Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Szomb. Jún. 23 2018, 18:58 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Piknik a parkban ~ Daniel & Amy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Amy Campbell
avatarMarketing kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : Tanuló, Önkéntes
Hozzászólások száma : 37

TémanyitásTárgy: Piknik a parkban ~ Daniel & Amy   Szomb. Május 23 2015, 22:52

Nagyon szép idő van, amit kár lenne nem kihasználni. Ki is találtam egy kis meglepetést ezzel kapcsolatban Danielnek, így reggel korábban felkeltem, mint ő, és készítettem néhány szendvicset, beletettem egy kosárba néhány gyümölccsel és innivalóval együtt, majd a reggeli kutyasétáltatás közben a közeli parkban kiterítettem egy pokrócot, kitettem a kosarat, és megkértem az egyik ismerősömet, hogy figyeljen rá, amíg eljövünk ide Dannel. Visszaérve a lakásba barátom már felébredt, de még az ágyban henyél, így miután levettem a hámot Trixie-ről, bemászok mellé az ágyba, és egy gyengéd csókot adok neki.
- Jó reggelt, Csipkerózsika. –  mosolygok rá jókedvűen, és megsimogatom az arcát, amit alvás közben megnyomott kicsit a párna.
- Van egy meglepetésem számodra, szóval tessék felöltözni, és gyere velem. – adom ki neki az utasítást határozottan, ám kedvesen, majd hogy ösztönözzem, kimászok az ágyból, és ránézek jelentőségteljesen, hogy ne most lustálkodjon. Iszom egy pohár vizet, és addigra remélhetőleg már elkezdett öltözködni. Amint elkészült, bekötöm a szemét az egyik sálammal, hogy tényleg meglepetés legyen neki, majd kivezetem a lakásból, bezárom, Trixie-re bízva az otthonunkat, és óvatosan, kezét fogva vezetem a fiút. Az épület előtt kicsit megforgatom tengelye körül, hogy ne tudja, hogy merre megyünk, bár ez nem az az eget rengetően nagy meglepetés lesz, de na, így azért mégis jobb.
- Van ötleted, hogy hová megyünk? – kérdezem út közben, hogy azért mégse némán lépkedjünk egymás mellett, pár percen belül pedig már a parkban az előkészített piknik felé tartunk, ahonnan ismerősöm, amikor meglát minket, int egyet mosolyogva, és elmegy. Intek  neki én is, és egy biccentéssel megköszönöm neki a segítőkészségét, majd mikor a pokróc  széléhez érünk, kikötözöm Daniel szemét.
- Meglepetéés! – mondom mosolyogva, mikor a fiú újra lát. És hogy mit láthat? A park egy szép virágos részén egy világoskék leterített pokróc, rajta a kosár mindenféle finomsággal, valamint egy hűtőtasakban egy üveg pezsgő, és két pohár. Ránézek szerelmem arcára, hogy vajon hogy reagál minderre, remélem tetszik neki.[/b]

_________________
Vissza az elejére Go down
Daniel Osmer
avatarFilmművészet
Életkor : 22
Foglalkozás : Színésznek tanulok
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Piknik a parkban ~ Daniel & Amy   Vas. Május 24 2015, 23:36Daniel&Amy
▲music:-▲Words:454▲Note:-
Reggel a nap erősen világít be a szobába. Felébredek rá és próbálok visszaaludni, de nem sikerül.  Karolnám át Amyt, viszont nem találom. Megdörgölöm a szemeim és rájövök, hogy valóban nincs itt. Biztosan a kutyáját sétáltatja. Tipikusan pacsirta, akit már korán kivet az ágy és tele van energiával. Én még most fél kilenckor is tiszta álmos vagyok, még akkor is, ha nem fekszek le későn. Fel kellene kelni, meginni egy kávét és bekapni pár falatot, viszont túl lusta vagyok hozzá. Helyette inkább csak nyújtózkodom és bekapcsolom a tévét. A legérdekesebb műsor ami ilyenkor megy az egy talk show, így jobb híján azt nézem. Pár perc múlva betoppan az angyalom kezében a kiskutyával. A figyelmem egyből ráirányul, hiszen lényegesen érdekesebb, mint a TV. Olyan jó, hogy ideköltözött, így gyakrabban láthatom és neki se kell az albérlet után fizetnie. Gyalogolnia se kell, ha nem akar, mert elviszem ahova szeretné. Igazán megérdemli, ha már ilyen drága. Sok türelmet és alkalmazkodást igényel, azonban megéri, ha vele lehetek.
Szélesen rámosolygok, amikor bemászik hozzám az ágyba. Boldogan viszonozom a csókját és vonom magamhoz. Kicsit beletúrok a hajába, annyira, hogy ne kócoljam össze nagyon.
- Jó reggelt, cica. - mosolygok. Szívesen tudnám még egy darabig magam mellett. Tudom, most egyből úgy tűnik, hogy azon jár az eszem. Bevallom, kicsit igen, de nem tehetek róla. Egyszerűen csak egy ilyen szép lánnyal egy ágyban feküdni is jó, mást csinálni meg főleg. Hiába, ha egyszer jól működik a kémia mit csináljak?
- Rögtön. - mondom ha már ilyen szépen kér. Biztos valami jó dolgot talált ki, ha már kirángatott. Őt ismerve tuti ne fogom megbánni. Erőt veszek magamon és felkelek. A szekrényhez lépve kiveszek egy kék rövid ujjút és egy farmert amiket elkezdek felkapni. Aztán gyorsan átfésülöm a hajam és felkerül a cipőm is a lábamra. Engem neki bekötni a szemem. A sálnak hála éppen csak a fényeket tudom kivenni. Az biztos, hogy a sál lila és előttem valószínűleg a barátnőm lehet. Megfogom a kezét is megyek utána. A hangokból ítélve kimegyünk az ajtón, aztán bezárja. Megforgat? Kis cseles? Kicsit meg is szédülök, bár azt azért sejtem, hogy ugyanarra a pontra fordított vissza. Az biztos, hogy sok a fény, szóval kint vagyunk. Valami zöld félét is kezdek látni, de hogy pont mit arról fogalmam sincs.
- Nem tudom. - válaszolok miközben folyamatosan megyek utána. Egyre több lesz idővel a körülöttünk, viszont nem kezdek el találgatni, nem akarom lelőni a poént. Mikor leveszi rólam a kendőt meglepődök. Nem gondoltam, hogy ennyire előkészített meglepetéssel vár. Nagyon aranyos ez tőle. Nincs se ünnep, se évforduló, se semmi, mégis ilyen kedves meglepetéssel vár. Aranyból van a szíve, az egyszer fix. Örülök, hogy ilyen csajom lehet, büszke  is vagyok rá.
- Cuki vagy, kicsim. Szeretlek. - mondom mosollyal az arcomon és felém fordítva megcsókolom.


