Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Today at 14:19 by Vincent Sparks

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 In a hopless place - IzZin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: In a hopless place - IzZin   Pént. Feb. 03 2012, 11:55

-De nem tudom, hogy hol van!-
Panaszkodom, mert biztos vagyok benne, hogy nagyon jól elrejtette, hogy még véletlenül se találhassam meg. Tuti biztos! Szóval csak ne is magyarázzon itt nekem, hogy még nem hoztam el, hiszen lehetőségem se lett volna rá.
Azután inkább engem akar megenni, ami nekem nagyon is tetszik, de így nem fogom tudni megetetni, szóval végül mégis kiszabadulok. Persze ezután megint butaságokat beszél, hogy ő nem is nimfomán, na persze, majd el is hiszem neki. Fogom a tányért, hogy kisétáljak vele és megmelegítsem, de elkap, és egészen másféle magyarázatot ad, aminek a hallatán a gyomrom bukfencezik egyet. Nem is tudok még rá válaszolni, mert nem találnám meg a szavakat, szóval csak mosolygok, és kimegyek megmelegíteni a spagettit, utána visszajövök, és leteszem az asztalra, közben meg rápillantok, ahogy ül az ágyamon, olyan édes. Utána szedek magamnak is egy tányérral, azt is kiviszem, hogy megmelegítsem, és visszajövök, evőeszközt is kap.
Odasétálok az ágyamhoz, és odaadom neki a tányért, utána a sajátommal leülök én is, de ő keresztben ül, én meg hosszában és a falnak döntöm a hátam, a lábaimat meg keresztbe átnyújtom az övéin. Így közel is van, és enni is tudunk, sőt, a lábaimat még asztalként is tudja használni, szerintem igazán zseniális vagyok.
-Még mindig haragszol amiért letted az inged, amit elloptam, és végigfutottam vele a főépületen?-
Kérdezem, mert attól még, hogy nem mondja, én tudom, hogy jó esélyem van rá. Meg kéne azért talán beszélni, mert én biztos, hogy mondtam olyat mérgemben, amit nem gondoltam egészen komolyan, csak dacoskodtam.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: In a hopless place - IzZin   Pént. Feb. 03 2012, 12:15

A válaszán csak a fejemet csóválom ez a leghülyébb kifogás, amit valaha hallottam. Mintha nem lenne szája, hogy megkérdezze... Mindegy. Inkább nem is foglalkozom ezzel. Sokkal jobb elfoglaltságom is van, de aztán el kell engednem, mert tényleg éhes vagyok, már a gyomrom is korog.
Az iPad-en azt szeretem, hogy nem kell hozzá szemüveg, mert fel lehet mindent nagyítani és így bármit el tudok olvasni. Először a híreket futom át, aztán az e-mailjeimet. Sehol semmi érdekes, úgyhogy minden figyelmemet az evésnek tudom szentelni.
Félre is teszem, magam mellé, amint megkapom a tányért. A lábamon keresztbe tett lábaira felhúzom a szemöldököm, de nem szólok semmit, mert tulajdonképpen jó ez így. Különben is! Végre megkóstolhatom a spagettijét. Már előre örülök, és ez meg is látszik az arcomon, mert nem tudom visszafogni a mosolyt. Beleszúrom a villát, és elkezdem tekerni, aztán türelmetlenül bekapok egy jó nagy adagot.
Pedig még mindig vannak kétségeim, de erősebb az éhség, meg a kíváncsiság. Meglepően finom, de nem mondok semmit. A második falattól sokkal nyugodtabban eszem. Közben ő meg kérdez, úgyhogy lenyelem, ami a számban van, ránézek és úgy válaszolok.
- Nem ettem le, hanem miattad leborítottam magam, és igen haragszom érte, és azért is hogy elloptad.
Visszafordulok a tányéromhoz, és várom, hogy bocsánatot kérjen, de közben tovább eszem. Viszont lassan kezdenek eszembe jutni a dolgok, a veszekedésről is... mondott közben valamit, amiről akkor mérgemben én is azt gondoltam, hogy igaz, de most, hogy nyugodtabb vagyok, és ilyen finomat eszem, már nem tetszik a dolog. Le is teszem a villámat, aztán a tányért a lábára, de azért még fogom.
- Szerinted, tényleg rossz, hogy együtt vagyunk?

