Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Vincent Sparks
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Kick some ass - River & Jason

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
River D. Woodrow
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : DJ, autóversenyző
Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Kick some ass - River & Jason   Vas. Május 31 2015, 23:32

Valamivel el kell ütni az időt... hajnal óta csak az autót szerelgetem, mert mindig hozok a műhelyből valami selejtet, s ha nincs jobb dolgom, akkor azzal bíbelődök. Persze egy három óra után megunom, talán még hamarabb is, amikor már nincs mit rajta dolgozni és tuningolni. Veszek egy frissítő zuhanyt, készítek egy banánturmixot és megiszom. Ezzel indul a reggelem, enélkül ugyanis nem megyek ki, elég erőt ad ahhoz, hogy egy jót edzek. Reggeli utam ugyanis mindig az edzőterembe visz, ha éppen nem mással kell foglalkoznom... mondjuk a két bátyámmal vagy az öcsémmel, aki már inkább lerázna magáról, de nem tehetek róla, amilyen imádnivaló. Még mindig.
Beülök az autóba egy laza öltözetbe, legalábbis már úgy megyek edzeni, ahogy ott felöltöznék, csak egy váltás ruhát viszek magammal, hogy ott majd lezuhanyozzak, és egy másfél literes vizet. A boksz megszállottja vagyok... nem tudom igazán, hogy miért, de sosem érdekeltek ezek a lányos dolgok, mint a vásárolni menni, pedikűr meg manikűr, inkább olajozom össze magam, és akkor tudom, hogy nem hülye dolgokra fecséreltem az életem. Imádom a benzin illatát, az olajat magamon, vezetés közben a füstöt, ami kipufog az autóm hátsóján. Most betartom a szabályokat, kivételesen, nem szeretném, ha megállítana egy zsernyák. Beparkolok a megszokott helyemre, mintha már alapból csak nekem lenne az fenntartva. Ha más parkolna ott, tuti kitúrnám.
- Megjöttem! - köszönök be, a hangom már ismerős lehet. Páran már edzenek a ringben, én bevonulok az öltözőbe, hogy lepakoljam a cuccom, aztán bevágjam magam a többiek közé, avagy sorba álljak. Közben végigkémlelem a kínálatot, hogy vajon milyen újoncok vannak itt, akiket még nem láttam, és persze akadnak köztük tényleg olyan arcok, akikkel még egyszer sem futottam össze. Felmérem, hogy körülbelül milyen erősségűek lehetnek, de tök mindegy, úgysem élet-halál harcot vívunk, az utca már ehhez keményebb, és engem mégiscsak az utca nevelt.
Vissza az elejére Go down
Jason McCarty
avatarVároslakó
Foglalkozás : katona
Hozzászólások száma : 30

