Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Dalospacsirták ide! ~ Ed és Sarah

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Sarah White
avatar
Életkor : 27
Foglalkozás : Tanuló, zongorista
Hozzászólások száma : 169

TémanyitásTárgy: Dalospacsirták ide! ~ Ed és Sarah   Kedd Jún. 02 2015, 22:23

Mivel egyre többet szeretnék fellépni úgy hogy énekeseket kísérek, így egyre többet gyakorlok is. Az hogy a kórus tagja vagyok nem újdonság, kell a kíséret, az alap hang megadás a skálázáshoz, legalább a tanárnak nem kell a zongoránál ülnie, tud vezényelni mert imádja. Már ha épp jelen van, mostanság ő is elfoglaltabb, lehet lecserélik másra, ha nem cserélték már le, kicsit lemaradtam mostanság, mert főleg otthon gyakoroltam. Emiatt a szégyenérzet miatt is esz oda a fene, hogy csak be kéne már menni. Be is megyek, de alig lézengenek, valószínű kötetlen próba van vagy elmaradt, de engem ez nem zavar, gyakorolni jöttem, tanulni az igazodást, hogy igazán jól tudjam kísérni a partnereim. De a csajok nagyon trécselnek, nézelődöm is, ki az akiben hajlandóság a gyakorlásra, akkor jön be egy srác. Szerintem még nem is láttam, vagy igen? Ha igen a nevét akkor sem tudom. Oda is libbenek mellé mosolyogva.
-Hellóóóó! - Köszönök rá dallamosabban. - Csak úgy betévedtél ide vagy tudatos döntés volt? Még nem láttalak erre, de lehet csak más időpontban jövögettünk! Sarah vagyok. - Támadom be, mert még egyedül van és ha gyakorolni jött, akkor el kell happolnom!

_________________
Musik is my life
Vissza az elejére Go down
Edgar S. Winters
avatarAdmin
Életkor : 27
Hozzászólások száma : 117

TémanyitásTárgy: Re: Dalospacsirták ide! ~ Ed és Sarah   Csüt. Jún. 04 2015, 08:10

A kórushoz fűzött reményeim nem váltak be. Először is, meg voltam győződve, hogy több srác lesz. Ahogy arról is, hogy ez egy jó lehetőség lesz a lányokkal való ismerkedéshez. Nos el kell mondjam, nem az. A lányok a próbák előtt vagy nincsenek ott, vagy csoportosulnak, mint általában. Próbák után meg rettentően gyorsan eltűnnek. Az pedig, hogy próbaközben egy-két megjegyzésnél többet is tenni tudjon az ember, egyenesen lehetetlen. Ennek ellenére egészen élvezhető. A dalok jók és mivel kevés a srác, még fontosnak is érzem magam. Vagyis nem csak érzem, tudom, hogy az vagyok, de ez így kijelentve túl nagyképűnek hangzik.
Szóval kórus. Merthogy ma ha minden igaz próba van. Kissé unottan haladok a próbaterem felé, majd egy nehéz sóhaj után lépek be, abban reménykedve, hogy valami csoda folytán ma még sem lesz próba. Szimplán csak azért, mert nincs kedvem ma ehhez. Előveszem a telefont a zsebemből és lenémítom, ahogy bezárom magam mögött az ajtót, majd szétnézek, hogy hova is ülhetnék le, amíg megérkezik mindenki. A lányok egy része, szokás szerint csapatokba vergődve traccsol. Lemondó pillantást vetek rájuk, aztán megindulok egy üres szék felé. Ekkor ér mellém egy lány, és határozottan letámad. Meglep, ilyennel itt még nem találkoztam. Bár hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem tetszik ez a szituáció. Mosolyra görbül a szám, ahogy végignézek rajta. A szövege pedig nagyon eredeti. Még akkor is, ha tulajdonképpen szomorú, hogy nem látott még. Vajon én miért tudom biztosan, hogy ő a zongorista?
- Edgar - nyújtom a kezem neki, ha már bemutatkozás. Aztán hozzáfűzöm - Te vagy a zongorista, igaz? Én általában itt vagyok, szoktalak is látni... Mondjuk, mostanában nem annyira...
Felelem, majd várok, hogy mit is szeretne pontosan. Mert nyilván szeretne valamit, ha már egyszer letámadt.
Vissza az elejére Go down
http://www.frances.hungarianforum.com
Sarah White
avatar
Életkor : 27
Foglalkozás : Tanuló, zongorista
Hozzászólások száma : 169

