Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Looking for you Elee - Reev

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Reeven Callagher
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 24
Foglalkozás : rock sztár
Hozzászólások száma : 1383

TémanyitásTárgy: Looking for you Elee - Reev   Szomb. Dec. 05 2015, 16:28

Hiányzik a lányok látványa franciáról, de tök más szakon vannak, ha látom őket, akkor is valakikkel, sietésben, vagy én rohanok valamerre, foglalnak el a szaktársak. Mostanában rohanós vagyok, keresem például azokat a profokat, akik tudnának támogatókat a galériához, ehhez rengeteg anyagot kell a markukba édesgetnem, mondhatni: dolgozom, legalábbis annyiban, hogy kiválogatom a képeket a személyiségüknek megfelelően, már akiket be tudok lőni. Mr Trevol mit szeret, vagy a bárgyú vénember mire bukhat, esetleg a divatmaca, aki ex modell volt. Előadom a tehetséges törtetőt, ami bizonyos „szerencsés” előélet és agyi deficitek miatt egész jól megy. Egyik sem elég tökös elutasítani egy lelkes, próbálkozó, igyekvő fotóst. A nőkkel még könnyebb, használom a mosolyom. Mellékesen a képeim is jók. Össze fog jönni az üzlet, talán már karácsonyra. De ezt szépen félreteszem most, szükségem van egy nőre, méghozzá sürgősen!
Valahogy célzottan kell megközelítenem Eleet. Na egen, Eleet. A Sebastiannal való öhm óta ő is az egyik célom lett, ő is biztatott, és ha minden igaz, ugyan azt akarjuk.
Próbáltam megfigyelősdit játszani, kb melyik napon melyik emeleten van és kiszúrtam a szerdát! Szeminárium neki, nekem egyazon szinten! Kb ugyanakkor végzünk, csak épp azt nemtom melyik teremben van, itt pedig tud akkora káosz lenni, hogy elkerülhetjük egymást.
Lényegesen javult a helyzetem a franciaórák óta, már hírből sem vagyok sánta. Meghíztam, ami azt jelenti, nem hasonlítok már etióp menekültre, akire ha ránézel, beledöglik. Persze az izmoktól még messze vagyok, de ha nagyon akarnak, fél szemmel és egy rakás jóindulattal nevezhetnek szálkásnak. Felixnek hála a tinédzserbeütésű együtteses pólóktól is megszabadultam, előkerültek az ingek, zakók, persze még mindig megvan az a hanyag elegancia, amit Felix trehánynak mondana, pl a kissé kócos frizura, vagy a zakóhoz edzőcipő kombó. Viszont legalább új az is, nem a régi, csöves, lábamról lerohadó, vagy fekete-fehér kamaszos példány, az egész fekete, bakancsszerű.
Nincs mázlim, mert sehol sem látom, keresem a szőke fejet is, Halet, az mégis jobban kivirít a tömegből, hátha Elee vele van.
Végigmegyek a folyosón, lehet kellett volna táblát csinálnom: Elee egy kávé? és akkor szólnak neki, hogy valami idióta őt keresi.
Lánywc! Hátha! Bekukkantok, ki is jön valaki, ki kérdőn néz rám, elvigyorodom.
- Egy gyönyörű barnát keresek, nem te vagy az. Ha látod, szóljál.
Csak bekukkantok, miért ne, a lányok nem nyitott ajtónál pisilnek, ha meg igen hát istenem, láttam már olyat. Szóval, ha bent van bemegyek, ha nincs, kihúzódom és keresem tovább a folyosón, talán valami automatánál lesz, vagy terem előtt, vagy a lépcsőknél.

_________________
Reeven
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Looking for you Elee - Reev   Szomb. Dec. 05 2015, 22:33

Közeledik a vizsgaidőszak, és ilyenkor mindig olyan szorgalmas órára járó leszek, mint az első félév első hónapjában; minden órán ott vagyok, azon is, amin a tanár arca tök újnak számít nekem, de kell az infó, hogy mi lesz a vizsgán. Nem vagyok egyedül az utolsó pillanat parámmal, ma is vagy ezren vagyunk a folyosón, amikor vége lesz az óráknak. Persze most is vagy tíz perccel tovább tartott a reklámtervezés, mint Mr. Rohadjmeg órái mindig, de sajna ezzel a faszival nem éri meg bajuszt akasztani, mert meghúz a vizsgán, és nem a perverz értelemben, de esküszöm, az még rosszabb lenne egy bukott vizsgánál! Brrr, a hideg kiráz, ha erre gondolok, meg azért is, mert iszonyatosan kell pisilnem, mert kínomban megittam egy termosznyi kávét az órán.
Átverekszem magam néhány nagyobb csoporton, akik szerint jó buli az egész folyosót befoglalni valami rohadék csoportterápiás pletykálás ürügyén, fél füllel hallom, hogy valami óriási vizsga téma van, és ahogy rájuk vetek egy megvető „takarodjatokmárapicsába” pillantást, látom, hogy tökre nem ismerősek, és biztos vagyok benne, hogy elsősök. Végre elérem a mosdót, ahol utamat állja egy kukkoló, de még mielőtt félre söpörhetném, leáll dumálni az ajtóban. Csak a szememet forgatom a dumáján, de valahonnan ismerős a hangja…
- Bocsi, biztos létfontosságú, hogy megtaláld a gyönyörű barnádat, de megtennéd… - felém fordul, és nekem beugrik a neve, pedig abban amúgy elég szar vagyok – Reeven, ugye? – azért nem vagyok magamban biztos, de mintha ez rémlene franciáról. – Bocs, de egy liter kávé dolgozik bennem, szóval… - bocsánatkérően rá mosolygok, és bekommandózok mellette a mosdóba. Gyerekek, egy jó pisilés csodákra képes, esküszöm. Úgy érzem, már nem akarom felgyújtani az összes gólyát a folyosón, és nem vágnám bele a nagykést az összes szembejövő utált tanáromba. Hihetetlen! Visszarángatom magamra a harisnyámat, lesimítom a ruhámat, és a tükör elé lépek, hogy kézmosás közben szemügyre vegyem, mennyire vagyok elgyötört. Reeven még mindig ott ácsorog, fura a srác, de hát… Viszont legalább már nem úgy néz ki, mint egy gimis. Legalábbis nem annyira.
- Szóval, kit keresel? Hátha láttam valahol, vagy nem tudom… - kíváncsi vagyok, ki lehet az a gyönyörű barna, aki nem az a számomra tök ismeretlen csaj volt, aki miatt majdnem bepisiltem.
Vissza az elejére Go down
Reeven Callagher
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 24
Foglalkozás : rock sztár
Hozzászólások száma : 1383

