Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Vincent Sparks
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Úgyis én bírom tovább! ~ Dan & Amy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Amy Campbell
avatarMarketing kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : Tanuló, Önkéntes
Hozzászólások száma : 37

TémanyitásTárgy: Úgyis én bírom tovább! ~ Dan & Amy   Kedd Aug. 25 2015, 21:47

Az ablakon beszűrődő fénysugárra ébredek, ahogy az kellemesen melegíti az arcomat.  Álmosan pislogok párat, majd oldalra fordítom a fejemet, és ránézek a mellettem nyugodtan szuszogó Dan-re. Arcát megnyomta a párna, haja kócos, de irtó szexi még így is, teljesen odavagyok érte. Reggelente gyakran összebújunk kicsit, mikor egyikünk se rohan sehova, ám ez lassan két hete nem történt meg. Nem csak reggel nem, hanem úgy egyébként. Na nem azért, mert nem kívánnánk a másikat, hanem egy veszekedésünk során azt vágtam a fejéhez, hogy egy hétig se bírná ki szex nélkül. Ő ezt kihívásnak vette, így megbeszéltük, hogy megnézzük, melyikünk húzza tovább. Nem vagyok szexmániás, félreértés ne essék, de na, azért ha hozzászokott az ember a jóhoz, akkor furcsa, ha azt egyik pillanatról a másikra nem kapja meg. Ahogy csendben nézegetem, eldöntöm, hogy ma egyszer és mindenkorra véget vetek ennek. Megpróbálom rávenni, hogy ő legyen az, aki feladja ezt a kis csatát. Finoman megcirógatom az arcát, majd lágy csókot adok ajkaira, és mosolyogva várom, hogy kinyissa a szemeit.
- Jó reggelt! – küldök fel egy mosolyt, és felkönyökölök, miközben immár hasalok az ágyon. „Egészen véletlenül” így pont jó rálátása nyílik a dekoltázsomra, ami kilátszik a fekete topból, amit alváshoz használok, de ártatlan tekintettel nézek szerelmemre, mintha én minderről mit sem sejtenék.

_________________
Vissza az elejére Go down
Daniel Osmer
avatarFilmművészet
Életkor : 22
Foglalkozás : Színésznek tanulok
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Úgyis én bírom tovább! ~ Dan & Amy   Kedd Aug. 25 2015, 22:27

Azt mondják az emberi test sokáig képes húzni tartalékokkal. Hetekig képesek vagyunk étel nélkül kibírni, elviselni a szélsőséges körülményeket, ha muszáj. Én ezt szerencsére még nem tapasztaltam meg, egészen idáig. Érdekes érzés a rendszeres szerelmeskedéshez hozzászokva úgy a másik mellett aludni és ébredni, hogy csak alszunk. A testem készen várja a pillanatot amikor végre teret engedek a szükségleteimnek és kielégítem azokat. Amióta megegyeztünk Amyvel, hogy teszteljük melyikünk bírja tovább szex nélkül folyton csak arra gondolok. Az első pár nap még könnyen ment, de aztán egyre nehezebbé vált. Egyszerűen akármit csinál csak az jut róla eszembe. A napokban is már azt alig bírtam ki nyálcsorgatás nélkül ahogy egy banánt evett. Átkozott élénk fantázia! Ráadásul még a kezemet se vethetem be, hogy könnyítsek magamon, mert az is tiltott. Komolyan mondom ez kész kínzás. Úgy érzem menten szétrobbanok. Néha úgy érzem menten feladom és rávetem magam. Két teljes hét nagyon hosszú idő ám, ha az ember nem csinálhatja azt, amit szeretne. Ráadásul egyre gyakrabban álmodom arról, ahogy csináljuk. Ma is arról álmodtam, csak kicsit élénkebben és hosszabban. Már vártam mikor ébredek végre fel és enyhül kicsit a kísértés. Viszont mikor felébredek Amy puha ajkait és lágy kezét érzem magamon. Mást is érzek, mégpedig azt, hogy harcra készen állok. Átkozott test! Remélem legalább nem lett túl feltűnő a "tornyom" a takaró alatt. Amíg elválnak az ajkaink és kinyitom a szemem próbálom elterelni a figyelmem bármi másra. De mintha szándékosan ellenem dolgozna a sors az első dolog amit meglátok az a dekoltázsa. Azok, a puha, apró cicik, amikre ebből a szögből olyan jó belátás nyílik. Igaz, nem túl nagyok, azonban olyan formásak és szépek. Elszakítom róluk a tekintetem és inkább az arcára nézek. Olyan szép így reggel is kócosan, álmosan. Olyan, kis kívánatos, hogy muszáj legalább megsimogatnom az arcát.
- Jó reggelt, cica! - nyomok pici puszit a homlokára és érzem, ha sokáig itt maradok mellette nem fogom kibírni. Valahogy muszáj lesz őt rávenni, hogy feladja. Eszembe is jut egy ötlet. Kikelek az ágyból és bár a takaró takarásában talán nem tűnt fel neki, de egy szál boxerben biztosan észreveszi mi is púposodik ott. Persze én úgy teszek, mintha erről nem is tudnék. A kockáimnak is ilyenkor nagy hasznát veszem, mivel elég jól mutatnak.
- Megyek, veszek egy forró zuhanyt. - mondom kicsit megnyomva szándékosan a forró szót. Milyen jó is lenne, ha kicsit máshogy is forró lenne... Talán majd később. Megfordulok és megindulok a fürdőszoba felé. Beérve szándékosan résnyire nyitva hagyom az ajtót, ha "netán" kíváncsiskodna. Kész mázli, hogy annak idején üveg ajtajú zuhanykabint vettünk. Levetem magamról az alsót, belépek a fülkébe behúzva annak ajtaját és elkezdem beállítani a vizet. A kellemesen meleg cseppek alatt közben igyekszek minél jobban szexi lenni a testtartásommal, a mozdulatommal, hátha beválik.

