Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Cola bottle || Edgar&Demi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Demetria C. Smith
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 23
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 230

TémanyitásTárgy: Cola bottle || Edgar&Demi   Szomb. Május 30 2015, 23:15

Nem tudom, miért keveredek én mindig, tényleg mindig a világ legszürreálisabb, leghülyébb helyzeteibe. Valahogy vonzom a kabarét, vagy csak a bajt, vagy mindent egyszerre. Talán kellene keresnem valami normális munkát. Olyat, ami miatt nem néznek majd hülyének minden nap. De a jelenlegit annyira szeretem csinálni! Nem, most éppen nem pingvinként osztogatok szórólapokat a természetvédelem érdekében. Egy szolid váltás után úgy hozta a helyzet, hogy éppen egy kólás üvegnek öltözve kell ingyen mintát osztanom pár társammal.
Meleg van, és új márka, próbáljuk népszerűsíteni, szépen mosolygunk és közben osztogatjuk a kólát az embereknek. Vannak, akik le se tojnak minket, vannak, akik próbálnak nyolcszor eljönni erre és minél több kólát akarnak venni, de mindenkinek csak egy jár.
Egészen addig működik így a rendszer, amíg két okoska ki nem találja és felkapják az egyik hűtőládát és elszaladnak vele. A többi kólásüveg rám néz, azt mondják, nekik itt kéne maradni vigyázni a többire. Én pedig fáradt sóhajjal konstatálom, hogy hát persze, majd én megyek. Mondjuk ebben a jelmezben elég kényelmetlen futni, de legalább az emberek biztos elállnak egy sprintelő kóla útjából. Meg nekik se könnyű futni azzal a nehéz hűtőládával, szóval egész hamar beérem őket, akkor pedig jobb ötletem nem lévén rávetem magam a ládára, szóval a földön landolunk. Hála istennek nem borul ki, mármint a láda, én kiborulok, ahogy felnyalom kicsit a betont, de semmi baj, ez csak a napi rutin, szóval felállok és leporolom magam. Egyedül biztos nem tudom majd visszavinni a ládát, annyira kemény már nem vagyok és kicsit bánom, hogy nem nőttem nagyobbra, vagy kezdtem el edzeni korábban.
Szóval tanácstalanul csüccsenek le a hűtőtáska tetejére és könyökeimet térdeimre támasztva gondolkozok, hogy most mi a franc legyen. Minden esetre pihenek egy kicsit, előveszek egy kólát és felbontom, mert miért ne, most megérdemlek egyet. Remek - gondolom, miközben megtámasztom a fejem - ez vagyok én. Egy szomorú, elveszett kólás üveg, kiskutya szemekkel bámulva a semmibe, Los Angeles utcáin. Hát kell ennél szebb nap?
Vissza az elejére Go down
Edgar S. Winters
avatarAdmin
Életkor : 26
Hozzászólások száma : 117

TémanyitásTárgy: Re: Cola bottle || Edgar&Demi   Vas. Május 31 2015, 00:11

Újabb unalmas nap a bírósággal szemben levő kávézóban ücsörögve. Már-már törzsvendég vagyok, bár a szokásosat nem tudom rendelni. Szimplán azért, mert unnám, ha mindig ugyanazt innám, így mindig másféle teát kérek. Ma rendeltem egy szendvicset is hiszen hosszú órák óta itt vagyok és bizony megéheztem. Igazából fogalmam sincs, hogy apám bent van-e az épületben. De már-már rutinná vált, hogy itt töltöm a szabad óráimat. Miután kiolvastam az újságot, és a telefonomat veszem elő, azon kezdek böngészni a neten, hátha találok valami érdekeset. Hamar ráunok azonban erre is, s mivel a szendvics is elfogy és a teáscsésze is kiürül, jelzek, hogy fizetnék, majd a rövid procedúra után zsebre vágott kézzel, nehéz sóhajjal hagyom el az épületet.
A megszokott útvonalon közlekedek, most nem térek le, mint pár hete, amikor Laoval ismerkedtem össze. Nincs szükségem egy újabb kalandra, bár nem volt rossz az sem.
Valami persze így sincs rendjén. Két suhanc kis híján felborít, úgy szalad el, én pedig hiába fordulok utánuk, már nincsenek sehol. Magamban mérgelődök, hogy milyenek ezek a mai fiatalok, de végül hamar túl teszem magam a dolgon. Utánuk futni, hogy leteremtsem őket, nem sok értelme van. Közben meg arra leszek figyelmes, hogy néhány járókelő, összedugja a fejét, sutyorog és nevet, ez pedig arra ösztökél, hogy körbenézzek én is, mi is a nevetség tárgya.
Hamar meglátom az életnagyságú kólát. Azt, ahogy feltápászkodik, majd lerogy a hűtőládára és összerakom a képet. A suhancokkal együtt, teljesen világos a dolog. Szegény kóla. Pedig annyira nem jó, hogy el akarják rabolni. Nem megyek oda rögtön. Egy darabig még állok és figyelek. Megállapítom, hogy a kóla amúgy lány, és valószínűleg nem bírja majd el a hűtőtáskát. Amikor aztán kivesz magának egy üdítőt, elhatározom magam.
- Helló! Mit kell tenni azért, hogy megkóstolhassalak? - kérdezem mosolyogva miközben leguggolok vele szemben. - Nem ütötted meg magad az előbb? - érdeklődöm, nem titkolva, hogy láttam, amit láttam. Na jó, az esést nem láttam. Csak sejtem, hogy megtörtént... Remélem az első hülye mondatomat nem érti nagyon félre. Viccnek szántam, szerintem látszik rajtam. De legrosszabb esetben leönt kólával...
Vissza az elejére Go down
http://www.frances.hungarianforum.com
Demetria C. Smith
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 23
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 230

