Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Eric A. Blake
 
Reeven Callagher
 
Claire P. Collins
 
Edgar S. Winters
 
Samuel T. Collins
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Lift (ez mindent elmond) Suzy-Seth

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Seth A. Blackwood
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : sztripíztáncos, örömfiú - alkalomadtán
Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Lift (ez mindent elmond) Suzy-Seth   Vas. Jún. 14 2015, 00:26Supermant kértek. Hát jó, izé, nem szoktam az lenni, de már úgyis untam a kalózkodást, igent mondtam. Jelmez van, bár a hajam valahogy nem illik a figurához, de talán már be vannak állva eléggé ahhoz, hogy észrevegyék. Úgyhogy: igen! Superman leszek a valahol. Tök mindegy hol, de magasan van és lifttel kell menni. Ez az az infó, amit már az elején komolyan leközölnek. Hát jó, istenem, ki hal bele egy kis liftezésbe? Nem gond. Folynak a szokásos előkészületek a buli előtt, zuhany, fogmosás, minden mosás stb, bepakolom, amit ilyenkor be kell és tulajdonképpen kész vagyok, csak a taxisra várok kicsit hosszabb ideig. Meg is jegyzem „Ember? Nekem melóm van, kapja össze magát, ha hívom, vagy nem lesz több sztory”
A bárnak külön esti műszakos, jól bevált, meglévő taxi társasága van, mindig ők visznek, ismerem a sofőröket. Könnyebb, kényelmesebb, nem kell felesleges köröket futni, mit keresek Supermanruhában, hol lesz jelmezbál. Mesélni azt kell, az emberek kíváncsiak az ilyesmire. Szóval. A kellékek megvannak, már csak indulni kell, hátradőlni és egy-két hangzatos mondatban összefoglalni a taxisnak, volt legutóbb. Aztán hátradőlök, hagyjon békén, a legtöbb kiéhezett fazon fárasztó. Mondom is nekik, hogy oldják meg, ha olyanjuk van, mosdót mindenhol találni, a többi meg fejben dől el. A történetek ráadásul elég ihletőek.
Nade a ruha! Szűk, elasztikus anyag, cingárokra csinálhatták, mert erősen feszül rajtam. A seggemnél bevág. Oké. De elöl is. A taxiban érzem, hogy kellemetlen. A kalózcuccok, meg a saját, civil ruháim sokkal Sethre szabottabbak, normálisak!!!
Jobbra dőlök, balra dőlök, sehogy sem jó. Benyúlok, de csak rosszabb, a gumis anyagot, ha megrántom, visszaüt. Nem jó…  hamar le kell majd szedni. Meg is sürgetem a sofőrt.
Nah, végre, egy év volt, mire ideszlalomozott. Kipattanok, szorít, pedig még fel sem áll, ez ki sem bírja. És nem attól félek, hogy a ruha elszakad!
Szinte bevágtatok a liftbe, amiről szó volt, merthogy magasra megyek. Megnyomom, feszülten, először észre sem veszem a csajt. Beharapom az ajkam, az alsót, lassan, elnyűtten, szenvedős és fárasztó, minél előbb le kell operálni rólam ezt a gúnyát! Megfordulok, nekivetem a hátam a lift falának, aztán beharapott ajkakkal mosolygom halványan a lányra. Kb mintha barackba harapnék, vagy annál jobba. Ez szinte automatikus, alap szexin mosolyogni. Most nem is megy másképp, ebben a cuccban? Így? Ez megy, meg a teli szájas, de most nagyon nincs olyan kedvem. A csaj jó, talán hozzá megyek és elkezdhetjük most.
- A tizenhatodikra?
Kérdem, hátha.

_________________
Carpe diem!
Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 28
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Lift (ez mindent elmond) Suzy-Seth   Vas. Jún. 14 2015, 12:38

A galériából jön. Igazából nem is érti miért őt küldték el erre a feladatra, hiszen köztudott, hogy Mr Hawk senkivel sem beszél. Annyi képet ad amennyit ad, se többet se kevesebbet. Oldják meg. 20 kell? Ad 10et. Most is azon nyávognak benn, hogy csak a felét adta a megígért képeknek. Ennél több festménye kéne, mert így nem lehet értelmes kiállítást szervezni. Ha meg összevonják valaki mással teljesen kibukik, mert az volt a szerződésben, csak az ő neve lesz az egész alatt. Szóval mivel más éjszaka nem igen ér rá ilyesmire (amikor Mr Hawk hajlandó felkelni és amúgy is holnapra kell az egész S.O.S) így Suzy vállat vont és eljött. Neki igazából semmi dolga, holnap még iskola sincs, már hogy tanítson. Legalábbis neki nincs órája. Meg úgy semmi találkozója. (Beraktam ezt Josh elé, úgy nem zavarodom bele xD) Szóval egyszerű fehér szoknyában, ami a térdéig ér és világoskék blúzban ami megy a szeméhez száll be a lifbe, fehér szandálban. Csak a táskája van nála, több sem kell. Megnyomja a 11-eket, majd mielőtt csukódna a liftajtó belép.... Superman raszta hajjal. Ennyire ő sem lehet fáradt, de elmosolyodik, elég... érdekes. A hős harisnyáslovag rá is mosolyog, ő csak elfojtottan vigyorog, hogy ne röhögje ki a másikat.
-Nem, a tizenegyre, de már jeleztem Mr Superman. Miért nem repül fel? Sokkal gyorsabb! Na meg tuti megsül ebben a hacukában, úgy legalább hűtené a menetszél!
Kuncog, úgy sejti valami gyereknek öltözik be, mókából, ártatlan gondolatok... Még.

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Seth A. Blackwood
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : sztripíztáncos, örömfiú - alkalomadtán
Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Re: Lift (ez mindent elmond) Suzy-Seth   Vas. Jún. 14 2015, 20:49

Jaah, jobban megnézve a lányt, kizárt, hogy lánybúcsúról jöjjön, túl elegáns. Valami titkárnőféle lehet, hmm, azokban szoktak rejtett tehetségek bujkálni.
A lift elindul, csajszi vigyorog, a cucc szépen kiemeli a vonalaim, minden izmot, kiugrást, a nagyot is, ami már most majd meg pusztul.
A jelzését nem vettem észre, vagy a seggemmel, vagy a farkammal voltam elfoglalva.
Na puff, vicces kislány, félszegen elmosolyodom.
- Valahol a ruhában van egy kriptonit. Még nem jöttem rá hol, de sajnos nem tudok tőle repülni.
Finom célzás az egyetlen nagyobb valamire, ami kiáll belőle. Nem azért mert a nagy büdös semmitől éledne, mert alapból sem kicsi (egy ilyen figurának nem is lehet az XD) és a ruha kiemeli, hát direkt arra készült, azért ilyen szűk és fene mód kényelmetlen. Aaaah, megveszek!
- Egen, rohadt kényelmetlen egyébként
Súgom suttogósan, de elég hangosan ahhoz, hogy köze ne legyen a suttogáshoz.
Finom kis lépéssel lépek el a lift falától, éppen lépek, amikor a dolog történik. Mert hogyhogy nem a lift, ami már elindult a tizenegyedik felé, hirtelen rezzen egyet. Jó nagyot, lehet potyogunk és a fény is kihuny, mint a horrorokban. Kattanás, aztán némaság, megállunk, akadunk.  A földön találom magam, a lányka vagy rám esett, vagy nekem van valamim rajta. Meg is ijedek, hirtelen jön és nem pont egy liftben akarok kimúlni, meg azért az egész szerkezet jó nagyot zökkent.
- Franc
Nyögöm, ez nem segít, hogy hamarabb felérjek és jó gyorsan megszabaduljak a jelmeztől!
- Jól vagy?
Tapogatok magam mellett, hátha rá fogok valahol, vagy megsérült, vagy valami gond van. Bár a sötétben sokat nem tudok tenni, táska van nálam, a másik kezemmel azt próbálom elővenni. Abból is a telefont, hogy legalább félhomály legyen.