TémanyitásTárgy: Re: Kick some ass - River & Jason   Vas. Május 31 2015, 23:53

Pár hónap és megyek vissza a seregbe és ez egyetlen nagy dologgal jár, fizikai erővel. Muszáj lesz visszahoznom magamat a régi formába mert így kb. magamat dobom az ellenség elé. Elhatároztam, hogy keresek egy edzőtermet, ahol legalább nem a lekvár osztagot képzik ki és viszik ki az utcára. Felvettem hát a terepmintás nadrágom, barna pólóm és bakancsom...egész jó idő van az efféle laza öltözködéshez. Magammal viszem a megszokott, kuka stílusú tekintetemet és úgy megyek végig az utcán, mintha meghalt volna valakim. Meg is halt valakim csak nem mostanában...ugyanakkor az emlék az emlék marad. Nagyjából 20 perces séta után odaértem a teremhez, bementem és váltottam prá szót az edzővel arról, hogy ki is vagyok és pontosan mihez kérnék segítséget. Elég érdekes felfogása volt az edzőnek...mintha azt ecsetelte volna, hogy ez a sport erősebb a katonai harcművészetnél. Könyörgöm, a seregben fogásokat tanulunk és rúgunk is, itt pedig csak üt az ember. Tényleg nem értem pár ember felfogását, de nem kell félreérteni mert nem vagyok beképzelt magamra, csak tudom a határaimat és a boksz, mint sport még bőven belefér. Átvettem a magammal hozott rövidnadrágot, pólót és az edzőcipőmet.
Az edző nekem egy különös tornát talált ki, nem hitte el a dolgot nekem arról amit mondtam és azonnal belekezdett a cseszegetésembe. Még jó, hogy én fizettem a dolgokért és cserébe kapok egy igazi szívatós napot. Szólt egy edzőtársnak aki elém állt és elkezdte ütni a hasfalamat elég rendesen. Próbálkoztam bírni a dolgot de a huszadik ütésnél kénytelen voltam feladni a dolgokat...katona vagyok de nem gép. Első 15 percben elérték, hogy izzadjak és isten igazából elkezdjen fájni a törzsem. Ennél már csak az volt a jobb, hogy azt kérték tőlem, hogy egy lánnyal álljak neki kesztyűzni...aki meg kell jegyeznem, nem nézett ki rosszul. - Vele nem bokszolok...majd ha hazát véd maga is...akkor megérti. - Vázolom fel a dolgokat az edzőnek arról, hogy a seregben aranyat ér a nő, nem fogok most kárt tenni benne. Hiába győzködöm a levegőm után kapkodva, hajthatatlan volt az ember és ott találtam magamat, hogy veszem fel a kesztyűt és közben szemezek a lánnyal...próbálom valahogy felmérni.
Vissza az elejére Go down
River D. Woodrow
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : DJ, autóversenyző
Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Kick some ass - River & Jason   Hétf. Jún. 01 2015, 00:08

Végre egy kis mérkőzés! Nem írom le az ellenfeleimet rögtön a kinézetük alapján, mert tudom, hogy nem arról kell valakit bemérni. Mondhatom egy plázapicsának kitűnő nőre, hogy plázapicsa, ha közben mégsem az, szóval nem gyártok kritikákat előre. Bár a legtöbb plázapicsán látszik, hogy az. Jó, most hülyeséget mondanék, én is annak tűnik olykor, de mégsem vagyok az.
Bemászok a ringbe, és összeütöm az ökleimet, majd sóhajtok egyet és oldalra nézek, amikor kijelenti, hogy nem akar küzdeni velem. Annyira unom már, mikor jönnek a férfias dumáikkal, hogy nem küzdök vele, mert nő, még biztos összetörnék. Persze.
- Gyerünk már, ne légy nyuszi! Azért, mert nő vagyok, nem fogok megtörni egy ütlegeléstől - én már készen is álltam a mérkőzésre. Ha még vesztenék is ellene, akkor is egy jó lecke arra, hogy legközelebb jobban adjak bele anyait-apait. Pumpáltak belém eleget ahhoz, hogy ne félemlítsen meg az, ha egy nálam erősebb, izmosabb embert látok. Nem fogok elszaladni, általában megállok és szembeszállok a démonaimmal, esetenként más démonaival is.
Voltam már rosszabb helyzetben is az utcai verekedésekben... amikor például a bátyám egy hülye faszival versenyzett, és a tét én voltam. A csávó bepipult, hogy ő veszített, és nekiállt a bátyámnak, én meg közéjük álltam... akkor kaptam egy szép pofont, ami nem kottyant meg, csak külsőleg, de hát kit érdekelt, ha a bátyám biztonságáról volt szó. Szóval, agyabugyáltak már el elég rendesen. Így nem csoda, ha a keményebb férfiakat keresem, mert mindegyik papucs, akikkel eddigi életem során találkoztam, még verekedni sem tudnak. Jól esne már, ha egyszer a földön kötnék ki, vagy éppen a kórházban. Ami még egy plusz a tudatlanságomban, az az, hogy nem értem, miért élvezem annyira, ha valakivel verekedhetek.
- Akkor most külön kérvényt kell benyújtanom? Jobban küzdenél velem esetleg, ha előtte megmutatom, hogy formálom át valaki más arcát? - na, ez túlzás még tőlem is. Olyat nem tennék, nem olyan helyen vagyunk, ahol fogakat lehetne kiverni éppenséggel, szóval max egy bábon mutatnám meg, hogy hogy csépelném el.
Vissza az elejére Go down
Jason McCarty
avatarVároslakó
Foglalkozás : katona
Hozzászólások száma : 30

