Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Vincent Sparks
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Car crash - Will && Ed

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Edgar S. Winters
avatarAdmin
Életkor : 26
Hozzászólások száma : 117

TémanyitásTárgy: Car crash - Will && Ed   Csüt. Jún. 04 2015, 09:44

Apám tett egyszer egy ígéretet, valamikor a kamaszéveim elején, hogy majd ő megtanít vezetni. Én pedig egészen türelmesen vártam. Reméltem, bíztam, hogy valóban fog rá időt szakítani. Ez lett volna a tökéletes apa-fia program. Rettentően vágytam rá. De az évek csak múltak-múltak és bár megkaptam az autót, amin majd gyakorlunk és intéztem is hozzá ezt azt, a vezetés órákig nem igazán jutottunk el. Talán egyszer ha elvitt. Megjegyzem az az alkalom egészen jó volt. Nem olyan, mint vártam, de azért élveztem. Elvégre csak ő volt ott, meg én. Ritka pillant volt és sokkal gyorsabban elment, mint szerettem volna. Ha volt is több ilyen, számomra egybefolynak. Vezetni pedig nem tanultam meg belőle. Mostanra pedig arra a következtetésre jutottam, hogy gyorsabb, ha fogadok egy rendes oktatót, aki segít nekem.
Apám nem is azon lepődött meg, hogy így döntöttem, hanem azon, hogy csak most álltam elő ezzel az ötlettel. Kicsit olyannak tűnt a telefonban, mint aki igazából nincs is tisztában vele, hogy a fiának, még nincs jogosítványa. Épp ezért hazudnék ha azt mondanám, hogy nyugodt fejjel várom az oktatót, aki pillanatokon belül meg is érkezik és utasít, hogy szálljak be. Meg is teszem, bekötöm magam a kezeim a kormányra teszem, aztán persze jön a többi "parancs", ellenőrzések, indítás, sebességbe tenni az autót... De hiszen nekem automata váltóm van! Ja, hogy azt is sebességbe kell tenni. Khm... Jól van Ed. Nem vagy gáz. Csak egy kicsit. Szóval sebességbe teszem az autót, P (parkoló) üzem helyett, aztán index és mehetünk.
Az egyenes az nem gond. Hallgatom a különböző megjegyzéseket, útmutatásokat, mit hogyan kell csinálni, mikor merre forduljak. Egész jól haladunk, de a gondolataim el-elkalandoznak. Még mindig a telefonbeszélgetés és apám érdektelensége jár a fejemben. Nem is veszem észre a kereszteződést.
- Edgar, figyeljen ez egy jobb kezes utca - hangzik el mellettem a figyelmeztetés, de nem jut el a tudatomig, megyek viszonylag nyugodtan - MR. WINTERS!!!
A kiáltás már hatásosabb. De így is elkések. Nem fogom fel ugyanis, hogy pontosan miért is kiabál, de persze lefékezek, a kereszteződés közepén, hogy aztán egy csattanás kíséretében rájöjjek, milyen az, ha belemennek az emberbe oldalról. Nem. Nem nagy a baj. Csak kicsit ütöttem meg magam. Az oktató is egyben van, csak szitkozódik ezerrel.
- Öhm... Elnézést... én... - nem igazán tudom megmagyarázni. Kicsatolom az övem. Ez jön természetesen - Jól van? - érdeklődöm, de a villámló pillantásra csak nyelni tudok. Óvatosan nyitom ki az ajtót és lassan szállok ki, figyelve az oktatómat, aki persze nem tud kiszállni, hiszen az ő oldalán állt belénk a másik autó.
Kiszállva odasietek a másik járműhöz és ha még nem szállt volna ki, akkor az ablakon pillantok be, ha pedig már kiszállt, akkor úgy kezdek bele, a mondandómba.
- Elnézést... elbambultam... - vallom be, kissé zavartan - Jól van? - érdeklődöm a sráctól, aki amúgy velem egy idős, talán kicsit fiatalabb lehet, de ez nem jelenti, hogy rögtön tegezni fogom - Hívjak mentőt? Vagy valamit?
Az oktatóm felé is fordulok neki is szól a kérdés, nem tudom, hogyan fogom ezt megoldani. Vagyis, azt hiszem a biztosító fedezi. Meg ha nem is... Apa majd elintézi. Csak... ilyesmivel nem szívesen hívnám fel. A fenébe is!
Vissza az elejére Go down
http://www.frances.hungarianforum.com
William Parker
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : tanúló, kezdő színész
Hozzászólások száma : 126

TémanyitásTárgy: Re: Car crash - Will && Ed   Csüt. Jún. 11 2015, 22:01

Mikor hazaérek korgó hassal megyek a hűtő felé. Kinyitom és nem találok benne semmit. Nem hiszem el, hogy senki nem vásárolt be. Most mehetek én kajáért. Felkapom a kocsikulcsom és lemegyek a parkolóba. Tiszta ciki ezzel a kocsival járni. Legalábbis egy színésznek az. Mindenki azt gondolná, hogy a filmszínészeknek jobbnál jobb kocsijuk van nem pedig ilyen tragacs. Beszállok a kocsiba és elindulok a közeli bolt felé. Épp megyek át egy kereszteződésen mikor valaki hirtelen bemegy elém és én, pedig belemegyek oldalról. A fejemet beverem egy kicsit nem vészes. Kiszállok, hogy megnézzem a károkat. Hát igen ezt már nem lesz érdemes megjavíttatnom. A kocsiból, ami kivágott elém, kiszáll egy srác és odajön hozzám megtudakolni, hogy jól vagyok-e. Nem tegez engem. Olyan idősnek nézek ki?
- Jól vagyok nem kell semmi. - Mondom és megpillantom a kocsin a tanuló jelzést. Bizonyára még nem nagyon tud vezetni.
- Vagyis egy vontatóra lehet lenne szükségem. - Mondkm miközben végignézekca kocsimon. Aligha fog ez már beindulni.