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: In a hopless place - IzZin   Pént. Feb. 03 2012, 13:26

-Na, ízlik?-
Kérdezem kíváncsian, miközben végig nézem az arcát, ahogy megeszi az első falatot. Azután én is beleszúrom a villámat, és tekerek, és eszek belőle. Aztán kérdezek még egyet, és megvárom, hogy lenyelje a falatot, és válaszoljon.
-De hát én csak segíteni akartam!-
Mondom harciasan, és mosolyogva, mert szerintem az is jó móka volt, amikor véletlenül leettük az ingét. És nem tehetek róla, hogy nem szorította erősebben a villáját. És eszem ágában nincs bocsánatot kérni, a stílusa miatt nincs. Ha kevésbé lenne szigorú, és morc, és zsémbeskedő, akkor talán megtenném, elgondolkoznék a dolgon, hogy túllőhettem a célon, de így... így nem.
Gyanússá válik, hogy lepakolászik, szóval ráncolom is a homlokom, utána meg kérdez tőlem, sóhajtok egyet, és leteszem a tányéromat a mellettem lévő kis gurulós fiókos szekrénykére, amit én éjjeli szekrénynek használok, de jobb annál, mert hosszabb. Tőle is elveszem, azt is odateszem, mielőtt bajuk lenne, utána meg közelebb csúszok hozzá, átkarolom a nyakát, és lágy érintésekkel csókolni kezdem.
Amikor abbahagyom, akkor a kezemet, ami elöl van, lesimítom a nyakán és a mellkasára, és megsimítom, majd válaszolok szavakkal is, ha ez még nem lett volna elég.
-Nem, nem rossz. Szeretek veled lenni, szórakoztató vagy a magad módján - igazából azon szoktam szórakozni, amikor idegeskedsz valami apróság miatt, és viccesen ráncolod a homlokodat, meg amikor sóhajtozva és szigorúan nézel rám valami miatt, amit rosszallsz, hogy csinálok.-
A kezemet megint visszacsúsztatom az arcára, és odahúzom az enyémhez, hogy oda is adjak neki egy puszit, mielőtt folytatom.
-Elrontalak, de jót tesz neked. Nekem is jót teszel. De ha még nem is lenne így, akkor is szeretlek.-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: In a hopless place - IzZin   Pént. Feb. 03 2012, 14:26

- Hmm... Ehető.
Igazából nagyon is finom, de mivel nem hajlandó bocsánatot kérni, és amúgy is haragszom rá, nem kapja meg azt az örömöt, hogy ez most elmondjam neki. Valamit-valamiért. Az sem hat meg, hogy segíteni akart. Mondtam neki, hogy nincs szükségem segítségre. Egyébként sem segített azzal, hogy tönkre tette a kedvenc ingem, és hogy vehetek újat. Viszont vannak ennél fontosabb dolgok is, amik nem várhatnak, még akkor sem, ha amúgy éhes vagyok.
Ő is leteszi a tányérját, sőt még az enyémet is elveszi, közben meg egy nagyot sóhajt.
Ez most azt jelenti, hogy nem ehetek többet?
Nem. Ha így átölel, és megcsókol, az nem azt jelenti, hogy nem ehetek többet, még csak nem is azt, hogy rossznak tartja, hogy együtt vagyunk. Ez pedig megnyugtat. Én is átkarolom a derekát, és visszonzom az érintéseit. Lágy csókok. Teljesen eltérnek azoktól, amikkel az előbb egymásnak estünk. Ezek mégis többet mondanak mindennél. Nem kéne, hogy bármit is mondjon, de megteszi.
Miközben beszél, valóban ráncolni kezdem a homlokom, mert hát, milyen az, hogy azon szórkaozik, hogy én ideges vagyok? De aztán elmosolyodom. Főleg, hogy puszit is kapok. Már-már megölelném, és megcsókolnám újra, de még mindig van mit mondania. Aztán kimondja, azt az egy kis szót - lényegtelen, hogy előtte mit mondott - én meg nagyra nyílt szemekkel nézek rá, hogy jól hallottam-e? De egész biztosan, mert csak a szemem romlik, a hallásom az még tökéletes. Biztos mondanom kéne valamit nekem is, de képtelen vagyok rá, egyszerűen csak magamhoz ölelem. Az arcomat a hajába temetem, és élvezem ahogy a vörös fürtök csiklandozzák az orromat. Azt hiszem, nagyon boldog vagyok. Amikor végre elengedem, akkor is csak annyira, hogy az arcát simogassam meg és fogjam közre, hogy megcsókoljam.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: In a hopless place - IzZin   Pént. Feb. 03 2012, 15:21