_________________
Family is more than just DNA.

They that people who care about you and who you care.
Vissza az elejére Go down
Amy Campbell
avatarMarketing kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : Tanuló, Önkéntes
Hozzászólások száma : 37

TémanyitásTárgy: Re: Úgyis én bírom tovább! ~ Dan & Amy   Kedd Aug. 25 2015, 23:13

Erős és kitartó lánynak tartom magam, és bár tudtam, hogy egy idő után nehéz lesz ezt a kis megállapodásunkat betartani, de arra nem számítottam, hogy ennyire. Ma gonosz leszek, és így vagy úgy, de eldöntjük, melyikünk az erősebb akaratú, és bírja tovább. Kezdetnek csak egy jó reggelt csókkal, és némi látvánnyal próbálom gyengíteni kitartását, de gondoltam, hogy ennyitől még nem adja fel.
- Jó fürdést! - mosolygok rá, és nyelnem kell egyet, mikor meglátom férfiasságát, ami kidomborodik alsója alatt. Igyekszem erősnek tűnni, talán nem vette észre az egy pillanatra elgyengülő tekintetemet, ami miután azt ő nem láthatja, követi őt a fürdőszobáig. Nem csukja be az ajtót a kis sunyi, és innen az ágyról pont tökéletes rálátás nyílik tökéletes testére, amit zuhanyzás közben is VIP helyen láthatok. Kicsit kiélvezem még a látványt, de észreveszem, hogy néha kifelé tekintget, úgy tűnik, ugyanazt a játékot űzi, mint én, szóval ha lúd, legyen kövér. Egy kecses mozdulattal kiszállok az ágyból, és direkt felé fordulva lassú mozdulattal leveszem a topomat, majd körbenézek, mintha keresnék valamit. Melleimet lazán eltakarva nyitom ki jobban a fürdőszoba ajtaját, és úgy fordulok Daniel felé.
- Drágám, nem láttad a fekete melltartómat? - kérdezem tőle, de teljesen tisztában vagyok vele, hogy itt van a fürdőben, méghozzá a földre esve.
- Áá, itt is van. - szólalok meg mosolyogva, majd csábító mozdulattal lehajolok, hogy felvegyem, majd magamat nem zavartatva felveszem az említett ruhadarabot, így egy szál alsóneműben ácsorgok most zuhanyzó párom előtt, ám nem nézek rá, ettől függetlenül gyanítom ő végig rajtam legeltette a szemét. A tükörhöz lépek, és nyomok egy kis fogkrémet a fogkefémre, majd nekiállok fogat mosni.
- Hogy aludtál? Álmodtál valami szépet? - kérdezem, mintha csak lazán csevegnénk, és rápillantok. Istenem, csak ne lenne ilyen szexi zuhanyzás közben...

