Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Szomb. Jún. 23 2018, 18:58 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Mentőakció ~ Zin&Hell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Hayley A. Clamance
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 26
Foglalkozás : énekes
Hozzászólások száma : 195

TémanyitásTárgy: Mentőakció ~ Zin&Hell   Szomb. Jan. 28 2012, 20:22Teljesen kifordultam magamból. És még enyhén fogalmaztam!
A bál óta nem voltam sehol, az összes próbát és programomat lemondtam és az egyetemre se jártam be. A telefont sem vettem fel senkinek. Igen, emiatt nagyon furdalt a lelkiismeret, mert a napok múlásával egyre aggodalmasabb üzeneteket hagytak a rögzítőmön és az sms-ek is egyre szívfacsaróbbak lettek. De nem tágítottam. Nem válaszoltam semmire, nem adtam életjelet. Még arra is nehezen vettem rá magam hogy átvegyem a pizsamát egy melegítőre minden nap.
Mondjuk ehhez speciel összeszedtem minden energiámat, de többet sem tettem semmiért. Na jó, a bátyámat felhívtam, hogy hozzon pizzát és csokifagyi pótlást. Vele sem voltam túl kedves. Elvettem tőle a kaját, majd egy "kössz" kíséretében rácsaptam az ajtót mielőtt bármit tehetett volna és kulcsra zártam mindent amit csak lehetett.
A mai nap is úgy kezdődött mint az előző négy. Felkeltem, elvonszoltam magam a fürdőszobába lezuhanyoztam és felhúztam magamra egy régi középiskolás pólót és egy kényelmes mackónadrágot. A hajammal nem foglalkoztam különösebben, rendezetlen kusza copfba fogtam a fejem tetején és annyi. Miután a tisztálkodást és a felöltözést letudtam, levánszorogtam a konyhába és figyelmen kívül hagytam a rögzítőm villogását és kiszedtem a hűtőből egy tál salátát amit még Frankie hozott és elmajszoltam. Miután ezzel is megvoltam erőt vettem magamon és némi rendet csináltam. Még ez a rossz korszak se tudott annyira kifordítani hogy ne maradjon meg a rend utáni vágyam. Miután elfogadhatónak találtam mindent, megint visszamentem a fridzsihez és kivettem a hatalmas bödön csokifagyimat és egy kanállal társulva a nappalimba csoszogtam a nyuszis plüss papucsomba és levetettem magam a kanapéra.
Bekapcsoltam a kedvenc sorozatomat, az Így jártam anyátokkalt, és a tv-re szinte oda sem figyelve tömni kezdtem magam csokifagyival. Még mázli, hogy rajtam nem maradnak olyan könnyen meg a plusz kilók, mert már biztosan akkora lennék mint egy ház.
Lassan ideje lesz visszatérni az életbe... De ez most így pont megfelel. Én, a csoki fagyi és Ted szerencsétlenkedése... Tééényleg, csak most tűnik fel mennyi közös van bennem és Tedben...

_________________

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Mentőakció ~ Zin&Hell   Szomb. Jan. 28 2012, 20:50

