Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
SzerzőÜzenet
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby   Vas. Dec. 27 2015, 21:55

-Szerintem az sosem jó, ha egy férfire azt mondják, jó nő lenne... - Mondom kínosan mosolyogva, de ebbe belepirulok, lesütöm a szemem, de mosolygok azért, ne féljen.
-Gondolod? Mondjuk ez is csak gyakorlás kérdése... - Már a smink, mert abba hogy nő legyek abba nem, az megszokhatatlan valahol.
De mivel csak ma estéről volt szó odateszem magam. Még pillogok is, mert mivel hazamegyek vele (hogy Lia és Reeven kettesben maradhassanak) így akár el is érhetné, hogy Solange is odamenjen.
Meglepődve hallgatom, somolygok, szóval felkorbácsoltam a vágyait. A csók... amit ő adott igazából, de nem javítom ki, lesütöm a szemem, hogy van esélye. Igazából alapból volt, különben nem jött volna el vele. De aztán, ahogy mondja, Solange-zsal aludna... eszembe jut milyen vele aludni, elnyílik az ajkam, belém mar, ha haza is megyek vele, nem alszom vele... Nem is nézek rá, hirtelen azt sem tudom mit mondjak.
-Nem kérsz kicsit sokat? Abból nem csak alvás lenne... - Emelem rá a tekintetem, de mosolygok. Nőként sem bírnám ki hogy csak aludjak mellette. -Átmegyek, hogy meghitten legyünk, de hogy veled alszom-e... elválik. - Solange aludhatna vele, bár akkor maradna, vagy legalábbis visszajönne, mert döntött, hacsak Josh nem rendelkezne másképp, de kétlem. Én persze, amint leveszem a ruhát, leszedem a sminket már Sebastian leszek, azt pedig megbeszéltük, hogy nem jó ötlet.
-Menjünk. - Kérem tőle halkan, mert még sincs kedvem maradni. Nem bírom szétválasztani magam attól a nőtől, egyszerűen nem megy. Én nem vagyok színész... De azért Joshra mosolygok, ne aggódjon, előveszek még egy cigit, míg megyünk majd és várjuk a taxit, elszívom. Ez most... kell.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby   Hétf. Dec. 28 2015, 00:50

- Nézőpont kérdése- vonok vállat. Vannak csinos férfiak, akikben benne van a nő. Vannak olyan férfiak, akik nevetségesen festenének női ruhában. Sosem kényszerítettem volna Sebastiant ilyesmire, ha nem nézne ki jól. És amikor férfi, eszembe se jut, milyen ...nő- Semmit sem kell szégyellned- mondom neki, amikor lesüti a szemét.
- Gyakorlás, ahogy mondod- mosolygok rá. Én se véletlenül ismerem a fő mozdulatokat olyan jól.
Feladatokat ad nekem: énekelni kell neki, aztán arról kéne meggyőznöm, hogy maradjon velem. Jelen esetben szerepet játszok, hiszen Solange-t kéne magamhoz édesgetnem. De bevallom, nem menne, nem tűnnék hitelesnek, ha valahogy nem szőném bele őt, Sebastiant, és amit iránta érzek. Szeretek vele aludni. Megnyugtat a közelsége, az illata, a szuszogása. Beleszövöm ezt a kívánságba, amit Solange-nak terjesztek elő, ám ő azt hiszi (Solange-ként), többet akarok tőle.
- Sokat?- mosolygok rá- Solange, őszintén mondom, nem vagyok olyan férfi, aki ráerőszakolja magát a nőkre- nézek rá tágra nyílt szemmel- Nagy az ágyam, aludhatunk a két sarkában is, vagy ha bizalmatlan vagy, felmegyek az emeletre... - magyarázok neki halkan, könnyedén- De azt hiszem, te bizol bennem, hiszen hajlandó vagy eljönni a lakásomra. S mert eljössz hozzám, akkor sem élek vissza vele, ha egy ágyban alszol velem. Ígérem
Látom, hogy vívódik, aztán azt mondja, menjünk. Míg várunk a taxira, rágyújt. Hogy oldjam a feszültségét, odahajolok hozzá, halkan duruzsolok neki.
- Kérlek, ne csináld ezt. Ahogy te mondtad: nem történhet semmi, amit te magad ne akarnál. Kettőnkön múlik. Alszok külön, ha így akarod - számra tolulnának a szavak, milyen jól esne mégis, ha ott aludna, úgy, ahogy szoktuk, de attól tartok: megtenné miattam, csak hogy nekem jó legyen, miközben neki nem jó. Ettől viszont én is rosszul érzem magam.
Megérkezik a taxi, besegítem, ahogy idefelé. Szótlanul ülök mellé, mondom be a lakásom címét.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby   Hétf. Dec. 28 2015, 01:05

-Tudom, engem a te véleményed érdekel csak. - Nem szeretnék lányos lenni a szemében, valahogy... én férfi vagyok, szeretek férfi lenni, nem akarom, hogy lányosként ítéljen meg.
A feladat, hogy vegyen rá, menjek át, nos... magammal cseszek ki. A vallomása fájó pontot érint nekem, Solangenak nem fáj, de nekem igen. Nem tudok elvonatkoztatni...
-Ha visszaélnél, nem látnál többet. Ez is biztos. - Nem meglepő, de Josh valóban olyan férfi, aki talpig úriembernek tűnik. Én tudom hogy az, nehéz külső szemmel figyelnem őt.
Inkább arra kérem menjünk, ki akarok bújni a női szerepből azt hiszem. Nem bírom elnyomni magam, akkor inkább lennék önmagam.
-Látod... itt a gond. Ha akarom, azzal ártok. Solange a fiújának, én neked. Önző dolog lenne azt mondani, maradj velem. Ezért alszunk külön. - Nyomom el a csikket, beszállok én is. Odahajolok aztán, suttogok. -Ha veled alszom... így... csak alszom... gondolod nem törik fel a vonzalom? Egy lopott csók, az ölelés... eltéved a kéz... a száj és a nyakat kóstolja... aztán egymásnak feszül a takaró alatt a két test... hevesebb lesz a csók... a kéz meztelen bőrfelületet érint, ahol felgyűrődött a ruha... alásiklik... majd más ruhanemű alá... meg bírnál állni? Akarnál? - Duruzsolom a fülébe, ez régi forgatókönyv, ismerem jól. Ha mindkettő fél kívánja a másikat, nincs megállás. Itt nem lenne, ő is tudja. Ő is tudja... Ott maradok közel a füléhez, nem érdekel a taxis, csak Josh válasza.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby   Hétf. Dec. 28 2015, 02:14

