Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Ami késik Lui és Nana

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Nanaia Indrani
avatarMűsorgyártás
Életkor : 23
Foglalkozás : tetováló
Hozzászólások száma : 135

TémanyitásTárgy: Ami késik Lui és Nana   Hétf. Ápr. 18 2016, 19:29

Repkedek a hetedik mennyországban, mint általában, mert Lui vár reggel, vele ebédelek, s térek nyugovóra. Az életem olyan, mint egy álom, a tündérmesék boldog happy endje, a herceg legyőzte értem a sárkányt és mi boldogan élünk, amíg meg nem...
Ezért...hajlamos vagyok kevésbé figyelni a környezetemre, a múltkor pillangókat tetováltam egy keménymotorsra, majdnem kirúgtak.
Gondolkodom is, hogy más munka kellene, mintha ehhez már nem lennék elég kemény. Meg kell bezsélnem Luival! Én mindent, folyton megbeszélek Luival!
Mit ettem, mit ittam, mit álmodtam, hogy nézett rám a tanár, hogy nem nézett, vannak-e tetves diákok az iskolában, mit szól, hogy megint barna a hajam - ugye jól áll? Nem zavarja-e, hogy mellette lányosabb lettem, még inkább, de persze a deszka is megy még, akarja, hogy menjek vele, deszkázzunk többet? Melyik póz jó az ágyban, hogy a legjobb neki, mi a legszuperebb? 
Megbeszéltük, hogy ebédidőben találkozunk, a szokásos kint lévő padon, jó idő van és az egész olyan feelinges itt a fák alatt. Készítettem szendvicset tegnap, olyan lesz, mint egy piknik! Hozom a kaját és egy két literes epres üdítőt, ezt az egyik szünetben szerváltam.
Minden együtt töltött percet úgy várok, még ha vele is lakom, vagy lógok állandóan.
Izgatottan megigazítom a felsőm, előbb érkeztem, hamarabb vége volt az órámnak. Egyszerű zöld póló van rajtam, rajta egy elnagyolt egyszarvúfej és sötétkék feszülős farmer. Mostanában rákaptam a magassarkúra, ez az egész öltözékem valahogy nőiessé teszi. Leülök a padra és keresztbe tett lábbal várom a hercegem. Tündérmese! Hogy minden tökéletes legyen, előveszem a szendvicseket, mosolyogva ránézek, megcsap a friss főttojásszag és magam elé hányok a fűbe

_________________

I'm awkward and weird
Vissza az elejére Go down
Louis Tagliavini
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : egyetemista
Hozzászólások száma : 303

TémanyitásTárgy: Re: Ami késik Lui és Nana   Hétf. Ápr. 18 2016, 20:27

Ebédidő...  Nanaia.
Igaz, csak reggel váltunk el... Puha csókkal ébresztettem, ahogy a hajnal első sugara megsimogatta az arcát. Irigykedtem rá, ezért közel bújtam hozzá, a kezemet bedugtam a pólója alá. Olyan finom lett mostanában a bőre, a teste! Mintha még inkább nőiesebb lenne, pedig eddig sem volt rá panaszom. De a melle most különösen formás, kerek, kemény, teljesen rabul ejt, mennyire érzékeny és finom! Nem csoda, hogy ma reggel is szerelmes lettem, elcsábultam... el is késtem.
Az első este óta, mikor bocsánatot kértem, és új időszámítás kezdődött a kapcsolatunkban, mintha elvarázsoltak volna. Nanaia sorra levedlette kislányos dolgait, mintha napról-napra jobban akarna tetszeni nekem. Tetszik is. Már nem vagyok féltékeny senkire (na jó, egy kicsit, de jól titkolom). Nana pedig mindenben jelét adja, hogy én kellek neki. Nem csak a fiúja vagyok, a legjobb barátja is. Néha fájdalmasan részletesen beszél meg velem mindent. De legtöbbször élvezem! (Csak amikor dolgoznom, tanulnom kéne, akkor nem annyira..)
Szaladok megint, mert még a délutáni órák előtt kellene beszélni a deszkásokkal, a héten elkezdeni a fotózást, beadni három dolgozatot, begyűjteni Adamet és Nórát, mert össze kéne hozni a családot.... Ah, azt se tudom, hol a fejem. Szerencsére, Nanaia mindig tudja. És az ebédemről is ő gondoskodik, különben nem is ennék. Szaladok a pad felé, ahol legtöbbször találkozunk. Már messziről látom, mert a haja most is szépen ragyog (gondolom, reggel frissen mosta)
Aztán előrelendül a feje, és hallom az öööö hangját. Bakker, benyalhatta a vírust, ami most terjeng...
- Szia, Édes- simítom meg az arcát, és máris kotrok valami zsepit neki- Nem kellett volna eljönnöd, ha nem érzed jól magad. Hazaviszlek, jó? - mellé huppanok, és lazán egy zsepit borítok a hányására is.