TémanyitásTárgy: Re: Dalospacsirták ide! ~ Ed és Sarah   Vas. Jún. 07 2015, 16:43

Ahogy látom belépni majd az egyik szék felé araszolni a srácot nem habozok, mielőtt letenné a (formás) fenekét szóba elegyedek vele, hogy megtudjam mi végből van itt. Bár most hogy megnézem neki lesz igaza, láttam már. De a nevét nem tudom, és amíg a neve nincs meg, addig sosem vagyok biztos a dolgomban.
-Ó tényleg! - Fingom sincs, de lelkesnek tűnök, Edgar... Ed... Az Edmund hamarabb eszembe jutna de ez az én titkom. - Aham, én lennék. - Engem mondjuk könnyebb megjegyezni talán, ott vagyok oldalt, már akit érdekel persze. Én csak kísérek. - Hát igen, végzős vagyok és próbálok nem elhasalni a hajrában semmivel, sok a határidő, most nem tudtam sokat jönni és cserélődni szoktak az emberek is. Na nem mindenki nem azt mondom, csak... - Menteném a menthetőt, hogy ő simán emlékszik míg én nem. De hát ha zenélek nem nézem a fiúkat (a lányokat se persze) így míg én tudom, hogy ez nálam nem szokatlan neki lehet bántó. Hah...
-Szóóóval úgy hallottam ma elmarad a próba, legalábbis az egyik lány ezt hajtogatta meg tényleg kevesen vagyunk, a tanárt sem láttam ma, de én nagyon gyakorolnék, Rebekáék meg nem annyira - bökök a fejemmel a csajok felé, akik azon filóznak vajon a cuki üljenek be vagy elmenjenek vásárolgatni - neked nem lenne kedved? - Próbálok megnyerően nézni rá, ami egy aranyos mosolyban merül ki, mert azon kívül hog lelkes vagyok nem nagyon tudom mivel lehetne meggyőzni Edmundot. Hm, várjunk.. nem is Edmund. Edward! Mint a király! Haha, vagy... nem? Basszus. Szépen mosolyogsz Sarah, csak szépen.

_________________
Musik is my life
Vissza az elejére Go down
Edgar S. Winters
avatarAdmin
Életkor : 27
Hozzászólások száma : 117

TémanyitásTárgy: Re: Dalospacsirták ide! ~ Ed és Sarah   Hétf. Jún. 08 2015, 07:51

//néztem egy videót nem olyan rég, amiben Ed pbjének hátsójára koncentrált a videó készítője, kihangsúlyozva, hogy egész biztos abban a formás fenekében van a tehetsége XD - eszembe jutott, mikor olvastam az első sort XD//

Édes. Bár lerí róla, hogy semmit nem mond a nevem. Na igen, amikor a bemutatkozás volt, szerintem nem volt itt. De így, hogy végzős elnézem neki. Amúgy meg. Tökre nem számít. Nem vagyok híres vagy ilyesmi. Még. Egyszer az az idő is eljön, még akkor is, ha alapvetően nem vágyom rá, hogy az legyek. Viszont szükségem van rá, hogy apám közelébe férkőzhessek. Most viszont Sarahra figyelek. Ténylegesen is, nem csak látszólag. Aranyos, ahogy magyaráz és saját magának tesz keresztbe a szavaival. Szélesedik a mosoly az arcomon, ahogy hallgatom és újra megállapítom, hogy édes.
- Ez teljesen érthető... Bár én is ott tartanék már... - felelek és álmodozom picit. Persze az utóbbi mondat inkább magamnak szól, de mindegy. Sóhajtok egyet és hallgatom tovább, mit is szeretne pontosan. Végül csak kiböki. S ahogy körbepillantok, el kell ismernem, igaza lehet. Valóban nincs itt se tanár, se a többiek. Leszámítva a trécselő lányokat, akik mint hallom shoppingolni terveznek.
- Mihez is? - kérdezek vissza, vigyorogva, de közben már a zongora felé fordulok s indulok meg. Mert bár szerintem zongorázni nélkülem is tudna, tetszik a gondolat, hogy saját kíséretem legyen. Na meg, ha kell zongorázhatunk együtt is. Bár ilyesmi a kórus művek között egyáltalán nem szerepel. Mi inkább acapella énekelünk. De nem vagyok semmi rossznak elrontója. Megállok a zongora mellett, aztán megkérdezem.
- És mit szeretnél gyakorolni?

