Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Today at 14:19 by Vincent Sparks

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Ismeretelméleti különóra, avagy nem ismerem ezt a nőt! - Suzy és Chris

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Christian Archer
avatarOktató
Foglalkozás : filozófia tanár
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Ismeretelméleti különóra, avagy nem ismerem ezt a nőt! - Suzy és Chris   Hétf. Május 04 2015, 21:09

Végre tényleg jó idő van. A vizsgaidőszak is lassan kitör, ami szabadságot jelent az óratartások monotonitásához képest. Már nem kell a következő előadásokra készülnöm, így a mai napot a szabadban töltöm. Kiszemeltem magamnak egy parkot, végignéztem az elolvasásra váró könyvek hosszú során, kiválasztottam kettőt, és kitekertem a helyszínre. Hoztam bőven innivalót, készítettem szendvicseket, szóval ha minden jól megy, hat lóval sem fognak a szabad levegőről elrángatni.
Odaérve leparkolom a bicajt, leterítek egy pokrócot a fűbe, a végébe lerakom a hátizsákot, és elhasalva nekiállok a könyvnek. Innentől nekem megszűnik a világ, mert beköltözöm a sorok közé. Kb. tíz perc múlva lerúgom a  sportcipőt is, mert minek, ha egyszer hasalok, és előkotrom az ásványvizet, belekortyolok, de még eközben sem veszem le a tekintetem a könyv lapjairól.
Páran végigmérnek, ahogy elhaladnak park útjain, de nem én vagyok az egyetlen, aki kitelepült. Mások pinikeznek, kártyáznak, vagy éppen labdáznak. Egyszer eltalál egy frizby, a hátamon koppan, de még ez sem tud kizökkenteni pár pillanatnál tovább.


A hozzászólást Christian Archer összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jún. 29 2015, 12:14-kor.
Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 28
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Ismeretelméleti különóra, avagy nem ismerem ezt a nőt! - Suzy és Chris   Hétf. Május 04 2015, 21:37

Remek idő van odakinn, ma nincs órája, mert így alakult az órarendje, ilyenkor szokott az egyik galériában segédkezni, de most a tulaj szabadságon van így ő is szabad napot kapott. Ennek örömére úgy döntött, ihletet merít a parkban, csinál majd jó pár vázlatot, skiccet, krokit, hozott mindent ehhez, papírt, szenet, még tust is. Már jó pár képet megalkotott, mikor úgy dönt, keres egy másik részt, ahol a fűben ücsörgő embereket kapja le sutyiban. El is indul, épp kap egy SMS-t, elkezdi pötyögni, hosszan pötyögni, mert nem csak szóval cserfes. Nem tudja mit jelent tömörnek lenni. Csak messzire néz lopva-lopva a készülékről, hogy aham, arra van a pázsit, arra kell menni, mikor sikeresen elhasal valamiben, vagy épp valakiben. De a legszebb nem ez, hanem hogy a szabad kezében lévő reklámtáskából a férfi nyakára borul a doboz, amiben a szenek vannak, a por feketén és alattomos krampuszként kúszik és telepszik másik nyakába, míg antihősnőnk épp csak felfogja, hogy eltaknyolt.
-Hoppá, izé bocs meg minden, nem láttalak, te eddig is voltál? Komolyan beleolvadsz a fűbe meg a... pokrócba! Igen, hidd el, nem láttalak és oh... bocs a szénért, nem erre hoztam, hogy majd jól nyakba öntelek vele, mert nem terveztem hogy beszédbe elegyedek bárkivel de most muszáj, mármint nem muszáj, de kéne, mert befeketítettelek na de nem átvitten, szó szerint, de tényleg nem direkt volt, meg hoppá, ami menthető menteném, szabad?
Kúszik oda a másik mellé, hasal már ő is és a szenet kezdi el a dobozba visszadobálni.
-Remélem nem vagy allergiás meg nincs randid, már nem az hogy én akarlak elhívni, hanem ha most randid lenne, akkor azt hinné a csaj, hogy mennyire nem adsz magadra, pedig biztos adsz, mármint én hirtelen nem tudom megítélni, de úgy tűnik, szóval kérsz nedves törlőkendőt?
Hangzik el a díjnyertesnek nem mondható barokk mondat, remélve a lényeg átjött, hogy mentené a menthetőt, csak ha bajba kerül és ideges, akkor nem bír értelmesen kommunikálni, amivel csak jobban rontja a helyzetet, de nem direkt. A többi cucca is kiborult a srác köré, de azokat könnyű összeszedni, egyelőre most az égetőbb köröket futja le, legalábbis igyekszik.

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Christian Archer
avatarOktató
Foglalkozás : filozófia tanár
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Ismeretelméleti különóra, avagy nem ismerem ezt a nőt! - Suzy és Chris   Kedd Május 05 2015, 08:21