TémanyitásTárgy: Re: Looking for you Elee - Reev   Hétf. Dec. 07 2015, 15:44


A lányok és a mosdó, hát persze, rögtön bevillan, mikor meglátom Eleet, mekkora ész vagyok! Bár akkora mégsem, mert először az jut eszembe, tutira a szempilláján akar bodorítani még egyet. De nem, úgy tűnik sürgős dolga van és én akadályozom. Ha nem lennének komoly terveim, biztos, hogy azzal indítanék, hogy próbára teszem a záróizmait, a végletekig feszíteném a húrt… Deh elég rossz indítás lenne jelen helyzetben, úgyhogy készségesen odébb állok, hogy beférjen mellettem.
Élet halál kérdése!
Vigyorgom, hogyne lenne fontos, rengeteg mindent tervezek Eleebe helyezni (szó szerint is)
Igen! Nem vagy semmi
Kiáltok utána, egy litertől nekem tutira lenne valami mérgezésem, nem bírja a szervezetem az ilyesmit, kávéból is csak néhány decit maximum. Szóval minden elismerésem a rohanó barna hólyagjának. Ha már megvan, eszem ágában sincs kimenni, ki tudja a lányok milyen rituálék keretében hagyják el a wcket, lehet teleportálnak! Most már nem maradok le, inkább piszkálom az arra járókat, például megkérdezik eltévedtem-e, vagy tudom-e fiú vagyok, vagy lány. Ez utóbbinak kicsit megoldom az övem, hogy szívesen megmutatom melyik kategóriába tartozom, de megijednek és most tényleg nem rontani akarom az esélyeim, inkább minden ilyesmit elpoénkodok. Megfigyelésnek sem rossz, milyen arcot vágnak a lányok közvetlen pisilés után, próbálom betippelni, melyiknek van menstruációja, aki ugyan olyan mogorván jön ki, mint ahogy bement. Elee szinte sugárzik! Beljebb is megyek, mögé állok, ahogy mossa a kezét, a tükörben láthat, szemtelen kis félmosolyom társaságában.
Most is látod, sőt én is látom.
Lépek kicsit közelebb, bámulva a tükörképét.
A rajzod olyan inspiráló volt, hogy azóta is…
Fogalmam nincs hol van
Vagyis azóta se dobtam ki a francia füzetem, pedig az ilyeneket vizsgák után rendszeresen elégetem
Ez tényleg igaz, minden baromságot kihasználok tűzcsinálásra.
Szóval, arra gondoltam, meghívlak kávéra, de ez most ugrott, azt hiszem. Esetleg… egy magaslati látványtúra, hogy kiszellőztesd a fejed? Vagy nem is akarsz épületeket látni? Esetleg éhes vagy? Mihez volna kedved?
Kérdem kicsit nekidőlve a mosdókagylónak. Nem, még mindig nem zavar, hogy női mosdóban vagyunk. Nem először…és nem is utoljára csinálok ilyet.

_________________
Reeven
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Looking for you Elee - Reev   Csüt. Dec. 10 2015, 22:16

Előfordulhat, hogy többet kéne aludnom, és kevesebbet kéne kávéznom, de mit csináljak, ha millió dolgom van, ha meg nincs, akkor meg csinálok, és ébren kell maradni az órán másnap? Arról nem is beszélve, hogy szeretem a kávét, az ízét, a melegét, ahogy felpörget. Bár, azt a részt kihagynám, amikor elmúlik a hatása, és egyik pillanatról a másikra ólmos fáradtság lesz rajtam úrrá… Na, meg a vízhajtó effektet is skippelném, akkor talán nem úgy törnék magamnak utat a folyosón, mint egy hasmenéses víziló, és lenne időm megállni csacsogni Reevennel is. De akkor kimaradna az a rész is, amikor megszépül a világ, hogy már nincs feszítő kényszered az azonnali bepisilésre. Ó, a szükséglet kielégítés csodája… Felér egy gyengébb orgazmussal, nekem elhihetitek! Jóleső sóhajok közepette könnyítek magamon, és kisimultan lépek ki a fülkéből. Kissé meglep, hogy Reeven az ajtóban vegzálja a kínban tipegő lányokat, meg azokat is, akik csak kísérőnek jönnek, meg úgy egyáltalán mindenkit, aki bemerészkedik a női mosdóba a szünetben. Nekem mondjuk mázlim van, pont nincs több órám, de vannak itt elgyötört arcok, és tudom, hogy vannak elmebajos órarendek, már túl vagyok pár éven ebben az intézményben, és nem egyszer szívtam meg estig tartó fergeteges órákkal.
Esküszöm, tudok úgy kezet mosni, hogy közben nem bámulom a kezeimet, de csak lepillantok, hogy elzárjam a csapot, és amikor ismét a tükörbe nézek, hogy utolsó pillantást vessek felszabadult arcomra, akkor kábé megáll bennem az ütő, és akaratlanul is hátra ugrok, ezzel nekiütközöm Reevennek, aki galád módon rám hozza a frászt azzal, hogy a vállam fölött kukucskálva susog a fülembe baromságokat.
- Jesszus, baszki… - csúszik ki a számon, aztán próbálom feldolgozni, hogy mit jelenthet, amit mondott. Nagyot koppan, de leesik, főleg, amikor folytatja. Bár nem értem, hogy miért kellek, ha ott a rajzom, és különben is, mi olyan életbe vágó, és miért én kellek hozzá, és még vagy ezer kérdésem van, de csak hallgatok szépen, amúgy sem nagyon jutok szóhoz, ahogy magyarázkodik. Van időm végigmérni, és szemmel láthatóan nem igazán érzi magát feszélyezve attól a tudattól, hogy hol is vagyunk. A csajok csak rosszalló pillantással illetik, de nem szólnak. Majd lesz mit pletykálni két vizsga között, kit érdekel?
- Szóval piromán vagy? – fogom a lényeget, mint általában. A tűz szép, meleget is ad, meg minden, tök hasznos, csak ne gyújtson fel senkit meg semmit. Már hogy épületet, meg erdőt, meg köztéri padot… Mivan? Azt hiszem sok volt a kávé…
- Ó, hát kávéra sosem mondok nemet, de most valóban nem ártan, ha pihentetném a dolgot. – fintorgok, mert bármennyire szeretem, most nem hiszem, hogy meg tudnék inni egy kortyot is a fekete méregből.
- Kedvem? Attól függ, mik a szándékaid. Miről van szó? Na meg, mi az a magaslati látványtúra? De főleg, kit kell megmentenem, hogy ilyen elánnal kerestél, hogy még a csajok egyetlen menedékére is betörtél? – teszek fel pár kérdést a millióból, és kezdem finoman kifelé terelgetni. Nem mintha zavarna, hogy a női mosdóban van egy srác, istenem, megesik. Csak szimplán kezdem nem bírni a fertőtlenítő szaggal keveredő pisi szagot, meg ki tudja, még mit.
Vissza az elejére Go down
Reeven Callagher
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 24
Foglalkozás : rock sztár
Hozzászólások száma : 1383

