Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
SzerzőÜzenet
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby   Pént. Jan. 01 2016, 11:55

- Inkább... ne beszéljünk róla- kérem Sebastiant. Nem éppen jó érzés arról beszélni, hogyan tettek lapátra szó nélkül annak idején. És én még... Elee jut eszembe, és az első találkozásunk. Vajon másképp alakulnak a dolgaink, ha akkor "szabad" vagyok?
- Nem tudom elképzelni- nevetek. Seby , mint szadista? Lehetetlen!

A lefekvés körül van egy kis vita, ki hol alszik; merthogy nem engedném a kanapéra, az biztos. De kitol velem... Végül a saját ágyamban fekszem le, és ő vackol a kanapéra. (Pedig nem egészen így gondoltam). Morgok egy kicsit, de nem vitatkozom vele. Biztos megvan az oka, amiért így döntött (és nem nehéz emlékezni, mit beszéltünk meg). Nora jön hozzám, dorombolva, fekszik mellém, dagaszt, mint akinek szeretgetésre van szüksége. Megkapja, amit akar. Így alszom el, két gondolat között...

Hajnalban ébredek. Még sötét van kint. Nora nyafikol mellettem vékonyka hangján. Felkelek, kibotorkálok a konyhába, menet közben ráigazítva Sebastianra a takarót, amit félig lerúgott magáról. Norának adok inni, és én is iszok egy pohár vizet, aztán összekészítem a kávéfőzőt, hogy reggel ne kelljen ezzel vacakolni (ha már most úgyis fent vagyok). Aztán visszamegyek a szobába, bebújok a takaróm alá, de az álom messze elkerül. Előszedek egy könyvet, hogy olvassak... Ebbe viszont belealszok.
8 után ébredek fel, akkor viszont már kivet az ágy. Felkapok egy nadrágot és egy pólót, felteszem a kávét és miután megittam, a konyhában maradok, hogy készítsek valamit reggelire. Mire Seby kitámolyog a konyhába, már szalonnás-kolbászos omlett várja az asztalon.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby   Pént. Jan. 01 2016, 12:20

-Jó, jó, persze, ne haragudj. - Kérek elnézést, bár annak a csajnak kéne, de sokat kérek, tudom.
-Hát... én sem, de ez nem jelenti, hogy lehetetlen! - Nevetek vele aztán, ez a szadizmus dolog még járatlan ösvény, de majd egyszer kitapossuk. Vagy nem, de Josh-sal mindig jó pimaszkodni kicsit játékból.

Látom nem tetszik neki a dolog, hogy nem alszom az ágyban, de mivel ő maga kérte az új szabályokat igazán nincs joga morogni. Nem mondom, én örültem ma délután a legjobban, hogy Amelia megengedte alhatok Josh-sal, de mivel tudjuk hogyan alszom... tudom mennyire bújok (ő nem különben ha olyanja van) így a végén véglegesen le kellett mondjak a dologról. Hát.. ez van.

Mivel hosszú volt a napom (érzelmileg is zavaros és nem egyszerű) így nem kelek fel egyhamar, mondhatni Joshra sem kelek fel egyszer sem. Első utam a mosdóba vezet, aztán nyújtózó léptekkel a konyhába. Nem lepődöm meg, hogy Josh már ott van, a reggelin sem igazából, mosolygok rajta.
-Valaki nagyon szorgos-dolgos, hm? Hogy aludtál? - Mosolygok rá, majd leülök az egyik székre, bár még kicsit álmos fejem van.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby   Pént. Jan. 01 2016, 12:46

Legyintek, semmi gond, csak lapozzunk végre.
- Nem is gondoltam, hogy az, csupán ... tudod, nehezen képzelem el!- pedig jó a fantáziám, ami azt illeti.

Zsörtölődök egy kicsit, amiért csőbe húzott, azaz mégiscsak ő alszik a kanapén, nem én. De aztán Nora bújik hozzám, amúgy is megszokott már, hogy üres az ágy. Nem akarok felesleges köröket futni; megértem, miért döntött így Sebastian, és azt hiszem, tulajdonképpen igaza van. Amúgy is nehéz napon vagyunk túl, az egészet még emészteni kell, bár ami igaz, én nem akarok ennyire távolságot tartani. Így nehezebb lesz, de a kapcsolatunk lelki oldalán még ez sem változtathat. (Remélem)

Hajnalban felkelek egyszer, de lényegesebb dolog nem történik. Visszaalszok a könyvön, amit éppen olvasok, és csak a reggeli fénnyel ébredek, akkor viszont már úgy kelek fel, mint aki tudja, már nem fekszik vissza. Megetetem a macskát, reggelit csinálok, kévézok, várom, hogy Sebastian is felkeljen. Nem kell sokat várnom, hallom, hogy bócorog. Kijön a konyhába is.
-Remélem , nem ébresztettelek fel. Igyekeztem csöndben dolgozni...- mosolygok rá. Máris töltök neki kávét, és tolom elé, ahogy leül.
- Köszönöm, jól. És te? Azt a kanapét nem ottalvásra találták ki. Eléggé lejt- (fotelszerűen van kiképezve)
Míg dumálok, elé teszem a jól megrakott tányért. Savanyúságot, kenyeret kínálok hozzá. Szedek magamnak is, aztán leülök vele szemben. Rötyögök a bajszom alatt, mert igazából most az ölében kéne ülnöm... De ezt inkább hanyagoljuk.