//jó gagyi lett, de ne aggódj, lesz ez még rosszabb is XD <3//
Vissza az elejére Go down
http://www.frances.hungarianforum.com
Sarah White
avatar
Életkor : 27
Foglalkozás : Tanuló, zongorista
Hozzászólások száma : 169

TémanyitásTárgy: Re: Dalospacsirták ide! ~ Ed és Sarah   Hétf. Jún. 08 2015, 23:44

//Hehehe, küldd el pmben Sebynek xD Már nem azért csak az ő leveleit nézem xDDD//

Próbálok szabadkozik, de ahogy a mosolyát elnézem nem sikerül, na de nem baj, legalább jól szórakozik. Legalábbis remélem legalább azt, mert könnyeben hajlik majd arra, hogy igent mondjon szerény személyemnek.
-Ne várd annyira... idegőrlő és nem folyton azt kérdezgeted majd magadtól, Sarah, ez kellett neked? Na jó, Sarah nélkül, nem hiszem hogy titkon Sarahnak hívod magad... - nevetek, ebből már tényleg nem jövök ki jól, de nem baj, nem baj, szóval miért is jöttem ide? ja igen, a gyakorlás..
-Hát gyakorolni! Te énekelsz én meg kísérlek. Bármelyik gyakorolt dalt választhatod, mondjuk mást is, csak ismerjem. - Kuncogok, annyi dal van, legalább kotta kéne, de ha találunk, az sem akadály! Mindenre vevő vagyok jelenleg. Főleg hogy elindul a zongora felé, felcsillan a szemem és izgatottan követem.
-Nem vagyok válogatós. Csak szeretném szokni hogy valakivel együtt játszom, nem egyedül. Erre a kórus nagyon jó, de ott van vezénylés, a tanár azt imádja. De amikor csak ketten vagyunk az más, más fajta figyelmet igényel és szeretném ezt csiszolni. - Magyarázom, közben nekidőlök a hangszernek, eltolni úgy sem fogom, nem vagyok én szuper erős!
-Mióta énekelsz? - Lehet csak most kezdte, lehet már mikor gagyogott is dallamosan tette. Szeretnék a kedvére tenni a zeneválasztással, ha már ő itt marad velem mikor el is mehetne. Ha meg közben kicsit megismerem, külön jó.

//Én nem éreztem gagyinak xD De ez lehet az lett, szórakozott vagyok már este xD//

_________________
Musik is my life
Vissza az elejére Go down
Edgar S. Winters
avatarAdmin
Életkor : 27
Hozzászólások száma : 117

TémanyitásTárgy: Re: Dalospacsirták ide! ~ Ed és Sarah   Pént. Jún. 12 2015, 07:26

