Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Palacsintázzunk! (Usui és Lia)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Palacsintázzunk! (Usui és Lia)   Pént. Márc. 25 2016, 21:42

Először enyhén összeszalad a szemöldöke, hogy miért mondja a hasonlatot a másik, mire rájön.
-Bocsánat, félrehallottam. Hasonlat. Nem, szerintem érdekes hasonlat volt a bicikli és a párkapcsolat. - Veszi fel újra a fonalat, mert kicsit elakadt a félreértés miatt. //User gyönyörűen félreolvasta xDDD//
-Ha nincs oka, könnyű elmulasztani. Elég egy mosoly vagy egy kedves szó, nem de? - Legalábbis nála általában működik, de ok nélkül nem szokott rossz hangulatú lenni, mert javarászt semmilyen hangulatú. -Természetesen nem. Neked kell. Jól látod. De miért esik nehezedre? Utána jobb a közérzeted is sikerélmény is... nagyon jó dolog megoldani egy problémát. - Legalábbis ő így érzi, aztán Amelia lehet beleköt.
A beszélgetés ezután a nappaliban folyik és felvetődik, játszhatnának valamit.
//Nem is értelek miért nem akarsz szexuális játékot Usuival játszani XDDDDDDDDDDDD//
-Nem igazán ismerek játékot ezekkel, meg kell tanítanod. - Reagálja a kártyákra és a kockákra, de érezni ez nem teher neki, szívesen tanul. Nem érti mi olyan vicces a nem materiális játékban. -Lehet szólánc, barkóba, kérdezz-felelek, igaz-hamis játék, kérdésre kérdéssel válaszolós. Sok fajta van. Vagy a Mr. X, azt eléggé szeretem. Ismered? - Érdeklődi meg, anno Hinatával sokat játszottak este a sötétben, mikor már aludni kellett volna de nem tudtak.

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Amelia Simeon
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : ápolónő
Hozzászólások száma : 1178

TémanyitásTárgy: Re: Palacsintázzunk! (Usui és Lia)   Szer. Márc. 30 2016, 17:59

//Gondoltam//
- Semmi baj. Majd jobban ar-ti-ku-lá-lok- mondom mosolyogva. Biztos az akcentusom hibás. Azt mondják, megtanulhatom jól beszélni a nyelvet, akkor is tudn fohják, nem vagyok született amerikai. Erről apámnak egész komoly okfejtése van: szerinte ugyanis nem létezik amerikai nép. Mindenki bevándorló, vagy annak a leszármazottja.
- Néha igen, néha nem. Bár amikor dolgozom, hamar átveszi a fejemben a helyet valaki más problémája, és akkor meg azért lehetek lehangolt. De könnyen meg lehet nevettetni, ez igaz. Szóval meglehet, hangulatember vagyok, csak eddig senki nem tolta a képembe...- vonok vállat nevetgélve. Bakker.
- Amúgy igaz. Könnyen át lehet billenteni. Ahogy nevetni, úgy sírni is viszonylag könnyen tudok. Elég egy megható könyv vagy film, tuti, elsírom magam...- Nem beszélve saját életem "drámáiról".
Usuira nézek, beharapom a szám, mintha olyasmit kéne mondanom, ami megbánthatja.
- Te viszont abszolút stabilnak tűnsz. Fújhat szél, eshet az eső, perzselhet a nap... te mindenre egyformán reagálsz. Második Jégember...- mosolyodom el, miközben megérintem a karját- Tudod, az első Kimi Raikkönen... Mi a titkod?

A nappaliban aztán azon agyalunk, mit játszhatnánk. Sorolom (a teljesség igénye nélkül), mi van otthon, de aztán ő is felvet néhány játékot. Ráadásul egyik sem igényel különösebb kellékeket, azaz csupán a szabály van maga.
- Mr X? Sosem hallottam még róla!- felcsillan a szemem. - Oké, próbáljuk meg, ha ügyetlen leszek, majd revansot veszek kóckapókerben!- fenyegetem meg játékosan. Nem félek. Usuit ismerve nem is tétre menő játék. Inkább valami ön- vagy társmegismerési játék. De ha valami személykitalálós, akár vicces is lehet.

_________________
Amelia
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Palacsintázzunk! (Usui és Lia)   Szer. Márc. 30 2016, 19:01

-Inkább ne, még könnyebben félreértem, ha bealszom a szó felén, mert lasssssssan mondod! - Közli kaján hangon, játékosan. Dehogy akarja, hogy artikuláljon a másik, az olyan mű. Szereti Ameliában, hogy fesztelen.
-Inkább azt mondom, mély érzésű, aki hamar a körülötte lévők hangulatára hangolódik. De szerencsére nem drasztikusan vagy ilyen, különben velem bajban lennél... - Csóválja a fejét, hogy annak bizony nem örülne. -Gondolj bele, faarccal és kimérten léteznél... remekül elhümmögnénk, mindenki azt hinné valami globális problémát fejtünk meg épp. - Komolytalankodja el, hiába tudja milyennek látják mások vagy épp ő milyen maga. Nem képes lazítani, érdemben reagálni gesztikulációval.
-Ki az a Kimi Raikönnen? - Néz értetlen //User röhög, Usui és a sebesség xDDD Vezetni sem tud xD// -Próbálok mindig egyensúlyban maradni. - Láthatóan egyáltalán nem érezte bántónak a róla vázolt képet. A másik tényeket mondott, mi bántó van abban? Az megint más kérdés, Usuit nm egyszerű megbántani.

-Igen. A lényeg, hogy kitalálsz magadnak egy híres személyt és a családneve kezdőbetűje lesz az X helyén. Tegyük fel, Murakami Harukira gondolok. Akkor annyit mondok neked, én vagyok Mr M. Ha nő lennék is Mr lenne, ez ne tévesszen meg. A játék lényege, hogy te próbálod kitalálni. Úgy kell kérdezned, hogy a válaszra helyes lehessen a Mr M. Például hogy te vagy az a híres színésznő, akinek felfújta a szoknyáját a szél és híres lett? Akkor én válaszolok, ha tudok, hogy nem, nem én vagyok Marilyn Monroe. Akkor kérdezel újra. Ha nem tudom, kire gondolsz, passzolok és kapsz egy barkóba kérdést. Például megkérdezheted, férfi vagyok-e. Vagy élek-e még. Hasonló. Érthető? - Kérdez vissza próbálta egyszerűen elmondani, de a játék maga sem bonyolult.
-Amúgy úgy érzed, kockapókerben verhetetlen vagy? Vigyázz, azt mondják a szűz kéz szerencsés! - Mondja kaján hangon, piszkálódva mint aki elfogadta a kihívást.
-De játszhatunk mást is, ismerkedősebbet, ha gondolod. Nem tudom, tudsz-e jót, mert én nem játszottam még olyat. - Nem meglepő, a húgával és a gyerekkori barátaival nem ilyet játszottak, ismerték már egymást.