_________________
Semmi nem változtatja meg jobban az életünket,

mint az önmagunknak
feltett kérdések.
Vissza az elejére Go down
Edgar S. Winters
avatarAdmin
Életkor : 26
Hozzászólások száma : 117

TémanyitásTárgy: Re: Car crash - Will && Ed   Pént. Jún. 12 2015, 06:56

Lefelé áldozóban van a szerencse csillagom azt hiszem. Bár nem lesz bajom, életem első vezetésén rögtön balesetet okozni nem éppen fényes kezdet. Az "ennél már csak jobb lehet" mondat jut eszembe, de az oktatóval, akinek paprika piros a feje, inkább nem osztom meg ezt a nézetemet. Inkább kiszállok és a károkat mérem fel. Az én autóm oldala elég csúnya, de igazán nincs okom panaszra elnézve az autót, ami belém jött. Igaz nem is néz ki olyan járműnek, amibe bizalommal beszállnék, de ízlések és pofonok. A srác szerencsére azt mondja nincs baja.
- Biztos minden rendben? - érdeklődöm újra. Sosem lehet tudni, lehet sokkot kapott vagy ilyesmi. Én még fel sem fogtam, hogy mi történt. Valószínűleg ezért vagyok teljesen nyugodt.
Időközben az oktatóm kiszáll, a vezető oldalon és mellém sétál, hogy felmérje ő is a károkat, majd egyszerűen közli, hogy ő engem tovább nem tanít.
- Rendben - intem le, nem is figyelve rá. Aztán a mobilomért nyúlok. És a srácra figyelek ismét, aki vontatót kér.
- Tudja a számukat? - nekem a biztosítóm tuti küld. Ugyanakkor nem biztos, hogy jók vagyunk az úttest közepén.
- Le kéne tolni őket az út szélére, nem? - pislogok kérdőn a velem szemben álló fiatal férfira, és ha beleegyezi, akkor már dobom is vissza a telefont a zsebembe, majd kibújok a zakómból. A ruhadarabot a kocsimba dobom és várom, melyikünk autójával kéne kezdeni.
Ezt követően, amikor már nem akadályozzuk a forgalmat, keresem elő a biztosítási papírokat a kesztyűtartóból s intézem a hívást.
- Hogy hívják? - fordulok a másik felé, hiszen azt kérik a telefonban, hogy a másik adatait is mondjam be, ha már egyszer azt állítom az én hibám volt az egész. Még kérnek pár adatot, az ő autójával kapcsolatban is, ezeket sorban megkérdezem, majd bediktálom, aztán amikor végzünk megkapom az utasítást, várjak úgy 20 percet míg ideérnek.
- 20 perc - közlöm a szőke fiúval, aztán a kezemet nyújtom. - Edgar Winters, elnézést a kellemetlenségéért. Remélem nem sietett sehova...
Vissza az elejére Go down
http://www.frances.hungarianforum.com
William Parker
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : tanúló, kezdő színész
Hozzászólások száma : 126

TémanyitásTárgy: Re: Car crash - Will && Ed   Kedd Jún. 16 2015, 23:05

Úgy látom a srác tanuló, mert a kocsi tetején ott a tanuló jelzés. Megkérdezi, hogy tudom-e a számukat.
- Ööö.... hát azt nem tudom, de valahova le van írva. - Mondom miközben kinyitom az anyósülés felőli ajtót. Megpróbálom kinyitni a kesztyűtartót, de be van ragadva. Addig erőlködök míg le nem szakítom.
- Erre már gondolom nem lesz szükségem. - Mondom miközben magam mögé dobom a leszakított tárgyat. Amint meglelek egy vontatósnak a névjegykártyáját, egyből átnyújtom a srácnak. Nem tudom, miért nem én hívtam. Felajánlja, hogy toljuk le az út szélére. Hát elég vékonykának látom a srácot, szóval nem tudom, hoyg nagy segítség lesz-e, de megpróbáljuk.
- Igen. - Mondom rövid válaszként. Leveszi a zakóját. Fél, hogy koszos lesz vagy mi? Rárakom a két kezem a kocsim oldalára, ezzel jelezve, hogy az enyémmel kezdjük. Ha ő is odajött akkor elkezdem tolni. Nem egyszerű egy ilyen kocsit arrébb tolni, de lehet, hogy egyedül is ment volna. Miután sikerült letolnunk az útról, a tanuló kocsihoz megyek.
- Szerintem ez még beindul. - Mondom a srácnak. És a kocsija felé nézek.
- Pattanj bele és próbáld meg elindítani, én meg majd hátulról tolom. - Remélem nem zavarta, hogy letegeztem, de szerintem nem sokkal idősebb mint én. Amint beszállt és próbálja beindítani én elkezdem hátulról tolni. Haa ezt is sikerült letolni az útról akkor megyek intézni a papírokat. Megkérdezi, hogy hívnak.
- William Parker. - Mondom, gondolom ez szükséges a mit tudom én mihez. Utána mondja, hogy 20 perc. Bemutatkozik.
- Nembaj, nem siettem sehova. Amúgy is kéne már egy másik kocsi. - Mondom mosolyogva miközben kezet fogunk egymással.
- Tegezz nyugodtan. - mondom miközben leülök az út szélére, várva a vontatósra.
- Szeretnél még jogsit? - Kérdem nevetve, mert az első baleset utána sokan feladják.

_________________
Semmi nem változtatja meg jobban az életünket,

mint az önmagunknak
feltett kérdések.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Car crash - Will && Ed   

Vissza az elejére Go down
 

Car crash - Will && Ed

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-