Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 River & Brad --- Sátorozás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Bradley Silwerman
avatarMűsorgyártás
Életkor : 22
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 13

TémanyitásTárgy: River & Brad --- Sátorozás   Szer. Jún. 17 2015, 18:10

Kezdem halálra unni magam a koliban, szóval úgy gondoltam megnézem milyen programok vannak a programfalon vagy min. Na lássuk csak mi van itt. Ohh ma indul egy ilyen túrás cucc. Na arra fel is iratkozok. Pár óra múlva van a találkozó és utána felszállunk egy buszra és kivisznek minket az erdőbe. Elkezdünk a csoporttal befelé sétálni és egy nagy tisztáson megállunk. Van itt minden. Van mellettünk egy kisebb vízesés, egy folyó és egy hegy vagy mi ez. Mikor ledobom a nagy túratáskám, megszólal a tanár.
- Most felállítjuk a sátrakat és utána megmásszuk a hegyet. - Tekintetem a hegyre esik. Jó nem nagy, de azért na, arra felmászni kész kínszenvedés lesz. Na de jöjjön a sátor. Kettesével kaptunk sátrakat, de nem találom az én sátortársam, szóval nekikezdek egyedül. Van itt egy csomó vasrúd vagy mi, meg egy nagy anyag. Na ezzel mit kezdjek? El is kezdem, de a rudakat rossz helyre szúrom, beleakadok az anyagba és még el is esek. A végére teljesen összetekeredem a sátorral. De béna vagyok. Biztos mindenki rajtam röhög. Látni nem nagyon látok semmi, de hallok egy női hangot. Lehet, hogy egy lány lesz a "szoba" társam. Sajnos azt se halottam, amit mond.
- Tudnál segíteni? - Kérdem a lánytól és remélem, hogy hallja.
Vissza az elejére Go down
River D. Woodrow
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : DJ, autóversenyző
Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: River & Brad --- Sátorozás   Szer. Jún. 17 2015, 18:44

Nem vagyok kollégista, van nekem saját házam, de alkalomadtán benézek, ha mégis unatkoznék csak azért, hogy meglátogassak pár barátomat. Nincsenek sokan, legalábbis nagyon jól megválogatom őket, ugyanis nem szeretem, ha hátbaszúrnak. Útközben meglátom a programokat a falon, s mivel nem csak kollégistáknak van hirdetve, hanem minden diáknak, aki igényt tart rá, ezért gondoltam, feliratkozok, amíg van hely. Ahogy látom, maximum ötven fős a gyülekezet, még be tudom magam szúrni, a hegymászás, a túra, meg egyéb dolgok egyébként is ínyemre valóak. Átfutottam a lapot, hogy merre is kell pontosan menni. Mivel nem igazán szeretek osztozkodni, ezért vittem magammal saját sátrat és saját autóval mentem - persze igyekeztem nem száguldozni, és szolidabb megjelenésű autóval utazni.
Mondhatnám, hogy inkább követtem a buszt, hogy mégse tévedjek el, szóval a többiekkel egyidőben pakoltam ki. Úgy tűnt, egy ügyetlen srác mellé próbáltam felállítani a sátram, s már akkor kész voltam, mikor ő még csak azzal bajlódott. Megmosolyogtam a jelenetet, úgy tűnik, jól fogok szórakozni, már most megérte, hogy eljöjjek ide. Nem voltam egyedül, mármint úgy nem, hogy voltak itt ismerőseim, akikkel tudnék beszélgetni, de arra is jó egy sátorozás, hogy megismerkedj azokkal, akikkel eddig még nem tetted meg.
Benyomok egy kisebb csokit, amikor a srác segítségért nyavalyog. Összegyűröm a papírt, és a táborban felállított egyik kukába dobom, miközben felé tartok, hogy segítsek neki.
Először is kigabajítom a sátorból, és a kezem nyújtom, hogy segítsek neki felállni.
- Nem akarom megkérdezni... azt hiszem, tudom, hogy ez az első alkalmad, hogy sátort állítasz fel, vagy egyáltalán sátorozni jössz - ha hülye vagyok, s rosszul gondolom, tessék kijavítani. Fogom a sátrat, meg egy nagyobb követ, mert kalapács nincs nálam, s azzal püfölöm a homokba a sátor szélén a pöcköket lehetőleg úgy, hogyha jönne egy nagyobb szél, akkor ne fújja el. Öt perc alatt fel lehet állítani egy sátrat egyedül, szerintem, ha értesz hozzá.
- Ha kell valami más, ügyetlenkedj még, észreveszem. De visíthatsz is - igen... ez nálam annyit tesz, ha kell segítség, akkor szólj, de úgyis észreveszem, ha valami ilyesmire van szükség. Társat nem látok mellette, bár szerintem ezt a diákok maguk között döntötték el, hogyan lesznek párban. Talán ő nem választott, vagy nem volt kivel. Nem vagyok ijedős, hogy féljek egyedül... az én sátram amúgy is egy szép példány, tágas.
Vissza az elejére Go down
Bradley Silwerman
avatarMűsorgyártás
Életkor : 22
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 13