// jó majd megkeresem XD //

Nevetni kezdek. Hangosan, annyira, hogy a kezem a számhoz kell kapnom, hogy elnyomja. Csak mert elképzeltem, hogy azt mondom magamnak, hogy "Sarah, ez kellett neked?" Rettentően vicces lenne. Kínomban csak a fejem rázom. Nem, nem hívom magam Sarahnak. Isten ments. De kimondani nem tudom. Annyira gyorsan nem sikerül lecsillapodni, s egész biztos, hogy valahányszor eszembe jut ez, rám tör majd újra, meg újra a nevethetnék.
- Legfeljebb Seung-nak. Ha már S... Az a második nevem. De nem igazán használom. Maradjunk az Ednél... - mondom végül, amikor már nem akarok meghalni a nevetéstől. Vicces lány. Nem csak szép meg édes, hanem vicces is. Egyre szimpatikusabb.
- Amúgy nem hiszem, hogy idegőrlő lenne. Inkább megkönnyebbülés, bár nem tudom, te mit tanulsz... - Felelek érdemileg is, és bár nem kérdezek, bízom benne, hogy kapok választ. Ami engem illet, én eddig sem idegeskedtem semmi miatt, legfeljebb Apám miatt. De biztosan tudom, hogy nem néhány vizsga fog megakadályozni a céljaimban.
- Oh, jó - bólintok rá, gyakorolhatunk. Igazából nekem mindegy. Persze az elmegyünk próba helyett meginni egy teát változat is nagyon csábító lenne. Viszont ha nagyon zongorázni szeretne, nem fogok neki nemet mondani. Egyébként sem tudnék, pluszban az igazság az, hogy valahol még élvezem is ezt az éneklősdit.
- Előbb be kéne énekelni... De utána tök mindegy. Mondjuk ne a nyivákolós dalokat... - Teszek egy javaslatot, aztán kérek is. Igen, tudom, hogy ne nyivákolós, de azok a magas hangok, amiket egy-egy lány kiad magából, nekem inkább tűnik macskanyávogásnak, mint valódi énekhangnak. Nem tehetek róla. Nem az én világom.
- Szeretnél ilyen irányba tovább menni? Vagy miért olyan fontos, hogy tudj kísérni? - szimplán érdeklődöm. Nagyon lelkesnek látszik, viszont itt nincs ilyen képzés, szóval valószínűleg egyetemet tévesztett, ha most inkább a zongorázásra koncentrál. Nekem persze teljesen mindegy.
- A zuhany alatt nagyon régóta... Itt... Itt még csak most kezdtem. De jó vagyok - húzom fel a szemöldököm egy pillanatra, majd magabiztosan elmosolyodom. Utána meg kezdhetünk beénekelni. A zongora mellé lépek és leütök egy (számomra kellemes hangfekvésben levő) billentyűt.
- Menjünk innen - kérem meg, aztán ha nekikezd, akkor énekelek én is. Remélhetőleg megyünk feljebb aztán lejjebb is. De hát, ezt ő biztos remekül tudja már.
Vissza az elejére Go down
http://www.frances.hungarianforum.com
Sarah White
avatar
Életkor : 27
Foglalkozás : Tanuló, zongorista
Hozzászólások száma : 169

TémanyitásTárgy: Re: Dalospacsirták ide! ~ Ed és Sarah   Vas. Jún. 14 2015, 20:32