_________________
Family is more than just DNA.

They that people who care about you and who you care.
Vissza az elejére Go down
Amy Campbell
avatarMarketing kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : Tanuló, Önkéntes
Hozzászólások száma : 37

TémanyitásTárgy: Re: Piknik a parkban ~ Daniel & Amy   Hétf. Május 25 2015, 18:57

Amúgy is korán kelős típus voltam, nem nagyon szeretek lustálkodni, bár így, hogy Daniellel összeköltöztünk, azért néha megengedem magamnak, hogy henyéljünk, és egyéb tevékenységet végezzünk a reggeli órákban. Viszont mióta van kutyám, azóta mindenképp fel kell kelnem minden reggel időben, mert a szükség nagy úr, és bizony le kell vinni Trixie-t sétáltani, nehogy balesetek forduljanak elő a lakásban, de olykor-olykor visszafekszek séta után a barátom mellé, aki velem ellentétben szeret lustálkodni, és későn kikelni az ágyból. Ebben is különbözünk, meg amúgy még jó pár dologban, de szerencsére ennek ellenére tökéletesen kijövünk egymással.
Viszont ma nincs henyélés, amint a meglepetés előkészítve, már keltem is ki Dant az ágyból. Azért nem leszek diktátor, egy kis csókot megengedek magunknak, és bár szeretem a csókjainkat sokáig kiélvezni, most túlságosan fel vagyok pörögve a kis meglepetés miatt, szóval a konyhában teszek-veszek kicsit, amíg a fiú végre elkészül, majd szembekötés, kis forgatás, és irány a park.
- Sebaj, úgyis hamarosan megtudod. – mosolygok rá, bár ezt nem látja, tekintve, hogy a sálam takarja a szemét, de sebaj.  Figyelek rá, merre vezetem, hogy még véletlenül se irányítsam neki semminek, de pár perc, és meg is érkezünk a célhoz, ahol a sál is egyből lekerül.
- Akkor ezek szerint tetszik? – nézek fel rá, szemeim csillognak. – Én is szeretlek! – mosolygok vissza rá, majd fogadom a csókját, és viszonzom is, miközben átkarolom őt. Nagyon imádom ezt a srácot, életem egyik legjobb döntése volt, hogy kiléptem a kis komfortzónámból, és esélyt adtam neki anno. Hihetetlenül jó érzés szerelmesnek lenni, és tudni azt, hogy viszont szeretnek, ezért szeretem is apró kis gesztusokkal, meglepetésekkel ezt kifejezni, még akkor is, ha nincs évforduló vagy ünnep.
- Remélem éhes vagy, van itt többféle szendvics, a kedvenced is, szóval fel vagyok készülve. – mosolygok rá a csók után, majd kezét megfogva lehúzom a pokrócra, hogy üljünk le, és úgy helyezkedek, hogy ruhámból ne látszódjon ki semmi, aminek nem kéne. Szeretem az ilyen szoknyákat, csak az ember lányának  figyelnie kell, hogy ne villantson, de eddig is megoldottam, ez után is simán menni fog.

