Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Csajos nap, csak csajoknak! ~ Lia & Suzy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Amelia Simeon
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : ápolónő
Hozzászólások száma : 1178

TémanyitásTárgy: Re: Csajos nap, csak csajoknak! ~ Lia & Suzy   Kedd Feb. 09 2016, 21:39

- Feltéve, ha a szüleid bölcselkedése nem árt neked...- fogom végre fel, mire céloz. Sajnos, ezzel sem tudok maradéktalanul egyetérteni- Az én anyámra például nem szabad hallgatni..- húzom el a szám.
A kaland, amiről beszámol, megrezget bennem valamit. Nemde voltam én is hasonló helyzetben? És nem ugyanúgy reagáltam, ahogy Suzy? Dehogynem! Felkaptam a nyúlcipőt, és uccu neki!
- Én is bizonyára elszaladtam volna!- vallom be neki. Aztán hozzáteszem- Sebastian szerint a férfiak értik azt a szót, hogy "nem". Te próbálkoztál vele? - kérdem mosolyogva, a számat rágcsálva. Annyira jól esne, ha Suzy engem igazolna, és azt mondaná, léteznek olyan férfiak, akiket nem lehet lerázni másképp, csak futással!
- A csókolózás még nem gáz, bár ha meztelen volt...- nevetek. Na, az tuti engem is zavarba hozna.
Nevetek vele. Jobb ez így, mintha rossz élményként élne benne. Engem addig mart a llekiismeretfurdalás amiatt a "csók" miatt, amíg el nem mondtam Sebastiannak. Ő meg szinte kinevetett. Néha olyan hülyének érzem magam!
- Ó, mindent bizonyára lehetetlen kivédeni!- minél mélyebbre nyúlunk, annál szerteágazóbbak a gyökerek.
- Örülök, hogy így látod- mondom elismerően. Nem ismerem annyira, hogy tudjam, mennyire a szavak embere, vagy komolyan is gondolja, amit mond. Azt remélem, sok egészséges gyermekkel áldja meg az Isten, és akkor soha nem is derül ki, csalódnom kéne benne.
- Jó neked, hogy nem találkoztál még megfélemlített, megvert, elhanyagolt gyerekkel. El sem tudood képzelni, hogy egy gyerek már attól összerándul, ha valaki megérinti? - sajnos, láttam ilyet. Ne mondja nekem senki, hogy belőle valaha is teljes ember lesz. Mindig ott szunnyad majd benne a félelem.
- Persze... Értem, hogy mire gondolsz. Az osztályon is alakulnak ki ilyen kapcsolatok nővér és a beteg (gyerek) között. És tudod, érdekes, hogy nem ugyanahhoz az ápolóhoz kötődnek mindannyian. Általában mindig vannak kedvencek, de sosem egyvalaki. És az ápolók is találnak maguknak kedvenceket; noha elvilleg egyformán kéne szeretni mindenkit- mesélem Suzynak. Néha úgy érzem, ez is egyfajta vonzás hatalma, mint ahogy a szerelemnél. Vagy van kapocs, vagy nincs két idegen között.

A konyhában a csirkesütésről beszélgetni lényegesen lazább téma.
- Nem rúgtunk be tőle, ha erre gondolsz. És az íze finom volt, bár nem tudom, borral milyen lett volna...- az alkohol elpárolog főzés közben, és csak a gyümölcs zanata narad meg (a recept szerinz). De kötve hiszem, hogy a pálinkám szőlőből készült volna.
Nem aggódom Josh miatt. Igaza van Suzynak, jószívű srác, tuti megenné, amit elé raknak.
- Kizárt, hogy elrontsd!- nyugtatom Suzyt.
- Igyekszik... Sebastian nem eszik meg mindent, amit elé rakok... A kenyeret például kerüli, pedig én sokféle ételhez eszem. De én eszek, ő meg nem, ennyi- nem ragozom túl, hogy mennyire fura nekem, hogy így üresen eszi a krémleveseket, mert bármivel próbálkoztam eddig, azt elutasította. Csak nekem fura az üres leves? Lehet.
- Kevés bátorságom van például tésztaféleségeket csinálni, mert nem tudom, ízlene-e neki...- vallom be, és lesütöm a szemem. Mintha bosszantanám...
-Neked vannak kedvenc ételeid? Helyek, ahova szívesen jársz enni? - kérdezem.

_________________
Amelia
Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 29
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Csajos nap, csak csajoknak! ~ Lia & Suzy   Pént. Feb. 12 2016, 21:15-Igen? Én baromi sokszor kérek tőle tanácsot.
Már a saját anyjától, persze.
-Háát... próbálkoztam, de nagyon szuggesztív egy pali volt ám. Meg jól is nézett ki, nem lehetett totálisan elutasítóan mondani, mert hazugság lett volna. Meg össze is voltunk zárva, szerencsém, hogy nem volt agresszív vagy pofátlan! Az igazat megvallva, szerintem élvezte hogy játszik velem, de ez még a jobbik eset volt!
Nevet kínosan, hát jah.
-Ja, hát igen, pucér volt, a Superman jelmezt lecserélte Ádám kosztümre. De én csókolózni sem csókolózok csak úgy, mert érted. az már intim... azt fejezem ki, akarok valamit. Legalábbis én akkor már akarok, a férfiak persze nem így működnek feltétlen de... szóval nem akartam.
Magyarázza el, miért nem hagyta még azt sem.
-Hát... én már eleve azt nem értem miért bántalmaz bárki egy gyereket vagy egy állatot.
Látszik is hogy sok neki a téma, fel is emeli a kezeit, hogy hagyjuk is, nyomasztó.
-Jaj nem lehet mindig mindenkit egyformán kedvelni. Én is próbálom a diákjaimmal, de hát ha kialakul, hogy valaki kedvenc lesz nem tudom elnyomni!
Szerinte ez természetes, kivédhetetlen, de nem baj.

-Na majd egyszer kipróbálod azzal is! Csak ne keverd, szerintem ez mindenre igaz, hogy jobb nem keverni őket!
Jó a koktél valahol kivétel, de az nem simán két pia összeöntve.
-Szerintem ne izgasd magad. Vagy csinálj magadnak és kicsit kínáld meg vele, mondván, ha ízlik neki, akkor legközelebb többet csinálsz belőle. Így nincs az ott a levegőbe, hogy ennie kell belőle. Ha meg sem kóstolja is egy visszajelzés.
Mosolyog a másikra, szerinte Sebastian nem tűnik valami diktatórikusnak, hogy csak az lehet az asztalon, amit ő mond. Aztán elgondolkodnia sem kell, szinte nevetve válaszol.
-Persze! Egy csomó! Josh-sal egy csomó helyen voltunk, tök sok mindent kóstoltam és húúúú sok kedvencem van! De én sok mindent megeszek, meg megkóstolok, amúgy is megfogadtam, hogy csak akkor mondok nemet, ha nagyon rossz érzésem van a dologgal kapcsolatban, de eddig ezt nem éreztem szerencsére, szóval ja, sok kedvenc helyem van. Vagy inkább egy se mert mind jó, nézőpont kérdése!
Nevetgél.
-Van olyan hely ahova mindenképpen elmennél, mert vonzz? Nem kell feltétlen kajálda legyen, de lehet az is persze!
Szereti ezeket a témákat, gyűjti az ötleteket.