Megölel, és meg is csókol, amiből úgy ítélem, hogy tetszik neki, amit hall, vagyis akkor nem riasztottam el ezzel. Ha meg mégis kiderülne, hogy igen, még akkor is megmagyarázhatom neki a dolgot, mert tényleg szeretem, csak ez nálam egy kicsit mást jelent, mint ahogy láttam általában az embereknél: túl könnyen megszeretek embereket, a korábbi kapcsolataimban is így volt, máskülönben bele se nagyon kezdtem volna velük. Én viszont ezt nem veszem annyira nagyon nagy horderejűnek, bizonyára azért, mert szeretek szeretni, és könnyen is szeretek, és ez már nem lehet rossz dolog, csak jó, akár mi is legyen a vége. Szóval nem problémázok, csak átélem, átengedem magam az érzésnek, és neki.
Megsimítom én is az arcát, utána meg visszadőlök, és visszaadom a tányérját meg az enyémet is visszaveszem.
-Sajnálom, hogy túllőttem a célon, de tényleg mókásnak találtam, szóval nem ígérhetem, hogy többé nem fog előfordulni, sőt... biztos nagyon sokszor elő fog még fordulni, hogy kihozlak a béketűrésedből. De nem akartam rosszat neked, és azért valld be, hogy a lelked mélyén, egy egészen aprócskát te is élvezted!-
Próbálom rávenni, hogy ezt kimondja, és bízom benne, hogy így is volt, miközben én is magam elé veszem a tányéromat, és eszegetni kezdek róla tovább. Kimondtam, és még itt van... ez azért már valami!

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: In a hopless place - IzZin   Pént. Feb. 03 2012, 16:14

Lehet hogy túlbecsülöm, azt a kis szót, de még soha senki nem mondott nekem ilyet, és ezért nagyon fontos, hogy Iz kimondta. Erre biztos sokáig fogok emlékezni, és olyankor mindig jó kedvem lesz. Remélem, mert ki tudja, lehet később meggondolja magát, de nem kéne negatívnak lennem... Csak az számít, ami most van. Most pedig szeret. A magam idegesítő módján, és igen, én élvezem ezt, és örömmel tölt el. No nem minden egyes pillanata, de a többség igen.
Visszakapom a tányért, ami nagyon jó ötlet, mert még mindig éhes vagyok, úgyhogy amíg ő beszél én tele is pakolom a számat egy kis tésztával. Végre bocsánatot kér - s mivel tele van a szám, csak bólintok - én meg elnézem neki. Átmenetileg. Amint lesz rá lehetőségem, visszakapja, de ezt sem kell tudnia. Főleg, mert az ahogy folytatja...
- Melyik részét kellett volna élveznem?
Kérdezem végül teljes komolysággal, mert még mindig nem értem, nekem mit kellett volna élvezni a helyzetben. Sokkal inkább megalázó volt, de erre biztos azt mondaná, hogy túl konzervatív vagyok, vagy hogy nincs humor érzékem, tudja a fene... A lényeg, hogy nem értene egyet. De azért szeretném tudni, mit csinálok szerinte rosszul.
Közben tovább eszem, és lassan el is fogy, ami a tányéromon van.
- Ilyet csinálhatsz máskor is.
Mondom úgy, mintha valami kivételes dologra adnék neki engedélyt, aztán a lábait félretéve felállok és kiviszem a tányéromat, ha végzett az övét is, mert felesleges lenne kétszer fordulni.
Begombolom a nadrágomat, és felveszem az ingem. Elment az idő és még van egy csomó dolgom. Meg aztán, Bree is biztos nem sokára megjön.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: In a hopless place - IzZin   Pént. Feb. 03 2012, 18:37

Nem mond semmit, csak bólint. Várnám, hogy talán mégis fog beszélni, elvégre tele volt a szája, de nem, egy árva szót sem ejt ki a száján ezzel kapcsolatban. Sőt, csak kérdez.
-A vadászatot, hogy futhattál utánam, hogy megszerezd.-
Mondom egyszerűen, mert még mindig azt gondolom, hogy ez vicces játék. Miért játszanak a gyerekek fogócskát? Mert sikerélmény, ha elkapják egymást. Ezután pedig csak közli, hogy ilyet csinálhatok máskor is, és mit is mondott előtte? Ja, igen, hogy ehető.
-Fulladtál volna bele!-
Nézek rá sértetten, miközben átadom neki a tányéromat, azután inkább felállok én is, és az asztalomhoz sétálok, de még visszafordulva ránézek.
-Ilyenkor viszont gyűlöllek!-
Szinte még a tüzet is láthatja a szemeimben, ahogy kimondom, hogy mit is érzek ilyenkor iránta. Az én kedves, szeretős kedvemet sikeresen tönkretette, szóval inkább bekapcsolom a gépemet, hogy megnézzem a postafiókomat.
Tényleg szeretem. Csak jobban szeretném, hogyha időnként egy kicsit kedvesebb, és törődőbb tudna lenni. Vagy legalább kevésbé rideg. Vajon tudja, hogy mi változott hirtelen? Ismerve őt, erősen kételkedem ebben.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: In a hopless place - IzZin   Pént. Feb. 03 2012, 19:14