TémanyitásTárgy: Re: Looking for you Elee - Reev   Pént. Dec. 11 2015, 21:14

Micsoda új lehetőségeket rejt a lányoknak wcje! Sokkal zsúfoltabb, mint a miénk, a legtöbb faszi unottan áll egy darab porceláncsészénél, jellegzetes csurgás hangja zubog, néha-néha egy-egy fing közbeszól hátulról. Egyhangú. Itt viszont zajlik az élet, bár belefáradnék a rengeteg csacsogásba, menstruációba és a pónikacajokba, amik kijönnek ilyen helyeken a lányokból, de szerencsére nem kell estig Eleet várnom, hamar felbukkan, mint akinek sürgős dolga van – nyilván, s aztán visszatér sokkal szolidabb kiadásban. Mekkora befolyása van a hólyagnak!
Mögé állok a tükörben, úgy nézem magunkat, nem lenne belőle rossz fotó, tetszenek a tükrös megoldások. Kicsit mosolygom, hogy ráhozom a frászt, megigazítom a hajam, látom egy gyenge pillanatomban feltúrtam hátul.
-Nem Jesszus, csak én, de kösz a bókot
Jézusnak jó lenne lenni, sok mindent borrá változtatnék, deh sajnos nekem túl sok priuszom van már ehhez. Nem lennék jó istenke.
Magyarázom a bizonyítványom, elvégre tök őszintén elég röhejes lenne eléállni az igazsággal, mit is akarok tőle tulajdonképpen. Így is elég bizarr a szituáció, bár velem gyakran megesik, az emerek többsége nem feltétlen társít pozitív gondolatokat az ilyesmikhez. Márpedig nekem nem az kell, hogy már a második percben elüldözzem. Szemöldököm egy mosollyal egész magas ívbe szökken, hogy erre hogy ráhibázott!
-Csak egy kicsit
Veszem hülyéskedőre a figurát, a félmosoly, a hangom éle mind arra enged következtetni, mennyire vicces is lenne defektesnek lenni. De hahá, én sajnos teljesen normális vagyok. Apró hazugságok a cél eléréséért. Elee pont beletalált igazából, voltam már ezzel orvosnál.(majdnem XD épület volt már, nagyon régi játékban kijátszva – kórház, erdő még nem, pad…majdnem, Laceyvel nem fejeztük be a játékot, de asszem már meggyulladt XD)
A kávés terv dugába dőlt, megértően biccentek, nem jött össze, viszont ezernyi más terv-féle is akad, ha az ember gondolkodik és kreatívkodik egy kicsit.
-Jobban megismerni
Eleet is abba az általános nő kategóriába veszem, amire Felix mostanában felhívta a figyelmem, márpedig akkor ezt kell mondani. Aztán majd cáfolja a teóriát, vagy nem, nem lehet tudni.
- Hiányoznak az izgalmas órák női egyenjogúságról, a többiek nem húznak olyan tehetséggel mint te akkor
Bevallom majd meg vesztem.
-Több dolgot is jelenthet. Sétát egy épület tetején, valami jó piával. Vagy… vannak azok az óriáskerekek, amik lassan körbemennek. Extrémebb esetben jelenthet hőlégballonozást, bár nem olyan jó, mint amilyennek hangzik, de lehet átvitt értelemben is gondolni.
Ez utóbbinál baromi ártatlanul nézek és díjazom az ötletet, hogy megindulunk kifelé, itt is kezdett idegesítő lenne a csorgás és öblítés egymás utáni váltakozása.

_________________
Reeven
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Looking for you Elee - Reev   Szer. Dec. 23 2015, 01:37

Komolyan gondolom, hogy vannak dolgok az életben, amik mindent, de mindent felülírnak. Például az is ilyen, amikor iszonyatosan kell pisilned. De persze a rohadványos órán nem jutott el az agyamig az inger, mert kellemesen fészkelődtem a zsibbadtságot elkerülendő. Ellenben, amikor felálltam… Nos, köszi Newton, meg köszi gravitáció, meg úgy egyáltalán, köszi Élet! Mintha mázsás kalapáccsal vertek volna alhason, szinte görnyedve furakszom át a tömegen.

Reevenben van valami sötét. Már úgy értem, hogy kicsit ilyen sorozatgyilkos feje van, főleg azzal a vigyorral, amit kihoz belőle a reakcióm a tükör előtt. Csak nem lesz baj, maximum leáll a szívem még néhány ilyen akciójától, de kit érdekel? Apa biztos szép temetést rendez majd…
- Nincs mit. Bár, ami azt illeti, ismerek valakit, aki sokkal jobban hasonlít az öregre, mint te… - harapom az ajkam, ahogy végigmérem. Nem, kétségtelen, hogy nem téveszteném össze a Megváltóval, túlságosan baba arca van. Inkább mondanám, hogy maga az ördög, de nem kopog a kövön a kecske pata és kénköves bűz sincs – bár egy mosdóban sosem lehet tudni.
- De nem fogsz felgyújtani vagy ilyesmi, ugye? – meregetem a szemem, hogy ne már, az nem vicces, olyan játékban nem akarok részt venni, de persze poén az egész, árulkodik is a mosolyom, amit Seby úgy szeret, az az ezer wattos fajta.
(Zseniálisak a megérzéseim, látod Very Happy)
- Ismerkedni akarsz? Hát… De nem randi? Én nem randizom, sosem sült még el jól. – nem vagyok kimondottan boldog, hogy ismerkedni akar, manapság úgy érzem, az élet túl rövid ahhoz, hogy egymást interjúztassuk.
- Ó, kérlek, én bármikor tartok előadást, bár igaz, hogy jobban teljesítek nyomás alatt… - újabb vigyort villantok, mert én a helyében biztosan félreérteném, de én mindig mindent félreértek, szóval ez nem jelent semmit ugyebár. Lehet, tényleg kevesebbet kéne kávézni, mintha megkattant volna a kis agyam...
- Aha, aha… A házetetős séta tetszik, még nem csináltam. Az átvitt… Hova viszed, attól függ, de értem. És te most tulajdonképpen melyikben gondolkodsz? – folytatom a faggatózást, bár azt még mindig nem tudom, mi célja az egésznek, de talán hagynom kéne, hogy kiforrja magát a szitu. A folyosón kérdőn pillantok rá, hogy akkor most mégis merre tovább, jó lenne tudni valami haditervet vagy csak csepegtessen annyi infót, hogy jobbra vagy balra, mert ez így elég akadozós lesz máskülönben.
Vissza az elejére Go down
Reeven Callagher
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 24
Foglalkozás : rock sztár
Hozzászólások száma : 1383

TémanyitásTárgy: Re: Looking for you Elee - Reev   Pént. Dec. 25 2015, 18:49

Elvagyok itt a lányklotyóban, bár furcsán néznek rám a ki-be sétálók, hát igen, zavart keltek az erőben.
Nem mintha ez meghatna, a kiszemelt lány máris találkozhat kétes kis vigyorommal tükörkép formájában.
Jézus szakállas volt, nem szeretem a szakállat... ahogy Lia mondta lassú szőrnövekedős családból származunk, bár nélküle sosem jutottam el volna eddig a felfedezésig, az tuti!