_________________
Carpe diem!
Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 28
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Lift (ez mindent elmond) Suzy-Seth   Vas. Jún. 14 2015, 21:13

-Óóó, galádság, szólj a tisztító főnökének hogy ez nem vicces, gátol a szuperságodban!
Nevetgél a másikon. Legalább veszi a poént, ez mindig jó. A derekát inkább kerüli a tekintetével, amúgy is elvan a felsőtestével, meg a hajával. Raszta hajat még nem rajzolt... hmmm.
-Mindent a szent célért, mi?
Nem tudja mi az, de okkal vette fel, úgy sejti.
Mosolyog, de csak addig míg meg nem adja magát a szerkezet és el nem engedi magát, el is esik, neki a másiknak, de megtámaszkodik a lift falában, szaporán lélegzik, hogy nem akar egy liftben kinyiffanni. A sötét külön rossz, reméli legalább az helyreáll.

-aha... aha... aha....
Nyögi mintha beakadt volna a lemez, a másik kezét megfogja, ne tapogatózzon tovább, még a végén rossz helyre ér a keze. Meg amúgy is, nem árt, legalább nem fél annyira.
-keressük meg azt a kriptonitot, ha lezuhanunk se haljunk meg... nem zuhan le ugye? Van valami fék cucc benne... merre a vész gomb?
Igyekszik nem pánikba esni, de ha legalább fény lesz kicsit megnyugszik, bár mozdulni nem nagyon mer le ne szakadjon az egész. De lehet hamarabb elfogy a levegő... juj!
]

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Seth A. Blackwood
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : sztripíztáncos, örömfiú - alkalomadtán
Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Re: Lift (ez mindent elmond) Suzy-Seth   Vas. Jún. 14 2015, 22:32

Kicsit felnevetek.
- Meglesz, mert így nehéz megmenteni a világot.
Szupermen gúnyájának kényelmesnek kell lennie, ha házakat emel ciki, ha bevág neki hátul, így nehéz koncentrálni. Táncolni pláne, mozogni is szar benne.
- Az biztos, alig várom, hogy leszaggassák rólam.
Szoktam inspirálni, de van, hogy ők tépik le, eleve úgy vannak megcsinálva ezek a jelmezek, hogy kvázi téphetőek, aztán nem kell új, direkt így van szabva. Nekem már mindegy, ha nyanyáknak is nyomom, csak vegye le rólam valaki!
Hát nem veszi, mert meghalunk. Kicsit olyan, mert sötét lesz, pedig nem vagyok ijedős gyerek, de megütközöm mi a franc, honnan ez az apokalipszis?
Nekem jön a csaj, legalább nem kell keresni, bár inkább ráfogok és megtámasztom magunkat, hogy ne kenődjünk fel nagyon a liftfalra.
- Nyugi, biztos…csak áramszünet.
Remélem. Kitapogatom a fejét és rásimítok, megölelem, ilyenkor az működni szokott. Egyedül ez de para lehet! Megfogja a kezem, úgyhogy marad a bal, amivel a táskámban kotorok.
- Várjál, keresek telefont
Nekem is feszült a hangom, de így nem látunk szart se.
- Nem halunk meg, tudok repülni, tudod a leggázabb helyzetekben, hülye zenére, a szuperhős mindig átlépi a saját határait.
Baromkodok, bár a hangom kevésbé cseng magabiztosan, mint egyébként bármikor máskor.
- Egy ilyen flancos épületben tuti! Nem kéne, hogy lezuhanjunk. Várj, megvan a teló
Megfogom és megvilágítom magunkat. Én sápadt vagyok, de próbálok mosolyogni, amikor homály gyullad.

_________________
Carpe diem!
Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 28
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Lift (ez mindent elmond) Suzy-Seth   Vas. Jún. 14 2015, 22:54

-Gondolj a sok bajba jutott hölgyre, meg a fákon rekedt cicákra...
Kuncog, mókás ez a jelmez.
-A csajodnak öltöztél be?
Nem gondol semmi extrémre, miért is tenné? Ez nem mindennapi, neki legalábbis nem.
-Áramszünet? Pont most? Komoly?
Nyöszörög kicsit aztán torkában a szívével, mert leharcolódott a lift. Pont most, pont mikor semmi keresnivalója nem lenne erre amúgy sem. Murphy. kitapintják a fejét, megölelik, ez annyira fura neki, hogy ijedezni is elfelejt. Mondhatni bejött. De csak megfogja a másik kezét, ne repüljön el és hagyja itt, tudja hogy nem egy Louis Lane, de nah... ijesztő az egész. Fél is.
-De okos vagy...
Csúszik ki a száján, ő annyira megijedt minden ép gondolat kiszaladt a fejéből. Bólogat, vesz pár mély levegőt, kiskorában tanította az anyukája, hoyg az segít.
-Okés... okés... na jó... odamászom, megnyomom, visszakúszom. Simaliba. Világíts oda kérlek...
Ő sincs jobb állapotban, amúgy is sápadt, de most végképp. Egy vámpír is megirigyelné. Ha a srác odavilágít, óvatosan odadől és megnyomja a gombot, hogy jöjjenek SOS mert gubanc van. Aztán visszadől, válla a másikának feszül.
-Okés... megvan. Hú. Ha túlélem elmondom mindenkinek volt olyan szerencsém hogy magával Supermannel ragadjak egy liftben... Suzy vagyok superkám, mi a halandó neved?
kicsit megnyugodott, hogy már jelezte a problémát, legalábbis reméli jelezte. Ha mást nem ha visszajön az áram, felér végre a 11-re.
-Tudod mi a vicc? Hogy mikor elindultam is tudtam nem nyitnak nekem ajtót, tök felesleges, de mondom eljövök, hoyg elmondhassam eljövök. erre meg bennrekedek. Ahh...
Támasztja a fejét a falnak, lecsúszik a padlóra, úgy guggol átkarolva a lábait. Reméli nem lesz baj.
-_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Seth A. Blackwood
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : sztripíztáncos, örömfiú - alkalomadtán
Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Re: Lift (ez mindent elmond) Suzy-Seth   Csüt. Jún. 18 2015, 12:53