_________________
Vissza az elejére Go down
Daniel Osmer
avatarFilmművészet
Életkor : 22
Foglalkozás : Színésznek tanulok
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Úgyis én bírom tovább! ~ Dan & Amy   Szer. Aug. 26 2015, 20:41

Kemény pasi vagyok, és mint olyan nem adom fel egy könnyen. Sokáig képes vagyok teperni valamiért, ha el akarom érni azt. Mégis most nehezebben megy kibírni szex nélkül. Szerencsére nem csak akkor ér véget a kihagyás, ha én adom fel, hanem akkor is, ha Amy bedobja be a törölközőt. Én jó pár trükköt be fogok vetni annak érdekében, hogy ő gyengüljön el előbb és vesse rám magát. Könnyen lehet, hogy sikerrel járok, mert nem csak nekilapulnak trükkök a tarsolyában. Persze, hogy észrevettem, hogy próbál cseleskedni, van nekem is szemem. Azt mondom ha harc hát legyen harc!
- Kösz. - kacsintok rá és megindulok zuhanyozni. Amikor a nyelését meghallom egy szó ugrik be: Bingó! Tudom én mitől döglik a légy. 2 év alatt ki lehet szépen tapasztalni a másik gyengéit. Úgy látom amit a zuhany alatt előadok az is nagyon tetszik neki, mert az ágyról nézi végig. Ezzel két legyet ütök egy csapás: őt is gyengítem, meg lemosom magamról a koszt. Mikor a top lekerül róla és meglátom a melleit egy pillanatra eláll a lélegzetem és nem nagyon tudom levenni róla a tekintetem. Természetesen amint megindul felém mint aki semmit nem is látott kenek magamra egy adagot a tusfürdőből. Látszólag már megint elszórta valamiét. Persze biztosra veszem,hogy ez csak egy mondva csinált ürügy, arra, hogy gyötörhessen.
- Itt kell lennie... - akad el egy pillanatra a szavam amint megpillantom a fedetlen apró halmait. Azokat a kis, szép dombokat, amiket úgy szeretek nézni, simogatni, becézgetni. Most azonban hiába szeretem annyira őket nem tehetek mást, csak a szemeimet legeltethetem rajtuk. Ráadásul így nézve még szebb minden vonala, részlete. Érzem is, ahogy ott lent sajgok a vágytól. - ...valahol.- fejezem be a mondatom. A francba! Miért nem tudok kicsit jobban uralkodni magamon? Elég csak ha megvillantja a melleit és én máris nyálcsorgatva nézem a látványt. Megrázom a fejem és folytatom a mosdást, mintha mi se történt volna. Azért a szép kép jól beleégett a memóriámba és már várom, amikor újra érinthetem is őket.
- Jól, bár nem álmodtam mást, csak ostobaságokat. És te? Történt veled valami izgalmas éjjel? - kérdezek vissza. Most biztos nem fogom vele megosztani, hogy álmomban szeretkeztünk. Elzárom a zuhanyt és kilépek alóla. Egy törölközővel lassan, szexisen megtörölközöm és felhúzok egy tiszta boxert.  Aztán mögé lépek és a felsőtestemmel és valami másommal is hátulról hozzásimulva nyújtózkodom. Direkt még picit dörgölődzöm is, hogy fokozzam a helyzetet. Ilyenkor van előnye annak, hogy a felső polcon tárolom a spraymet. Meg persze annak is, hogy rendszeresen edzek, mivel így szépen kidolgozottak az izmaim, amiket ő is biztosan érez, hiszen alig van köztünk ruha. Éppen csak pár darab, hogy ne totál meztelenül rohangáljunk a házban.
- Bocs, csak ezt kerestem. - rázom meg a már kezemben lévő dobozt és mosolyogva nyomok egy puszit az arcára és elhúzódom tőle. Kegyelemdöfésként "teljesen véletlenül" pont azzal fújom be magam amit a legjobban szeret.

_________________
Family is more than just DNA.

They that people who care about you and who you care.
Vissza az elejére Go down
Amy Campbell
avatarMarketing kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : Tanuló, Önkéntes
Hozzászólások száma : 37

TémanyitásTárgy: Re: Úgyis én bírom tovább! ~ Dan & Amy   Szer. Aug. 26 2015, 22:38

