Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Esettanulmány, miért is nem szabad exdrogos közelébe ülni előadáson. - Reev & Nath

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Nathaniel Price
avatarMarketing kommunikáció
Életkor : 23
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 5

TémanyitásTárgy: Esettanulmány, miért is nem szabad exdrogos közelébe ülni előadáson. - Reev & Nath   Szomb. Ápr. 30 2016, 21:21

Azt sem tudom mi ez a tárgy, nem még hogy azt is, miért is vettem fel félévkor, de úgy pár hónap után rájöttem, be kéne jönni órára, ez is csak unatkozásomból fakadt. És pénzszűkében is vagyok, nem tudok füvet venni, tehát unatkozásom még nagyobbá tágult az utóbbi időben.
A fenébe is, valahogy növelnem kéne a koncentrációmat, kávé nélkül már figyelni is képtelen vagyok reggel kilenckor. Laptopot nem hoztam, egy füzet és életem szerelme van csak nálam, a kitudja kimtől örökölt ősrégi, ma is kifogástalan állapotban lévő töltőtollam. Nem tehetek róla, utálok golyóstollat használni, s így vagyok a spirálfüzetekkel és oldaltáskákkal is. A táskám, és füzeteim is régiek, odahaza találtam egy rakat üres, vagy harminc éves füzeteket, de azokat a tipikus kommunista időkből, szörnyen jól néznek ki. Az ilyen apró örömök miatt is imádok kutatgatni a padlásszobákban, a múltkor megtaláltam a dédnagymamám szovjet szeretőjének a komcsi jelvényét, azóta is az éjjeliszekrényemen tárolom, imádom az oroszokat.
Egyébként még mindig nem tudom, milyen órán is vagyok. Szomszédom viszont nincsen, ezért odaslisszolok a mellettem hárommal ülő idegen mellé mielőtt még véletlenül is átgondolnám, mit fogok most kimondani hangosan.
- Először azt hittem, az LSD-től csillámpónikat fogok látni, mert annyira elhitette velem a hájp, hogy márpedig mennyire hallucinálok és beszédülök tőle, hogy felszívtam vagy 3 g-t, és csak ültem és vártam, hogy jöjjenek a csillámpónik. De ők nem jöttek, ehelyett elvesztettem a szüzességem egy random sulitársammal akiről komolyan még annyira sem emlékszem, hogy csaj volt e vagy srác, csak arra, hogy elég rossz menet volt, mert hát az lsd és a szerszám nem épp működik tökéletesen egyszerre.
Lehet valami lájtosabbal kellett volna indítanom, ez a fejemben jobban hangzott. Bár kíváncsi vagyok mit reagál, és márpedig vagy elküld a rohadt francba, vagy szép komótosan kinevet. Bár az első gyakrabban szokott előfordulni..
Vissza az elejére Go down
Reeven Callagher
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 24
Foglalkozás : rock sztár
Hozzászólások száma : 1383

TémanyitásTárgy: Re: Esettanulmány, miért is nem szabad exdrogos közelébe ülni előadáson. - Reev & Nath   Szomb. Ápr. 30 2016, 22:24

