Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Szomb. Jún. 23 2018, 18:58 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Stucked in a Bus - Izzie&Zin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Stucked in a Bus - Izzie&Zin   Pént. Jan. 20 2012, 20:31

Hogy mi történt pontosan? Nem tudnám megmondani. Csak azt tudom, hogy lágyan csókolom az ajkait, és közben érzékelem, ahogy ő is hozzám ér, és ez valami bizsergést indít el bennem. Közelebb csúszom hozzá, ahogy húz, és közben el is mosolyodom, röviddel azután pedig véget ér a csók, de nincs kedvem elhúzódni a közeléből. Csak nézem a szemeit, nagyon közelről, ahogyan a homlokát az enyémnek dönti, utána az orrommal megsimítom az övét, majd visszatámasztom a homlokom, ahogy az előbb volt.
Kezeim az arcáról a vállára simítanak, és sóhajtok egy nagyot. Talán ez az a pillanat, amikor az emberek egymásba szeretnek...
Ezen gondolkozom, hogy ez így van e vajon a mi esetünkben (is). Érzem, ahogy felgyorsul a szívverésem, miközben ezen agyalok, és olyasfajta érzés jár át, amit egyetlen szóval tudnék jellemezni: katarzis. Mert a katarzis sosem körülöttünk történik, mindig bennünk. Ha rajtunk kívül van, akkor csak megfigyelői lehetünk, így azonban...
Sokszor voltam már szerelmes, tulajdonképpen minden kapcsolatomban. Bohóc vagyok, így ez nem meglepő a számomra, de mégis, ez, hogyha így van, hogy Zin iránt érzek így, akkor furcsa, és ijesztő. Inkább sóhajtok még egyet, és lenyelem az ötleteimet, mintha magamban legyintenék, hogy áá, az nem lehet.
-Mi ez az egész?-

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Stucked in a Bus - Izzie&Zin   Pént. Jan. 20 2012, 22:51

Valami elromlott bennem. Ez pedig már csak azért is lehetetlen mert nem vagyok gép, ahogy Isabella gondolja. Mégis valami egészen biztosan elromlott. Nem értem, hogy mi történik, de nem esem kétségbe - és ez több mint szokatlan. Ha valamit nem értek, mindig az a legfontosabb, hogy választ találjak, hogy megfejtsem, megtudjam. Most pedig? Egyáltalán nem érdekel. Egyszerűen elég, hogy közel van, és nézhetem a szemeit.
Tetszik, ahogy az orrát az orromhoz simítja, és persze elmosolyodom közben. Aztán simogatni kezdem, fel-le jár a kezem a hátán, igaz csak lassan.
Nagyot sóhajt, aztán mégegyet, majd kérdez. Nagyot nyelek. Hát ő sem tudja? Érdekes, de még mindig nem jön az ismerős nyugtalanság.
- Nem tudom.
Válaszolok egyszerűen, és ahelyett, hogy tényleg foglalkoznék vele, inkább engedek a késztetésnek, hogy újra megcsókoljam. Hiszen nem is fontos, hogy mi ez, a lényeg, hogy jó. Nekem jó, és feltételezem, hogy neki is, mert még nem lökött el. Meg mert, az előbb ő pont ilyen gyengéden csókolt meg. Ugyan miért tenne ilyet, ha nem azért, mert ezt akarja?
A hajába túrok, és még közelebb húzom. Akarom, de ez most más. Nem az jár a fejemben, ami eddig. Egyszerűen megmagyarázhatatlan, és csak azt tudom, hogy ez így van jól.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Stucked in a Bus - Izzie&Zin   Pént. Jan. 20 2012, 23:14

Megint csókolózunk, még közelebb húz, és nekem akarva-akaratlanul is eszembe jut az, hogy biztos, hogy félreértelmeztem valamit. Hogy nem lehet az, amit az előbb bemagyaráztam, csak a hülye naplemente zavart meg, meg apával a nap amit együtt töltöttünk, és amikről beszélgettünk, szóval ennyi. Félreértelmeztem, és kész.
Éppen ezért csúsztatom én is a kezem a tarkójára, és kezdem el máshogy csókolni. Úgy, amit már jobban ismerhet, intenzívebben, és akaratosabban, izgatóbban, miközben a másik kezemet a mellkasára csúsztatom, és megmarkolom a felsőjét. Elnyújtom a csókot hosszan, hogy utána elhajoljak pillanatokra, amiket újabb heves csókok követnek, amelyek épphogy tartanak egy pillanatig, és igazán felborzolják az érzékeket, éppen ez az oka annak, hogy belesóhajtok-nyögök egyikbe-másikba.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Stucked in a Bus - Izzie&Zin   Pént. Jan. 20 2012, 23:50

