentegetőzzön, de nem ezt teszi. Nem, hanem kérdőre von, és ez már annyira nem tetszik, mert bár lehet, hogy nem vagyok az az ember, aki mindenféle baromságot vásárol a másiknak csak azért, mert azt mondják, hogy most meg kell mutatni, mennyire fontos, és csak így lehet, azért magával az üzenettel egyet értek: legyen egy nap legalább, amikor mindenféle sallang és butaság nélkül éreztetjük a másikkal, hogy mennyire fontos is nekünk.
Levágom magam a kanapéra, és ránézek komoran. Na jó, mielőtt még totál kiborítanám, elmosolyodok, és leengedem a kezeimet, de tényleg csak azért, mert nem akarok veszekedni.
-Oké, csak vicceltem, nem is akadtam ki, hogy nem tudod. De azért egy kicsit fontos... mondjuk nem várok el én semmi extrát azért mert ma van a "szerelmesek napja", csak törődést.-
Felé nyújtom a kezeimet, hogy üljön oda hozzám, és ha megteszi, akkor megölelem, és adok egy puszit a vállára, de ez így nem elég, szóval inkább szembefordulok vele és átdobom a lábamat a másik oldalára, hogy az ölébe csusszanjak, és így ölelem át jó közelről. Megnyugtat az illata, az érintése, a közelsége. Elengedem, de csak annyira, hogy a fejét hátradöntsem a háttámlán, és a kezeimmel megtámaszkodjak a vállai fölött, szintén a háttámlán, két oldalt az arca mellett, és hosszan, érzékien megcsókoljam, amibe még bele is bizsergek.
-Szóval tudod, ennek a napnak az alkalmán mindenféle extrát lehet kérni, meg kipróbálni is... csak hogy élvezzük is, a magunk módján.-
Súgom, miközben belecsókolok a nyakába párszor. Utána mg begörcsöl a lábam, úgyhogy felszisszenek a fájdalomtól, és azonnal ki is szállok az öléből, kinyújtom a lábam és azt szorongatom csukott szemmel.
-Auauauauauauau!-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Vas. Feb. 12 2012, 00:13

Viccelt? Rossz a humorérzéke, vagy csak nekem van nehéz felfogásom. Mindegy, azért odaülök mellé, ha már "törődni" kell vele.
- Ez most azt jelenti, hogy nem törődök veled eleget?
Kérdezek vissza kicsit csalódottan, mert ezt nyugodtan közölhette volna korábban is. Egész biztos nem vagyok tökéletes, és biztos nem mentség, hogy ő az első... de akkor is. Még mindig nem tudok rajta kiigazódni, és hiába is próbálkozom. Egyszerűen csak hagyom magam sodródni az árral. Jelenleg azzal, hogy megpuszil, az ölembe ül és átölel. Persze én is a dereka köré fonom a kezeim rögtön. Ilyenkor ő a főnök, és nekem ez kifejezetten tetszik. Visszacsókolok, és közben azon gondolkodom, hogy vajon a masszázs, az elég törődésnek számít-e. Amikor elszakadunk egymástól, olyasmiket mondd, amitől rögtön felcsillanak a szemeim. Nagyon kíváncsivá tesz, hogy már megint mit talált ki.
- Mit forgatsz a fejedben?
Kérdezem meg miután nyelek egy nagyot, aztán már csak élvezkedem, és a hátát simogatom, sajnos nem sokáig. Mert felpattan és jajgatni kezd.
Nem kell hozzá túl sok ész, hogy rájöjjek, begörcsölt a lába, így én is felállok, őt meg leültetem, aztán elé térdelek és a sarkát a vállamra téve masszírozni kezdem a lábát. A lényeg, hogy kinyújtsa, a kezeim pontosan ott nyomkodják, ahol az előbb még az ő kezei voltak, de azért rákérdezek, biztos, ami biztos.
- Hol fáj? Itt?
Körkörös mozdulatokkal igyekszem kilazítani azt a gonosz kis izomköteget, ami megzavarta a mai napra tartogatott élvezetemet. De nekem igazán nincs okom panaszra, mert nem az én lábam görcsöl. Szerencsére viszonylag gyorsan sikerül megoldani a problémát. Kap egy puszit is a lábára - gyógyító ereje van - aztán óvatosan leteszem a földre, majd gyengéden megcsókolom.
- Jobb? Fel tudsz állni?
Érdeklődöm, teljes készenlétben, hogy ha újra begörcsöl a lába, akkor tovább masszírozzam. Ezek után, merje azt mondani, hogy nem törődök vele elget!