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Amelia Simeon
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : ápolónő
Hozzászólások száma : 1178

TémanyitásTárgy: Re: Palacsintázzunk! (Usui és Lia)   Csüt. Márc. 31 2016, 09:57

- Ó, szóval unalmas vagyok- csapom fel nevetve a fejem, és ciccentek, mintha megsértett volna. Amúgy jól tudom, nem gondolja konolyan. Lassan megismerem azt a hangszínét, amin viccelni szokott. Mert hogy az arca nagy rejtély nekem...
Hálás vagyok neki, hogy a gyengeségemben is talál valami pozitívat, aztán elnevetem magam.
- Hallod, ez jó poén. Egyszer kipróbálhatnánk...- nevetgélek. -Nekem valami feszesítő arcmaszkot kéne magamra kenni, mert állandóan elröhögném magam nagy igyekezetemben, de a hümmögés jól menne. Vagy a hallgatás. Abban profi vagyok!
Kimi és Usui hasonlósága az alábbiak szerint magyarázható:
- Kimi egy Forma1-es autóversenyző. Hihetetlen a tag...- mesélem lelkesen- de sosem látod mosolyogni, és sosem látod bosszankodni. Akkor is azzal az arccal nyilatkozik, amikor kiesik, mint amikor megnyeri a versenyt... Haláli. Imádom! Jégember a beceneve... És hát... bizonyos tekintetben rá hasonlítasz- billentem oldalra a fejem. Nem hinném, hogy akár Kimi, akár Usui színészkedne. Egyszerűen ilyenek. Faarcúak, jégemberek... Nekem mégis tetszenek. //Nem is abban a tekintetben hasonlítanak//
Egyensúly... ah, én inkább szélsőséges vagyok. Még törekednem is nehéz az egyensúlyra, mert legtöbbször at sem tudom, én mit akarok. De pszt...

- Ah, ez nehéznek tűnik, én nem igazán ismerem jól a híres embereket, de tehetünk néhány próbát- túrok zavartan a hajamba. És az idegen nevekkel is bajban vagyok, nem mindegyikről tudom, melyik a kereszt vagy a vezetéknév, de talán...
Nevetek, hogy milyen magabiztos lett hirtelen.
- Huhuhú, elfelejted, hogy szegedi boszi vagyok!- próbálok rá ijeszteni. (Lebegtetem az ijjaim a levegőben, mintha éppen valami varázslatot küldenék rá: áldást vagy átkot, döntse el maga); naná, elröhögöm.
- Uppsz, Usui, lebuktál! Szóval, ismerkedni akarsz? Velem vagy valaki mással? - nevetésem megpróbálom visszafogni, de nem megy igazán jól.
(Szóval maradunk a Mr X-nél. Legalábbis megpróbálkozunk vele)
- Kezdhetem én? - legalább kifürkészem, hogyan kérdez vissza. Ha beleegyezik, valami egyszerűvel próbálkozok (kinek mi az egyszerű?)- Én vagyok Mr L.

_________________
Amelia


A hozzászólást Amelia Simeon összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Márc. 31 2016, 22:28-kor.
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Palacsintázzunk! (Usui és Lia)   Csüt. Márc. 31 2016, 20:24

-Azt hittem ez nyilvánvaló, az ember még véletlen sem akar izgalmas emberekkel beszélgetni, az olyan megterhelő... - Szórakozik, némileg felhorkanva hogy a másik unalmas lenne.
-Egy kis lidokainnal befújjuk, nem fogsz te mosolyogni. Igazán? Nekem úgy tűnt, beszédes valaki vagy. - Csodálkozik rá, mert Usui szemszögéből sokat beszélgetnek. Usui maga a csendesebb fél kettejük közül, általában.
-Autóversenyző... - Neki is megfordul a fejében, hogy még vezetni sem tud, de sejti nem itt a hasonlóság. -Hm, értem. Szóval nálam sem észleled, legalábbis az arcomon, mikor vagyok bosszús vagy mikor vagyok boldog? - Kérdez rá, hogy biztosan értse, a hasonlóságuk ebben rejlik. De nincs bántás vagy bántottság a hangjában, inkább egyetértő. Usui maga sosem volt egy mimikakirály, de mióta egyedül van, még inkább ilyen. Mondhatni állandóan.

-Nem olyat kell választani, aki a másik számára ismeretlen. Bár ha barkóba kérdést akarsz, akkor ez jó módszer. - Mert erre is lehet rámenni, ez is egy taktika.
-Bah, mit nekem egy boszorkány! - Vonja meg mondhatni lazán az egyik vállát játékból. De élvezi, hogy a másik nevet, tagadhatatlan, ha nem is nyilvánvaló látszatra.
Aztán csak néz a másikra, mert nem érti mivel bukott le. Azt hitte egyértelmű.
-Természetesen veled. - De érezni, ő az ismerkedést valószínű szó szerint érti, nem máshogy, neki célja megismerni Ameliát mindinkább jobban és jobban. Nem tudja ez mennyire jó ötlet, tekintve a saját múltjára, de próbál óvatos maradni, ne hozzon gondot a másik fejére.
-Természetesen. - Bólint, kezdjen Amelia. Mikor kimondják a megfelelő betűt, elgondolkodik, úgy kérdez.
-Te vagy az a kínai harcművész színész, aki forgatás közben halt meg a filmje premierje előtt?
- Kérdez rá, nem tudja mennyire nehéz a kérdés, de legfeljebb belejönnek.

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Amelia Simeon
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : ápolónő
Hozzászólások száma : 1178

TémanyitásTárgy: Re: Palacsintázzunk! (Usui és Lia)   Csüt. Márc. 31 2016, 22:53

- Te sem bírod őket?- húzom grimaszra a szám, és egy picit megpirít a bókja. Oké, nem tart unalmasnak, de miért vagyok én izgalmas neki? Usui is egyre gyakrabban poénkodik, ami azt illeti.
- Lidocain!- csapok a homlokomra- Befújni kevés volna, de ha beinjektáljuk, tuti a hatás. Még a nyálam is csorogni fog...- egyre jobban nevetek. De aztán kissé elkomolyodva vállat vonok. Beszédes vagyok? Reevet és Sebyt is meg kellene kérdeznie. De... már ráléptem a változás utjára, most is szorgalmasan gyakorlok! Beszélgetek!
- Aha, az- bólintok. Forma1, versenyautó, szezon, utazás, pontszerzés, izgalom..., ah, valaha sokkal jobban követtem a versenyeket, de inkább európában van nagy sikere, itt nem igazán.
Visszakérdez, jól érti-e, miben hasonlít ő Kimire, és az ajkamra harapok, mielőtt válaszolnék neki. De közben elmosolyodom. Nem bírálom, nem kritizálom, egyszerű észrevétel volt, és totál csak az enyém, nem verjük nagydobra.
- Ühüm... Az arcod...- megérintem, tenyeremmel végig simítva rajta- kiismerhetetlen nekem. De a szemed és a hangod tónusa időnként nagyon is árulkodó...
Csak magamban teszem hozzá: igazából csak egyszer láttam boldognak: amikor a gyerekeket nevettettük meg az onkológián. Fura, aznap láttam a legszomorúbbnak is.

- Ez jól hangzik, de honnan tudhatom, kit ismersz te azok közül, akiket én híresnek tartok? És fordítva?- incselkedem még vele egy picit, de már kapiskálom a lényeget.
- Még nem ismered a képességeimet!- nocsak, még csak meg sem ijed? Wow, nem tudja, kivel találta magát szembe.
Az ismerkedés kapcsán aztán akár el is érthetném, amit mond. Szerencsére, jó ideje ismerjük már egymást (ha nem is kellően jól), hgy tudjam, nem mnt nő érdeklem, hanem, mint ember. Mosolyogva bólintok.
- Állok elébe...- és kissé széttárom a karom. Ime, itt vagyok én, ismerkedjen, ha annyira szeretne.
Aztán játszunk, a Mr X izgalmasabbnak tűnik, mint a kockapóker.
- Nem, sajnos nem Bruce Lee vagyok.
Mosolygok. Hm, ez érdekes játék, tényleg ide-oda képben kell lenni. Várom a következő tippjét. remélem, jól teszem. Vagy mondanom kéne valamit?