Hayley eltűnt... Erre csak nem rég jöttem rá. Eddig túlságosan lekötött Izzie, és Izzie, és Izzie. Tulajdonképpen most is ő köt le, de mivel új szintre emeltük a kapcsolatunkat, így némileg nyugodtabb vagyok, és ráérek más dolgokkal is foglalkozni. Ennek köszönhető, hogy feltűnt, nincs a közelben Hayley. Ennyit rólam. Szánalmas barát vagyok. Pedig a bálon, amikor utoljára láttam még jól volt. Egész biztos, hogy nem én bántottam meg, nem tudom, hogy beteg-e nem írt, nem hívott - bár biztos nem engem hívna, de akkor is. Én próbáltam hívni... Igaz csak tegnap de nem vette fel. És mint megtudtam, senki másnak sem veszi fel.
Evvel persze nem lenne semmi gond, csakhogy tegnap kezdődött a tantárgyfelvétel, és mivel ő a kórusvezető, kell tőle is egy csomó papír... Mármint, hogy továbbra is csinálja, meg hogy mire van szükségük, akarnak-e érte kreditet, hányan jelentkezhetnek... Ez persze nem az én dolgom, de ha valaki valamiért nem tud valamit, vagy nem elérhető, rögtön engem kezd zaklatni mindenki. Szóval a kórussal is megkerestek már, hogy nem tudok-e valamit. Nem, és nem is tudom elérni azt, akinek tudnia kéne. Kérdeztem Izzie-t is, de ő sem tudott semmit.
Tehát, megnéztem a nyilvántartásban, hogy hol lakik és úgy döntöttem utána járok a dolognak. Most pedig ha minden igaz, a lakása ajtajánál vagyok, már csak be kell csöngetnem. Egy pillanatra megtorpannok. Mert oké, hogy eljöttem idáig, de mi a garancia rá, hogy itthon van?
Vállat vonok, és csöngetek. Kétszer. Biztos, ami biztos, aztán várok, hogy ajtót nyisson.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hayley A. Clamance
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 26
Foglalkozás : énekes
Hozzászólások száma : 195

TémanyitásTárgy: Re: Mentőakció ~ Zin&Hell   Szomb. Jan. 28 2012, 21:00

Valaki csengetett. Nem hiszem el, már döglődni sem lehet egyedül és nyugodtan?!
-Menj el! - morogtam magam elé, aztán sóhajtva felkeltem és a fagyis bödönt és a kanalat magammal hurcolva az ajtóhoz csoszogtam.
Reméltem vagyok olyan lassú, hogy elmegy az a bizonyos illető, aki nem fogta fel mit jelent az hogy nem veszem fel a telefont. Tényleg őszintén reméltem, mert a; nem voltam szalonképes, b; még annál jobban nem voltam szalonképes és c; attól tartok eléggé goromba vagyok mostanság.
Nagyot sóhajtottam amikor az ajtóhoz értem. Tekintetem a tükörre tévedt és őszinte szánalmat éreztem magam iránt. A hajam tényleg nagyon kócosan és rendezetlenül állt, nem voltam kisminkelve, és a szerelésem is borzalmas volt. De hát mit lehet tenni? Szarul vagyok, pont úgy érzem magam belül, ahogy kinézek... Mit titkoljam?
Összeszedtem minden energiámat és kinyitottam az ajtót.
-Akárki is vagy légyszíves menj..... Zin?! - nem hazudok, ha akkorára tágultak a szemeim mint egy-egy teáscsésze - Mit keresel itt?


_________________

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Mentőakció ~ Zin&Hell   Szomb. Jan. 28 2012, 21:17

Sokára nyit ajtót, már gondolkozom rajta, hogy újra csengetek, de akkor végre kinyílik az ajtó. A szavai alapján remek kedve lehet, és ahogy meglátom, már biztosan tudom, hogy gáz van.
- Szia Hayley! Én is örülök, hogy látlak. Tudod, eltűntél már vagy egy hónapja, és kezd elegem lenni az emberekből, akik rajtam keresnek... Mellesleg nagyon szarul nézel ki. Történt valami?
Ennyit arról, amit karácsonykor megígértem, hogy kicsit kedvesebb leszek. De ha egyszer tényleg az agyamra mennek az emberek, ő meg nem veszi fel a telefont, és most is el akart küldeni, hiszen ezzel kezdte, akkor hagy ne legyek jó fej. Ha mást nem legalább rákérdeztem, hogy mi történt. Ez tőlem igazán nagy előrelépés. Azt hiszem ez is Izzie rossz hatása. Kénytelen leszek csinálni valamit, mert a végén teljesen megváltozom.
Mielőtt esetlegesen rámcsaphatná az ajtót, már fél lábbal bent is vagyok, és a bal kezemmel megtámasztom az ajtót.
- Tudod, az illem az, hogy félre állsz az ajtóból és beengeded a látogatót. Ha meg kínálsz egy csésze kávéval azt sem fogom visszautasítani.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hayley A. Clamance
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 26
Foglalkozás : énekes
Hozzászólások száma : 195