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Vas. Feb. 12 2012, 09:22

Ha nekem rossz a humorérzékem, akkor neki meg nincs és soha nem is volt... szerintem világos kettőnk között a különbség ilyen téren. Én, aki állandóan bolondozik, és mókázik, hogy én ne rendelkeznék humorérzékkel, még a feltételezés is sértő!
Visszakérdez, és annyira aranyos, hogy meg tudnám zabálni, már megint félreértett, el is nevetem magam rajta, de talán nem veszi úgy, hogy kinevettem.
-Dehogy is! Mármint nem, nem azt jelenti. Arra gondoltam, hogy azon kívül nem kell más. A törődésen kívül.-
Rámosolygok, és megsimítom az arcát, utána ülök az ölébe, és amikor az apró kis kényeztetés után kérdez, már éppen válaszolni készülök, amikor beüt a katasztrófa a lábamba. Utálom, amikor ezt csinálja, annyira fáj! És nem lehet vele mit kezdeni, csak fogja a görcs, de azért Zinnek vannak módszerei, leültet, a lábam a vállára teszi, miközben én meg szorongatom, csak figyelem, mit is akar. Először nem akarom elengedni a fájdalmas területet, mert akkor még jobban fog fájni, de utána csak megteszem, így az én ujjaimat az övéi váltják fel, és masszírozni kezdi, amitől kis idő után sokkal jobb lesz, utána meg szinte teljesen elmúlik. Szerencsére nem olyan erős görcs volt, ami még napokig éreztetné a hatását. Gyógypuszit, és csókot is kapok, ma igazán jó dolgom van, utána meg felállok vele.
-Igen, sokkal jobb, köszi!-
Tekintek rá hálásan, és felpipiskedve meg is csókolom, utána meg elengedem, és teszek egy pár lépést, hogy kipróbáljam, de nincs baja.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Vas. Feb. 12 2012, 12:25

Megnyugtat, hogy minden rendben, és nem kell neki semmi csak azért mert ma van a szerelmesek napja. Mondjuk azt még mindig nem értem, akkor miért hagyott ott az előbb, de ez biztos valami női dolog. De ha nincs gond, akkor én sem fogok tovább ezen agyalni, főleg, hogy sokkal kellemesebben is tölthetjük az időt. Tölhetnénk...
Megnyomkodom a lábát. Először nem akarja hagyni magát, de hamar rájön, hogy jobban jár, ha én masszírozom, és igazam is lesz. Pár perc múlva, már fel is tud állni.
Megköszöni, és még csókot is kapok, de sajnos csak egy rövidet, mert még próbálgatja, hogy tényleg rendben van-e a lába. Nézem, ahogy lépked, aztán amikor meggyőződöm róla, hogy már nem lesz gond, utána megyek. Átölelem és a fülét kezdem rágni, mert hiába görcsölt be a lába, attól az én vágyam még nem szűnt meg, még csak nem is csillapodott, egyszerűen csak próbálom visszafogni magam.
- Sokat kell még tanulnod?
Kérdezem két harapás közben, és elsimítom az útból a haját, hogy a nyakát is megkóstoljam. Egész biztos tudja, mit akarok, de azért még végigsimítok az oldalán és csak a fenekén áll meg a kezem. Persze ha tényleg tanulni akar, akkor nem fogom feltartani, de hátha nem olyan sürgős neki a dolog... Esetleg tarthat egy óra szünetet...

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Vas. Feb. 12 2012, 17:08

Lépek párat, ő meg néz, mintha először csinálnám, utána ő veti rám magát hátulról, és megrohamozza a fülemet. Meg a fenekemet is, és meg kell, hogy mondjam, igazán nagyon jól csinálja. Igazából nem kell már sokat tanulnom, de kíváncsi vagyok, mit csinál, ha azt mondom igen. Plusz meg akarom adni a módját, nem csak azért, mert ma van a szerelmesek napja, hanem egyébként is.
-Igen.-
Mondom egyszerűen, miközben megfordulok a kezei között, és nézem az arcát, a szemeit, hogy reagál. Utána elnevetem magam, és megmondom az igazat.
-Na jó, nem annyira, de azért még van mit átnéznem. Viszont később kárpótollak az elvesztegetett időért.-
Az ajkába marok, utána átviszem ezt egy érzéki, majd lágy csókba, hátha ettől kicsit lehiggad. Igazából beszélgetni is szeretnék vele, mert azt olyan ritkán szoktunk, mármint, úgy csak úgy valamiről, ami nem a munka, vagy az iskola. Róla. De inkább nem hozom szóba, hogy ritkán szoktunk beszélgetni, nem akarom elrontani a kedvét, vagy problémákat generálni benne, hiszen nem (csak) ő tehet róla.
-Szóval legyél jó, és hagyj még egy kicsit a könyveimmel szórakozni!-
Vigyorogva ellépek tőle, utána rácsapok egyet a hátsójára. Bizonyára ez nem a legjobb módja, hogy meggyőzzem, de olyan jól esik.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Vas. Feb. 12 2012, 18:00