-Tényleg? Hm..most hogy mondod én is, de lehet, hogy ő csak azért, mert nagyon azt hiszi, létezik.
Matt a fejemben olyan istenes. Túl sokat vitatkoztam vele a vallásról... Nevetek, ez aranyos, nem, nem tervezem Eleet felgyújtani, de...talán nem is kéne ezen nagyon röhögni.
-Veled egészen más terveim vannak! Értékes dolgokat kár lenne lángok martalékává tenni
Még ha szépen is égnének. Na nem mintha Elee szépen égne, uh, nem kéne ezzel hülyéskedni, kezdem azt érezni túl hamar túltettem magam azon a bizonyos "baleseten" (Fantasztikus vagy) De nem leszek túl bizalomgerjesztő az égős (szó szerint) viccekkel, szóval vissza kell fogni, elnyomni.
Tök aranyos ez a lány, nem randizik, ezen is mosolyognom kell, igazábóól nálam is necces a téma, de mi számít randinak?
-Végülis nekem sem...de nem, ha randiznánk megterveztem volna, ez most spontán ötlet volt.
Biztosítom félmosollyal, ez is kettős, lehet máshogy is érteni, s kicsit hazudok is, hisz az elég egyértelmű terv volt, hogy Elee kell nekem.
A nyomáson is vigyorgok egy sort, nem mintha Sebastian valaha is nagy nyomás lett volna, öhm, ezt most hagyjuk, a nyomást elhozhatom neki bármikor...
- Szerintem alapból tudsz valamit...
Nem véletlenül lett nekem ajánlva és izgatott fel az első órán. Szuper, legalább hasznát fogom venni a parkőrös "tudásnak" Tényleg attól függ...
-A háztetős tökéletes, de azt mondják élénk a fantáziám, biztos bele akarsz látni?
Fúrom a tekintetébe az enyém vigyorogva.
- Ha a látvány például Te vagy...könnyű magasságokban gondolkodni
Pillantok rá lopva, kiérünk közben és kérdőn néz rám. Attól is függ persze, melyik épületre mászunk fel, de fontosabb kérdés kell-e pia.
-Menjünk le, ha a suli tetején túráznánk még azt hinnék valami fura harakiris csoport vagyunk és ránk hívnánk a tűzoltókat. Vannak ennél jobb épületek is. Szóval előtte mindenképp le kell menni és attól függ mennyire akarunk ugrálni, ha nagyon, akkor ne igyunk, hátha leesünk. Ha iszunk, először azt vegyünk
Persze vigyáznék rá, de ugye ő nem tudja, hogy fogjuk rá, tudnék is, merthogy az agyamban nem működik egy elég lényeges rész. Talán fog jönni, idővel, hisz a tűzbe is nagyon beletrafált. Szóval ezt indítványozom és ha benne van, elindulok vele lefelé a lépcsőkön és ki az épületből.

_________________
Reeven
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Looking for you Elee - Reev   Pént. Jan. 08 2016, 03:37

Nem hiszem, hogy lenne még egy olyan elkattant csávó, mint Reev ebben az épületben. Valamiért nagyon elszánt, mi sem mutatja jobban, hogy még a női mosdó sem szent számára.
- Ó, hát tudod, már mások is megmondták, hogy mindenkinek megvan a saját Jézusa… - nevetek, mert kezdünk kicsit elkanyarodni olyan irányokba, amik nem annyira az én ízlésemnek valók. Jézus, meg Isten, meg ez az egész vallás dolog… Hát, nem a kedvenc témám. Felszalad a szemöldököm egy pillanatra. Dolog? Tárgyiasítva lettem? Mindegy, lapozzunk, csak olyan furán hangzott.
- Hát nem is tudom… Megvan a maga perverziója annak is, nem? – azt hiszem, utoljára jegyzeteket égettem. Meg fotókat… Istenem, amikor még voltak papír képek! A törlésnek valahogy nincs meg az a hangulata, mint a színes lángoknak, az égő vegyszerszagnak, ahogy felbuborékosodik a kép és szépen megfeketedik a papír… Öööö, amúgy nem vagyok gyújtogató, csak kicsit piromán. Nem véletlenül kattogtatok el egy öngyújtót kábé két hét alatt.
- Á, szóval spontán kutattad át a fél egyetemet, értem. – nevetek, ez kész. Spontán ötlet, mi? Meg tervezés… Lényeg a lényeg, hogy nem randi. Máris sokkal nyugodtabb vagyok. De ettől még nem vagyok teljesen relaxált állapotban; a srácot alig ismerem, pár órán punnyadtunk együtt, erre most… Á, mindegy, nm idegesítem magam, hagyom, hogy sodorjon az ár, elvégre majd csak kisül valami a helyzetből.
- Ó, hát, azért nagyban függ attól is, hogy mennyire akarsz belemélyedni a dologba, de azt hiszem nyugodtan mondhatjuk, hogy nem vagyok éppen szűzlány a témában. – meg úgy amúgy sem. Köszönjük O’Hara az értelme megnyilvánulást, most pedig kuss, és pislogj szépen!
- Ööö, hát azt gondolom, hogy amennyiben érintett vagyok, igen, biztos. – vigyorgok szélesen. Szerintem nem tudna nekem olyan vad fantáziálást előadni a tetőn ugrálásból, amin meglepődnék, de szeretem a kihívásokat, szóval nincs ellenemre egy kis ízelítő. Ú, már bókol is, vagy mi ez… Csak a szemem forgatom továbbra is vigyorogva, ezek azok a dolgok, amiket nem tudok kulturáltan lereagálni. Majd csak megtanulom. Egyszer.
- Hát jó, de nekem mindenképpen át kéne öltöznöm, nem hiszem, hogy ez a szerelés kimondottan alkalmas lenne erre a túrára. – biccentek, hogy menjünk, de közben már pörög az agyam. Szerintem a ruha-harisnya-magassarkó kombó minden, csak nem háztetőre való. Azon már fel sem akadok, hogy a tetőn max kamikázék lehetünk, hacsak nem viszünk magunkkal egy szamuráj kardot is és fordítjuk ki a saját belünket, de hát mit is számít, nem igaz? – De azt hiszem, van a csomagtartóban valami, amit átkaphatok, csak majd adj két percet, ha leértünk a parkolóba.
Mi más is lehetne nálam, mint lovas cucc, nem igaz? Az meg pont jó lesz erre a kis kalandra. Mondjuk, remélem, sportcipőt is hajítottam be, nem csak csizmát, mert akkor bajban leszek. De minek aggódni? Majd kiderül, hogy fel vagyok-e készülve ilyen elmebetegségekre vagy sem!
A kocsihoz érve gondosan áttúrom a csomagtartót, és mázlimra találok egy szétnyűtt sportcipőt; csupa lyuk meg homok meg kosz meg szakadás, de megteszi. Kilépek a magas sarkúmból és lerángatom a harisnyát, aztán fel a lovas nadrágot. Remekül áll a ruhához, szerintem divatot teremtek vele. Aztán lekapom a ruhát is, ha Markkal tudtunk vizespólózni a parkolóban, akkor ez sem verheti ki a biztosítékot. Azért nem napozok sokat, hamar felkapok egy pólót, és már csak az van hátra, hogy valahogy belekanalazzam magam a cipőbe, anélkül, hogy a bonyolult csomót megbontanám a szakadt fűzőkön.
Vissza az elejére Go down
Reeven Callagher
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 24
Foglalkozás : rock sztár
Hozzászólások száma : 1383

