Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Szomb. Jún. 23 2018, 18:58 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Minden kezdet.... Judith&Dommy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Dominic Tveit
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : autóversenyző
Hozzászólások száma : 108

TémanyitásTárgy: Minden kezdet.... Judith&Dommy   Hétf. Júl. 13 2015, 15:57

A mai nap sem fog arról szólni, hogy miként oldottam meg a sok problémát, amit anyám a vállamra tolt. Ha rajta múlna mondjuk egész nap rohangálnék fel s alá, mint valami veszett gólya, ami addig nem is baj, míg egy kölyköt nem röppentek haza. De amilyen régen a farkam végére valami jó dolog került a kezemen kívül, már golyónak is döglődöm.
Miért is jut ez most eszembe? Frásztudja. Jelen helyzetben ugyanis egy teknősnek könyörgök, hogy másszon elő a kocsim alól, mert így nem nagyon jutok semerre sem. Persze az álszent páncélos lecövekelt és nem mozdul,d e biztos vagyok benne,hogy ahogy beülök és gázt adok valamelyik kerék alá fog vergődni én meg nem alszom napokig a páncélrecsegéstől.
Éppen imába foglalom az anyját is, hogy erre a környékre vedlette, amikor megmoccan, majd megint lefékez.
felmerül a kósza kérdés, hogy vajon mit esznek ezek az állatok és és mennyire veszélyesek? Harapnak? Rúgnak?
A csomagtartóban meg szét fog olvadni a fagyi és ha mázlim van a sütim is elázik, de az is lehet, hogy a sör is felforr, ami miatt roppant harapós leszek, pont, mint a teknős.
Rohadj meg, gyere már ki! Jó de és akkor? Itt hagyom, hogy elüsse más? A kérdések nagyon nekem valók, miért nem tudott egy kutya a kocsi alá feküdni, azt elő tudnám hívni.
Idegesen kopogok a kocsin, már alig van pár ember a parkolóban és ez a kis tetű, ont ide mászik be, hát mi vagyok én valami Jézus utánzat? És mit csinálok vele, ha elő hömpölyög?
Vissza az elejére Go down
Judith Moody
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Minden kezdet.... Judith&Dommy   Szer. Júl. 15 2015, 09:39

Mostanában viszonylag szabad vagyok. Annyi időm van, mint a tenger, semmi dolgom, mondjuk ettől nem vagyok elragadtatva. Meg apám sem. Van időm vásárolni. Pedig a negyede sem az ő pénze, nem tudom mit pampogott tegnap este is. Úgyhogy ezért döntöttem a mai körutam mellett.
A fura a dologban, hogy nem a saját szórakoztatásomra, sokkal inkább apám bosszantására van a kezemben legalább három féle reklám táska. És nem üresek. Így kell neki.
Gyalog vagyok, de már bánom. Vagy nem kellett volna ennyi cuccot venni. Átvágok a parkolón, taxit kéne fogni. Mondjuk még van szabad kezem, kezdem is vele előkaparni a mobilom, hogy autót rendeljek magamnak. De megakad a tekintetem egy, az autója mellett pucsító fenéken. Egyből nem is sietek annyira, visszaejtem a telefonom a táskámba, és félre döntött fejjel mérem fel a terepet, van-e értelme megállnom. A segge jó, ez egyértelmű. Bár az egyik lábát elég furán tartja, de belefér.
Nem vagyok éppen kocsi alá mászós ruhában, a magassarkú sem a legalkalmasabb, mégis megállok a srác mellett.
- Ha el akarod lopni, a kábeleket a kocsin belül kell összekötni. Így fel fog robbanni. - Bár az utolsóban nem vagyok biztos, de így a tuti. Mondjuk ha tényleg elköti, akkor bűnrészes leszek. Lehet tovább kéne mennem, de túlságosan érdekel a csinos fenékhez tartozó reményeim szerint jóképű arc. Egy rosszfiú!
Vissza az elejére Go down
Dominic Tveit
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : autóversenyző
Hozzászólások száma : 108

