Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 A teázói incidens - Seth&Naya

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Naya Shepherd
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 25
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: A teázói incidens - Seth&Naya   Szer. Okt. 07 2015, 18:08

A körülöttem lévő világ történéseiből csak nagyon kevés jutott el ténylegese a tudatomig. Ugyan érzékeltem a körülöttem zajló eseményeket csak nem igazán fogtam fel őket. Valahogy minden megszűnt létezni számomra pár pillanatra amíg belekortyoltam a meleg teámba. Higgadtság és nyugalom járta át az egész lényemet. Még egy rövid, szolid mosolyt is megengedtem magamnak. Valószínűleg kívülről egy saját maga társaságát élvező, jókedvű személynek látszódhattam. Vicces de most így az idilli teaház kellemes környezetének köszönhetően annak is éreztem magamat. Pedig egy negyed órája teljesen más volt a helyzet. Ha akkor valaki akár csak rosszul nézett volna rám azt ott helybe megfojtottam és feldaraboltam volna az egyszer biztos.

Eleve korábban kelet kelnem a tervezetnél, hogy a banki ügyeimet el tudjam intézi ami valljuk be egy lassú és idegőrlő folyamat. Na és ezek után még végig kellett ülnöm három előadást az egyetemen. Az alváshiány most is szokásos elengedhetetlen részét képezte a napomnak. Na de mind ez semmiség volt hiszen az életem már több mint két éve ebből áll jó részt ki. Jogosan merülhet fel a kérdés azokban akik ismernek, hogy akkor mi is akaszthatott ki annyira. Oké alapjáraton is könnyen fel lehet bosszantani de a mostani egy kivételes eset volt ami a saját figyelmetlenségemből adódott. Rossz idegállapotomat az okozta elő, hogy én igen szerencsésen a buszon hagytam a telefonomat. Amiről természetesen csak akkor vettem tudomást amikor hazaértem. Az ütő is megállt benne amikor konstatáltam helyzetemet hiszen alig egy hónapja vettem ráadásul nem voltam abban az anyagi állapotban, hogy egy újat megengedjek magamnak máris. A sok képről és információról nem is beszélve aminek tárhelyül szolgál a készülék.

Na de adrenalinban bővelkedve rohantam is vissza a buszmegállóhoz, hogy megvárjam, hogy a járat visszaérjen. Akkor szinte száz százalék, hogy képes lettem volna az ölésre megbánás nélkül. Az idő nem akart telni ahogyan a járat sem akart megérkezni. Egyre jobban elhittem, hogy többet nem látom viszont a mobilomat. Azonban oltári nagy mázlim volt mivel valaki leadta a sofőrnek ahelyett, hogy megtartotta volna. Szóval most már akár madarat is lehet velem fogatni. Erre a napra már bőven kiadtam az összes mérgemet és feszültségemet.

Az üvegcsészémért nyúltam, hogy újabbat kortyoljak a langyos zöld teából. Ha ezzel a pohárral végeztem akkor egyenesen hazafelé veszem az irányt. Nem akarok ezen a napon már semmimást csinálni csak feküdni és kiheverni mindent. Eléggé eseménydús volt így is már.
Nem nagyon tulajdonítottam eddig a környezetemnek túl sok figyelmet. Túlságosan is lefoglalt a merengés a szerencsétlenségemen. Szememet lassan körbejárattam a helyen. Fel sem tűnt az, hogy amíg bambultam magam elé milyen sokan lettek hirtelen. Jóformán már minden hely foglalt volt szóval jobbnak láttam ha indulok. Gyorsan megittam a maradék italomat és már álltam is fel a helyemről.
Megindultam a kijárat felé majd ingerülten tapasztaltam, hogy az ülőhelyemen hagytam a pulóveremet. Remek! Nem lakom messze de lefogadom ma elhagyok még valamit az úton ami a teázótól vezet az apartmanomig.