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Amelia Simeon
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : ápolónő
Hozzászólások száma : 1178

TémanyitásTárgy: Re: Csajos nap, csak csajoknak! ~ Lia & Suzy   Kedd Feb. 16 2016, 21:35

- Nem is kétlem, hogy jó tanácsot adna, de az enyém... Nem ért hozzám...- vállat vonok. Már megszoktam, hogy úgy kezel, mint valami tárgyat. Más kérdés, hogy egy idő után nem hagytam.
Elkerekedő szemmel, lélegzet-visszafojtva hallgatom, miféle kalandja volt egy liftben. Ismerős érzés jár át, úgy hiszem, tudom, miről beszél.
- Na igen, és ha rád mászik, arra hivatkozik, te provokáltad!- így tudom elképzellni.
- Jobbik eset? Mi a rosszabb?- nem értem egészen. Szerintem rosszabb így behálózva lenni. Még csak azt sem mondhatom... Eszembe jut a pasas Lídia bulijáról. Abban a pasasban is volt valami. Biztos tudatában volt annak, hogy ő ellenállhatatlan, és ezt ki is vetítette. Még azt sem mondhatom, rossz volt, ahogy lekapott.
- Persze. Nekem sem természetes, hogy dobálózzak a csókokkal...- pirulok bele. Mert mit mesélheztnék erről? Az első pasas, aki megcsókolt, összetört, a másodiknak én tapostam a lelkébe (?). Aztán... Sebastian olyan, mint egy álom. Az unokatesóm meg... Nos, tök mindegy, hogy valaha izgatta a fantáziám, és valószínűleg jelen időben én az övét. Lehet, ezt csak ugyanúgy beképzelem, mint azt, hogy Lio valaha szeretett. Miért is lennék elégedetlen? Jó emberrel vagyok, jó időben, jó helyen. Suzy csak megerősít benne, hogy nem baj, ha másképp gondolkodok, mint Seby (vagy Reeven).
- Én sem. Sokak gondolják úgy, gyengébbet, kisebbet bántani egyenes út az akasztófához... - nos, szó ami szó, büntetni kellene ezeket. Suzynak már így is erősa téma. Befogom.
- Ez az. Különbözőek vagyunk. Valami alapján eldől, kedves-e számomra valaki vagy nem, nem?- és persze, ugyanez fordítva. Én sem vagyok mindenki számára szimpatikus.

- Nem jellemző rám, hogy egyszerre sokat igyak. Rongybaba leszek, és nem ura önmagamnak...- megint pirulok.- Néha borozunk Sebyvel, és megiszok egy sört, ha éppen olyanom van, de egyedül... nem szokásom.
Az alkoholos kajákkal meg nem sűrűn próbálkozom.
- Félek, meg se kóstolná...- nyúlok zavartan az arcomhoz. Annyiszor mondta már, hogy nem kell kísérletezgetnem, hogy már nem is merek.
Visszafogottan mosolygok rá. Talán nem is hinné el, mekkora stressz ez nekem. De jól tudom, magamnak csinálom, és nem okolom érte Sebastiant. Kár, hogy nem születtem francia péknek.
Suzy csupa energia és lelkesedés. Irigylem érte, hogy ilyen sok tapasztalata van már Josh-sal kapcsolatban. Azt hiszem, Sebastian nem díjazná, ha minden nap máshol ennénk. Időnk se lenne rá, úgy hiszem.
- Hogy oldjátok meg? Úgy értem, a közös kajálásokat. Előre terveztek vagy random mentek valahova?- kíváncsiskodom. Számomra ez nagyon izgalmas.
Ahogy Suzy kérdése is izgalmas.
- Azt hittem magamról, gyáva vagyok, de az utóbbi időben Reevennel nagyon sok mindent próbáltunk ki. És azt hiszem, egyre jobban kíváncsivá tesz ez az egész. Szóval, nyitott vagyok, mint egy könyv, azt hiszem, lassan bármire rá lehetne venni!- mondom általánosságban, aztán konkretizálok- Romantikus vagyok, ezért szeretném látni Párizst, Veronát, Velencét... De ugyanilyen szívesen mennék el a világ legvégére, ahol nincs cilizáció, csak a természet és a mindent elsöprő szerelem... - elpirulok- Hülye álmok, mi?
Néha úgy érzem, az idő minden elrontója. Mindenki fut, szalad, rohan, a dolgát intézi. Minden fontosabb, mint aminek igazán annak kéne lenni. Ezért is vágyom olyan erősen arra, hogy kiszakadjunk innen... Ha csak néhány napra is, de csak egymásnak lennénk Sebastiannal... Olyan jó volna!

_________________
Amelia
Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 29
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Csajos nap, csak csajoknak! ~ Lia & Suzy   Pént. Feb. 19 2016, 20:55

Szomorúan bólogat, hogy így már érti. Ehhez nem fűzne semmit, nem is lehet nagyon mit. Inkább eltereli a másik figyelmét a pucér pasival.
-Persze... és arra mit mondasz? Nem? Hát akkor már nincs kiút...
Aztán hüledezik.
-Mi az hogy mi a rosszabb? És ha egy erőszakos állat lett volna, aki letépi rólam a ruhát és ott erőszakol meg, vagy üt le vagy akármi? Hát mit csinálok, elszökni sem tudok, be vagyok oda zárva!
Nem is érti mit nem ért a másik ezen, neki annyira nyilvánvaló.
-Nem tudom nagyon megérteni azt, aki igen, de végül lehet egy jó indoka bárkinek. Meg neki legye jó, ilyenek, de én nem vagyok az a fajta.
Von vállat. Nincs sok tapasztalata. Két férfival csókolózott eddig, ami nem sok, tudja.
-Legalábbis jó lenne legalább a börtönhöz de... hah, hagyjuk is.
Ez a téma csak lehangolja, azt meg nem akarja. A kedvelés kapcsán bólogat, hogy egyet ért.

-De egyedül nem is jó... én sem szoktam, én beálmosodom tőle, meg nagyon hangos leszek és még annyira sem lehet követni a gondolkodásmódom, mint amúgy. Szóval hanyagolom, vagy jóóó sokat eszem előtte!
Nevetgél, vicces mikor be van csípve, azt mondják, de mindig fáj a feje egy idő után, annyira nem szereti.
-Ettől miért félsz? Ő baja. Magadnak csináljál azért, ha szereted, gondolom az nem zavarja.
Lenne egy rossz pontja Draytonnak ha mégis.
-Is-is, mikor hogy. Általában mindig a másik választ következőleg, kinézünk valamit a neten, ilyesmi. Van hogy megkívánja az egyikünk az egyik kaját és oda megyünk. Csak az időpont fix általában, mert kötött a napom, szerencsére Joshé nem annyira, így tud igazodni általában, de próbálok én is. Úgy sem a kaja a lényeg, hanem a találka!
Mosolyog szélesen, nagyon élvezi ha egy héten többször is látja Josht.
-Nem, ez tök jó, néztetek Sebastiannal valami világvége kis falut nyaralni, vagy hogy jött ez a szerelmes dolog a kietlenben? Velence amúgy jaj de szép lehet a gondolákkal! Az olaszok amúgy is viccesek, hevesen magyaráznak meg hangosak! Meg sokat mosolyognak állítólag, tök jó lehet! Egyszer elmennék oda, csak úgy, megnéznék mindent, bebarangolnám a várost! A természetet meg a kempinget én azért nem szeretem mert sok a bogár. Meg a pókok... mindenütt ott vannak és undik! Tök ijesztőek... félnék az erdőben is, hogy este rám másznak! Én már el vagyk kárhoztatva a városra!
Nevetgél, a fóbiáival nem tud mit kezdeni, nem lenne jó túra társ...