TémanyitásTárgy: Re: Minden kezdet.... Judith&Dommy   Szer. Júl. 15 2015, 09:45

Annyi kedves állatcsalogató vers és dalocska van, miért nem szól egy sem a kurva páncélhátúakhoz? Akkor most eljárnám az indián táncot és előcsalogatnám, hogy aztán haza vigyem és levesbe főzzem és elcsámcsogjak a lusta csontjain. Egyik lábam magam mellé kissé elnyújtva az még nem az igazi és mellé túl is védem, hiszen kell nekem, azon akarok ugrálni, hogy vissza ülhessek a sportautó kormánya mögé és még csak ne is kelljen érte sok háttérszellő.
Éppen nekilátnék botot szerezni, hogy azzal majd kipiszkálom, mint ragacsot a fogaim közül, amikor megjelenik a látómezőmben két hosszú láb. Felfelé végig pislogok rajta, beleakadok a rövidke szoknyába, mélyet sóhajtok és felfogom mit beszél.
Felegyenesedek és felé pislogok.
- Jó, de előtte el kéne vágni a kis drótot alul, hogy ne riasszon, te könnyebben alám, akarom mondani alá férnék vagyis te. – tökéletes zűr a zavarban és ez azonnal az arcomra is kerül vízfestékkel, vérvörössel. Anyám prizniclej.
- Saját kocsi. – magyarázom azonnal és el kéne terelni a figyelmet arról, hogy millió éve nem szexeltem és milyen jó hosszú lábai vannak, és vajon van rajta bugyi? Biztos van, az ilyen csajok minden hordanak. Abban bízom ezredszer is, hogy nem F1 rajongó és mint hírességék égetem magam le, na meg Elee után abban is, hogy anyám nem tanítja bár… egy két termet megmutathatna. Óh, basztikula. Hideg kola, sör, nem vezetek. Alkohol mentes! istenkáromlás. Kola, hideg.
- Nem elkötöm, hanem csak az van… jah. – jó, elég, állj le, most de rögtön.
- Mond, hogy nem vagy zsaru. – manapság? Ki tudhatja azt. be még nem mutatkozok, lazán a kocsinak dőlök, annyira de annyira cool vagyok. Bahszki.
Vissza az elejére Go down
Judith Moody
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Minden kezdet.... Judith&Dommy   Szer. Júl. 15 2015, 09:50

Figyelem, ahogy feltápászkodik a csapnivaló autótolvaj, és egyelőre teljesen komoly képpel próbálom hülyének nézni.
- Azt belül is... mi? - Megrázom kicsit a fejem, összeráncolt szemöldökkel nézek rá, hogy miről beszél? Én feküdjek őalá? Tui félre értettem. Mondjuk az arcát élvezve kötve hiszem. Elmehetne garnélának.
- Ahha.... - Saját kocsi? Sejtem. Félre döntött fejjel, kérdőn pislogok rá. Vicces egy figura, de azt hiszem a rosszfiút már ki is húzhatom. Határozottan nem az. Legalább vicces, és lehet még az is kiderül, hogy miről beszél. Talán külföldi.
- Ha nem elkötöd, akkor mi? Figyelj, jól vagy? Beszélsz... angolul... - Kérdezem immár nagyon szótagolva. Lehet nem egy nyelvet beszélünk. Vagy süket. A fülére pislogok, nem látszik külső nyoma. Végig nézek még egyszer a lábán, de így, hogy áll azon sem látszik semmi.
- Ha nem akarod elkötni, akkor számít? - Fél lábamra nehezedek, leengedem a kezeim. Érdekes a srác, kíváncsi vagyok, hogy mit hoz ki ebből. Nah meg hogy van-e ennél sötétebb piros is. Kiderítés végett végig mérem, nagyon mosolyogva, majd megállapodok az arcán. Szóval? Mi is van, ha zsaru vagyok?
Vissza az elejére Go down
Dominic Tveit
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : autóversenyző
Hozzászólások száma : 108

TémanyitásTárgy: Re: Minden kezdet.... Judith&Dommy   Szer. Júl. 15 2015, 09:51

Jójó, legyünk realisták mert az nagyon fontos ebben a mai csúf és gonosz világban, hogy tudjuk hova tartozunk, ámvagy hova nem. Én a normálisak közé biztos, hogy nem. A nyelvem úgy törik bele az első mondatba, mintha kötelező lenne, csak írjuk ki a homlokomra, hogy gyógypedes és halleluja van.
- Értesz a kocsikhoz? – hát nálam tuti nem jobban, de eddigre elöltöm a rákpáncélt az arcomra, a szemem majd könnybe lábad a szépséges élménytől, hogy beégek, mint egy segg. Ami meg azt illeti belül is alám kerülhet, de akkor már jobban élvezném, ha felülre akarna, a lábam amúgy sem az igazi, meg a csípőjét elnézve jó kis lovas alkat. Nyami.
- Mondom. Te még sosem néztél a saját kocsid alá? – most mi van már? Hát tiltja valami anti autó isten vagy mi? Hjaj, Huston nagy baj van.
A gúnyolódását fel sem veszem… a szép lányok mind ilyenek, tisztában vannak azzal, hogy baszottul jól néznek ki és mindent megtehetnek. A pálya szélén bezzeg a bugyija a bokájáig csúszna tőlem.
- Mit? – közelebb hajolok, mint aki nem érti teljesen jól, de a vérem dobolásától amúgy sem.
- Meg hát! – dobom oda az extra szar poént és mellé jobban elönt a vérvörös szín, jóó lesz ez.
- Igen, mert…. bírom az egyenruhás nőket. – közben a dög megmoccan a kocsi alatt, hallom, ahogy kaparászik, amúgy meg az érdekelne van gumibotja? Mert akkor azzal kipiszkálhatnám a dögöt.
- Mert ha az vagy, van botod és azzal tudnék mit kezdeni. – ó igen, tusé… nekem a szívem közepébe bele. Anyukám, készítsd a levest, erre enni kell.
Vissza az elejére Go down
Judith Moody
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Minden kezdet.... Judith&Dommy   Szer. Júl. 15 2015, 09:53

