Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Eric A. Blake
 
Reeven Callagher
 
Claire P. Collins
 
Edgar S. Winters
 
Samuel T. Collins
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Houston, we have a problem! - Zin&Izzie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Houston, we have a problem! - Zin&Izzie   Szer. Jan. 25 2012, 10:14

Hálás vagyok, amiért nem faggat. Igaz nem fogom neki elmondani, de attól még az vagyok. Mások ezt tennék. Sőt, volt idő, amikor ő is megtette volna. Vajon mikor ismert meg ennyire? Mikor kezdtek el a dolgok így megváltozni?
Szeretnék több időt tölteni a pakolászással, de értelmetlen lenne. Inkább tőle várok megoldást, ami egyébként ritka, de most mégis egyszerűbb. Nem értem miért fogja meg a kezem, és a csók is váratlanul ér. Hiszen pont ő mondta, hogy semmi szex, meg ilyesmi, mert a hónapnak pont az a szakasza van, meg hogy a libidó...
Mégis visszacsókolok, és a derekára teszem a kezemet. Felgyorsul a szívverésem, de nem kívánom meg úgy mint máskor, ami meglep. Sokáig kényezteti az ajkaimat a sajátjával, gyengéden, becézve, és ettől sokkal nyugodtabb leszek. Lehet ez valami pszichológiai dolog, mert tudom, hogy nem lesz semmi, és épp ezért nem úgy reagál a testem mint máskor.
Lassan megszakítja ezt a kedveskedést, aztán megölel, a fejét a mellkasomnak dönti. Ki érti ezt? És miért ver még mindig ilyen gyorsan a szívem? Nem fogom kideríteni. Elenged, csak a kezemet fogja még mindig, és a kanapéhoz megyünk. Masszírozni kezd, ami nagyon jól esik, nem is csoda, hogy nagyot sóhajtok, aztán fel is nyögök. Ha megmasszíroz máskor is, akkor lehet tényleg főzök neki. De ezt inkább nem mondom ki hangosan.
A fülembe suttog, és a nyakamon érzem a lehelletét. Beleborzongok, mert ez is, annyira más most.
- Jó ötlet. Amúgy 7 órát...
Ezért imádom. Meg mert az enyém. Fent van az emeleten, de egyelőre nem mozdulok. Hátradöntöm a fejemet a vállára és becsukom a szemem. Csak egy percre, egy percre hagy maradjak így.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Houston, we have a problem! - Zin&Izzie   Szer. Jan. 25 2012, 11:02

-Lehet, hogy nekem is váltanom kéne.-
Mondom, amikor elhangzik a hét óra. Igazából régen nagyon szerettem volna egy Macbookot, aztán ez elmúlt, ahogy besűrűsödtek a dolgaim, valahogy elfelejtődött, de most, hogy találkoztam újra ezzel az információval, lehet, hogy be kéne rá ruháznom.
Hátradönti a fejét a vállamra, én pedig egy mosollyal áttérek az arcára. Nagyon sok idegvégződés található itt, és nagyon sok belső szervet lehet ingerelni az arc masszírozásával. Kisimítom a bőrét a szemei irányából oldalra, azután az arccsontján levezetem az ujjaimat egészen végig az állára, ahol találkoznak. Ezt megcsinálom ötször, utána a homlokáról indulva ugyanezt, csak így már olyan, mintha egy kör lenne. Ezután a homlokáról húzom le az egyik mutatóujjam az orrán, majd a halántékát körkörös mozdulatokkal simítóan veszem kezelésbe.
Amikor ezeket megcsináltam, akkor a homloka közepén körkörösen megnyomom az ujjamat, majd levezetem az orrára, és az ajkait kihagyva az állára is "nyomok egy pontot".
-Hozd akkor a Macet! Meg testápolót is, hogyha majd még szeretnél masszázst.-
Nem utasítom, csak kérem, az arcán csak az orcáját hagytam ki, de ahhoz, hogy a vállait például normálisan meg tudjam masszírozni, le kell vennie a ruháját, mert ez így nem ér annyit. A kezeim kicsit elfáradtak, de egy pillanatig nem bánom, viszont most nagyon lenne kedvem valami jó kis filmhez.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Houston, we have a problem! - Zin&Izzie   Szer. Jan. 25 2012, 11:17