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Amelia Simeon
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : ápolónő
Hozzászólások száma : 1178

TémanyitásTárgy: Re: Csajos nap, csak csajoknak! ~ Lia & Suzy   Szomb. Feb. 20 2016, 23:33

Suzynak nem kell kifejteni, hogy nem mindenkinél ideális az anya-lánya kapcsolat. Nem is szeretnék róla beszélni (anyámról). Az utóbbi időben még inkább haragszom rá, mint amikor együtt éltem vele. Hogy lehetséges, hogy hazugságban tartott egész életemben? Nehéz efölött napirendre térni.
- Ez finoman szólva is pszicho-terror, és nagyon nehéz kikeveredni belőle... - bólogatok. Még kedvesnek és hízelgőnek tűnik egy helyzet, de aztán elromlik minden, és vissza sem lehet vezetni, mit kellett volna másképp csinálni, esetleg elkerülni az egészet.
- Oh, igen, ez igaz- lesápadok, amikor az erőszakról beszél. Bár ennek is több fajtája van, egyikre sem lehet felkészülni. Jöhet idegentől a támadás, és jöhet olyantól is, akiről álmunkban sem feltételeztük volna...
- Az apám azt mondta, ha megtámad egy férfi, essek neki a szemének. Karmoljak bele, vagy hasonló. A fájdalom miatt el fog engedni. De még akkor se hagyjam békén, rúgjam meg a legérzékenyebb pontjáén és hívjam rá a zsarukat...- Noha apámat tisztelem, nem biztos, hogy meg tuzdom fogadni a tanácsát. Egyszerűen csak azért, mert távol áll tőlem az erőszak bárminemű formája. Azt hiszem, akkor se tudnék ilyet tenni, ha saját életemről van szó.
Suzyra mosolygok, ahogy arról beszél, mit gondol a csókról. E tekintetben én sem vagyok fedhetetlen, én is követtem el hibákat(?), sem okom, sem jogom bírálni azokat, akik másképp gondolkodnak, mint én (vagy Suzy).
Egyetértően bólintok, hogy hagyjuk el a nyomasztó témát. Már így is többet beszéltünk róla, mint amennyit kellett volna.

- Hangos leszel?- kérdezem vissza nevetve- Úgy érted, hangosabban beszélsz, vagy netán énekelgetsz?- van némi élményalapom a detoxikálóból. Bár oda annyira részeg embereket szoktak behozni, hogy először nincsenek is maguknál.
- Nekem se célom, hogy ne lehessen követni...- nevetgélek- , de segít ellazulni. És időnként jól esik úgy ellazulni, hogy megfeledkezhetek mindenről.
Nap mint nap problémákat kell megoldani, és életekért vagyok felelős, ha nem is közvetlenül. Ha nem is akarom, mindez hatással van rám, és legbelül időnként nyomaszt is, ha reménytelen helyzetekkel találkozok. Nem tudom függetleníteni magam mindentől, nem tudok a tragédiákon csak úgy átlépni, mindig keresem a lehetőséget, hogyan tudnék mégis segíteni. Olyan ez, mint állandóan készültségben lenni. Lemerít. Azért igyekszem lefoglalni magam más dolgokkal, hogy feltöltődjek. De néha éppen tompulni jó...
- Ha magamnak csinálok valamit, mindig kínálom őt is. Mondta már, hogy neki nem hiányzik a kenyér... És attól tartok, ezt is csak próbálkozásnak venné, mintha nem értenék a szép szóból- nem azzal van a baj, hogy nem értem, mi a nem, hanem hogy nem tudom megállni, ne kínáljam meg belőle, akármit is készítsek (magamnak). Kis adagot amúgy sem tudok (és nem is érdemes) csinálni.
A szokásaikról kérdezem, hogyan választanak helyet, ebédet. A válasz sokkal egyszerűbb, mint gondoltam.
- Nagyon szerencsések vagytok!- mosolygok rá. Én túlreagálom ezt is. Ezért szeretem jobban, ha Seby főz. Én tuti, megeszem, amit csinál. ( Csak ne máj legyen és ne kelbimbó.) De azt sem várhatom el, mindig ő főzzön. Így is hálás vagyok, amiért időnként leveszi rólam ezt a terhet.
Suzyval aztán bensőségesebb témáról beszélgetünk.
- Nem, eddig még nem. Az ötlet... Igazából csak arról szól, hogy szeretnék úgy kettesben lenni vele, amikor senki és semmi nem zavarhat meg bennünket. Itthon mindig van valami: vagy nekem kell menni dolgozni, vagy neki van munkája, fordítanivaló, javítanivaló, készülnivaló... Az ember azt hinné, milyen könnyű egy tanár dolga, hát nem az. te is sokat készülsz az óráidra? - és akkor még a rádióról nem is beszéltünk.
Aztán, hogy mindenre reagáljak, amit mondott, hozzáteszem:
- Nos, ha ez valóban igaz, akkor te az olaszokkal ittasan jönnél ki a legjobban!- kacsintok, csak hülyülök, de éppen ő mondta, hogy hangosabb lesz, ha többet iszik a kelleténél.
Bólogatok, hogy jelezzem, én is szívesen sétálgatnék a világ nagyvárosaiban. Főleg azokban, amelyekről olvastam már, hiszen akkor láthatnám, mennyire egyezik az elképzelésem a valósággal. Noha az idő telik, és sokminden megváltozott azóta, minden helynek megvan a maga hangulata, úgy hiszem...
- Szóval, ha Josh hívna el a természet lágy ölébe, nemet mondanál? - kételkedek. Ha szeret vele lenni, talán ezt is bevállalná vele. Vagy Josh olyan figyelmes, hogy olyan helyre vinné, ahol előtte kiírtotta az összes pókot és bogarat!
- Hidd el, abban is van romantika, ha ki tudsz szakadni a városból. Bogarak ellen is van orvosság!- rovarírtó, ~riasztó... Annyi féle cucc van már forgalomban, csak alkalmazni kell őket. Engem nem riasztana el a kirándulástól, hogy bogarakba akadhatunk. Mondjuk, a kígyóktól félnék...

_________________
Amelia
Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 29
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Csajos nap, csak csajoknak! ~ Lia & Suzy   Vas. Feb. 28 2016, 23:10

-Hát jóó, de ott hirtelen nem hiszem, hogy tudnék fókuszálni hogy célozva rúgjak vagy karmoljak... és ha lefog? Nem tudom... Ijesztő lenne nagyon is.
Húzza össze magát, hogy bizony ő túl gyáva ehhez, nem hiszi hogy menne, bár ki tudja. Logikus ezekre menni, csak épp nem is egyszerű ott és akkor.