- Nem minden férfinek áll jól, ha beöltözik nőnek. Neked viszont igen...- mondom neki csendesen, mintha titkos vallomást súgnék éppen neki. - De nem vagy lányos, amikor Seby vagy. Finom vagy és kedves, szép a bőröd, selymes a hajad. De férfi vagy, nem csak férfias, nekem elhiheted!- mosolygok rá. Sejtem, milyen gondolatok emésztik.
- Tudom- Nem tudom, Solange ilyen szigorú, vagy Sebastian. Lényegében mindegy. Betartom a játékszabályokat, bármelyikük is kérje.
Partnerem arra kér, menjünk, és miközben a taxira várunk, elszív egy cigit. Szeretném megnyugtatni, nem lettem más amiatt, mert ő más bőrbe bújt. Szeretném, ha tudná, így is bízhat bennem. A szerepjáték akkor sem lép át határokat, ha lenne rá mód; a játék csak addig élvezetes, míg minden szereplője élvezi. A szerep azonban most a valóságon alapul, és nem egészen érzem, mikor, hol, melyikünk és mennyire csúszik bele, ezáltal rezegni kezd a léc. Ő azoban tisztán látja a dolgokat, és nyersen fogalmazza meg, noha nem új, amit kimond. Az egyezségünk villan át rajta.
A taxiban újra suttogni kezd, és a szavai nyomán elképzele a helyzetet. Bizsereg a bőröm, ahogy a lélegzete csiklandoz. Érzem a kezét a testemen, az enyémet az övén. A lopott csók ízét is érzem a számban (még mindig mangó ízű), aztán hallom, a sóhaját, hallom a sajátomat is. Tudom, hogyan korbácsolna fel, korbácsolnám fel én. Egyszer már megtörtént, és azt mondtam... Felé fordítom a fejem.
- Igazad van. Ma este nem tudnék megállni. Bocsásd meg nekem..- a homlokom a homlokának döntöm. Sosem voltam még ilyen gyenge, és félek, megőrülök.
Mielőtt elragadna a szeretethullám, elhajolok tőle, vidámságot erőltetek magamra.
- Hagyjuk egyenlőre az alvást. Vagy álmos vagy? - Nyugi, nyugi. Nem lesz semmi baj!

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby   Hétf. Dec. 28 2015, 17:51

-Akkor jó... - Mosolygok, ha nem tart lányosnak, akkor megnyugodtam. De úgy fest, nő is lehetnék, ha akarnék, legalábbis öltözködésileg. Persze Ameliának ezt a plusz infót nem fogom elmondani, még a végén kiábrándul belőlem... bár lehet poénnak fogná fel, ki tudja!
A taxiban kicsit nyersre sikeredik kifejtenem, miért nem erkölcsös vele aludnom, de aztán úgy döntök, szavakkal érzékeltetem, lefestve az éjszakai forgatókönyvet, hogyan győz a vágy az ész felett. Ő mondta, hogy ne kísértsem, hát eleget is teszek a kérésének. Ha így tudok vigyázni rá, megteszem.
-Én más este sem, ha ez vigasztal... - Mosolygok rá, ha csak ma ilyen gyenge az akarata, akkor erősebb nálam. Kicsit bújok az arcommal még, de elhajol, én is azt teszem majdnem vele egy időben, mert tudjuk, nekünk ilyet nem szabad. Azaz szabad, csak nem jó ötlet.
-Nem, nem mondanám. De olyan jó lesz levenni a cipőt, ah! - Vigyorodom el, azért most érzem már, hogy tör mindenhol. -Amúgy... hálóinged is van otthon? - Vigyorgok, kuncogok, annyi ruhát kapott! Bár én nem aludnék benne, tekintve ha a felsőtestem és a lábfejem nem szabad nem bírok normálisan aludni, de attól még érdekel. Ő is illeghet benne nekem kicsit!

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby   Hétf. Dec. 28 2015, 19:57

Sebastian megnyugzsik, hogy nem tartom lányosnak. Pedig Solange bőrébe bújva igencsak vonzó; nem csak én néztem egész este, hanem más is! Bár kellemetlen afférunk senkivel nem volt, meglehet, ez csak a véletlen műve.
Elindulunk hazafelé. Nem tudom, hogy az ő fejében az jár, nem akar hazamenni, hogy Reevent és Ameliát magára hagyja, és csak ezért hozzám. Az együtt alvást így is megvétózza, és utóbb aláírom, igaza van. Bár én -talán- meg tudnám állni, hogy ne menjek azon túl, amihez már hozzászoktunk, nevezetesen, hogy összebújva aludjunk, azonban azt is érzem, nehéz lenne nem viszonozni, ha ... Mindegy. A szavai nyomán elindulva kétségbe vonom, hogy ne lehetnék én, aki kezdeményez (akár akaratlanul, hiszen eddig sosem kellett vigyáznom a mozdulataimra).
- Nem, nem igazán- Sajnos, ez a válasz nem jelent túl sok jót, ránk nézve. Már most hiányzik, hogy nem ölelhetem úgy meg, mint ahogy korábban tettem volna. Elfordulunk egymástól, próbálom lenyelni a gombócot, nem mutatni, mennyire fáj, hogy ez így alakult.
- Nos, majd veszel egy kényeztető lábfürdőt, és meg is masszírozom, ha engeded...- ajánlom fel vigyorogva. Nem is kétlem, hogy elgémberedett a lába, mi ehhez sosem szokunk hozzá, a csajok hogy képesek erre?
Felnevetek a kérdését hallva:
- Nincs. Ennyire bejött a hosszú (női) ruha?- nem akarom lebuktatni, megint közel vagyok a füléhez, szinte sugdolózunk.
Kisegítem a taxiból, bemegyünk a házba. Norát felkapom, neki dörgölöm az orrom. Aztán leteszem, szaladgáljon csak (vagy aludjon tovább, nyafkának tűnik.)
- Na, bújj ki abból a cipőből... Le is zuhanyozhatsz, ha akarsz, addig keresek valami filmet...
Ha elmegy tusolni, előkészítek még egy adag ágyneműt (ma nem készültem a jöttére), de nem úgy ágyazok, ahogy szoktam, hanem külön. Egyenlőre azonban még a nappaliban telepszem el, kirakva néhány vígjátékot és néhány akciófilmet, hogy Seby majd válogatni tudjon, mit nézne szívesen.