Azt mondja sokat kell tanulnia, és ez igazán elszomorít. Még a számat is elhúzom jelezve mennyire nem tetszik ez nekem. De aztán nevetni kezd, és kárpótlást ígér, amit be is fogok hajtani. Kapok még egy csókot is, ami némileg megnyugtat, mert számomra ez egy ígéret, hogy megéri várni, és ebben az estben igen is hajlandó vagyok várakozni. Persze nem sokáig, de tényleg nem szeretném, ha miattam nem sikerülne a zh-ja.
- Jó, addig főzök neked vacsorát. Mit szeretnél enni?
Válasz közben elengedem, hogy el tudjon lépni, ő meg pofátlan mód a fenekemre csap. És így legyek én nyugodt, és türelmes. Erre viszont már csak egy horkantással reagálok, aztán inkább a konyhába megyek, hogy elkészítsem neki, amit kért.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Vas. Feb. 12 2012, 20:37

Visszavonulok a könyveimhez, miután leadtam a vacsikívánságomat - lepjen meg - és tanulok tovább. Időnként a finom illatok azért kicsalnak a konyhába, úgyhogy kimegyek kotnyeleskedni, viszem a könyvemet is, felolvasok neki egy-egy érdekes elképzelést, aztán visszakerget, amikor bele akarok kóstolni abba, amit készít. Kis szemét!
Úgy döntök, végeztem mára a tanulással, és becsukom a könyvemet, ami pont jó végszó, mert behozza a vacsit, ami egyszerűen zseniálisan finom, mint mindig, szóval jól meg is esszük, utána meg a filmezésre szavazok, pedig tudom, hogy már nagyon szeretne felcipelni az ágyába.
-Nézzük meg mondjuk aaaaz... Alkonyatot.-
Adom elő az ötletemet, miközben mellé ülök a kanapén, és felhúzom a lábaimat, hogy ülve elnyúljak rajta, mármint rádőlök, és a kezemet a combjára simítom.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Vas. Feb. 12 2012, 20:48

Néha komolyan nem értem magamat, az még oké, hogy hagyom tanulni, de főzés közben többször is átfut a fejemen, hogy nem is igazán tanul. No igen, elég sokszor idetéved, és bár álcázni próbálja egész biztosan csak kóstolni akar, márpedig azt nem hagyom. Ha nem félnék, hogy leég a kaja, akkor bizony el is kapnám, és nem engedném vissza, de inkább visszazavarom, arra fogva, hogy miatta fog odakozmálni az étel.
Most is ízlik neki a végeredmény, és ettől valamiért boldog vagyok. Az evés végeztével azonban nem a kompenzálásomról kezd el beszélni, hanem arról, hogy filmet nézzünk, én meg amilyen barom vagyok, még ebbe is belemegyek, csak hogy az legyen, amit ő szeretne.
Kényelmesen elhelyezkedem, ő meg hozzámbújik, tulajdonképpen még jó is lehetne ez az egész, de filmek terén, még mindig szörnyű ízlése van...
- Az nincs meg.
Ez végülis igaz, és most semmi kedvem még filmet töltögetni. Főleg nem olyat, ami nem is érdekel, de nem akarok emiatt balhét, és remélem, hogy ezzel el tudom halasztani a dolgot. Simogatni kezdem én is, hátha meggondolja magát, és mégsem ragaszkodik majd a filmnézéshez.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Vas. Feb. 12 2012, 21:06

A nyakába fúrom az arcomat, miközben megsimítom a combját kicsit, tényleg kedvem lenne most filmezni és romantikázni vele.
-Letöltöd?-
Kérdezem kérlelően, és még meg is simítom a nyakát az orrommal, úgyis épp arra járok, utána elhúzódom, hogy nagy szemeket meresztve pillogjak rá szépen kérlelően, sőt, még meg is csókolom, hátha ezzel könnyebben meggyőzöm.
-Kérlek!-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   Vas. Feb. 12 2012, 21:25

Teljesen megőrjít. De most komolyan, nehogy már arra ítéljen, hogy valami olyan borzalmat kelljen néznem, mint az Alkonyat. Bármi mást hajlandó lennék megnézni, de hogy szerelmes vámpírokat bámuljak?
- Ahhoz meg kéne mozdulnom, Iz... és amúgy is tiszta macera. Nézzünk valami mást... nincs hangulatom a vérszívókhoz...
Komolyan nem értem, hogy miért kell ezt most ennyire erőltetni. Úgy utálom amikor ilyen! Hogy mondhatnék nemet, amikor ilyen édesen kér? Ahogy néz, és ahogy megcsókol... aztán tovább kérlel. Nem akarom ezt.
- Nem.
Mondom ki végül hangosan is, pedig közel voltam hozzá, hogy elbukjak, mert olyan szépen kért, de már nem dőlök be neki olyan könnyen. Egy pont nekem. Már csak el kell neki magyaráznom, valahogy burkoltan, hogy ha a világvégéig könyörög, ezt az egy filmet akkor sem fogom megnézni vele.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Learning is fun - IzZin   

Vissza az elejére Go down
 

Learning is fun - IzZin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-