-Úristen, ha énekelnék kiürülne a helyiség! Nem, nem, csak hangosabban beszélek, túl akarok beszélni mindenkit, de nem tudom miért, csak mondom és mondom állítólag.
Nevetgél, szörnyű részegen, Mike mindig megfogadta nem fogja itatni, de aztán mégis, mert néha becsúszott.
-Persze, de én csak a fincsi alkoholokat szeretem, ami itatja magát és nem érzed, hogy erős. Na, hát ezzel simán el lehet szúrni, hogy csak kicsit igyál!
Nevetgél tovább, ő próbálta, de ez a mértéktartás az első pohár után eltűnik és... hát nem kell magyarázni.
-Hát... akkor ne is kínáld, csak szól ha kér nem? Ezen kár stresszelned, ez csak kaja.
Von vállat, mert szerinte Lia túlbonyolítja kicsit. Sebastian nem gyerek, hogy ne tudjon dönteni vagy kérni, esetleg megcsinálni magának.
-Igen, de ha épp mindkettőtöknek van egy óra szünete, ti is megoldhatjátok. Csak akarni kell!
Joshban ez a jó, akarja, tehát valahogy megoldják, ha nem is annyi időre, vagy olyan minőségben vagy kényelemben, de összehozzák a találkát 1-2 órára mindig, ha többre nem is mert nem érnek rá, csak kicsit.
-Hmmm, hát át kell gondolnom hogyan magyarázzam el, igen. Mert sokszor csapongok, akkor nem tudnak követni és nem értik. Szóval le kell írnom magamnak és ragaszkodni a pontjaimhoz. Meg a sok beadandót elemezni kell, meg a szakkör, oda is kell készülni, hogy mi legyen a téma, milyen eszközt helyezünk előtérbe, ilyesmi. Ez mind idő, én még nem is dolgozom ott annyit, kevés órám van. Én a galériában többet vagyok, de ott is sok a munka, főleg ha határidős.
Von vállat, hogy nem tudja teljesen megítélni.
-Ú, tényleg, de mi van ha ők is isznak? Milyen hangzavar lenne már!
Nevetgél az olaszok miatt.
-Neeem mondanám, hogy nemet mondok, max alkudoznék vele, hogy ne sátor legyen hanem faház és ne az erdő közepe, hanem kemping...
Kínos mosoly, de van ami nem vonzza, de nem akarná, hogy Josh kedvét is szegje a dolog hogy ő maga sem tudja maximálisan jól érezni magát.
-Amikor Santa Barbarában voltunk az kisebb város, az nagyon tetszett, a tengerpart, a kikötő, meg minden. Nekem az is jó volt, sőt... én jobb szeretem a városokat, persze ha nagyon el akarna menni egyszer valami vadomba kibírnám, de... megkérdezném Draytont, ő nem-e imád horgászni mondjuk, mert akkor ők sűrűbben elmehetnének oda, én meg a többi helyre vele és akkor Josht sem fosztom meg, magamat sem gyötröm a kelleténél többször.
Nem érzi úgy, hogy mindenben igazodnia kéne mindig, inkább nagyobb teret hagy a másiknak, ennyi. Amúgy sincsenek összenőve, hogy mindent ketten kelljen csinálni.
-Miért, ti mindenhova együtt mentek Sebastiannal?
Ugrik kicsit, mert ő gondolatban erre következtetett.

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Amelia Simeon
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : ápolónő
Hozzászólások száma : 1178

TémanyitásTárgy: Re: Csajos nap, csak csajoknak! ~ Lia & Suzy   Pént. Márc. 11 2016, 20:50

- Ez igaz...- lehorgasztom a fejem. Talán nekem is rúgkapálni kellett volna, karmolni, harapni, hátha gyorsabban megúszom... De ki hitte volna...?

- Ne már!- Az emberek azt gondolják magukról, hogy részegen nem tudnak énekelni. Pedig akkor tudnak igazán! Igaz, hogy némelyek aztán nem tudják, hol az elég. Viszont azt simán el tudom képzelni, hogy Suzyra rájön a szómenés, így amikor ezt ecseteli, nevetek.
- Uh, ez ismerős- legyintek, hagyjuk is, könnyen el lehet csúszni, én sem tagadom.
A kenyérfélék kontra Sebastian megoldásra Suzynak új ötlete van, és igaz, ami igaz, ha van itthon belőle, az nem kötelezi arra, hogy egyen belőle. Ha akar, eszik. Ha meg nem akar, nem eszik. Csak a lelkemnek fontos, hogy ne érezzem visszautasításnak, ha hozzá se nyúl... De ez már az én bajom.
- Én 12-ben dolgozom, és Seby is blokkokban, pont azért, hogy a lehető legkevesebb időt töltsön a suliban. Így is sokat van bent a tanórákon kívül is, mert szakkört is vezet... De ha minden jól megy, délután vagy este találkozunk, ha futólag is..., ha meg nem, halljuk egymást, van telefon...- mondhatni, hogy napi szinten találkozunk, mert nagyon ritka, ha éppen nem. Bár szerintem túl keveset ahhoz képest, hogy együtt élünk. És ez nem akarás kérdése. Ha akarnék se jöhetnék ki az SBO-ról, néha még ebédelni sincs időm, azon kívül meg itthon vagyok, amennyit csak lehet.
Kedvelem Suzyt. Tetszik az az életerő, ami árad belőle, csupa lendület, csupa tűz. Nagyon illik rá, amit elmesél magáról. Bólogatok is, hogy értem... Legalábbis eddig sikerült követni.
- De ez csak azt jelenti, mindenről van véleményed, és bátran meg is mered osztani másokkal. Szerintem ez tök jó, kevés ilyen embert ismerek!- nézek rá elismerően.
- A galéria a fő munkahelyed, igaz? Kiállításokat szervezel? - szeretem a szépet, de már régen jártam kiállításon. Valahogy elmaradtam ezektől a dolgoktól.
Nevetünk az olaszok miatt. Hát az micsoda beszédes népség! Nem tudom, Suzy tudne annyit inni, hogy le tudja őket hengerelni...
- De legalább mész...- mosolygok rá. Mert ez is több a semminél. Josh meg majd sátorozik Sebastiannal. Hoppácska, azt se tudom, ő szeretné-e?
- Okos asszony vagy te, Suzanna- kacsintok a lányra. Látszik, hogy nem lottón nyerte az eszét. Úgy gondolkodik, hogy mindenkinek jó legyen. Kecske és káőposzta tipikus esete. Bár én lennék ilyen találékony!
- Többnyire. Bár nekem is vannak programjaim Reevennel, neki is vannak Josh-sal, meg a többi barátaival. De nem túl gyakran vagyunk külön. Így is kevesebb a közös szabadidőnk, mint amennyi normális... - bár ez is vitatéma odabent: menni közös szabadidő normális? Néhány kollega legszívesebben elmenekül otthonról, olyan házsártos vagy épp unalmas a társa.
- Ha együtt vagyunk itthon, akkor sem biztos, hogy ráér velem foglalkozni, mert készül az óráira, javít, fordít, vagy a rádióra készül. És nem is várom el tőle, hogy szórakoztasson, ha itthon vagyok, feltalálom magam... De szeretem a közös programokat. Tudod, amikor kiruccanunk: egy mozi, egy vacsora, időnként táncolni járunk. De az is jó, ha itthon főzünk közösen, vagy nézünk egy filmet, vagy csak olvasunk az ágyban...- amikor passzívan töltünk időt egymás mellett, abban is van valami, ami... jól esik. Nem vagyok bonyolult lélek.
- Mesélj egy kicsit, milyen volt Santa Barbarában?- ha már felhozta, biztosan szívesen beszél róla. Én csak annyit tudok a helyről, hogy kellemes fürdözőhely, a turisták nagyon szeretik.

