Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Vizsga darab Daniel~Lana

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Lana Evens
avatarFilmművészet
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 143

TémanyitásTárgy: Vizsga darab Daniel~Lana   Vas. Nov. 22 2015, 01:13

Pont vissza értem a reggeli kutyasétáltatásból, mikor eszembe jutott, hogy ma be kell mennem a suliba. Ugyanis vizsga darabra kell gyakorolni. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a csoportot összevonták egy másik csoporttal és így osztottak minket kisebb csoportokra. Plusz ezen belül még kiosztották a szerepeket is. Egy másodikos fiú és én kaptuk meg a két főszerepet. Mivel, hogy ez egy romantikus darab és mi nem nagyon ismerjük egymást ezért úgy döntöttünk, hogy találkozunk a suliba, hogy próbáljunk. És mivel, hogy egy fél óra múlva ott kéne lennem, így most sietnem kell. Mert hogy 25 percnyire lakok a sulitól, és nem szeretek késni sehonnan. Úgy hogy gyorsan felkapok egy másik pólót és a táskámat, és rohanok, hogy időben oda érjek.
Itt is vagyok még pont időben. Végig „futok” pár hosszú folyosón míg elérem azt a termet ahol megbeszéltük a találkozót.
Vissza az elejére Go down
Daniel Osmer
avatarFilmművészet
Életkor : 23
Foglalkozás : Színésznek tanulok
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Vizsga darab Daniel~Lana   Vas. Nov. 22 2015, 18:34

Egy reggeli kocogás, majd egy jó zuhany; számomra ez az egyik legjobb napkezdés. Ennél jobb már csak az, ha előtte előtte picit ágyban maradunk Amyvel "tornázni", viszont erre most nincs mód, mert mindkettőnknek be kell mennie ma az egyetemre. Megkaptam az idei vizsgadarabot ás természetesen a főszerepet. Nem csodálom, ki másra osztanák ezt a szerepet, mint rám? Na, viszont a tréfát félretéve nem igazán számoltam rá, mivel hiába vagyok én is jó színésztanonc, azért vannak még profik rajtam kívül a szakon. Meg persze rossz ripacsok is, viszont azok általában kibuknak és max csak valami ötödosztályú filmben kapnak statiszta szerepet. Visszatérve a darabra nem tudok róla sok mindent, csak annyit, hogy valami korombeli csaj a másik főszereplő. Talán Dana, vagy Mara? Őszintén szólva nem emlékszem rá. Nem is annyira lényeg, hanem az, hogy összejöjjön a darab. Elzárom a vizet és megtörölközöm. Felkapok egy sima fehér pólót, meg egy farmert, cipőm, kezembe veszem a kulcsaim, meg a szövegkönyvet, majd indulok. Kocsival öt perc alatt ott vagyok, egyedül a parkolóhely keresése okoz kisebb idővesztegetést, mert azért ez mégis Los Angeles és hétköznap van, így sok parkoló foglalt. Végül csak találok helyet és bemegyek a megbeszélt terembe. Ott pillantom meg őt. Ez egy kicsit bosszantó, hogy pont vele raktak össze, mert valahogy sose bírtuk túlságosan egymást. Ő olyan furcsa, magának való, talán kissé beképzelt is. Hát sajnos annyira túl sok mindent nem tudok tenni, a tanárnál úgyis felesleges variálni. Hiába, az is a színészet része, hogy megtanulj még egy ellenszenves társsal is jól játszani, mivel bizony egy filmforgatás során sincs nagyon lehetőség válogatni.
- Helló, Lana. Látom te is főszerepet kaptál. - mondom normál, talán picikét piszkálódós hangnemben, de ez persze az arcomon nem látszik. Nem lesz túl könnyű dolgunk egymással, ezt már most látom előre. Pláne nem megjátszani, hogy működik a kémia. Csak legyünk egyszer túl rajta...