Kicsit komolyan úgy érzem, mintha más világban lennénk, de nem bánom. Így szívesen töltöm a délutánom.
- Nem. De ellopni más, mint érteni. Csak ott az a pár kábel, nem olyan bonyolult. - Vállat vonok, mit tudok róluk? Beülök, vezetem, ha valami villog vagy sipít, akkor meg van, aki ránézzen. De tankolni például tudok. Úgyhogy rá is foghatjuk, hogy valamit értek hozzá. Pont mint a srác szerintem.
- Nem nagyon. Így guggolgassak szerinted? - Széttárom a karom, nézzen csak rám. Ha ebben a szerkóban pucsítok a kocsi alá, ahogy előbb ő, nem igazán fogok haza sem érek soha.
- Azt kérde... - Ahogy közelebb hajol belekezdek a válaszba, de hamar rájövök, hogy szívat, így be sem fejezem, csak felnevetek rajta. Ez fogyatékos, tök jó.
Nem is válaszolok az idióta reakciójára, de nagyon vigyorogva figyelem, ahogy egyre jobban ég és gondolom kínosan is érzi magát.
- El kell szomorítsalak. Nem vagyok zsaru. De ápolónő ruhám van otthon. - Hogy azért ne kelljen teljesen csalódnia bennem. De úgy látszik nem a csajokra bukik.
- Ahhaa... akarom tudni, hogy mit kezdenél a... köhöm, botommal? - Lehet valami perverz állathoz van szerencsém. Mondjuk ha dákó kell neki, akkor nem kell félnem, pedig jó lenne húzni még kicsit. Aranyos, jó a segge, és a színe sem utolsó.
Vissza az elejére Go down
Dominic Tveit
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : autóversenyző
Hozzászólások száma : 108

TémanyitásTárgy: Re: Minden kezdet.... Judith&Dommy   Szer. Júl. 15 2015, 10:58

Csak magasba szalad a szemöldököm, hogy pislogok a lányra, most komolyan ezt a vasat fogja ütni? Innen fogok kosit lopni, ráadásul egy ezer éves Fordot
- Igen? - majdnem hogy elnevetem magam. Milyen egyszerűnek hiszi, hogy ezt el lehet emelni? Beül,összeköti a pirosat a kékkel ás uzsgyi neki a városnak? Vagy, hogy is lehet ez? Mindegy is, majd ha a teki kiszabadul, lehet adok neki esélyt, hogy elkösse, mint valami vad lovat.
A szitu kezd egyre kellemetlenebb lenni, de ha érez kedvet a kocsi alá görnyedni én nem fogom vissza, még az is lehet, hogy segítek neki, mélyebben a kocsi alá nézni, kár, hogy a gondalttól heves szaltókat vet a gyomrom, vajon lesz idő, amikor nem fosok majd a nőktől?
- Tőlem úgy guggolgatsz, ahogy tetszik. - nekem is tetszene, tegye azt bárhogy. Pár ember a parkolóból felénk pillant, egy velem egykorú lány mutogatni kezd, én pedig tudatosan elfordulok és elbújok az árnyékom mögé. Nem akarok Domonic lenni a pályáról, aki, jujmivan veled? Mikortérszvissza? Jólvagy? Megnyeredajővőidényt? Visszafogadamaclaren? Kurvára elegem van ebből. Nem tudom, basszus. Ha jobban lesz a lábam, ha 95%-os lesz, tárgyalok Ron-nal, hogy megint lehetek-e pilóta, de a jelek szerint várnak vissza. A szöszi elbizonytalanodik, de azért felém pislog, súg valamit a barátnőjének, tuti a magasságomon élcelődnek, hogy alacsony vagyok a magam 172 centijével, jah az. Ki is von a csaj figyelme alól a közjáték, mire észbe kapok közli, hogy ápolónős jelmeze az van. Óh ha bepucsít nekem menten szükségem lesz egy újraélesztésere, ha megmondjuk a kocsi alá mászik és megeszi a teki, majd felveszem én. Ú, ez jó, hogy nem látszik, ez a gondolat kívülről.
Mélyen zavarba jövök a kérdéstől. Támasztom a fiesztát el ne fusson, a csajok meg csak felém indulnak, sürgős segítség kell.
- Botmániás vagyok, ha eldobod visszahozom. - a csirkék felé pillantok, hangosan csiripelnek és tudom, hogy felismertek.
- Leszel a csajom? - szúrom oda a barnának, aki mellesleg baromi jól néz ki, így lehetne az, de sejtem, hogy elküld anyámba. De talán hallja a csipogást és kimet. Majd aztán kitalálok valamit.
Vissza az elejére Go down
Judith Moody
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Minden kezdet.... Judith&Dommy   Szer. Júl. 15 2015, 11:24