Bevezetés a Társalgástudományba, négy kredit, gyakorlatilag azért, hogy majd a vizsgán visszaböfögd azt, amit úgyis teljesen egyértelmű - pont nekem való. Hol bejövök rá, hol nem, amit eddig hallottam azok alapján semmi vészes nem várható, a szokásos illemszabályokon és improvizációs játékon kívül, majd...kreatívan előadom hogyan lehet megszegni a szabályokat, el is játszom nekik.
Ez épp egy unalmas, esős nap, beszél a professzor, én pedig firkálok kedvetlenül, számolgatok mennyi pénz jön be Luitól, hogyan és kinek adjam el a hangom és a dalszövegeim, merthogy a zenekart elbuktam...Joshuával! Nincs más hátra, mint a szólókarrier, gondolom lefokoznak valami emoszerű tinisrácsztárrá és előadhatom a már tulajdonképpen kinőtt, de mégis lemoshatatlan kamaszkori lázadós énem, amitől...végleg megszabadulni nem tudok, más nem hiszem, hogy illene hozzám. Ez van, de a cél szentesíti az eszközt, nem lehetek csóró! Így is...Felix tart el, Lui fizetéséig csak az ő jövedelme van.
Teljesen jól vagyok így a saját kis világomban, miközben a prof előadja magát, konkrétan azt sem tudom mi folyik körülöttem. Hirtelen egy hang zökkent ki, oldalra nézek, hát ez meg? Elég furán fest, de nem, nem álmodok, persze a biztonság kedvéért belecsípek a kezembe. A szövege csak még inkább megerősít: egy másik zakkant! és igyekszem nem nagyon mosolyogni.
Belenézek a szemébe, hátha most is be van állva, a megjelenése és a szövege alapján esélyes. Hacsak nem hajol el, kényelmetlenül közel kell hajolnom, hogy rendesen lássam.
- Nem tudod mit vesztettél, néha még énekelnek is, nekem egyszer előadták a Jingle Bellst, jah, nem azok birkák voltak. De a póniktól megijednék, az rohadt bizarr lenne, biztos pónit akarsz? Gyakorolni kell! Bele lehet találni a megfelelő lyukba egy idő után, de próbáld viagrával kombinálni és akkor még egy csillámpóniplüsst is simán megkefélsz és ha jó a flash, akár még el is mehetsz.
Vigyorgok rá, basszus...jó bulik voltak és a Lia-Sebastian kombó után elég nagy volt a kísértés kikapcsolni egy kicsit, de még mindig elég valószínű, hogy nem élném túl.
- Szóval elsős vagy? Rá se ránts, lehet még sok jó meneted, de ha szabad tanácsolnom, próbáld józanul is, teljesen más.
Közben nézem nincs-e rosszul, megesik, főleg az LSD-nél, elég kiszámíthatatlan.

_________________
Reeven
Vissza az elejére Go down
Nathaniel Price
avatarMarketing kommunikáció
Életkor : 23
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 5

TémanyitásTárgy: Re: Esettanulmány, miért is nem szabad exdrogos közelébe ülni előadáson. - Reev & Nath   Vas. Május 01 2016, 22:35

Nemrég jelent meg egy távolkeleti együttes új dala, aminek az elején egy srác azzal gyújt fel valakit, hogy kezet fog vele, aztán közli vele, hogy "felgyújtottalak!", a többi szöveget nem igazán értettem. Ezen dal hangulata tökéletesen tükrözi a jelenlegi lelkiállapotomat. Nepálban szoktak az emberek olyat, a kínai megszállás ellen lázadva s Nepál felszabadítása mellett kiállva, hogy megisznak egy csomó olajat és magukra öntik, és felgyújtják magukat, tegnap néztem róluk videót youtube-on. Milyen érzés lehet, ha valaki felgyújtja magát? Ez a második dolog a meghaláslistámon, az első egy Puskin-féle párbaj általi halál.
Egyre meredtebben kezd bámulni és kicsit para a dolog, bár örülök neki, hogy végre kifogtam valakit, akinek szintén olyan beütése van, mint egy drogos vámpírnak, valahogy érzek egy kis maró gúnyt a hangjában, bár lehet ez csak nekem jön le így, minden esetre az első benyomása felém nem kifejezetten negatív, bár ahogy rajta látom, ez benne nincs meg. Gyorsan össze is szedem magam agyban, valahogy normálisabbnak kéne tűnnöm előtte.
S míg összekapartam magam, újabb mondatba kezdett.
És hurrá, egyszer nem húzok zakót, máris fiatalnak néznek. Utálom, ha fiatalnak néznek.
- Dehogy, az hiányzik még, utáltam gólyának lenni, örültem, hogy leköhögtem már azt az évet. -legyintek.
Elnézek a tábla felé, de csak a nagycímet olvasom el. "A vágyás szükséglete". Na jó, mi a halál ez, és hogy iratkozhattam fel rá?
- Hát próbáltam józanul és egyéb cuccok mellett is, de eddig nem igen találtam partnert, aki megfelelő vágyat keltett bennem hozzá. Néha meg is fordul a fejemben, hogy aszexuális vagyok, de valahogy amilyen valószínűnek, olyan kizártnak tartom a dolgot. - Nath, csak ennyi telik tőled? Elég unalmas téma a szexualitásod, telik tőled többre is.
- Egy ógörög filozófus egyszer befeküdt egy kád vízbe, maga mellé ültetett valakit, elvágta az ereit a vízben, és diktálta neki, mit érez éppen. Nem csak mi aggódtunk és féltünk milyen érzés is meghalni, a háromezer évvel ezelőtti emberek is ugyanúgy féltek a haláltól, és ő feláldozta a saját életét azért, hogy más emberek megtudhassák, milyen érzés meghalni. Gondolj csak bele, és mások még csodálkoznak, miért is bírom annyira az ógörögöket.
Vissza az elejére Go down
Reeven Callagher
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 24
Foglalkozás : rock sztár
Hozzászólások száma : 1383