_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby   Hétf. Dec. 28 2015, 20:13

Sajnos nem vigasztalja az én gyengeségem, de megértem, legalább én lehetnék erősebb... de mindig is én csábultam el könnyebben, tudhatná.
Nekem is fáj, hogy határt kell szabni, de pont ő az, aki határokat kér, kemény és határozott határokat, mindennemű kísértést nélkülözve, az pedig csak így lehetséges. Nekem is fáj, talán jobban is mint neki, mert könnyen beleszokom a jóba, de eleget akarok tenni a kérésének maximálisan.
-Inkább egy rendes, forrót... hah, ha nem csikizel közben, talán nem is ficánkolok majd az öledben! - Nevetek, a talpam néha csikis, de ha bevállalja!
-Miért ne? Bár az alvási szokásaimhoz nem passzol a hálóing így nem nagy veszteség. - Vigyorgok, Solange alvási szokásai... csak egy top és bugyi? Szeretem ha Amelia abban talál aludni, bár erősen szoktatom arra, hogy mindig meztelen aludjunk, az olyan jó.
-Filmet? Óh! Ahh... - Könnyebbülök meg, hogy lekerül rólam ez a gyilkos lábbeli. Nyomogatom is a lábam, életet lehelek belé.
-Segítesz levenni? - Mutatok a kosztümre, mert véletlenül sem akarom elszakítani, na meg, úgy könnyebb és gyorsabb is. Igaz, nem az a látvány fogja fogadni, mint egy nőnél, de hát valamit valamiért! De azért illegek neki egy sort, kedvcsinálónak, hehe.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby   Hétf. Dec. 28 2015, 20:33

Feszeng közöttünk a levegő, vagy vibrál, nem tudom; inkább elszakadok a szomorú gondolatoktól, hogy valami megváltozott. (És ennek én magam vagyok az oka, végső soron)
Forró fürdőre vágyik, legalábbis azt hiszem, erre céloz. Könnyen megteheti, sosem panaszkodtam, ha áztatni akarta magát. A lábát rám bízza. Nevetek azon, hogy feltételezi, csikizném. Hisz nem szereti túlságosan.
- Nem mondanám, hogy gyakorlott talpmasszőr vagyok, de majd próbát teszünk...- vonok vállat. Nem csikizni akarom, hanem segíteni rajta. A saját talpamat remekül fel szoktam oldani. Vajon az övével is boldogulok majd?
- Oh, khm- pirulok el. Ismét Solange az, aki beszél belőle? Sebastianról tudom, hogy hogyan alszik.
Hazaérve aztán felengedünk. Már a hangját sem kéne elváltoztatni. Hálásan nézek rá, hogy eddig is bevállalta (nem csak a cipőt, amit éppen most rúgott le) Máris tapogatja a lábfejét.
- Aucs, nagyon fáj? - kérdem, kissé fintorogva.
Aztán segítek levenni róla a kosztümöt, és közben észreveszem, megint belebújt a kisördög, és kelletti magát nekem. Ami igaz, az igaz, engem sem kell félteni. Így hát mögé állok, és ahogy segítem róla le a kabátot, a fülébe szuszogva kérdezem:
- A ruhádat is segítsek levenni? - megsimítom a vállát. Az ajkamba harapok közben, el ne nevessem magam. Most akkor játszunk tovább?

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby   Hétf. Dec. 28 2015, 20:41

-Nálam csak ügyesebb lehetsz, szóval...! - Nevetek, hát én egyáltalán nem tudok masszírozni.
Jót mosolygok a pirulásán, hát komolyan mitől pirul el? Elképzelt igazi nőként meztelen vagy mi a szösz? Kész vagyok a csávókámtól, de imádom benne, hogy ilyen nem vitás.
-Nem, nem volt már rosszabb is. Bár az papucs volt, de nagyon feltörte a lábam. Naaagyon. - Már annyira megszoktam Solange hangját, hogy elfelejtek visszaváltani, de majd rájövök, ha mást nem a zuhany alatt.
Kicsit incselkedem vele, de nem bírom kihagyni, lesegíti a kabátot, majd érzem a vállaimon a kezét.
-Hmmmm... ha akarod... úgy is levenném a fürdéshez... - Pillantok rá vissza a vállam felett elnézve, kacér hangon közölve. Látom röhögne, én csak fogvillantósan mosolygok. De ha tényleg segít meg fogom köszönni, nőről lehámozni ezeket sem mindig a legnagyobb öröm, hát még magamról!

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby   Kedd Dec. 29 2015, 23:23

Behúzom a nyakam, fogalmam sincs, milyen lesz majd meggyúrni a tappancsait. Én megcsinálom, ha hagyja!
Aztán incselkedik velem, én meg, rossz szokásomhoz híven, bele is pirulok. ha észre is veszi, nem teszi szóvá, csak somolyog. Segítek neki a vetkőzésben, s mert megint Solange-ként viselkedik, én aképpen bánok vele. Húzom én is.
A kabátkája után a ruhájából kell kisegítenem. Szándékosan nem csinálom gyorsan: a zippzár minden foga halhatóan kattan, ahogy elengedik egymást, aztán lesimítom a válláról, hogy lazán hulljon a földre. Aztán a melltartójával bíbelődök. De miután kikapcsolom, nem legyeskedek tovább körülötte.
- Tudod, merre a fürdő és hol van a törölköző. Érezd magad otthon! - hus, már ott sem vagyok. Főjjön csak a levében egy kicsit, én már nem tudom visszatartani a nevetést, amúgy se.
Elvágódva teszem magam le a kanapéra a nappaliban, bekapcsolva a tévét, hogy legyen valami alapzaj, míg Seb.. Solange vissza nem tér a fürdésből. Ott van még az asztalon némi kajamaradék és a pia... Azzal szemezek. Kívánok inni, lazább lenni, elfelejteni ezt-azt... Aztán megrázom magam, nem lehetek hülye. Hagyom a piát békén, és keresek valami krémet, amit majd bele tudok kenni a bőrébe. A TV-t pedig átrakom addig valami zenei csatornára, és énekelem azokat a számokat, amiket ismerek.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby   Szer. Dec. 30 2015, 00:12

Nem piszkálom azért mert elpirul, szeretem hogy ilyen. Ahogy azt is minden hülyéskedésben benne van, mint most az öltözködésben, azaz vetkőzésben. Lassan segíti le a ruhám, élvezem, hogy lesimítja rólam, majd elbíbelődik a melltartóval is, aztán...
-És a harisnya? Komisz vagy! - Nevetek, leszedem magamról a melltartót meg a töméseket is és átdörzsölöm a mellkasom, mennyivel jobb így! Bele is sóhajtok. De óvatoskodva leveszem a harisnyát is, ne szakadjon el, majd bemegyek a fürdőbe és veszek egy forró zuhanyt. A hajam egy gumival felfogom, az arcom lemosom, remélve lejön a smink. Persze mikor kiszállok a tükör előtt látom, a szemceruza masszívabb darab, még halványan kiemeli a szemem. Annyi baj legyen... A lencséim kiveszem, a szemüveg kinn maradt, jut eszembe, nem baj, tudom hol hagytam.
Kinn a hangját hallom, énekel, vigyorgok rajta. Lassan haladok, csak türölköző van a derekamon, de előbb a szemüveg kell, aztán megkeresem a tiszta alsóm és a pizsamagatyám. Néha nekimegyek kicsit a szekrénynek, vagy a falnak, remélem nem verek le semmit. Valahol a nappaliban hagytam a táskám, abban van, remélem nem rakta el, szoktak velem tréfálkozni.
-Csak énekelsz nekem, haaa? És még unszolni sem kellett téged! - Nevetek, közben megtaláltam a saját hangom, ha minden jól megy, a helyén lesz a szemüvegen és teljesen Sebysen bámulhatok bele az arcába. A pia amúgy nekem is a fejemben van, de én nem gondolkodom annyit mint ő.
-Iszunk még kicsit? Van jeged? Olyan jó volt vele a bárban. - Vigyorgok, finom volt az a lötty, hiába volt cukros. A mangó amúgy is isteni dolog.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby   Szer. Dec. 30 2015, 23:17