Én sem szoktam feladni, ezért remélem Dan gyengül el hamarabb, bár tény, hogy nagyon kitartó tud lenni a drágám, mert a büszkesége nem nagyon viseli el a vereséget. Mindenesetre próbálom gyengíteni akaraterejét, és remélem, hamar sikerrel járok, mert utána mindkettőnknek jobb lesz. Zuhanyzás közben kicsit nézegetem, de ezzel csak a saját dolgomat nehezítem meg, így inkább az ő „kínzására” koncentrálva megszabadulok a felsőmtől, majd ártatlan tekintettel megyek be a fürdőszobába, hogy félmeztelenül keressem meg a melltartómat, mindig úgy helyezkedve, hogy Dan tökéletes rálátással legyen formás idomaimra. Mikor elhal a hangja válaszolás közben, kicsit elfordulok, és egy önelégült, és kicsit gonosz vigyor kúszik az arcomra, de nem akarok kizökkenni az ártatlan szerepből, így újra az egyszerű mosolyt veszem elő, és szép lassan felveszem a kis fekete ruhadarabot.
- Nem emlékszem, mit álmodtam, és semmi izgi nem történt, aludtam, mint a bunda. – válaszolok kérdésére, miután kiköptem a fogkrémet, és kiöblítettem a számat. Mindenesetre ez kegyes hazugság volt, vagyis inkább csak füllentés, mert amúgy Danről álmodtam, mint az elmúlt pár napban mindig, és olyankor nem csak feküdtünk egymás mellett az ágyon, hanem egyéb tevékenységet is végeztünk. Olyat, ami már mindkettőnknek nagyon hiányzik. Dan idő közben amúgy végzett a fürdéssel, és bár nagyon nehéz, de inkább nem nézek oda, ahogy törölközik, nem akarom én ezzel is kínozni magam, ám ő gonosz módon hozzám dörgölőzik, amint a spray-t akarja levenni a polcról. Össze kell szorítanom picit a számat, hiányzik már az érintése, de én akarom megnyerni ezt a kis játékot… Bakker, ez a kedvenc illatom, amit magára fújt… hmm ebből még akár előnyt is kovácsolhatok.
- Hmm, nagyon jó illatod van! – pislogok fel szemeibe, majd átkarolom a nyakát, és finoman beleszagolok a nyakába, gyengéden orrommal megsimogatva puha bőrét, majd egy lágy csókot nyomok az ajkaira.
- Mondtam ma már, hogy mennyire szeretlek?- kérdezem mosolyogva, majd elhúzódok tőle, csípőmet hagyva utoljára, hogy azok váljanak el legkésőbb.
- Mit kérsz reggelizni? – érdeklődöm tőle, tovább folytatva a reggeli rutint, majd fenekemet picit riszálva kiszambázok a fürdőszobából. Úgy döntök, nem a saját ruhámat veszem fel, hanem ellopom az egyik ingjét, és azt húzom magamra, de a tetejét nem gombolom be, így dekoltázsomra tökéletes rálátás nyílik. Hogy gonosz lennék? Áá, épp csak egy kicsikét.

_________________
Vissza az elejére Go down
Daniel Osmer
avatarFilmművészet
Életkor : 22
Foglalkozás : Színésznek tanulok
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Úgyis én bírom tovább! ~ Dan & Amy   Szer. Aug. 26 2015, 23:36

Mit ne mondjak örülhetek, hogy bár néha vannak hullámvölgyek a kapcsolatunkban, zonban legtöbbször jól megvagyunk, gond nélkül. Talán ez a kis játék is inkább használ, mint árt a kapcsolatunknak. Azt mondják a várakozás szítja a tüzet és ki tudja, lehet van benne valami. A verseny végeredményét is látom. Tuti, hogy bármelyikünk is nyer, végül egy ágyban kötünk ki és végre jó pár nap óta először nem csak aludni fogunk. Nincs rá szó mennyire várom már, hogy ott tartsunk. Vajon meddig bírja még? Látom rajta, hogy már ő is kínlódik, csak próbálja leplezni a kis cseles. Érdekes, hogy egész jól tud színészkedni, holott én tanulok filmszínésznek. Hiába, látszik rajta, hogy kreatív és könnyen feltalálja magát egy-egy helyzetben. Most is ötleteket eszel ki sorra a gyötrésemre.
- Jól tetted, van időnk bőven pihenni. - mondom és ha füllentett, ha nem, nem firtatom tovább a dolgot. Úgyis érzem, hogy neki is legalább ugyanannyit jár a fejében az, mint nekem. Hozzá van szoktatva a jóhoz és nem ide, vagy oda nekem ne akarja beadni, hogy nem hiányzik neki. Ismerem már, tudom, hogy ő is oda van a légyottjainkért. Az olajozott szexuális életünk most kisebb hátrányt jelent, hiszen az ember nem szívesen mond le arról, amit szeret és megszokott. Olyan ez, mint a drog, az ember egy idő után szinte követeli az adagját. Csak ez nem káros az egészségre, hanem még segít is fittnek maradni. Azért remélem ebből nem akarnak olimpia sportágát csinálni, mert az elég érdekes lenne. Azt hiszem érződik, hogy most keltem fel arról, hogy ennyi ostobaság jár a fejemben. De legalább kicsit nem Amy jár a fejemben és van egy kis ideje lehiggadni a testemnek. Persze jobb, ha nem várok sokáig, mivel közben máshol is enyhülnek az eddig elért hatásaim, azt pedig nem akarom. Sokkal inkább fel szeretném erősíteni benne a vágyat egészen addig, míg már végül nem bír magával. Ezért is lépek ki viszonylag hamar a zuhany alól és bár látom a törölközésem nem nagyon hatja meg, ám a dörgölődzésem és az illatom annál inkább.
- Gondoltam kicsit a kedvedben járok. - cirógatom meg az arcát. Ez így nem teljesen igaz, mert vannak hátsó szándékaim is a sprayvel, viszont mentségemre szóljon nem túl gonoszak. A csókja igazán jól esik, szeretem mikor ilyen cuki, gyengéd. Tudom, most trükközik, de szeretem, mikor olyan bújós, mint egy kiscica. Ettől még nem adom fel, nem olyan fából faragtak.
- Ma nagyon bújós vagy. - mosolyodom elhintek egy puszit az arcára. Pontosan tudom, hogy csak a saját fegyverem próbálja ellenem fordítani. Most még nem lövöm le, hogy leesett a dolog. Már azért se, mert kíváncsi vagyok következő alkalommal mivel áll elő.
- Nem is tudom. Tojás, meg virsli jó lesz. - nyomom meg kicsit a két étel nevét, hogy picit mást is hallhasson mögéjük. A pici, rengő popót látva mosolyogva követem a tekintettel. Látszik, hogy nem kell őt félteni, megvannak a saját ravasz kis módszerei. Tetszik, hogy az egyik ingemet húzza fel, ami egészen a combja középéig ér le. Nem vagyok egy égimeszelő, de van pár méret különbség kettőnk közt és ez így a normális. Mindenesetre határozottan jól áll neki, igazán kis szexi benne. Amíg ő az ingemmel vacakol én bemegyek a konyhába és félbevágok egy citromot, amit cukrozva nyalogatok élvezve annak ízét. Néha kicsit még szopogatom is egy kis plusz nedvért. Nem vagyok én perverz, rossz, aki ebbe mást lát bele, egyszerűen ha finom a gyümölcs, akkor finom. Ez ilyen könnyen magyarázható.