TémanyitásTárgy: Re: Mentőakció ~ Zin&Hell   Szomb. Jan. 28 2012, 21:38

Fejemet az ajtófélfáak döntöm és lehunyt szemmel sóhajtok egyet. Rosszkor, nagyon rosszkor. Éppen sikerült magasabb szintre emelni a barátságunkat és most szépen lerontom.
-Zin ez most... - még jobban elkerekednek a szemeim amikor kijelenti hogy szarul nézek ki- Nos, kedvesem, ha nem mondod hülyén halok meg... És nem, pusztán szórakozásból vagyok olyan mint a mosotszar...
Hát nem vagyok messze a sírástól bevallom őszintén. Szívem szerint Zin nyakába vetném magam, mert eljött és kiönteném a szívemet neki, de másrészről éppen annyira kívánom hogy menjen el. Nem azért mert nem örülök és nem szeretem, csak ilyen állapotban nem szabadna látnia senkinek. Rondábbnak és elhanyagolhatóbbnak éreztem magam egy vén ragyás boszorkánynál aki most mászott fel a bányából...
-Figyelj, ez most tényleg nem alkalmas... Nem érzem jól magam és nem akarlak megbánta -kezdem bezárni az ajtót, de megakad a lábában, aztán meg a kezével kitámasztja, így esélyem sincs menekülni.
-Zin, perceken belül rámtörhet egy síró görcs és ne tudd meg mi lesz ha a nyakadba vetem magam és köntöm a szívemet... Biztosan ezt akarod?! Komolyan?! Meggondoltad... Még menekülhetsz....
Kicsit elkínzott már az arcom. Nagy szükségem van rá, de tudnia kell, hogy mire vállalkozik ha belép ezen az ajtón. Ez nagyban megváltoztathatja a kapcsolatunkat és nem feltétlenül a jó irányba. Ha még mindig erősködik, akkor erőt veszek magamon és félre álltam az ajtóból.
-Gyere be... Cípőt nem muszáj levenned....

_________________

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Mentőakció ~ Zin&Hell   Szomb. Jan. 28 2012, 23:17

Sokat beszél. Mentegetőzik és kifogásokat keres, ráadásul tényleg megpróbálja rámcsukni az ajtót. Lehet hogy nem vagyok általában kellemes társaság, de ha valakit egyszer barátnak nevezek, akkor azért igyekszem. A sírásra egyébként egészen immunis vagyok, mármint akkor, ha nem én vagyok a kivátó ok. Anyámnál 2-3hetente jelentkezik a kiborulás, és bár nem vagyok jó vigasztalásban, szükség esetén hallgatni nagyon jól tudok. Legfeljebb, ha nagyon olyan a téma, akkor nem figylek oda száz százalékig, csak annyira, hogy nagy vonalakban követni tudjam az eseményeket.
- Nem szoktam megfutamodni, és ha sírni akarsz nekem az is megfelel, de ha lehet az orrod majd zsebkendőbe töröld.
Belépek és bár azt mondja nem kell levenni a cipőmet, mégis leveszem, mert így szoktam meg. Szét nézek a lakásában, és némileg jóérzéssel tölt el, hogy bár ő eléggé ramatyul néz ki, azért a takarítást nem hanyagolta el. Persze lehetne minden egy kicsit tisztább és rendezettebb, amikor őt megláttam az ajtóban ennél sokkal rosszabbra számítottam.
A táskámat a földre teszem, a kabátomat pedig felakasztom. A kapucnimat is hátrahajtom, idebent már biztos nem lesz rá szükségem. Eszembe se jut, hogy Hell még nem látta a barna hajamat, hiszen nekem már ez a megszokott, de őt még akár meg is lepheti.
- Kapok kávét, vagy csináljak magamnak?
Kérdezem, amikor végre beljebb jutunk a nappaliba. Nem tudom hol a konyhája, de biztos hamar megtalálom ha szükséges. Egy darabig még téblábolok, aztán rájövök, hogy meg kéne kérdezni, hogy mi baja.
- Elmondod mi történt? Vagy ne legyek kíváncsi?