_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby   Pént. Jan. 01 2016, 13:07

A fürdőben felfrissülök, bár nem teljesen, éppen csak nem vagyok csipás és végtelenül kócos, a lencséim betettem, az fél pillanat, aztán már megyek is ki Joshhoz.
-Áh, ha én aludni akarok alszom, ha meg nem, felkelek. Nálam már bajosabb csendben maradni, mivel egybe van nyitva a lakás ugye... - Mosolygok, ha valaki a kanapén alszik, akkor tényleg csöndesen kell maradni odakinn.
A kávét megköszönöm, kerítek bele tejet, úgy érzem kell a kávé, nem elég a tea. (Amúgy teázni szoktam, de ha hosszú volt az előző nap előszeretettel kávézom)
-Igen, igen, már jó ideje rájöttem, de tudom, hogyha lemegyek a földre, magadhoz nyúlsz, mit keresek ott... - Nevetek, mert párszor már megfordult a fejemben, mily meglepő.
Elém tol mindenfélét, de "üresen" eszem a rántottát, el is kezdem kanalazni magamba, bár még kicsit kómás vagyok. A fogadásunk és a nyereményem eszemben sincs már, bár tény, ha eszembe jutna szívesen élnék vele, de bűntudatom is lenne... ez már csak ilyen, de így ha nem szól, csendesen és gondtalanul eszegetek. Nora közben miután befejezte a kajálást a lábainknál sündörög, jóllakottan dörgölőzve, lehajolok megsimogatni kicsit.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby   Pént. Jan. 01 2016, 14:58

Sebastian gyűrött egy kicsit, de megesik ez akkor is, ha többet iszunk a szokásosnál. A mostani határeset volt szerintem. Nem voltunk részegek, bár ittunk néhány pohárral. Én is azért aludtam tovább, mint szoktam (vagy inkább vissza). Mindegy, nem nyafogok, de a kávé ilyenkor jobban esik, mint a tea. És ma sok folyadékot kell inni, az alkohol kihajtja a vizet a szervezetből, ezt már tapasztaltam.
- Ezért is alszunk inkább nálam... Itt nyugodtabb- bár nem egészen így képzeltem el.
Sebastian elé is kávét tolok (noha jól emlékszem, hogy teázni szokott). Ha gondja volna vele, úgyis szólna, de csak tejjel önti fel, az meg mindig van itthon.
- Hogy mit csinálok?- kerekedik el a szemem, és nevetek.
Az igaz, hogy nem hagytam volna a földön aludni, akkor inkább beköltöztettem volna a hálóba, és én alszok a kanapén, de... Ez most valami vicc?
A tojást megeszi, ahogy elé raktam, nem eszik sem savanyúságot, se kenyeret, de ez az ő dolga. Én eszek mind a kettőt, még a kolbász kisült zsírját is kitunkolom a tányérból. Az uborkát meg kifejezetten szeretem (Kár, hogy Suzy meg nem) Talán jobb is, hogy nem jut eszébe a tegnapi nyereménye. Nehézkesen oldottam volna meg mindezt a kajálást az öléből. Megint eszembe jut, milyen következményekkel járhat az a bizonyos egyezség.
Jóízűen eszik, aztán Nora kezdi molesztálni. Ahelyett, hogy elhajtaná, simogatni kezdi. Tuti, hogy nem kaja kell neki, azzal már tele a pocakja, de még tőle is szokatlan, ahogy viselkedik. Nagyon szeretheti Sebastiant, hisz előszeretettel bújik hozzá.
- Jut eszembe, Nora nem molesztált az éjjel? Egy ideig a közelemben volt, de hajnalban elpártolt tőlem...