Szaporán megindultam visszafele, hogy begyűjtsem a hiányzó ruhadarabot. Viszont előzőleg a helyemül szolgáló ülőalkalmatosságon már más valaki foglalt helyet.
Vissza az elejére Go down
Seth A. Blackwood
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : sztripíztáncos, örömfiú - alkalomadtán
Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Re: A teázói incidens - Seth&Naya   Csüt. Okt. 08 2015, 16:00

Unalmas, szürke napom volt, az agyamra megy az a sok elméleti anyag. Mi a francnak? Ki fogja bemagolni? Nem bírom az elméleti órákat, főleg ahol kicsi a csoportlétszám és nem lehet fű alatt zenét hallgatni. Nem, a tanárnak be kell nyalni, ott ülni az első padban és úgy tenni, mintha minden szava aranyat érne.
Tökélyre kell fejlesztenem a nyitott szemmel alvást. Semmihez sincs kedvem csak hazamenni, vagy várjunk...ott zaj van! Marad a koli, remélem Usui nincs, ha igen elküldöm gyepet nyírni, vagy tudja franc. Ha nem mozdul meg, nem ad ki hangot, vesz levegőt, nekem úgyis jó. Mert nincs kedvem otthon hallgatni a nyögést, sikítást, van aki üvölt, kelendő a szado-mazo.
Talán nekem is kéne valami jól menő szerető, mint Ravernonnak. Bár francot! Ki akarna szeretőt tartani? Tök kényelmetlen lehet, ha van és állandóan vissza kell járnod hozzá. Mindig ugyanahhoz. Unalmas... Ezért nem értem őt se. Bár abból a szempontból igen, hogy fizetik a lakását. Nekem is fizethetné valaki.

Innom kell egy kávét, mert mindjárt elalszom! Mi ez? Teázó? Voltam én már teázóban? Vállatvonok, bemegyek, sok a csaj. Legalább a környezet kellemes. Az mondjuk nem, hogy tele van. Várni nem fogok, már fordulnék ki, mikor bénáznak előttem. Félrelökök egy kisgyerekes anyát és betolakszom eléjük, a kiszemelt helyükre.
"Lúzer"
Formázom az ajkaimmal. Minek szül gyereket fiatalon? Ha el akarja cseszni az életét, hát tessék, így a kölyökre figyel, nem a környezetére, fellökik, megelőzik. Mert ott a kölyök, aki visszahúzza. Szaporodni kell, de csak ésszel.
Van itt valami női felső, begyűröm a fejem alá párnának. Félig behunyom a szemem, mert a pincér biztos késni fog, annyian vannak.
Mikor felémáll a csaj, nem veszem a fáradtságot, hogy jobban kinyissam a szemem, lustán, de érthetően és magabiztosan közlöm.
- Egy jó erős feketét.

_________________
Carpe diem!
Vissza az elejére Go down
Naya Shepherd
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 25
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 11

TémanyitásTárgy: Re: A teázói incidens - Seth&Naya   Vas. Okt. 11 2015, 15:32

A mai napon a megszokottnál is durvább feledékenységem visszafordulásra kényszerített. Esküszöm ha még valamit elhagyok ami a tulajdonomat képezi dührohamot kapok. Talán ez valamiféle figyelmeztetőjel, hogy túlterheltem magamat. Vagy nemes egyszerűséggel a sok ramen roncsolta meg így az agysejtjeimet. Valahol anno olvastam, hogy az ilyen zacskós levesek nem csak a szervezetre hanem az agyra is nagy veszélyt jelentenek és hosszútávú fogyasztásuk emlékezet kieséssel is járhat. Igaz, hogy az elmúlt egy hétben nem sok időm és kedvem volt főzni ezért csak instant tésztás leveseket és társaikat fogyasztottam. Viszont reménykedem benne, hogy ha a cikknek van is némi igazság alapja akkor jóval több elfogyasztása után keletkeznének azok a bizonyos tünetek nem pedig már most.