_________________


A hozzászólást Amy Campbell összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Május 26 2015, 08:33-kor.
Vissza az elejére Go down
Daniel Osmer
avatarFilmművészet
Életkor : 22
Foglalkozás : Színésznek tanulok
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Piknik a parkban ~ Daniel & Amy   Hétf. Május 25 2015, 22:40Daniel&Amy
▲music:-▲Words:318▲Note:-
Ha valaki ránk néz egyből láthatja, hogy olyanok vagyunk, mint a tűz és a víz. Sok dologban különbözünk, mégis jól elvagyunk, a viták is ritkák. Talán azért, mert szeretjük egymást annyira, hogy alkalmazkodunk a másikhoz. Nem véletlenül vagyunk együtt már két éve. Ő az akiért jó vagyok. Vele nem vagyok beképzelt, jól bánok vele. Nagyon örülök, hogy annak idején kitartó voltam, mivel teljesen megérte. Még mai is emlékszem milyen aranyos volt amikor ismerkedtünk. Jó volt látni, ahogy fokról fokra eltűnik a félénksége és lassan egyre oldottabbá válik. Persze most is ennivaló, nem is kicsit.
Bár azt terveztem, hogy ma többet lustálkodom, mégis teljesítem Amy kérését. Érzem, hogy valami jó dolgot talált ki. Bízom benne annyira, hogy hagyom bekötni a szemem. Tudom, hogy figyel rám annyira, hogy nem találkozok szembe se fallal, se fával, se semmivel amivel nem kéne. Kint az utcán hiába próbálom követni nem igazán sejtem hova megyünk. Vakon még a legtöbbször bejárt út is ismeretlenné válik. Az biztos, hogy még közel vagyunk a házunkhoz. Pár perc alatt nem lehet túl messzire eljutni, kivéve ha az ember járművel megy. Most azonban gyalog megyünk. Kíváncsi vagyok hova visz. A fényekből és a hangokból ítélve nem mentünk be sehova. Gondolatban felvetődik bennem pár lehetőség a helyet illetően, viszont nem mondom el őket, nem akarom elrontani a meglepetését. Nemsokára megérkezünk és meglátom mivel rukkolt elő. Boldog is vagyok tőle. Látom ő is a reakciómtól. Kap is egy őszinte dicséretet.
- Persze, hogy tetszik. - helyeselek és hagyom, hogy végigmondja, amit szeretne, majd kap egy csókot. Mit ne mondjak nagyon imádom őt és ezt éreztetem is vele.
- Jól gondoltad, szerintem meg is kóstolok pár olyan szendvicset. - mosolygok rá és leülök vele a plédre. Nem semmi, hogy mindenre gondol, büszke vagyok rá. Elő is veszek egyet azokból a bizonyos szendvicsekből és elkezdem elfogyasztani.
- Finom lett. - mondom miután lenyeltem a számban lévő falatot. Ha ő készíti még egy ilyen egyszerű étel is ízletes._________________
Family is more than just DNA.

They that people who care about you and who you care.
Vissza az elejére Go down
Amy Campbell
avatarMarketing kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : Tanuló, Önkéntes
Hozzászólások száma : 37

TémanyitásTárgy: Re: Piknik a parkban ~ Daniel & Amy   Csüt. Május 28 2015, 22:23

Szeretem meglepni Danielt, és megmutatni neki, mennyire szeretem. Nagyon bízom benne, hogy szerelmünk örökké fog tartani, nem hiszem, hogy el tudnám viselni, ha elveszíteném őt. Na de ilyenekre még csak nem is gondolok, a negatív dolgokat kiűzöm a fejemből, és most a kis piknikünkre koncentrálok teljes mértékben, illetve a mellettem álló nagyszerű pasira. Nem kell sokat vakon sétálnia, hamar megérkezünk a parkba, ahol a szeméről le is kerül szépen a sál, és ahogy látom, és hamarosan hallom, tetszik is neki, amit kitaláltam, mindezt pedig csókkal is jutalmazza, amit én természetesen készségesen viszonzok. Közlöm vele a felhozatalt, mármint hogy mivel készültem a piknikre, és hamarosan rá is rabol a szendvicsekre, de persze csak azután, hogy kényelmesen elhelyezkedtünk a pléden. Egyáltalán nem kemény, a fű is puha, illetve a pokróc is olyan anyagból van, amin kellemes ülni.
- Jó étvágyat! – mosolygok rá kedvesen, és én is elveszek egy szendvicset, amiben éppenséggel csirkemellsonka, sajt, uborka és saláta van. Van itt mindenféle, szóval Dan kedvére válogathat.
- Örülök, hogy ízlik. Ha finom, akkor gondolom nem bánod, hogy innentől mindig csak szendvicset csinálok reggelire, ebédre, meg vacsira. Legalább le van a gond a menüről. – vigyorgok rá jókedvűen. Úgyis tudja, hogy csak viccelődök, szoktam főzni rendszeresen rendes ételt, és szeretek is a konyhában sürögni-forogni, és elvileg jó is vagyok, szóval Dan tudja, hogy mellettem aztán éhen nem fog maradni.
- Amúgy hajnalban te is felkeltél arra, hogy a szomszéd porszívózott? Kinek jut eszébe hajnali négykor porszívózni? – kérdezem, mert én bizony felébredtem a zúgásra, és nem voltam túl boldog tőle. Hát igen, a lakás hátránya, hogy el kell viselni a szomszédok furcsa szokásait, de összességében nekem igazából nincs vele problémám, alkalmazkodó típus vagyok.