Azokat pont leszarnám. Dögök és vénasszonyok, viszont a csaj illúzióit nem rombolom le, vigyorgom, hagy higgye, hogy vicceset mondott.
- Csajom? Dehogy! Nincs csajom
Vágok pofákat, amiből könnyen levágódik nekem nem is lesz csajom! Max. Superwoman. Hogy eloszlassam a kételyeket:
- Lánybúcsúra megyek. Voltál már olyanon? Ha van időd, nézz be, kapnál extra szolgáltatást.
Ő lenne az adu, mert az már biztos, hogy kedvemre való. A szemtelen, perverz mosolyom viszont már nem látja, elmegy az áram. Nyafog egy sort, nekem se tetszik a sötét, úgyhogy nem oltom be és legalább magamhoz tudom húzni, ne picsogjon, vagy valami, nekem se lenne jó és egy test közelsége mindig szuper.
- Tudom, kösz
Vigyorgom könnyeden, ezt sosem vonta kétségbe senki. Megvan a mobil és ahogy kéri, odavilágítok, hagyom, hogy mászkáljon. Nemtom van-e értelme, biztos észrevették, hogy gebasz van, legalább felhívja magunkra a figyelmet. Ha elfogyna a levegő, ilyesmi. Szar helyzet. Dőlöget a csaj, fél kézzel átkarolom, mikor visszahuppan mellém.
- Ügyes vagy
Lehelem finoman az arcbőrére.
- Ez tényleg elég ütős. Ha újra lesz fény, csinálhatunk selfit, hátha nem hinnének neked. Seth, örülök Suzy
Mindig kézcsókkal köszönök (kivéve Ravernonnak) most már világít a telefonom, megtalálom az övét, alig érintve ajkammal hagyok bizsergető nyomot rajta. Van, aminek sokkal nagyobb hatása van, ha finomabb.
- Ezt nem vágom, bocs. Milyen ajtó? Hova mentél volna?
Magába zuhan. Biztos nem olyan jó helyre tartott, mint én.
- Simán elrabollak, ha kijutunk, csupa nyitott ajtó lesz. Nyugi, biztos megoldják… Nem halhatunk meg itt, túl abszurd lenne, gondolj bele. Ebben a cuccban! Supermanként, na nem!
Jelentem ki, kicsit jobban dőlök hozzá, alig érezhetően elkezdem simogatni a haját.

_________________
Carpe diem!
Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 28
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Lift (ez mindent elmond) Suzy-Seth   Csüt. Jún. 18 2015, 21:20

Meglepődik hogy nincs párja a másikra, elég jól néz ki hozzá, hogy könnyen találjon.
-Tényleg? Azt hittem...
Akkor valami gyereknek öltözött be mégiscsak (xD) De hamar megcáfolják habos-babos elképzeléseit.
-Lánybúcsúra? Oda pincérnek meg ilyeneknek öltöznek nem? Amúgy nem voltam még
Rázza a fejét, ha belegondol, akár a sajátján lehetett volna... hm. Aztán hősködik, fénynél gombot nyom, visszahuppan, támogatják. Az arcán érzett lehelettől kissé zavarba jön.
-Kösz.
De inkább elpoénkodja az egészet, elvégre a nevetés feszültség oldó és ő most elég feszültnek érzi magát.
-Simán, legalább lesz egy emlékem!
Nevetgél, de tényleg. Csak éljék túl!
-Seth, Seth nevű ismerősöm még nincs, te vagy az első!
Általában mindig asszociál valakire névről de a Seth új neki.
-Oh... Illedelmes superman... kiderül tényleg szuper vagy...
Pirul el a kézcsókra, ritkán kap. De legalább nem nyálas a dolog meg cuppanós, hanem normális, örvendetes.
-Jah, van egy festő, itt lakik a 11-en, de nem annyi képet küldött a kiállításra mint ígérte és pont le szokta tojni. Mindig megpróbáljuk elkérni az el nem küldött képeket, de... ah, hiába. Most is eljöttem hogy elmondhassam, megpróbáltam, erre meg benn rekedtem.
Támasztja az arcát a kezeivel, kicsit duzzogva megnyomva őket. De aztán hamar nevet újra.
-Most miéééért, írunk rád egy cetlit hogy fránya kriptonit, vagy hogy "Superman rejtett gyengéje: liftfóbia". Akármi!
Nevetgél, vannak ötletei, bár a haját érzi birizgálják. Biztos pótcselekvés a másiknak, elvégre biztos ideges, szóval egyelőre nem szól, igazából még élvezi is. De sss, ez titok!
-De ha lánybúcsúra mész akkor... te vagy a táncolós fiú a partin?
A "szakneve" nem jut eszébe, na meg ő úgy tudja azokat csak nézni lehet ahogy táncolnak, egyebet nem hallott. De csak tévében látott ilyet amúgy is, filmeken.

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Seth A. Blackwood
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : sztripíztáncos, örömfiú - alkalomadtán
Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Re: Lift (ez mindent elmond) Suzy-Seth   Vas. Jún. 21 2015, 19:44

Próbálok nem fintorogni, de a barátnőségtől a hideg ráz ki. Nem vagyok egy nyálas szépfiú alkat. Tudok bizonyos módon viselkedni, de az tök más kategória, a művészet része, ami attól művészet, hogy egyszeri és megismételhetetlen alkalom. Megrázom a fejem, ne gondoljon ekkora horrora.
- Az már lejárt lemez. Az emberek szeretik az extremitásokat. Van, aki a szuperősöket, mások a kalózokat, attól függ milyen csaj megy férjhez. Hidd el, irigyelnének, ha velem jelennél meg.
Vetek rá szemtelen kis mosolyt, nemtom mennyit lát belőle. Visszahuppan, akkor közelebb megyek, ne parázzon és legyünk minél közelebb egymáshoz, bármi van. Mázlista vagyok, hogy ő van itt nem egy négy éves kislány, vagy egy nyolcvan éves nyanya. És ha meghalunk? Nem halhatok meg úgy, hogy utoljára még ne szeretkezzek. Ez nekem olyan, mintha utána el se temetnének. De csak nem halunk, lesz selfink, bólintok az emlékre.
- Utólag kapós sztori lesz, meglátod.
Felvonom a szemöldököm, én vagyok az első Seth, de jó nekem!
- Hurrá.
Kihúzom magam, vigyorgom, tényleg nem egy átlagnév.
- Egyébként Ash is vagyok, olyanod van?
Ha már egyedi, legyek duplán egyedi.
- Kösz, te is szuper vagy, hogy nem estél pánikba.
Kábítani kell egy kicsit őket, szerintem egy ilyen szituban sem árt.
- Ez nagyon macera melónak hangzik, olyan fontos festő? Nem lehetne cseszni a képeire? Bár ha nekivágtatsz valami olyasmivel, hogy miattad ragadtam be egy liftbe te barom állat, szóval azt megnézem. Szoktál ilyen heves lenni?
Kérdezem mélyebb tónusú, suttogó hangon, kerekedő pupillákkal, csempészve pillantásomba egy csipetnyi bűvöletet.
- Na igen, ez poén, de ki írná rám, ha meghalunk?
Költői kérdés, nem jó, nem kéne megmurdelni.
Játszom az egyik tincsével, kicsit megcsavarom az ujjam körül.
- Pontosan, én vagyok és ahh…
Eszembe jut, hogy nekem bevág a seggemnél. Elengedem a lányt, mocorgom. Ki tudja meddig leszünk itt wazze, nem maradok ebben a gúnyában. Kezd egyre melegebb lenni.
- Tutira elromlott a ventilláció, egyre melegebb van.
Széthasítom a mellkasomon a széthasíthatós Supeman felsőt.
- Kezdtem eggyé válni vele, ez nem állapot
Felpislog egy kis fény, nem az összes világít felül, csak az egyik, de jobb a homálynál.
- Alakul
Pillantok fel, ez nem lehet rossz jel. Több viszont nem történik. Szerencse Suzynak, látott már valaha ilyen testet? Festőkét biztos nem. Nem hiszem, hogy Rav az illető…