_________________
Family is more than just DNA.

They that people who care about you and who you care.
Vissza az elejére Go down
Amy Campbell
avatarMarketing kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : Tanuló, Önkéntes
Hozzászólások száma : 37

TémanyitásTárgy: Re: Úgyis én bírom tovább! ~ Dan & Amy   Csüt. Aug. 27 2015, 17:53

Ha belegondolunk jobban, vicces ez a kis játék kettőnk között, hogy próbáljuk különféle kis trükkökkel rávenni a másikat, hogy adja fel, és legyünk végre újra egymáséi. Olvastam cikkeket párokról, akik szintén kipróbálták, hogy tartóztatják magukat egy ideig, aztán az első együttlétük a kihagyás után fenomenális volt, szóval szerintem mi is fantasztikus élményre számíthatunk majd. Szavaira bólogatok, van bőven időnk pihenni, mást úgyse csinálunk az ágyban, de erre már nem mondok semmit, inkább próbálom visszafogni magam, hogy ne vessem rá magam egyből, amint megérzem, hogy melyik spray-t fújta magára.
- Hmmm… igazán kedves vagy. – mosolygok rá, majd ez olyan magas labda, hogy buta leszek nem lecsapni. – Tudod, én is szívesen a kedvedben járok kicsit… csak egy szavadba kerül. – mondom flörtölő, csábító hangon, és ujjamat finoman végighúzom mellkasán, és kockás hasán, de lejjebb nem megyek, de szerintem szükségtelen, valószínűleg feltüzeltem őt, ha már kicsit le is nyugodott, hiszen egyértelmű, hogy milyen kedvben járásra gondoltam.
- Én mindig bújós vagyok. – vonom meg a vállam lazán egy mosoly kíséretében, és ezzel igazából nem hazudtam, én mindig szeretek hozzásimulni a másikhoz, szeretem a közelemben tudni, de olyankor nincsenek önző céljaim ezzel, mint most egy picit. Egyébként nem vagyok önző, ez nem is igazán önzőség, de na, értitek.
- Hmm, a kedvencem. Akkor tojás és virsli rendel. – vigyorgok rá ártatlanul, mintha nem vettem volna észre a hangsúlyt, ahogy kiejtette a két étel nevét, és még rá is kontráztam kicsit azzal, hogy ártatlan hangnemben kijelentettem, hogy az bizony az egyik kedvencem. Elhagyva a fürdőt felöltözök, majd irány a konyha, ahol nekiállok Dan reggelijéhez. Nem hosszú procedúra, amíg ő elkészülődik, addigra én is elkészülök, és mire a konyhába ér, már ott gőzölög a tányéron amit kért. Idő közben kitaláltam ám én is, hogy mivel „kínozzam”, így ha leül enni, leülök szépen vele szemben, lábaimat keresztbe teszem, és szép lassú mozdulatokkal elkezdem meghámozni a banánt, amit saját reggelimnek szánok.
- Jó étvágyat! – mosolygok rá, majd beleharapok az említett gyümölcsbe, de nem felejtek el végig a szemébe nézni. Mindezeket a mozdulatokat természetesen ártatlan kisugárzással hajtom végre, de úgyis egyértelmű számára, hogy igenis direkt csinálom ezeket.