_________________
Vissza az elejére Go down
Daniel Osmer
avatarFilmművészet
Életkor : 22
Foglalkozás : Színésznek tanulok
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Piknik a parkban ~ Daniel & Amy   Szomb. Május 30 2015, 15:57Daniel&Amy
▲music:-▲Words:338▲Note:-
Mit ne mondjak a kapcsolatunkat sokra tartom és ez látszik is rajtam. A fejemben lévő fontossági lista élén áll Amy. Igyekszek neki mindent megadni, a tenyeremen hordozni, mert megérdemli. Olyan ennivaló és nagy szíve van. Még én is elférek benne, pedig néha elég nehéz elviselni. Ő mégis itt van mellettem már két éve és szeret. Egyszerűen ő az a típusú lány, akit nem lehet nem szeretni. Ha összeveszünk is pár nap múlva kibékülünk. Legtöbbször én vagyok az, aki odamegyek hozzá és próbálom elsimítani a dolgokat. Az esetek nagy részében meg is bocsájt, de van amikor nem adja könnyen magát. Akkor előkerül a romantikus énem és meglepem valami olyannal, amitől úgyis megenyhül. Azért nem csak én értek ahhoz hogyan kell örömet szerezni a másiknak. Most is ezzel a piknikkel szépen betalált nálam. Hát még azzal amilyen ügyesen oldotta meg, hogy garantáltan meglepődjek. Sikerült is neki jó kedvre deríteni ezzel a gesztussal. Hát még azzal, hogy a szendvics is van. Neki is látok elfogyasztani egyet a puha pléden. Mivel tele van a szám a jókívánságára csak bólintok mosolyogva. Elnevetem magam mikor az étellel viccelődik.
- Akkor még a végén átszokok a gyorskajára és elhízok. Ezt ugye te se akarod? - kérdezem pimaszul, vigyorogva. Persze tudom, hogy csak poénnak szánta. Ha meg mégis megpróbálja akkor meg majd éttermekbe járunk. Egy hétnél tovább úgy se bírná ki, hogy ne főzzön, annál jobban szeret a konyhában ténykedni. Túlsúlyos így se-úgy se leszek, már csak azért se, mert gyakran járok edzeni és figyelek az alakomra. Még az kéne, hogy ilyen fiatalon guruljak... A szomszédra csak csóválom a fejem.
- Igazad van. Szerencsére nem keltem fel rá, de amilyen tisztaságmániás simán el tudom róla képzelni. Egyik este fél 11-kor látott neki takarítani. Nem százas. - forgatom a szemeim és harapok egyet az ételből. Oké, hogy a tisztaság fontos dolog, viszont az azért már túlzás, amit ő művel. Ha ennyire unatkozik nézzen inkább tv-t, azzal kevésbé zavar másokat.
- Vissza bírtál aludni? - érdeklődöm és remélem hagyta aludni a párom, mert különben nem teszi zsebre, amit tőlem kap.


_________________
Family is more than just DNA.

They that people who care about you and who you care.
Vissza az elejére Go down
Amy Campbell
avatarMarketing kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : Tanuló, Önkéntes
Hozzászólások száma : 37

TémanyitásTárgy: Re: Piknik a parkban ~ Daniel & Amy   Szomb. Május 30 2015, 18:55