_________________
Amelia
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Palacsintázzunk! (Usui és Lia)   Csüt. Márc. 31 2016, 23:14

-A-a. - Mondja, de közben a szokásos komoly fejét vágja, de mivel tudja, hogy nem értik félre, a maga módján "laza" marad.
-Teljesen le akarod zsibbasztani magad agyig? Nem is tudtam, hogy mazochista vagy! - Nem kicsit lenne veszélyes szerinte, de csak a szemét forgatja, hogy csorogna a másik nyála. -Tudod, akkor kevésbé hinnék azt, hogy valami világmegváltón gondolkodunk. - Közli vidáman, de csak sóhajt egy aprót, csóválja a fejét. Lököttek.
Aztán vetődik fel Kimi és az ő hasonlósága, vissza is kérdez, a mimikátlanságuk a hasonló-e, mert akkor lehet utána olvas az embernek, csak úgy kíváncsiságból. Mikor megérintik és megsimítják az arcát meglepődik, kikerekedik a szeme és némi pír is költözik az arcára.
-Nincs mit kiismerni rajta... - Végül is ha mindig egyforma, akkor... de a hangjára bólint, bár kicsúszik egy "bah" belőle, zavartan.

-Ez a lényeg. Majd kiderül. - Nincs garancia erre. De ha mondjuk Madonnára gondol, valószínű a másik is tudni fogja ki az. Vagy Da Vinci-re.
-Akkor meg akarom ismerni! - Mondja, még kicsit közelebb is hajol, hogy kiugrassza a nyuszit a bokorból, szeret provokatív lenni, de csak azokkal, akik veszik a poént.
-Inkább ülsz, de elnézem a nyelvbotlásod. - Próbál lazítani a másikon, mert mintha kicsit megakasztotta volna a dolog.
-Kellemetlen lett volna elsőre kitalálni, nem gondolod? - Jegyzi meg játékosan hogy ne sajnálja a másik. Gondolkozik tovább.
-Te vagy az a híres színész, aki a Gattaca és a Sherlock Holmes című filmekben volt igen fontos szereplő? - Nem mondaná, hogy főszereplő, de majdnem az. Nehezített kicsit.

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Amelia Simeon
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : ápolónő
Hozzászólások száma : 1178

TémanyitásTárgy: Re: Palacsintázzunk! (Usui és Lia)   Pént. Ápr. 01 2016, 00:13

Gyorsan unalmas fejet vágok, de csak azért, hogy tudja, nem akarok megterhelő lenni számára. Nem megy sokáig ez a hülyéskedés, elnevetem magam.
- Inkább szélsőséges, tudod... De majd megtaláljuk a megfelelő módot és adagot- biztos ki lehet kísérletezni, hogy a hatás a legoptimistább legyen.
- Sosem tudhatod... Tudod a zsenik és őrültek tipikus esete- nevetgélek. Usui is megéri a pénzét, az tuti.
Amikor megérintem a szonorszerű arcát, kissé elkerekedika szeme, és nem csak ő pirul el, henam én is. Gyorsabban landol a kezem az ölemben, a mozdulat teljesen elárul, kissé szétesett vagyok.
- Bocs, bocsi, én nem akartam... tolakodó lenni- pillantok rá, majd a kezemre. Átkozott! Kell neki nyúlkálni? És mellé, amit mond... Nem is akarja. Mit jelenthet mást, hogy nincs mit kiismerni rajta? (ne próbálkozz, hiábavaló- ford. Lia)

Bólintok, oké, azt hiszem, minden világos. Maximum kiderül, hogy mégsem...
- Hűha! Elég merész kijelentés! Nem hallottál még a szegedi boszorkányokról, jól sejtem?- nevetek, és közben elgondokodom. Ha így áll hozzám... Miért nem engedi, hogy én is hasonlóképp viszonyuljak hozzá?
- Örök hálám üldözzön téged- nyújtok egy kis nyelvet; nem hosszút, és nem hosszan, csak hogy érezze, van ebben egy pici él. (Még mindig az ismerkedés egyenőtlensége zavar)
- Mázli. Miért lenne kellemetlen? Kezdünk másikat- vonok vállat. Leesett volna az álam, ennyi. Fel lehet azt szedni, szükségem lesz még rá. Mosolygok. Egy betűből lutri, kire gondolok.
L betős miszteremre elsőként Bruce Leere voksol. Másodszorra azonban nem olyan könnyű kitalálnom, kire. Ethan Hawk jut először eszembe a Gattacaról, és tudom, ki a másik színész, csak épp a neve nem jut hirtelen eszembe.
- Hmm, itt van a nyelvemen a színész neve...- láthatja, hogy keresem- Játszott a Mesterséges értelemben is, A Hideghegyben és a Közelebb c. filmekben is..., nem őrá gondolok. Ez így ér?- az istenért nem jut eszembe a színész neve. Vajon most kell passzolnom, pedig tudom, kire gondol? Ha kell, passzolok. Nem ismerem ennyire jól még a játékszabályokat.

_________________
Amelia
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Palacsintázzunk! (Usui és Lia)   Pént. Ápr. 01 2016, 00:38

-Héj, héj... hagyd abba... ez kezd érdekes lenni! - Veti oda vidáman, aztán nézi ahogy nevet a másik. Szereti hallani és nézni ahogy nevet. Régebben úgy gondolta, az ő közelében annyira nehéz, de Amelia és Demetria kezdik vele elhitetni, hogy talán mégsem.
-Érdekes kísérlet. Tiszta tudomány... Bah. - Mondja szórakozottan.
-Na persze, hát hogyne! - De lehet van benne valami, ki tudja, minden esetre nem biztos, hogy látni szeretné, ahogy Amelia faarccal csorgatja a nyálát.
A simogatás váratlanul éri, de nem zavarja.
-Nem vagy az. Csak... szokatlan hogy hozzám érnek. - Demetria mindenkivel közvetlen, nála nincs kivétel, még ő sem az, néha Lacey is, bár ő inkább férfias jelleggel. -Még szokom. - Mondd inkább annyit, de látva a másik zavarát kicsit kitoldja. -Nem zavar, jól esik. Csak szokatlan. - Jelezni kívánja nem idegen számára a dolog és nem is visszás.

-Nem. Kellett volna? - Szalad fel játékosan az egyik szemöldöke, játékos a hangja.
-Csak utol ne érjen, haaaa? - Még csak az kéne, üldözze még valami...
-Akkor jó. - Sokan nem bírják a veszítést, de akkor Amelia nem ez a kategória, jó hír.
-Bizony, a Mesterséges értelemben játszott, a többit nem láttam. És nem, nem ér. Ki kell mondanod a nevét! - Kaján a hangja, hogy "gonoszkodik". De ha nem jut eszébe a másiknak, akkor van egy barkóba kérdése, ami így szól: "Színész vagy?" Ha kitalálta akkor megkérdezi később.
-Akkor... te vagy a Charlie angyalai közül az egyik színésznő? - Már úgy érti az angyalok közül ez a színésznő alakítja az egyiket. Szörnyű, hogy csak színészek jutnak eszébe... de alakul ez még.