TémanyitásTárgy: Re: Cola bottle || Edgar&Demi   Hétf. Jún. 01 2015, 13:13

Na jó, végül is, rosszabb is lehetne, nem? Legalábbis elgondolkozva azon, hogy milyen szomorú vagyok, nem is olyan rossz. A kis műsorommal egy csomó embert megnevettettem és ha már az én napom el van szúrva, az övék fel van dobva! Összességében nem is jöttem ki ebből olyan rosszul... de mély filozofálásomból egyhamar felébreszt valaki, én pedig meglepetten pillogok az előttem guggoló alakra, hogy mit szeretne. De amikor meghallom a kérdését, elvigyorodok.
- Megmosolyogtatni a kólát, az meg sikerült, szóval parancsolj! - Mondom, miközben felemelem kicsit a popsim, hogy elővegyek egy másikat és mosolyogva nyújtom oda neki. Jobban belegondolva ez valami különös trükk lehet. Tudjátok, mások pénzt húznak elő a füled mögül, én kólát varázsolok a popsimból. Tulajdonképpen tök nagy sikert is arathatnék egy ilyen képességgel, nem?
- Láttad? Ja, nem, semmi gáz. Tudod, nindzsa-képzőbe készülök, és gyakorlok nap, mint nap. Az előbb, amit láttál, nem volt tökéletes, még fordulnom kellett volna egyet a levegőben, de kóla-jelmezben nem mertem. - Magyarázom a legnagyobb hülyeséget, ami elsőre eszembe jut, de emellett nagyon komoly arccal, bólogatva, mintha komolyan gondolnám. Őszintén szólva, olyan béna nindzsa-palántát se hordott  a hátán a föld, mint amilyen én vagyok. De neki ezt nem kell tudni, ki tudja, ha elég erősen szuggerálom, akkor talán elhiszi, hogy amúgy nagyon menő volt, amit az előbb csináltam. Amúgy tényleg nem ütöttem meg magam, illetve nem vészesen. Az ilyesmik már csak úgy lepattannak rólam, a Demetrialanden ez mindennapi dolog.
- Demetria Smith! - Mutatkozok be csicseregve és mosolyogva, kezemet odanyújtva neki, hogy nyugodtan rázza meg, nem fogom lenindzsázni vagy kiikakni vagy valami. Már ha egyáltalán bevette az előző baromságomat. Na mindegy, inkább csak bemutatkozom, mert ő volt az egyetlen, aki megállt és megkérdezte, mi a helyzet velem. Akkor pedig biztos nem baltás gyilkos és nem akar rosszat nekem. Ugye nem?
Vissza az elejére Go down
Edgar S. Winters
avatarAdmin
Életkor : 26
Hozzászólások száma : 117