Bólintok a kérdésére, naná, hogy egyszerű, a filmekben is úgy van, de szerintem már senki nem fog semmit ellopni, úgyhogy teljesen mindegy is. Valahol azt is nehezen hiszem el, hogy tényleg lopni akart. Furán tartotta a lábát, tehát ha lefülelik, akkor el sem tudott volna rohanni. Pedig lett volna esélye a lebukásra, lévén akadnak még rajtunk kívül mások is, akik bevásárló körúton vannak.
- Sejtem, de nem guggolok. Úri nő nem tesz ilyeneket! - Nagyon vigyorogva teszem hozzá az utolsó mondatot, és egyből bevágom magam valami modell pózba, dínózva a szatyrokkal, egyik térdem behajlítva a másik előtt. Anyám is ezt akarja, hogy mindig ilyen legyek. Tényleg igazi úrilány. Hogy én mennyit hallgattam, hogy azoknak miket kell és miket tilos csinálniuk. A kocsi alá nézegetés, és parkolóban guggolás pont az utóbbi kategóriába tartoznak.
Nem nagyon figyel rám, de ő sem teljesen százas, másfele néz, és elkezd bujkálni. Persze én meg egyből arra nézek, hogy mégis mi elől menekül. Leengedem újra a kezem, lassan tényleg haza kéne vinni ezt a jó néhány cuccot. No meg felpróbálni. Még egyszer. Kétszer, háromszor.
Kicsit mintha szétesne a srác. Piroslik még mindig, de mintha máshol járna, nagyon messze. Lehet be van állva. Ahogy megint végigpillantok rajta, végül is simán esélyes.
- Értem. - Valami pikánsabb válaszra számítottam, de láthatóan azt sem tudja már miről beszél. Kezd kisebbfajta pánik kiülni az arcára. Újra hátra nézek, a felénk tartó csitricsapat felé, és nehezen hiszem el, hogy megenni készülnek. Bár tény, hogy mind a kettő úgy közlekedik, mint a t-rex.
- Mi? - Kérdezek vissza felnevetve, ez komolyan fogyatékos, de végül is miért ne. Elengedem az összes cuccom, és meglepő módon semmi nem borul ki. Felé lépek, mintha valami őrülten király dolgot mondott volna az előbb. Két kezemmel átkarolom a nyakát, nekisimulok, homlokom az övének döntöm.
- Azt tudod, hogy ezzel az adósom leszel, ugye? - Hiszen még a nevét sem tudom. Azért nekisimulok, ha már a csaja vagyok elvileg. Halkan mondom a szavakat, nem is kell suttogásnál hangosabban, úgyis hallja, már szinte az orrunk is összeér, mikor a két plázamuff odaérnek, valamivel kevesebb lelkesedéssel, mint indultukban.
Vissza az elejére Go down
Dominic Tveit
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : autóversenyző
Hozzászólások száma : 108

TémanyitásTárgy: Re: Minden kezdet.... Judith&Dommy   Szer. Júl. 15 2015, 13:57

Az Úri nő kifejezésre elnevetem magam, nem azért mert ő nem az, hanem az, ahogy az egészet gúnyolja, pedig valahol mélyen szerintem szeretne az lenni. A felvett pózra nemzetközileg felmutatom, hogy király, nekem bejön, de attól még biztos vagyok benne, hogy milliónyi helyzetben pucsítgat, csak sajna az ilyen csajok nem nekem teszik. Pedig, har... a seggébe tudnék harapni.
- Áhhá, értem. A felső tízezer nem hajolgat. - nem tudom, hogy oda tartozik vagy sem, de nem is igazán érdekel, mert csak heccelem, de én nem vagyok gonosz alkat nem bántom. Nem ismerem és nem célom megsérteni, így inkább csak mosolyogok rajta, nekem mindegy hova tartozik és hova nem.
Közben a csetreszek felénk indulnak és nekem ez a dolog nem tetszik, sokkal jobban szeretem ha ezek a pálya szélén visonganak, vagy olyan helyzetben jönnek, ami nem cinkes és most az lenne. Vagy nem? Lehet a csaj akkor az ölembe pattan az első ülésen és rácsusszan a botkormányomra? Megveszek, de nagyon komolyan. Megzakkanok, a lányok meg felém sietnek és már sugdolódznak, hogy mire kérjenek aláfestést. Faszkivan.
A mitre csak megrázom a fejem. Hogy igen, arra gondoltam, a csajom, most, vagy két percre, hogy a kislányok lepattanjanak, annak vagy 15 évesek.
A csinibaba felém lép és ettől elfogy a levegőm és kiszárad a szám. Önkétlenül ölelem át a derekát,olyan vékony, hogy szinte elveszik a karomban, ajka forrón közelít felém. Aaaaaah, végem, miről is beszélgetünk?
- Drágán méred a... segítséget? - lehelem az ajkára. És valljuk be, hogy nagyon izgató a közelsége, az illata iszonyatosan finom, a bőrének érintése felizgat, a tudat, hogy egy mozdulattal a szoknyája alá simulhatnék a kezeimmel, az maximálisan felhúz.
- Gyönyörű vagy. - súgom mielőtt megcsókolom, hogy sokkaljam és így talán nem áll ellen. Még fél szemmel látom, ahogy a csajok lefagynak, kicsit megállnak, majd perszenem mozdulnak, de sajnos azt is érzékelem, hogy elkészül pár fotó a legújabb szifon hatosakkal.
Címlap készül Úrihölgy.
Vissza az elejére Go down
Judith Moody
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Minden kezdet.... Judith&Dommy   Szer. Júl. 15 2015, 23:48