Jól megnevetettem, már azon nevetek, ahogy ő nevet. Gondolom továbbgondolta, valaki meglátja, hogy a tükör előtt szidja magát, mint Sarah és aztán szabadkozik, ilyesmi. Meg kell vallani, valóban vicces lenne, főleg hogy semmi lányos nincs benne.
-Persze ha színész akarsz lenni jó gyakorlás, nem? - Nyögöm ki nevetne, de próbálom én is csitítani magam. a csajok meg nem értik, min röhögünk ennyire.
-Seung? Az milyen eredetű név? Maradjunk, a Suengot nem bírom megjegyezni. Várj, nem is az volt... - Kapok a szám elé, az én frenetikus névmámóriámon egy aranyhal is elszörnyedne. Inkább Ed. E-D. Csak megjegyzem! Csak ne Dé-zzem le. EEeeeeeeeeeeeeeeeeeeed. Ne röhögj, memorizálok!
-Marketing kommunikációt. Kicsit száraz... nem friss és ropogós és mint a... a... most sült krumpli! - Húzom ki magam, találtam példát, de lehet valami egészségesebbet kellett volna. Mint a répa! Vagy ilyesmi. Mindegy, jó lesz az is.
-És te milyen szakos vagy? - Sosem kérdezgetem a kórustagokat, de már érdekel, hol lehet még vele összefutni, milyen órán. - Várj! Színész! Musical énekes! - Mutatok a srácra, lelkesen tippelve, bár esélyem a sikerre karcsú. Elvégre sok szak van, de hátha!
-Nyivákolós alatt mit értesz? A pasik nem szoktak nyivákolósakat énekelni. Na jó van kivétel, de azokat én is mellőzném. - Nevetek, valami klassz dal kéne neki.
-Gondoltam rá. Most van egy csajszi, énekes, itt próbál szerencsét. Keresett egy kísérőt maga mellé, szóval most együtt szoktunk gyakorolni meg fellépni, csípem a dalait, ő írja őket. Szóval gyakorlok akivel lehet, hogy minél kevesebbet hibázzak és több legyen a rutinom. - Mesélem mosolyogva, kedvelem Jenit, ha befutna lehet vele tartanék, ha ő sem cserélne le.
Kuncogok a zuhanyra, elképzelem hogy három évesen pancsol a kádban és valami dalocskát énekelget.
-Nem is kételkedtem, van érzékem ahhoz kit kell megkérni! - Kacsintok rá, ha nem egy Michael Jackson sem fordulok le a székről. Csak legyen határozott, tudja mit csinál, a többi már részletkérdés.
Bólintok, beskáláztatom az arany torkát, meg az én ujjaim, igyekszem eltalálni a neki kellemes ütemet, amiben bemelegíti a hangszálait.
-Hmm, mit szeretnél? Van itt pár kotta, ahogy elnéztem, a java mostani pop dal, vagy max tíz éves, klasszikusnak mondható. Nem tudom miben leled örömöd. - Mosolygok rá, kifektetem elé a kottákat a szekrényből miután mindketten úgy érezzük elég lesz. Van benne pár olyan is ami nem kimondottan zongora, csak átírat, mint a Bitter Sweet Symphony, de van például a Halleluja is Rufus Wainwright-tól. De van itt mindenféle, ha nem is olyan sok, de egy negyven-ötven kotta itt lapul talonban, ki mit akar gyakorolni. Remélem talál innen kedvére valót!

_________________
Musik is my life
Vissza az elejére Go down
Edgar S. Winters
avatarAdmin
Életkor : 27
Hozzászólások száma : 117

TémanyitásTárgy: Re: Dalospacsirták ide! ~ Ed és Sarah   Kedd Jún. 16 2015, 10:01

- Nem akarok színész lenni! - mondom még mindig nevetve. Ez nagyon jól indul. Ritkán nevetek ennyit, de emiatt egyre szimpatikusabb Sarah. Azért nehezen sikerül lenyugodni mindkettőknek, s valamivel normálisabb módon beszélgetni.
- Na vajon milyen? - kérdezem még mindig vidáman, mindenféle gúny nélkül. Nem gondolom, hogy tudnia kéne, de ha rám néz, biztos levágja, hogy valamilyen ázsiai eredetű név. Még ha nem is olyan erősek a vonásaim, azért felismerhetőek. - Seung - ismétlem újra - Koreai, anyukám választotta - válaszolok végül a kérdésére, és ezzel azt is elárulom, hogy honnan ered a dolog. Vagyis, hogy anyai ágról örököltem az ázsiai géneket.
- Oh, a húgom is azt tanul. Azt mondja nehéz, én nem tudom - vonok vállat, de így kicsit jobban értem, hogy miért nem rajong a vizsgák gondolatáért. De ha már az utolsó évet tolja, igazán nem panaszkodhat. Most már a célegyenesben van. Csak befejezi. A feltétezésén nevetek. Színész? Musical énekes... Nagyon vicces. - Műsorgyártáson vagyok. Riporter leszek - mondom neki végül, hogy a rejtély megoldódjon. Aztán rátérünk a lényegre. Az éneklésre. Van némi kikötésem, s bár elsőre értetlennek tűnik, végül ő maga is alátámasztja, hogy igazam van.
- Pont azokra gondoltam, de akkor megegyeztünk - vigyorgok, aztán a zongorához érünk és még kérdezgetem azért, mert a marketing nem igazán illik a zongorás kísérőhöz.
- Oh értem. De akkor kapok meghívót a következő fellépésre? Ha már segítek... - nem, nem gondolom komolyan, szívesen énekelgetek most kicsit, amúgy is ezért jöttem. De egy próbát igazán megér ez.
Villantok rá egy újabb mosoly, ahogy megegyezzünk játékosan, hogy én jó vagyok, ő meg jól tud választani. Határozottan egyet értek. Neki amúgy szerintem kevesen mondanának nemet, de ezt nem mondom ki hangosan. Inkább megmutatom, hol kezdjünk beénekelni, aztán mehet a menet. Mikor már jól beénekeltem, egy adag kottára mutat. Bele-belepislogok, nézegetem, de nem igazán tudok dönteni. Becsukom hát a szemem és kihúzok valamit, aztán elröhögöm magam.
- Ez jó lesz - nyomom a kezébe az amúgy biztos nem idevaló kottát, hiszen a "Paff, a bűvös sárkány" az egyáltalán nem az a kategória, amit említett. Valószínűleg valaki más hagyta itt. De nekem megfelel. Feltéve, hogy neki is.
Vissza az elejére Go down
http://www.frances.hungarianforum.com
Sarah White
avatar
Életkor : 27
Foglalkozás : Tanuló, zongorista
Hozzászólások száma : 169