TémanyitásTárgy: Re: Esettanulmány, miért is nem szabad exdrogos közelébe ülni előadáson. - Reev & Nath   Hétf. Május 02 2016, 21:34

A valóságból valami egészen valószerűtlen rángat ki, a srác, aki az LSD-től pónikat szeretne látni. Talán csak engem ráz ki a hideg a rózsaszín és csillogó dolgoktól. Ennyit a számításaimról, az óráról, minden érdektelen osztálytársamról, akik sosem vették a fáradtságot, hogy valami érdekes témával kizökkentsenek, ahogy én sem, hogy egyáltalán a nevüket, vagy az arcukat megjegyezzem. Kiszűrtem, mint lényegtelen információt. Hát ő nem fogom, akármilyen nevet is mond a közeljövőben, ha egyáltalán valaha is bemutatkozunk egymásnak, még ha becenevet: LSD-s paci, a pacák, aki nagyon be akart állni, de nem tudott, vagy a kissrác, akinek nem ment az első, ki tudja milyen lyuk helyett és hová hallucinálta a dogokat? Tudnék neki adni egy pár elmebeteg becenevet...addigis nézek a tekintetébe, mint egy jós, hátha onnan, itt és most kiderül be van-e tépve, nyomva, vagy hasonlók, nézem elég tág-e ehhez a realitáshoz a pupillája. Aztán abbahagyom és kissé kihajolok a képéből. Nem néztem én fiatalnak, csak ezt az élményt úgy adta elő, mintha tegnap történt volna és a szüzesség elvesztése nekem a fiatalsággal társul agyban.
- Hm, engem nem zavart, eleve később kezdtem.
Nekem már az is nagy dolog volt, hogy bekerültem, sokáig gyanakodtam is, hogy apámék vetettek fel, persze ez most már teljesen mindegy. Abból a szempontból idegesítő, amit ő is mond, hogy na igen, még csak egy telt el, nekem kettő és inkább nekünk kellene fizetni, hogy hallgatjuk ezt a sok szarságot, mint például ezt a dumát ezen az órán. A saját szakos tárgyaim élvezem, de itt be is zárul a kör, minden ilyen plusz kredites maszlag időhúzás. Most is hunyorogva a táblára pillantok - semmi értelme. Visszapillantok a srácra, ugyan, csak rossz ajtókon kopogtatott.
- A valószínűt és a kizártat olyan vékonyka, láthatatlan hajszál válassza csak el, mint az őrültet és a zsenit, háát talán csak az kell, hogy ráhangolódj a megfelelő emberre. Az ilyesmi meglepetéssel érkezik, meg sem lehet jósolni.
Velem így volt, full heteroszexuálisan nekimentem Felix postaládájának, aztán csaknem ráborítottam egy asztalt Sebastianra, valahogy az lett a vége, hogy... szélesedett a látóköröm.
- Uh, ez komoly, erről még nem hallottam vajon neki milyen érzés volt? Mármint bele is halt a pasas? Szerintem meghalni mindenkinek más lehet, ez is szubjektív, én nem nagyon emlékszem rá, de megkönnyebbülést, kellemes alámerülést jelentett, ohh öntudatlanság! Ugrottál már bele lúdtollas dunnába? Mintha a világ legpuhább anyagába vetnéd magad olyan lehet, én még nem, de egyszer megérné belógni ezért egy múzeumba.
Ott még tutira tartanak ilyen "relikviákat." Nem lenne rossz kipróbálni fizikailag is egy ilyet, mert átvitt értelemben nekem pont akkora megkönnyebbülés volt kómába szúrni magam.
- A görögök jó fejek én Platón barlanghasonlatát birom, az annyira igaz! Milyen érzés félni a haláltól?
Kérdezem, mert nekem szó szerint fogalmam sincs, de neki talán volt élménye, vagy vannak elképzelései. A tanár közben kiszúr és torkot köszörülve mered ránk, de nem veszem észre épp az új látomásom valódiságát latolgatom. Talán ha megbökném. Nem magam, őt.

_________________
Reeven
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Esettanulmány, miért is nem szabad exdrogos közelébe ülni előadáson. - Reev & Nath   

Vissza az elejére Go down
 

Esettanulmány, miért is nem szabad exdrogos közelébe ülni előadáson. - Reev & Nath

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» "Szabad péntek, szabad szombat, szabad szappanozni..."
» "Pörgés" Reev és Felix

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-