TémanyitásTárgy: Re: Looking for you Elee - Reev   Hétf. Jan. 11 2016, 23:29

Biccentek, az övé eléggé katolikus, az enyém nem létezik, illetve azokon a parodisztikus oldalakon, ahol viccet csinálnak belőle, de hátha vallásos a lány, ne ezzel ijesszem már el, vigyorgok hozzá, ez a reakció.
A lángoknak csak perverziója van, kicsit megcsillan a szemem, ahogy oldalvást pillantok rá.
-De még mennyire! Szerintem jó nézni, ahogy a dolgokba belekapnak a lángok és fokozatosan hamuvá porlasszák
Sok mindennel kísérletezgettem régen. Ez ég? Nem ég? Hogy ég? Végülis ennyit tudhat, hogy szerintem szép meg jó, ebből nem kéne arra következtetnie, veszélyes vagyok. Hacsak...meg nem nézi az irataim titokban.
Na jah, a spontaneitás átlátszó, zavartan megvakarom az arcom (ilyenkor mindig viszket)
-Najó, az nem volt spontán, de az, hogy megláttalak és a női klotyóban kötöttem ki érted nagyon is az volt. Már kinőttem a meglessük a lányokat pisilés közben korszakot és a magaslati látványtúra is abszolút a jelen agymenése
Vallok, okos lány, igaza volt Sebastiannak, ez tetszik, nagyon tetszik, több szaladgálhatna Elee-félékből, nagyon nem bántam meg a keresést eddig. Viszont nem randi, legalábbis a klasszikus értelemben nem.
Belemélyedni? Nagyon is.
-Majd meglátjuk, hagyjuk magunk meglepni, az mindig jó dolog. Még jó, hogy nem vagy
Kacsintok rá ravaszkásan, pont, mint aki úgy értette félre. Nem is tudom mi lenne, ha az lenne...nekem nincs türelmem az ilyesmihez, mint Felixnek. Szerencsére nem az, nem is akarok belegondolni, nevetek, amikor azt mondja bele akar látni a fejembe és megnézni a róla szóló fantáziáim.
-Meglátjuk Elee, talán beleleshetsz
Nézek rá ravasz éllel tekintetemben
Hozzá is vágok egy rossz bókot, amin csak a szemét forgatja, ez is mosolyszerűt csal az arcomra, de hogy ne mindig csak vigyorogjak, elindulunk a megvalósítás felé vezető úton.
Vetek rá egy szakértői elemző pillantást, mikor mondja, nem alkalmas az öltözéke, beharapom az ajkaim is a nagy koncentrálásban.
-Hmm, tényleg. Akkor menjünk
Rögtön a lakására asszociálok, először azt hiszem itt van a közelben. A mondat további része ezt aztán megcáfolja.
-Rendben. Nálam csak pokróc van, azt is kivehetjük végülis, ha iszunk, ráülhetünk, vagy jól jöhet superman köpenynek
Viccelek, attól függ kiveszem-e tervezünk-e valamit inni venni, mert végülis utána is el lehet szopogatni, ha már nem biztos, hogy belehalunk. Merthogy az én kocsim is itt van valahol. Mindenesetre ha megjárom, ha nem, visszaérek, még pont meglesni a meztelen hátát. Most kéne csinálni valamit, amitől hirtelen kéne megfordulnia! De áh, lemaradok, csak egy mozdulat.
-Hűha, lovas lány vagy
Állapítom meg, ez megy anélkül is, hogy én magam nem ültem még olyan állaton.
- De a lovak most nyeríthetnek, hogy mára lefoglallak
Gondolok egyet és elveszem az idejét, ha nem tetszik neki, majd módosítunk. Végülis eszerint edzésről jött, ment, izé
-Milyen innivalót szeretsz? Sör? Pezsgő? Bor? Energiaital?
Kérdem mielőtt elindulnánk, ez kell a következő tervezési ponthoz.

_________________
Reeven
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Looking for you Elee - Reev   Csüt. Jan. 21 2016, 21:40

Hát, most lehet, hogy elkönyvel valami szentfazéknak, de én spec a Depeche Mode számra gondoltam, de hát kinek mi.
- Valóban, bár én inkább magát a tüzet szeretem nézni, mint a pusztítást, amit végez. – igen, kétségtelen, hogy szeretem a lángokat, nézni a táncukat, ahogy bele-belekapnak a levegőbe, mielőtt elenyésznek.
Jesszus, ne már, hogy ő is mindent komolyan vegyen, akkor nagyon rövid lesz a kis találkozásunk, mert pikk-pakk lekoccolok, bárkit érdekel, kérdezze Josh-t.
- Jólvan, csak szívom a véred, nyugi. – mosolygok rá, hogy vegyük észre magunkat és érezzük a humort meg a szarkazmust. Kerüljük a randi kifejezést, légyszi, már kezd kicsit a fülemen kijönni, hogy mindenki randizgat. Mi lett ez? Valami kötelező gyakorlat? Mert akkor inkább bukom a kreditet.
- Szóval szereted a meglepetéseket? – veszem a lapot, tényleg, aha. Persze, teljesen szándékosan beszélek kétértelmű mondatokkal és nem vagyok éppen csalódott, hogy az arcát figyelve besétált a csapdába, ami nem is volt annyira elrejtve. Mondjuk, kicsit nagyon örül az antiszűzi életemnek, de hát nem tudom, mi az elképzelés a mai nap kapcsán, kár lenne fantáziálásba ölni a szabad perceket.
- Az jó lenne, mert elég kíváncsi természet vagyok. – vigyorgok. Vajon van valami kulcslyuk a fején, amin beleshetek? Vagy hogy is lesz ez? A franc se tudja, de remélem nem valami horroros dolog lesz belőle, mert mondjuk koponyát nem szeretnék lékelni vagy ilyesmi.

- Egy jó pokróc sosem rossz, biztosan kitaláljuk majd, hogy mire tudjuk a legalkalmasabban használni. Én mondjuk Batmant inkább részesítem előnyben, de jó esz a Superman köpeny is, ha csak az van. – vigyorgok rá újra szélesen. Tényleg, láthatatlanná tévő nincs? Most elkérném. És eltűnnék úgy a világ elől, lássuk csak… Örökre? Ez annyira gáz, na mindegy. Gyorsan átvedlek, a lovas nadrág szárát felhajtom, mert még sincs farkasordító hideg, sőt, szóval nem kell az most feleslegesen. A cipőbe nehezen nyomom bele a lábam, mert persze zoknit nem találtam csak hosszút, az meg most annyira nem, szóval kénytelen vagyok mezítláb megoldani, de már előre utálom, hogy milyen szar érzés lesz, meg büdös, meg fujj, de ez van, nincs mese, ha tetőre megyek, nem viselhetek tűsarkakat.
- Aham, az lennék. – mosolygok rá, miközben földig hajolva szenvedek a balos cipővel.
- Miért, egész napos a program? – kérdezem elhűlve, de hát amúgy sem feltétlenül gondoltam lovazni, ha iszunk, szóval annyira nem csap meg a hír, sokkal inkább csak az érdekel, hogy mikorra végzünk kábé.
- Így ebben a sorrendben? – nézek rá nevetve – De nem, hát, akkor már sör. – a pezsgő nagyon nagyon ünnepi és nem is kifejezetten szeretem, a bor olyan vacsorához illős, energiaital? Minek? Hát így is pörgök… Szóval marad a sör. Nem tudom, viszont, hogy gyalog vágunk-e neki a világnak, vagy melyik épület tetejére megyünk és milyen messze van, kicsit tanácstalan vagyok.
- Szóval akkor hova is mászunk fel pontosan? – kérdezem, és mellé csapódok, ha elindulunk.
Vissza az elejére Go down
Reeven Callagher
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 24
Foglalkozás : rock sztár
Hozzászólások száma : 1383

TémanyitásTárgy: Re: Looking for you Elee - Reev   Szomb. Jan. 23 2016, 17:19

Az a legjobb, teljesen el lehet merülni benne, rég volt már, hogy felgyújtottam valamit, utoljára csak a metrókocsi lángjait láttam, de akkor még túl sánta voltam élvezni, úgy, hogy futok előle, pedig járni alig tudok, valahogy nem volt akkora buli.
-Én is, ráadásul minden dolog tök másfajta lánggal ég.
Ezek szerint szívózik, bár nyugodt vagyok, csak elmagyarázom miért nem randi. Egyáltalán randiztam én valaha? Tesst csak úgy felszedtem, a lányokat világ életemben csak úgy megdugtam, Felix mindentől rosszul van, aminek a romantikához van köze.
-Ahá, de ha ilyen enyhén csinálod, nem fogom észrevenni, mélyeszd jó mélyen belém a fogaid
Fordulok felé piszkáló vigyorral.
-Ki nem szereti? Te is, gondolom
A meglepetések jók, miért is zárnánk ki őket?! Jobb, hogy nem lát a fejembe, elég meredek lehet odabenn, de persze úgy csinálok, mintha ez is lehetne egy opció.
-Akkor ez legyen meglepetés
Húzom az agyát könnyed derűvel, meglátjuk mennyire láthat bele, vagy hogy én az övébe.