TémanyitásTárgy: Re: Kick some ass - River & Jason   Hétf. Jún. 01 2015, 00:29

Valakinek nagyon felvágták a szája szélét, avagy én fogok most szívni de nagyon. Fájlaltam a hasamat mert megsorozták de hamar ki tudta verni a fejemből a lány szövegelése. Lehet, hogy kemény dió a csaj, de neki nem kellett 3v1-ben nyomatnia a frontvonalon, mikor kifogyott a fegyver de jöttek rád habzó szájjal. Na mindegy...legalább plusz egy dolgot megtettem az életembe aztán ide se fogok lenézni többet, szívassanak mást de ne engem. - Remélem nem fogsz magadban csalódni, de ha falat játszunk akkor bírjuk is annyira, mint a fal. - Fejtem ki a lánynak az álláspontomat a dolgokról mert ha fel tudott paprikázni, akkor tűrje is a vele járó pofonokat.Felveszem a kesztyűt, bemászok a ringbe de nem emelem fel a kezemet, megilletődtem a lány következő mondatán és eszembe juttatott egy dolgot. Végignéztem rajta és láttam benne a tűz egy kicsiny szikráját már most, szerintem jobban teszem ha kicsikét felkészülök mert a végén még érezni fogom a dolgot. Szexis alakja van, szép szemei és sugárzik a tekintete...sajnálni fogom mindezt befesteni kék és zöld foltokkal a meccs végére de hát, ez van. - Nos akkor szépségem, az első ütés joga a tiéd. Lássuk mit tudsz. - Egyre jobban hergeli fel bennem a bunyó iránti vágyat de tudni akarom, hogy mire képes a lány első nekifutásra. Ha nem üt elég erőset, akkor visszakézből küldöm fel az állát a szemei közé egy felütéssel, szóval inkább most adja bele erejének legalább a felét. Nem állok előtte egy helyben, elkezdek táncolgatni a ringben, kissé járkálni előre és hátra de nem én fogok elsőnek ütni. Messziről lehetett hallani a kocsija motorját, ha az autó ennyire dübörög akkor a gazdája is mutasson valamit azon kívül, hogy a combjaival mennyire tud szorítani az ágyban. Ugyanakkor nem mondom, lennék azok között szexis combok között de egyelőre a meccsre koncentrálok. Mintha a seregben lennék és gyakorlatoznánk, félre értés ne essék mert nem nézem le, mint ellenfél csak próbálom lazán felfogni a dolgokat. Remélem nem csupán egy-két menetes lesz a dolog mert akkor a férfias mivoltomnak mondok ellent...elvégre én sem pár menetes férfi vagyok. Kíváncsi lennék az autója típusára de úgy érzem, hogy csak akkor kerülök hozzá közelebb, ha megagyalom egy kicsit. Az ilyesmi lányok szeretik ha túllövik a határokat mert utána az adott hapsiban keresik a következő határvonalat.
Vissza az elejére Go down
River D. Woodrow
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : DJ, autóversenyző
Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Kick some ass - River & Jason   Hétf. Jún. 01 2015, 00:47