Tetszik, ahogy a srácnak bejön a bolondozás, persze nem meglepő, hiszen ő maga sem normális. Nem tudom, hogy vajon gúnyosan mondja-e, amit, de nem is számít.
- Pontosan. De komolyan, brutális, hogy mennyire nyomatják... Mármint nem ezt, hanem úgy egyáltalán az összes ilyen dolgot. Tudod, hogy mennyire idegesítő? Ott van minden, és mégis: ezt csináld, azt csinált, meg amazt, és ezt ne, meg azt se, és hidd el, abból sokkal több van. - Tök komolyan bólogatok, hogy mennyire fárasztó a sok múmia az eltartott kisujjával. Igazából valóban fárasztó, amit művelnek, de azért valami csak ragadt rám is.
Amúgy mindegy, a lényeg, hogy azt nem hiszem, hogy tud olyan dolgot mondani, amivel rávesz, hogy bemásszak, akár csak félig is a kocsi alá. Ehhez még én is úrilány vagyok.
Hamar leesik, hogy alibinek kellek, többek között ezért is megyek bele a játékba. Meg azért, mert izgalmasnak ígérkezik, és szeretem a libák arcát. Mint Lizé. Betörve, véresen. Úristen, de jó volt!
Ahogy közelebb lépek hozzá olyan fejet vág, mintha átlátszó és rémisztő lennék, de azért remélem, hogy nem így van. Karom a nyaka bőréhez ér, és ahogy közelebb hajolok, úgy veszem észre, elég jó illata van, nem mint egy bűnözőé. Neki tuti nem rohad a lakása.
- Nagyon drágán! - Válaszolok huncut mosollyal, a hangsúlyom is olyan, mintha valami teljesen mást vetítenék előre. Közben eszembe is jut ez-az, de azokat elhessegetem, nem kell tudnia. Pedig tényleg jó az illata, és finom a bőre. Meg is akasztja a gondolataimat a szavaival, valahogy váratlanul ér a bókja, mégis nagyon jó érzés, megmelengeti a gyomrom. Talán ez az oka, talán más, mégsem tolom el magamtól, visszacsókolok, és kihasználom az alkalmat, végigsimítom az alkarommal a nyakát, hogy a tenyereim pihenjenek meg a bőrén, alatta pedig érzem az ütőerét lüktetni.
Végül csak elválnak az ajkaink, tenyereim a mellkasára csúsznak, ahogy fél lépést hátrébb lépek, de még mindig a vonzásában állok. Homlokom még pár pillanatig az övének döntve tartom, csak utána húzódok el annyira, hogy ne egymás szájába lihegjünk. De azért ujjaim a mellkasán a ruhájával babrálnak. Szeretnék a csajok felé nézni, hogy itt vannak-e még, hogy eltűntek már? Elléphetek, vagy mi? De nem teszem, túl feltűnő lenne. Viszont az tény, hogy ez egy nagyon-nagyon drága szívesség, és ez izgalommal tölt el. Hogy jön eggyel, és még csak meg sem kellett erőltetnem magam; jó íze van az ajkainak.
Vissza az elejére Go down
Dominic Tveit
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : autóversenyző
Hozzászólások száma : 108