_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby   Pént. Jan. 01 2016, 15:08

-Igen, igen, nem akarom Ameliát zavarni ha munkából jön meg... Bár nem mindig fekszik le rögtön de... mégiscsak a fél napot átdolgozta. - Meg most ott van Reeven is, örülök nekik, jó lenne ha többet beszélgetnének, Reeven miatt is nem csak Amelia miatt.
-Magadhoz nyúlsz, nem hallottad még? - Nevetek, nekem anyám mondogatta, el is játszom hogy elborzadva a mellkasomra teszem a kezem. Aztán nevetek, leesik.
-Te kis pajzán, nem úgy! Vagy izgatónak találnád? - Röhögök, nincs is ennél jobb ébresztő reggel! Na jó... a szex lehet jobb de sss.
-Ha meg is talált a macskád, mélyen aludtam. Szóval nem tudom. - Dögönyözöm a jószágot, mérhetetlen szeretettel, valószínű ezt érzi, azért tolja a fejét. Persze nem kell és nyávog, kimenne, reggeli egészségügyi séta vagy ilyesmi, hehe. Ha Josh nem bánja kiengedem és visszaülök, iszogatom a kávét. Nézegetem az órát, azon gondolkodom, Reeven meddig alszik.
-Van valami terved délelőttre? Mert bepótolhatnánk a filmet vagy elmehetnénk kosarazni, valami. - Maradnék még, de nem csak Reevenék miatt, amúgy is. Persze ha van programja, akkor sincs gond, elmegyek futni és úgy megyek haza.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1819

TémanyitásTárgy: Re: A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby   Pént. Jan. 01 2016, 15:49

- Látod, ezt csodálom a nődben. Bakker, lehet, én nem bírnék naponta 12 órát dolgozni!- mondom őszinte elismeréssel- Lehet, hogy én nem tudnám megszokni ezt az életmódot- A nappali alvás közel sem olyan, mint az éjszakai; ő nem panaszkodik?
Aztán kiakaszt, majd amikor elmagyarázza, mire gondol, elnevetem magam.
- Bocs, ezt a jelentését nem ismertem!- pirulok bele, hogy én mire gondoltam. Naná, hogy Seby még ezt is tudja.
- Hogy a földön alszol? Nem, dehogy, abban semmi izgató nincs- legalábbis még nem gondoltam bele. Nem, mégse, a kemény padló hosszú távon Eleevel sem volt kényelmes. (Miért jut eszembe folyton?)
Megnyugtat, hogy Nora nem ébresztgette fel őt az éjjel. Viszont zargatja most, amikor reggelizne. Először simit kér, aztán, hogy engedjük ki. Lassan Sebastian is úgy ért cica-nyelven, mint én. Kiengedi a macskát, aztán eszik tovább.
- Ha van kedved, kosarazzunk inkább, a tunyulásból túl sok volt már- aztán nevetve a hasamra csapok- és ezt is le kéne dolgozni. Annyit kajáltam az utóbbi napokban!- nevetek, mintha csak látszana. Feszesebb vagyok, mint korábban, mert Reevennel eljárunk hetente kétszer a konditerembe, és rajtam is meglátszik (nem csak rajta).
Ha befejeztük a reggelit, el is pakolok, aztán összekészülünk a sportoláshoz. Rövidebb gatyát húzok fel, sportoláshoz jó lesz az is, amúgy is meleg van kint. Kimegyünk a szokásos térre, hozzácsapódunk néhány sráchoz, és addig játsszunk, amíg el nem szivárog mindenki.
- Remélem, nem miattunk...- mondom lihegve, bár kétlem. Vérre menő küzdelmet folytattunk. - Folytassuk, vagy lépjünk le mi is?_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 32
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby   Pént. Jan. 01 2016, 16:02

-Hát egy kórházban én sem... én csak szünetekkel dolgoztam eddig ennyit de... így egybe... de szereti csinálni, élvezi, a világ minden pénzéért nem kérném váltson. - Bár ha az mind megkapnánk lehet megkérném, akkor már dolgozni sem kéne. Megvenném neki a kórházat!
-Látszott az elnyúlt képeden! Nem baj! - Nevetek, majd azon is, semmi izgató nem lenne a földön alvásomban. Megértem.
-Persze, nekem is jól esne mozogni. - Vallom meg, na meg... hülye felfogás de kell valami férfias program mára nekem. Csak az egyensúly végett...
-Hát aki csak kajálós helyekre jár randizni, kérlek! - Röhögök, de vigyorgok rá, örülök nekik, nagyon is. Akkor is, ha a végén még kicsit irigy is leszek Suzannára, de hát na.
Elmegyünk kosarazni, az nagyon jól esik, fel is töltődöm általa.
-Áh... menjünk, Reevennel már biztos felkeltek, meg beszélgettek, haza kéne csámborognom lassan. - Mosolygok, ha engedi nála még lezuhanyzom és úgy megyek majd csak haza. Hát... megölelni már nem ölelem meg, csak megsimogatom a vállát, megköszönöm az estét, vicces volt, ha stresszes is, hogy lebukom. Aztán hazamegyek Ameliához, a kocsiban meg elgondolkozom hogy is fogom megoldani Josh-sal az újításokat...

//Köszi Smile //

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby   

Vissza az elejére Go down
 

A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
8 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-