Bírjuk is annyira, mint a fal. Még falat nem mondtak nekem, csak betont, bár azt nem éppen bunyóra kaptam meg... tény, hogy elég jól bírom a verést, nem fogok nyöszörögni, ha kapok egy-két erősebb pofont, akkor sem, ha leszakad a pofám. A betont még egyik haveromtól kaptam meg, aki elmesélte, hogy mennyire fejreállt egy whiskey-től, merthogy az milyen erős volt, és mennyi üdítőt kellett utána innia, erre én simán megittam úgy, hogy innom sem kellett rá semmit. Nem mondom, hogy hú de kemény lennék, de tényleg sok mindenre képes az, ha az életed már maga egy kemény dió.
Milyen rendes! Bár nő vagyok, tény, hogy az első ütés joga engem illet. Felmérem jobban a helyzetet, hüvelykujjammal húzok egyet az orrom mellett, mintha a kokótól törölném meg, vagy most szívtam volna fel egy csíkot - nem drogozok, előre kijelentem, néha gyújtok rá, de az sem rendszeres, vannak alkalmak, hogy két hétig elvagyok egy dobozról. Még csak most veszem fel a kesztyűt, miközben ő már táncot jár előttem. Szorosan összehúzom a szemeimet, ezzel jelezve, hogy koncentrálok, hol lehet a gyengébb pontja. Ilyenek miatt persze nem kell aggódni, hogy bármelyikünk nagyobb sebeket szerezne, egyébként sem vagyok az a típus, aki utána bevonul a sarokba könnyes szemekkel, hogy benyalogassa a sebeit. Támadó állásba helyezkedem, egyik lábamról a másikra helyezem a súlyomat, s közelebb lépek hozzá, de még nem úgy, hogy üssek is. Előbb csak játszok, azzal is, mintha megütném, de közben mégsem, majd egy váratlan pillanatban, mint ahogy a tigrisek. Előbb meglapulok, megfigyelem a prédát, s a megfelelő pillanatban ugrok rá. Itt is hasonló a helyzet... várok, mert türelmes vagyok, a türelem pedig martinit terem, a következő pillanatban pedig célzok. Kijátszom, mert a hasa felé ütnék, de gyorsan taktikát váltok és a feje felé célzok, azonban mégis lentebb attól, mert nem akarok még nagy galibát okozni. Az első körben csak megfigyelem, hogy mit tud, hogyan üt, milyen erősséggel. Én mindent beleadok, mert nem vagyok gyenge nőcske, szóval egykönnyen nem lehet a földre leteperni... meg máshová sem. Ha üt, igyekszem azt kivédeni azzal, hogy magam elé tartom a két karom, célszerűbb az arcomat védeni, mégiscsak gyengébb, mint a hasfalam. Közben betartom a távolságot és azt is, hogy mozogjak, különben odasül a lábam a ring közepére.
Vissza az elejére Go down
Jason McCarty
avatarVároslakó
Foglalkozás : katona
Hozzászólások száma : 30

TémanyitásTárgy: Re: Kick some ass - River & Jason   Hétf. Jún. 01 2015, 01:05

Nem mondhatnám, hogy túlságosan ügyetlen a lány mert ténylegesen ki tudott játszani, mondjuk én vagyok közel 90-95 kg, míg ő szerintem simán könnyebb olyan jó 40-el. Nem tudok olyan gyors lenni, mint ő...viszont az ütésem is nehezebb a súlyomtól. Rájöttem viszont arra, hogy ezt a táncolást abba kellene hagynom mert csak magamat fárasztom ki idő előtt. Szóval lassacskán de fokozatosan lassítok a tempómon, míg nagyjából egy ide-oda lépkedő medvét képzeljen el mindenki. Kezeim befeszítve várnak a robbantásra az arcom előtt tartva. megpróbálkozok az orosz tank módszerrel, még a végén poénosan is elsülhet a dolog. Kicsit széjjelebb teszem a kezeimet ahhoz, hogy kicsit üssön a csaj és ez alatt megpróbálok egy kis extra energiát összehozni az ökleimbe. Úgyis megfog ütni, szóval befeszítettem a nyakizmom már előre mert ez tuti befog durrantani. Ugyanakkor én jövök ki belőle jobban mert nagyjából egy hosszúak a karjaink, szóval ha én hátralépek akkor ő kénytelen utánam jönni és onnantól már csak el kell húznom a fejemet kicsit jobbra és már ott is szabad állkapocsrész külön nekem feltálalva. Párat hátralépek mindezek előtt és kinyitom a számat, ha már mást nem tudok. - Hu hú kis anyám, ezt már szeretem. Megy ez erősebben is tudom én. - Még bele is mosolygok a mondatom végébe, ami ilyenkor elég megalázóan hat az ellenfélre. Egyből vissza is lépek a közelébe és várok a megfelelő alkalomra. Még valamit megteszek ha már a pofátlanságoknál tartunk és én is megkóstolom a lány törzsének kapacitását, méghozzá egy középerős hasfal ütéssel. Nem kell nagyon taktikáznom mert a több, mint 40 kilós eltérés eleve szabálytalan meccs, viszont ilyenkor simán arrébb lököm a védekező kezét pont annyival, hogy egy gyors szúrásra elég lehessen. Kezdünk begyulladni és ez csak jó, még a vérzés is menőbb egy ilyen esetben, női ütéstől úgysem véreztem még soha. Ezek után már csak a tervem megvalósítására várok minden másodpercben. Egész nap azért nem akarok itt lenni, szóval előbb vagy utóbb az egyikünk nekiugrik a másiknak.
Vissza az elejére Go down
River D. Woodrow
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : DJ, autóversenyző
Hozzászólások száma : 24