TémanyitásTárgy: Re: Minden kezdet.... Judith&Dommy   Csüt. Júl. 16 2015, 15:57

Legyünk kegyetlen őszinték, legalább magunkhoz, ha már a világ nem egy szókimondó fajtájú kilélegzés. Itt hazugság tengődik kegyetlenség hátán és én mellé még jó hallgatóság is vagyok. De komolyan?! Ki nem tudja? Nekem is folyton megmondják, hogyan éljek, azok akik szerint nem jól teszem, de ezzel mind így vagyunk, mindenkinek megmondják, hogyan kéne élni. Sportoló vagyok, nekem aztán nem kell bemutatni.
De ezek szerint a csaj az a réteg, akinek annyi a dolga, hogy elkölti apu pénzét, cserébe sokat drogozik és igyekszik minél nagyobb botrányt csapni. Kár érte, normálisnak tűnt. Ettől mondjuk még lehet az. Szó nélkül hagyom a kis játékot,ismerem a legtöbb részét, milliónyi filmet láttam, a hogyan lettem hercegnő kategóriából, mert kamuzik, aki azt mondja pasi létére nem nézi meg őket.
Közben megindul felénk a csicserehad és némi ellenszolgáltatás fejében ajkam a lányéhoz simul és ha már akkor nem aprózom el, ezer éve nem csókolóztam. Finoman, puhán csókolom, ölelem a derekát, húzom magamhoz. Már nem látom a lányokat, de ebből holnap címlap lesz az ezer százalék.
Csókja érzéki, a vérem meglódul tőle az ereimben, neki simulok, a szívem hatezerre gyorsul és elveszek egy pillanatra a csókban. Van abban valami nagyon izgató, hogy egy idegen ajka feszül az enyémnek, illata betölti az orrom és meglehetősen tetszik. Mire elválunk a csajok kifotózzák magukat és hátra arccal vihogva lelépnek.
Hátrébb lépek a lánytól és tekintetem a csomagjaira téved, kezem még az oldalán pihen, mint egy meghitt szerelmes párocska.
- Cserébe hazaviszlek? - vagy ahova menni szeretne, de ez már csupán részlet kérdés és nagyon beégek ha ő maga is kocsival van. Zavartan ellépek, ahogy leesik, hogy az imént csókoltam meg, azt sem tudom hova legyek, így lesütöm a szemem, még egyet hátra lépek és felé sem pillantok. Valaki löjjön le.
Vissza az elejére Go down
Judith Moody
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Minden kezdet.... Judith&Dommy   Pént. Júl. 17 2015, 11:39

Édes jó anyám biztos brutálisan ki lenne borulva, ha tudná, hogy rendszerint idegenekkel csókolózom. Jó, oké, ő még csak a második, ha nem számítjuk Vincent ügyfeleit. Oh, ez gáz. De nem tudja, és ez a lényeg. A srác meg jól csókol, tetszik. Nagyon más, mint amiket az utóbbi időben tapasztaltam.
Maga felé húz, én pedig még közelebb lépek hozzá egy lépéssel, nekisimulok, karjaimmal ölelem a nyakát. A pulzusom persze megemelkedik kissé, izgalmas dolog egy teljesen ismeretlennel smárolni. Főleg, hogy egyszer csak benyögi a kérdést, eljátszom-e a csaját. Vagy így szedi fel az áldozatait. Ki tudja.
Igazság szerint nem szívesen válok el tőle, mégis megteszem. Kezem még a nyakán pihen, érzem a vére lüktetését a bőrén keresztül, és nekem is kell néhány mély levegőt vennem, hogy rendeződjenek a dolgok bennem. Bár kicsit kusza a szituáció, de pont ezért tetszik.
- Köszönöm! De nehogy azt hidd, hogy ennyi ellenszolgáltatás elég egy... ilyen csókért. - Ránevetek. Hagyom, hogy ellépjen. Igazából kissé zavarban vagyok, komolyan, ezek olyan vad dolgok. Viszont ahogy a srácra nézek elég hamar megnyugszom, hiszen ő sokkal, de sokkal jobban zavarban van, mint én valaha is leszek. Vigyorogva nézem pár pillanatig, miközben ő a tekintetem kerüli.
- Nyugi már, jó volt! - Próbálom egy kicsit oldani a zavarát. Egyelőre. Terveim szerint nem kell egy óra, és újra szép színekben fog pompázni. Aztán ki tudja, hogy alakul. Újra felnevetek, ahogy még egyet hátra lép, nagyon szórakoztató, és a legjobb az egészben, hogy amiért ő ennyire túllihegi a dolgot, én egyáltalán nem érzem már magam kínosan.
Felkapom a szatyraimat, és kérdőn a kocsi felé nézek, gondolom akkor ez a kocsija, legalább is így feltételezem, igazat mond. Már csak abban bízok, hogy nem valami bombát próbált leszedni az aljáról. Sőt, lehet terrorista. De nem hiszem, úgyhogy haza megyek vele, ez már el van döntve. Úgyhogy ha biztosít róla, hogy jogában áll vezetni az autót, reményeim szerint bepakolunk, én pedig beülök az anyósülésre. Csókolni tud. Lássuk, hogy vezet!
Vissza az elejére Go down
Dominic Tveit
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : autóversenyző
Hozzászólások száma : 108