Nem mondok semmit, mert ez ízlés dolga, én nem lennék hajlandó mást használni. Egyébként sem érdekel, mert ennél sokkal kellemesebb, az amit az arcommal csinál. Olyan mint valami masszázs, mégis gyengéd, és igazán elviselném ezt máskor is. Lehet legközeleb is megkérem, hogy csinálja majd, hátha nem fog ellenkezni.
Szerintem órákig tudnám ezt élvezni, de persze az túl nagy kérés lenne. Valószínűleg így is több mint egy perc eltelik, úgyhogy nem panaszkodom, mert a kérésem teljesült. Amint befejezi és ismét megszólal, már állok is fel, hogy hozzam a Macbookomat. A testápolót egyelőre hagyom. Esetleg később majd hozok, de film közben felesleges.
Az asztalra teszem a gépet, a gyertyákat is áthelyezem, hogy ne legyenek túl közel hozzá, és ne zavarjanak be a képbe. Bekapcsolom, imádom, hogy ilyen gyors, szitne rögtön be is lépek, aztán megnyitom a mappát, ahol a filmek vannak.
- Mit szeretnél nézni?
Fordulok Izzie felé, és úgy fordítom a Mac-et, hogy lássa a listát. Jó hosszú, mindenféle filmmel, a romantikustól kezdve, az akción át a horrorig minden van. Előbbit anyám miatt szedtem le, utóbbit a haverok miatt. Választhat, amit csak akar. Van még egy sorozatok mappa is, ebben van például Jóbarátok is, meg House... ritkán nézek bármit is, nem is értem, miért van ennyi mindenem. Csak a helyet foglalja...

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Houston, we have a problem! - Zin&Izzie   Szer. Jan. 25 2012, 11:31

Több, mint egy perc? Igen, mivel nagyjából öt perc telik el a masszírozással, ezért is fáradtak el az ujjaim. Lehozza a gépet, ami pillanatok alatt bekapcsol, és utána már mutatja is a listát, hogy válasszak.
Ránézek, hátha az arcából rájövök arra, hogy ha olyat fogok választani, ami neki nem tetszik, akkor majd felülírja e a döntést. Mert ha igen, akkor egyszerűbb, ha ő választ - de mivel nem tudom leolvasni az arcáról, így inkább a listára pillantok vissza. Rengeteg film!
Úgy döntök, hogy akkor maradjon a klasszikus választási módszer: becsukom a szemem, és rábökök a... Pillangóhatásra.
-Júúj, ezt nagyon szeretem, nézzük ezt!-
Kérem izgatottan, mert már nagyon régen láttam a filmet, de mégis nagyon imádom, és szívesen megnézem vele. Olyan a mondanivalója, ami magával ragad, és biztos mindenkinek nagyon mást jelent, mert hát minden film valahol mindenkinek mást jelent, hiszen szubjektív egyének vagyunk, de mégis, a legjobbak képesek a legkülönbözőbb hatásokat kiváltani.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Houston, we have a problem! - Zin&Izzie   Szer. Jan. 25 2012, 11:40

Érdekes techinkája van a filmválasztáshoz. Én biztos jó alaposan megnézném milyen filmek vannak, aztán választanék, de végülis így sem rossz. Rábök a Pillangóhatásra. Hmm... Érdekes. Tényleg az ilyen filmeket szereti? Kellemes csalódás, nem tudom, hogy bírtam volna valami nagyon romantikus nagyon csöpögős dolgot. Habár... ezzel is vannak fenntartásaim. Mármint a sztorival. Nem nem néztem meg, csak elolvastam az ismertetőjét, de ha ő erre vágyik ám legyen. Ha nem tetszik majd nem nézek oda.
Rákattintok a kis ikonra, teljesképernyőre állítom és már pörögnek is az első filmkockák.
Beállítom, hogy mindketten jól lássuk majd, aztán felülök a kanapéra Izzie mellé, és várom, hogy mi lesz ebből...