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hayley A. Clamance
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 26
Foglalkozás : énekes
Hozzászólások száma : 195

TémanyitásTárgy: Re: Mentőakció ~ Zin&Hell   Vas. Jan. 29 2012, 10:50

-Nem most másztam ki a barlangból... -vetettem oda a kelleténél durvábban, a zsebkendős megjegyzésre és a falnak támaszkodva nézem mit csinál.
Kicsit azért jól esik hogy levette a cipőjet. Oké, hogy reggel nyaltam nagyjából körbe a lakást, de messze volt a megszokott tisztaságtól. Igazából az egész csak egy látszat rend volt, csak azok a részek voltak kitakarítva ahol a papok táncolnak, de nekem így per pillanat tökéletesen megfelelt. Ha valakinek nem tetszik nyugodtan elmehet, vagy akár ki is takaríthat.
Nézem ahogy szépen leveszi a kabátját és a fogasra teszi, közben már oda sem figyelve tömöm magamba a csoki fagyit. Ha így folytatom előbb utóbb le fog fagyni az agyam és csokoládé mérgezéssel vihetnek be a kórházba... hmmm szép lenne...
Újfent kikerekednek a szemeim amikor meglátom a haját... Barna?! Hát oké, nem rossz, de a régi sokkal megszokottabb volt. Csak tudnám miért vetemedett ilyesmire... Mindegy, szerintem nem firtatom.
-Jó a hajad... -jegyeztem meglepődötten mosolyogva. És igen talán az első őszinte mosolyom az elmúlt hónapban. Gratula, Honey!
És azt a cseppnyi lelkesedésemet is egyből letörte amikor a kávé felől kérdezősködik. Könyörgöm, tudom hogy szarul nézek ki, de ettől függetlenül még mindig én vagyo Hell és tudom az illemet.
-Nem felejtettem el, kedvesem -forgattam meg a szemeimet és kimentem a konyhába - Ne tévesszen meg a külsőm, én még mindig ugyan az vagyok, csak lassabb verzió, ne türelmetlenkedj az isten szerelmére!
Oké, nem tudtam megállni hogy most ezt ne engedjem ki. Sajnálom, furdal a lelkiismeret miatta, de ki kell mondanom. Tudom, neki sem lehetett könnyű hónapja, ha mindenki őt zaklatta miattam, de mit mondjak én?! Nate sikeresen tönkre vágta a báli estémet az én szoros együttműködésemmel, aztán nagyinak agyvérzése volt és a mai napig az intenzíven van...
Eközben már rég odaraktam a direkt Zinnek tartogatott, franciaországi kávét. Még nagyi küldte karácsony előtt. Nagyi gondolatára megremegtek a bögrék a kezemben, aztán véletlenül kilötyköltem a tejet. Szuper. Hell, gyerünk szedd össze magad.
-Bent elmondom....
Miután sikeresen lefőtt a kávé megcsináltam először Zinét, aztán a sajátomat és bevittem a nappaliba. Hatalmas sikerélmény volt, hogy sikerült úgy letennem a két bögrét az asztalra, hogy nem löttyintettem ki semennyit és a csészék sem törtek ripityára. 1-0 ide!
-Szóval minden a bállal kezdődött, vagyis ez a történet kicsit távolabbra nyúlik vissza... Még középiskolában jártam egy sráccal, Tommaél. Teljesen olyan volt mint Nate. Bomlottak utána a lányok, és ő élvezte szédíteni őket. Egy napon én lettem a szédítés tárgya, én meg amilyen naiv voltam és vagyok bevettem és megettem az egész történetet. Elhittem hogy megváltozott, a karjába omoltam a bókoktól és a sok romantikus randitól. Tündérmese volt az egész... Tökéletes. Egészen egy bizonyos motelszobáig, ahol mondhatjuk hogy megerőszakolt. Némán sírtam, miközben fájt, de mozdulatlanul tűrtem az egészet, hogy előbb szabaduljak. Miután végzett, ott hagyott. Felöltözött, és elment... Hát Nate is elkezdte elég rendesen szédíteni a fejem, és beugrott ez a kis affér Tommal... Nem viseltem volna el ha Nate is megteszi velem ezt, hogy csak trófeának jó vagyok... egy újabb csaj akit megdöntött...
A történet végére, már könnyes volt a szemem, de nem sírtam. Miattuk nem szabad. Sem Tom, sem Nate miatt... Nem érnek annyit, nem érhetnek annyit!
-Aztán a nagyobbik probléma, hogy a bál utáni hétfőn a nagymamámnak agyvérzése volt. Reggel jött a telefon Franciaországból papától, hogy nagyi kórházban van. Akkor azért hiányoztam egy hetet, mert kimentünk családdal meglátogatni nagyit. Azóta, a mai napig az intenzíven fekszik...
És itt törött el a mécses. Nem bírtam elviselni a gondolatot, hogy az én drága nagymamám élet és halál között lebeg egy kórház intenzív osztályán.

