Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Today at 11:30 by Vincent Sparks

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Help, I need somebody - Zin&Summer

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Summer Devon
avatar
Életkor : 27
Hozzászólások száma : 54

TémanyitásTárgy: Help, I need somebody - Zin&Summer   Kedd Feb. 07 2012, 21:03

Zin


Sietve sétálok a folyosón. Már rég vége az ebédszünetnek, így egyedül az én lépteim hallatszanak visszhangot verve az épületben. Hol van már az a rohadt 304-es terem és mégis mit fogok mondani? Jó napot tanárúr, oltári nagy hülyeséget csináltam, szükségem lenne az egyik diákjára? Ez elég érdekesen hangzana. - gondoltam kétségbeesetten. Az egész, amiatt a hülye forgatókönyv miatt van. Minek kellett egyáltalán megírni, hogy gondolhattam azt, hogy jó ötlet lesz elküldeni? Most már hiába szeretném megváltoztatni a múltat, nem lehet és ahogy az igazgató is mondta, az egyetlen esélyem ez a Hyun Zin Woo nevű srác. Ő tud nekem segíteni, mert ő a HÖK elnök, neki tudnia kell, mi ilyenkor a teendő. Bár ez az igazgató dolga lenne, ezért is mentem először hozzá, de úgy tűnik ő nem ér rá ilyenekkel foglalkozni. Majdnem elbotlom, annyira izgulok. Furcsa, mert nem szoktam izgulni, még a felvételit is teljes nyugalomban írtam meg, lehet, hogy pont ezért kerültem be. Most viszont a bizalmamban egy kis rés keletkezett a helyzet miatt. 302...303...304, szóval itt vagyok, csak nehogy remegni kezdjen a hangom. Mi van, ha a tanár nem engedi ki Zint, vagy, ha Zin nem akar majd segíteni? Summer, nyugodj már meg, maximum neked kell elintézned ezt, de az is menni fog. Nagy levegőt veszek, majd besétálok a terembe.
-Elnézést, hogy megzavarom az órát, de beszélnem kell Zinnel, mint HÖK elnökkel, megengedi? - egy szuszra elhadartam az egészet, hogy hamarabb túlessek rajta. Persze mindenki engem nézett, kezdtem kínosan érezni magam, de végig a tanárra néztem, csak a szemem sarkából láttam a többieket.
-Jól van, ha nagyon muszáj. - mondta a tanár. Hát ez könnyen ment - gondoltam, miközben néztem, ahogy a srác, aki segíteni tudna nekem, feláll és elindul felém. Mikor becsuktuk magunk után az ajtót, felnéztem rá, mert magasabb volt nálam, vagy egy fejjel.
-Szerintem üljünk le valahová, nem lesz rövid a mondandóm. - jelentettem ki, majd meg sem várva a válaszát, magammal rángattam az egyik lépcső mellett lévő padhoz.
-Sajnálom, hogy így rád törtem, de te vagy az egyetlen, aki segíthet nekem. - nagyon nem volt kedvem elmondani, milyen hülyeséget csináltam, de most el kell dobnom a büszkeségem, hogy kimásszak ebből. - Szóval, az van, hogy nemrég írtam egy forgatókönyvet, aztán beküldtem egy rendezőnek, aki filmet akar csinálni belőle, meg is vásárolta és én eladtam neki, mert kellett a pénz, viszont olyan szinten átalakították, mintha nem is én írtam volna. Mikor vissza akartam kérni, közölték velem, hogy a pénz duplájáért adják csak oda, de annyit tíz év alatt sem tudnék összeszedni, szóval, most nem tudok kihez fordulni, mert a Frances, mint létező helyszín, szerepel a történetben, ezért fordultam hozzád, mert így az iskolát is belekevertem.