Hazaérve - bármit is beszéltünk meg korábban otthon, aztán a taxiban- megint húzzuk egymást. Hülyéskedünk, nem kne mindent túl komolyan venni, ezerszer fogadtam már meg. Amikor azonban a harisnyáját emlegeti, csak pislogok.
- Khm.. az... ez övön aluli- nem, ez most nem fér bele a hülyéskedés kategóriába.
Magára hagyom, de amíg a tv-t be nem kapcsolom, hallom, ahogy fellélegzik és röhögcsél, aztán a zuhany hangját. Elvan egy darabig, de sosem sajnáltam a vizet. Magamtól sem fogom.
Míg várok rá, kerítek valami krémet, ami alkalmas arra, hogy talpat masszírozzak vele, közben együtt éneklek valamelyik zenei adóval (legalábbis az előadókkal), aztán kényelmesen elterpeszkedek a kanapén. Botorkálva közeledik egy szál törölközőben, de tudom, hogy nem részeg. Valószínűleg már kivette a lencséit (ő nevezi így), és még nincs rajta szemüveg.
- Vigyázz, kicsit jobbra...- irányítom a kanapéról, nehogy átessen Nora valamelyik játékán.
Aztán, amikor már rajta a szemüveg, mindent könnyebben megtalál. Ahogy magára kap valamit, Sebyként tér vissza, úgy mosolyog rám, hogy dalolásztam.
- Magamat szórakoztattam, míg vártam rád...- vonok vállat, aztán ujjaimmal hívom közelebb.
Mellém telepszik, javasolja, hogy igyunk.
- Biztosan... Mindjárt hozok!- jég! Egy szóval sem tiltakozom, hogy igyunk.
Felpattanok, és kiviharzok a konyhába, előszedem a jégkockatartót. Ki tudja, mikor használtam utoljára, de most is teli van. Ráengedek egy kis vizet, aztán kipattogtatom a kockákat egy pohárba, és teszek mellé egy kanalat is (jégfogóm nincs).
Ha töltött már, csak kiegészítem az italt, ha lustálkodott, kiszolgálom.
- Igyunk a ma estére! Igyunk Solange-re, eszméletlen csaj!- nevetgélek, rá emelem a poharam.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby   Szer. Dec. 30 2015, 23:42

-Szóóó szerint, mi? - Röhögök az övön alulin. Leszenvedem magamról a maradék ruhát és veszek egy forró fürdőt, kimondottan jól esik. De félvakon közeledem Josh fele, szerencsére tudja, hogy nem ártott meg a gőz és társai, csak kell az okuláré, jaj de szép szó... kell a látás varázsa, szól is hogy jobbra. Mi? Puff, valamire belerúgok, leguggolok.
-Bocsesz, akármi is volt... - Előttem már nincs semmi, legalábbis kézzel nem érzem, szóval indulok tovább, már nincs messze.
Mikor megvan, előkotrom, magabiztosan mozgok innentől már. Felöltözöm és visszajövök.
-Jaj mert rám mindig várni kell mi? Hát kérlek alássan, a jó dolgokhoz idő kell! - Röhögök, lehuppanok, javaslom jéggel igyuk a piát, megkívántam.
Töltök míg elvan, úgy is olyan fürge, majd ha behozza a jeget belepakolom a poharakba.
-Ha-ha... de akkor már félnünk kell ha csajbulit akarnak Johannával, hm? - Koccintok vele és lehúzom az italt, némi lögybölés után hogy hidegebb legyen.
-Uhh, így jobb! Bocs, hogy elragadtalak a csajszidtól, de fárasztó a női sors! De! Azt azért figyeled, hogy míg nem kaptam le Johannát te lekaptad Solange-t? És még én vagyok a buja! - Vigyorgok ezerrel, csak ugratom, de nem bírtam kihagyni, meg is lököm finoman a vállánál, játékból.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby   Csüt. Dec. 31 2015, 00:13

Bólintok, és már ott se vagyok. Nem hiszem, hogy részletekbe menően ecsetelni kellene, mi ezzel a gond, ha én vetkőztetem. Pedig alapjáraton megtenném..., az égadta világon semmi bajom sincs vele!
- Ah- kapok a fejemhez. Mondtam, hogy egy kicsit jobbra, erre csak belerúg egy műanyag kockába, amivel Nora előszeretettel játszik. (Nem akartam bútort írni, attól biztos fájna a lábad!)Leguggol, hogy ellenőrizze, minden rendben van-e. - Semmi gond, szerencsére nem törékeny.
Ha már fenn van a szemüvege, magabiztosan közlekedik. Pizsamanadrágba bújik, úgy telepszik mellém, közben kinevet.
- Nem is panaszkodtam...- őszintén mondom, csak szórakoztattam magam, ennyi.
Kicsámpázok jégért, aztán rá emelem a poharam. Iszunk. Jól esik hidegen.
- A taxis így is majdnem rád startolt, ha mindketten csajok leszünk, vajon hány pasi nyomulna rád? - most Solange az érdekes, Johannát hanyagolnám. Női ruhába nehezebben magyaráznám meg, hogy miért kelek ki magamból, ha valaki el akarná rabolni a barátnőmet.
Az ajkamba harapok, amikor megemlíti a csókot.
- Nem bujaságból elkövetett... csók volt- mondom alig hallhatóan, és lesütöm a szemem.
Tisztában vagyok vele, többféleképpen is lehet magyarázni. Ha a száraz tényeket nézzük, valóban megcsókoltam, és ez szöges ellentétben áll azzal, amiben megállapodtunk; de nem vágott rögtön pofon, pedig megtehette volna. Úgy is, mint Solange, úgy is, mint Sebastian. Hozzám dönti a vállát, ne vegyem ezt annyira komolyan, de én ilyen vagyok. Mindent komolyan veszek.
- Úgy éreztem, kevés lenne azt mondani: köszönöm - érzékenyülök megint el. Bakker, ő az első igazi barátom, ráadásul mindig a javamat akarja.
- Na, add a tappancsaidat- próbálok terelni, és a krém után nyúlok, miután a lábait belehúztam az ölembe.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby   Csüt. Dec. 31 2015, 00:31