TémanyitásTárgy: Re: River & Brad --- Sátorozás   Szer. Jún. 17 2015, 19:10

A lány kiszabadít a sátorból és utána elkezdi megcsinálni. A hajam kissé összekócolódott és az arcom koszos lett, de nem zavar. Tátott szájjal nézem, amit a lány csinál. Se perc alatt elkészül.
- Igazából nem ez az első, mert még nagyon régen voltam kiscserkész, de nem sok minden ragadt rám. - Mondom nevetve. A régi szép cserkészévek. Alig emlékszem már abból valamire. Legalább megtanítottak volna sátrat összerakni. Még a szüleim kérdezték, hogy miért nem akarom folytatni a cserkészetet. Most, ha itt lennének, akkor megértenék, mert semmire nem volt jó.
- Rendben majd visíto....- Megrázom a fejem.
- Akarom mondani, majd szólok. - Javítom ki magam, mert azért ne visítsak. Kissé bunkónak tűnik a lány, de előbb-utóbb csak rendesebb lesz velem. Bemegyek a sátramba és bent lerakom a táskám. A sátorban fekszek vagy 10 percet. Ez nagyon unalmas. Mit lehet a sátorban csinálni. Megragadom a felszerelésem és kimegyek ebből a szörnyűségből. A sátram mellett van a lány sátra. ha ő épp benne van, akkor bemegyek hozzá.
- Amúgy én Brad vagyok. - Mondom mosolyogva a lánynak és nem tudom, hogy kérdezzem meg tőle.
- Figyelj.....hát....ööö....nem lehetne.....ööö...hogy beköltözzek hozzád ebbe a sátorba? - Mondom ki nagy nehezen reszkető hangon. Remélem megengedi, hogy itt aludjak, mert egyedül meghalnék az éjszaka. Ha megengedi akkor berakom a cuccom. Egyszer csak megszólal a tanár.
- Gyertek hegyet mászunk. - Na ettől féltem. Félénken a lányra nézek és remélem leveszi az arckifejezésemből, hogy most meg fogok halni.
Vissza az elejére Go down
River D. Woodrow
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : DJ, autóversenyző
Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: River & Brad --- Sátorozás   Szer. Jún. 17 2015, 20:04

Kiscserkész. Azoknak pedig általában megtanítják az erdő alapvető szabályait, mindent az állatokról, növényekről, hogyan láss el egy sérültet, mit kell tudni az időjárásról, hogyan állíts fel egyedül egy sátrat, hogyan éld túl egyedül, mit egyél és mit ne egyél, ha nincs ételed, hogyan kell vadászni, meg miegyéb. Ki tudja. Az emberben alapvetően benne van a túlélés ösztöne, bennem tuti, különben lehet már félig halott lennék az utcai verekedések után, de még azt sem zárom ki, hogy egy autóversenyben meghaltam volna.
Már éppen nevetésben törnék ki, de visszafogom magam, kissé ügyetlennek tűnik a srác, de ezért tényleg érdemes volt eljönnöm. Az öcsémre emlékeztet, Tony-ra, ő is valami hasonló lehet, csak már az agyára megyek a szeretgetéseimmel. Igen, tudok szeretni, nagyon is, senki se gondolja azt, hogy egy barom vagyok, akiből kiöltek minden érzelmet.
Visszavánszorgok a sátramba, és persze nem húzom be a bejáratot, mert ilyenkor nem szokása senkinek, csak ha öltözik esetleg, max a szúnyoghálós részt - és tényleg csak pihenek, amikor lábak zaját veszem észre, amikor pedig felkelek, az iménti srácot.
Ez most komoly? Hatalmasakat pislogok, mintha nem a valós világban lennék, most egy fiú áll előttem unikornisnak öltözve, és azt kéri tőlem, hogy engedjem be a sátorba. Na jó, ezt még átgondolom.
Sóhajtok egyet, mert lehet, hogy éppenséggel annyira fél az éjszaka egyedül, hogy plüssmacit kéne átvinnem neki, hogy szorongassa.
- Oké, legyen, de ajánlom, hogy ne legyenek hátsó szándékaid - bár a barátaim mondták már, hogy valószínűleg én hamarabb erőszakolnék meg valakit, mint az, akiről tényleg lerí, hogy erőszakos.
- River Woodrow szoktam lenni - mármint az a becses nevem, egyszerű, frappáns, passzol hozzám, persze van második nevem is, de a Desirée-t nem használom annyira sűrűn.
A heymászás hallatán felpattanok, összeszedem a szükséges holmimat, hogy meginduljak.
- Nyugi, vigyázok rád - ezt már eldöntöttem magamba. - Úgyis hasonlítasz az öcsémre - elsősorban.
Vissza az elejére Go down
Bradley Silwerman
avatarMűsorgyártás
Életkor : 22
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 13

