Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Summer Devon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Summer Devon
avatar
Életkor : 27
Hozzászólások száma : 54

TémanyitásTárgy: Summer Devon   Hétf. Jan. 02 2012, 17:17


Summer Camille Devon

A határozott
” A nevetés nem rossz kezdete a barátságnak, és végnek föltétlenül a legjobb."


Neme:

Kor: 21

Kar és Szakirány: Filmművészet, Forgatókönyv és szövegíró

Évfolyam: 1

Előtörténet:
*ikertesóm(Jacob) is ugyanarra az egyetemre jár, mint én
*szüleimnek van pénzük, de annyira nem gazdagok
*anyu: sokat utazik a munkája miatt, nem nagyon van otthon
*apu: nem nagyon tudja, hogy kell gondoskodni rólunk, megcsalta anyut(ez engem nem zavart annyira, mert végülis nem várhat örökké arra, hogy anyu hazajön, de Jacob épp a lázadó korszakát élte és amúgyis elég lobbanékony, úgyhogy ő sokat veszekedett apuval)
*kisebb koromban nagyon szerettem rajzolni, ha unatkoztam, vagy rossz kedvem volt, mindig alkottam valamit, általában embereket
*15éves korom körül volt egy pasim, Dave és bár már szakítottunk, mert nem nagyon illettünk össze, elég jóban vagyunk, szinte ő a legjobb barátom, neki mindent elmondok(meg persze Jacobnak is)
*egy csomószor kellett egyedül hazajönnünk Jacobbal a suliból, mert apu elfelejtett értünk jönni, ennyit róla...
*egy nagyon, nagyon, nagyon, nagyon fontos dolog van, amit mindenkinek tudnia kell rólam, imádok úszni, ha egyszer bemegyek a vízbe, semmivel sem tudsz kicslogatni onnan három órán belül
*Jacob mindig tudni akarja, hogy kivel, mikor és hova megyek, ő a "testőrőm", mindig vigyáz rám
*11éves koromban volt egy legjobb barátnőm, de elutazott Svájcba, egy ideig tartottuk a kapcsolatot, de utána valahogy megszakadt, utoljára tavaly hallottam róla, akkor is csak annyit, hogy terhes lett, de már nem voltunk annyira beszélőviszonyban, hogy kérdezősködjek róla

A karakter jelleme: Aki ismer, az tudhatja, hogy egy aranyos, kedves lány vagyok, de aki még nem, annak bővebben leírom. Imádom az ikertestvéremet, akivel szinte mindig együtt vagyunk, de lassan be kell vallanunk egymásnak, hogy a nagybetűs életben majd külön kell válnunk. Van egy közös kutyánk, akit sajnos otthon kellett hagynunk, érthető okokból. Amúgy én macskát akartam, de Jacob allergiás rájuk. Szeretem, ha nekem van igazam és ha még sincs, úgy formálom, hogy legyen, na, azért nem vagyok gonosz. Szeretek segíteni másoknak, úgyhogy, ha kellek, nyugodtan felkereshetsz. Nekem sose voltak olyan közeli barátaim, mert elég visszahúzódó, csendes lány vagyok(ami nem azt jelenti, hogy nem vagyok benne minden hülyeségben, csak nem beszélek feleslegesen), inkább mindenkivel csak jóban voltam, de az egyetemen remélem, hogy lesz valaki, akivel tudok csajos estéket tartani. Anyuék szerint mindig én voltam a jó kislány, mert jól tanultam és tudtam viselkedni. Viszont, most, hogy már nagyjából felnőttem, nem a jó kislány vagyok, hanem az okos, határozott lány. A tesómmal még mindig sokat vagyunk együtt, általában közösen szoktunk ebédelni és programokra járkálni. Szerencsére nem egy karon(Jacob: Műsorgyártás, riporter, mert imád szerepelni) vagyunk, úgyhogy megtapasztalhatjuk végre, hogy milyen a külön töltött idő. Anyuékról nem szívesen szeretek beszélni, mert úgy gondolom nem sokat tettek értünk az életben. Ha felhozzák a témát, inkább elterelem a szót. Még annyit, hogy nagyon szeretek bulizni, de mértékkel, tehát nem úgy hogy mindenki részeg.