Ahogy minden kapcsolatban, úgy természetesen a miénkben is vannak hullámvölgyek, mikor összeveszünk valamin, és bár ezek nem olyan gyakoriak, olyankor mindig kiengeszteljük a másikat, valami kedves gesztussal. Most semmi vita nem volt köztünk, ám ettől függetlenül én meglepetést találtam ki Danielnek, aminek legnagyobb boldogságomra örül, így nem is nagyon akar eltűnni a mosoly az arcomról, de ez nem is baj. Elviccelődök a szendvicsekkel kapcsolatban, majd együtt nevetünk.
- Hmmm, nekem pocakosan is tetszenél. – vigyorgok rá, és kezemmel játékosan megsimogatom a hasát, mi jelenleg kockás, te az se zavarna, ha lenne egy kis pocakja. Nekem nem az számít, én ígyis-úgyis szeretem. Amúgy tény, hogy nem hagynám abba a főzést, szeretek főzni, és ismerem annyira Danielt, hogy éttermekbe járnánk, de én nem tudnám minden nap azt elviselni, felesleges pénzszórás, sokkal olcsóbban ki lehet jönni otthoni főzéssel, és így a főzés öröme is megvan. Tudom, hogy páromnak sok pénze van, nekem is, illetve a családomnak is van, de a felelőtlen költekezésnek sosem voltam a híve.
- Hát elég érdekes, az biztos... Lehet, hogy vámpír, és éjszaka tud csak tevékenykedni, mert nappal elégne a Nap miatt! – csillannak fel a szemeim, de aztán elnevetem magam, túl sok könyvet olvasok, és élénk a fantáziám, vámpírok nincsenek a való életben. Szerencsére. Az ijesztő lenne, nem is kicsit. Na de hagyjuk is, ebből a kis gondolatmenetemből Daniel szakít ki, kinek kérdésére bólogatok.
- Igen. Hozzád bújtam, te álmodban átkaroltál, és perceken belül már újra aludtam is. – mosolygok rá szerelmesen, majd kap egy nagy puszit, ami tele van szeretettel. Annyira jó, hogy van nekem, de tényleg.
- Kérsz valamit inni? – kérdezem, és van narancslé, almalé, víz, valamint egy üveg pezsgő is, szóval válogathat, mit szeretne. Bármit kér, segítőkészen öntök neki, aztán magamnak is.

_________________
Vissza az elejére Go down
Daniel Osmer
avatarFilmművészet
Életkor : 22
Foglalkozás : Színésznek tanulok
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Piknik a parkban ~ Daniel & Amy   Szomb. Május 30 2015, 23:49Daniel&Amy
▲music:-▲Words:295▲Note:-
Nagyon örülök, hogy olyan szerencsés vagyok, hogy mellette lehetek. Tudom, ez nyálasan hangzik, de vele el tudom képzelni a jövőmet. Ő az, akivel majd családot szeretnék alapítani. Mit ne mondjak rendesen beleestem és ez látszik is rajtam. Pedig ez nálam nem gyakori volt már jó pár barátnőm és nem egy lányt ágyba csábítottam előtte, azonban ők nem jelentettek ilyen sokat. Többségük simán csak egy csaj volt a sok közül, akik nem voltak olyan ostobák, illetve idegesítőek, hogy pár hónapig ne lehessen őket elviselni némi szeretetért, meg szexért. Volt aki ágyba hozza a reggelit és kéznél volt, ha egy kis bújásra vágytam. Kevés volt az olyan lány, aki igazán megfogott és többet láttam benne. Persze azokkal se lett sokkal tartósabb a viszonyunk, hol miattam, hol miatta. Nagyon nem bánom, hogy azokkal a csajokkal nem jött össze, mert Amyvel boldog vagyok. Benne megtaláltam mindazt, amit kerestem.
Elmosolyodom azon, amikor megsimogatja a hasam. Imádom az apró kezeit, amikkel olyan gyengéden simogat.
- Aranyos vagy, de azért így jobban nézek ki, nem gondolod? - arcolok kicsit, majd elnevetem magam. Tudom, hogy neki bárhogy megfelelek, ahogy ő is nekem. Semmi bajom nincs se a pofijával, se a testével. Igaz, nem 90-60-90-es bombanő, azonban számomra így tökéletes. Igazán szép lány, főleg ebben a ruhában.
- A sötétítőfüggönyei megvédik. - nevetek én is. Állandóan fent vannak azok a függönyök, még a legnagyobb napsütésben is. Furcsának furcsa, de tuti nem vámpír, csak simán zakkant. Szerintem Amy túl sok vámpíros könyvet olvasott.
Örömmel hallom, hogy bár a zakkant szomszéd felkeltette azért nálam menedéket talált. A nagy puszija jól esik. Nagyon cuki, ehhez kétség sem fér.
- Látod? Még álmomban is szeretlek. - mondom szerelmesen és kap egy puszit.
- Egy kis vizet. - válaszoltam, hiszen az oltja legjobban a szomjat, meg most nem is vágyok édesre. Rajta kívül természetesen._________________
Family is more than just DNA.

They that people who care about you and who you care.
Vissza az elejére Go down
Amy Campbell
avatarMarketing kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : Tanuló, Önkéntes
Hozzászólások száma : 37