_________________
Amelia
Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 29
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Csajos nap, csak csajoknak! ~ Lia & Suzy   Csüt. Márc. 17 2016, 19:47

-Deee, komolyan!
Nevetgél, mert szerinte neki nincs hangja se így, se úgy.
-Neked is van necces sztorid a fincsi piák kapcsán mi?
Kuncog hallva Lia reakcióját, sejti hogy neki is van vaj a füle mögött!
-Akkor meg mi bánt? Úgy mondtad, mintha sehogy se tudnád vele megoldani, bezzeg én Josh-sal!
Néz a másikra, hogy akkor nem érti hol a gond.
-Hát... inkább csak kicsúszik mint nagyon átgondolnám...
Pislog a másikra, mert nem tudja ezt most honnan szűrte le. A galériára bólogat.
-Hát részmunkaidős állás, mert doktorin vagyok, azért tudok tanítani is. De a kiállításokat nem én szervezem, csak keretezem a képeket, meg kirakom őket, úgy szervezem hogy valami struktúra szerint rakom ki, meg ilyenek. Ha meg nem, akkor mindenféle időszakos munkákat csinálgatok.
Ecseteli mit is csinál, mert nem szervező.
-Ha szeretné megyek, egyszer-egyszer bármi lehet jó. Bogarak ide vagy oda.
Mosolyog Liára, majd nevet, hogy okos lenne, inkább cak alkudozós mint egy kofa.
-Miért, mennyit tartanál normálisnak?
Ő sosem nézte mennyi lenne az átlagos, mert ha ő elégnek érezte elég volt, ha nem akkor meg noszogatta Mike-ot.
-Szerintem nem is lenne jó ha folyton egymáson lógnátok. Nekem például kell a magánszféra, mert ha festek, akkor csak arra figyelek, de néha nekem kell egy kis magány. Most kijut belőle bőven persze, de így visszagondolva.
Aztán kérdezik Santa Barbarát.
-Ó, az nagyon klassz volt! Voltunk a tengerparton, meg halásztunk, meg voltam Josh sulijában, ahol tanult, láttam róla kiskori képet, hogy mennyire cuki volt! Nagyon édi! Meg vacsiztunk az egyik étteremben ami ránézett a tengerre, tök szép volt. Meg rajzoltam a testére mintha tetkó lenne! A vállát, meg a mellkasát, huh, duplán élveztem, ha érted...
Nevetgél kicsit elpirulva, mert nem hogy festhetett, de milyen vászna volt már! Elő is kapja a telefonját, mert lefényképezte, meg is mutatja.
-Josh tök cuki volt, mondta tetszik neki, atlétában flangált aztán az utcán. Hmm... nekem ezek tetszettek a legjobban, gyűjtöttem kagylókat is, mert szoktam. Szóval nagyon jól éreztem magam, szerintem Josh is, amúgy is rég volt otthon. Már a városban, úgy értem.
Mert lakása már nincs ott a férfinek, arra nem tér ki, hogy arra is jártak.

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Amelia Simeon
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : ápolónő
Hozzászólások száma : 1178

TémanyitásTárgy: Re: Csajos nap, csak csajoknak! ~ Lia & Suzy   Szer. Márc. 23 2016, 16:35

- Van...- apró fintor, hogy velem is megesett, de egymás között vagyunk- az egyik kolleganőm eljegyzési (vagy leánybúcsúztató) partyján ittam többet a kelleténél. Valami édes lötty volt, itatta magát, és hát... - a tenyerembe temetem az arcom, megint ég. Hibásnak érzem magam. Még most is, pedig Sebastian szerint nem is kéne foglalkoznom vele- Megismerkedtem valakivel, táncoltunk, megcsókolt, aztán szobára akart vinni. Az a baj, csak az utolsó ellen tiltakoztam, pedig már Sebastiannal éltem.
Ég az arcom. Sosem fogom megbocsájtani magamnak, hogy eljutottam odáig. Talán már akkor, amikor táncoltunk, vagy amikor ölbe kapott, közölni kellett volna vele, hogy kapcsolatban élek. De nem szóltam. Hagytam azt is, hogy megcsókoljon, és csk az térített észre, amikor már majdnem késő volt.
- Úgy érzem, nehezebb is- nézek komolyabban Suzyra. Nem tudom, őt mennyire meríti ki a tanítás, én néha úgy érzem magam, élő halott vagyok. Ha éjszakás műszakot viszek, a délelőttöm biztos alvással telik, aztán főzök, mosok, pakolászok, takarítok... Nem várhatom el, hogy mindezt Sebastian egyedül csinálja, és amikor nem vagyok otthon, ő is kiveszi a részét, ami azt illeti. Mindemellett Sebastian valóban sokat készül: ott vannak a magánórái, a rádió, és az iskolai óráira is mindig rendesen készül; fontos számára, hogy érdekesek legyenek az órái. Ismerem jól a stílusát, engem is tanított. Szerettem neki felkészülni... Nem tudom, így volt fair.
- Ösztönös vagy!- mosolygok. Én ettől már sokkal bátortalanabb.
- Ah, értem...- billentem félre a fejem. Suzy erre vonatkozó munkáját egészen másképp képzeltem.
Összemosolygok vele amiatt, hogy Joshsal a bogarakat és a sátrazást is bevállalná. Önmagában ez le kéne hogy vegye Josht a lábáról. Tudja ő, hogy mit vállal érte ez a lány? Megáll az eszem...
- Nem tudom. Szerintem minden párnak megvan a maga "normálisról" alkotott elképzelése. De mi még a kapcsolatunk elején járunk, sok időt kéne töltenünk, hogy jobban ismerjük egymást, meg hogy szórakozzunk... nem is tudom. Az az elképzelésem, hogy idővel minden kisebb és kevesebb lesz, és én most is keveslem... szóval...Hiányérzetem van, na- vagy valami nagyon ehhez hasonló.
- Nem kétlem, ez így is van. Ahogy neked, nekem és Sebynek is vannak igényei. Nem akarom korlátozni, amikor úgy tartja kedve, nélkülem megy el valahová. Vagy éppen Josh-sal tölti a hétvégét. Ez normális, én is szeretek magamban csinálni dolgokat. tudod, amikor nem zavarhat senki...- Egyetértek azzal, amit mond, csak úgy érzem, mindezek nincsenek egyensúlyban. De korábban nem volt még élettársam, fogalmam sincs, hogy működik ez máshol, másokkal.
Aztán kérdezem SB-ról, ha már szóba hozta, és lelkesen mesél. Nem kétlem, hogy jól érezték magukat. Úgy tűnik, Josh nem hagyta unatkozni. Azért remlem, pihentek is!. Megmutatja, milyen tetkót festett Josh-ra.
- Wow, nagyon jól néz ki!- az intarziamintákra emlékeztet. Szép nagyon.
- Egyszer én is engedtem, hogy fessenek rám...- mesélem Suzynek. Bár sokkal kisebb és egyszerű minta volt, mégis kedves ötlet.
- És te nem akartad, hogy Josh fessen rád?- kérdezem, kissé pironkodva. A gondolatra is borzong a bőröm, hogy mi, sebyvel ilysemit csinálnánk egymással. Annak szex lenne a vége. Vajon Suzynál meddig tart a "korai még"?_________________
Amelia
Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 29
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Csajos nap, csak csajoknak! ~ Lia & Suzy   Csüt. Márc. 24 2016, 20:29