Szerepjátékos példa:
-Igyekezz kicsim, most nem késhetünk el – mondta anya. – Ez a te napod.
~ Meghiszem azt ~ gondoltam, majd felhúztam legújabb Versace cipőmet. Nem volt kedvem elmenni társalogni uncsi emberekkel, jópofizni, de legfőképp itt lenni. Úgy gondoltam muszáj feldobni a napom és már tudtam is, hogy hogyan. Kiküldtem a személyzetet, majd anyut a szobából. Ehhez egyedül kell felöltöznöm…
Később a partin.. Tele van minden unalmas, sznob, gazag és legfőképp beképzelt emberekkel. Anya körbevisz mindenkinek bemutatni. Van der Woodsen, Archibald, Waldorf, Bass… egyik név sem érdekel, de a viselőik annál inkább. Ugyanis az itt felsorolt mindegyik családban van egy velem közel egykorú tag is. Jelenleg béke honol az épületben. Semmi botrány, semmi fennakadás. Miután megismertem Serenát, aki egy nagyon kedves lány, anyám bemutat Blairnek is. Azt hiszem, benne emberemre találtam. Ugyanolyan, mint én, a lelke mélyén hasonló gonosz dolgokat tudna csinálni, ezt a megjegyzéseiből szűrtem le. Nem tagadhatom, jó emberismerő vagyok. Blair a pasijával Nate-tel is megismerkedtem. Úgy néz ki szegény, mint egy kis papírcsónak az óceánon, ugyanolyan elveszett. Ennek viszont az az előnye, hogy így olyan cuki és szerintem ezt ő is nagyon jól tudja. Anyám most felém fordul és épp egy újabb családnak akarna bemutatni, amikor úgy döntök, elég volt az unalomból. Elkezdek kibújni a cipőmből, a zenekar felé biccentek, ez a jel, majd felmászok az asztalra, félrerúgom az étkészletet, leveszem szürke ruhám és az alatta lévő farmer rövidnadrágban és az egyik kedvenc melltartómban elkezdek táncolni. Aki eddig nem nézett ide, a zajra felfigyelt. Ezüst tányérok, villák, kések és kanalak repkednek szanaszét. Már amikor a cipőmet kezdtem levenni láttam anyám könyörgő pillantását. Mostanra az arca holtsápadtra vált, de nem érdekel, valahogy kellett rendeznem egy hatásos belépőt. Serena csodálkozva, Blair elismeréssel és Nate, valamint egy barátja, akinek anyu az előbb akart volna bemutatni, vigyorogva néztek. Később a szám végén visszaöltöztem és kisétáltam a teremből. Láttam, hogy a két fiú sugdolózik.
-Ki ez a csaj? Be kell mutatnod neki – az ismeretlen fiú mohón nézett.
-Friss hús – volt a válasz.
Büszkén lépkedtem az aula pezsgőszínű kőpadlóján, ritmust verve a cipőmmel.
-Várj, cica – hátrafordultam a megszólításra. Az ismeretlen srác volt.
-Neked nem vagyok cica – mondtam lenézően, nem szeretem az ennyire rámenős, kiéhezett fiúkat, de mégis rámosolyogtam – Hannah. Hannah Chanel.
° kezet fogtunk °
-Chuck Bass.
-Örültem – mondtam, majd elindultam taxit fogni.
-Hé, vár, nem akarod megnézni az ágyamat, ha akarod ki is próbálhatnád. – Chuck elég egy egoista, szexmániás bunkó volt, ráadásul a lányokat sem tisztelte.
-Bocs, már foglalt vagyok – mondtam gúnyosan.
Már épp beültem volna a frissen szerzett taxiba, a fiú hitetlen arckifejezését otthagyva, mikor anyám rohant utánam.
-Mégis mi volt ez? Itt olyan emberek voltak, akik fontos támpontot nyújthatnak a jövődben – és hivatalosan is kijelenthetem, hogy ebben a pillanatban, anyám hiszti rohamot kapott.
-Az élet szívás. Mondd azt, hogy beteg vagyok. –mondtam vigyorogva, majd Chuck ördögi és anyám döbbent arcát otthagyva beszálltam a taxiba, majd a sofőr elhajtott.
Ahogy otthon a laptopot az ölembe véve keresgéltem a neten újdonsült „barátaimról” különbféle információkat, találtam egy blogot, ahol egy bizonyos Gossip Girl a manhattani elit botrányos életéről ad mindennapi helyzetjelentést. A legtöbb rovat a környéken lakó fiatalok pletykáiról szólt, úgyhogy gondoltam, jól átnézem őket. Elmosolyodtam, mikor a legújabb tag-hez értem. A szalagcím alatt a fényképem virított, ahogy az asztalon táncolok. Gyorsan elolvastam, mit ír rólam Pletykacica: „Figyelem emberek, itt az Upper East Side-on egy szinte hírességnek számító lányt köszönthetünk. Nem kisebb ember volt az előde, mint Coco Chanel, a divattervező. Akinek ez még nem elég, az örökösnő megörvendeztetett minket, egy botrányos tánccal is a bemutatkozó partiján. Imádom ezt, mármint a botrányt és tudjátok ki imádja még? Chuck Bass, bizony annyira tetszett neki az előadás, hogy a lány után ment, de sajnos nem tudott partnert szerezni éjszakára, úgyhogy kénytelen volt szégyenben maradni. Tehát elcsíptük az új lány Hannah Chanel nem is olyan kis belépőjét. Vajon újabb botrányokra is számíthatunk még tőle? U.I.: Megjegyzés: Az alma nem esik messze a fájától. Tudom, hogy imádtok. xoxo Gossip Girl
Vigyorogva csuktam le a laptop fedelét. Második napom itt és már pletykát írnak rólam. Csodálatos vagyok. (Saját Gossip Girl-ös fanfiction)