_________________

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Mentőakció ~ Zin&Hell   Vas. Jan. 29 2012, 19:53

Én még pakolászok, ő meg már csokifagyit töm magába. Nem tudom, ez mennyire normális, de az biztos, hogy nem normális, amit csinál. Egyelőre azonban csak a fejemet csóválom rajta, és hagyom hogy roncsolja magát. A megjegyzést a hajamat illetően először nem értem, aztán rájövök, hogy ő még nem is látott barnán.
- Kösz.
Nem tetszik a beszédstílusa. Egészen pontosan, a "kedvesem" az, ami nem tetszik. Ezért még Izziet is elküldeném a francba... Valahogy nem érzem hozzámillőnek a kedves szót. Még akkor sem, ha néha kedves is tudok lenni.
- Hagyjuk a jelzőket, ideje felpörögönöd...
Követem a konyhába, és segítek neki. Rossz nézni, ahogy remeg a keze. A tejet, amit kilötyögtet feltörlöm. Erősen gondolkozom rajta, hogy a kávéscsészéket is kiveszem a kezéből, de nem tudom hogy reagálna rá, így inkább hagyom, és ha valamit kilötyögtet, majd feltörlöm azt is.
Mivel a kávém teljes mennyiségében megérkezik, így valamivel nyugodtabban ülök le, és hallgatom a történetet. Köszönhetően annak, hogy mostanában mennyi minden megváltozott az életemben, nem is szólok közbe, csak az arcomról lehet leolvasni, hogy mit gondolok. Először is azt, hogy ezt a Tomot, nagyon meg kéne verni. Aztán, ami Sparksot illeti, az nem különösebben lep meg, inkább csak az, hogy Hell nem tanult semmit az első esetből. Mellesleg, amennyire én tudom, Izzie és Hell elég jóban vannak. Miért nem szólt neki Izzie, hogy maradjon távol Nate-től.
- Hogy vagy képes elkövetni kétszer ugyanazt a hibát?
Kérdezem meg végül, amikor befejezi a mondandóját, és belekortyolok a kávémba.
- Ez a kávé isteni.
Nem arról van szó, hogy nem sajnálom amiatt, ami vele történt, de nem hiszem, hogy ez olyasmi, ami miatt fel kéne szívódni... Folytatja a történetet és a nagymamájáról kezd beszélni. Nekem sosem volt nagymamám, de azért sejtem, hogy nagyon rossz lehet. Bár azért ő még nem vesztette el az öreg hölgyet, így igazán nincs miért búslakodni. Szerintem.
- Jobbulást a nagymamádnak.
Mondom végül, már egészen együttérzőn. Aztán letetszem a kávét - már úgyis elfogyott - és odamegyek Hellhez, hogy összeborzoljam a haját.
- Héé, ne csinálj úgy mintha már halott lenne. Az intenzív az nem a vég... Gondolj bele, hogy esne neki, hogy már temeted. Egész biztos nem lenne kedve meggyógyulni.
Nem mintha lenne fogalmam az ilyesmiről, de engem zavarna, ha valaki hasonlóan reagálna. Meg aztán ilyenkor az emberek imádkoznak, meg ehhez hasonlók, hogy gyógyuljon meg az, akit szeretnek. Próbálnak mindent jól csinálni, mert hátha akkor minden jóra fordul. Vagy csak én képzeltem ezt?