_________________
Family is more than just DNA.

They that people who care about you and who you care.
Vissza az elejére Go down
Lana Evens
avatarFilmművészet
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 143

TémanyitásTárgy: Re: Vizsga darab Daniel~Lana   Vas. Nov. 22 2015, 20:16

Persze, hogy én értem ide előbb. Gondolhattam volna, a legtöbb fiú nem túl pontos. Persze vannak kivételek.
Bentebb megyek és helyet foglalok egy széken, a táskámból kiveszem a szövegkönyvet és lerakom a lábam mellé. Elkezdem olvasgatni a szövegem és közben gondolkozom, hogy ki lesz a párom. Persze ott akkor elmondták, de el voltam avval foglalva, hogy izguljak, hogy vajon én milyen szerepet kapok.

És egyszer csak nyílik az ajtó, és belépet azaz ember aki az évfolyamról a legjobban irritál. Aki nem más mint Daniel. Teljesen külön világ vagyunk. Ő az a tipikus beképzelt szépfiú. És persze nem vagyok benne olyan biztos, hogy olyan jó színész mint amilyenek hiszi magát. Nem értem a tanárt mért pont őt választotta.
- Szia! Késtél.
Mondom kissé csípősen. Ezen át kell lépnem. Muszáj, hogy jól sikerüljön a darab.
Vissza az elejére Go down
Daniel Osmer
avatarFilmművészet
Életkor : 23
Foglalkozás : Színésznek tanulok
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Vizsga darab Daniel~Lana   Vas. Nov. 22 2015, 22:52

Ahogy gondoltam egyből beleköt a legapróbb dologba. Tipikus Lana, nem is ő lenne, ha nem piszkálódna egyből. Úgy sejtem ő engem valahol le is néz, de őszintén szólva nem tud meghatni. Sok ember irigy rám, és ezt sokan utálattal leplezik. Ebből is látszik, hogy valamit jól csinálok - ha nem mindent -. Az az érzésem neki is savanyú a szőlő, és bármennyire nem vallja be szívesen lenne a helyemben. Lefogadom sok mindent megadna azért, hogy olyan élete lehetne, mint nekem és egy olyan kocsiban terpeszthesse a popóját, amilyen nekem van. Nincs ezzel egyedül. Nem egy lány volt, aki megpróbált már megszerezni azért, hátha én leszek az ő két lábon járó pénzautomatája. Kétlem, hogy ő valaha lealacsonyodna az ilyen libák szintjére, valószínűleg a túlzott ellenszenve miatt. Hát, emitt biztos nem fogok könnyeket hullatni.
- Nem túl egyszerű manapság parkolóhelyet találni. - tudom le ennyivel a késésem. Biztos nem fogok itt neki hosszasan magyarázkodni öt perc miatt. Már csak azért se, mert mástól se várom ezt el. - Rátérhetnénk arra, amiért idejöttünk? - lebegtetem a szövegkönyvet egyértelműsítésként. Nem tudom ez az egész mennyire húzódhat el, így nem szeretném felesleges beszéddel pazarolni az időt. Az idő pénz...

_________________
Family is more than just DNA.

They that people who care about you and who you care.
Vissza az elejére Go down
Lana Evens
avatarFilmművészet
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 143

TémanyitásTárgy: Re: Vizsga darab Daniel~Lana   Hétf. Nov. 23 2015, 21:12

Forgatom meg a szemem a válaszára. Én aki kivételesen most gyalog jött, és 25 percnyire lakok így, ide tudok érni időben, de ő nem. Persze olyan nehéz lehet. Nem egy parkolóhely mellet jöttem el ahogy jöttem a suliba.

- Parancsolj.

Állok közben fel a székről, és kimegyek egy viszonylag nagyobb térben.

Nem rajtam múlt, hogy mikor kezdünk. Amúgy is jobb lenne ha minél előbb végeznénk. Egy részt azért mert jó lenne minél kevesebbet vele lenni. Más részt azért mert még ma el kéne jutom egy forgatásra is. Meg még egy bulit sem ártana beszervezni a csajokkal. Így jobb lenne ha gyorsan túl esnénk ezen. Persze az, hogy mi nem csípjük túlzottan egymást, az nem azt jelenti, hogy a darab
Vissza az elejére Go down
Daniel Osmer
avatarFilmművészet
Életkor : 23
Foglalkozás : Színésznek tanulok
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Vizsga darab Daniel~Lana   Hétf. Nov. 23 2015, 23:21