_________________
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Help, I need somebody - Zin&Summer   Kedd Feb. 07 2012, 22:22

Ez az előadás rémunalmas. Csak azért ülök be rá, mert az aláíráshoz feltétel, hogy részt vegyünk kb az összes alkalmon. Az első sorban ülök, mint mindig, de már rég nem figyelek. Az iPad-emen olvasom a híreket, persze ha megkérdezik, jegyzetelés céljából használom. A tanár még be is veszi, ami azért vicces, mert egyébként kint van a padon a jegyzetfüzetem is meg a tollam, bár kétlem, hogy bármi újat tudna mondani. A múlthéten végeztem a kötelezőkkel, már az ajánlat irodalmból is kiválasztottam két kötetet, azok otthon várnak rám, a hétvégére meg leszek ezzel a tárggyal.
Annyira elmerülök a hírek olvasásában, hogy észre sem veszem, hogy valaki megzavarja az órát, csak a nevemre kapom fel a fejem, és nézek szét kérdőn, hogy mi is van. A lányra nézek, aztán a tanárra, aki már int a fejével, hogy menjek - bár látom, hogy nem tetszik neki, hogy itt hagyom az előadását.
Felállok a füzetemet meg az iPademet bedobom a táskámba a tollat meg csak a kezembe veszem és teljesen nyugodtan sétálok ki a teremből.
Nem szimpatikus a csaj, azzal kezdi, hogy sokáig fog beszélni, aztán rángatni kezd. Megfogom a kezét és lefejtem magamról, engem ne tapizzon!
- Először is, én is nagyon örülök, hogy találkoztunk, bár nyilván te már tudod én ki vagyok, azért illene bemutatkoznod, ha már az órámat nem ülhetem nyugodtan végig miattad.
Nem árt valami jómodort verni a lányba, ha már egyszer így hozta a sors. Mellesleg nincs szerencséje, alapból sem volt jó kedvem, de most, hogy megzavartak még annyira sincs.
- Aztán, kapsz egy percet, hogy elmondd, amit akarsz és ha lehet ne érj többet hozzám.
Fejezem be a rövid kiselőadást, és nem különösebben érdekel, hogy sajnálja-e vagy sem, vagy hogy megbántom-e azzal, amit mondtam. Nem is ülök le, csak állva hallgatom végig a kis mondanóját, időnként a homlokomat ráncolva, igazán nem értem mit vár tőlem. Amikor befejezi, én még várom, hogy jön a folytatás, de nem jön, így kénytelen vagyok kérdezni.
- És...? Mit vársz tőlem, mit csináljak?

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Summer Devon
avatar
Életkor : 27
Hozzászólások száma : 54

TémanyitásTárgy: Re: Help, I need somebody - Zin&Summer   Szomb. Márc. 03 2012, 20:24

Először kicsit megdöbbenek a srác stílusán, de végül is megértem, hogy egy kicsit haragszik rám, hogy kirángattam az órájáról, egy ilyen hülyeség miatt. Tényleg elég zavaros volt, ahogy elmondtam, de hát ennél érthetőbben úgysem tudom. Szegény fiú, most rázúdítottam a saját gondjaimat, ahelyett, hogy egyedül megoldanám azokat, de már csak az iskolához tudok fordulni ezzel, ők meg azt mondták, hogy keressem meg Zint, hát kössz, így jobban belegondolva tényleg nem nagyon tud segíteni. Mit tudna tenni, pénzt ad? Miből? Megfenyegeti a rendezőt? Hogyan és miért tenni meg egy ismeretlen lány miatt, apropó, basszus, tényleg ilyen hülye vagyok, hogy elfelejtettem bemutatkozni? Hirtelen elvörösödöm.
-Sajnálom - mondom félig remegő hanggal. - Summer Devon vagyok.
Mivel megkért, hogy ne érjek többet hozzá, ezt be is tartom és nem nyújtok kezet. Lehet, hogy csak rossz napja van, vagy én vagyok ennyire gáz, nem hiszem el, hogy nem bírok normálisan kommunikálni.
-Fogalmam sincs, mit kéne csinálnod, csak ide küldtek hozzád az igazgatóságtól, de látom, hogy nem tudsz segíteni, csak elintézem majd valahogy. - miért is vagyok kétségbeesve? Mi lenne, ha inkább mégis megjelenne az a film, láttam már a könyvtől sokkal eltérőbb filmeket, ráadásul én nem is könyvet írtam, hanem csak egy szimpla forgatókönyvet, azt meg miért is ne lehetne megváltoztatni? Végülis a rendező úgyis jobban tudja, mi kell a nagyérdeműnek. Azt már teljesen feladtam, hogy normálisnak mutatkozzak Zin előtt, már úgyis mindegy, holnapra elmondja mindenkinek és aztán rajtam fognak röhögni. - Sajnálom, hogy megzavartam az órádat, nyugodtan menj vissza, bár már csak 10 perc maradt és minden diák inkább keresi a kifogásokat, hogy elmehessen, én meg teremtettem egy kis pihenőt neked, tényleg sajnálom, hogy zavartalak, nem is tudom mit gondoltam.
Zavartan csavargattam a hajam, majd feljebb húztam a táskám pántját a vállamon és megigazítottam a ruhámat.