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Amelia Simeon
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : ápolónő
Hozzászólások száma : 1178

TémanyitásTárgy: Re: Palacsintázzunk! (Usui és Lia)   Pént. Ápr. 01 2016, 03:12

Totál abszurd, miből csinálunk viccet, de működik. Én legalábbis nagyon jól szórakozom (és Usui is, mondhat akármit).
- Nem is olyan nehéz: figyelembe kell venni, mekkora területet és mennyi időre akarsz elzsibbasztani- biztos van erre egy képlet, mint bizonyos gyógyszereknél a mg/ tskg. Azaz a beteg súlya határozza meg, mennyi gyógyszer kell szednie.
Kicsit összevonom a szemem, mert fura a reakció, de na... Attól még, hogy csorog a nyálunk, még értekezhetünk hümmögve a világ nagy dolgairól. Ergo, zyenik is lehetünk. Amúgy is túlbonyolítunk mindent. Mindig a legegyszerűbb a legjobb.
Az arca (érintése) aztán kisebb galibát csinál nekem, bár nem olyan súlyosat, mint ahogy először hiszem. Usui szavai miatt aztán egészen felbátorodom, mert közlöm is vele:
- Jobban is teszed. Én ugyanis ilyen nyúlkálós vagyok...- kacsintok. Minden viccben van valamennyi igazság. Ebben is van. de azért majd igyekszem, nem túlzásokba esni, ha vele vagyok. Bevillan Mr Grey, meg a bántalmazás, de egyik sem jellemző Usuira. Oké, tuti nem pszichopata. //Bocs. Hehehe//

- Házi feladat: keress rá a neten!- na, majd önként és dalolva felfedem a titkaim, ugye?
- Gondolod, olyan rossz volna?- csodálkozom, a hálát általában jól szokták viselni.
Mintha már-már húznánk egymás agyát. Vagy csak én képzelődök?
Játszani könnyebb, ráadásul kezdhetek, és így én érezhetem magam nyeregben. Nem sokáig, a második kérdésnél máris kifog rajtam egy név. Tudom, hogy rövid, de az istenért se jut eszembe.
- Passzolok, bár a nyelvemen a neve...- és ha imondja, vele együtt mondom, Jude Law. Ó, a mindenit!
Jön a barchoba kérdés, és a kérdésére elgondolkodom.
- Nem csak, hanem is- Bár hogy mi a mesterségem a színészeten kívül, nem kell lemondanom, ugye?
- Nem vagyok Lucy Liu- rázom a fejem. Bár egy kicsit meg vagyok lepődve. Ha az előbb kitalálta, hogy színész (is) Mr X., akkor miért nővel próbálkozott?

_________________
Amelia
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Palacsintázzunk! (Usui és Lia)   Szomb. Ápr. 02 2016, 15:54

-Persze, de ezért mondtam a felületi érzéstelenítést, veszélyes játék, ha nem érzed az arcod. Bármennyire hihetetlen, én érzem a sajátom. - Csinál inkább ebből is viccet, mert nem akar jobban belemenni, mivel ez csak játékos és abszurd fikció.
Az arcát ért simogatás kissé kizökkenti, de mivel Ameliát jobban a rá adott reakció jobbnak látja elmagyarázni mert ezt az oldalát nem ismeri Usuinak, az arc amit vág pedig nem sokat segít.
-Bah... amíg nem a fenekem fogdosod nyúlkálhatsz. - Hogy egyebet ne említsen, de ezt is játékosan mondta. Ha ettől elpirult, attól vörös lesz, de ezt nem kell tudni. //Ki tudja, közli rendőr bácsiként hogy büntetést érdemelsz és jön a bilincs xDDDDDDDD//

-Úgy lesz. - Amúgy is ezt csinálta volna. Mindig ezt csinálja. Amit nem értett megjegyzi és utánanéz. Legközelebb már okosabb lesz.
-Nem tudom. Azt mondod ne fussak előle olyan elszántan? - Megfordította Amelia a dolgot, nem az üldözésen lesz a hangsúly, hanem azon, mi lesz ha Usuit eléri a hála.
-Jude Law. - Bólogat, igen, igen, Usui rá gondolt, viccesnek tartja, Amelia reakcióját. Aztán kérdez a szakmára, de nem lett sokkal beljebb. Mondjuk nem lőtt teljesen messze eddig, ha színész is a kigondolt személy. Természetesen mivel barkóba kérdés, nem vár bővebb választ az igen/nem/is-nél és nem is fog.
Usui logikája más. Attól hogy arra kérdezett színész, neki magába foglalta a színésznőt is. Valamint a barkóba kérdések kellenek, kell szűkíteni a kört.
-Szóval nem. Akkor... Te vagy aki posztomus oszkárt kapott egy pár éve valami őrült karakter kijátszásáért? - Kérdez rá, a filmet nem látta, nem az ő világa, de erről az esetről hallott, a színész neve pedig nem ismeretlen neki.

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Amelia Simeon
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : ápolónő
Hozzászólások száma : 1178

TémanyitásTárgy: Re: Palacsintázzunk! (Usui és Lia)   Vas. Ápr. 03 2016, 16:48

- Nagyjából tudom, milyen érzés. Az egyik fogamat érzéstelenítés mellett kezelték. Se enni, se beszélni nem tudtam rendesen vagy fél napig- mondom nevetgélve, pedig nem volt jó élmény. Állandóan ráharaptam valahogy belül a számra. Aztán ránézek, nagy szemekkel, de csak nevetek. Méghogy hihetetlen, hogy érzi az arcát! Jesszusom, Usui igazi humorzsák.
Nem mintha ki akartam volna próbálni, igazat mondott-e, de azzal, hogy megsimogatom az arcát, némi zavar lesz közöttünk. (Legalábbis én így élem meg.) Biztosít róla, hogy nem történt tragédia, aztán megint megnevettet.
- Nem állt szándékomban. Egyenlőre...- kuncogok. De csak hülyülök vele. Minek fogdosnám a fenekét?

A szegedi boszik kapcsán aztán meglep, milyen gyorsan belenyugszik, hogy magának kell utánanéznie a dolgoknak. Rá hagyom. Meglátjuk, mi lesz ebből.
- Hát... gondolod, tehetnék olyat, ami elől érdemes lenne inkább elfutni? - ez csak egy hülye mondás volt; most meg már azon gondolkodom, nem megterhelő-e, ha valakinek viszonozni akarom a kedvességét. Enyhe vibráció van bennem, de igyekszem elnyomni, és mosoly mögé bújtatni félelmeimet.
Játszani kezdünk.
Kissé hamar adtam fel, Usuval szinte egyszerre mondom ki JL nevét. A segítő kérdés csak kicsivel viheti előbbre, bár először úgy tűnik, inkább hátra. //Oké, de az angolban egyértelmű, férfira vagy nőre gondol, ha a szakmáról van szó. Más szót használnak férfira, nőre. Erre gondoltam. De akkor hagyjuk az angolt, gondolkodjunk "magyarosan"//
Az új tippje engem gondolkodtat el.
- Nem vagyok Heath Ledger. De mi más volt ő, mint színész?- kérdezek vissza. Lehet, én is tanulok valamit.