-Úh, ennyire ciki dolgot csináltál?
Mereszti a szemét, mert furcsa, nem nézte ki a másikból, de látszik megered a fantáziája, mert a másik csak eltakarja az arcát de nem mond semmit.
-Hát igen. Nagyobb a felelősség, mégiscsak tudást adsz át.
Mondja a tanításra, mert kicsit stresszeli még hogy szerepel de kezd belejönni.
-Igen? Hát mondjuk ez igaz... bár Mike erre mindig azt mondta meggondolatlan.
Kuncog kicsit, mert nem gonoszságból mondta a másik sosem.
-Tényleg? De hát már együtt laktok, előtte is randiztatok... nem érzed "elégnek"? Valahogy nem mondanám rátok hogy friss pár vagytok, olyan... rutinosak vagytok már, legalább is az én szememben.
Csodálkozik rá, hogy Lia szerint ez még csak a kapcsolat eleje. A hiányra bólint.
-Akkor szorgalmazz valami tartalmasabb programot vagy több egyszerűbbet. Elfáradni sem lenne jó.
Mert ha ennyire hajtja magát mindkettő, nem lenne ideális.
-Az nem korlátozás ha több programot szeretnél... nem kell a hetet telezsúfolni.
Nem érti hol lehet a gond, mintha Amelia félne szervezkedni, ajánlani, javasolni. Pedig Sebastian neki eléggé kompromisszum késznek tűnt. Vagy csak túl nyájas és amúgy akaratos, nem tudja, alig ismeri.
Lelkesen mesél SB-ról is, képeket mutogat Joshról, azaz a testfestéséről.

-Tényleg? De jó, és mit?
Lelkendezik tovább, viccesnek találja a testfestés, bár tetoválónak nem menne.
-De, festhetett volna, nem zavarna. Mintha beszéltük is volna, de lehet nem mostanra értette, mert elmaradt. Bár elé csikis tudok lenni, szóval félek végig kuncognék!
A pironkodást nem érti, mi van ebben? Nem intim helyre kérné a festést, ezt sejtheti a másik. Látszik is kérdés bujkál a tekintetében, ""mire gondolsz""?

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Amelia Simeon
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : ápolónő
Hozzászólások száma : 1178

TémanyitásTárgy: Re: Csajos nap, csak csajoknak! ~ Lia & Suzy   Szer. Márc. 30 2016, 17:39

Suzy elkerekedett szemeit látva inkább mégis beszélek. talán rosszabbra gondol, mint amennyi történt, bár szerintem ez is elég rossz.
- Ja. Nekem ciki. Sebastian azt mondta, ne is foglalkozzak vele... - vonok vállat- Egy csók volt. Nem is hosszú, nem is én adtam, csak ... - az ajkamba harapok. Talán ebből is érti, megelőzhettem volna, ha nem iszok. Bár ha jobban meggondolom, a csók csak a hab a tortán. Ha ittas voltam és kihívó, minden az én hibám. Vagy a piáé. Amit én ittam, saját kedvemből, nem itattak le. Szóval, az egész az én hibám.
- Mindenkinek van felelőssége. Annak is, aki a konzervgyárban dobozol...- mondom erre. Nem hiszem, hogy az én munkám pl kevésbé felelősségteljes. Hivatkozhatnék arra, életek vannak rán bízva, de ezek csak nagy szavak. Az oktatásügy éppen olyan fontos a szememben, épp azért nem állok le vitatkozni.
- Te tudod, mlyen helyzetekbe sodródsz emiatt...- mosolygok rá. Előttem nem volt még ciki, hogy szókimondó; de elképzelhető, hogy vannak olyan helyzetek, amikor nem kifejezetten előnyös.
- Na, akkor most vedd elő az őszinteségedet: rutinosnak vagy unalmasnak? - Mondjuk van előnye annak, hogy nyugisban élünk; tűnhetünk úgy, éveken át csiszolódtun össze. Talán tényleg illünk egymáshoz. Vagy..., ha unalmasak vagyunk mások szemében... Vajon Sebastian pörgősebb életre vágyik, kalandokra?
- Van ötleted?- kérdezek, mert olyan lazán beszél erről, mintha a világ legegyszerűbb dolga lenne. és lehet, hogy így van, csak éppen nekünk nem jut eszünkbe.
- A hetünk mindig zsúfoltnak tűnik...- tényleg ritka pillanat, amikor leülhetünk, hogy nincs mit csinálni.
Kicsit górcső alatt érzem magam, magunk, és nehezen beszélek bárkinek is magamról, a kapcsolataimról. Nem nekem való ez, ennél zárkózottabb vagyok, ha pasikról van szó, ha érintőlegesen is. Suzy azonban szívesen és nyíltan beszél Josh-ról és a progjamjaikról.
- Ó, csak egy apró jelkép volt, a nyakszirtemen; a reményé- mosolyodom el. Néhány nap alatt le is kopott, épp, ahogy usui megjósolta.
- Bocs, Suzy... Ne haragudj, piszkos a fantáziám, nekem már mindjárt az jutott eszembe, mit fogtok csinálni utána...- elvörösödök, pedig a szex jó dolog. De ha Sebastian a testemen matat, tuti, hogy megkívánom. - El tudlak képzelni benneteket... úgy... Ez olyan fura? Szerintem cukik agytok együtt- elmosolyodok. Talán elnézi nekem, hogy máris összeboronálnám őket.

_________________
Amelia
Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 29
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Csajos nap, csak csajoknak! ~ Lia & Suzy   Vas. Ápr. 03 2016, 18:01

-Lekaptak? Hát az megesik, meg elmondtad Sebastiannak, ha ő nem foglalkozik vele te se tedd. A srác biztos nem tudta van pasid, én mindig hangoztattam hogy el vagyok jegyezve, ne akarjanak tőlem semmit ha nem volt ott Mike. Bocsáss meg magadnak csajszi, elmúlt, legközelebb jobban vigyázol a csávókkal.
Mosolyog, mondjuk ő nem ilyenekre gondolt, hanem felállt az asztalra táncolni vagy valami.
-Ez igaz...
Mosolyog vissza a másikra, minden munka fontos, ő sem becsüli le másokét. A cikis helyzetekre bólogat, de örül, hogy Ameliát nem zavarja a szószátyársága.
-Öööö ezt nehéz lenne megállapítanom. Nem mondanám unalmasnak, mert nem vagytok azok, Sebastian folyton pörög, én csak arra utaltam, össze vagytok már szokva, nem lepődtök meg a másikon, ilyesmi.
Mondja, de látszik nem igen érti a kérdést.
-Van olyan program amit előtte egyedül csináltatok de lehet közösen? Vagy olyan amit mindig is akartatok, de egyedül nem lehetett? Olyat kéne megcélozni.
Hirtelen ez jut eszébe, mert mivel nem ismeri egyiküket sem annyira nem akar csak úgy random programokkal dobálózni.
-Tényleg? De izgi! De miért pont a reményé? Aggódtál valami miatt? És erőt adott? Bevállt?
Nem akar tolakodó lenni, de érdekli.
-Ó... nem, nem hiszem, meg sem csókolt még, csak a kezem fogja, nem kapkod, én sem teszem... de én nem fogok kezdeményezni, lehet tetszik neki más lány is, vagy randizik még valakivel nem tudom, de eddig nem csinált... kétértelműt, csak zavarba jött tőle ha szóba jött.
Mondja kissé elesetten, mert ott a hajón mintha, mikor napoztak, de... aztán mégsem, meg utána sem, és... nem tudja mi van. De a boronáláson nevetgél.
-Nem fura, nagyon kedvelem Joshuát, jó pasi. Meg vicces és figyelmes, olyan kis önzetlen fajta. Meglátjuk mi lesz, még em hívott randira, már amolyan... randi-randira lehet csak az alkalomra vár. Türelmes vagyok, meg kellett is idő, mert Mike... hát azért egy nyolc éves kapcsolatot nem hever ki könnyen az ember.
Von vállat, nincs mit tenni, ő sem akart előre szaladni, lehet Josh se, de Joshon múlik ezután. Suzy vár, azon nem fog múlni.