Már megint máshogy csókol vissza, de nem tiltakozom most sem. Bár az előző verziónak volt valami különleges varázsa, ez a mostani intenzívebb, és sokkal szenvedélyesebb. Izgatóbb. Nem is csoda, hogy a kezem a hátáról lecsúszik, egészen a fenekéig, aztán a combjára, majd fel az oldalán. A hüvelykujjammal még a mellét is végigsimítom, aztán visszatérek a derekához.
Már megint megőrjít, és még mindig remekül csinálja. Pillanatok alatt elfelejtem az előbbi furcsa érzésket, gondolatokat, és helyettük a már megszokott vágyak törnek felszínre. Ahogy bele-belenyög egy-egy csókba csak még jobban felizgat, és még hevesebben viszonzok mindent. Harapások, apró puszik, forró csókok. Nem veszek tudomást a mellénk begördülő autóról. Pontosabban csak szeretnék nem tudomást venni róla, de nem hagynak.
- Mr. Woo?
Hallok meg egy hangot, ami nyilván a sofőré. Elengedem Izziet, felállok, bólintok a sofőrnek és megnézem magamnak a kocsit. Kényelmes, nagy, sok hellyel. Tökéletes. Kinyitom a hátsó ajtót, és a kezemet Izzie felé nyújtom.
- Csak utánad.
Ha megfogja a kezem, akkor úgy vezetem, hogy be tudjon ülni. Ha nem akkor is megvárom, amíg beszáll, aztán becsukom az ajtót, és a másik oldalra megyek, hogy én is beüljek. Már nyitnám a számat, hogy bemondjam a címem, de aztán Izziehez fordulok.
- Te hová szeretnél menni?
Nekem lennének tippjeim, hogy hova jöjjön - jelenleg az ágyam igencsak elsőbbséget élvez, és igazán utálom a taxisofőrt, amiért megzavart - de meghallgatom ő mit szeretne, és ennek fényében adok csak utasítást a sofőrnek.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Stucked in a Bus - Izzie&Zin   Szomb. Jan. 21 2012, 00:04

Gyorsan vált ő is, és ez tetszik, ahogyan az is, ahogy hozzám ér, és simogat a különböző helyeken, amik még bőven beleférnek a nyilvánosság keretei közé, de ha nem férnének, hát... így, hogy ketten vagyunk egy padon az autópálya mellett, még az is beleférne.
A taxisofőr hangja zavar meg, úgyhogy egy szusszanással elengedem, természetesen nem tetszik ez nekem, el tudtam volna még szórakozni Zinnel. Ehelyett felállok a padról szemernyi zavart vagy kellemetlen érzést sem tükrözve, és a taxihoz sétálok, kezemet Zinébe teszem, és hagyom, hogy besegítsen, utána amikor beül, akkor közelebb csusszanok hozzá.
-Bee nincs a városban, tudtommal csak holnap jön. De... ha nem akarunk kockáztatni, akkor hozzád.-
Válaszolok a szemeit fürkészve, kutatóan, hogy ő is arra gondol-e, amire én, ám elég csak egy pillantást vetnem rá, hogy tudjam, pontosan arra gondol, ha nem szaladt még előrébb a fantáziája. Kezemet a combjára simítom, annak is a belső oldalára, miközben egy huncut mosolyt azért megengedek magamnak... ha tehetné, most tuti megdorgálna, hogy mégis mit meg nem engedek magamnak, és különben is, mint ahogy a buszon tette. De ha itt megszólal, azt a sofőr hallja, ami kellemetlenebb lehet, mint az, hogy úgyse látja az üléstől, hogy éppen hová simítok. Alsó ajkamat beharapva, ártatlanul pillantok rá, mint aki csakugyan semmit nem csinált, de továbbra se vagyok hajlandó elvenni a kezemet.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Stucked in a Bus - Izzie&Zin   Szomb. Jan. 21 2012, 00:23