_________________
Amelia
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Palacsintázzunk! (Usui és Lia)   Vas. Ápr. 03 2016, 17:30

-Na ez az, ha az egész arcod lezsibbadna az nagyon rossz lenne. - Utal rá kedvesen, nem jó az. De legalább eltereli a másik figyelmét, újfent nevet meglepetten, örömmel nézi el ahogy nevetnek. Sosem tartotta magát valami viccesnek, de ahogy Amelia nevet jóleső érzéssel tölti el.
-Nocsak... - Emeli meg az egyik szemöldökét, hogy a fenekét is fogják fogdosni idővel, de biztos benne, hogy csak ugratják, főleg, hogy nevetgél a másik.

-Nem szándékosan. De mint sok minden más, ez is szokatlan nekem. Furcsa... nem egyedül lenni. - Fogalmaz inkább így, bár így sokkal homályosabb mintha nyíltan kimondaná, lettek barátai, van kinek az örömét keresni és hogy... az ő örömét is keresik esetleg. Furcsa neki, kissé ijesztő, mert félti őket magától. Amelia is csupa könnyedség és vidámság, Usui pedig merev és sok gondtól terhes valaki. Fél beárnyékolná a másik vidámságát.
De hogy könnyebb legyen a hangulat, játszani kezdenek.
//Na jó, de akkor meg úgy kérdezte actress or actor. Hogy tuti legyen benne, nem a nemed volt a fontos, hanem a szakmád//
-Csak színész volt. Az is a lényeg, hogy ne találd ki, mert akkor van egy barkóba kérdésem. De ezt is tudtad... hmm... Te vagy az öt dollároson? - Kérdezi, mert nem mindenki jegyzi meg épp ki van rajta és ki nem, hátha ezzel kifog a másikon. //Közben ha Jaredre gondolsz azt nem fogja kitalálni, de nem baj az vicces lenne xD Ne mondj semmit, próbálkozom Usuival xD Hátha nem "Joshom"//

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Amelia Simeon
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : ápolónő
Hozzászólások száma : 1178

TémanyitásTárgy: Re: Palacsintázzunk! (Usui és Lia)   Hétf. Ápr. 04 2016, 06:48

- Na, ezért kell egy szakértő segítségét igénybe venni, miből, mennyit, hova...- kuncogok. Én még mindig nem tettem le róla, hogy kipróbáljam, de egyre jobban tetszik Usui aggodalma. Olyan vicces lett tőle!
Mintha bolondgombát ettem volna, nem is gulyáslevest, annyit nevetek, mint régen mostanában.
Vajon flörtnek számít, amit Usuival művelek? Remélem, nem, nem annak szánom. Egyszerűen csak jól esik bolondozni vele. Egy pillanatra belém mar, miket vágott Reev a fejemhez, de aztán el is feledem az egészet, észre sem véve, hogyan emeltem újabb falat magam köré.

- Oh...- ez kissé komolyabbnak hangzott, mint amire számítottam- Ha furcsa, de jó, akkor folytatni kell a szokásainkat. Ha furcsa, és rossz is... Inkább mondd meg, és nem kínozlak tovább.
Újabb téglák lebegnek lelki szemeim előtt. Ha Usuit is félreismertem, ha ő is csak kínlódik, ha vele vagyok, akkor Reevennek van igaza, és egyedül bennem van a hiba, mert Usui nem tehet semmiről. sem múltról, sem jelenről, ő csak van, és elvisel olyannak, amilyen vagyok. Ez vajon erőfeszítésébe kerül? Szeretném hinni, hogy most értelmezem félre; hogy nem Reevnek van igaza, hogy engem csak nem a vidám énje érdekel, hiszen Usui sem a nevetgélés mintapéldánya, mégis szívesen vagyok vele. Akkor is, ha éppen bőgni lenne kedvem.
Ha elül a vihar, természetesen játszunk...
//A kettőt megkérdezhetted volna egybe... Lia így is értelmezte, szinész: férfi előadóművész//
- Oh, bocsi- nevetek. Bár mást nevet akkor sem tudtam volna mondani abból, amit elmondott. Szóval ellőttem egy barkóba kérdését. A következőre rávágom:
- Passz- nem tudom, ki van az öt dollároson, és nincs is kedvem gondolkodni rajta. Szégyen, nem szégyen, az amerikai történelem nem az erősségem. Biztos valamekyik elnök volt, de f*ngom sincs, melyik.
Aztán vigyorgok. Na, mi a barkóba kérdése? Eddig még nem jutott messzire. Bár bevallom, nem könnyű a játék.

//Lakat a számon! <3//

_________________
Amelia
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Palacsintázzunk! (Usui és Lia)   Hétf. Ápr. 04 2016, 18:57

-Bah, inkább legyél hulla fáradt, hogy ne legyen kedved semmihez, jobb mint elzsibbasztani az arcod... bah... - Nagyon elszánt a másik, kezd aggódni kipróbálná. Ő szereti ha mosolyog, hülyét kapna, ha olyan lenne mintha tükörbe nézne.
Usui maga nagyon élvezi a másik látványos jókedvét, de egyáltalán nem érti félre. Nem egy udvarlós típus, meg sem fordul a fejében, hogy kokettálnak vele, főleg mert nem is és érzi ezt is.

Pislog párat a másik szavaira, úgy érzi jobb megerősítenie a dolgokat, mert Amelia bizonytalan. Az nem jó, ha nem érzi amit Usui próbál a tudtára adni, akkor inkább elmondja, nem fáj neki, csak szokatlan, mint sok más dolog. Még a végén edzett lesz... Meg is fogja a lány kezét, gyengéden, finoman érintve, mert törékeny a másik a szemében.
-Amelia. Évek óta egyedül vagyok, mert ez jutott, ezt választottam. De mint Demetriával, veled is nagyon szeretek lenni, felvidítasz és melegséggel árasztasz el, már a mosolyod is. Az hogy valaki az én társaságomban nevessen... nem hittem volna lehetséges. Én csak féltelek magamtól, hogy túl merev és lehangoló vagyok neked így nem leszel vidám majd vagy olyan könnyed és kedves... én szeretem hogy ilyen vagy, jó érzés a barátodnak lenni. Egyáltalán nem kínzol, inkább fordítva... megszabadítasz a kínjaimtól. Nyugodtabb vagyok ha velem vagy. Feltöltődöm. - Nem, még mindig nem udvarol, nem annak szánja, csak jelezni próbálja, fontos neki a másik társasága, nem teher, sőt, csak Usui maga nem egy vidám valaki... Félti, hogy összetöri a kedves boldogságát.
Reméli Amelia megnyugszik és megérti őt, vagy kérdez ha mégsem.
//Mindegy, ez részletkérdés lesz xD//
-Nem kell bocsánatot kérned. Most játszol először. - Rázza a fejét, hogy butaság szabadkoznia.
-Abraham Lincoln. Nos akkor... Zenész vagy a színészet mellett? - Mert még a rendező van a fejében, azok a tipikus kombinációt.
Legközelebb ha nyer barkóba kérdést rákérdez majd arra, él-e még. Az sem elhanyagolható kérdés.
-Te vagy az egyik híres Bibliafordító? - Neki ez annyira nem alapkérdés, lévén nem keresztény, nem tudja Ameliánál mennyire az. Mindjárt kiderül. Kezd kifogyni a színészekből ami azt illeti, kell a segítség.