TémanyitásTárgy: Re: Cola bottle || Edgar&Demi   Hétf. Jún. 01 2015, 14:59

Szerencsém van. Nem érti félre, az amúgy elég félresikerült tréfámat, hanem mosolyra húzza a száját, amitől az enyém is kiszélesedik.
- Oh, ha ilyen könnyű, akkor pillanatokon belül el fogsz fogyni! - toldom még meg, aztán elveszem a kólát, de egyelőre nem nyitom ki, helyette tovább érdeklődöm, hogy nem esett-e baja. Erre pedig olyan választ kapok, amitől nevetni támad kedvem. Lazán ökölbe zárt jobb kezem a számhoz elé kapom, így próbálom elfojtani a hangos röhögést a képtelen nindzsa történet hallatán. Bár nagyon kedves és aranyos történet, legalább annyira képtelen is. Én legalábbis nehezen tudom őt elképzelni így. Talán ha kóla ruha nem lenne rajta, és kiderülne, hogy csupa izom változna a véleményem, de kétlem, hogy az lenne. Mármint csupa izom.
- Értem, a kóla-jelmeznek is megvannak a maga hátrányai... - kuncogom, míg felállok. A kapott üdítőt a zakóm zsebébe süllyesztem, majd elfogadom a felém nyújtott kezet és meg is rázom azt.
- Edgar Winters - mutatkozom be én is, aztán megkérdezem - Fel tudsz állni? - bár azt láttam az előbb, hogy felemelkedett, nem tudom mennyire játssza, hogy jól van és mi a valóság. Mindenesetre, ha csak nem kapja el a kezét tüstént, akkor gyengéden húzni kezdem és felsegítem. Aztán körbepillantok a kezét pedig elengedem.
- Feltételezem, nem itt osztogatsz normális esetben kólát... - felemelem a hűtőtáskát s bár elfuthatnék, valahogy nekem ez meg sem fordul a fejemben - Szóval, merre megyünk? - érdeklődöm mosolyogva, aztán ha megkapom a választ megindulok vele. Azt a buta gondolatot pedig, hogy ma kóla testőr leszek, megtartom magamnak. Miért is mondanék ki ekkora hülyeséget?
Vissza az elejére Go down
http://www.frances.hungarianforum.com
Demetria C. Smith
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 23
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 230

TémanyitásTárgy: Re: Cola bottle || Edgar&Demi   Hétf. Jún. 01 2015, 16:55

//olyan cuki vagy, hogy mindjárt megeszlek *_*//

- Hát, azt hiszem, ez a dolgom, vagy mi a fene. - Vigyorgok vissza, mert végül is tényleg el kell osztogatnom mindent, csak nem egy-két embernek. És eleinte nem értettem, a főnököm miért nem jósolt nekem hosszú karriert. Miért van folyamatos tagfelvétel. Minden esetre a nindzsás sztori sokkal jobban hangzik, mint az eredeti történet, és látom, hogy az egy szem jótét lelket is sikerül vele megnevettetni, amitől csak még jobb lesz a kedvem és még fényesebben süt ma a nap.
- De vannak előnyei is! A pingvinhez képest például teljesen jó, abban tényleg csak totyogni lehetett. - Mondom, komolyan elgondolkozva. Hiszen nem is olyan borzalmas ez, csak meg kell találni a pozitív oldalát. Mondjuk a pingvint is szerettem, az az idióta tánc meg az a dal... annyira illett hozzám! És akkor is rengeteg embert nevettettem meg. Fel kéne csapnom hivatalos bohócnak. Miközben kissé elkalandozok megint, Edgar megrázza a kezem és be is mutatkozik, szóval ismét a valóságban találom magam a csodás tervezgetés helyett.
- Örülök a találkozásnak! Hogy szólíthatlak? - Kérdezem végül, mert hát az Edgar szép, de olyan hivatalos... és mintha hallottam volna valahol. Egy ideig gondolkozom, közben hagyom, hogy felhúzzon. Inkább csak összeszűkült szemekkel vizsgálom az arcát, kissé csücsörítő ajkakkal és azon gondolkozom, hol hallottam ezt már. Így a kérdése könnyedén el is reppen a fülem mellett, de állva maradok.
- Óóó, megvan, megvan! Tudom már, hol hallottam a neved! A Macskaarisztokratákban! De te ugye nem akarod ellopni a cicámat? - Kérdezem végül értetlenül pislogva rá. Na jó, tény, hogy a Disney kicsit bekebelezett, és talán ideje lenne kinőnöm belőle, de olyan jó kikapcsolódás megnézni a meséiket újra és újra. Főleg, hogy nekem is szép, szőrös fehér cicám van, szóval át tudom érezni a drámát. De nem gondolom komolyan, hogy Edgar is cicatolvaj komornyik lenne, biztos ami biztos alapon azonban kénytelen voltam megkérdezni.
Amikor pedig felveszi a hűtőládát, érdeklődve nézem, mit akar kezdeni vele, de egészen hamar leesik, hogy ő tényleg jó ember. Valószínűleg felvételt nyerne a hétköznapi szuperhős-képzőbe, én pedig csillogó tekintettel mosolygok rá.
- Segítesz elvinni? Húúú, köszönöm! - Vigyorgok rá és gyors kap egy puszit az arcára a kólától, köszönetképpen. - Gyere, gyere, a munkatársaim el lesznek ájulva, hogy még egy herceget is fogtam magamnak! Biztos bánni fogják, hogy nem ők szaladtak utána! - Nevetek rá, bár tudom, hogy ez a kép csak az én fejemben él, mert a munkatársaim éppen mélységesen le szokták tojni, hogy én mit csinálok. Olyan morcosak, a legtöbben nem szeretik ezt a munkát, mert állítólag nem erre jelentkeztek. És idegesítőnek tartanak... azt hiszem, van benne valami. Remélem Edgar nem menekül majd sírva előlem.
Vissza az elejére Go down
Edgar S. Winters
avatarAdmin
Életkor : 26
Hozzászólások száma : 117