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Houston, we have a problem! - Zin&Izzie   Szer. Jan. 25 2012, 19:16

Kicsit közelebb csúszok hozzá, mert így jobban látok, meg fázok is picit. Már kattint is szó nélkül, és kezdődik a film a jól ismert idézettel a pillangó szárnyának rezdüléséről. Érdekes egy elmélet, elgondolkodtató, és én szeretem azt, amit elgondolkodtat.
Pörögnek a jól ismert kockák, és mint mindig, most is van benne újdonság számomra. Akárhányszor nézem, mindig van olyan dolog, amit felfedezek, amire már nem emlékeztem, és amit máshogyan értelmezek, mint korábban. És persze van olyan rész is, ami habár nem vicces, de felnevetek rajta. Elképzelem, hogy ha én élném át az eseményeket, vajon sejteném e, meg tudnám e fejteni, ami történik.
Van egy olyan jelenet benne, amin mindig összerezzenek, akarva-akaratlanul. Amikor a kiskölyök áll egymagában a késsel a konyhában. Egy pillanatra másfelé nézek, hogy megnyugodjak, mert bár tudtam, hogy ez fog következni, mégis hatással van rám.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Houston, we have a problem! - Zin&Izzie   Szer. Jan. 25 2012, 21:56

Közelebb húzódik én meg valamiért úgy érzem ez az a pillanat, amikor a férfi főhős átöleli a nőt, majd boldogan élnek, amíg meg nem halnak. Ez pedig annyira szánalmas, hogy elhatározom, hogy még véletlenül sem fogok semmi ilyesmit csinálni.
Egyébként velem nem jó filmet nézni. Állítólag. Anyám szerint, nincs bennem semmi együttérzés, és nem tudom beleélni magam a szereplők helyzetébe. Próbáltam vele már számtalanszor megértetni, hogy a filmek többsége kitaláció - amiket vele nézek, azok mind - és épp ezért nem is szeretném magam beleképzelni. Vagy bármi ilyesmi. Mivel nem történik meg, nem is kell együttéreznem velük. Nem? Mellesleg nincs is igaza, mert a jó filmeknél a poénokon én is szoktam nevetni, és néha még el is gondolkozom, hogy mi lenne ha. Néha.
Ez a film, nagyon nem tetszik. Ebből kifolyólag úgy nézem, hogy még véletlenül sem értékelek benne semmilyen gondoaltot sem. A múlt a múlt, felesleges vele foglalkozni, megváltoztatni úgy sem lehet. NEMLEHET. Mindegy.
Izzienek láthatóan-érezhetően-hallhatóan tetszik. Én meg pókerarccal meredek a kijelzőmre, és próbálom megérteni a rendezőt, az írót, meg a többi barmot, aki ezt készítette. Annyira lefoglal, hogy ne a filmmel, meg az esetleges üzenetével foglalkozzak, hogy meg is feledkezem arról, hogy nem vagyok egyedül.
Persze Izzie időnként emlékeztet a megnyilvánulásaival. Most épp összerezzent, nem értem miért. Egy pillanatra kérdőn nézek rá, de aztán az a benyomásom támad, hogy minden oké, így visszafordulok, hogy a filmet nézzem tovább. Nem mintha érdekelne, de mást, nem nagyon tudok tenni.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Houston, we have a problem! - Zin&Izzie   Szer. Jan. 25 2012, 22:14

Teljesen belemerülök a filmbe, a jelenetek magukkal ragadnak, aztán feltűnik valami: a mellettem ülő Zin túl csendben van. Amikor ránézek, látom, hogy pont akkor fordítja vissza a fejét előre, és csak néz, de mintha nem is látná a filmet. Bár lehet, hogy csak én képzelem be ezt.
Már megint elkap az az érzés, hogy szeretnék vele lenni. Nem szexelni, hanem tudni, hogy most mit gondol, megérteni, és elfogadni, és átölelni. Mielőtt azonban még bármi hülyeséget csinálnék, csak ráteszem a kezemet a combjára, hogy rám figyeljen.
-Minden rendben, Honey? Nem tetszik?-
Kérdezem, és akaratlanul is ez a név szaladt ki a számon. Utálja, ha így hívom, azt nem tudom, másoktól se szereti e, de hát ez most már így marad. Sóhajtok egyet, talán kicsit mentegetőzésképp (magam számára, például... mi ütött belém?!) és várom a válaszát. Tényleg szeretném hallani, és érteni most, amire gondol. Valahogy úgy lehetek ezzel, mint ahogy ő volt akkor, amikor én pityeregtem.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Houston, we have a problem! - Zin&Izzie   Szer. Jan. 25 2012, 22:28