TémanyitásTárgy: Re: Minden kezdet.... Judith&Dommy   Szomb. Júl. 18 2015, 13:27

A dolgok nagyon máshogy alakulnak, mint ahogy én azokat terveztem előre vagy hátra, de nem is számít. A csók istenire sikerül és én nagyon jól érzem magam benne. A lány kellemes jelenség ahhoz képest, hogy láthatóan egy királylány a felső tízezerből. De mi közöm nekem ehhez, semmi és még annyi sem. Ajka még piros a csóktól és tetszik, ahogy nevet, mosolyog, kár, hogy rajtam.
- Milyen csókért? - szalad fel a szemöldököm, mert azért a csók is lehet ennél jobb, elmélyültebb, finomabb, szóval nem volt ez azért olyan magas pontszámú. De jól el van szállva magától, biztos sportolókkal tolja, akik egyfolytában hízelegnek neki, hogy a szájába mást is tehessenek, ne csak egy, két nyelvet.
A gondolat is rájátszik, hogy zavartan elhátrálok, megbámulom a földet és amint megszólal, kinyitom neki a kosi ajtót, hagyom, hogy hátra pakolja a cuccit, majd bevágom az ajtó és a számba harapok.
- Na most akkor... szedjük ki a teknőst a kocsi alól. - indítványozom, mintegy azt is megmagyarázva, hogy minek pucsítottam a kocsi alá tekintgetve, nem vagyok én annyira paranoiás, hogy bombát keressek. Muhha. Teknős bomba.
- Tudsz teknősül? - ki tudja? Milyen hangot adnak ki a tekik amúgy? Ha van isten a csaj is bepucsít a kocsi alá de menten és akkor én nagyon állva maradok.
Vissza az elejére Go down
Judith Moody
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Minden kezdet.... Judith&Dommy   Szer. Júl. 22 2015, 14:09

Nem igazán hittem volna, hogy így alakul a napom, de végül is nem vagyok vele elégedetlen. Mondjuk kérdéseim lennének a srác felé, és nem félek tőle, hogy nem fogom megtudni a válaszokat. Csak egyelőre nem támadnám le hatmillió kérdéssel. Csak szépen, egyesével, ráérek.
- Hogyhogy milyen csókért? Egy vadidegennek adottért, amit még dokumentáltak is. - Kérdőn nézek vissza rá, a csók maga nem volt különleges, de ezek a dolgok máris azzá teszik. Legalább is szerintem. Amúgy nem csókol rosszul, szóval megérte, akár már a fuvarért is, de én még szeretnék hozzácsapni valamit, ami reményeim szerint elég szórakoztató lesz.
Igazi úriember, ahogy kinyitja nekem a kocsiajtót, be is pakolok gyorsan, aztán azért elég értetlenül nézek rá.
- Egy teknős van a kocsid alatt? - Felnevetek, ezt tényleg komolyan mondja? De nagyon ari, hogy bemászna a kocsi alá egy állatkáért. Leguggolok az autó mellé, egyik kezemre támaszkodva igyekszem benézni az autó alá, de nem egyszerű ezt magassarkúban és rövid szoknyában előadni. De legalább meglátom a tekit, nagy örömömre majdnem orra is esem.
- Nincs egyik kerék alatt sem. - Tudósítok a lábujjaimon egyensúlyozva, majd felállok, és felé fordulok. Csípőre tett kézzel állok meg a srác előtt. Próbálom komolyan előadni magam, de a következő kérdésén megint felnevetek.
- Azt sem tudom, hogy milyen hangot adnak ki! - Egyáltalán van hangjuk? Mert én csak a kaparászást hallom, most, hogy felhívta rá a figyelmem, hogy alatta van. Mondjuk megvárni, amíg kimászik elég sokáig tartana, szerintem arra nincs sok indíttatása neki sem, nekem sem.
- Van egy ötletem. Én hátrébb megyek, nézem, hogy hol van, te pedig legurulsz róla. Szólok, ha mindjárt elütöd, és akkor a másik irányba mész tovább. Meg majd integetek, hogy merre. Mit szólsz? - Jobb ötletem nincs, mert nem fogok bemászni az autó alá, hogy kiszedjem, főleg, hogy tuti harap is. Nem szeretném kipróbálni. Majd ha látjuk, és körül tudjuk állni, akkor beszélhetünk arról, hogy ki fogja meg, és hova visszük el innen.
Vissza az elejére Go down
Judith Moody
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 444