_________________
Carpe diem!
Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 28
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Lift (ez mindent elmond) Suzy-Seth   Vas. Jún. 21 2015, 20:16

-Már miért irigyelnének? Szerintem rögtön megutálnának és tabunak tekintenének téged, mert azt hinnék járunk. Nem akarom hogy gyilkosan nézzenek rám, szóval kihagynám, köszi!
Rázza a fejét, nem akar ő csatlakozni arra a partira, az is biztos.
-Szóval voltál már Jack Sparrow is?
Kérdezi aztán a kalózokra visszatérve.
-Már most is az jóóó? Csak pozitívan!
Az utólag most nem vonzza, jobban örül ha csak a jelen van és a szép, eseménydús jövő. Nem a lift fogsága és ingatagsága! Kuncog aztán azon, hogy a másik kihúzza magát.
-Első Seth fáraó... volt olyan? Egyszer fáraónak kéne beöltöznöd!
Vigyorog a másikra.
-Ash? Nem... de arról mindig a pokemon jut eszembe, lehet a Seth szerencsésebb...
Nevetgél kínosabban.
-Legalábbis nem elviselhetetlenül... azért... kicsit ijesztő.
Igazából nagyon ijesztő, de azt kimondani is ijesztő. Inkább elmondja hogy került ide.
-Én? Heves? Nem, nem jellemző... amúgy is ha kijutok, tudod mikor megyek el hozzá! Egye meg a fene ahol van. Amúgy azért kellenek a képei mert jelenleg olyan kevés van nálunk, hogy abból nem lehet értelmes kiállítást rendezni.
Von vállat kicsit. Bár ezt a mélyebb hangot és tekintetet nem tudja hirtelen hova tenni, kicsit elhúzódik, de nem nagyon.
-Hát... mi de inkább ne írjuk meg, meséljünk vicceket... az vidámabb!
Bármit, csak ne kelljen gondolkodnia, mert ez egyre nyomasztóbb. Nem jönnek értük? Hol vannak?
-Mi a baj?
Kérdezi a fáradt-morgolódós sóhajra a táncolós fiút, mert kiderült tényleg az, de a melegre panaszkodik.
-Gondolod elfogy a levegőnk? Amúgy egy liftbe szerintem nincs is ventilátor...
Gondolkozik el, mert a fél percre minek? De hamar kizökken a reccsenő hangra, ahogy könnyen megadja magát a jelmez.
-Öhm...
Hirtelen nem is tud mit mondani, mi alakul és mi nem, mert mindenre számított csak erre nem.
-Bírd ki, szerintem hamarosan jönnek... de tényleg...
Nem is tudja mit kezdjen a helyzettel, reméli nem vetkőzik tovább a másik, eléggé félreérthető lenne, mikor kimentik őket mit is csináltak. El is pirul, nem akar belegondolni, főleg hogy átfutott az agyán milyen jó teste van a másiknak, ő meg szeret elidőzni a szépen. A manóba!

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Seth A. Blackwood
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : sztripíztáncos, örömfiú - alkalomadtán
Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Re: Lift (ez mindent elmond) Suzy-Seth   Hétf. Jún. 22 2015, 18:35

- Pont azért, mert azt hinnék. Ugyan, egy-két gyilkos pillantás senkit nem vág haza, ha neked szentelném a figyelmem, de úgy igazán…
Nézek mélyen, nyomatékosan a szemébe, velem született és tanult, mélyről jövő, kemény szenvedéllyel. Nem elég bevállalós a csaj, az ilyeneket sosem értettem, nem mernek élni?
- Általában az vagyok.
A raszta miatt és jól is hozom.
- Oké, ha úgy vesszük buli
Leszámítva a szűk ruhát, meg hogy kicsit merev a csaj. Ez utóbbi nem probléma, mindenkit el lehet lazítani
Seth fáraón nevetek egy sort
- Biztos, hogy nem volt.
Egyedi és megismételhetetlen vagyok (A twilight nem jutott el hozzá XD)
- Nem is rossz ötlet, az tökre menne nekem, nem?
Így is elég vágottak a szemeim, egen, határozottan fáraós fejem van, jó ötlet, szólok, írják hozzá a profilomhoz.
Az Ashssal lebőgök, bár hirtelen nem vágom a csávóka rajzfejét, elnyögök egy
- Pafff – ot
Mintha a csaj fejbelőtt volna.
- Várj az az, amikor az állatok a saját nevüket mondják?
Kimaradtam az ilyen dolgokból, az intézetből rémlik valami, de akkor már csak a dedósok szerették.
- Hogyne! Még én is meglepődtem miafranc, mert egyébként nem vagyok ijedős, ráadásul te nő vagy, mindenben szenzitívebb
Utóbbit lágy baritonnal teszem hozzá. Megértően bólogatok, nem, tényleg nem tűnik heves, fejleordítónak, de hogy szerény az még nem jelenti, hogy bármiben is rosszabb lenne társainál.
- Hogyan jellemeznéd magad vérmérséklettel?
Elhúzódik, menekül a kis ostoba, pedig itt nincs hová. Kicsit hülyének nézem, jól állna neki a szőke hajszín. //bocsi XD Seth ilyen//
- De ha egyszer már meghalunk, nem tudjuk ráírni, legalábbis én halálom előtt nem ezzel pepecselnék. Teljesítenéd az utolsó kívánságomat, ha az egy csók lenne?
A csókjaim sosem maradnak csak csókok, de ez egyelőre titok.
- Tudsz jó viccet? Én csak perverzeket
De még milyeneket, rám ragadt a mocsok! A fülébe kéne sugdosni, hm…
Az is elég gáz lenne, ha a levegőnk fogyna el, de egyelőre a ruha megy az idegeimre, normális anyagból is megcsinálhatták volna!
- Nem hiszem. A szar liftekben nincs, de egy ilyenben! Tuti van. Nem hagyják, hogy megizzadjanak az üzletemberek.
Letépem magamról a letéphető felsőt, aztán a fenekemnél kezdem el húzogatni, de csak annyi jön át mocorgom és sziszegek.
- Francba, ki tudja mikor jönnek…
A nadrág szárak is téphetősek, azt is szaggatni kezdem magamról.

_________________
Carpe diem!
Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 28
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Lift (ez mindent elmond) Suzy-Seth   Hétf. Jún. 22 2015, 23:36