-Perszeee, perszeee! - Röhögök, húzom az agyát, hogy panasznak hangzott.
-Dehogy startolt, azt nézte nő vagy férfi vagyok-e! Biztos átlátott rajtam... Ma sem nyomult rám senki, hát honnan veszed ezt? És miből veszed, hogy nem rád hajtanának hah? - Nem értem mi alapon mondja, hogy minden ujjamra akadna egy pasi. Ne már, hogy nőként jobb partinak számítsak mint férfiként! Nem veszem be! De csak röhögök, túloz.
-Méginkább! - Hajolok oda a füléhez, hogy ezt belesúgjam, de kap egy puszit az arcára, hogy zavarba jött. Ha szabadna tudja, hogy most is folyamatosan csókolgatnám, de persze nem teszem, csak ennyit rosszalkodom és már dőlök is hátra, sréhen el tőle, belém ne kössön mit csinálok.
-Ha ki sem mondod is tudom. Te vagy az egyetlen ember a világon, akin kezdek elég jól kiigazodni. És magamat nem számolom bele, mert magam sokszor nem értem, de téged igen. Ki sem kell mondanod ha kell valami, csak... nézz rám azokkal a szép kék szemeiddel, úgy sem tudok nemet mondani, de nem is akarok! - Vigyorgok rá, megsimogatom a karját, vagy a kezét, ha elérem. Ne butáskodjon már, persze hogy itt vagyok neki!
-Kérlek szépen ezek meggyötört női sorsú lábak, finoman kell bánni velük, főleg ha megcsikizel, akkor lehet fájni fog valamid, előre szólok... - Nevetek, nem tudom hogyan akarja csinálni, de jobb ha óvatos lesz. Közben töltök még egy kör piát, amíg még nem olvadt meg a jég és iszogatok.
-Na és örültél, hogy megismerted Solange-t? - Nem tudom másra számított-e ha számított valamire.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby   Csüt. Dec. 31 2015, 01:51

- Közlöm veled, hogy tévedsz- húzom összébb a szemöldököm, de aztán röhögök én is. Panaszkodik a ***!
- Neeeem, dehogy!- tagadva rázom a fejem. -Ha azt nézte volna, milyen nemű vagy, másféle érzéseket lehetett volna leolvasni az arcáról, nem a csodálatot!- mondom meggyőzően. Bár nem sok tapasztalatom van, hogy néznek a melegekre, el tudom képzelni. Az átlag gyűlöli őket. (És ugyanez a helyzet a biszexualitással is)
- Rám? Biztos énrám is hajtana valaki, legyen igazad!- nevetem el. Miért ne? Ez sem lehetetlen.
Amúgy biztos vagyok benne, hogy Reevennek igaza van, és a fél osztály bele van zúgva Sebastianba. Helyes pasas, jó modorú, vicces, okos.
Szóba hozza a csókot, ami fura érzést okoz bennem: mintha egy lyuk tátongna a mellkasom közepén, amiből folyamatosan áramlik ki valami... Úgy éreztem (akkor), az a csók nem szorul magyarázatra, és most mintha skatulyába kéne zárnom. Nem esik jól. Amikor adtam, igen. Jókedvű puszit kapok, de aztán elhajol tőlem. Igyekszem megérteni, bizonyos dolgokat miért csinál, de sokszor nem értem. És az a baj, magamat se értem mindig. Miért küzdök az ellen, ami boldoggá tesz?
- Sebastian, irigyellek. Éppen most gondoltam arra, magamat se értem mindig, mit miért teszek. Olyan... következetlennek tűnhetek előtted, mást teszek, mint amit mondok, és ez... borzasztó!- kifakadok, a kezeimbe temetem az arcom. Én nem akarok "úgy" nézni rá... Én nem akarom, hogy "úgy" közeledjen hozzám. De a legjobb barátom, és szükségem van rá, nem csak lelkileg, érzelmileg, hanem a begyöpösödött szokásainkkal együtt is, mint ölelés, érintés, egy ágyban való alvás (összebújás). Mintha mókuskerékben lennék...

Behúzom az ölembe a lábait, kissé szembe fordulok vele, hogy a talpai jobban a kezemre essenek. Megiszom a pohár italt, amit a kezembe ad, és krémet veszek a kezembe, miközben ő attól tart, majd csiklandozni fogom.
- Csak próbálj lazítani... Valami szépre gondolni- terelem el a figyelmét, ahogy a lábához nyúlok, és a tenyeremmel simítom végig a talpát, hogy felhordjak rá némi krémet. Aztán a hüvelykujjaimmal a talpát, a többi ujjammal a lábfejét kezdem nyomogatni (nem túl erősen, de azért határozottan)- Csak szólj, ha túl erős. Vagy ha éppen jól esik valahol- lassan mozog a kezem, hogy megérezzem az esetleges csomókat, merevségeket. Lábat még nem masszíroztam soha a sajátomon kívül, szóval... az ösztöneimre hagyatkozom.
- Örülök Solange-nak...- mondom aztán, mivel róla kezdett beszélgetést- Helyes csaj, bár kissé szigorú- mosolygok rá megint. Bármikor megismételném vele ezt az estét (kísérője lennék, bármikor)

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby   Csüt. Dec. 31 2015, 02:11

-Úúúúú! - Röhögök, hogy odamondta már!
-Csodálat? Miért lett volna a csodálat? Max azért hogy milyen ügyesen mentem abban a cipőben! - Nevetek, de elbizonytalanít. Megnézett volna a taxis?!
(Szóval ilyenekről beszélgettek a "hátam mögött" xDDD)
Próbálom elviccelni az egészet, még a csókot is, de ha azt vesszük, "nőként" kaptam, folyton azzal szívta a vérem hogy majdnem lekaptam Johannát, szóval emiatt jutott eszembe. De tényleg nem bántani akartam, adok is egy puszit, de menekülőre fogom, emlékszem még mit magyarázott a kísértésről és már csak arra sem foghatnám, nem Seby vagyok.
Elmosolyodok a kis vallomásán.
-Először annak tűntél. Hah, nagyon is! Nem mindenben, de pár dologban. De ma úgy érzem megértettem egyet s mást, így... értem mit miért csinálsz vagy pont miért nem. Viaskodtál, mit szeretnél és mit nem szeretnél. De már eldöntötted, én pedig alkalmazkodom. Semmi borzasztó nincs ebben... - Dehogynem, az egész ahogy van borzasztó, de erről nem ő tehet, hanem én, én szoktam elcseszni a dolgokat, az ő fejét is én kuszáltam össze... mondhatni megérdemlem, akkor is, ha ordítani tudnék, ne legyen már ilyen velem... de annak sem lenne értelme, mert akkor sem kapnám meg, amit önző mód, rettentően akarok... őt. Úgy. Jelentsen ez bármit... magam sem tudom mit jelent már, de... jelenleg mindent, amit nem szabad.