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hayley A. Clamance
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 26
Foglalkozás : énekes
Hozzászólások száma : 195

TémanyitásTárgy: Re: Mentőakció ~ Zin&Hell   Vas. Jan. 29 2012, 20:37

-Szerinted ezt nem kérdeztem meg magamtól?! -nézek rá elkínzottan - És technikailag nem követtem el ugyan azt a hibát... Felismertem, hogy az a dolog csak rossz dolgokat szülhet és kiszálltam időben... Minimális sebeket szerezve...
Kicsit elrévedve nézek a tévére, majd mikor leesik, hogy még mindig megy rajta a sorozat gépiesen a távirányítóért nyúlok és kikapcsolom. Nem kell, hogy feleslegesen menjen és különben is illetnenség lenne. Amikor megdícséri a kávét szélesen elmosolyodom és újra rá fókuszálok.
-Nagyi küldte karácsony előtt... Igazi hamisítatlan francia kávé, neked tartogattam!
Kicsit kezdtem jobban érezni magam, amiért kibeszélem magamból a dolgot és be kell valljam Zin közelsége sem volt rám rossz hatással. Ne értse félre senki, még mindig csak barát, de olyan jó volt hogy ő legalább fogta magát és eljött megnézni mi van velem, nem csak egy újabb üzenetet hagyott a rögzítőmön.
Aztán jött a nagymamás dolog, miután elakadt a szavam és könnyek ültek a szemebe jobbulást kívánt a nagyinak, ami most csak egy picike mosolyt tudott kiváltani.
-Majd amikor felhívom nagypapát megmondom neki hogy adja át... Tudod kómában tartották három napig amíg ott voltunk... Folyamatosan beszéltünk hozzá, egymást váltottuk a kórteremben és meséltünk neki... Én rólad is meséltem, mint a báli éjszakám fénypontjáról hogy végre nem faltörőkossal megyek a mentális faladnak hanem kaptam egy kulcsot...
Ez megint megmosolyogtatott, azóta is a fejemben élő kis Hell figura büszkén hordta a kis kulcsot a nyakában, hogy bármikor használhassa, ha szüksége van rá. A hajborzolásra elmosolyodom, de nem az örömtől, ez olyan keserédes kis gesztus volt....
-Nem csinálok úgy, csak túl sok volt ez az utóbbi időben... Ezt most muszáj volt megtennem, és mielőtt még azt hiszed nem gondoltam senkire és semmire, de gondoltam. Tudod milyen szar volt a rögzítőt hallani? Nem voltam képes válaszolni...
Aztán nem tudtam visszafogni magam kicsit közelebb húzódtam hozzá és megöleltem. Tudom ez rettentően meg fogja lepni és le fog merevedni, sőt még el is lök de ez most kell.
-Köszönöm hogy akaratom ellenére rámtörtél és beinvitáltad magad....