Valami az súgja ez a darab se lesz könnyű menet. Egyrészt a történet se túl egyszerű, másrészt meg ellenszenv van köztünk. Nem lesz egyszerű, azonban kénytelenek leszünk kompromisszumokat kötni a darab érdekében. Most a vizsga a legfontosabb. Utána aztán egymás torkának is eshetünk, viszont addig meg kell tanulnunk úgy játszani, mintha köztünk nem lenne semmilyen ellentét. Fel kell öltenünk egy álarcot, amin a néző nem lát át. Egy jó előadás lényege az, hogy a szemlélő valóságnak higgye az egészet és beleélje magát. Lehet ezárt a szokásosnál is erősebb "maszk" kell elfedni az igazat. Majd elválik idővel.
- Rendben. Melyik jelenettel kezdjük? - kérdezem meg udvariasságból. Mégiscsak ő a másik főszereplő, akár tetszik nekem, akár nem. Azért látom rajta, hogy nem akar túl sokat próbálni, szerintem maximum egy órát. Őszintén szólva nincs ezzel egyedül. én sem akarok estig itt dekkolni, az ő társaságában meg főleg nem. Együttműködés ide, vagy oda, attól még nem fogom jobban kedvelni. Legfeljebb megpróbálom ezt magaban jobban elnyomni. Végül is ahhoz, hogy jól színpadra vigyük a művet nem kell bírnunk egymást, elég elviselnünk a másikat.

_________________
Family is more than just DNA.

They that people who care about you and who you care.
Vissza az elejére Go down
Lana Evens
avatarFilmművészet
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 143

TémanyitásTárgy: Re: Vizsga darab Daniel~Lana   Szer. Nov. 25 2015, 19:52

- Szerintem a 2. jelenettel.

Imádom azt a jelenetet. Nem tudom miért, valószínűleg azért mert ez a legizgalmasabb jelenet az egészben. Ebben nem csak szerelmi rész van, de harcolnak is a fiúk. De ez valószínűleg csak azért van, mert mostanában elég elborult a fantáziám. Vagy legalább is lány létemre. Minden ki azt mondja, hogy nem egy tipikus lányos lány vagyok, és ebben én egyet is értek velük. Igen tudom, az öltözködésemen meg a beszédstílusomon ez nem vehető észre. De ha valaki olyan dolgot mond akkor megmutatkozik. Például ha valami videó játékról van szó. Úgyhogy ja.

Hátat fordítok neki, jelezve, hogy elkezdtem játszani.

- Nem vagyok abban biztos, hogy egymáshoz illünk.

Kezdek bele a szövegbe. Megfordulok, és természetesen a helyzethez való arckifejezést is felvettem.
Vissza az elejére Go down
Daniel Osmer
avatarFilmművészet
Életkor : 23
Foglalkozás : Színésznek tanulok
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Vizsga darab Daniel~Lana   Vas. Nov. 29 2015, 21:23

- Rendben. - bólintok rá. Az a rész egész jó, mert izgalmas és nincs túlzottan tele érzelmektől túlcsorduló monológokkal. Nincs kimondottan bajom a romantikus jelenetekkel, csak először nem árt, ha fokozatosan összeszokunk, még mielőtt "szerelmeskedünk". Játszottam már meg szerelmet filmben, így pontosan tisztában vagyok vele milyen nehéz úgy azt játszani, hogy bele vagy zúgva a másikba, ha nem működik kettőtök közt a kémia és esetleg mellé nem is szimpatizáltok. Az ilyen helyzetekben látszik ám meg igazán, hogy ki való színésznek, és ki nem. Aki ilyenkor nagyon béna, az legfeljebb statisztának jó.
Amikor hátat fordít veszem a jelet és "felveszem" a karaktert. Arcomra álszomorúságot, aggódást és egy csepp kétségbeesést varázsolok.
- Ne mondj ilyet kérlek. - a hangom keserű és lassan közelebb lépek hozzá és megfogom a kezét. - Nem hiszel a szerelmünkben? - nézek a szemébe, mint kiskutyaszemekkel kérlelő szerető. Nem könnyű a játék, sok kitartás kell hozzá.

_________________
Family is more than just DNA.

They that people who care about you and who you care.