TémanyitásTárgy: Re: River & Brad --- Sátorozás   Szer. Jún. 17 2015, 22:27

- Ígérem, hogy nem lesznek. - Pont nekem lennének hátsó szándékaim? Egy lánnyal sem merek kikezdeni. Inkább róla tudnám elképzelni, hogy lesznek hátsó szándékai.
- Szép neved van. - Jegyzem meg. Nem bókolni akarok neki, de tényleg szép neve van. És most jön a hegymászás, azaz a halál. Megígéri, hogy vigyáz rám. Vagyis túlzás, hogy megígéri, csak azt mondja, hogy vigyáz rám. Az előbb még tiszta bunkó volt. Egy picit ciki, hogy egy fiúnak egy lány segítségét kell kérni ilyen dolgokban.
- Hogy-hogy?- kérdem. Utána azt mondja, hogy hasonlítok az öcsére. Nem sokan mondták már, hogy hasonlítok valakijükre.
- Ő is ilyen nyomi, mint én? - Próbálom nem bántóan feltenni ezt a kérdést. Remélem egyszer bemutat a testvérének, mert ha olyan mint én akkor meg kell ismernem. Kimegyek a hegyhez és gondolom River is jön velem. Meglátom a hegyet és már azon töprengek, hogy juthatok haza.
- Párosával kell mennetek és, aki a leghamarabb felér az nyer...- Sajnos nem hallottam a végét, hogy mit nyer a nyerte, mert leejtettem az összes cuccom és elkezdett csörömpölni. Gondolom, hogy úgy kell párokba állni, ahogyan aludni fogunk. Amint felrakják ránk a felszerelést megvárom, hogy a lány induljon elsőnek. Amint felment egy kicsit, akkor én is elindulok felfelé. Megakasztom a kezem egy kiálló kőben. Nem is olyan rossz ez.
Vissza az elejére Go down
River D. Woodrow
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : DJ, autóversenyző
Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: River & Brad --- Sátorozás   Szer. Jún. 17 2015, 22:54

Felmutatom hüvelykujjam, hogy akkor ez esetben minden rendben van, megbeszéltük. Remélem azért azt is, hogy egy kiadós vihar esetén, amikor mondjuk villámokat szórna ránk a kedves istenség, akkor nem én leszek a plüssmackó.
- Köszönöm - ritkán kapok bókot, ha pedig kapok, azt általában nem a nevemre. A férfiak férfiak, kevés van, akit az esze hajt, a legtöbbet inkább más, tőlük kapok szép megjegyzéseket, és igen, tisztában vagyok a kinézetemmel, hogy címlapmodell is lehetnék - mellesleg tényleg szoktam fotózkodni -, de eljutok addig az állapotig, hogy nemet mondjak, nem kérek abból az életformából. Hallottam hírét, hogy mi mindent kell megtenni a hírnévért, sikerért és pénzért.
- Dehogy nyomi! Néha ügyetlen, de igazából olyankor a legimádnivalóbb. Amolyan... ha kislány vagy és szereted a pingvineket, akkor érted - na hát ezt eléggé hülyén magyaráztam el, de valahogy így állunk.
- Lehet, hogy bunkónak tűnhetek az első benyomásnál, biztosan vannak okai, amire még magam sem jöttem rá, de hé! Szeretek vigyázni azokra, akiken látom, hogy kell - így például az öcsémre is, aki tényleg inkább leáldozna, de belátja, hogy jó, ha van egy ilyen nővére. Ráadásul ingyen kaphatja nálam a martinit, meg más alkoholt is.
Párosával menni, aki hamarabb felér, az nyer. Talán sokan megláthatták a szememben a csillogást.
- Na, bébi, ez az én területem! - ellenőriztem magamon a felszerelést, s jól megnéztem magamnak a hegyet. Hát, nem puszta kézzel kell mászni, arra vannak a csákányok.
- Csak ügyelj arra, hogy le ne ess, inkább haladj velem egymagasságban, akkor megelőzzük azt, hogy én is leessek. Ha felettem közlekednél, és úgy esnél, akkor még meg is tudlak fogni - rutinom már van ebben, ugrottam már ki gépből is. Nyerni akarok, és azt el fogom érni, mert Brad is szépen úgy fog velem haladni, ahogy én. Majd segítek neki. Elég sportos vagyok, szóval nem látok benne nehézséget, csak annyi, hogy másra is kell ügyelnem.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: River & Brad --- Sátorozás   

Vissza az elejére Go down
 

River & Brad --- Sátorozás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Világjárás :: Archívum-