_________________

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Mentőakció ~ Zin&Hell   Vas. Jan. 29 2012, 22:16

- Ott követted el a hibát, hogy belevágtál. Nézd én nem vagyok túl tapasztalt, de Sparksról messziről lerí, hogy miféle.
Ergo nem kellett volna szóba sem állnia vele. Ezt már a bálon is láttam, hiszen az a pasi mindenkivel flörtölt, meg még emlékszem Izzievel is beszélgettünk róla. Már akkor sem rajongtam a témáért, és ha lehet igyekszem hanyagolni a dolgot. És azt is biztosan tudom, hogy Hell sem akar róla beszélni, úgyhogy nem erőltetem tovább a témát. Legalábbis igyekszem hanyagolni.
A kávéval meglep. Oké, hogy francia, éreztem, hogy nem olyan, amit itt veszek a boltba, de hogy nekem tartogatta?
- Nekeeem? Merhogy?
Most tényleg nagyon meglepett. Ritkán fordul elő, hogy kapok valamit, de meg kell hagyni nagyon kedves tőle. Őszintén szólva nem tudom hova tenni a dolgot, de aztán tovább magyaráz, hogy adtam neki a kulcsot, és ezt mesélte a nagymamájának, aki kómában fekszik, és kezdem úgy érezni, túl értékelte a dolgot. Mármint ez biztos ilyen hálaajándék nekem, amiért azt mondtam barátok leszünk. Szörnyű, valahogy el kéne érnem, hogy szokjon le az ilyesmiről. Az állandó háláról, meg bocsánatkérésről.
- Ezért nincs jobban, mert rólam beszélsz! A bandáról, meg a sikereidről kellett volna beszélned!
Remélem ettől jobb kedve lesz. Állítólag nagyon vicces, amikor magamat kritizálom. És tényleg beválik a dolog, mert meg-megjelenik egy-egy mosoly az arcán. Ki mondta, hogy nem vagyok jó a vigasztalásban? Hmm. Mindenki, és igazuk van, de nem vagyok reménytelen eset.
- Eléggé eletmondásos vagy. Tudod ha felvetted volna a telefont nem kellett volna a rögzítőt hallgatnod...
Megölel. Ez persze nem annyira fura, mert eddig is elég gyakran csinálta, de tudja, hogy nem rajongok a dologért. Azért egy kicsit hagyom, mert én mondtam neki az elején, hogy sírhat a vállamon, és ne mondja senki, hogy nem tartom be a szavamat, de aztán a vállára teszem a kezem és eltolom magamtól.
- Ideje összeszedned magad.
Megveregetem a vállát, ami nyilván elég suta, aztán keresek egy zsepit a zsebemben és a kezébe nyomom, hogy törölje fel a könnyeit.
- Szívesen máskor is, ebben állítólag jó vagyok.
Mármint abban, hogy ne vegyek tudomást arról, hogy el akarnak küldeni, és bunkó mód ráerőltessem másokra, azt ami szerintem helyes.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hayley A. Clamance
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 26
Foglalkozás : énekes
Hozzászólások száma : 195

TémanyitásTárgy: Re: Mentőakció ~ Zin&Hell   Vas. Feb. 05 2012, 20:04

-Ne kezd Zin, hagyjuk -sóhajtottam amikor Nate-ről kezdett kioktatni. Mindent tudtam, ami egy alapos fejmosásban szerepelt, szóval nem volt szükségem a kioktatásra. Csak baráti jelenlétre, de arra nagyon.
A meglepett azrcán csak nevetek.
-Hát, nem tudom csak tudom hogy szereted a kávét, és ez tényleg különleges és gondoltam majd a finnyás orrod alá nyomom, hogy erre merj rosszat mondani -vigyorogtam rá, aztán én is elkezdtem kortyolgatni a kávémat.
Kicsit megnyugtatott, nem nagyon csak icipicit.
A megjegyzésére megforgattam a szemem. Minden értékét le kell rontani igaz?! Ez volt talán az egyetlen tulajdonsága amiért meg tudtam volna fojtani. PERsze, tisztában volt vele hogy nem bírom ezt a felét csak elviselem. Ami rendben volt, minek változtassam meg... Ő így Zin.
-Mert nekem már az is siker, hogy érezteted hogy én is érek neked annyit, amennyit te nekem! Sikereim, könyörgöm Zin... A bandát tudja hogy jól megy... ment amíg el nem tűntem. Nincs más sikerem... De nekem így megfelel...
A beszólásra újfent felsóhajtottam. Komolyan olyan volt mint a sinus-görbe. Fent lent... Plusz, minusz... Aranyos, gonosz, aranyos.... Nem válaszoltam, inkább belebújtam a bögrémbe, nehogy valami rosszat vagy bántót mondjak. Belül felbúgtak a motorok, az élet megindult bennem.
Az ölelésnek hamar lett vége, de ez is több volt mint a semmi, szóval egy szavam sem lehet.
-Tudom.......