_________________
Vissza az elejére Go down
Daniel Osmer
avatarFilmművészet
Életkor : 22
Foglalkozás : Színésznek tanulok
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Úgyis én bírom tovább! ~ Dan & Amy   Pént. Aug. 28 2015, 00:11

Jó vele játszadozni, igazán beleéli magát, igazán kis cseles tud lenni, ha a helyzet úgy kívánja. Aranyos lány, aki ahhoz képest mennyire angyalian néz ki és viselkedik néha képes kisördöggé válni. Persze még így is igazán szerethető, bár egy ilyen lányt hogy lehet nem szeretni? Az olyan lenne, mint egy virágot csúnyának lenni. Ezért is olyan nehéz kibírni nélküle. Hozzá vagyok szokva, hogy ezt az tündéri teremtést rendszeresen megkaphatom, erre egyik napról a másikra le kell erről mondanom határozatlan ideig, ha lehet minél tovább. Tudom, én csináltam magamnak, amikor a vagdalózását kihívásnak vettem, de esküszöm akkor könnyebbnek tűnt. Olyannak hatott, mintha azt mondanák, hogy pár napig nem ehetek édességet. Kissé kellemetlennek, viszont kibírhatónak. Hát mégsem annyira könnyű, azonban ettől még nem fogom csak úgy feladni.
Az illatom úgy tűnik bejön, de trükközik a drága. Engem nem ver át az ügyeskedésével. Tetszik, hogy még ezután se adja fel, hanem próbálkozik kitartóan. Még, hogy egy szavamért a kedvemben jár... Tudom ám én mire megy ki ez a játék. Azért nem vagyok totál hülye, hogy ilyen könnyen hagyjam magam elcsábítani.
- Mmm... micsoda ajánlat. Biztosan élni fogok vele. - mosolyodom el. Azért meg kel hagyott hidegen ez a tette, még ha nem is annyira mutatom. Magamban nagyon szeretném, ha az ujjával lejjebb menne. Természetesen csak akkor fogom a szaván fogni, ha már ő feladta. Lehet, erre nem is kell olyan sokáig várnom. Szívem szerint már hagynám a játszadozást, viszont így izgalmasabb és az idő is gyorsabban telik. Kicsit még a hétköznapi tevékenységek is élvezetesebbek.
- Pont ezt szeretem benned. - simogatom meg a pofiját és szívesen érnék hozzá jobban és többet. Biztosan tudom, hogy ezt nem hátsó szándékból csinálja, mert alapból is ilyen. Van olyan is, hogy amikor reggel jobban ráérünk nem csak pihenünk az ágyban, hanem más, aktívabb tevékenységet végzünk. Milyen szívesen csinálná ismét, akár bárhol, bármelyik napszakban.
- Köszi, cicus. - puszilom meg a homlokát. Amíg ő a konyhában szorgoskodik belövöm a hajam és picit meg is borotválkozom. Egy kis after shavet is használok, hogy minél ellenállhatatlanabb legyek. A fogaimat is megmosom, hadd legyen minél szebb a mosolyom. Fontos, hogy minél csábítóbban nézzek ki. Legutóbb akkor voltam ennyire elveszve a külsőmmel, amikor még randizgattunk és meg akartam nyerni magamnak. Akkor bejött, azóta is együtt vagyunk. Hátha most is elérem vele a kívánt hatást. Még bőven nem kizárt. Még bármi megtörténhet. Kicsit riszálva a csípőmet megyek ki a konyhába, ahol már tányéron vár a reggelim. Príma, ezt már szeretem. Kételkedés nélkül ülök le az asztalhoz és szívom be az étel finom illatát, amit magából bőven áraszt.
- Jó étvágyat! - csábos fogvillantás röppen és lassan elkezdem enni a tojást, amikor meglátom ő mit is fogyaszt. Látva azt a nagy banánt az ajkaiban eltűnni egyszerűen képtelen vagyok nem másra gondolni. Valószínűleg túl piszkos a fantáziám. Komolyan mégis hogy tudnám rezzenéstelenül nézni, ahogy a párom, akihez hetek óta alig nyúltam egy banánt falatozik pont velem szemben, nyílt dekoltázzsal? Az nem is férfi aki ezt ilyen helyzetben nem úgy nézné, hogy kis híján folyik a nyála. Vagy az a pasi biztosan meleg. Én bizony férfiból vagyok és a nők a gyengéim, főleg ő. Az evésre is alig tudok koncentrálni annyira vonz a látvány. Szinte minden másodpercben rajta legeltetem a szemem kiéhezve, majdnem nyögve a fájdalomtól, amit nekem ezzel okoz. Akaratlanul is mást képzelek a szájába és már a gondolatra is úgy készenlétben állok, hogy majd kibököm az alsóm. Csak tudnám hogy lehet ilyen szexis? Vonz, mint vasat a mágnes és nehéz ellenállnom a nagy kísértésnek. Most teljesen megértem azokat, akik kevésbé szép lányokat választanak párjuknak. Ott könnyebb megállni, hogy rávessék magukat. Itt meg erőltetnem kell magam, hogy a kajámra figyeljek és ne az ő kis szája mozgására. Halkan felsóhajtok, mikor végre elfogy a tányéromon lévő étel, mivel ez azt jelenti, hogy van ürügyem felkelni az asztalon és ismét kicsit enyhülhet a kísértés. Fel is kelek, hogy elemnejek az asztaltól.
- Köszi, finom volt. - nézek rá hálásan, mintha az előbb mi se történt volna. - Megyek, edzek picit. - mondom és ha enged megyek és csinálok pár felülést, amiket véletlenül a konyhából jól láthat. Hogy miért pont így gyúrok? Mert így igazán szépen mozognak a hasamon az izmok. Lehet kissé gonosz vagyok, de mindenhez két ember kell, nem?