TémanyitásTárgy: Re: Piknik a parkban ~ Daniel & Amy   Vas. Május 31 2015, 09:50


Nagyon jól megtaláltuk Daniellel a közös hangot, és a szerelmünk már jó ideje töretlenül tart. Elfogadom és szeretem én mindenhogy, és meg is jegyzem neki, hogy még akkor tetszene, ha eresztene egy kis pocakot. Összességében akkor is helyes lenne, meg én amúgy se vagyok olyan lány, akit a külsőségek érdekelnek. Sokkal fontosabbak a belső értékek, én világéletemben ezt vallottam.
- Hmm… - játszom el, mintha elgondolkodnék, és végignézek Danielen. – Szerény véleményem szerint kicsit leadhatnál az arcodból, de amúgy kifogástalanul nézel ki, azt meg kell hagyni. – nyújtom rá a nyelvem viccelődve. Nem rosszból mondtam, amit mondtam arról, hogy picit nagyképű, tudja ő ezt magáról nagyon jól, ez annyira nem is tetszik nekem, de minden hibájával együtt fogadtam el őt, és velem például sosem éreztetette, hogy ő most felsőbbrendű, vagy jobb lenne, mint én, és ezért becsülöm.
- Hmm igazad lehet. – bólogatok, aztán ismét elnevetem magam. Furcsa szomszédjaink vannak, de hát miről sztoriznánk, ha tök átlagos, csendes emberek laknának mellettünk/felettünk/alattunk.
- Nagyon helyes, hogy még álmodban is szeretsz! Mernél csak máshogy tenni. – fenyegetem meg játékosan az ujjammal, és mikor puszit ad, gyengéden megsimogatom az arcát. Én is szeretem álmomban, nappal is, mindig, a nap 24 órájában, és reméltem, hogy ő is így érez, ha nem így lenne, azt szerintem megmondaná. De jaj, erre sose kerüljön sor, nem tudom, azt hogy viselném el, szerintem sehogy. Na de inkább töltök egy kis vizet Dannek, mivel azt kért inni, majd miután átnyújtom neki a poharat, magamnak is töltök, majd visszateszem a kosárba az üveget.
- Tudtad, hogy Spanyolországban azt tartják, hogy ha vízzel koccintasz, az 7 év rossz szexet eredményez? – nézek rá mosolyogva. Múltkor olvastam egy cikket furcsa ivási szokásokról, és ott láttam ezt az infót, és mivel úgyis víz van terítéken, hát miért ne osszam meg Daniellel? Természetesen nem tudom, hogy ez valóban így van-e, de én amondó vagyok, inkább ne kockáztassunk.

_________________
Vissza az elejére Go down
Daniel Osmer
avatarFilmművészet
Életkor : 22
Foglalkozás : Színésznek tanulok
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Piknik a parkban ~ Daniel & Amy   Vas. Május 31 2015, 15:14Daniel&Amy
▲music:-▲Words:259▲Note:-
Egy jól működő kapcsolatnak több alapja is van, köztük a bizalom, a megértés, az elfogadás, meg persze a szeretet. Hát ezek nálunk megvannak és őszintén kijelenthetem, hogy jól elvagyunk egymás mellett.
A vicces beszólását nem veszem sértőnek, helyette inkább elnevetem magam. Aztán mosolyogva megrántom a vállam.
- Nem tehetek róla, ez a tökéletesség átka. - játszom kicsit az arcom poénkodva és nyelvet öltök rá. Természetesen vannak hibáim - talán több is, mint kéne - és ezzel tisztában is vagyok. Nem is próbálok "uralkodni" Amy felett. Ugyanolyan értékes ő is, mint én, ha nem értékesebb. Megkapja tőlem azt a megbecsülést, amit megérdemel.
A különös szomszédon jót nevetünk. Ilyenek sajnos mindenhol vannak, azonban jobb, mintha albérletben laknánk. Emlékszem, amikor még nem költöztünk össze és egyik délután átmentem hozzá egy jó darabig azt kellett hallgatnunk, ahogy a felette lakó focit néz és minden egyes gólnál hangosan ordít. Közel voltam hozzá, hogy felmegyek és leosztom. Szerencséje, hogy Amy visszafogott, különben lehet nem lett volna szép vége a dolognak...
- Fenyegetsz-fenyegetsz? - piszkálódom játékosan. Szeretem picit cukkolni, mert érti a poént és aranyosan reagálja le őket. Nem is tudom mi lenen velem nélküle. Remélem sosem fogom őt elveszíteni. Viszont kétlem, hogy ez a veszély fenyegetne, ezért gyorsan ki is űzöm a fejemből ezt a gondolatot. Inkább koncentrálok a piknikre. Átveszem a kért pohár vizet. Gondolkodik a koccintáson, azonban Amy egy érdekes babonával lep meg. Kérdőn felemelkedik a szemöldököm, erről még nem hallottam. Sosem tulajdonítottam nagy jelentőséget az ilyen hiedelmeknek, de ki tudja, lehet, hogy igaz. Jobb nem kockáztatni.
- Mik vannak. - mosolyodom el és megiszom az italom._________________
Family is more than just DNA.