-Akkor hozom. Sokkal jobb arc, Supermant nem is vágom nagyon, csak a hülye haja rémlik, az a babatincse elől, meg a kriptonit és kb ennyi maradt meg a filmből.
Úgyhogy ezen a téren van egyetértés, én addig hozom a köpenyt, vagyis pokrócot, visszaérve látom, hogy lovassá vedlett.
-Gondolom régóta csinálod
Az a sztereotípia él a fejemben, hogy ha valaki lovas lány, már régóta benne van. Pff, ez az egész napos dolog úgy látom nem jön be neki.
-Nem, akkor adod fel, amikor akarod.
Tény, hogy vannak akik, nem bírják velem sokáig, de alapvetően arra gondoltam, nem fog egy óra után lelépni. Csak ha nagyon akar, nyilván nem fogom magam ráerőltetni, az nekem se lenne valami tartalmas program.
-Huh így ebben a sorrendben kereshetnénk egy újabb budit. Most én vinnélek egy fiúba
Szent helyként gondolna a női mosdókra. Biccentek a sörre, a legjobb döntés, elindulunk kifelé, először akkor megvenni az italt.
-Nem messze vannak egész izgalmas utcák és épületek, a rossz arcoktól ne félj, azért lesz nálunk sör
Viccelek, ez érződik a hangomon, nem este van, hogy legyenek rossz arcok, ráadásul nálam rosszabbat úgysem hiszem, hogy találnánk.
-Mennyire vagy ijedős?
Mert ha nagyon nincs mákom a sötét utca nem fog neki tetszeni. Viszont a magassággal nem volt baja, ha belement ebbe a tervbe. A sörvevést gyorsan elintézzük, én fizetem az övét, magamnak kettőt, neki amennyit kér és be is fordulunk (ha jön, remélem jön) egy sikátorszerű utcába.

_________________
Reeven
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Looking for you Elee - Reev   Szer. Jan. 27 2016, 19:20

Kezdek kicsit furán nézni. Úgy értem, én is szeretem a tüzet, meg minden… Vagyis én a tüzet szeretem, de elég kemény, hogy mindig azt hozza ki a dologból, hogy mennyire fasza, ahogy a dolgok elégnek. Kezdek aggódni. Komolyan. Istenem, mibe keveredtem? Inkább szívom a vérét, de vagy nem vágja, vagy csak szimplán szar a humorom. Nem hiszem, hogy kiderülne mostanában.
- Hmm, szóval mélyen szereted. – billentem félre a fejem, ahogy ajkamba harapva tartom magamban a röhögést. Így csak félig meddig szakad le a szám, hogy a fogaim a helyén tartsák az ajkamat és ne húzódjon extra széles fogkrémreklámos mosolyra.
- Attól függ, mi a meglepi tárgya. – grimaszolok, képzelem milyen hülye fejet vághatok. De nagy általánosságban szeretem őket, csak ne az legyen a buli tárgya, hogy valami rohadt kellemetlen hírrel találom szemben magam.
- Remek. – nyugtázom csendes aggodalommal. Remélem nem az lesz a meglepi, hogy megnézzük, hogy égek el egy rohadt nagy máglyán valamelyik ház tetején – De esküdj, hogy kellemes lesz, különben már itt sem vagyok! – nevetek, hogy érezze a humort. Ugyanakkor tényleg őszintén remélem, és ajánlom neki, hogy ne álljon meg a szívem a döbbenettől.

Jesszus, nem tudtam, hogy ezt fogom a nyakamba borítani, amikor Superman és Batman versengésére terelem a témát. Igazság szerint én abból indultam ki, hogy nekem sokkal jobban bejönnek az olyan sötét és lelkileg sérült figurák, mint a denevér bácsi, mint a hiperszuper extrajóindulatú mentsük meg az egész rohadt univerzumot, ha már szupererőnk van típusok. Bajban leszek? Talán. Talán nem. Majd kiderül.
- Miből gondolod? – pislogok rá. Nincs a homlokomra írva, hogy több mint egy évtizednyi rutin van abban, ahogy átvedlek csiniből csövesbe. De még megetethetem vele, hogy csak a múlt héten kezdtem, és minden alkalmat megragadok, hogy világgá kürtöljem, lovas vagyok!
- Ne sértegess, nem szokásom feladni! – nevetek – Csak érdekelt, hogy mire számíthatok. – kacsintok rá, aztán lecsapom a csomagtartót és bezárom a kocsit. A kulcsot zsebre vágom, a táskámat átdobom a vállamon, és már mehetünk is.
- Ki nem hagynám! – vigyorgok szélesen. Van egy olyan érzésem, hogy a srácok sokkal inkább zavarban lennének, mint én. Ugyan már, hát láttam már elég pőre pasit, és esküszöm, pisilő csávókat is láttam már!
- Rossz arcok? Ennyire messze megyünk? - kérdezem, de nevetésem kicsit idegesebb, mint kéne. Még élénken él bennem az eset Richivel. Kiráz a hideg, nem sírom vissza.
- Attól függ… - vonok vállat, mert ez komplex kérdés. Vannak dolgok, amiket egyáltalán nem bírok, másokat néha igen, néha nem. De nem hiszem, hogy most bármi olyat tudna mutatni így hirtelen, amitől sikítva menekülnék. Felcsillan a szemem, hogy találok dobozos Guinnesst a polcon, abból kettő bőven elég lesz így délutánra, elég erős a hazai. Követem a sikátorba, és érdeklődve nézelődök a kukákkal tűzdelt sötét, keskeny utcán, hogy itt mégis hova?
- Ne érts félre, benne vagyok én mindenféle polgárpukkasztós dologban, de ez mennyire is lesz illegális? Csak hogy mennyire sprinteljek, ha jönnek a zsaruk. Adjak bele mindent, vagy élvezzek egy estét a hűvösön, csak úgy kalandból… - mondjuk, eléggé kihúztam mostanában Apánál a gyufát, nem hiszem, hogy kihozna. Simán bent hagyna pár napra, csak úgy „nevelési célzattal”. Mert ő ilyen kis édes. De amúgy komolyan, a világ legfaszább apukája, nagyon szeretem. Csak néha elkattan az agya…
Vissza az elejére Go down
Reeven Callagher
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 24
Foglalkozás : rock sztár
Hozzászólások száma : 1383

TémanyitásTárgy: Re: Looking for you Elee - Reev   Csüt. Feb. 04 2016, 10:23

A pillantásából leszűröm, hogy oké, akkor ezt se reklámozzuk tovább, megijed, elszalad, vagy elkéri az igazolványomat.
A szívózás nem zavar, ritkán szívom mellre, nehéz felbosszantani, inkább piszkálódom én is. Biztos valami perverzre gondol a mélynél, nála nem tudom mennyire van elszállva a gonosz vérszopóktól. Rosszfiús félvigyorral fordulok felé.
-Te nem mélyen szereted?
Kérdem, mintha egyértelmű lenne, mindenkinek az jön be.
-Hát persze, végülis vannak kellemetlenek.
Erre így első körben nem gondoltam, túl optimista vagyok.
- Az lesz, abszolút
Vigyorgok az orrom alatt minek nézhet. Persze úton útfélen a pofámba vágják, fura vagyok és én is tisztában vagyok vele, nem vagyok százas és rohadtul szórakoztat, hogy nem tudja mire számítson. A perverz örömök.