Zavarba jön a másiktól, ennyire még ő sem közvetlen, rá kell döbbenie.
-Nem a menyasszonyra kéne?
Süti le a szemét, túl átható neki a másik nézése, nem tud vele mit kezdeni. Rá nem szoktak így nézni azt se tudja mit kéne csinálna, hogyan kéne reagálnia. Így inkább nem reagál sehogy, legalábbis próbál sehogy, bár látványosan zavarba jött. Inkább a kalózkodást kérdezi, bólogat hogy jó buli az egész, így kellemesebb felfogni.
-Na látod, valahol el kell kezdeni!
Nevetgél a fáraóságon, valahogy szerinte még jól is állna neki.
-Szerintem jól állna, még a szemtus is, kiemelné a szemed!
Jah, határozottan jól állna a másiknak, könnyű elképzelnie, még meg is festené, tetszene neki a kép. MIkor "fejbe lövi" a srác magát nevet, tudja, tudja, borzasztó hasonlat. Keveset látott belőle, de addig is idegesítette.
-Ööööö igen. meg labdákban laknak... sosem értettem azt a labdás dolgot...
Mereng el pillanatra, mert hogyan gyömöszölődött bele egy állat abba a vacakba? Örök rejtély, vajon volt egy olyan rész is ahol kitértek erre?
-Oh... hát igen...
Egészen meglepődik a szóhasználaton, valahogy nem várta, de kellemesen lepte meg.
-Hogy vérmérséklettel?
Meglepi a kérdés is, mert hirtelen nem érti ezt az érdeklődést, de legalább nem arra gondol hol a gondnok már.
-Háát... nyugis vagyok, kerülöm a vitákat meg az ilyeneket, csak amikor festek nem szeretem ha zavarnak igazából, de akkor is csak morgok, hogy most nee, most neee, most nem hallok-látok.
Mosolygok, majd elkerekednek a szemeim.
-Miért, te olyan ideges típus vagy? Valami feldühít és olyan nagy zöld izé leszel mint a filmekben az a pasas?
Csak nem, békés srácnak tűnik, de lehet ezért kérdezi.
//Engem nem zavar xD Csak nyugodtan, ez igazából semmi, tudod én milyen vagyok rohadék módban Razz //

-Tessék? Mármint... Hátö... eheheh...
Na jó, most jött teljesen zavarba, egész életében egy pasival csókolózott, a gondolat is fura neki hogy csak úgy, miért ne alapból tegye... A raszta Supermannel.. egy liftben. Tetszik neki a másik, még el is játszott a gondolttal, de aztán rájött ezt lehet nem kéne, biztos viccelt a másik.
-Ami azt illeti pocsék viccmesélő vagyok. Általában elfelejtem a csattanót...
Nevetgél kínosan, hogy ez nem erőssége, ahhoz gyakorolnia kéne, hogy legalább egy-kettő menjen neki.
-Oh... lehet... lehet.
Igazából nem nagyon a szellőzésen az esze, inkább a másik öhm, problémamegoldásán.
-Seth... nem akarlak megbántani, de... lassan nem lesz rajtad ruha és ezt a liftet ki fogja nyitni valaki...
Pislog a másikra, még csak az sincs hogy nem bírja nem nézni, mert vonzza a tekintetét, különben is hova nézzen egy liftben? Még a plafon is tükröződik!
-Próbálj megnyugodni, lélegezz mélyeket, gondolj valami szépre...
Elkezdi legyezni magát, hirtelen neki is nagyon melege lett, most mihez kezdjen? Pont egy vetkőzős-táncolós fiúval ragadt egy liftben... Mázli vagy átok? Még nem tudja eldönteni. Minden esetre menti a menthetőt.
-A lányok szomorúak lesznek, ha nem lesz mit leszedni már rólad... hagyj nekik valamit...

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Seth A. Blackwood
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : sztripíztáncos, örömfiú - alkalomadtán
Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Re: Lift (ez mindent elmond) Suzy-Seth   Csüt. Jún. 25 2015, 19:33

Hosszú, erős pillantással kábítom, mint kígyó a buta kis majmocskát, mosoly árnya vetül ajkaimra, ami eszméletlen szexivé varázsolja ezt az egész pillanatot. Hogy aztán megtörjem, nem kell túletetni a cicát.
- De, hogyne…
Mégis az cseng ki szavaimból: hülyéskedsz?
- Igen, lehet, de nem tudnám magamnak kihúzni
Ez nem igaz, simán ki tudom húzni a szemem, számtalanszor csináltam, de olyan elveszettnek tettem most magam, hogy neki jusson eszébe: hoppá, megcsinálhatná! Nem tudom mikor, de azt tudom mi lenne a vége.
Már nem emlékszem hogy került témába egy gagyi mese, de kezd derengni a dolog
- Tényleg! Legalább könnyű őket tartani, nem kell levinni sétálni, megoldja a labda!
Én lusta lennék bármi élő után szart pucolni, halak se kellenének, fárasztó enni adni, adjon magának
Biccentek, amikoris elkezdi fejtegetni, nem baj, hogy nem idegbeteg kurva, egy ilyen lányból is elképesztő dolgokat lehet kihozni.
- Festesz? Nahát! Mit festesz?
Kérdezem érdeklődő félmosollyal, aztán nevetve megrázom a fejem.
- Nem, dehogyis, éppen ellenkezőleg.
Nem lehet kiborítani, legalábbis eddig még senkinek sem ment. Elvertek néhányszor, hogyne, de ha a legdurvább is jön: anyámat szidják, mit tehetek, érted? Ha egyszer kurva…
- De tudok heves lenni, bizonyos dolgokban. Például a tánc, na ott nem vagyok hal
Vonom fel a szemöldököm, abba annyi potenciál van, hogy volt már, aki bevizelt örömében. Vagy csak túl hosszú ideig nem tudta levenni a pillantását rólam? Hulla mindegy, a siker, az siker.
//oké XD//
Élvezem, ahogy kínlódik, látom zavarban van, én pedig szinte várakozóan lesem, hogy elkapjam egy hosszabb pillantásra, egyre több kéjjel telítve ezt a szűk kis helyet, egy ilyen szituban.
- Szóval? Ha ez lenne az utolsó kívánságom?
Teszem fel még egyszer a kérdést, hosszú a vezeték, ez van. Kicsit közelebb hajolok, elnyitom ajkaim, lopott és borzongató pillantást vetek az övére, csiklandozón fújok ki kis levegőt leheletnek, miközben finoman átnedvesedik az alsó, mint egy lédús gyümölcs.
- Hm…nem minden viccnek van.
A szellőzést most félretesszük, úgyis mindig nekem van igazam. Nem akar megbántani? Elnyomok egy feltörő kacagást, pajzán mosollyá, előrehullik néhány tincs az arcomba, azt hátravetem mosolygás közben.
- Bizony, kinyitják. Lesz egy jó napjuk. Nem vagyok szégyellős
Mondom el a csattanót, amit jól az emlékezetébe véshet. Engem meztelen? Mások ezért fizetnek, ingyen megnéznék, szerencsés hülyék.
Most hosszabb pillantásra elkapom az övét, lebilincselem, rámászok a szemeimmel, mint egy kígyó, körbetekerem a bamba kismajmot, mély szenvedéllyel kábítom, hogy aztán a hangom majd kirántsa a hipnotikus révületből. De akkor már csak a fejét kell letépnem.
- Oké, igazad van, mély lélegzet és valami szép
Jó mély lélegzetet veszek, kicsit behunyom a szemem, bár ha igazán szépre gondolok…
- Suzy, nekem a szép nem tájat jelent, vagy kiskutyát, hanem mit gondolsz?
Nézek rá ismét, de most enyhén beharapott szájjal, pillantásommal lemonitorozom a testét, de csak szemem sarkából, mintha tiltott lenne, így sokkal izgalmasabb.
- A lányok akkor lesznek a legboldogabbak, ha meglátnak meztelen.
Jelentem ki higgadt magabiztossággal, jó ez, csak szúr a seggem, felhúzom a térdem és kicsit fáradtan annak mondom:
- Figyelj, tényleg baromira bevág, le kell szednem ezt magamról, mindent.

