Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Yesterday at 18:58 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 HÖK - Zin & Izzie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: HÖK - Zin & Izzie   Pént. Dec. 30 2011, 22:42

Még jó, hogy forgás közben nem jut el az agyamig, a látvány. Mert ahogy az asztalon ül, én meg előtte bizony többet látnék, mint ami szerintem egészséges. De ez nem tudatosul. A kérdésén kezdek gondolkodni, hogy mi vonz benne. Erre eddig nem gondoltam, csak azon járt az agyam, hogy ne érezzek iránta vonzalmat, aztán mivel ez nem ment, azon dolgoztam, hogy megkapjam. Most is azért mondok el mindenfélét. De a kérdés jogos. Mi vonz benne? Viszont erre most nem tudok válaszolni, csak forgolódok tovább.
A következő kérdés már egyszerűbb. Igen megijeszt.
- Néha... na jó, lehet annál gyakrabban...
Még egyet fordulok. Teljesen olyan, mintha részeg lennék már megint. Nem volt jó ötlet a forgolódás. Mégsem hagyom abba.
- Bár szerintem, az a legijesztőbb, hogy ennyire akarlak...
Forogni jó, könnyebb így beszélni. Csak tényleg kezdek rosszul lenni. Viszont elégedett lehet, kimondtam. Kimondtam, hogy mit akarok, hogy miért viselkedem úgy ahogy. Kell ennél több? Aztán beugrik még valami:
- Körhinta.
Mondom ki hangosan, és ezzel együtt végre sikerül megállnom. Forog velem a világ, az egyetlen biztos pont Izzie velem szemben. Őt nézem, és ahogy lassan helyükre kerülnek a dolgok, úgy veszem észre ismét, hogy milyen szexi ahogy az asztalon ül.
Lassan állok fel, és rögtön meg is támaszkodom kétoldalt mellette, mert azért még nem vagyok teljesen biztos benne, hogy meg tudok állni.
- Akarsz még valamit tudni?
Mert ha nem igazán visszatérhetnénk a lényegre. De ha olyat kérdez, még hajlandó vagyok egy darabig válaszolgatni. Egy darabig, de nem sokáig.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: HÖK - Zin & Izzie   Pént. Dec. 30 2011, 22:57

Megint csak mosolygok a válaszain. Amíg régebben folyton csak mérgelődtem a társaságában, mostanában egyre többet mosolygok. Lábaimat keresztbe teszem, miközben kicsit előre dőlök, így kényelmesebb. Követem a tekintetemmel, ahogy forog és forog, de csak elszédülök tőle, úgyhogy inkább abbahagyom.
-Szerintem is ijesztő.-
Mondom, és én még gyanítom nem is tudok mindent. Már azt illetően, hogy mennyire is akar. Nem tudom például, hogy folyton velem álmodik, és hogy milyen nehezére esik kivernie a fejéből.
-Nagyon rosszul "udvarolsz".-
Mondom neki, szándékosan ezt a kifejezést használva, és persze vigyorgok is. Fárasztó, és talán kicsit kiakasztó is, hogy ennyire mindenáron a lényegre akar térni. Ráadásul pont itt. És úgy, hogy én még nem is mentem bele semmibe sem. Még nem is tudom, hogy bele akarok-e menni.
Mindenesetre megint közel jön, és nekem tetszik a közelsége. Kezeimet felfuttatom a karján körmeimmel érintve, és átkarolom a nyakát. Hozzá hajolok, és megnyalom az ajkait, majd megcsókolom egyszer, futólag, és még egyszer, és még egyszer, azután hosszabban, és végül már a nyelveink is egymást simítják. Megint közel kerül hozzám, és úgy döntök, hogy egyelőre hagyom neki, hadd élvezze.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: HÖK - Zin & Izzie   Pént. Dec. 30 2011, 23:14

Szerinte is? Jó. Akkor nem vagyok egyedül. Sovány vígasz, mert ettől nekem egyáltalán nem jobb. Átmentileg mégis jónak tartom. Főleg mert annak ellenére, hogy megijeszti nem menekül. Annak ugyebár beláthatatlan következményei lennének.
- Ez azért lehet, mert nem udvarolok...
Ha igen, akkor nem tudok róla, és elnézést mindenkitől, hogy nem csinálom jól. Ez egyébként sem tartozik bele azokba a dolgokba, amiket jól akarok csinálni. Elég hosszú listám van erről, de az udvarlás sosem szerepelt rajta. Nem is fog. Kell, hogy legyen egy nő a földön, akinek így is megfelelek, akkor meg felesleges.
Mellesleg nem mindegy, hogy jól csinálom-e vagy sem, ha a végén már megint ő az, aki megcsókol? Ahogy végigkarcolja a kezemet libabőrös leszek, de ez határozottan a kellemes fajta, és az apró kis puszik is tetszenek, hát még a folytatás. Kívételesen úgy döntök hagyom őt irányítani. Aztán mecsap egy kis, hűs szellő és szöget üt a fejemben egy apróság, amit nem ártana tisztázni.
Most én szakítom meg a csókot, kiegyenesedem és lenézek rá.
- És te? Te mi akarsz?
Azt tudom nagyon jól, hogy nem nehéz rávenni erre-arra, de akkor is tudnom kell, hogy csak szórakozik, vagy most tényleg belemegy a dologba. Nem lenne jó, túl későn szembesülni a ténnyel, hogy csak hergelt.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Isabella Williams
avatarAdmin
Életkor : 27
Foglalkozás : Bohóc
Hozzászólások száma : 1326