_________________

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Mentőakció ~ Zin&Hell   Hétf. Feb. 06 2012, 21:37

- Nem állt szándékomban folytatni. Hidd el, nem a kedvenc témám a pasas...
Nem vagyok féltékeny, vagy ilyesmi (annyira) csak rossz emlékeket idéz fel bennem a nevének az említése. Konkrétan majdnem lecsúsztam miatta Izzieről, ami lássuk be, igen csak rossz lett volna. Még jó, hogy időben tisztáztunk mindent. Tehát, Hellnek nem kell aggódnia, nem én fogom kioktatni arról, hogy Sparksszal a hozzá hasonló lányoknak nem szabad szóbaállnia.
A kávéval viszont tényleg meglep, és az egyszerű magyarázat nem sokat változtat ezen. Tulajdonképpen felfoghatatlan a számomra, hogy ennyi az egész. Mellesleg, mi az, hogy finnyás?
- Nem vagyok finnyás, jó ízlésem van... - kezdek bele eléggé gorombán, de aztán észbe kapok és sokkal normálisabban folytatom - Igazán kedves tőled, hogy gondoltál rám. Köszönöm.
Még el is mosolyodom, mert nem tudtam, hogy ennyire figyelmes. Ez viszont megerősíti bennem, hogy jól döntöttem, amikor barátommá fogadtam őt. Hiába minden kis szeleburdisága, a jószívűsége és a figyelme, nagyszerű emberré teszi.
- Látom az önsajnálat közben egészen megfeledkeztél mindenről. A kórus is sikeres, és ez is neked köszönhető, épp ezért vissza kell jönnöd, és összekapni őket. Mem amennyire én tudom rajzolásban sem vagy utolsó... Mellesleg lesz most egy fotóspályázat, majd nézd meg, szerintem érdekelni fog.
Nem szeretem az ilyen beszélgetéseket, de valahogy muszáj helyre pofoznom, mert nekem a mosolygós, időnkéntdurcázós, néha bosszús Hayley kell. Az a Hayley a barátom, ez a mostani, meg... hát nyilván ez is ő, de inkább egy árnyék. Direkt összegyűjtöttem mindent, és el is hoztam most, hátha felkelti valami az érdeklődését, de amíg nem látom, hogy komolyabb hajlandóságot mutatna bármire is, addig nem akarok semmit sem ráerőltetni. Első körben legalábbis semmiképp.
Nem én vagyok a legmegfelelőbb személy, hogy helyre hozzam, de úgy látszik más még nem jutott el idáig, úgyhogy most nagyon kell igyekeznem. Persze nem viszem túlzásba, az ölelést is hamar abbahagyom, de nekem tényleg annyira kényelmetlen ez a szituáció...
- Ha tudod az már fél siket. A következő lépés, hogy eldöntjük, mit csinálsz most?
Megfogom a vállait, és lehajolok, hogy egymagasságban legyünk, úgy nézek a szemeibe. Igyekszem bíztatni, és várom, hogy hajalandó-e végre tenni is valamit.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Mentőakció ~ Zin&Hell   

Vissza az elejére Go down
 

Mentőakció ~ Zin&Hell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-