- Nem igazán. Tudod, mindig is utáltam fogócskázni... És ez nem változott.
Az meg, hogy félmeztelenül csináltam, hát csak még rosszabbá tette a dolgot. De mit érthet ő ebből? Mindegy, nem fogok ezen idegeskedni. Elveszem a tányérját és elindulok, de nem beszól? Jó én sem voltam éppen tökéletes, de ezt már megszokhatta volna. Nagy levegőt veszek, és nem azt válaszolom, amit gondolok.
- Ahhoz sokkal többet kellett volna csinálnod.
Hogy miért gyűlöl azt már tényleg nem értem. Gyorsak az érzelmi változásai, mert úgy egy perccel ezelőtt még szeretett. Én pedig örültem neki. Most is örülök neki, és nem is veszem komolyan, amit mond. Leteszek kint a tányérokat, aztán immár felöltözve visszamegyek. Megállok mögötte, és átölelem. Hátha ki tudom engesztelni. Nem lenne jó úgy elmenni, hogy már megint haragban vagyunk. Vagy mit tudom én mi ez. De a lényeg, hogy már egész jól voltunk, és úgy szeretnék hazamenni, hogy tudom, minden rendben van. Ezért is ölelem meg, és kérdezem meg halkan.
- Mit csináltam már megint?

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: In a hopless place - IzZin   Pént. Feb. 03 2012, 19:26

Elolvasom azt a semmit, amit küldtek nekem eddig, majd felállok a gépemtől, ekkor lép oda, és ölel meg. De nem ölelem vissza most, mert ahhoz túlságosan mérges vagyok rá, inkább csak sóhajtok. Legszívesebben elküldeném, de nem fogom, mert szeretem, és mert tudom, hogy türelmesebbnek kell lennem vele. Amikor belevágtam a kapcsolatba, tudtam, hogy nem lesz egyszerű, szóval most se választhatom az egyszerűbb, és kényelmesebb utat. Inkább csak lebontom magamról a kezeit, és fogva őket leültetem az ágyra, és én is leülök vele szembe, de már elengedtem.
-Ez a dolog közöttünk nem fog működni, hogyha nem engedsz a huszonegyből... nem könyvelhetsz el mindig, mindenért bűnbaknak, és élhetsz tovább, mint aki jól végezte dolgát, ez nem ilyen egyszerű. Ha így lenne, akkor nem kértem volna tőled bocsánatot csak azért, mert tudom, hogy megbántottalak, bár nem gondolom, hogy meg kellett volna bántódnod, érted? Akkor szimplán rád hagytam volna a dolgot, hadd mérgelődj, és tovább nőtt volna a feszültség, mert bár a szexel jól le lehet vezetni, de érzelmileg azért maradnak hátra dolgok az ilyen összezörrenések után.-
Magyarázok neki folyamatosan, és remélem, hogy azért a szavaim nagy része el is jut hozzá, bár ebben nem lehetek biztos. Talán nem kellett volna ilyen hamar elárulnom neki, hogy szeretem, és akkor jobban igyekezne, így meg úgy lesz vele, hogy de hát én szeretem, és ez egy biztonságos védelem, ami így van, és pont.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: In a hopless place - IzZin   Pént. Feb. 03 2012, 20:46