-Szépre... minek gondolni rá ha látom! - Öltök nyelvet és nevetek, de sóhajtok, jó, lazítsak, jó... pislogok azon, hogy ha valahol jó szóljak. Igyekszem nem mereven tartani a lábam, kell némi idő, mire megnyugszom. Solange-t hozom fel, hogy ne arra figyeljek mit csinál (legalábbis ne teljesen)
-Szigorú? Így is több szabályt szegett, mint illene. De hát néha nehéz nemet mondani. - Aztán nevetek. - Szigorú? - Ismétlem, komolyan, mindent mondtam volna arra a csajra, csak ezt nem. Amúgy jó érzés, hogy fogdos, hogy beken. Már nem is érzem hol nyomott a cipő.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby   Csüt. Dec. 31 2015, 02:55

- Hát, olyan gyakran pillogott hátra, hogy észrevetesse magát veled, hogy bele kellett könyökölnöm a hátába, hogy észrevegye magát- ha nem is egészen így volt, majdnem. Számomra egyértelmű volt, hogy a partnerem tetszik a sofőrnek. Neki meg azt kellett észrevenni, a hölgy nincs egyedül.
(Ez még akkor volt, amikor nem ismert még téged igazán; a Tarzanos meghallgatás napján)
Nem ismerem a motivációit, csak azt veszem észre, a csókkal húz, pedig ez most érzékeny téma közöttünk. Talán látja is rajtam, hogy ezt most nem tudom poénosan venni; kapok egy puszit, mintha ezzel akarna kiengesztelni. Azt kell mondjam, sikerül. Nem haragszom rá; csak az az érzés marad, miért vagyunk ekkora lekvárban?
Kifakadok, ő meg bátorítóan magyaráz nekem. Úgy nézek rá, mint egy angyalra. Megkönnyebbülök, hogy érti és átérzi a helyzetemet, és hogy tudja, nem a személye ellen irányul a tartózkodásom. Megnyugodnék, ha ezzel a döntéssel én magam is ki lennék békülve, de mivel azóta tele vagyok feszültséggel...
- Nem hiába vagy a legjobb barátom...- pillanatra összeakad a pillantásom vele. A szeme sokkal többet árul el, mint a szája. Abban ott van ugyanaz a vágy, ami bennem is. Inkább a számra harapok; ha visszaszívnám, amit mondtam, haragudnék magamra; meglehet jobban is, mint most. Mert haragszom. Elcsesztem valamit, mert kemény és merev vagyok, mint a tölgyfa.

Iszunk megint, és a lábát kezdem masszírozni, miközben Solange-ról beszélgetünk. (A kedves bókjára én is nyelvet öltök, akárcsak ő. Tiszta bolond.) Lassan ellazul a kezeim alatt és én igyekszem finoman, de hatékonyan átnyomogatni a talpát. Az ujjperceit külön-külön is megnyomogatom, ez nekem mindig segíteni szokott.
A háttérben még mindig zene szól, a filmekről (egyenlőre) meg is feledkeztünk, ahogy a piáról és a rágcsákról is. Mintha megállt volna velünk az idő, pedig éppen múltat idézünk (közelmúltat). Hitetlenkedve fogadja, hogy szigorúnak tartom Solange-t.
- Aha, tényleg! - bólogatok- Annak ellenére, hogy le sem lehetett tagadni a kölcsönös szimpátiát, szinte végig érezhető volt, hogy távolságot tartasz. Ha megszegtem volna, biztos kapok a pofámra, nem kétlem!- nevetek, valóban így volt; bár alapvetően udvariasnak tartom magam, és nem akartam tolakodónak tűnni.
Mosolygok, milyen estét töltöttünk együtt. Nem akarom ismételgetni, de ... ah, milyen más lenne, ha valóban lány lenne!
A talpára koncentrálok, bedugom az ujjaim a lábujjai közé, a másik kezemmel a lábujjait a talpa felé húzom. Elnyomorgatott lábfejének ez a legkiválóbb ellenszer. Mindezt végigcsinálom a másik lábával is.
- Lezuhanyzok én is. Addig tedd be azt a filmet, amit szívesen megnéznél!- az asztalra mutatok, kitettem néhányat, válogathat, vagy kereshet valamit a csatornák között is, ha van kedve.
Nora játékára most én lépek rá, felszisszenek, de csak meglepettségemben. Apropó, hol a macska? A hálóban találok rá, az ágy közepén hortyog. Magamhoz veszem a pizsamanadrágom, aztán kislattyogok a fürdőbe. Sokáig eresztem magamra a vizet, a meleg víz által el is lazulok. Kicsit álmosabb is leszek, így megmosom a fogam, mielőtt visszamennék a kanapéra. Közvetlenül Seby mellé ülök, bár nem érek hozzá.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby   Csüt. Dec. 31 2015, 03:18

-Hát... esélye sem volt, ijesztő volt, hogy nézegetett, azt hittem fürkészi mivel buktasson le... különben is veled voltam, hova gondolsz... meg ő is! - Nevetek fel, mert ne már, hogy annak a pasasnak bejöttem! Vagy ha mégis, kukkolással akarta közölni!
Aztán magyaráz, én is neki, csak mosolygok tovább, hogy a legjobb barátja vagyok. Ő is nekem, ez pedig mindent elfeledtet velem, már abból a szempontból, hogy rossznak gondoljam a szituációt ami kialakult. Végtére is a barátom maradt minden hülyeségem ellenében, többet nem is kérhetek.

Solange a téma, míg a lábam lazítja.
-Fiúm van! - Erre összeráncolom a szemöldököm, hogy nem pont így akartam, újra nevetek. -Solange-nak fiúja van, vagy az a fiú vagy te. Kettő nem lehet. Előbb szakítana a párjával lehetőség szerint, ha téged választ. Ő nem egy könnyed erkölcsű nőcske. - Vigyorgok, nem olyan mint a fiú megfelelője, bár Ameliát más lánnyal soha meg nem csalnám, akkor sem, ha már nem éreznék iránta semmit. Persze fura dolog ez, főleg ha Joshra nézek, ha Josh lány volna mit csinálnék? Két nőm nem lehet! Solange így lehet a fiúival... Az zökkent ki az eszement gondolatokból, hogy a lábujjaim közé dugja az ujjait, arra elkezdek elfojtva röhögni, mocorog a lábam az ölében, ez csikis! De hagyom, nem kapálózom, de próbálom elnyomni a röhögést. Mikor elenged elfolyok a kanapén, bólogatok, hogy jó, választok valamit. De hogy ne hemperegjek még esti fekhelyemen, kicsit feljebb ülök, ha nem is teljesen, nézegetem a filmeket, aztán kapcsolgatok. Megállok mikor épp a pszicho híres függönyös jelenete megy a jó kis zenével. Nevetek is halkan, akkor ül le mellém Josh.
-Frissen, illatosan! Köszi a lábnyomogatást, már nem is fáj! Hááát választani nem nagyon sikeredett, de van itt a... hányason is... melyik az... - váltogatom a csatornákat. - Jah, ez, valami vámpíros, de nem paródia, de igazából annak felfogható, Elee végig akarta velem nézetni őket de... ez az első, naaaaagyon agyzsibbasztó. Gondolj szenvedj te is, hogy ronda a főhősnő, a főhős is, csillog is... beteg ez a film! - Magyarázom, háttérben az alkonyattal, ahogy Edward épp az erdő fele tart Bella meg hűségesen követi és előadja idegbetegségét, hogy ő tudja mi a másik de nem számít... ez a legbetegebb jelenet szerintem, de ha nem nyomja el (odaadtam a távirányítót közben), akkor öntök még piát és vigyorogva lehúzom. Ha elnyomta (bölcs döntés lenne) akkor meg várom mit szeretne, én igazából elálmosodtam míg kinn volt, túl sokáig úgy sem fogom nézni bármi is marad.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby   Csüt. Dec. 31 2015, 03:43