TémanyitásTárgy: Re: Cola bottle || Edgar&Demi   Hétf. Jún. 01 2015, 23:35

//ha megeszel nem tudok majd írni O.O//

- Gondoltam - mondom vidáman, mert igen... elég egyértelmű, hogy nem brahiból öltözött óriás kólának ebben a melegben. Azt már kevésbé értem, miért vállal valaki ilyen munkát. De valakinek ezt is el kell végeznie. Neki meg tulajdonképpen jól áll. Eddig legalábbis nagyon szimpatikus kóla-lány.
- Valóban? És mi minden voltál még? Pingvinen és kólán kívül? - érdeklődöm, ha már ilyen közlékeny. Na meg mert leszámítva, hogy ez lehet az egyik legrosszabb meló a világon, egészen érdekes. Az eszmefuttatás közben pedig szerencsére a bemutatkozáshoz is eljutunk. Bár az meglep, hogy visszakérdez, mert szerintem egyértelmű, hogyha Edgarnak hívnak akkor így szólíthat, de azért megerőltetem magam.
- A többség Ednek hív, pedig szerintem az Edgar sem hosszú. Neked van valami preferenciád? - dobom vissza a kérdést, abból kiindulva, hogy mindenki magából indul ki, tehát Demetria nyilván szereti, ha valahogy máshogy szólítják. Aztán lehet tévedek, a válaszából majd kiderül. Azt hamar megállapítom, hogy Disney mese fan. Mármint a cím dereng, mert amúgy ki van csukva, hogy láttam volna bármit is, aminek Macskaarisztokraták a címe. Vagy nem? A fene sem emlékszik a sok mesére, amit Ebony mellett végigunatkoztam.
- Öööö... nem. Eddig azt sem tudtam, hogy macskád van. De nem szándékozom ellopni senki macskáját sem - az első döbbenet után csak sikerül felelnem, s mikor ezen is túl vagyunk, legalábbis remélem, hogy sikerült tisztáznom, hogy nincs kedvem cicákat lopkodni, felemelem a hűtőtáskát, hogy megindulhassunk valahova, amit fogalmam sincs, hogy hol van.
- Általában az embereknek Edgar Allan Poe jut eszükbe, ha meghallják az Edgart... - gondolkozom tovább hangosan és a kólára, vagyis Demetriára pillantok, hogy vajon figyel-e egyáltalán, vagy el van a mesés-kólás világában. Az viszont biztos feltűnt neki, hogy indulnék, ez már félsiker.
- Igen, valami ilyesmit terveztem. Feltéve, hogy nincs ellen kifogásod, és nem akarsz cserébe lenindzsarúgni - vagy mitcsinálni. A történetéből ez maradt meg. Viszont ahogy folytatja az már-már zavarba hoz, főleg, amikor puszit is kapok. Megtorpanok egy pillanatra, aztán mivel nem akarom megbántani az arctörlést, álcázom, mintha a puszija helyére tenném a kezem.
- Utánam nem kellett szaladnod, szó nélkül a lábaid elé vetettem magam - Ennyi hülyeséget, hogy tudok összehordani? - De amúgy, a munkatársaid is ilyen csinosak? Mert mondjuk kétlem, de ha igen, nem árt felkészülnöm...
Már amennyire csinosnak mondható egy kólásüveg... De az arca, amennyire látom, tényleg helyes. A természete pedig egészen lehengerlő.
Vissza az elejére Go down
http://www.frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Cola bottle || Edgar&Demi   

Vissza az elejére Go down
 

Cola bottle || Edgar&Demi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-