Hmm... Nagyon elrontottam a kedvét, és nem tudok rájönni, hogy mivel. Nem hagyja azt sem, hogy megöleljem, csak leültet és leül velem szemben, aztán magyaráz. Hogy nem engedek, meg hogy igazából nem gondolja úgy, hogy bocsánatot kéne kérnie. Pedig én engedek. Szerintem nagyon is sokat. Azt meg, hogy valami "hátramarad" én is érzem. Láthatóan minden eddigi igyekezetem kevés, de nem fogom feladni. Sosem adom fel. Sóhajtok egy nagyot.
- Iz, én nem, nem könyvellek el bűnbaknak, de ha valamit nem élvezek, nem fogom neked azt mondani, hogy jó volt, csak azért mert ezt szeretnéd hallani.
A neked szót kicsit megnyomom, mert ő fontos nekem. Vele tényleg őszinte szeretnék lenni. Így is épp eleget hazudok, csak azért, hogy anyámat boldoggá tegyem, meg még egy pár ember kedvében járjak.
- De... jó. A jövőben megpróbálom majd más szemszögből is nézni a dolgokat, hátha akkor jobban megértem, vagy valami...
Elhúzom a számat, nem megy nekem az ilyen beszélgetés. Ebbe túl sok az érzelem meg az egyé járulékos gondolat, és ezekhez tényleg nincsen semmi affinitásom. Eddig ugyanis kimaradt az életemből. Lehetetlen néhány nap alatt, ezt mind bepótolni.
Megfogom a kezét. Nem tudom miért, de szükségem van rá, hogy hozzáérjek. Ettől valahogy biztonságban érzem magam. Feltéve, hogy nem löki félre a kezemet.
- De ha van jobb tanácsod, akkor hallgatom.
Ránézek, mert ezen a téren mégis csak ő a tapasztaltabb, és én ezt is elfogadom, és vállalom, és igen hajlandó vagyok meghallgatni, megfontolni amit mondd, sőt ha tetszik, még meg is csinálom, mert tényleg fontos nekem. Ő is, meg a kapcsolatunk is.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: In a hopless place - IzZin   Pént. Feb. 03 2012, 21:01

Nem érzem magam jobban attól, amit mond, sajnos nem. Értem én, amire ki akar lyukadni, de még mindig elbeszélünk kicsit egymás mellett. Épp ezért rázom meg a fejemet.
-Nem-nem, nem azt várom, hogy hazudj, dehogy is!-
Sietek megnyugtatni, mert azt hiszem, ha nekiállnánk úgy Istenigazából hazudni egymásnak, akkor az máris a kapcsolat végét jelentené, pedig még olyan fiatal, a három hónapnak a közelében sincs.
-Ezt szeretném, igen, hogy elgondolkozz rajta. Erre értettem, hogy csak nyugtázod, hogy én vagyok a hibás, és a világod ezzel újra kerek. De ez már nem csak a te világod.-
Nem tudom jobban elmagyarázni, igazán jól kifejezni magam, de persze hagyom, hogy megfogja a kezemet, ahhoz nagyon, de nagyon fel kéne dühítenie, hogy ellökjem a kezét, vagy őt magamtól. Annak pedig elég végletes következményei lennének.
-Láttam, hogy jöttél ide... jó megfigyelő vagyok, attól függetlenül, hogy általában engem figyelnek, és produkálom magam. Talán el kellene gondolkoznod azon, amit kérdeztél tőlem, hogy rossz e, hogy együtt vagyunk, mert az, hogy jól érzed magad velem, hogy szereted a bőrömet, meg az érintésemet, az egy kapcsolathoz nagyon kevés. Egyszerűen nem élhetek úgy, hogy minden pillanatban elnézést kérjek azért, amilyen vagyok.-
Tolerancia, és elfogadás. Ez lenne egy kifejezésben az, amit kérnék tőle, és tudom, hogy talán próbálkozik ő ezzel, de szeretném benne megerősíteni akkor, hogy jó úton halad, és csinálja csak tovább.
-Honey... én azért kértem bocsánatot, mert bocsánatot akartam kérni. Nem azért, mert hallani akartad, hanem azért, mert megbántottalak. Ennek ellenére azt gondolom, nem kellett volna megbántódnod, de mégis így történt. Ezt pedig nem akartam... érted?-
Így valahogy kellene neki is működnie, szerintem. Nem azt nézni, hogy igaza van e feltétlenül, hanem azt, hogy milyen érzéseket vált ki az igazával a másikból, jelen esetben belőlem, és utána mérlegre tenni, melyik a fontosabb: az igazság, vagy az érzések.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: In a hopless place - IzZin   Pént. Feb. 03 2012, 22:30