- Nem lebuktatni akart, hanem módot találni rá, hogy szóba elegyedjen veled! Ha nem vagyok ott, biztosan határozottabban próbálkozott volna!- állítom magabiztosan. Hát még a hangját is elváltoztatta, nagyon hiteles volt! És a sminkje is tökéletes ! (Annak a nyomát a szemén még látom, de olyan jól néz ki, most még nem törlöm le neki. Majd reggel. Lia nem tudom, jó néven venné-e, hogy csajt csináltam a pasijából)

Solange lesz a téma, amíg a lábait lazítom. Nevetek, hogy milyen harciasan veszi védelmébe (magát).
- Látod, eben pont olyan mint én. Amíg nincs lezárva egy kapcsolata, nem kezd másikba- billentem oldalra a fejem. Gyanítom, hogy Sebastian is olyan, legbelül. Hiszen Ameliának is megfogadta, hogy nem lesz mással, amíg ők együtt vannak.
Míg nekem az jár a fejemben, mi lenne, ha ő valóban lány lenne, valami hasonló jár a fejében neki is. A lába sincs elhanyagolva, olyan trükköket alkalmazok azonban, ami megnevetteti. Próbálja visszafogni, de a lába megugrik a kezemben.
- Ez csikis?- kérdem, de a másik lábánál azért ugyanezt megcsinálom.
Amikor úgy érzem, eleget babusgattam már, kimegyek én is zuhanyozni, fogat mosni. Mikor visszaérek, éppen a Psycho nagyjelenete megy, ő meg röhögcsél magában.
- Micsoda perverz vagy, hogy ezen nevetsz! Mi a vicces abban, hogy halálra szurkálja a lányt? - de emiatt nem ülök tőle messzebb. Akkor viszont hátrahőkölök, amikor az Alkonyatot kezdi ecsetelni.
- Ne, ne, inkább a horrort, az se baj, ha végigneveted!- épp eleget hallottam erről a filmről ahhoz, hogy ne akarjam megnézni.
Ha a kezembe nyomja a távirányítót, gyorsan el is kapcsolom.
- Nem választottál filmet; ez csak két dolgot jelenthet: egyik sem nyerte meg a tetszésedet vagy nagyon álmos vagy?- utóbbi se lepne meg. Hosszú volt a nap, és hiába mondta ... idővel ezelőtt, hogy nem álmos... Az csak úgy néha beköszön az embernek: helló, itt vagyok!
Én is álmosodok, elnyomott a meleg víz, akkor úgy éreztem, állva is el tudnék aludni.
- Gyere, menjünk inkább aludni...- mondom természetesen. Így lenne az!

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby   Csüt. Dec. 31 2015, 03:58

-Pfff... - Rázom a fejem, fura nekem, de nem jelenti hogy nem hinnék neki.- De ott voltál, nélküled nem is mennék úgy sehova se. - Már nőként, nekem kell Josh. Bár... nem szándékozom többet beöltözni, az is igaz.

-Na igen... pedig az első csajod megérdemelte volna, hát életjelet sem adott magáról! - Puffogok egy sort, de ez már csak füst, nem láng, mosolygok inkább.
-Szerinted? - Röhögök, mikor megkérdezi csikis-e, de azért csak folytatja, gondolom okkal, így tűröm, ha röhögve is.
Kimegy zuhanyozni, én nézegetem mit nézzünk, vigyorgok a klasszikus horroron.
-Hát nézd meg ahogy a málnaszörp csordogál! Meg most komolyan, ez a zene téged nem nevettet meg? Már unásig hallottad minden vicces dolog alatt! - Röhögök egy sort, majd félrenézek, hogy Mortensen csupasz segge a sláger benne. El is nyomom valami horrorisztikusabbra, de látom ám a félelmet a szemében!
Röhögök a reakcióján, velem is ez volt, el is kapcsol, gonoszan nézek rá míg vigyorgok, egy szót suttogok:
-Gyenge! - De röhögök, nem komoly, csak szívom a vérét.
-Háááát is-is... főztük meg az ebéd, meg ez a csajság is stresszes volt... ha muris is. - Mosolygok, de kezdem érezni, hogy a testem sipítozik.
-Ezt megbeszéltük... hozok magamnak takarót meg párnát. - Állok fel kelletlen, mert gondolhattam volna erre hamarabb is, de csak ásítok egyet és indulok a szekrénye felé ahol ezeket tárolja. Ha a háló akkor oda, ha itt kinn van, akkor meg amoda. De érezheti, ha volna is kedvem vele aludni, pont miatta nem teszem. Ő kérte, már el is felejtette? Valamit valamiért...

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby   Csüt. Dec. 31 2015, 04:18

- Ne is! Solange az én csajom... vagy azé a franciáé...- kacsintok. Másé nem lehet. Ki van sajátítva, így járt, ha tetszik neki, ha nem- Ezek szerint máskor is beöltöznél és eljönnél velem? - így értem, amit mond.


- Honnan tudhattam volna előre? Olyan édes bárányka volt, komolyan, farkasnak éreztem magam mellette!- az biztos, hogy jól felültetett. Csodálkozom, felemlegeti az "első barátnőmet". Magamban azt gondolom, senki nem érdemli meg, hogy becsapják. De ebből a szempontból maradi vagyok.
- Bocs, nem úgy szánom- kicsit változtatok a fogásomon, hogy ne legyek csikis.
Zuhanyozásból visszatérve mellé ülök a kanapéra. Meglep, hogy egy gyilkosságon nevetgél, bár igaz, ami igaz, erről a filmről sok bőrt lehúztak már. Akár a zenéjéről. Bólogatok némán, hogy igaza van, unásig hallottam már. De még mindig jobb, mint az a csillogós-vámpíros sztori. Jaj! És kinevet!
- Szadista!- vágok vissza, ha meg akarná nézetni velem, biztos csak így becézném néhány hétig, hónapig.
Végül én sem választok filmet. Seby elárulja, hogy kicsit kimerült, és én se bánnám, ha már le tudnám csukni a szemem. Aludni invitálom, de amikor rájövök, külön alvásról beszél, fájdalom hasít belém.
- Hát, izé... Ha már külön alszunk, én alszom itt, és vitának nincs helye!- mutatok a kanapéra. Nem egy kényelmes darab, de kibírom. Hős leszek. (Híró, akartam írni)
Szóval fogom a motyómat, és kipakolom a nappaliba, helyet hagyva neki a hálóban.
- Nora majd vigyáz rád. Ő is szeret bújni- mosolygok Sebastianra, aztán kivackolom magam a kanapéra. Időzítőre állítom a tévét, és belenézek abba a vámpíros sztoriba. Űber-borzalmas.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby   Csüt. Dec. 31 2015, 04:31

Nevetek, hogy Solange az övé, amúgy tényleg az övé. A szavaira aztán kicsit zavarba jövök.
-Ha szeretnéd... - Neki én sem tudok nemet mondani, bár rendszert nem csinálnék belőle.