A szuperhősökről ennyit, nem rajtam éli ki a rajongását, felmérem ebben a göncben.
-Az lenne logikus. Az ember nem vesz a célnak megfelelő ruhákat, ha csak egyszer-kétszer ül fel, legalábbis én nem vennék. Mindenki magából indul ki. Simán felülnék farmerban, vagy akármiben, nekem az egyenruha azt sugallja, régi lovas.
-Az egy szuper tulajdonság
Csillan fel a szemem, a feladós embereket nem bírom, gyengék. De ha már az agyára mennék, nem tartanám fel, minek?
Fosni nem akarok, de ha veszek egy pár sört egy idő után hívni fog a természet és nem feltétlenül lesz kedvem lehugyozni egy háztetőről, majd meglátjuk. Ezt lehet iróniából mondja, fürkészve nézek rá.
- Egy pár farok biztos felállna, még művelet közben is.
Vágok hozzá egy bókot megint, Elee ruhában, pár mozdulattal, nézéssel is el tudja intézni, sokat kinézek belőle, aztán ki tudja.
A rossz arcoktól idegesen nevet fel, elmosolyodom, ilyenkor még lehet alszanak, a csöveseket meg le lehet rugdosni lépcsőkön. Én két Coors Lightot szerzek be, ha ez megvan, lefordulok el elhanyagoltabb utcára, sok ilyen lehet szerte a városban, ezt az útvonalat fedeztem fel.
- Attól függ mihez képest. Egy félreesőbb környék jobb lenne.
Merthogy nekem is megfordulnak a fejemben a zsaruk.
- Eléggé fuss. Az nem valami nagy élvezet. Voltál már? A rossz kalandok közé tartozik, úgyhogy ha gyanús, zsaruszerű alakokat látunk jól kell improvizálnunk. Én azt mondom nem, de sok minden illegális, amit én nem hiszek annak.
Mondom marha biztatóan. Egyre több a graffiti, ahogy beljebb haladunk, néhány elhagyatottabb épület is akad, azok a tipikus amerikai rossz bérházak, amiknek az alagsorában illegális kártyajátékok folynak, éjszakánként meredek partikat tartanak és ha valaki kivesz itt egy szobát, az biztosan a tűzfalra nyílik. Nah itt keresek én egy kb fejmagasságban kezdődő létrát, ez egyenesen a tetőre vezet. Készültem, illetve nem, de mindig nálam az a régi tű, amivel anno betörtem pár helyre, én egyenesnek látom az utunkat felfelé, aztán ki tudja.
-Csak utánad! Ha gondolod add ide a söröket, becsavarom a pokrócba és majd a hátamon hozom.
Lehet úgy jobban tud mászni. Én alatta leszek, ha megbotlana, vagy ilyesmi. Nem, nem a piát kapnám el.

_________________
Reeven
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Looking for you Elee - Reev   Vas. Feb. 14 2016, 00:06

Kezd nekem kicsit zavaros lenni, hogy miről is beszélünk most virágnyelven tűzről meg égésről meg mélyről, meg hogy ki hogy szereti. A továbblépés nemes egyszerűségével lapozgatom a témákat.
- Mélyen szeretem… Beleásni magam olyan témákba, amik érdekelnek. – vigyorodom el, és részemről el is engedem ezt a szóvirágot, szerintem eléggé kimaxoltuk, és ennek amúgy is az a lényege, hogy nem mondjuk ki a dolgokat. Erről szól az agyhúzás és kétértelműség vagy mi. Én legalábbis így szeretem.
- Hát, remélem, nem versz át. – nevetek, mert ha meghalok, én kinyírom! Vagy valaki. De mindegy is, hát csak nem eszelt ki valami olyat, amitől dobok egy hátast, az durva megérzés lenne. Vagy véletlen. De azok ugye nincsenek.

- Nem? Tényleg? – nagy szemeket meresztek és lebiggyesztem a számat – Hát, a logika soha nem volt erősségem, és… Azt hittem ez ilyen elengedhetetlen dolog, mint a kocsiba a benzin, mert ugye nem jogsival megy az. – mosolygok, hogy hát miért is kéne papírfecni, hogy vezethessek? Nem vagyok az a lány, aki könnyen feladja, ez tény. El is jutottam oda, ahol vagyok valahogy, és erre büszke vagyok. Bár egy kicsit nem tudom hova rakni, ahogy felcsillan a szeme. Lehet kihívás elé leszek állítva, de barátom, nem tudod, kivel kezdtél, lássuk csak a napi kvízt!
Nem tudom, mennyire tervez rossz környékre menni, de a gettót most kerülném. Az emléktől is belesajdul a lábam, hogy mit szedtem össze akkor és ott. Nem kéne még egy golyó ütötte seb a habtestemre, még a végén a photoshop sem segít a szitává lyuggatott bőrömön. A söröket a táskámba süllyesztem, annál jobb hely nem kell nekik, és követem Reevent a sikátorba.
- Nem, odáig még sosem sikerült jutnom, hogy a rácsokat rázzam, de azt mondják, mindent ki kell próbálni egyszer. Szóval neked van benne tapasztalatod? – érdeklődve vizslatom. Vajon mit követett el, hogy sittre került? Még ha nem is rendesen, csak az őrsön a ketrecbe…
Megállok a lépcsőnél. Kábé a homlokomnál kezdődik, és nem látom, hogy nekem erre hol kéne tudnom felmászni. Mármint oké, elérem az alsó fokot és talán fel is tudom húzni magam valameddig, de… A lábam még mindig sehol sem lesz, szóval egy kicsit nem vágom, mi van. Körbenézek, hogy van-e valami kuka, doboz, láda, tököm tudja mi, amit oda húzhatnék, de ami van, az kábé ötszáz kiló, biztos nem fogom rángatni.
- Öööö… Hát, a söröket el tudom rakni. – paskolom meg a táskámat, azt át tudom vetni a vállamon, és akkor tuti nem hagyom el – De… Én ide? – nézek a lépcsőre, aztán rá –Tartasz bakot? – széles mosolyt villantok, mert akkor talán menni fog. Bár simán lehet, hogy beáll a dereka, vagy alacsonyabb lesz pár centivel, ha a vállára állva mászok tovább… Ez mondjuk így tök izgis, meg tényleg meglepi, szóval eddig elmondhatjuk, hogy nem egy hazudós típus. Bár a meglepetés jellegét én nem a kellemes kategóriába sorolnám, azért nem vészes a helyzet, maximum tovább keresnünk, vagy sztornózzuk, vagy akármi.