Azt hiszem, ehhez már jegyzetfüzet kéne. Röhej, hogy bármit képes vagyok megjegyzeni, de ez túl bonyolultnak tűnik ahhoz, hogy felfogjam. De nagyon figyelek, és képzeletben még jegyzetelek is, mert meg akarok felelni. Lehet amúgy ez a baj, hogy még mindig ésszerű akarok lenni, de máshogy akkor se nagyon megy.
- Az én világom minden csak nem kerek.
Motyogom magamnak, aztán ránézek és elmondom mégegyszer, hogy igyekezni fogok.
- Oké, elgondolkozom rajta, de majd szólj még, mert nem biztos, hogy észre veszem magam...
Elvégre most sem tudom, hogy pontosan mivel haragítottam magamra, nyilván máskor is lesz olyan, hogy nem jövök rá, de talán ha szól, akkor előbb bele jövök ebbe is. Ez elég hülyén hangzik, de más megoldást így hirtelen nem tudok. Lehet később sem tudnék. Persze Pap próbált már velem beszélni erről, de mindig leráztam... most már tudom, hogy hiba volt, de talán még nem késő.
Aztán mondja tovább, hogy gondolkozzak el azon is, hogy rossz-e hogy együtt vagyunk. Szerintem nem. Ezt biztosan tudom és rázom is a fejemet, hogy tudja, nem csak a testiségről van szó.
- Nem, az tényleg nem jó...
Meg nem is szeretném, hogy azért kérjen elnézést amilyen. Viszont nem ezért tette, és amit mondd, az is logikus.
- Értem. Elmondod végre, hogy már megint mivel bántottalak meg?
Mert gondolom annak nincs értelme, hogy elnézést kérjek, ha nem tudom mi az, ami miatt megteszem. De ha megtudom megteszem. Eskü kinyögöm azt az egy szót, akkor is ha nekem van igazam. Szerintem. De mivel most mondta, hogy ez nem ettől függ, és kivételesen az érvelése is elfogadható volt, hiszek neki. Csak mondja el, mit csináltam!

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: In a hopless place - IzZin   Szomb. Feb. 04 2012, 00:33

Szélmalomharc, így tudnám jellemezni, amit csinálok. Mázlija van, hogy túlzottan megszerettem ahhoz, hogy egy könnyen hagyjam győzni a szelet, ami jelen esetben az érzelmi nehéz-felfogása.
Azt mondja, mondjam el, de én folyamatosan mondom, és mégsem érti. Kicsit meg is ráncolom az arcom erre a kérésére, ami leginkább szenvedést fejez ki, mert nem érti, de utána sóhajtok egyet, kiegyengetem az arcomon a barázdákat, és türelmesen megint próbálkozom, inkább tényekkel.
-Először azt mondtad, hogy ehető, amit csináltam, utána, hogy csinálhatok még ilyet, mintha csak a cseléded lennék, aki egyáltalán köszönje meg azt is, hogy a szádba veszel a kajából egy falatot is.-
Tudom, hogy kicsit túlozok, és sarkítok, de ha nem teszem, akkor azonnal meg fogja keresni magának a kiskaput. Közben kicsit hátra is dőlök, mert most, hogy felemlítettem, megint nyílni kezdett a bicska a zsebemben.
-Azután, ami fontosabb: bocsánatot kértem, és te egy szóra se méltattad ezt. Nem várok nyilván örömódát, se semmi ilyesmit, de egy bólintásnál talán többet, főleg, hogy említettem, mit is gondolok erről a bocsánatkérésről.-
Még úgy mondanék valamit, de most először érzem azt, hogy talán már így is túlzottan megnyíltam neki, és túl sokat mondtam arról, milyen fontos lett a szerepe az életemben, és vissza fog vele élni, még ha nem is szándékosan. Ezért nem mondok inkább többet.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: In a hopless place - IzZin   Szomb. Feb. 04 2012, 01:06