-Te? Farkasnak? Inkább ő volt az... - Meg Josh mindig olyan báránylelkű, még nem láttam benne soha semmi farkasost... vagy csak egy picit.
-Peeeersze! - Nevetek, szerintem kicsit arra is ment, röhögcséljek itt mint valami eszement! Hjaj, de abbahagyja, nem kezd el fájni az oldalam, ellenben már a lábam sem fáj, jó kör volt.
-Csak egy kicsit.... - Röhögök aztán megint hogy visszajön és nem bírja a csillogó vámpírokat, de mivel én is néztem volna, másodszor, mazochista is lettem volna egyben.
-Én nem alszom az ágyadban nélküled, szóval sipirc az ágyra vagy a földön alszom a kanapé helyet... - Mondom unottan, jelezve nem hat meg, de a mosoly ott bujkál a szám szélén.
Nos, ha valóban nem engedi, hogy a kanapén aludjak kicuccolok a fotel elé és tüntetőleg elhenyélek a földön, jelezve én szóltam.
-Nos, Norat nem merem megölelni, félő összekapunk, túl erős a szeretetem! - Nevetek, mert hát szegény kis dög biztos karmolva menekülne előlem, hogy ne nyomorgassam.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Joshua McBridge
avatarVároslakó
Életkor : 27
Foglalkozás : mikor mi
Hozzászólások száma : 1817

TémanyitásTárgy: Re: A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby   Csüt. Dec. 31 2015, 04:51

Nem tudok erre mit mondani. Ma klassz volt, hogy Solange bőrébe bújt. Lehet, hogy ugyanezt a hatást elérné nálam legközelebb is; bár törni kéne a fejem, hova vigyem. Moziba? Á, hülyeség, egy ilyen nőt nem moziba visz az ember. Annyiban is hagyjuk; eldönti a sorsunk, leszünk-e még együtt, mint nő, és mint férfi.

- Nem, abszolút nem!- védem még mindig, bár alaposan kitolt velem. - Szelíd és kedves lány volt, a fene tudja, mi ütött belé- Sosem fogom megtudni.
A lábának valóban jót akarok, és nem akartam csikizni. Mégis nevetgél egy sort, amikor szétfeszítem az ujjaimmal a lábujjait. Aztán erősebben csinálom, legalább nem húzkodja el a lábát.
- Na persze, kicsit...- más véleményen vagyunk, de csak húzom, tudja ő is. Bármit megnéznék vele, max szétröhögném az agyam. Vagy lekaparnám a falról a festéket. Jelen esetben utóbbira tippelek, a vámpíros sztori olyan közkincs, amit vagy imádni vagy utálni lehet. Közömbösnek lenni iránta lehetetlen.
Kiderül, mindketten fáradtabbak vagyunk annál, hogy mozizzunk (értelmesen legalábbis), úgyhogy aludni hívom. Nem vethetem szemére, a kanapéra költözne. Csak azzal nem számol, hogy ezt nem hagyom majd neki. Én meg azzal nem számolok, hogy ő is meg tud zsarolni.
- Nora imádja, ha szeretgetik, bár a körme éles, szó se róla!- nevetek.
Huzakodunk egy kicsit, de valóban hajthatatlan, és -bevallom- ellenemre sincs, hogy egy ágyban aludjunk. Nem először fordulna elő, és nem félek tőle, húha mi történik: semmi!
- Akkor ez szép kis megegyezés volt...- nevetem el magam, és bevackolom magam a helyemre. Ha ő ugyanúgy fekszik le, ahogy szokott, közvetlenül mellém, a macska átkerül az ő másik oldalára. Ha viszont távolságot akar tartani, Nora közöttünk lesz. Ez már abszolút rajta múlik.

_________________
"Két szerelmes szívnek nincs szüksége szavakra"
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby   Pént. Jan. 01 2016, 05:16

-Ha olyan kedves lány volt, akkor legalább szólhatott volna valamit, hogy bocs... akármi. - Szerintem gonoszság volt amit Josh-sal tett, az idő múlásával sem enyhülök ebben a nézetemben.
-Lehetnék szadistább is! - Nevetek, nem tudom pontosan hogyan, de minden bizonnyal lehetnék.
Aztán inkább hagyjuk a filmeket és nyugovóra térnénk, de közlöm vele én az ágyon csak vele alszom, de mivel vele nem alszom, így a kanapét akarom, ha ő azon alszik akkor a földön alszom. Már fáradt, azért vonja le azt a következtetést, hogy akkor ágyba bújok vele (hehe).
-Szép hát. Sipirc az ágyadba. - Hajtom el, de én kinn maradok a kanapén. Ő akarta, én aztán meg nem szegem a neki tett ígéretem. Nora követi Josht, ott van helye, a kanapén nem lenne, szóval ő nem alszik egyedül. Én bevackolom magam a kanapéra, noha átfut az agyamon, lehet a földön nem feltétlen lenne nekem rosszabb, de aztán hagyom. A tévét kikapcsolom, engem zavar (a fénye meg a hangja is), a szemüveget levéve le is teszem a fejem a párnára. Igaz, nagyon fáradt vagyok, de annyi mindennel tele a fejem, hogy nem alszom el egy könnyen, bámulom a plafont, de csak a feeling miatt, mert amúgy ugye nem látok semmit és nem csak a sötét miatt. Lesz egy jó háromnegyed óra, mire elszenderedem, akkor is a fáradtság nyom el. Ha este nem történik semmi, akkor viszont kilenc előtt nem ébredek majd fel. Kávét csak akkor csinálok ha Josht nem veri ki a napi kelési rutin hamarabb.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby   

Vissza az elejére Go down
 

A lányok, a lányok... ~ Josh & Seby

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
7 / 8 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

 Similar topics

-
» Ha kell egy jóbarát ~ Josh és Seby
» Az első nap! ~ Josh && Suzy
» Mester és tanítvány ~ Reeve-Seby
» Elee & Seby - Reconnecting
» Estimese - Seby és Elee

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-