A hozzászólást Daniel Osmer összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 09 2015, 20:47-kor.
Vissza az elejére Go down
Lana Evens
avatarFilmművészet
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 143

TémanyitásTárgy: Re: Vizsga darab Daniel~Lana   Szer. Dec. 02 2015, 22:28

- Én…én.

Sóhajtok egyet, s félre nézek úgy mint aki hezitál. Igazából a karakter maga sem tudja, hogy mit akar. Ezért a leg megbánóbb arcomat kell, hogy elővegyem.

- Én hiszek benne csak…csak.

Nézek újra Daniel szemébe. A karakterek szeretik egymást, csak a családjuk illetve a környezetük nem helyeselik. Afféle Rómeó és Júlia, de mégsem. Ez valami copy.

- Kérdezhetek valamit?

Természetesen még mindig a szerepnél vagyok. A csaj lényegében nem érti, hogy miért őt választotta.
Vissza az elejére Go down
Daniel Osmer
avatarFilmművészet
Életkor : 23
Foglalkozás : Színésznek tanulok
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Vizsga darab Daniel~Lana   Szer. Dec. 09 2015, 06:27

Igazi jó párként nem szólok bele egyből, mikor látom, hogy habozva kezdi a mondandóját. Látszik rajta, hogy neki se ez már az első szerepe, mert egész hiteles. Hiába, nem véletlenül pont ő lett a másik főszereplő. Legfeljebb mellékszereplők lehetnek a bénábbakból.
- Csak mi? - kérdezek vissza, mintegy kissé óvatosan sürgetve őt. Teljesen megértem a karakterem, ugyanilyen lennék én is hasonló helyzetben. Sőt, lehet, hogy talán valamivel idegesebb is. Ilyenkor pluszban jó, ha az ember nem csak a színpadon szerelmes, hanem a valóságban is, mivel így igazabbnak tűnik az egész.
- Bármit. Tudod, hogy előtted nincsenek titkaim. - játszom a megértő, őszinte párt, akinek bármit el lehet mondani és aki semmit nem titkol. Aki tűzön-vízen átmenne a szerelméért és senki se tudná megállítani. A történet alapja egyértelműen koppintás: a két fiatal mindenki tiltása ellenére van együtt.

_________________
Family is more than just DNA.

They that people who care about you and who you care.
Vissza az elejére Go down
Lana Evens
avatarFilmművészet
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 143

TémanyitásTárgy: Re: Vizsga darab Daniel~Lana   Hétf. Dec. 21 2015, 14:53

Egyértelműen ő is jó színész, ha nem így lenne nem is léphetett volna évfolyamot sőt lehet, hogy csak statiszta beugrónak használták volna.
Végig várja míg én habozza elmondom azt a pár mondatott. Pont úgy tesz mintha ez a valóság lenne és ez teszi az ember színészé.
- Tudod te is. Az Apám nem akarja ezt.
Mondom olyan elkeseredetten ahogyan csak tudom. Igyekszem nem erőltetetté tenni a szerepet. Ami sikerült is. Nem hiába kapok sorozat és filmszerepeket.
- Miért pont én? Annyi más lány volt ott a buliba.
Ez egyértelmű, hogy a Rómeó és Júlia koppintása csak ez a modern világba játszódik.
Vissza az elejére Go down
Daniel Osmer
avatarFilmművészet
Életkor : 23
Foglalkozás : Színésznek tanulok
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Vizsga darab Daniel~Lana   Csüt. Jan. 14 2016, 00:01