A játékos: Hát, nem nagyon vagyok bőbeszédű, úgyhogy azt hiszem ez a rész nem lesz olyan hosszú, de megpróbálok valamit írni. Tizenöt éves vagyok és másfél éve szerepjátékozom. A legelső oldal, ahol kezdtem egy Glee-s szerepjáték volt és mivel nagyon élvezetem, egyre több helyre regisztráltam. Számomra fontos a szerepjáték, ez teszi színessé a hétköznapjaimat. A legjobb barátnőmet is én vettem rá, hogy játsszon, azóta már ő is egy csomó helyen fent van. A szüleim elváltak és mindketten újra házasodtak, ezért elég nagy a családom. Van két fél öcsém és egy mostoha nővérem. Azt hiszem röviden ennyi, amit mindenképpen meg kellett osztanom veletek. Smile


A hozzászólást Summer Devon összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 04 2012, 13:39-kor.
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Summer Devon   Hétf. Jan. 02 2012, 21:41

A határozottság fontos, főleg egy egyetemista életében.

Az enyémben meg az a fontos, hogy mindenkit kiidegeljek és kritizáljak. Azért ne aggódj, nem vagyok olyan nagyon kukacos, mint amilyennek a pletykák leírnak... Annál sokkal rosszabb vagyok, de erre majd rájösz.

A helyzet az, hogy imádok olvasni, és a szerepjátékos példádat meg a jellemzésedet is nagyon élveztem, az első betűtől az utolsóig. Viszont az előtörténeted 4 sora, nem elégíti ki a kíváncsiságom.

Ha azt egy kicsit kibővítenéd még a kedvemért... Valamit a gyerekkorotokról (de inkább a tiedből Wink ) Aztán az is érdekelne, hogy miért nem nagyon voltak barátaid. Meg az, hogy rád milyen hatással van (volt?), apád hűtlensége. Szóval csak a szokásos dolgok.

Jah és csak, hogy egy kicsit még szúrkálódjak légy oly kedves és tegyél be sorközt az előtörténet/jellem/szerepjátékos példa közé. Csak az átláthatóság kedvéért.

Köszi! A következő "beszélgetésig" pedig: Pás!
Z

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Summer Devon   Csüt. Jan. 05 2012, 22:08

Kedves 6 ár, Oz ott: Nyár!

Ez így már határozottan sokkal jobb^^ még az én kritikus szememnek is megfelel. (itt kell megjegyezni, hogy amúgy vaj szívem van, én mindenkit elfogadnék már elsőre is, mert tudom, hogy mennyire szeretnek játszani az emberek, de tudod, a szabály az szabály...)

Egyszerűen: Elfogadva.

Fölösleges lenne bármi mást is hozzáfűznöm. Talán csak annyit, hogy remélem hamarosan találkozunk Wink

Szaladj avatart foglalni, írd be magad a nyílvántartásba, ha gondolod, akkor a kollégiumba is, meg persze nézz szét a höknél meg a többi klubbnál, hátha találsz neked tetszőt, ha meg nem, hát lehet ötletelni Wink

Sok sikert!

Pás,
Zin


_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Summer Devon   

Vissza az elejére Go down
 

Summer Devon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Summer Camp

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: Meseszereplők karakterlapjai-