_________________
Carpe diem!
Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 28
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Lift (ez mindent elmond) Suzy-Seth   Vas. Jún. 28 2015, 00:42

Zavarba hozza a másik, nem tudja mihez kezdjen a tekintetétől, olyan veséig látó, vagy nem is tudja. És még az is rebesgeti, hogy a menyasszony sem érdekelné, csak ő. De miért? Zavarba ejtő. Ezért is kerüli a szoknyapecéreket.
-Csak gyakorolnod kéne, nem nehéz, szerintem bárki örömmel segítene neked.
Mosolyog, de elsősorban a környezetére gondol a srácnak, nem önmagára.
//tartsd tóban a halat és ad enni magának xD//

-Na igen, irtó kényelmes megoldás!
Kuncog a pokelabdákat illetően, ő még emlékszik hogy a nevéről keveredtek erre, de mivel kínosnak érzi, zárná is a témát.
-Mindenfélét, de jobb szeretem digitálisan csinálni, élethűre, háromdésen... bár a vásznat is szeretem, a pasztelt például. A téma majdhogynem mindegy, bár a tájképeket nagyon szeretem.
Legalább megnyugszik kissé, az előbbi nagy zavaraiból, a festészet mindig megnyugtatja.

-Igen? Ez megnyugtató, mármint érted, beszorulunk, nem vagyok valami nyugalmat sugárzó alkat sajnos, de igyekeznék!
Érezni lopva, de megkönnyebbül, világvége lett volna ha a másik kiborul.
-És csak ilyen parti táncot táncolsz, vagy mást is?
A csippendél továbbra sem jut eszébe, de riszálós táncnak sem akarja hívni. Marad ennél. Aztán nagyon kínos szituba találja magát, még hogy utolsó kívánság!
-Hát...
Nyel egyet, hogy milyen közel a másik, legszívesebben felsikkantana, hogy elmenekülhessen, de nincs hova. Érzi hogy bűnösen kívánatos a másik, szaporábban is lélegzik. Nehéz ellenállni, nem is tudja meddig fog neki menni... de ő nem szeret csak úgy csókolózni, sosem csinálta és nem pont most akarja elkezdeni. De mondjuk egyetlen csók... kinek árt vele? Inkább próbál beszélgetni, ne érezze magát ketrecbe zárt egérkének.
-Ühüm...
Mi mást nyögjön ki a szégyellőségre? Ő az, de ez mellékes. Olyannyira zavarban van és annyira nem tudja ilyenkor mi az értelmes reakció, hogy ettől csak még jobban nő a kínja. Aztán méregetik, azt jelentené ő lenne a szép? De hát ő nem is olyan szép!
-Hát... valami kellemes zene?
Kissé kétségbeesett, igyekszik elnyomni, de maga is kicsit esetlen nevet egyet, hogy valószínű nem nyert. Miért csinálja ezt vele a másik? Jajj...
-Néha sokkal szexibb, ha nem látsz mindent... rögtön.
Nyeldekeli, mert egy szép fehérnemű, egy kigombolt ing, irtó szexi tud lenni, legalábbis neki nagyon bejön, a meztelenség sem rossz de ezek máshogy izgatóak.
-Muszáj? Mármint... biztos van váltóruhád... vagy az ott van? De okés vedd le...
Feladja, érzi ő esélye sincs, inkább elnéz a másik irányba rákvörösen. Egy meztelen pasival fog ücsörögni a liftben! Ő akart új élményeket hát most nagyon megkapja... Azt se tudja mit csináljon, játszik zavarában a hajával, jobb híján.

//Bocs, annyira zavarba hoztad, nem tudok vele mit kezdeni xD//

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Seth A. Blackwood
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : sztripíztáncos, örömfiú - alkalomadtán
Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Re: Lift (ez mindent elmond) Suzy-Seth   Szer. Júl. 01 2015, 21:27
Farkas és bárányka


P
róbálom nem lököttnek nézni, egyébként csak zavarban van, láttam már ilyet.
- Majd próbálkozom, zunk.
Teszek mellé egy többest, ő nem gondol magára, de ez a liftes sztori nem is az, amikor megkérném. Elkenődne és ma még elméletileg fellépek.
Nem is értem hogy lyukadtunk ki a Pokemoonoknál, de hagynunk kéne őket a labdában. Úgylátszik a csaj Felix kettő, ő talán mélyebben bele tudna menni a témába, én csak lesek és okosan bólogatok.
- Biztos ügyes vagy. Tájképek... Embereket nem szoktál...megörökíteni?
Hagy vágjak fel Felixnek, beállítanék egy festménnyel hozzá, hogy konkurencia, hahahaha!
- Kicsit tényleg feszült vagy, egyébként is előfordul, vagy csak a helyzet? Megmasszírozzam a vállad? Segítene ellazulni.
Máris közelebb húzódom hozzá, mondták már, hogy ügyes ujjaim vannak.
Parti tánc? Kicsit ráncolom a szemöldököm.
- Hé, ez komoly dolog, művészet. Modern táncot, hip hapot, komoly zenére nem, a karótnyelt, behatárolt dolgoktól kiráz a hideg. A latin meg túlságosan elmegy a buzis irányába, de vettem már át elemeket, a perzsgő szenvedélyt, néhány mozdulatban
Időzik el tekintetem a vonalain elég látványosan, mintha azt képzelném el Vele milyen lenne a tánc, valójába gondolatban már tovább léptem...
Micsoda ártatlan bárányka, be sem vállalná a csókot velem? Hm...pedig az lenne a legjobb élménye, ráadásul most az adrenalin is adott.
Elmosolyodom, lassan, óvatosan, gyengéden kisimítok egy tincset a hajából.
- Semmi baj, ez aranyos. A legtöbb lány nem ilyen, tudod?
A ribancok, vagy akik nem jönnek ekkora zavarba unalomszámba mennek. Felix jut eszembe és a megrontása, basszus, miért kell folyton a fejemben lennie?
- Zene? Szeretnél zenét? Nézhetünk a telefonomban...
Van repertoárom, szokták a kuncsaftok kérni, ha saját készülékről megy, külön perverzió.
- Igen, egyetértek, de miért akarnék tetszeni azoknak, akik kinyitják majd a liftet? Nem mindegy?
Vonok lazán vállat, végül nehezen belemegy, hogy levetkőzzek, legalább a seggemből kerüljön ki ez a szar.
- Majd eltakarom a lényeget, nyugi.
Hamar kioldom magam, felsóhajtok, mikor szabad levegő ér, vagy ha nem is szabad és fülledt is, de legalább nem tapad, szorul rám minden. A cuccot összegyűröm az ölemben, csak a kellemesen kidolgozott alhasam látszik ki.
- Remélem nem gond, ha esetleg leveted a blúzod az még jobban takarhat
Adok ártatlan ötleteket, de egyébként elégedetten mosolygom most már Susyra.