_________________

.
Vissza az elejére Go down
Nanaia Indrani
avatarMűsorgyártás
Életkor : 23
Foglalkozás : tetováló
Hozzászólások száma : 135

TémanyitásTárgy: Re: Ami késik Lui és Nana   Csüt. Ápr. 28 2016, 20:33

Basszus, nem hiszem el! Ilyen is csak az én mesém ronthatja el! Egyszer csak, nem tudom miért, hányok egyet, a szagtól, de én nem vagyok hányós, rejtély az egész. De így már nem találkozhatok Luival! Semmi esetre sem! Haza kell rohannom fogat mosni! Mi a fenét csináljak? Megmondom, hogy vegyen valamit a büfében! Mindez pár másodperc alatt zajlik le a fejemben, mielőtt ő odaérne. De aztán! Ilyen nincs! Felpillantok szétcsúszott fejjel és ott van!
Messzire elhúzódom, a szám elé kapom a kezem és holtsápadtan nézek rá. Nem azért mert hánytam, nincs semmi bajom, de LÁTTA!
Aztán kikapom a zsebkendőt a kezéből, felpattanok és a lehető legtávolabb húzódom tőle, amíg még hall, de mégis érezhető, hogy hozzá beszélek.
- Ne gyere közelebb! Úristen, ez milyen ciki
Fakadok ki a zsebkendőbe.
- Nincs semmi bajom, csak nem is tudom...
Fanyalgok, rossz a szám íze.
- Amíg nem mostam fogat,nem jöhetsz közelebb!
Szögezem le, rettegek, hogy ki fog belőlem ábrándulni! Büdös, undorító meg minden, nem is értem hogyan, miért történt!
- De jobb lenne hazamenni
Nyögöm, ezek után? Ezek után simán ellógom az óráim!

_________________

I'm awkward and weird
Vissza az elejére Go down
Louis Tagliavini
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : egyetemista
Hozzászólások száma : 303

TémanyitásTárgy: Re: Ami késik Lui és Nana   Pént. Ápr. 29 2016, 18:05

Rohanásban vagyok, mint mindig mosatanában. Nanaia pedig igazán gondoskodó. Ha ő nem lenne, valószínűleg valami műanyagot ennék egész nap, de ő saját kezével készít nekem szendvicset vagy valami más finomságot, hogy kibírjam estig, amikor újra találkozunk. Általában akkor eszünk meleget, ha több időnk van egymásra. Nélküle én nem nagyon; remélem azonban, ő okosabb, és nélkülem is eljár (legalább a menzára, ha máshova nem is).
Épp egy olyan pillanatban kapom el, amikor előrelendül a feje ültében. Van valami járványszerűség a városban, legalábbis bemondta a rádió, hogy a kórházakban is látogatási tilalom van az enteritises járvány miatt (hányás, hasmenés jellemzi). Éppen felajánlok egy zsepit, de Nanaia megriad, és úgy elhúzódik tőlem, mintha bizony engem hányt volna telibe. A zsepit a szája elé kapja, szóval, ha szándékosan akarná, akkor se sikerülne.
- Ne gyerekeskedj már, Édes- értetlenkedek, hogy eltávolodik tőlem.
Azt mondja nincs rosszul, és valóban, nem látszik betegnek, szóval nem sápadt, vagy ilyesmi. Egyszerüen csak ijedt egy kicsit.
- Nem fáj semmid? A hasad sem? - kérdezem. Ezek az emésztőrendszeri járványok meg tudják viselni az embert, úgy tudom. Teljesen le lehet gyöngülni, mert a szervezet kidob mindent, amit bevinnénk.
- Ugyan már, nem ijedek meg egy kis taccstól. Tőled meg aztán sehogysenem!- csúszok hozzá közelebb, ölelném át a vállát, ne legyen már buta. Azért, mert éppen hányt, én ugyanúgy szeretem. Csak aggódok egy kicsit. Nézze el nekem a világ. De mintha a közeledésemnek nem örülne.
Javaslom, menjünk haza. Ennek az ötletne legalább örül.
- Nanaia, most komolyan, nem szédülsz? Nincs más panaszod? - fontolgatom, hogy felveszem a hátamra és nem is haza viszem, hanem egyenesen az orvoshoz, hiszen minél hamarabb kap kezelést, annál gyorsabban gyógyul meg. De mi van, ha nem vírus, csak egy egyszeri alkalom volt, mert mondjuk, rosszat evett?
- Gyanakszol, mi váltotta ki? Valamai rosszat ettél? Nem esett jól? Sokat?- gyerekkoromban én is hánytam, ha túlettem magam. Igaz, nem sokszor fordult elő.
Láthatja rólam, hogy - ugyan aggódom-, kézben tartom a dolgokat. Nem öntött el a pánik, segíteni szeretnék neki, és minden más, amit terveztem, el is felejtődik. Ő az első, ő a legfontosabb. Minden más várhat.

_________________

.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Ami késik Lui és Nana   

Vissza az elejére Go down
 

Ami késik Lui és Nana

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-