//Bocsesz, hogy meghúztam kicsit, de eléggé kiestem a rutinból az utóbbi napokban, azért igyekeztem Smile//
Vissza az elejére Go down
Reeven Callagher
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 24
Foglalkozás : rock sztár
Hozzászólások száma : 1383

TémanyitásTárgy: Re: Looking for you Elee - Reev   Vas. Feb. 28 2016, 21:16

Elengedem a témát, mi mély, mi magas, aztán olyan ártatlanul nézek, hogy a bárányok vagy megirigyelnék, vagy elkussolnának örökre. Ugyan, mikor szoktam én átverni az embereket? Mindig nagy kihívásokat állítok magam elé, mert az kell, az ember menjen előre, fejlődjön, legyen mindig új, nagyobb, több. Valahogy megoldani, hogy a fejemben lévő ötletek működjenek és ne haljon meg senki. Ez mindig baromi nehéz volt, sőt, sokszor nem is jött be. Annyi változás van, hogy most nem véd a jog, megrázom a fejem nyomatékosítva, nem verem át.

- Nem, de mindenki magából indul ki, lehet te pont olyan vagy, aki imád jelmezbe bújni. A nőknek nincs, ez tény.
Liából indulok ki, Tessből, minden lányismerősöm illogikus volt, nem mond újat. Visszamosolyt kap, nem is virágszirmoktól, jogsit pedig szinte könnyen vásárol az ember. Kérdés, hogy aztán mennyire tanul meg vezetni, de ezen kár volna filózni mászás közben. 
- Nem árt, az élet rövid. A női részleg különösen buli lehet. Csak az egy éjszakás változatokban, aztán vagy volt óvadék, vagy átnézték az irataimat, a zsaruk elég lassúak.
És szeretnek szopatni, bár velem megszívták, én élveztem, legalább volt szilárd ágyféle és betépve nem nagyon vettem észre a közeledőket, a szerencsés tudatlanság korszaka.
A pia a táskájában tényleg jobb helyen van én meg a sajátommal elvagyok, nem kell nagy dolgot csinálni abból, ha fél kézzel kapaszkodom, itt van a lábam is és ha esnék talán nem ragaszkodnék a sörhöz. Aztán látom magas neki a legalacsonyabb fok, nem is kérdés, a cuccaim lerakom a földre és már tartom is a bakot.
- Ez még csak a kaland eleje, feltollak nyugi. 
Összekulcsolom a kezem, lépjen bele nyugodtan. Nem tűnök egy masszív figurának, de ez csak a látszat, egy csajnak simán tartok többet is, nem vagyok egy rohadt kripli. (már) Lépjen és felnyomom, gondolom onnan már menni fog neki és akkor bedobom a pokrócba a söröket, összekötöm, a nem mocskos végét a számba veszem és jó nagyot rugaszkodom, ha már eléggé fent van. Ha összejön elkapom az első fokot. Mondjuk így is belelóg az arcomba a segge, ha nem mászik elég gyorsan, de amíg nem fing le, csak örülök, hogy végre nőalfélhez kerül közelebb a fejem.

// segond, én is, kül. hülye karihelyzetek lefárasztottak XD//

_________________
Reeven
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Looking for you Elee - Reev   Hétf. Márc. 21 2016, 01:11

Néhány jól sikerült tiszteletkör után csak sikerül megbeszélnünk, hogy akkor hova is indulunk, és még az is belefér, hogy villámsebességgel átöltözzek az egyetem parkolójában. Nálam ez a két véglet van; csiniben vagyok – mert mégiscsak kísért a divatszakmás múlt, nem hiszem, hogy valaha is kiléptem volna a lakásból a kelleténél jóval slamposabban – vagy csöves szakadt lovasban. Ez a két arcom van, nincs mit tagadni rajta.
- Ó, ha tudnád! – vigyorodom el. Igen, van bennem egy kis fétis az egyenruhák iránt, és a beöltözést sem vetem meg. Aztán mosolyom kissé az arcomra fagy, és őszintén remélem, hogy humorizál a hím soviniszta dumával, ha esetleg mégsem, akkor sem hiszem, hogy most ebbe a kérdésbe bele kéne vágnom egy rohadt nagy fejszével. Nem tisztem mindenkit megváltani, és kedvem meg erőm sincs, jobban járok, ha időnként ráhagyok dolgokat emberekre, és miért is rontanám meg a levegőt kettőnk között egy ilyen feszkózással?
- Kénytelen leszek egyszer ezt is kipróbálni! – nevetem el magam, és képzeletben felvésem a bakancslistára: egy éjszaka a sitten. Nálam mondjuk belefér, hogy kipróbáljam, csak hát a priusz nem hiányzik, szóval talán zárójelbe teszem.
Megszerezzük a söröket, és útnak indulunk, míg el nem érjük a kijelölt tűzlétrát. Hát, mit ne mondjak, nem vagyok éppen puha csaj, még ha első ránézésre nem is vagyok a legjobb kondiban, de azért szuperhős sem vagyok, meg bádibilder, hogy csak úgy felhúzzam magam. Richard is megszívatott a rohadt kerítéssel, az sem volt egyszerű, hát még ez…
- Hálás köszi. – villantok rá egy reklámos mosolyt, és ahogy nyújtja felém az összekulcsolt kezeit, eligazítom a hátamon a táskát, vállára támaszkodok és belelépek az instant lépcsőfokba. Őszintén remélem, hogy elbír, és még mindig a vállába kapaszkodva nyújtom a lábam, hogy aztán egyik kezemmel elengedjem és megragadjam a hideg vasat. Felegyenesedek, kicsit billegek, de igyekszem minél magasabbra nyúlni, hogy ne kelljen még a vállára is ráállnom, meg a fejét se rúgjam le, ahogy kalimpálok, és megtalálom a lábammal az egyik fokot. Kicsit azért remeg kezem-lábam, de mászni kezdek felfelé. Megtorpanok kicsit, ahogy megremeg a létra, mikor felugrik, de összeszorítom a fogam, és mászom tovább, míg el nem érem a tetőt. Nem tudom, mire számítottam, de amikor tekintetem a perem felett végigpásztázza a tető ragacsos kátrányos felületét, elcsodálkozom, hogy mennyi szemét hever itt. Sörös üvegek, szórólapok, zacskók, eltaposott rágók, csikkek, tűk… Népszerű tető lehet, annyi biztos. Ahogy felérek, két lépéssel biztonságos távolságra megyek a tető szélétől, nem szeretnék leszédülni, és körbe fordulok. Nem rossz a kilátás, panoráma az van, látni lehet innen a gettót is, a burzsuj környéket is. El kell ismerni, hogy ha Reeven nem talál meg, eszembe nem jutott volna tetőkre mászkálni. Táskámba túrok egy cigiért, mert megérdemlek egy szálat, hogy feljutottam, és amikor Ő is felér, felé kínálom a dobozt.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Looking for you Elee - Reev   

Vissza az elejére Go down
 

Looking for you Elee - Reev

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Hospital- Elee&Nick
» Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee
» "Pörgés" Reev és Felix

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-