_________________
Family is more than just DNA.

They that people who care about you and who you care.
Vissza az elejére Go down
Amy Campbell
avatarMarketing kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : Tanuló, Önkéntes
Hozzászólások száma : 37

TémanyitásTárgy: Re: Úgyis én bírom tovább! ~ Dan & Amy   Szomb. Szept. 12 2015, 13:36

Egyszer ő trükközik, egyszer én, édes kínzás ez mindkettőnknek, némi hátsó szándékkal, hisz azt várjuk, mikor adja már fel végre a másik, hogy megkaphassuk, amire jó ideje várunk. A fürdőszobában is incselkedünk a másikkal, és én bizony végig is simítom felsőtestét egy ajánlattal, amit nem a legegyszerűbb visszautasítani.
- Oké, de csak hogy tudd, ez egy igencsak korlátozott ideig tartó ajánlat, szóval hamar használd ki. – mosolyodom el, és ártatlan szemekkel pislogok fel rá. Egyébként természetesen szinte bármikor állok rendelkezésére ilyen-olyan igények kielégítése érdekében, de most hátha ezt hallva feladja, de nagyon úgy tűnik, hogy a drágaságomat kemény fából faragták. Ezek után egy kis simogatás, egy kis puszi, ami alapjáraton mindennapos és természetes dolog nálunk, de úgy gondolom minden szerelmespárnál, de jelen esetben itt már szinte minden mozdulatnak és tettnek van egy kis hátsó szándéka. Na de a fürdőszobai jelenet után ideje reggelizni, így a konyhában gyorsan összedobok Dannek némi reggelit, ami már az asztalon várja, amikor végre hajlandó kijönni a fürdőből.
- Hm, jól nézel ki, tán nem randid lesz? – kérdezem viccelődve, mert nem kerüli ám el a figyelmemet, hogy a haját megcsinálta, borotválkozott, és az after shave-et is ide érzem. Nagyon el akar csábítani, én pedig érzem, hogy egyre jobban gyengülök, de még nem adom fel. Nekilát enni, ahogy én is, és aljas módon egy banánt választok reggelinek, aminek természetesen semmi átvitt jelentése nem lehet, áá, nekem ilyen eszembe se jutott. Belül önelégülten vigyorgok, bár kívül ártatlanul mosolygok, mikor látom, hogy bizony igencsak szenved kedves párom a látványtól, alig bírja rólam levenni a szemét, ez pedig elégedettséggel tölt el. Add fel drágám, mindkettőnknek jobb lesz! Sajnos nem jön be a szuggerálás, mert megköszöni a reggelit, és elmegy edzeni.
- Egészségedre. Jó edzést! – mosolygok rá kedvesen, és látom, hogy olyan helyen kezd el felüléseket csinálni, ahol tökéletesen rálátok. Nagyon kidolgozott teste van, oda is vagyok érte, de nekem nem számít annyira a külső, mint sok más lánynak, így a mozdulatai annyira nem gyengítenek el, mint amennyire ő esetleg szeretné, de azért nézegetem pár másodpercig, de aztán nekiállok elpakolni. Bekapcsolom a konyhában lévő rádiót, és elkezdek mosogatni. Ahogy én láttam őt, ő is láthat engem mosogatás közben, és majdnem elnevetem magam, ahogy meghallom, milyen zene kezdődött el épp most. A sors fintora! Régi szám, de témába vág, én pedig halkan elkezdem énekelni, mintha észre se venném magam, és mosogatás, illetve utána a törölgetés közben táncikálok rá, gondosan ügyelve, hogy fenekemet is rázzam.