Csúnyán néz rám, pedig én igazán nem tehetek róla, hogy rébuszokban beszél. Aztán végre kimondja, hogy mi baja, és értem én is. Miért kellett ehhez ilyen hosszú kerítés? Nem lehetett volna rögtön ezzel kezdeni? Akkor én sem értetlenkedtem volna itt az elmúlt 5 percben és nem érezném magam rosszl, amiért ilyen sekélyes az érzelmi kapacitásom.
- Így hangzott? Akkor bocs... Nem úgy gondoltam.
Ezt legalább őszintén tudom mondani, mert tényleg nem akarom, hogy valami cselédnek érezze magát vagy ilyesmi, de nyilván félresikerült a dolog.
- Szóval majd még csinálj ilyet. Jó?
Persze kérhetném szebben is, de jelenleg ennyire futja. Előbb-utóbb bele fogok jönni ebbe, csak győzze kivárni. Legalább is gondolom, hogy így lesz. Mert nem lehet ez nehezebb, mint a villával evés, vagy a zongorázás... Meg lehet tanulni, csak oda kell figyelnem, és kész.
Figyelek rá továbbra is, viszont az nem értem, hogy mi kéne csinálnom a bocsánat kérésével. Hátradőlök én is, és nagyot sóhajtok. Becsukom a szemem, aztán kimondom, amit gondolok.
- Tudod, ebben az egészben az a legidegesítőbb, hogy totál hülyének érzem magam...
Amin persze jót kéne nevetnem, aztán elfelejteni a dolgot, vagy legalábbis félre rakni. De ehelyett én tovább idegeskedem, és agyalok rajta. Kinyitom a szemem, és a füle mögé tűrök egy tincset.
- Gondolom, azt kellett volna mondanom, hogy nincs semmi baj, vagy hogy már nem haragszom... Én biztos, hogy jó emberrel vagyok együtt, de nem tudom, hogy rólad ez elmondható-e...
Igen, biztos valami olyat várt, csak az sem lenne igaz, mert egyelőre még zavar a dolog, de a bocsánat kérés el lett fogadva... Holnapra meg talán elmúlik a mérgem, és akkor még válaszolni is tudok neki, de most még biztos nem. Főleg, ha az ingemre pillantok. A kedvenc ingem volt! Mindegy. Van önkritikám, és csodálom, hogy ilyen türelmes most. Nem is tudom mivel érdemeltem ezt ki... viszont őt egész biztos velem bünteti a sors. Mégis csak rossz lehet, olyan valakivel kapcsolatban lenni, aki még a saját érzéseivel sincs tisztában...

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: In a hopless place - IzZin   Szomb. Feb. 04 2012, 02:11

Nekem már az a kérés is elég szép, ahogy mondja, mert tudom, hogy igyekszik. Éppen ezért odacsúszok hozzá, és az ölébe ülök, amikor ő hátradől, és becsukja a szemét. Oldalasan ülök a lábain, nekidőlök, és az egyik kezem mutatóujját félig behajlítom, és a külső részével cirógatni kezdem az arcának a tőlem távolabb eső részét. Ezzel megmutatom neki, hogyan kell értékelni azt, amit a másik tesz, vagy mond, elismeri a hibáját, és csak apró a jelzés, de mégis sok a jelentéstartalma. Nincs túlbonyolítva szavakkal, kár is lenne, ez sokkal beszédesebb.
-Nem vagy hülye, édesem! Sok minden vagy, de hülye az nem.-
Próbálom nyugtatni, miközben elmosolyodom a feltételezésén. Nem tudom, hogy volt e már pasi, aki ennyire őszintén küzdött volna értem önmagával szemben, ráadásul úgy, hogy tulajdonképpen már megkapott. Mégis többet akar nyújtani, és akkor még kétségei vannak...
-Nem vártam, hogy hazudj, nyilvánvalóan dühös vagy, mert úgy érzed, megaláztalak. Ha tudtam volna, hogy komolyan ezt fogod gondolni, akkor meg se fordult volna a fejemben, hogy megcsináljam... a legtávolabb áll tőlem, hogy megalázzalak. Eleget küzdesz a saját démonaiddal, nincs szükséged rá szerintem, hogy még én is tetézzem a gondokat. Szóval nem azt vártam, hanem hogy mondjuk elmosolyodj, és bólints egyet, hogy oké, ezt elrontottam, de majd túlteszed magad rajta, és akkor minden rendben lesz. Vagy egy ölelést, egy csókot... biztatást, hogy bár most nagyon haragszol rám, azért nem vagyok annyira rossz ember.-
Megvonom finoman a vállaimat, és csak akkor tudatosul bennem, hogy mit is mondok, és főként, hogy mit is gondolok, amikor kimondom. Igen, ezt az érzést keltette bennem, és gyűlöltem érte abban a pillanatban, amiért ennyire elítélt, és ennyire komolyan vette, ami történt.
-Majd én tudom akkor helyetted is.-
Nyugtató, és biztató szándékkal mondom ezt, egyáltalán nem reménytelen eset, ami az érzelmei kimutatását illeti. Igazából nagyon érdekelne, hogy miért is lett egyáltalán ennyire zárkózott, mert ez már nem természetes, és egyébként csak azt csodálom, hogy tényleg meg akar nekem nyílni, és felelni, és megosztani az érzéseit, és nem fél, hogy ezután csalódás érheti. Vagy legalábbis eddig nem tapasztaltam rajta, nem éreztem, hogy így lenne.
-Amikor azt mondtad, hogy Isabella függő vagy, az például nagyon jól esett, és nagyon jól is hangzott, és tényleg előrelépés, hogy ilyet mondtál. Próbáld meg felidézni azt az érzést magadban, ami akkor benned volt, és akkor könnyebb lesz megérteni magad, és megnevezni, hogy mi is lehet benned.-
A tenyeremet, amivel az arcát simogattam, most a mellkasára simítom, a szívére. Finom, körkörös mozdulattal érintem ott a bőrét, de csak a ruháján keresztül. Aztán elnézem az inget, és a nyakába bújtatom az arcomat inkább, mert most közelebbről szeretném érezni az illatát.
-Kapsz tőlem egy másik kedvenc inget, jó?-
Súgom bűnbánóan, mert ezt tényleg sajnálom, az az ing teljesen tönkrement. De már tudom is, hogy hogyan szerezhetnék neki egy másik kedvencet, amit imádni fog... még szerencse, hogy kreatív vagyok.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: In a hopless place - IzZin   Szomb. Feb. 04 2012, 10:23