_________________
Carpe diem!
Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 28
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Lift (ez mindent elmond) Suzy-Seth   Vas. Júl. 05 2015, 18:17

Nagyon zavarban van, Sethben van valami érzékiség amitől csak szexisebb lesz mint amúgy és nehéz meglenni mellette valahogy. Főleg egy ilyen apró helyiségben, mint a lift. A festészet jön szóba, attól kicsit összeszedettebb lesz, hacsak egy kis időre is.
-De, szoktam. Krokikat szoktam csinálni, meg... profilokat. Miért?
kérdez vissza, miért is kérdezte a másikat, embereket is szokott-e lefesteni.
-Hogy? Mármint... jah... hát... inkább csak most... ez a szitu, vágod...
Hebegi, a masszázs újra sokkolja.
-Nem, nem, köszi, nem bírnék ellazulni....
Egy ilyen pasi mellett lehetetlennek érzi, főleg hoyg folyton zavarba hozza. A táncról kérdez, de úgy fest kicsit megsértette a másikat, pedig nem akarta.
-Aha.... akkor az ilyen utcai táncokat szereted?
Neki a hip-hop, meg a modern az oda köthető, az olyan... laza.
-Én nem tudok táncolni...
Vallja be, mert megint méregetik, de ő nem tud, a keringőbe is felsül, szóval hanyagolja a dolgot. Aztán jön a másik ezzel a csók dologgal, játszanak a hajával, óvatosan nyel egy nagyobbat.
-Mert... milyenek?
Kérdezi tényleg érdeklődve, mert nem tudja. Más már rég az ölébe ült volna és... vagy mi?
-Hát... ha gondolod... miért ne...
Nem erre gondolt, ő Sethre gondolt, de... lehet jó lenne.
-Nem erre gondoltam.
De már bele sem megy, hogy mire gondolt, mert vetkőzik a másik, vállat von esetlen, hogy nem mindegy? Valószínű jól szórakozik a zavarán a másik, valószínű nem takarja el magát majd rendesen.
-Mi? Dehogy veszem... te nem szégyellősködsz...
Fogja meg magán a ruhát, jelezve ő nem vetkőzik. De csak ránéz a másikra, bár nem az öle köti le, hanem a sok tetkó.
-Látom szereted a tetoválásokat... Ennek mi a története?
Mutat a melle alatt lévő szövegre, mert bizonyára van neki története.

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Seth A. Blackwood
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : sztripíztáncos, örömfiú - alkalomadtán
Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Re: Lift (ez mindent elmond) Suzy-Seth   Vas. Júl. 12 2015, 15:14
Farkas és bárányka


Kicsit értetlenül nézek rá, de továbbra is fogva tartom pillantásommal, elég mélyen, búgón ejtve ki a szavakat, mintha a legjelentéktelenebb megnyilvánulás is fojtott nyögés lenne.
- Mik is azok a krokik?
Ha tudnám, hogy tanár vennék különórákat...
- Van egy festő barátom és modellt álltam volna nektek, mindkettőtöknknek, hogy összehasonlítsam hogyan láttok. Érdekes kísérlet lenne. De én nem csak a fejemre gondoltam
Pillantok lazán, mégis magabiztosan az ölembe.
Erőltetni nem fogom, de fogalma sincs milyen ügyesek az ujjam.
- Hm...pedig kár megtagadni magadtól a jót, ha az felkínálkozik. Vágom, de nincs miért aggódnod, nem vagyok agresszív. Minden mozdulatom gyengéd, hogyha akarod.
Merthogy tudnék én állat lenni persze, hehehe, de Suzy nem az a fajta lány, viszont a simogató, puha érintéseim bezsongatnák. A legtöbb szemérem álszemérem, ilyen-olyan komplexusokból.
Lassan, kéjesen ejtem ki, félig szempilláim alól nézve rá.
- A masszázsban
Teszem hozzá, hogy beleborzongjon.
- Egen, végülis ezt lehet utcainak nevezni. Férfi revütánc a hivatalos neve.
Közlöm pajkos mosollyal.
- Az én esetemben neked például nem is kéne tudni. Mi táncoljuk körbe a királynőket.
Emelem kissé hódoltan, mégis baromi magabiztosan rá a tekintetem. Végigpillantok az arca finom ívén, vonalain.
- Már rég megcsókoltak volna, nem is akarnák abbahagyni.
Túl jól csinálom, sokat szoktak akarni és ha a partner nem olyan jó, elfáradok. Nagyon ritka az, aki eléri a színvonalat.
- Milyen zenét szeretsz?
A kellemes egy elég széles skála...
Értem mire gondol, de búgón hajolok közelebb:
- Mire? Érdekel a véleményed.
Ehhh de kis erkölcsös valaki...
- Nem értem miért kéne. Ez csak egy emberi test, így teremtettek minket, a ruha csupán díszítőelem, ráadásul szép, a domborulatok, idomok a hús vonala, nincs rajta semmi szégyellnivaló.
Mutatóujjam végigkúszik a szövegen, amire értheti.
- Hm, hát persze, mindegyiknek van, de ez egy komoly mondat, elég magánjellegű.
Amikor először elmentem Ravernonnal...
- Ezeket elég nehéz megfesteni, mert kicsik
Mosolygom rá, remélem a kihívást látja bennem.

_________________
Carpe diem!
Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 28
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Lift (ez mindent elmond) Suzy-Seth   Csüt. Júl. 16 2015, 19:07

-Oh bocs... Azok gyors vázlat szerű rajzok, amik az alapmozdulatot és karaktert ragadják meg. A nehézség az benne, hogy rövid idő alatt ragadd meg a legjellemzőbb vonásait a másik karakterének, mozdulatának, kifejezésének.
Magyarázza készséggel, bár nem tudja ezt a búgást minek betenni, reméli csak melege van a másiknak. Zavarba ejtő ugyanis, meglepő nem de?
-Értem... hát... bejöhetnél modellnek órára, akkor lerajzolnálak én is, meg mások is, sok képed lenne. Kevesen bírják türelemmel végigállni vagy ülni míg lerajzolják...
Kezdi bizonytalanul, mert jó gyakorlás lenne a többieknek és a másik szövegét a fiúk és lányok egyaránt kedvelnék valószínű.
-Aha... tök jó...
Bizonyára a masszázsra értette a másik a gyöngédséget, elvégre arról beszéltek, de olyan erotikusan ad elő mindent, hogy nem tud nem arra is gondolni... el is veszi a pillantását a másikról, elvörösödött. Azaz fenntartja ezt az állapotot, lassan az összes vér a fejében kering, de akkor mégis miért nem tud jobban gondolkodni? Áh! De hozzá is teszi a másik a végén, hogy teeeermééészetesen ő is arra gondolt, mi másra... ugyebár.
-Revü? De fura neve van. Francia?
Olyan zavarban van az előbbitől, hogy gondolkodni sem tud, terelné a témát ahogy tudja, amint látjuk nem túl sikeresen.
-Oh... és mit csinálsz ha egy fiú kér fel?
Valahogy próbálja kizökkenteni a másikat, mert egyre kevesebbnek érzi a forró levegőt amit beszív, a másik tekintete vetkőzteti és perzseli egyszerre, ő meg menekülni sem tud. Lassan azt sem tudja akar-e egyáltalán...
-Tény hogy túl sok mindent nem lehet ebben a helyzetben csinálni...Khm.
azt már ki sem mondja, hogy valószínű tényleg nehéz lenne abbahagynia. Egyrészt régen csókolózott már, másrészt szeret is, harmadrészt meg amilyen nőcsábász lehet a másik, talán tényleg megy is neki nem csak a mellénye nagy.
-Mindenfélét, főleg szimfonikus rockot meg kelta stílusú zenéket.. tudom nem passzolnak össze de ez a kettő a kedvencem... Neked?
Nem tudja mi passzolna a másikhoz, talán valami keleti zene, indiai stílusú, ilyesmi, de hogy miért.. talán a tánc meg a haja... a bőre.
-Ahh... csak arra másoknak mi lesz erről a véleményük... nem tetszés kérdéséből hanem amúgy... érted...
Elvégre pucér a másik, ő meg mellette van... nem is megy bele. De nem is akar gondolni sem erre, főleg hogy nem is csinál semmit!
-Persze, de mi van ha egy kislány vagy kisfiú meglát? Ők még biztos nem láttk pucér bácsit. Mondjuk elég késő van ez tény...
Sóhajtja, mert neki sem azzal van a baja hogy meztelen a másik, hát attól alapból nem lenne zavarban. De ebben a szituációban elég kínos.
-Értem... jó sok van rajtad. De miért lenne nehezebb egy kicsit megfesteni mint egy nagyobbat? Ha valaki ért hozzá neki mindegy, neked nehéz eldönteni pontosan hogyan is akarod nem? Elvégre aztán az marad rajtad, nem más.
Nézegeti a másikat, de más szemmel, most a rajzok érdeklik elsősorban. Aztán felocsúdik, mert nyikorog a liftajtó, ő meg felkapja a fejét, hogy beáramlik a friss levegő a nyitásra.
-Hú... gyors volt...
Ő azt hitte még itt lesznek egy darabig, fel is kapja a cuccát ripsz-ropsz és kipattan a liftből, de megvárja a másikat kinn. Közben kotor lapot meg tollat.
-Ha van kedved (mégis) modellt állni, itt megtalálsz. Mindig ebben az időben van óra, bejössz és lerajzolunk. 3 órás az óra, mert dupla. Itt a nevem is.
Kis bizonytalan mosoly, (a mégist akkor mondta, ha nemet mondtál neki). Aztán fogja magát és zavartan, hebegve közli hogy már késő van és mennie kell, de hogy jó revüzést, meg hasonlók, majd akkor találkoznak, meg ilyesmi. Nem kell kétszer mondani, de elszalad, mert hirtelen nem tudja mitévő legyen, a zavara csak otthon múlik el mikor nyünnyögve ves egy hideg zuhanyt, szidva és dicsérve magát hogy hülye volt de mégsem, hogy így viselkedett.