Felhúzom a szemöldököm a válaszán aztán horkantok egyet és elmosolyodom. A fejemet csóválom, és közben eldarálom a címemet a sofőrnek. Nem tetszik, ahogy a visszapillantó tükréből méreget, úgyhogy kap egy gyilkos pillantást, aztán Izzie is kap egyet, mert kegyetlen merénylet az, hogy pont a combomra teszi a kezét, ebben a helyzetben. Persze az előbb még engem sem különösebben izgatott, hogy lát minket a taxi vezetője, vagy eselteg bárki más, úgyhogy hamar megenyhülök. Igaz nagy mértékben közre játszik az is, hogy folyamatosan simogat, és ahogy beharapja a száját, teljesen eltereli a figyelmemet. Ugyan ki tudna ilyen helyzetben mérgelődni. Én biztosan nem.
A taxi közben elindul, és hallom, hogy előlről hátra szólnak, hogy kössük be magunkat. Nem mintha sok kedvem lenne most ehhez, de eleget teszek a kérésnek. Igaz először Izziet kötöm be, és csak azért is úgy, hogy közben itt-ott "véletlenül hozzáérjek.
- Csakhogy biztonságban legyél.
Közlöm vigyorogva, és még egy gyors csókot is kap, aztán magamat is bekötöm. Kezdem érteni, miről beszélt a buszon. A tilosról, a lebukásveszélyről meg a várakozásról. Igen, azt hiszem mostmár értem.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Stucked in a Bus - Izzie&Zin   Szomb. Jan. 21 2012, 18:20

Nem veszek tudomást a gyilkos pillantásról, inkább csak feljebb csúsztatom a kezem a combján. Igen ám, csak hogy utána a sofőr kéri, hogy kössük be magunkat, szóval már nyúlnék a biztonsági övért, de megelőz, és beköt engem. Meglepetten nézek rá, és még el is nevetem magam azon, ahogy itt-ott tapiz, aztán a csók után oldalra billentem a fejem és kíváncsi-kihívó pillantást vetek rá.
-Nem lenne jó, hogy súlyos sérülésekkel kerülne kórházba a nő, akit épp meg akarsz dönteni, igaz?!-
Teszem fel a kérdést halkan és vigyorogva, azt hiszi, nem tudom, hogy miért ilyen óvatos és körültekintő. Aztán odahajolok hozzá, és sokkal hosszabban csókolom meg, mint ahogy ő engem az előbb, nem érdekel a sofőr se, hiszen mi rossz lenne egy csókban? Hadd mozizzon, amilyen vén, szerintem már jó ideje nem volt része effajta élvezetekben, de azért nem viszem túlzásba, még a végén kiakad a mellettem ülő etika-mérője, az meg nem lenne jó.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Stucked in a Bus - Izzie&Zin   Szomb. Jan. 21 2012, 18:55

Komolyan az őrületbe kerget! Remélem a taxis is rájön, hogy gyorsan kell mennie, és nem fog Izzie kezére játszani, hogy engem szívasson. Most is ahelyett, hogy megijedne, a nézésemtől csak még szemtelenebb lesz. Azt hiszem más módszerekhez kell folyamodnom majd, hogy hatni tudjak rá, csak még nem tudom mihez. Ötletem van persze, de nem akarom magamat is büntetni, így ezt hamar elvetem. Bekötöm, aztán csak szemet forgatok a szavaira.
Higyjen, amit akar, én erre inkább nem mondok semmit. Nem mintha lenne rá esélyem, mert megcsókol. Már megint. Még mindig jól, csak nem elég hosszan.
Viszont ettől igencsak nyilvánvalóvá válik, hogy egyedül engem zavar, hogy nem csak ketten vagyunk. Vajon tényleg velem van a baj?
Egy perc. Az autó órája szerint ennyi az az idő, ami eltelik, amikor úgy döntök, hogy engem sem kéne, hogy zavarjon. Persze valahol még mindig feszélyez a vén fószer jelenléte, de mégsem bámulhatok ki az ablakon a következő negyedórában, amíg hazaérünk.
Most én teszem az egyik kezem az ő combjára, a másikat meg az arcára, aztán megcsókolom. Hosszabban és szenvedélyesen, és egészen megfeledkezve, a esetleges zavaró pillantásokról.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: Stucked in a Bus - Izzie&Zin   Szomb. Jan. 21 2012, 20:49

Újra megcsókol, hosszan, ami bizonyítja, hogy végre ő se foglalkozik hülyeségekkel. Azt hiszem szépen lassan csak sikerül belőle néhány ostobaságot kinevelnem... vissza is csókolok ugyan olyan hévvel, és már alig várom, hogy odaérjünk hozzá.
Nem is jutottunk messzire a lakásban, egészen az ajtó belső oldaláig, mivel azonnal nekipasszírozott. És még azt hittem, hogy én nem tudok már várni. Nem is jutottunk be ruhában a lakás többi részébe, és ruha nélkül se egy jó ideig...

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Stucked in a Bus - Izzie&Zin   

Vissza az elejére Go down
 

Stucked in a Bus - Izzie&Zin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-