They that people who care about you and who you care.
Vissza az elejére Go down
Amy Campbell
avatarMarketing kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : Tanuló, Önkéntes
Hozzászólások száma : 37

TémanyitásTárgy: Re: Piknik a parkban ~ Daniel & Amy   Pént. Jún. 19 2015, 22:12


Elviccelődünk, most terítéken a nagyképűsége van, ami picit ugyan zavar néha, de már közel sem annyira, mint régen, és elfogadtam őt így.
- Ó bocsánat, Mr. Tökély! – nevetem el magam, és bár vannak hibái, de számomra akkor is ő a tökéletes pasi, el se tudnék képzelni magam mellett mást, bár a szüleim eleinte másképp gondolták, de mára már megbékéltek a gondolattal, hogy Daniellel szeretjük egymást.
Szó esik ezután a szomszédokról is, mert hát kinek nincsen idegesítő szomszédja, akiről lehet csevegni? Na ugye.
- Hogy één? Fenyegetni? Ugyaan, csak azt mondom, hogy jobban teszed, ha szeretsz. – vigyorgok rá huncutul, majd karjaimat a nyaka köré fonom, és odahúzódok egy röpke csókra. Persze játékosan megfenyegettem, de úgyse tudnám megparancsolni neki, hogy szeressen, azt az ember érzi, nem mint egy robot, parancsra teljesíti. De tény, hogy jobb nekem, ha ő szeret, vele teljes az életem. Na de ezután iszunk egy kis vizet, én pedig megosztok vele egy érdekes információt a vízzel való koccintásról, és az állítólagos következményeiről.
- Ugye? Viszont ahogy látom, inkább nem kockáztatsz te se. – vigyorodok el, amiért nem koccint a kijelentés után,hanem egyből beleiszik. Én se hiszem, hogy ez igaz lenne, de miért adjunk ennek az egésznek egy esélyt? A szexuális életünk pont jó úgy, ahogy van, nem kell kockáztatni ilyen dolgokkal, még ha abszurdak is.
- Van mára valami terved amúgy a piknik utánra? – érdeklődöm, mert még reggel van, illetve délelőtt, és bár tegnap nem említette ha jól emlékszem, hogy lenne programja, de ki tudja, lehet, hogy van valami.

_________________
Vissza az elejére Go down
Daniel Osmer
avatarFilmművészet
Életkor : 22
Foglalkozás : Színésznek tanulok
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Piknik a parkban ~ Daniel & Amy   Vas. Jún. 21 2015, 20:25Daniel&Amy
▲music:-▲Words:232▲Note:-
Olyan jó, hogy Amyvel így lehet poénkodni. Nem sértődik meg amin nem kell, nem reagálja túl a dolgokat feleslegesen. Érti, hogy ha arcolok is attól még szeretem, nagyon is. Egyszerűen szeretem kicsit cukkolni. Aranyos, mikor játssza a sértődöttet.
- Elnézem. - pimaszkodok kicsit, majd rám tör a nevetés. Örülök, hogy bár bőven messze vagyok a tökéletestől mégis neki így felelek meg. Nekem is ő úgy jó, ahogy van. Lehet más bögyösebb, vagy precízebb, nekem akkor is ő kell. Számomra nincs még egy olyan csaj, aki versenyezni tudna vele.
Szóba kerül a bolond szomszédom, akiről egyre biztosabban érzem, hogy nincs ki mind a négy kereke.
- Hát hogy tudnálak nem szeretni?  - teszek fel neki mosolyogva egy költői kérdést. A válasz természetesen: sehogy. Hiába, nekem ő a gyengém, a másik felem. Ez ellen nem lehet mit tenni és nem is akarok. Mikor magához úz boldogan hajolok és élvezem az ajkait. Aztán iszunk egy kis vizet és mond egy érdekes spanyol szokást. Nem nagyon hiszek benne, de ki tudja, lehet van benne valami. Ezen nem fogunk összeveszni az biztos. Felesleges dolgokon nem érdemes vitázni.
- Tudod szeretném még veled élvezni a huncutkodást. - vigyorodom el. Ha már egyszer olajozottan működik a szex a kapcsolatunkban azt véletlenül sem szeretném elrontani.
- Arra gondoltam, hogy elmehetnénk strandolni. - vetem fel az ötletem. Ha már ilyebn szép időnk van miért ne használjuk ki? Nem látom semmi akadályát annak, hogy kimenjünk a partra._________________
Family is more than just DNA.

They that people who care about you and who you care.
Vissza az elejére Go down
Amy Campbell
avatarMarketing kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : Tanuló, Önkéntes
Hozzászólások száma : 37

TémanyitásTárgy: Re: Piknik a parkban ~ Daniel & Amy   Szomb. Jún. 27 2015, 00:23