TémanyitásTárgy: Re: Dalospacsirták ide! ~ Ed és Sarah   Kedd Jún. 16 2015, 21:04

-Miért nem? Mindenki az akar lenni nem? Kivéve aki tűzoltó, meg szépségkirálynő... jah meg úrhajós! Az olyan menő, csak egy évig dög uncsi kinn lebegni szerintem... Érzed egyáltalán hogy eltelt egy év? Na mindegy, bocsi, szóval nem színész, értem értem! - Nevetek, mert simán lehetne színész is, legalábbis szerintem.
-Jó hát, de ha azt mondom kínai és közben vietnámi, csúnyán fogsz nézni! Meg olyan egzotikusnak hangzik, lehet valami egyedi jelentésű! - De csak kiderül koreai... banyek, A vagy B? C! Ahh.... - Anyukád akkor koreai? De izgi! Akkor beszélsz is koreaiul? - Az biztos jó, úgy kevesen tudnak. Már aki nem koreai. Bár ha ő az akkor nem meglepő hogy tud. Hm. Nem baj, nekem attól még tetszik.
-Mindenkinek más a nehéz, én inkább sok helyen száraznak mondanám talán. De jól el lehet vele helyezkedni. - Mosolygok, szóval van egy húga, és ide jár. - Hány év van közted és a húgod között? - Kíváncsiskodom kicsit.
-Majdnem! - Közlöm magabiztosan a riporterre, de persze nevetek. Messze voltam, de sss.
Elcsábítom, de nem szó szerint, csak a zongorához, hogy énekeljen nekem. Kicsit úgy érzem magam mint Ursula az Arielből, de én legalább nem lopom el a hangját.
-Persze! Két hét múlva lesz, szerdán, este nyolctól! A nyolcadik sugárúton van egy bár, ott leszünk, nem túl nagy, de legalább mindenki hallani fog minket! - Újságolom neki, ha már kérdezi, ha van kedve jöjjön el bátran. Bemutatnám Jennek.
Beénekel, én beskálázok, majd kipakolok egy csomó kottát a szekrényből. Látszik nem tudja mit válasszon, hát becsukja a szemét és húz valamit. Elkezd röhögni mikor meglátja, kíváncsian nyújtogatom a nyakam, hogy én is belekukkantsak.
-Mi? - Olvasom el, először csak a dallamot játszom a fejemben, de ez tényleg az. Elkezdek nevetni.
-Páratlan ízlés! - Nevetek, majd lejátszom az első pár ütemet. - Halljam azt a csodás hangod! Paffogj nekem! - Nevetek, majd elkezdem ha jelzett, hogy mehet. Közben inog a fejem, mintha lépegetne egy sárkány, ütemre, vigyorgok. Mesés délután!

_________________
Musik is my life
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Dalospacsirták ide! ~ Ed és Sarah   

Vissza az elejére Go down
 

Dalospacsirták ide! ~ Ed és Sarah

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-