//Köszike, zártam, de úgy is kezdünk Usuival újat Smile Gondoltam akkor majd a modellkedést ha lesz kedved ki lehetne játszani Very Happy//

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Seth A. Blackwood
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : sztripíztáncos, örömfiú - alkalomadtán
Hozzászólások száma : 149

TémanyitásTárgy: Re: Lift (ez mindent elmond) Suzy-Seth   Kedd Júl. 28 2015, 12:08

Ma is okosabb lettem, nézek rá bűvölőn, mintha nagyon szexit mondott volna. Valahol tényleg, lesem minden mozdulatát, árgus, kéjben fürdő szemekkel.
- Ez jó ötlet, szívesen!
Mondom élénken, szeretek tetszeni, ha velem foglalkoznak, milliónyi ecsetvonás, nedves puncik, merevedések, hmm…nekem való lenne. Lenne egy rakás képem, a legjobbal pedig henceghetnék…neki!
A csajszi viszont annyira félénk, hogy abszolút hárít minden komoly célzást, így az egésznek nem is tudom elveszik az éle… Ahhoz lusta vagyok, hogy teljes erőbedobással küzdjek, főleg meló előtt, egy liftben, ugyanakkor vonz, hogy kikészíthetem. Túl sokan vagyok Ravernonnal…
Továbbra is erotikusan viselkedem, az nem megterhelő, elnyújtok egy gonoszkás mosolyt szám szegletében, természetesen a masszázsra gondoltam, hát hogyne…
- Nem hiszem, ez a hivatalos neve.
Lehet abból a nyelvből ered, mit tudom én, csak a lényeggel vagyok tisztában.
Felnevetek, hogy egy fiú kér fel.
- Volt olyan is, igen, de azok, akik királynőnek képzelik magukat elég andogűnök, ugyanúgy bánok velük, mint a nőkkel…
Súgom sejtelmesen, forró lehelettel csiklandozva a fülcimpáját. Tudok a férfi nemi szervvel is kezdeni dolgokat, de jobb szeretem, ha azt találom a lábai közt, amire számítani lehet. Sok transzival, stbvel találkoztam már, annyira nem lep meg és tudom kezelni a helyzetet, persze Suzynak most nem állok le magyarázni hogyan nyúlok tánc közben a herékhez. A fenéken való ujjzongorásáról viszont talán nem ártana mesélnem.
- Ugyan, dehogynem! Csak képzelőerő kell hozzá
Búgom közel hozzá, szinte az ajkaira lehelve a szótagokat, egyelőre az a friss szellő lengedez rajta, amit beszéd közben fújok ki, azt akarom, hogy megvesszen a vágytól egy erősebb, nedvesebb érintésért, ajkaim puha kihívóságáért. Kicsit kidugom a nyelvem, úgy beszélek, ízesen forgatom a szavakat, lassan, szinte érezve, ahogy kiszárad a torka.
- Nahát, milyen érdekes… Én mindenevő vagyok, a rock zenét is kedvelem, a diszkót és poppot is, a metál vadságát, a társastáncok eleganciáját, a hip hop lazaságát, és a popp pörgősségét, vagy a latin zenét erotikusságát, esetleg a hárfák kecsességét, vagy a pánsípok misztikumát.
Kicsit fel kell oldani a csajt, hagyná magát, ha lenne több időnk, lazítania kéne. Stresszes egy melója lehet.
- Nem érdekel mások véleménye, ezek csak emberi, ostoba gátlások. A gyerekeknek előbb utóbb látniuk kell dolgokat, elég szomorú, ha nem szembesülnek vele korán, milyen az emberi test. Bácsi?
Ezen felnevetek, kicsit a fejem is hátravetem, nekikoccan a lift ajtónak.
A tetoválásom simogatásával végül felhagyok.
- Lehet, hogy nem nehezebb, igazából még sosem kérdeztem őket.
Mindig magammal voltam elfoglalva, én milyet akarok,stb. Nyitnám a szám, hogy folytassam valami pajzánnal, de éppen a legrosszabb pillanatban megmentenek minket. Természetesen mindenki szeme kiguvvad, én pedig szorosabban nyomom középre az összegyűrt jelmezt.
- Meleg volt
Közlöm fennhéjázó vigyorral, aztán átveszem a lánytól az elérhetőségét, mialatt megbotránkoznak éppen.
- Rendben, kösz, szia
Kiáltok utána, a névjegyet majd elrakom, a lányok örülni fognak, ha így állítok be, bár az előírás szerint valaminek takarnia kell… Megoldom.
- Most mi van? Megadta a címét, ezt csinálja utánam! Csak előbb dolgozza le a sörhasat, ha levetkőzne nem pirulást kapna, sírva fakadnának
Oktatok ki egy okvetetlenkedő biztonságit, jó nagy darab és folyton azzal nyaggat „közszeméremsértés” El kell magyaráznom neki, hogy a férfi revütáncos vagyok, ez a munkám, ahh…fárasztóak tudnak lenni az emberek. Aztán, ha utamra enged lépcsőn battyogok fe a megfelelő ajtóig, a folyosón magamra rángatva a szűk Superpiros tangát.


// köszi//

_________________
Carpe diem!
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Lift (ez mindent elmond) Suzy-Seth   

Vissza az elejére Go down
 

Lift (ez mindent elmond) Suzy-Seth

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Az első nap! ~ Josh && Suzy
» Kipp-kopp Seth kopog (Seth -Eric)
» The date Suzy-Quentin

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-