Ott álltam az asztalnál ahol egy srác nem zavartatva magát pihengetett az én felsőmet használva párául. Egy kis ideig álltam hátha észreveszi magától, hogy mit is akarok de jelenlétemet teljesen félreértelmezte. Kijelentésén egyet mosolyogtam majd kezeimmel megragadtam a pulcsim egyik hozzám közel eső részét és egy határozott mozdulattal kirántottam a feje alól. Nem sok kedvem volt  kommunikációt kezdeményezni. Csak gyorsan le akartam lépni a helyszínről és hazaérni, hogy további édességekkel és egyéb rágcsálnivalókkal mérgezzem szervezetemet. Miközben a Netflixen keresgélek valami értelmes új sorozat után.

- Gondolom a pincér is hamarosan megjelenik majd.- közöltem monoton hangon. Általában nem vagyok ilyen. Sokkal tapintatosabb és kedvesebb szoktam lenni de úgy látszik, hogy ez most kiveszett belőlem. Még magamat is megleptem egy pillanatra rideg közönyömmel amit úgy alapjáraton minden ember felé tanúsítottam aki velem tartózkodott egy helyiségben.

Már fordultam is volna sarkon amikor is szembesülnöm kellett azzal, hogy az egyik pincér leejtette a rendeléseket ráadásul pont az ajtó közelében. Mindenkitől egy pár percnyi türelmet kértek, hogy ne hordják szét véletlenül sem a ragacsos folyadékot szerte a padlón. A gyors felszívódásról szóló tervemet késleltetnem kellett.
Vissza az elejére Go down
Seth A. Blackwood
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : sztripíztáncos, örömfiú - alkalomadtán
Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Re: A teázói incidens - Seth&Naya   Kedd Okt. 27 2015, 19:15

Az élet nagy kérdései, mi? Nincs olyan jó kedvem, mert most, ha belegondolok, tök szívás, hogy nincs lakásom és a nyomorult kollégiumban kell dekkolnom egy buddhista szentfazékkal, aki még életében nem érintett nőt. Meg eleve, hogy ilyen helyen vagyok. Ez nem kocsma és nem bordély, ritkán vet ilyen átlagos helyekre a fene. Egyetlen jó dolog, ami történik, hogy találok a fejem alá támasztékot, legalább kényelmes legyen ez a szenvedés.
Jön a csaj, azt hiszem pincér, nyilván nem az fog először eszembe jutni, hogy elhagyta valamijét szegény. Az se lenne rossz kivételesen, ha a kávéhoz gésa szolgáltatások is járnának – most, hogy vetek rá egy pillantást, szemrevaló.
Közel jön, felvonom az egyik szemöldököm, biztos megtetszettem neki. Az ízlése akkor a helyén van, de mire kettőt pislognék, már rántja is ki alólam a párnát.
- Héééj!
Hördülök fel, ezt bizony nem hagyom, elkapom a másik felét, húzom vissza magam felé.
- Nem tanították meg Japánban, hogy nem szabad lopni?
Kérdezem, egen ekkora bunkó fogott ki, de most komolyan. Idejön egy vadidegen kiscsaj és elveszi a párnám!
A pincér most már nem is érdekel.
- Elég szar a kiszolgálás, hogy lehet valaki ennyire béna?
Nézem mit szerencsétlenkedik a pincér, olyan lenézően, mintha az életmaradék elegyéből rakták volna össze, amit épp a földre ejtett. Így viszont legalább fel tudok tápászkodni a lányhoz. Áh istenem, milyen fárasztó…
- Szóval hogy is van ez a pólóval? Tökre úgy csináltál, mintha a tiéd lenne, de tudod bizonyítani?
Kötöszködöm, bár szám szegletében megjelenik egy apró, gonosz és kifejezetten perverz vigyor. Unalmas nap, szar hely, de!!! csinos kis játékszer akadt az utamba.

_________________
Carpe diem!
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: A teázói incidens - Seth&Naya   

Vissza az elejére Go down
 

A teázói incidens - Seth&Naya

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-