TémanyitásTárgy: Re: Kick some ass - River & Jason   Hétf. Jún. 15 2015, 23:24

A bátyám szokta mondani, hogyha egy nagyobb emberrel kerülnék összetűzetésbe, akkor előbb figyeljem ki a gyengepontját, fárasszam le, mert sokkal könnyebb lesz utána, mellesleg én nehezen fulladok le tekintve, hogy az életem maga is pörög. Akadnak olyan alkalmak, mikor napokig nem alszom, aztán elég öt óra ahhoz, hogy behozzam ebben a lemaradásaimat. Persze az egészséges életmód mostanában megköveteli elég szigorúan és én ehhez tartom magam.
Azt is tudom, hogy nem egy a súlycsoportunk, így ha veszítenék vele szemben, simán foghatnám arra, de nem szoktam kifogásokat keresni, csendben eltűröm, ha vesztek, vagy nincs igazam. Arról tudok, ha nincs igazam. Nem vagyok úgysem egy szerencsejátékos, mint a bátyáim voltak, hogy ne viseljem el a vereséget, bunyóban legalábbis, autóversenyeknél más, főleg, ha az autó a tét. Inkább beverem a képét annak a végén, aki legyőz egy ilyenben, ami tétre megy.
A box más. Ez sportszerű játék, már ha valaki betartja a szabályokat és tud sportszerűen játszani, tudni kell persze rafináltnak lenni és odasózni, amikor épp az ellenfél nem figyel.
Sikerül persze most ellenfelemnek is meglepnie a jól célzott ütésével, szóval most nem bánom, ha ad egy kis színt az arcomnak, de ha tart, akkor igyekszem jó sok ütést bevinni neki, ugyanis nem sajnálom. Nem mintha bárkit is sajnálnék, aki eddig az ellenfeleim között kötött ki.
Persze, hogy megy erősebben, azért próbálom ütlegelni ott, ahol érem, hadd vérezzen ő is. Nem szólok semmit a kis harcunk alatt, eleget mondanak a cselekedeteink, egyébként sem egy ismerkedős esten vagyunk, ez nem barbecue parti...


Később...


Alaposan kaptam én is a pofozásaiból, s ő is tőlem, mert nem hagytam magam, megköszöntem a meccset, majd elvonultam, hogy megtöröljem az arcom. Megmosakodtam az öltözőben egy kis vízzel, majd megtörölköztem, ittam körülbelül egy szuszra fél liter vizet, de még nem zuhanyoztam le. Ennek oka az, hogy továbbra is edzeni kívántam, szóval visszabattyogtam a terembe egy zsákhoz, hogy azt páholhassam el. Mivel nem csak rendes boxra edződöm, hanem thai és kickboxra is, ezért nem csak kézzel, de lábbal is csépelem, ahol csak érem. Eléggé hajlékony vagyok, a spárga simán megy állva is, szóval a tőlem magasabbak retteghetnek a rúgásomtól is.
Ez a zsák a ringtől nem messze található, de azt sem mondhatom, hogy zavarnám azokat, akik ott edzenek.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Kick some ass - River & Jason   

Vissza az elejére Go down
 

Kick some ass - River & Jason

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-