TémanyitásTárgy: Re: Minden kezdet.... Judith&Dommy   Szer. Júl. 22 2015, 14:14

Nem igazán hittem volna, hogy így alakul a napom, de végül is nem vagyok vele elégedetlen. Mondjuk kérdéseim lennének a srác felé, és nem félek tőle, hogy nem fogom megtudni a válaszokat. Csak egyelőre nem támadnám le hatmillió kérdéssel. Csak szépen, egyesével, ráérek.
- Hogyhogy milyen csókért? Egy vadidegennek adottért, amit még dokumentáltak is. - Kérdőn nézek vissza rá, a csók maga nem volt különleges, de ezek a dolgok máris azzá teszik. Legalább is szerintem. Amúgy nem csókol rosszul, szóval megérte, akár már a fuvarért is, de én még szeretnék hozzácsapni valamit, ami reményeim szerint elég szórakoztató lesz.
Igazi úriember, ahogy kinyitja nekem a kocsiajtót, be is pakolok gyorsan, aztán azért elég értetlenül nézek rá.
- Egy teknős van a kocsid alatt? - Felnevetek, ezt tényleg komolyan mondja? De nagyon ari, hogy bemászna a kocsi alá egy állatkáért. Leguggolok az autó mellé, egyik kezemre támaszkodva igyekszem benézni az autó alá, de nem egyszerű ezt magassarkúban és rövid szoknyában előadni. De legalább meglátom a tekit, nagy örömömre majdnem orra is esem.
- Nincs egyik kerék alatt sem. - Tudósítok a lábujjaimon egyensúlyozva, majd felállok, és felé fordulok. Csípőre tett kézzel állok meg a srác előtt. Próbálom komolyan előadni magam, de a következő kérdésén megint felnevetek.
- Azt sem tudom, hogy milyen hangot adnak ki! - Egyáltalán van hangjuk? Mert én csak a kaparászást hallom, most, hogy felhívta rá a figyelmem, hogy alatta van.  Mondjuk megvárni, amíg kimászik elég sokáig tartana, szerintem arra nincs sok indíttatása neki sem, nekem sem.
- Van egy ötletem. Én hátrébb megyek, nézem, hogy hol van, te pedig legurulsz róla. Szólok, ha mindjárt elütöd, és akkor a másik irányba mész tovább. Meg majd integetek, hogy merre. Mit szólsz? - Jobb ötletem nincs, mert nem fogok bemászni az autó alá, hogy kiszedjem, főleg, hogy tuti harap is. Nem szeretném kipróbálni. Majd ha látjuk, és körül tudjuk állni, akkor beszélhetünk arról, hogy ki fogja meg, és hova visszük el innen.
Vissza az elejére Go down
Dominic Tveit
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : autóversenyző
Hozzászólások száma : 108

TémanyitásTárgy: Re: Minden kezdet.... Judith&Dommy   Szomb. Aug. 01 2015, 16:45

Elnevetem magam a felvetésen, hogy drága lenen a csókja, mert valljuk be elég jó volt, de azért tudnánk mi ennél jobbat is, vagyis én teljesen tuti, hogy tudnék jobban csókolni. Azt hiszem, volt már rá példa, hogy felizgattam vele egy nőt, hát vagy hazudta és lehet nem. Bassza meg, lehet szarul csókolok? A pánik elönti a szívem táját, most kérdezzem meg a csajtól, hogy: Te Béby, már mondjuk Bébynek hívni egy csajt.. szereti vajon? Nahdeszóval, Te Béby, jó a csókom? Baszki. Ez már az a kategória, amikor dolgozik a pasi a csajon és most jó édes, most tetszik? Ah bassza meg a jeges légáramlat. Mik nem jutnak az eszembe egy sókról, Olyan vagyok, mint egy kanos tini, csak nem áll fel azonnal, impotens is vagyok, nem inkább Imhotep. Az jobban tetszik. Nem mesélem el neki, hogy holnap tele lesz az újság a csókunkkal, nagyon remélem, hogy nincs pasija, aki majd letépi az arcom.
- Hádde várjál már, én is egy idegennek adtam csókot, hogy is van ez most? - nah sejtem én, hogy én kértem, de sikoljunk el, eme szépséges tény felett, akár egy reppenő sólyom, persze erősen sejtem hogy a csak le fog ezen akadni.
- Naná, mit hittél mit keresgélek alatta? Elgurult a gyógyszerem? - értem én hogy azt hite el akarom kötni, de nem erről van szó, de cuki mókus, hogy ezt hitte. Én a rossz lábam miatt nem tudtam olyan mélyen a kocsi alá kukkolni, ahogy teszi most ő. Kicsit hátrébb lépek és imádom, ahogy a ruha előre hullik, ahogy a lány előre hajol. A nevét nem tudom, de melleinek csodás félgömbje elég jól látszik. Vörössé válik az arcom, ahogy szemrevételezem. De bassza meg, uh, milyen jó lenen megfogni, a nyelvemmel deríteni fel... vagy mi is van? Anyám, borogass.
- Azt mondod, zsenikém? Akkor éppen merre szalad? - közben szerencsémre feláll, már csak a lány, de ha így folytatjuk lesznek tinibajok. nagyot nyelek, miközben azon morfondírozik mi is legyen. Felnevetek a felvetésen, hogy milyen hangja lehet, de nem hiszem, hogy elő tudjuk csalni.
Elnevetem magam az ötleten, de megemelem a kezem és biccentve jelzem, hogy nekem sincs jobb ötletem. Vigyorogva a kocsi felé sétálok, járásom koránt sem daliás, de már sokkal jobb, mint pár napja, amikor ordítva csapkodtam lépcsőzés közben. Beslisszolok a kormány mögé és nyitva hagyom az ajtót, majd gázt adok.
- Légyszi, ne akkor szólj, amikor kilóg a nyelve. - mert azt nem nagyon tudnám eldolgozni. Lassan gurulni kezdek hátrafelé.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Minden kezdet.... Judith&Dommy   

Vissza az elejére Go down
 

Minden kezdet.... Judith&Dommy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Sebastian-Reev "Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel"
» "Minden kapcsolat egy erősséget vagy egy gyengeséget táplál benned; Michael Murdock"
» Action - Judith & Damien

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-