_________________
Vissza az elejére Go down
Daniel Osmer
avatarFilmművészet
Életkor : 22
Foglalkozás : Színésznek tanulok
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Úgyis én bírom tovább! ~ Dan & Amy   Vas. Szept. 13 2015, 23:18

Az apám bár nem töltött velem sok időt mégis jó férfipélda volt - a munkamániáját leszámítva -. Arra tanított, hogy legyek erős. Mindig azt mondta, egy igazi férfi kemény marad, történjék bármi, soha sem mutatja magát gyengének mások előtt. A legtöbb ember előtt ezt teljesen be is tartom, Amyt kivéve. Előtte kevésbé folytom el, ha valami bánt.  Most azonban mégis muszáj lepleznem mennyire kezdek elgyengülni.
- Úgy lesz, édes. - kacsintok rá és úgy teszek, mintha csak azt mondtam volna, hogy szombat van. Tudom, hogy tudja milyen hatással vannak rám a kis trükkjei, mégse akarom, hogy nyeregben érezze magát. Így is pont elég magabiztosan gyötör. Olyan szexis és ezt nagyon jól tudja magáról. Egy ilyen lányt hogyan tudnék ridegen nézni, ahogy alig felöltözve folyamatosan sanyargat? Ráadásul olyan régen kaphattam már meg...  Ilyenkor a legártatlanabb tettbe is szexet lát bele az ember. Az a pasi, aki rezzenéstelen arccal végig tudja nézni ahogy egy ilyen teremtés folyamatosan a melleit mutogatja az biztosra meleg. Én bizony ízig-vérig hetero vagyok, méghozzá egy kiéhezett hetero.
- Te pont elég indok vagy ahhoz, hogy ügyeljek a külsőmre. - válaszolok szeretetteljesen. Most persze egy kicsi hátsó szándék is van a dolog mögött, de mindketten arra játszunk, hogy a másik adja fel előbb. Azóta nem láttam ennyire cselesnek, mióta a legutóbbi nagyobb vitánknál végül már nagyon elunta a dolgot. Ha csak fele olyan jó szeretkezésben lesz részünk már megérte picit kitartani. Természetesen esze ágában sincs megkönnyíteni a helyzetem, sőt pont az ellenkezője a célja. Az evést is végigszenvedem egy ügyesen elfogyasztott banán miatt. Normál esetben legfeljebb mosolyognék a dolgon, viszont most, hogy egy jó ideje nem kaphattam meg felért egy tortúrával. Mindezt csupán a nagy számít és az egom miatt. Ha akkor befogtam volna nem csak nyáladzva nézném. Akkor meglehet, hogy most is az ágyban aktívkodnánk. Ahhoz százszor több kedvem van, de ettől még nem fogom ilyen könnyen feladni.
Gyúrás közben valamennyire látom mit csinál és nem nagyon kacsintgat felém. Sokkal jobban figyel a mosogatásra, meg a számra ami éppen megy. A poén ha az egészben, hogy még illik is. Na jó, épp ideje lesz más trükkhöz folyamodni. Már van is egy ötletem. Befejezem a felüléseket és lazán, magabiztosan megindulok felé. Mögötte megállok és hátulról szorosan átölelem a karjaimat a derekánál fonva össze. Az arcomat először a hajába fúrom bele, aztán finoman a nyakát cirógatom apró puszikkal végighintve azt a kulcscsontjától kezdve. Végül közvetlenül a füle mellett állok meg. Az ágyékom pedig a popójához nyomom ezzel is fokozva a hatást.
- Mit szólnál, ha hagynánk azt a mosatlant és valami izgalmasabbat csinálnánk? Ígérem nem bánnád meg. - győzködöm csábítóan, szinte suttogva. Egyértelműen arra gondolok és ezt most nem titkolom. Remélem ez beválik, mert most nem csak őt, de magamat is gyötröm. Közel hozzá, mégis részben még távol. Az a pár miliméternyi köztünk lévő ruha ilyenkor olyan soknak tud tűnni. Rettentően soknak...

_________________
Family is more than just DNA.

They that people who care about you and who you care.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Úgyis én bírom tovább! ~ Dan & Amy   

Vissza az elejére Go down
 

Úgyis én bírom tovább! ~ Dan & Amy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-