Csak rázom a fejem most már, ahogy nagyképűsködik, nem is mondok inkább semmit ezzel kapcsolatban, mert úgyis mindig rákontrázna valamivel. De a lényeg, hogy így is szeretem, nem? Elvigyorodom, mikor megkérdezi, tudna nem szeretni engem. Annyira aranyos, de tényleg, és imádom, amikor mosolyog. Ez az igazi Daniel, nem az a nagyképű nagymenő, akit szokott mutatni sokaknak.
- Hm, jó válasz! –  mosolygok rá, és most már kénytelen vagyok magamhoz húzni, és egy szerelmes csókban részesítem azért, amiért aranyos volt, meg na, amúgy is, szeretem, és szeretek vele csókolózni. Picivel később, miközben már isszuk a kis vizünket, elnevetem magam azon, amit mond.
- Én szintén, szóval ne kísértsük a sorsot. –  vigyorgok vissza rá. Nekem anno ő volt az első fiú az életemben, eltartott jó ideig, míg végül engedtem a csábításnak, és neki adtam az ártatlanságomat, de a mai napig nem bántam meg. Se azt, hogy hosszú ideig vártam még azután is, hogy összejöttünk, se azt, hogy ő volt az első. Azóta már sok mindent megtapasztaltunk, már ami a hálószobai dolgokat illeti, meg igazából úgy összességében mindent, hisz sok közös élményünk volt már együtt. És tény, hogy nem olyan fontos a koccintás, inkább maradjon minden a jelenlegi kerékvágásban.
- Strandolni? Szuper ötlet, úgyis remek időnk van, és ez még csak jobb lesz! Viszont nekem délután 5-re be kell mennem a menhelyre, de addig ráérek. – egyezek bele a felvetésbe, hogy menjünk el egyet fürdeni.  Bár nem tudunk ott maradni estig, mármint ő igen, de nekem el kell jönni, de a kötelesség szólít, és bár ez csak önkéntes munka, fizetést nem kapok, illetve csak némi pénzt, de azt meg mindig bedobom az adománygyűjtőbe ott a menhelyen, na de mindezek ellenére ha már megbeszéltem a többiekkel, akkor igenis be fogok menni. Daniel amúgy is tudja, hogy mennyire fontos nekem az önkéntes munka, és bár őt is szeretem, az állatokat, és az egész önkéntességet is.
- Mikor szeretnél indulni? Mert vissza kéne menni a lakásba, bikini az nincs nálam, meg gondolom rajtad se fürdőgatya van. – kérdezem, mert én szívesen maradok még itt picit, de akár indulhatunk is, hesszelni a strandon is tudunk, szóval szerelmemre bízom ezt a döntést.

_________________
Vissza az elejére Go down
Daniel Osmer
avatarFilmművészet
Életkor : 22
Foglalkozás : Színésznek tanulok
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Piknik a parkban ~ Daniel & Amy   Hétf. Júl. 06 2015, 20:05Daniel&Amy
▲music:-▲Words:312▲Note:Bocs a késésért. Sad
Látom sikeresen kikészítettem kicsit az arcolásommal. Bevallom ez volt a célom, olyan cuki ilyenkor. A pofija minden rezdülését imádom, főleg a mosolyát. Egy ilyen szép lány vonásait nem nehéz szeretni. Nem véletlenül estem bele ennyire. Örömmel mutatkozok vele bárhol és boldog vagyok, hogy ilyen barátnőm van. Mondjuk Amyben nem csak a külseje fogott meg, de kétség kívül az is számít. Mindenesetre talán vannak nála formásabb, vagy szebb csajok őt nem cserélném el senkire, mert ehhez hasonló tündéri személyiség nincs még egy. Lefogadom sokan irigylik is tőlem, viszont Amerika elnökének se engedném át. Biztosra veszem, hogy nem kell attól tartanom, hogy lecserélne másra, annál jobban szeret. Ezt a csókja is igazolja.
Pár perc múlva már a vízivás és arról egy furcsa szokás is előkerül. Végül emiatt nem koccintunk. Ki tudja mi igaz a szokásról. Az is lehet, hogy pusztán kitaláció, azonban az is előfordulhat, hogy ezt a spanyolok a saját bőrükön tapasztalták meg. Jobb nem kockáztatni... Nem ér annyit egy koccintás, hogy rámenjen a kapcsolatunk. Ami rendesen működik azt inkább jobb nem bolygatni.
- Így van. - nevetek. Most is tisztán emlékszem az első szeretkezésünkre. Különleges volt egy ilyen lánynál elsőnek lenni. Félénk volt és sokat kellett rá várni, de megérte. Amy a kapcsolatunk elején sok mindennel így volt. Nem adta könnyen az első randit se és meg kellett érte dolgoznom, hogy a bizalmába férkőzzek. Kellett hozzá türelem, de megérte. Teljes mértékben.
- 5-re simán visszaérünk, lesz időd a menhelyre. - mosolyodom el és megcirógatom a haját. Cuki ezzel a folytonos önkénteskedésével. Tudom mennyire fontos ez neki, ezért is nem zavar, hogy néha elmegy pár órára és segít másoknak. Ráadásul mindezt ingyen. Ha ez nem a jószívűség egyértelmű bizonyítéka, akkor nem tudom mi.
- Szerintem indulhatunk most is. - felelem. Valóban nem húztam fürdőgatyát, hiszen ez a strandolás csak egy hirtelen jött ötlet volt, nem számítottam rá előre. Nem baj, pár perc séta senkinek se árt meg._________________
Family is more than just DNA.

They that people who care about you and who you care.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Piknik a parkban ~ Daniel & Amy   

Vissza az elejére Go down
 

Piknik a parkban ~ Daniel & Amy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Daniel & Sebastian & Marcus Treadaway
» Daniel & Will Nem mindennapi szerep ((+16))

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-