Hozzám ér, úgyhogy ránézek. Aztán Honey-nak szólít. Tekintve, mennyire jó jelenleg a kedvem, nem tudok elsiklani a dolog felett.
- Tudtommal, még nem járunk.
Mondjuk csinálunk valami olyat, ami a járáson bőven túl mutat, de kicsi vagyok én ahhoz, hogy megértsem azt a logikát, ami mostanában a tetteink mögött van. Azt észre sem veszem, hogy a mondatba egy "még" is kerül. Azt már inkább, hogy mennyire hidegen mondom mindezt. Gyorsan hozzáfűzöm, ami még kell.
- Majd ha végignéztem, eldöntöm tetszik-e.
Mert bár, eddig egyáltalán nem tetszett, ki tudja nem tartogat-e valami meglepetést, ami miatt majd megváltozik a véleményem. Igaz ennek az esélye egyenlő a 0-val, de igyekszem nem az első benyomás alapján ítélni.
Valamiért a karomat a vállai köré fonom, közelebb húzom, és úgy nézem tovább a filmet. Talán mert nincs kedvem vitatkozni, kiabálni vagy kitudja mit csinálni, amiért nem kedvesen, és nem túl őszintén válaszoltam.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1325

TémanyitásTárgy: Re: Houston, we have a problem! - Zin&Izzie   Szer. Jan. 25 2012, 22:44

Egyszerűen mindig meg tud lepni azzal, ahogy pillanatok alatt elhidegít magától, mint most is ezzel a válasszal. Semmi nem jó - ha kedves vagyok, az se, ha meg veszekszünk, az se. Egyedül az a jó, ha szétnyitom a lábaimat neki.
Egy szó nélkül fordulok vissza a képernyő felé, és az előbbi gondolatok után úgy érzem, hogy kevesebb lettem, hogy valamit elvett tőlem, amit nyilván nem is ő vett el, hanem én nem követeltem meg magamnak, és ezért már hiába is kapálóznék, csak magamat okolhatom. Tisztelet, úgy hívják, de igazából nem is egészen, mert tisztel ő a maga módján, mint egy másik embert, de nem úgy, mint egy nőt, akivel a hét nagy részében megosztja az ágyát. Talán azért, mert nincs is így, nem osztja meg velem, csak eltűr, mint most is. Szóval elhatározom, hogy amint kilépek azon az ajtón, nem is fogok visszajönni, jó darabig nem, így nem.
-Ezen könnyen változtathatunk.-
Duruzsolom magam elé, riposztként, csak még azt nem tudom, hogy ebben mi az a visszavágás, amivel őt megfoghatom, megszúrhatom úgy, mint ő engem.
Elhajolnék a másik irányba, de pont akkor átkarol, és magához húz, én meg hagyom. Csak azt nem tudom, miért, talán azért, mert nincs kedvem vitatkozni, vagy mert úgy érzem magam, mintha én állnék egy darab fa érzelmi szintjén. Mint akit megöltek, vagy magát ölte meg - de inkább az utóbbi, én, magamat, ezzel a túl rég óta tartó nem kapcsolattal.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Houston, we have a problem! - Zin&Izzie   Szer. Jan. 25 2012, 23:01

Tipikus, hogy már megint fogalmam sincs, hogy mit is mondtam egy perce, amivel nyilván megbántottam és épp ezért a válaszát sem igazán értem. Min változtathatunk? A filmen? Azon nem hiszem. Mindegy. Úgy teszek, mintha nem hallottam volna, felesleges lenne ezen agyalnom. Talán mégsem bántottam meg annyira, mert nem húzódik el, és még csak nem is veszekszik, úgyhogy nyugodtan szenvedem végig a még hátralévő perceket...
Szinte egy időben azzal, ahogy megjelenik a stáblista, világos lesz. Hurrá visszajött az áram. A vihar is alábbhagyott már jó ideje. Már épp kérdezném, hogy akkor most mit csináljunk, de Izzie már pattan is fel, és közli, hogy most hazamegy. Olyan gyorsan szedi össze a holmijait, hogy megszólalni sincs időm. Csak annyit nyögök ki nagy nehezen, hogy a ruháimat majd legközelebb visszaadja, hiszen az ővé még nem száradt meg.
Kifelé menet nem csókol meg, és még csak nem is válaszol, hogy mikor találkozunk legközelebb. Vajon a film volt rá ilyen hatással, vagy én mondtam mégis valamit?

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Houston, we have a problem! - Zin&Izzie   

Vissza az elejére Go down
 

Houston, we have a problem! - Zin&Izzie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-