Egyre jobban úgy érzem, hogy ellenszenv ide, vagy oda, ő is jó színész. Élethűen hozza a karaktert, nem botladozik a szövegben, csak annyira, amennyire a szerep megkívánja. Ez tetszik. Nem szeretek amatőrökkel játszani, mert ha a partnerem rosszul alakít az az én teljesítményem is lehúzhatja. Egyszer jártam már úgy, hogy a partnerem elég kezdő volt, és még én is alig bírtam egy keveset menteni a helyzeten. Pont elég probléma az, hogy bár nem bírjuk egymást szerelmes párt kell játszanunk és muszáj együttműködnünk, ha jó jegyet akarunk. Nem vagyok stréber, de nem ártana, ha ez jól sikerülne, mert sokat számít év végén. Azért ha igazán jó színész akarok lenni legalább a szakmai tárgyból jobb legyek, mint kettes. Mondjuk egy négyessel már simán megbékélnék. Már most látom előre, hog y nem lesz túl egyszerű megszerezni. Főleg nem azt is beleszámítva, hogy Mr.Brown szigorú tanár.
- De hát ez a te életed és nem az övé. Nem teheted mindig azt, ami neki tetszik, csak azért, hogy neki megfelelj feláldozva a boldogságod. Előbb-utóbb úgyis kénytelen lesz elfogadni a döntésed. - kerül elő az igazán meggyőző oldalam. Ez bizony még manapság sem ritka probléma. A környezetenben is volt egy srác akit az apja minden áron a sebészi szakmához akart terelni, pedig a srácot inkább az üzleti világ vonzotta. Végül nehezen a sarkára állt és ma már vállalkozása van.
- Tudod te egészen más voltál, mint az a sok felszínes lány. Sugárzott belőled az életvidámság, az üdeség. Az egész kisugárzásod nagyon vonzó volt. Azon a bulin ragyogtál, és ezzel egyből megfogtál
- romanrikus tekintettel nézek rá, tele szerelemmel. Belül persze már a nevetés határán állok, de türtőztetem magam.

_________________
Family is more than just DNA.

They that people who care about you and who you care.
Vissza az elejére Go down
Lana Evens
avatarFilmművészet
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 143

TémanyitásTárgy: Re: Vizsga darab Daniel~Lana   Szomb. Feb. 13 2016, 18:21

Vicces ez a helyzet, már-már majd nem ellenségek vagyunk, jó nem,de végül is azért biztos tettünk már keresztbe egymásnak, még ha nem is szánt szándékkal. És most itt vagyunk és együtt kell működnünk a színdarab miatt, meg persze a jó jegyért. Jó, jó semelyikünk nem ''kocka", de nekem speciel azért az ötös felelne meg a leginkább. Persze a soha nem voltam túlságosan is rossz tanuló, most is négyes az átlagom, csak abból a pár szakmai tantárgyból vagyok ötös, de abból sem csak ötös, néha, néha becsúszik egy négyes is, de az ritka. De evvel nem akartam dicsekedni. És hála a jó égnek megkönnyíti a dolgom. Be kell vallanom, hogy nem szörnyű színész, sőt. Örülök, hogy Mr. Brown őt választotta, de persze csak a jegy miatt.
Bár soha nem vallanám be neki, sőt egy fiúnak sem szabad bevallani azt, ha ők valamibe jók. Mert a legtöbb fiú elszáll magától, és ezt foglya folyamatosan mondogatni. Ami valljuk elégé idegesítő.
- De te nem ismered őt. Képes lenne megverni téged, csak, hogy ne legyünk együtt.
Sajnálom szegény lányt, nehéz lehet ilyen Apával élni, oké tudom, hogy nekem sem volt túl jó nevelő Apám, de hála az égzek soha többet nem fogom látni.
Egy lágy mosolyt ejtek, ezt kívánja a szerep.
- Pedig teljesen magam alatt voltam.
Ennél kínosabb dolog nem is lehetne.
Vissza az elejére Go down
Daniel Osmer
avatarFilmművészet
Életkor : 23
Foglalkozás : Színésznek tanulok
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Vizsga darab Daniel~Lana   Vas. Ápr. 10 2016, 22:23