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Amelia Simeon
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : ápolónő
Hozzászólások száma : 1178

TémanyitásTárgy: Re: Palacsintázzunk! (Usui és Lia)   Kedd Ápr. 05 2016, 11:43

- Ott a pont- kacsintok rá. Na jó, feladom, nem fogom Lidocainnal kezelni magam. Bár kétlem, hogy amikor hulla fáradt vagyok, tudok gondolkodni.
A jó angulatom azonban tagadhatatlan. Mintha eltűntek volna a problémáim. Usui remek figyelemelterelő. Vagy a levesben volt tényleg valami...
Mindezt csak egy pillanatra töri meg valami, és inkább tisztázni akarom, mintsen elviselni, hogy később szembesüljek vele, megint valami hazugságban ringattam magam. Usui azonban érzékenyen reagál a problémra, nem is veszi félvállról, és nyomatékosan adja tudtomra, a félelmeim alaptalanok. Sőt, azt mondja, még én segítek rajta...  Ettől viszont ambivalens érzéseim lesznek. Örülök, hogy így érez, nagyon jól esik, hogy ezt mondja; de hogyan lehetséges, hogy ugyanezt nem tudom megcsinálni Reevennel?
- Köszönöm. Nagyon jól esik, amit mondasz. És... Egyáltalán nem vagy lehangoló. Én is szeretek veled lenni- rá mosolygok- És én is úgy érzem, feltöltődök veled. - Az orrom fintorba húzom, de a szemem mosolygós marad- Szóval nem érzed úgy, leszívlak, terhellek?
Tudom, hülye érdés. Bár, ami azt illeti, mégsem az. Reeven például egészen másnak lát, mint Usui. Szerinte neki csak a vidám éne kell, én ... Meg akarom neki mutatni, hogy nincs igaza!
Aztán nagyon belemelegszünk a játékba, pedig még mindig csak az első feladvanynál tartunk. Mondhatjuk azt is, próbakör, korábban még sosem játszottam ilyet, szóval menet közben tanulom a szabályokat. Arra is rájövök, nem olyan egyszerű ez a játék. A megoldások száma végtelen, és nem árt képben lenni pár tudománnyal sem.
Nos, hogy ki van egy bankón..., bevallom, nem nagyon érdekel a pénz, így az se, ki van rajta. Nem tudom. Ezzel a kérdéssel egy barkóba kérdéshez juttatom Usuit, és végre jó hírem van számára:
- Igen, igen hatalmas igen!- jelezvén, inkább zenész az ilélető, mint színész.
Aztán félrebillentem a fejem. Bibliakutató, zenész, színész? Nem, nem. Usui újra egy barkóba kérdésre hajt. De mivel tudom, hugy Luther Márton lehetséges válasz a kérdésére, elgondolkodom, megfosszam-e tőle, vagy kicsit segítsek neki.
- Hirtelen csak Károlyi és Heltai Gáspár jut eszembe.., szóval passz.- remélem, nem nyilvánvaló, hogy lódítok. Izgatottan várom, mi lesz a kérdése. Igazából nem is tudom, van-e még valaki, aki színész-énekes, és L-lel kezdődik a neve... Gondolkodjunk! (Jó játék!)
Ha azt kérdezi, él-e még Mr X,, bólogatok megint vadul.
- Naná! Nagyon aktív!- filmekben is szerepel, zenél is, tuti, nem unatkozik.

_________________
Amelia
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Palacsintázzunk! (Usui és Lia)   Kedd Ápr. 05 2016, 13:51

Végre úgy fest hogy meggyőzte a másikat, nem fogják lezsibbasztani az agyukat is, megnyugszik.
Beszélgetnek, majd Usui úgy érzi nem árt a másikban megerősíteni, szeret vele lenni, jól érzi magát és hálás a társaságért.
-Egyáltalán nem. Nagyon élvezetes veled lenni. Jól érzem magam. Hálás vagyok hogy hajlandó vagy barátkozni velem.

Játszanak, Usui kezd kifogyni az L betűs emberekből is, a színész-zenész egyedekről. Kell még neki segítség, de érzi a másikon hogy füllent. Felszalad az egyik szemöldöke, hogy tééényleg, no lám, csak ez a kettő? Játékosan lesz a hangja, nagyjából olyan mint mikor a gyerekekkel beszélt.
-Marton Luther valóban nem könnyű bár nekem a másik kettő ismeretlen. - Azért ő nincs ebben otthon, de nagyon szórakoztatja hogy segítenek neki.
-Szóval élsz... Te vagy az a színész és énekes nő aki inkább a 90-es években volt felkapott a pop dalaival, kreolos a bőröd, de díjakra is jelölve volt a filmjeivel, ha nem is nyert tudtommal. Általában romantikus filmje is vannak. A becenevet a monogrammod. - próbál szűkíteni remélve érti a másik és tud is válaszolni. Meglátjuk.

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Amelia Simeon
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : ápolónő
Hozzászólások száma : 1178

TémanyitásTárgy: Re: Palacsintázzunk! (Usui és Lia)   Kedd Ápr. 05 2016, 14:19

- Nem, nem... ÉN tartozom hálával!- mondom kissé zavarban, de megnyugszom. Véglegesen és teljesen Usui túl őszinte ahhoz, hogy csak a megnyugtatásom céljából mondjon kegyes hazugságokat.

A játékba könnyű belefeledkezni. Amúgy is kedvelem azokat a játékokat, ahol az agyat kell próbára tenni: memória, logika. Ha nem is vagyok kiemelkedően jó játékos, azt el lehet mondani, hogy szívesen veszek részt ilyesmiben.
Azonnal lebukok. Nem kell hozzá nagy ész, hogy észrevegyem a jegyeit: játékos hang, felemelt szemöldök. Csak kissé köszörülöm meg a torkomat. Hopp, el is árultam magam. De a játék játék, nem mondta ki nyíltan, hogy hazudtam, szóval...
- A Károlyi fordítást most is használják, Heltai csak a Gáspár miatt ugrott be, de.. nem is biztos, hogy van köze a Bibliához. Valami azt súgja, mégis...- húzom kicsit félre a szám. Ez inkább tipp, mint biztos, de majdnem biztos. Szóval, úgy 90 százalék. Lutherről hallgatok, mint a sír.
És jön a barkóba kérdés. Elsőre Whitney Houston ugrik be, de sem a neve, sem a beceneve nem stimmel. Aztán eszembe jut valami:
- Ha néha nőiesen hosszú is a hajam, a fenekemet nem a pasik szokták megnézni, mint Jennifer Lopezét- mosolyodok el. Na, na... Usui, hajrá!, drukkolok magamban.

_________________
Amelia
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Palacsintázzunk! (Usui és Lia)   Kedd Ápr. 05 2016, 18:55

-Nocsak, megtaláltuk az első vitatémánk Amelia, bah. - Veti oda szórakozottan, jelezve ezzel a ki a hálásabb dologgal vitatkozna. Amelia sok mindent nem tud, így nem csodálja ha nem érti, miért ilyen nagy szó, hogy egyáltalán barátokként emlegeti maguk. De kissé rászorít a kezére, megsimogatja azt és elengedi, jelzésként, megbeszélték.