_________________
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Help, I need somebody - Zin&Summer   Csüt. Márc. 15 2012, 18:11

Hmm... Lehet kicsit durva voltam? Bree meg Izzie kicsinál, ha nem segítek szegényen. Áh! Az élet kegyetlen, és megint egy nő miatt vannak gondjaim. No egye-fene, jófej leszek... De előtte még egy sóhajt megengedhetek magamnak. Nem? Csak hogy tudja mennyire szenvedek a "nehéz feladattól", amit a nyakamba zúdít.
- Tudod Summer, mindenkit hozzám küldenek, mert letettem egy hülye esküt, hogy "mindent a hallgatókért", meg mit tudom én...
Zsebrevágom a kezem, és úgy hallgatom, ahogy felajánlja, hogy visszamenjek, majd azzal jön, hogy ki hogy örülne, hogy lóghat. Minek néz ez engem? Kitűnő átlagot kell szereznem, különben végem, méghogy lógni! Cöh!
- Nem mindenki keres kifogásokat, vannak akik szeretik nyugodtan végig ülni az előadásokat, de mivel már kivűlről fújom az anyagot, ez egyszer asszem kivételt teszek, és inkább meghívlak egy kávéra, ami mellett kitalájuk, mit is kéne tenni, a TE problémáddal.
Válaszolok kicsit kioktatóan, a végén kihagnsúlyozva, hogy ez akkor is az ő problémája, bár ahogy összefoglalta, lehet sokkal több gondot okoz majd, mint hiszi, de nem akarok rögtön a legrosszabbra gondolni.
Fogalmam sincs, miért csavargatja a haját, bár a ruháját jó, hogy megigazította, kicsit el volt csúszva. Még mielőtt válaszolhatna bármit is, elindulok a legközelebbi kávéautomata felé. Nem a legjobb az ilyen lötty, de nincs kedvem messzebbre menni. Az automatához érve előveszem a pénztárcámat és elkezdem a gépbe dobálni a rengeteg aprót.
- Szóval mit kérsz?
A válaszának megfelelő gombo(ka)t nyomom meg, aztán magamnak is veszek egy espressot, és intek neki, hogy üljünk le az egyik asztalhoz, amit az automata mellé állítottak fel. Pont van két szék is. Szuper.
- Ha jól értem: Írtál valamit, eladtad, filmet csinálnak belőle, neked meg nem tetszik, hogy változtattak rajta, mindezek mellett voltál olyan okos, hogy a Francest beleírtad, és ezek szerint ezt, pont nem változtatták meg... Kihagytam valamit?
Gyorsan, és tényszerűen sorolom a dolgokat, igaz nem bírom ki, hogy ne szúrjak bele egy szarkasztikus utalást, de ez talán nem fogja megbántani - majd kérdőn nézek rá, hogy van-e még hozzáfűzni valója.
Iszom a kávémból, aztán az asztalra teszem.
Basszus, milyen malac ült itt előttem?! Minden ragad, és morzsás, és pfuj!!! Na jó, akkor törlőkendő...
Felállok és kutatni kezdek a táskámban, és hamar meg is találom, amit keresek: törlőkendőt. Fertőtlenít és tisztít. Mások szerint nem nomrális, hogy ilyennel mászkálok, de most is milyen jó, hogy van nálam! Csak pár perc és tiszta az asztal. Summert oldalát is letörlöm, a poharát is felveszem, majd visszateszem. Emiatt biztos nem sértődik majd meg. Közben meg persze figyelek, hogy miket mond.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Help, I need somebody - Zin&Summer   

Vissza az elejére Go down
 

Help, I need somebody - Zin&Summer

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Summer Camp

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-