Megtapasztaltam már jó párszor a sorsnak milyen furcsa a humorérzéke. Szívesen alakít ki bizarr szituációkat és és lök egymás mellé olyanokat, akik nem bírják egymást. Biztos jól szórakozik rajtuk, miközben a mi szenvedésünk nézi. Kicsit gonosz a kisöreg, meg kell hagyni. Most is pont mellé kerültem egy romantikus darabban, holott nem nagyon bírom. Mégis muszáj lesz félretennem az ellenszenvem vele kapcsolatban, ha jó jegyet szeretnék. Nem vagyok stréber, de azért ez egy elég meghatározó jegy, nem ártana, ha ötös lenne. Szakmai tárgyból alacsony osztályzatot szerezni még szerintem is ciki, hiszen az ember legalább abban legyen már jó, amit választott magának. És azért valljuk be ha máshol nem is igazán, de egy olyan tantárgynál, mint a színészet a jegyeknek fontos üzenete van. Csak egy egyszerű példa: egy olyan, akik végi 2-3-as, azt megmarad ripacs statisztának az alsókategóriás filmekbe. Ennyi.
Akármennyire is nem a szívem csücske ez a lány azért el kell ismernem, hogy profi. Döccenés nélkül jól felvette a karaktert, holott még én is itt vagyok nehezítő tényezőnek. Nem véletlenül ő kapta meg a másik főszerepet. Valahogy úgy érzem ő se fog fősuli után eltűnni a süllyesztőben. Annál azért tehetségesebb. Ezt azért nem mondta meg neki így egyenlőre, majd legfeljebb azután, hogy szuperül végigvittük a darabot. akkor tényleg megérdemli a dicséretet.
- Megbirkóztam már pár dologgal az életben, ha kell apáddal is elbírok. Nem fogom hagyni hogy közénk álljon. - jelentem ki határozottan. Azért megnézném az általam alakított karakter arcát, ha kiderülne, hogy az apa egy tagbaszakadt, szekrény alkatú hapsi, aki esetleg ért még valami egzotikus harchoz is. Egy olyan alak elől még én is elfutnék. Ha már itt tartunk remélem Amy apja nem egy olyan alak, mint akit fentebb leírtam, mert akkor kerülhetek még szorult helyzetbe. Mondjuk neki inkább átlagosabb apát képzelek el, pláne azt nézve, hogy ő milyen kis törékeny. A harcias apukák lányai általában maguk is harciasak.
- A lényeg hogy megismertelek és többet nem fogom hagyni hogy szomorkodj. Boldoggá foglak tenni ellenezzék ezt bármennyire is a szüleid. - romantikából jeles, bár azért kicsit érződik, hogy ez csak egy színdarab, a valóságba ez picit sok lenne, ez azonban nem baj, attól még jó lesz ez. Csak ne érezném magam ennyire kínosan a jelentek alatt. Nézek itt rá nagy szerelmes arccal, erre belül úgy érzem ez kész röhej. Valahogy mégis csak muszáj lesz kibírni.

_________________
Family is more than just DNA.

They that people who care about you and who you care.
Vissza az elejére Go down
Lana Evens
avatarFilmművészet
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 143

TémanyitásTárgy: Re: Vizsga darab Daniel~Lana   Szomb. Jún. 04 2016, 23:04

Nem szívesen játszok evvel a fiúval egy darabba. Nem, hogy még egy szerelmes párt alkossak vele. Mi ez a vicc, de komolyan? Jó oké, hogy nem egy rossz színész, nem hiába kapta meg ő a másik főszerepet. Remélem nem szúrja el ezt nekem. Most meg kell bíznom benne, ami nehezemre esik. De ha a tanár megbízott benne, akkor nekem is ezt kell tennem.
Könnyen felveszem a szerepet, pedig nehéz, főleg Daniel személye mellet. Eljátszani egy olyan lányt aki, reménytelenül szerelmes és még a szülein is átgázolna a srác miatt, persze csak ha nem félne tőlük. Egyáltalán nem hasonlítok erre a csajra. Soha nem gázolnék át Apán, most már. Tudom milyen átgázolni azon a személyen aki, mindent megtenne érted. Nem jó érzés, így utólag visszagondolva.
Válaszul reménytelenül romantikus tekintettel nézek a szemeibe.
- De milyen áron fogsz boldoggá tenni? A szüleink egymásnak ugranak, kifogják semmizni egymást. Te azt akarod, hogy földön futóak legyenek?
Egy pillanatra sem esek ki a szerepből. De egyszer csak egy ismerős dallam szólal meg a táskám felől.
- Bocsi.
Oda sétálok a székhez, amin a táskám található, elkezdek kutakodni benne. Egy év mire megtalálom, de nem adom fel. Mikor megvan, gyorsan kinyomom és visszadobom. Megpróbálok visszahangolódni a szerephez, ami rögtön sikerül is.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Vizsga darab Daniel~Lana   

Vissza az elejére Go down
 

Vizsga darab Daniel~Lana

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-