Amelia hamar átlátszó lesz Usuinak, hogy füllent Lutherrel kapcsolatban, de Usui szóvá nem tenné.
-Nekem nem mondanak semmit ezek a nevek. De ha eszedbe jutottak, bizonyára van közük hozzá. - Nyugtatja meg a másikat és elegánsan eltekint ő maga is Luthertől, inkább elfogadja az ajándék kérdést.
Aztán Jennifer Lopezre kérdez rá, amit ki is talál a másik, de ahogy fogalmaz, nem esik le Usuinak hogy Amelia nem önmagáról, hanem a kitalálandó személyről beszél. El is kerekedik a szeme. Nehezen értelmezi a kérdést.
-Miből gondolod, hogy a nők inkább megnéznek maguknak? Valamint szerintem ezzel a párod is vitatkozna, nem? - Ráncolja a homlokát, le van maradva vagy éppen maradi. Igaz hogy ő maga nem nagyon néz meg másokat, de a férfiak egy ilyen csinos nőt, mint Amelia szerinte bizonyára megnézik, nagyobb számban, mint a hölgyek. Persze ha Amelia utal arra, hogy a kitalálandó személyre értette rögtön elvörösödik és szabadkozik majd. Kicsit szét is esik gondolatban, újra össze kell tennie, hogy a mondat új értelmet nyerjen, azaz a kitalálandó személy férfi, sokszor igencsak hosszú a haja és... Amelia szerint valószínű jól is néz ki, legalábbis hátulról mindenképp. Utóbbi nem feltétlenül segítség Usuinak, de az mellékes. Talán az előbbi zavara okozza, talán a játék, talán a kettő együtt, kivételesen felhúzza az egyik lábát és azt karolja át. A háta így elég egyenesen van hagyva, mintha valami gátolná, hogy be ne görbítse, de mégis sokkal lazább testtartás, mint az iskolapadban mintának titulált ülése, amit ritkán tör meg. Még otthon is mellesleg.
-Szóval élsz, férfi vagy, színész, de inkább énekes, általában hosszú a hajad... Bah... na jó. Te vagy az az amerikai író, aki Poe-hoz hasonlóan borzongató és rémisztő novellákat és műveket alkotott, teljesen újat hozva a maga korában? - Kell még nem neki a barkóba kérdés, fogalma sincs ki lehet az a férfi. Legalább azt tudná együttesben játszik vagy szóló karrierje van, talán okosabb lenne. Vagy hogy popot játszik-e... ezek lesznek a következő kérdései majd, ha kifog Lián.

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Amelia Simeon
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : ápolónő
Hozzászólások száma : 1178

TémanyitásTárgy: Re: Palacsintázzunk! (Usui és Lia)   Kedd Ápr. 05 2016, 19:34

- Ez legyen az egyetlen...- mosolygok Usuira, aztán megértem a kézjelzését és befogom a szám.
Inkább játsszunk!
- A Károlyinak tuti. - amúgy meg tudnám mutatni, van egy Biblia a könyveim között. Időnként beleolvasok a Példabeszédekbe, vagy ahol kinyílik a könyv, csak úgy.
Usui aztán vagy nem vette észre a füllentésemet (kizárt, nyomozó!), vagy túl udvarias, hogy szóvá tegye, logikátlanul játszom. Noha nem is, neki akarok segítő jobbot nyújtani.
Kikerekedik a szemem, ahogy visszakérdez. Mi van? Hogy jövök én ide? Aztán felnevetek. Hangosan, teli torokkal, és a számra kell csapni a kezem, hogy ne legyen olyan szörnyű.
- Nem, nem úgy- nevetgélek- Mr X-re gondolok...- nézek rá jelentőségteljesen. - Bár, ha jobban meggondolom, lehet, előlről még szexibb- vonok vállat, engem nem érdekel, kinek mekkora a micsodája. Inkább nem nézek most Usuira. Így is elpirult az imént. Én is elfogok, ha nem fogom be a szám.
- Hogy a párom mivel vitatkozna, már nem is lenne megválaszolandó. Bár azt hiszem, J. Lo feneke vitathatatlanul formásabb, mint az enyém, maradjunk ennyiben- önkritikám van. Néha működik is.
Usui közben helyezkedik, kényelmesebben pozicionálja magát. Én is behúzom az egyik lábam az ölembe. Szeretek így ülni. Kényelmesebb.
- Igen, igen!- csillog a szemem, már számítok rá, hogy kimondja, de újabb kérdést tesz fel.
- Peched van. King az egyik kedvenc íróm, és nagy példaképe volt Lovecraft- bűnbánó fejet vágok. Sajnálom, hogy nem segíthettem neki, ez nagy blama lett volna. Feltéve, ha rá gondolt. De mi van akkor, ha másra, de ez a megoldás is helyes?

_________________
Amelia
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Palacsintázzunk! (Usui és Lia)   Kedd Ápr. 05 2016, 21:01

//Nem nyomozó, csak az akar lenni XDDD//
Amelia mondata ami JLO fenekét illeti és Usui félreértése szerint Ameliát nagyon megnevetteti a másikat. Ő meg totálisan nem érti, hogy hol maradt le. De erősen gyanakszik, megint félrehallott valamit, vagy nagyon másra gondolt a lány, annyira nevet.
-Ó. - Nyög ki első körben ennyit, majd félredönti a fejét már pirulva. -Valószínűsítem, elölről mégiscsak érdekesebb egy férfi nem? - De szinte költői a kérdés, zavartságát a hangja is hűen tükrözi, bár a pír az arcán a legszembetűnőbb. Pedig Usui csak arra gondolt, a férfiak mellkasa és arca megkapóbb lehet egy nőnek is, ahogy egy férfinak is a mell és az arc.
-A párod elfogult remélem, de nagyon csinos vagy Amelia. Nem csak arra a testrészedre értem, persze. - Teszi hozzá, míg csitítja saját zavarát, ő csinosnak találja a másikat és szimplán bókol jelenleg, ne becsülje le a másik önmagát.
De úgy dönt, vagy inkább nem is dönt csak cselekszik, hogy felhúzza a lábát és úgy gondolkodik tovább. Fogalma sincs...
//Akkor is ér, ha illik rá a te neved is//
-Értem. Én nem olvasok ilyeneket, nem szeretem a horrort. De legalább megtudtam, hogy King a kedvenced. - Egyáltalán nem csalódott, csak kezd kifogyni a nevekből.
-Ha hiszed ha nem, az L betű kifog rajtam... És még japánokat sem tudok nagyon mondani, mert ott az L az az R is... bah... lehet én feladom. Vagy csak barkóbázzunk, hátha közelebb kerülök. - Ha már játék engedményt kér, mert kifogyott, nem jut senki L. betűs az eszébe.