TémanyitásTárgy: Re: HÖK - Zin & Izzie   Pént. Dec. 30 2011, 23:27

Megszakítja. Hát jó, lehet így is, pedig most engedtem volna neki kicsit többet, mint eddig. Elnézek mellette, a falra, az órára, azután vissza rá. Átgondolom magamban, hogy mire is gondolhat egészen pontosan, aztán válaszolok egyféleképpen, talán kicsit kerülőúton.
-Most biztos nem fogunk itt szexelni.-
Válaszolok neki egy félig elfojtott vigyorral. Nem tudom, miért is jött ez, de tény, hogy az arcomra ült. Úgy fordulok, hogy fel tudjak állni mellette, aztán elveszem a kezét az asztalról, és el is lépek messzebb, a kabátomért, meg becsukni az ablakot átmegyek a másik terembe. Amikor visszaérek, már rajtam a kabát, de még nem gomboltam össze, csak készülődök, kihúzom a hajamat az anyag alól, és hátradobom. Kutatón körbenézek - miért nincs itt egy tükör? Pakolászok és készülődök, mint ha nem is történt volna semmi az ügyelés alatt, fogok egy tollat, és beírom a nevem a parafatáblán, habár elég jó szemtanúm van rá, hogy itt voltam. A táskámból előveszem a mobilom, és látom, hogy apám már hívott. Egy sóhajjal Zinre nézek megint, közben azon gondolkozom, hogy mi legyen.
-Kellenének a reklámfilm nyersanyagai, amit csináltál.-
Említem meg első találkozásunk és közös munkánk tárgyát. Nem tudom, hogy pontosan hogyan is értelmezi, de tényleg szükségem van rá, és nem véletlenül említettem. El tudná küldeni neten keresztül is, van olyan oldal, amire akkora adatmennyiséget is fel lehet tölteni, mégis mást kérdezek.
-Elhozod, vagy elugorjak érte valamikor?-
Jobb lábammal a bal elé lépek keresztezve őket, és dülöngélek picit, amíg várom a válaszát. Ha nem róla lenne szó, akkor gondolkodás nélkül megcsináltam volna, nem vagyok prűd, de... nem akarom, hogy az első ilyen körülmények között történjen meg vele. Magam sem tudom, hogy miért. És ha beledöglök, akkor sem fogom ezt elmondani neki.

_________________

I
make it
hot like fire

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: HÖK - Zin & Izzie   Szomb. Dec. 31 2011, 00:07

Sokat gondolkozik, de nem baj. Így legalább őszintébbnek tűnik. A mondata nem éppen olyan, mint szeretném, de van benne két szó, ami azért megnyugtat. "most" és "itt". Szóval csak a hellyel van baja, amit megértek, igaz nehezen, de ha nem hát nem.
Bólintok. Többre nem futja, meg nem is akarok semmi olyat mondani, amivel esetleg megbántom. Nem, nem lettem hirtelen kedves, csak úgydöntöttem visszafogom magam addig, amíg megfelelő itt-és-mostot találunk.
Öltözni kezd, és ezzel nekem is egyértelmű, hogy mára ennyi volt, mehetek haza szenvedni. Én is visszamegyek a tárgyalóba, hogy összeszedjem a dolgaim és menet kész legyek. Vissza lehajtom az ingujjamat, megkeresem a kis tükröm, és ellenőrzöm a hajamat, meg a többi ehhez hasonló apróság. Közben meg végig követem őt a tekintettemmel, mert ahogy ma kinéz, azt nem lehet nem észrevenni.
A kérése kicsit meglep, legjobb emlékeim szerint, már megkapta egyszer, de hát persze, ha kell neki megkapja.
- Nem gond.
Rajta van a gépemen, meg egy külön lemezen is, mert sosem lehet tudni, mikor jön jól. Aztán amikor rákérdez, hogy hogy legyen az átadás, akkor kezd derengeni, hogy talán több is lehet a dologban... Akkor viszont, egyértelműen, nálam. Most, hogy Bree visszajött, nem akarok a koliba menni.
- Gyere át érte.
A válasz mellé egy mosolyt is kap, aztán én is beírom a nevem arra vacak papírra. Semmi értelme ennek a rendszernek, de mindegy. Felkapom a kabátom, és a táskám. Aztán Izziere nézek.
- Csak utánad.
Intek az ajtó felé, és nem azért mert ennyire úriember vagyok, hanem mert nálam van kulcs. Muszáj bezárni magunk után, csomó fontos dolog van itt, és ugye nem lenne jó, ha ez az eltűnne. Megvárom, amíg elindul, aztán indulok csak el, de még mielőtt az ajtóig érnénk elkapom a kezét. Nem tudom miért. De az valahogy annyira abszurdnak tűnik, hogy ezek után, csak úgy elengedjem. Hosszan nézem a kezünket, aztán ránézek. Nem, nem azzal van bajom, hogy nem feküdt le velem. Az elmúlt pár percben egészen lehiggadtam. Viszont mondtam pár dolgot, amit senki nem tud rólam - vagyis mostmár ő tudja - és jó lenne ha ez így is maradna. Beharapom a számat, de aztán összeszedem magam.
- Amiket az előbb mondtam... magamról... azt, ne terjeszd, jó?
Elengedem a kezét, és ellenállok a kísértésnek, hogy még egyszer (ma) utoljára megcsókoljam. Amint kiérünk kulcsrazárom az ajtót, és akármerre is menjen, én egész biztos a másik irányba fogok elindulni. El kell szívnom egy szál cigit.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: HÖK - Zin & Izzie   

Vissza az elejére Go down
 

HÖK - Zin & Izzie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-