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Amelia Simeon
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : ápolónő
Hozzászólások száma : 1178

TémanyitásTárgy: Re: Csajos nap, csak csajoknak! ~ Lia & Suzy   Kedd Ápr. 05 2016, 13:04

- Megesik? - kerekedik el a szemem. Ez olyan gyakran fordul elő? - Nos, igen. Őt nem izgatta fel különösebben a dolog. Mintha nem is érdekelné, vagy nem zavarná... Szóval, nekem furcsa volt. Engem jobban megviselt- hajtom le a fejem- Akkoriban még friss volt a kapcsolatunk, és mivel azelőtt nem sokkal ... hagytak el, nem vertem nagydobra. Már tudom, hiba volt. Mondanom kellett volna, azonnal, ahogy az a pasas megkörnyékezett. Inkább azért nézzen hülyének, hogy előbb bejelentem, van valakim, mint utóbb...

Amúgy nem szzokásom inni. Sebastiannal iszunk meg néha-néha valamit, de részeg már régen voltam. Reevennel is csak a röhögcsélésig jutottunk a pezsgővel, nem voltunk berúgva.
- Igyekszem. Az biztos, hogy többé nem fordul elő- mondom határozottan. Reeven próbálkozása más tészta, akkor nem voltam ittas. És azt... talán hagyni kellett volna. Így azt hiszi... Jaj, Reev...
Mindenféle téma szóba kerül, de Suzy könnyed természet, és jól esik vele beszélgetni. Sebyről is könnyű, tekintve, hogy ismeri.
- Oké, jó- mondom, kissé megkönnyebbülve. Az igaz, hogy sok meglepetést nem tudunk egymásnak okozni, ez inkább megelégedettséggel tölt el. Már abban a szempontból, hogy ismerjük egymás dolgokra adott reakcióit. Az életünk... lehetne izgalmasabb, de.. így is jó. - szólom el magam Suzy előtt, bár ez nem panasz.
Suzy szavain gondolkodom. Van egy csomó tevékenység, amit külön-külön végzünk, de abban épp az a jó, hogy a másiknak nincs köze hozzá. Nem hinném, hogy Sebyt lekötné a gyöngyszövés vagy a térfonás, és én sem ugrálnék vele a falakon. Kicsit veszélyesnek is tartom, de eltiltani nem fogom tőle, hogy mozogjon, tud vigyázni magára.
- Erre ne tudok kapásból válaszolni. Biztos van...- majd beszélgetek erről Sebastiannal. Hátha neki gyorsabban eszébe jut valami, mint nekem.
Suzy bepörög azon, hogy valaha jelet festettek rám. Megmosolyogtat, milyen apróságokon lelkesül fel.
- Azt tetszett a legjobban. Nem is túl bonyolult ábra, vállalható is- vonok vállat. -Hogy miben reménykedtem akkoriban? Már nem is tudom, rég volt. -Az egész eseményhez Usuit kötöm leginkább és a lámpaeregetést. Az gyönyörű volt. Ismét a pezsgőbuborékok jutnak eszembe. És Usui. Már jó rég találkoztunk.
Aztán Joshról...
- Ó...- csodálkozom egy kicsit. Mert én tudom, milyen lelkesen beszélt Suzyról. Úgy tűnt, bezsongott (amin nem csodálkoznék, őszintén)- Nem is azt mondom, kezdeményezz, de... ha tetszik, te is adhatsz le jeleket, nem?- picit oldalba bököm a karommal. Vannak férfiak, akiknek kell egy apró jel, hogy merjenek lépni. Josh is ilyen lenne? Csak abban vagyok biztos, hogy nem szoknyabolond.
- És összedőlne a világ, ha te hívnád randizni?- kérdem, és elgondolkodom. Lehet, Joshnak már ennyi is elég lenne, hogy összeszedje a bátorságát, és elmondja Suzynak, ami nyilvánvaló. Most legalább azt is tudom, Suzy miért visszafogott.
- Hű, nyolc év? Még most is nagyon fiatal vagy...- némelyeknek a házassága sem tart olyan sokáig.

_________________
Amelia
Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 29
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Csajos nap, csak csajoknak! ~ Lia & Suzy   Csüt. Ápr. 07 2016, 18:58

-Egy csomó pasi azt hiszi majd összepisiled magad, csak hogy kikezdjen veled, az elutasítást nem érti, de azt sem ha nem is érdekel. Velem is kezdtek már ki, sőt, volt olyan csávó, Mike egyik valami ismerőse, aki áthívott, már nem is tudom, kért valamit, átvittem és azt hitte na akkor lefekszem vele, meg ha elmentem akkor akarom meg ilyesmi. Azóta nem igen megyek pasik lakására, az volt a szerencsém, hogy nem volt erőszakos... Szóval a pasik sokszor túl önteltek, erre mondtam megesik.
Magyarázza, majd ő is meglepődik, hogy Sebastiant nem érdekelte hogy van egy... vetélytársa vagy hogyan fogalmazzon.
-És kérdezted miért nem érdekli? Vagy miért nem zavarja? Te vagy a barátnője, régen emiatt párbajra kellett volna hívnia a másik pasit!
Romantikus lánylelke megcsillanni látszik, de amúgy tényleg érdekli.
-Azért nem néznek hülyének. Max hirtelen keresztül kezd nézni rajtad, ami annyira szánalmas de... olyan is van.
Mert ha nem szingli a nő, akkor keres olyat aki az. Logikus, de attól még emberek maradnak mindketten, beszélgetni lehetne.

-Szerintem az izgalmasság relatív. Nem attól lesz izgalmas hogy mit reagál a másik, hanem attól hogy közös élmény valami. Rachel hugimmal mi is így vagyunk, ismerjük egymást mint a rossz pénz, de attól még izgi ha elcsavargunk valamerre amerre még nem, vagy megnézünk együtt valami filmet ami tudjuk tetszeni fog nekünk, hasonlók.
Próbálja kifejteni hogy szerinte nem baj, ha ismerik egymást Draytonnal.
-Beszéld meg vele, hátha közösen eszetekbe jut valami.
Von vállat, jobbat nem tud.
-Ah, pedig érdekelt volna teljesítette-e a kívánságod! Na mindegy.
Biggyeszti le szomorkásan a száját, de hamar lelkes lesz újra.
-Hát de egy csomót adok neki... Másnak nem hagyom hogy ölelgessen vagy puszilgasson, fogja a kezem. Rengeteget vagyok vele, kiöltözöm ha találkozunk... ha bármi direktet csinálnék, akkor már csak az lehetne ha lekapnám... vagy rögtön ágyba vinném, mert szó se róla, néha képzeletben jó lenne nekiesni kicsit. De persze nem, mit gondolna rólam!
Nevetgél elpirulva. De úgy érzi, ennél jobban nem tud megnyílni, kihívó nem lesz, de a kezdeményezés a férfi dolga. Hívja el randira. Igazira.
-Hát... ebből a szempontból maradi vagyok. Azokat a férfiakat szeretem, akik mernek kezdeményezni. Mert ha nem mer randira sem elhívni érted... én a határozott pasikat szeretem. Lehet ez hülyeség de... nekem ez kell ahhoz, hogy felbírjak nézni a páromra.
Szégyelli el picit magát, mert lehet lejjebb kéne adnia de... ezen kívül nincs sok igénye és ha ebből is lead... akkor bárkivel összejöhetne ennyi erővel nem?
-Tizenhat voltam, mikor Mike elhívott randira és megkért legyek a barátnője. Aztán mikor eljöttünk Los Angelesbe egyetemre, akkor eljegyzett és összeköltöztünk. De már két éve együtt voltunk, nem volt furcsa. De más fiúm nem is volt szóval... elég furcsa eset vagyok tudom. De szeretnék egy igazi randit, mert csak egy volt nekem eddig.
Vonogatja a vállát, hogy lehet felrakta a mércét, de nem akarja lejjebb venni. Maradi.