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Amelia Simeon
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : ápolónő
Hozzászólások száma : 1178

TémanyitásTárgy: Re: Palacsintázzunk! (Usui és Lia)   Kedd Ápr. 05 2016, 21:48

//Az mindegy. Vérben az vagy, a képességeid megvannak hozzá.//

Azon, hogy a nők megnéznének maguknak, nagyon jót nevetek. Usui meg elpirul. Aztán tisztázzuk a dolgokat... És megint nevetek.
- Ezt te mondtad...- Bár szó-szó, nekem nem a mellkas jut eszembe. Mr X nemi szerve is csak azért, mert állítólag elég méretes. Amúgy nem csúnya pasi. És való igaz, először egy férfi szemét szoktam megnézni (ha lehetőségem van rá, és nincs becsukva, mint Lioé, pl.)
- Legérdekesebb akkor, ha megszólal...- teszem hozzá. Mármint a férfi. Azaz nem a külseje a lényeg. Bár nekem szerencsém van Sebastiannal, mert minden téren tökéletes.
- Kösz, kösz...- mondom enyhe zavarral a hangomban- ez csak genetika...- nem szeretem, ha a külsőm miatt szólítanak meg.
//Oks. De rá gondoltál?//
- Mire nem jó ez a játék?- nevetek. Szerintem tök jó. Tetszik. Csak azt sajnálom, nem tudtam többet segíteni Usuinak.
- Tényleg? Ezt sem tudtam. -L=R. Honnan tudják, mikor melyik melyik?
- Oké. Barkóbázzunk!- mosolygok. Biztos nem haragszik, ha majd kicsit bővebb válaszokat adok, ugye? Bár.. attól függ, mit kérdez.

_________________
Amelia
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Palacsintázzunk! (Usui és Lia)   Kedd Ápr. 05 2016, 22:11

//Köszi xD//

-Ezt miért így mondod? - Maga alatt vágja a fát, de szexualitást érintő témában mondhatni elég szűz... kis romlatlan (xD)
-Jobb esetben, legalább is. Nem mindenki értelmes első megszólalásra. Talán másodikra sem... - Azért sajnos sok hülyével is találkozik, de ezt nem mondja így ki. De abban egyetért, nem a külső az elsődleges szempont.
-Nem pont arra értem. Ápolt vagy, törődsz a testeddel, vigyázol rá, csinosan öltözködsz, ügyelsz a mozdulataidra. A szépség nem csak genetika. A szemed színe genetika, de a kezed ápoltsága figyelem és tudatos döntés. - Vétózza meg a genetikát könnyedebb hangon, mert ettől nem jön zavarba. Szerinte ez igaz és adja magát.
//Igen, kijavított volna ha nem, Usui XDD//
-Úgy fest, mégiscsak ismerkedős is. - Ennek örül.
-Igen, nem hallják a különbséget. Én sem hallom ki mindig. Például az I wish you a merry Xmas helyett sokáig azt hallottam: I wish you a "mely" Xmas. Rosszul is mondtam. - Már akkor, de már viccesnek gondolja. Tudatosan tanulta meg, mert az angolt később tanulta.
-Jó... akkor együttesben vagy vagy szólózól? - Elsőnek, másodjára majd jön a műfaj, bár nem igen hallgat zenét...

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Amelia Simeon
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : ápolónő
Hozzászólások száma : 1178

TémanyitásTárgy: Re: Palacsintázzunk! (Usui és Lia)   Kedd Ápr. 05 2016, 23:02

- Nem segítek. Gondold végig, nyomozó... .- csak végigfuttatom rajta a szemem fejtől lábig, ezt csinálják a pasik is, ha szemrevételeznek egy nőt. Csak azok megállnak a mellkasnál. Nevetgélek. Amúgy Usui teste is rendben van. Feszes, izmos. A szemét meg már első alkalommal tanulmányoztam. Könnyű volt. Úgy beszélget, hogy belenéz az ember szemébe.
- Nos, igen. Vannak esetek, amikor az ember reménykedik, hogy csak rossz pillanatot fogott ki a másik életében... - és van, hogy bárcsak egy alkalom lett volna.
Megakaszt egy kicsit, hogyan térképezett fel engem, miként mondja, amit.
- Nos, már csak a szakmám miatt is figyelnem kell magamra. Példát kell mutatni: legyünk tiszták, ápoltak, egészségesek...- válaszolok nyugodtan- És számomra is fontos, hogy jól érezzem magam a bőrömben. -Ennél sokkal hosszabb monológot tudok, de nem untatom vele Usuit. (Csak érdekesképp másolom be ide: Az ápolónő legyen józan; becsületes és megvesztegethetetlen; Legyen igazmondó és megbízható; Legyen pillanatra pontos és hajszálig rendes; Gyorskezű, de nem kapkodó; Szelíd, de nem lassú;
Nyájas, de nem fecsegő; Tapintatos, de sohasem tétovázó; Legyen derűs és bizakodó, tiszta saját személyében és tisztaságot teremtő a beteg körül; Legyen szíves és szolgálatra kész, a betegekre gondoljon és nem önmagára." )
A tetszés sokszor nem szempont, és időnként szeretnék kevésbé vonzó lenni. De ez már olyan mélysége a titkaimnak, amit nem könnyen hozok felszínre. Mindenki hülyének néz miatta.
- Igen, valóban az- többek között. Jó érzés Usuival játszani.
- Én még mindig akcentussal beszélek. És néha meg kell kérnem a beszélgetőpartneremet, lassabban beszéljen, mert nem értem, mit mond- pedig itt élek már... 6 éve.
- Háromtagú együttesem van, és a hármas benne van az együttesem nevében is- nevetek hangtalanul Usuira. Segítettem is, nem is. Mert ha a hármassal indul el, bajban van.

_________________
Amelia
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Palacsintázzunk! (Usui és Lia)   Kedd Ápr. 05 2016, 23:23

Összeszalad a szemöldöke, nem akarja mondani, még nem nyomozó, mert érzi és látja, ahogy végigmérik, ha gyorsan is. Óvatosan, de ő is végignéz magán, majd beléhasít a felismerés.
-Khm. - Igen, az is ott van, ebből érezni, vette az adást, érti már...
-Igen. Bár ez a fajta remény ritkán "teljesül". - Érti arra, félreértés, pillanatnyi a dolog.
-Igen, minden egészségügyben dolgozóra igaz. De mégis egyéni döntés, úgy gondolom. - Ő kitart amellett, hogy habár elvárt és kényelmesebb így, vannak akik lusták, elkanászodnak, akármi és nem mindig adnak magukra. Szerinte Amelia nem ilyen, ő tényleg ügyel magára. Usuiba is ez lett belenevelve, neki teljesen természetes, hogy fokozottan ügyeljen magára, bár nála a csorbát nem is ez ejti, hanem a kimért és merev stílusa.
(Hát... ember legyen a talpán aki ennek mindig megfelel xD)
-De nem is anyanyelved és nem is használod gyerekkorod óta. Én is a szüleimtől tanultam, vagy az alkalmazottaktól, mert otthon mindig japánul beszélgettünk. Csak a szüleim jobbnak látták, ha anyanyelvi beszélőktől tanuljuk a nyelvet, volt külön tanárom is. Rajtam azért nem érzed. De szerintem Amerikában nincs olyan hogy akcentus. Annyi féle ember él itt annyi angol és nem angol vidékről érkező, hogy nem lehet kihallani igazából. Én se figyeltem soha arra, hogy mintha másképp fogalmaznál vagy ejtenéd a szavakat. - Szerencsére ő lassabban és tagoltabban beszél mindig, valószínű Amelia is azért érti meg könnyebben, ha néha furábban is fogalmaz mint az átlag.
-Te jó ég... - Pislog párat, már az állát is megfogja, ebből is látszik nagyon gondolkodik. Fogalma sincs...
-Vígjátékokban szerepelsz inkább vagy drámákban? - Nem, a zene felől nem fog menni neki, inkább a filmek. Próbálkozik.

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Palacsintázzunk! (Usui és Lia)   

Vissza az elejére Go down
 

Palacsintázzunk! (Usui és Lia)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-