Mindig meglep. Az előbb azzal, hogy nem ölelt meg, hanem leültetett, most meg azzal, hogy magától ül az ölembe. Ez a mostani reakciója persze sokkal jobb, mint az előző, és én rögtön köré zárom a karjaimat, hogy még véletlenül se gondolja meg magát. Így egy kicsit beszélni is könnyebb.Hümmögök, ahogy édesemnek szólít. Az agyam szeretne tiltakozni, "nem vagyok édes", de nem foglalkozom vele, mert nem azért mondta, és mert valahol mégis csak jól esik. Mondjuk az érdekelne, hogy mi vagyok, ha nem hülye, de nem merem megkérdezni, úgyhogy csak élvezem, ahogy cirógatja az arcom.
Nyitott szemmel (és füllel!) hallgatom. Szeretném tudni, hogy csinálja, hogy ilyen jól átlát dolgokat, és ilyen könnyedén tud beszélni is róluk. Kényszeredetten mosolyodom el, mert szánalmasnak tartom, hogy csak egy ilyen apróság miatt, és nekem még csak eszembe sem jutott. Nem tudom, hogy ez jóvá tehető-e még. De azért végig simítok a hátán, és adok egy puszit a homlokára.
- Oké... Amúgy, egyáltalán nem vagy rossz ember.
Persze elkéstem már ezzel, és az sem javít a dolgon, hogy el kellett mondania, viszont magamtól nem biztos, hogy eszembe jutna ez. Túlságosan sokat hivatkozom az eszemre...
Elmosolyodom. Tényleg neki kell tudnia, hogy jó emberrel van-e együtt vagy sem. Egyelőre úgy tűnik, az előbbi, és ennek nagyon örülök. Lehet meg fog változni a véleménye idővel, de ha alapból így állnék hozzá értelme sem lett volna belevágni ebbe az egészbe. Márpedig belevágtam, és még akkor elhatároztam, hogy bármi is legyen, megpróbálom a lehető legjobbat kihozni belőle. Eddig persze nem haladok túl jól. De szerencsére Izzie sokkal türelmesebb, mint gondoltam.
Az összes létező irányba elnézek, ahogy azt magyarázza, hogy mit kéne csinálnom. Mondani könnyű, de csinálni... És éppenséggel nem lesz jobb attól sem, hogy a mellkasomra simítja a kezét. Valahogy zavarba hoz ezzel, nem tudom miért, és már megint csak arra vagyok képes, hogy bólintsak. Ezen inkább akkor gondokozom majd, amikor egyedül leszek.
Jó, hogy hozzámbújik, így nem kell ránéznem, és ez sokat segít.
- Köszönöm.
Felelem, az új ing kapcsán, és simogatni kezdem az oldalát. Ez most magától jön, és nem is tudom, hogyha most megy, akkor máskor miért nem. Az órámra pillantok, tényleg mennem kéne, de most nem akaródzik. Még 10 perctől nem dől össze a világ. Vagy, amíg Bree meg nem jön. Igen, addig biztos maradhatok. Csak nehogy beállítson egy perc múlva.
Kedvem lenne nevetni magamon, mert szörnyű vagyok, de helyette csak elmosolyodom, és adok Izzie feje búbjára egy puszit. Azt hiszem én is szeretem.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: In a hopless place - IzZin   

Vissza az elejére Go down
 

In a hopless place - IzZin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-