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Amelia Simeon
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : ápolónő
Hozzászólások száma : 1178

TémanyitásTárgy: Re: Csajos nap, csak csajoknak! ~ Lia & Suzy   Vas. Ápr. 10 2016, 14:15

- Ne is mondd. - Láthatja, egyetértek vele, noha több példát nem hozok fel. Elég az övé is, hogy tudjam, ilyen helyzettel akár minden lány szembesülhetne.
Suzy szavai megmosolyogtatnak. Nem hinném, bárki is párbajozna miattam. Pláne nem egy csók miatt. Emlékszem arra az estére. Veszekedtünk. És nem a csók miatt. Időnként nagyon megijeszt, hova lyukadunk ki egy-egy beszélgetés kapcsán.
- Ha majd jobban megismered Sebastiant, látni fogod, mennyire közvetlen. Ő mindenkit megérint, a barátait megöleli, megpuszilja. - Nem szívesen teszem hozzá, a testiség ténye kevésbé zavarta, mint hogy nem beszéltem róla, Sebyről.
- Ez olyan ciki, Suzy. Képzeld csak el, tényleg baráti alapon odamegy hozzád valaki, te meg azzal kezded, bocs, van valakim. A másik beképzelt libának tart, mert azt hiszed, rád akart mozdulni. Eleve kizárod a lehetőségét, hogy beszélgess -csak úgy- valakivel, akit talán soha többé nem is látsz. Én sem akartam mást... Csak jól érezni magam, beszélgetni egy kicsit... táncolni. Ennyit, nem többet.

- Igen, valahogy így gondolom én is- nem azt várom, Sebastian kiszámíthatatlan legyen, az inkább elbizonytalanítana. Így sem vagyok az önbizalom mintaképe.
Mosolyogva bólintok. Persze, majd beszélünk erről Sebastiannal. Megejthetnénk pl. a latexes koncertet, vagy elmehetnénk innen egy kicsit tényleg, kettesben. De mostanában olyan sok melója van, hogy még sétálni sem megyünk, olyan fáradt.
Szerencsére, vannak témák, amiken könnyedén átsiklunk. Örülök, hogy hagyja magát terelni. Josh és ő örömtelibb témának tűnik, mint az, milyen álmokat dédelgettem magamban (még Sebastian előtt).
- Uh, akkor nem tudom. Lehet, hogy konzervatív ésa hosszú udvarlás híve- Nem vagyok képben Josh szerelmi ügyeit illetően. Csak abban vagyok biztos, nem rohangál minden szoknya után. Nekem úgy tűnik, fontos neki Suzy. De az fura, hogy nem beszél az érzelmeiről. Legalább Suzy lenne képben!
Majd kicsit faggatózom Sebastian-nál, hátha ő többet tud, döntöm el magamban.
- Várj..., akkor ti most nem randiztok? - meggyőződésem volt, hogy randizgatnak. Seby szerint ugyanis minde olyan találkozó, ami az egymás megismerésére irányul, randi. Ebben a pillanatban nem értem Suzyt. Mire számít? Mit szeretne?
Aztán Mike kapcsán megértem. Az a fiú nagyon lehengerlő lehetett. Már az első randin eldöntötte, mit akar, ahogy Suzy is. Ritka az olyen kapcsolat, ami első találkozásra eldől.
- Megsúghatom ezt Josh-nak?- kérdezem, kissé kuncogva. Szeretném, ha öszejönnének, mert mindkettő szimpatikus számomra, és úgy tűnik, remekül illenek egymáshoz. És akkor valóban négyesben csinálhatnánk programokat. Ennek Seby is örülne.
...
Ha kimerítettünk minden témát, ami hirtelen eszünkbe jutott, lassan elbúcsúzunk egymástól.

_________________
Amelia
Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 29
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Csajos nap, csak csajoknak! ~ Lia & Suzy   Hétf. Ápr. 11 2016, 00:08

-Áh... hát érezni rajta valami ilyesmit, én is elég közvetlen tudok lenni csak ő... nem tudom mintha nem ismerné a személyes tér fogalmát, meg olyan... szóval kissé idegen nekem ez a viselkedés de persze, gondolom meg lehet szokni, ha megismerem jobban.
Sebastian neki akkor is olyan szoknyapecéres, azokat a fajta férfiakat pedig szíve szerint kerülné.
-Jaaaaj én sem ezt mondom. Csak annyit mondtam miután váltottunk pár szót, hogy jaaaj, Mike imádna téged, vagy uh, Mike ezt utálja, szóval végre valaki akivel tudok erről beszélni, ilyesmi. Akkor meg úgy is megkérdezi ki az a Mike és akkor mondhatom már hogy jaj bocs, ő a fiúm, csak ma nem tudott jönni, mert. Ennyi.
Magyarázza könnyedén, lehet innen szokott rá, hogy akkor is mesél Mikeról, ha épp nem is kell.

-Igen, meglehet. Ez nem baj, ez jó dolog. Én is konzervatív vagyok.
Mosolyog aztán később már Josh kapcsán.
-Háááát látod ez érdekes kérdés. Nem tudom eldönteni neki ez randi vagy sem. Mert a kezem megfogja és megölel, de nem olyan... intim összebújósan teszi, hanem mintha barátok lennénk vagy már régóta járnánk. Így nem tudom, neki ez randi vagy baráti tali. De azért nem mondanám randinak, mert inkább olyan hangulatúak mint egy sima találka. Nem hoz virágot, nem bókol sokat, hogy feltűnő legyen, ez most más... érted.
Próbálja megfogalmazni, miért nem meri randinak nevezni ezeket.
-Hmm, szeretném ha magától szedné össze magát, nem azért mert rá lett szólva. De félek ha mondod Sebastiannak túl pletykás hogy ne mondja tovább. Ki tudja milyen tanácsot adna neki nagy lelkesedésében!
Nevetgél, kinézi a srácokból valami extra romantikusat dobnának össze. Bár lehet nem, fogalma sincs. Rá hagyja Ameliára, lehet Joshnak ez tényleg kell.
Aztán más, kisebb dolgokra is áttérnek, elbeszélgetnek, majd mikor már elég későre jár, Suzy megölelgeti új barátnéját és hazamegy, jelezve találkozzanak még, mert jól érezte magát.


//Köszi!//

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Csajos nap, csak csajoknak! ~ Lia & Suzy   

Vissza az elejére Go down
 

Csajos nap, csak csajoknak! ~ Lia & Suzy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-