Akármennyire jó a könyv, azért amikor valaki belém rúg, az még az én ingerküszöbömet is átlépi. De mielőtt még reagálnék sok kicsi valami potyog a fejemre, meg a nyakamba, majd landol a pokrócon. Fekete és porlik. Elsőre fel sem ismerem, és amúgy is eltereli a figyelmemet a szóáradat, ami a kis fekete izék után még pluszban a nyakamba zúdul.
Mi az, hogy beleolvadtam a fűbe? Hát zöld vagyok én? A pokróc meg barna ... Szóval szén! Nem tervezte, hogy beszéli kezd? Ma karitatív napja van, hogy megkíméli az emberiséget és nem beszél lyukat a hasukba? Hát ez a  terv most ment füstbe, érzem. Levegőt nem szokott venni? De. Elhallgat. Éppen válaszolnék, de mire kinyitom a szám, addigra azonban indul a következő menet.
Ebből megtudhatom, hogy valószínűleg úgy nézek ki, mint egy kéményseprő munka után. Erre becsukom a szám, mert ami most kívánkozik ki rajta, az inkább jobb, ha örökre benn marad. Mikor újra csend lesz, először nem is remélem, hogy szóhoz juthatok, úgy sejtem, hogy csak egy újabb levegővétel erejéig kapok kegyelmet, de a csend ennél tartósabbnak bizonyul. Én meg most hirtelen már nem is tudom mit mondjak. Ez a pár pillanat, a merénylettől a jelenig tökéletesen lefagyasztott. Egyenlőre nincsenek rá szavaim, vagyis amik lennének, azok nem társasági életbe valók. De valamit mégis mondani kéne.
- Öhm... helló!
Elsőre ez eléggé vérszegény, de legalább udvarias. Közben rájövök, hogy az utolsó mondat egy kérdés volt, amire válaszolni kéne.
- Ezt Te tudod megállapítani. Kérek? - nézek rá bizonytalanul, mert ugye nem tudok a saját hátam mögé állni, és megnézni, mi is a helyzet.
Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 28
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Ismeretelméleti különóra, avagy nem ismerem ezt a nőt! - Suzy és Chris   Csüt. Május 07 2015, 21:06

-Oh, helló! Nem mondtam? Bocsesz, mondjuk volt amit fontosabbnak éreztem mielőtt leordítasz!
Mosolyog kínosan és "takarít". Válaszol a másik, pislog párat, majd leesik neki miért mondja, majd mélyen meggyőződve bólogat és felel.
-Kérsz, könyörögsz. Na jó, azt nem, meg amúgy is adnék, elvégre én csináltam belőled krampuszt, de szóval érted. Szóval... jah, várj, táska... öhm... aham, itt van! Segítsek? Ez a legkevesebb, meg minden, csak nem tudom hogy bírod ha fürdetnek. Már nem úgy fürdetlek, ez csak kendő, de törölgetlek meg ilyenek, lehet nem bírod, meg magadnak való vagy, tudod...
Kotorja elő a keresett mentőeszközt és nyújtja a másiknak, készséggel. Közben gyorsan járt a keze, össze is szedte a szenet, feltérdel és elpakolássza, meg a többi cuccot és összepakolja, de persze ha kérik segít, az az első.

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Christian Archer
avatarOktató
Foglalkozás : filozófia tanár
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Ismeretelméleti különóra, avagy nem ismerem ezt a nőt! - Suzy és Chris   Csüt. Május 07 2015, 21:24

Ez alá a szóáradat alá bárkit el lehetne temetni. De komolyan. Én sem érzem, már úgy, hogy teljes mértékben kilátszanék alóla. Átveszem a törlőkendőt, és először így törlök rá a nyakamra anélkül, hogy felülnék, mert a nagyját le akarom szedni, mielőtt szétszóródik. Aztán felülök törökülésbe, és még alaposabban áttörölgetem a bőrömet.
- Maradt még valahol belőle?
Ezt továbbra is ő fogja tudni megmondani.
Ha azt mondja, hogy igen, akkor most átnyújtom neki a kendőt, elvégre ő látja, hol kell még némi igazítás.
Aztán ha én rendben vagyok, akkor felkelek, és kirázom a pokrócot is. A ruhámmal nem tudok most mit kezdeni, az marad otthonra. De ezért nem fogok hazamenni, már csak azért is tovább fogok olvasni. Ha krampusznak néznek, akkor is, ha meggyullad a szén a pólómon a napsütéstől, akkor is.
Ez a nap erre van szánva és kész.
Visszaterítem a pokrócot, és rápakolom a holmikat, amiket a kirázás idejére lepakoltam a fűbe.
Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 28
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Ismeretelméleti különóra, avagy nem ismerem ezt a nőt! - Suzy és Chris   Hétf. Május 18 2015, 19:37

-Ahaa... hát... most csak elkenegetted... szürke lettél, szóval... még... hát még ne hagyd abba.
Préseli össze a száját és nézi a másikat, hogy jól leöntötte vele, de tényleg nem direkt, de már így is jobb vagy... hát nem is tudja, talán jobb, nem? Valószínű az egész csomagot el fogják használni, mire azt mondja jobb a másik mint új korában.
De mivel csak ő látja, és mivel nyújtja a másik a csomagot, hát vesz ki egy tisztát és akkurátusan törölgetni kezdi a másikat, elhasznál még jó pár darabot, a ruhát is próbálja menteni, a másik haját, ami valami mutáns korpával fertőzöttnek tűnik, de csak kikupálja, rém büszke fejet vág a végére, hogy egész jól megoldotta. az mellékes lassan, hogy ő okozta.

-Tényleg bocs amúgy... Suzy vagyok. a könyved nem lett olyan ugye?
Kár lenne érte, legalábbis ő sajnálná a könyvet. Aztán míg a másik pakol látja hogy közeledik valami nő, de elég feldúlt állapotban, ő meg térdel a fűben, ül a sarkán és reméli nem őt jönnek megenni.
-Teh... asszem valaki hozzád jön... nem vidám...
Makogja, mert valahogy... fura a nő, már innen látja, de nem úgy fura mint ő másképp fura. Hogy melyik a rosszabb vagy jobb fura, azt mindenki maga döntse el.
//Felvezettem neked Very Happy //

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Christian Archer
avatarOktató
Foglalkozás : filozófia tanár
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Ismeretelméleti különóra, avagy nem ismerem ezt a nőt! - Suzy és Chris   Hétf. Május 18 2015, 20:48

Most kezdem érteni, mért használják a szént rajzoláshoz: fog. De hogy ennyire?!
Mire a merénylőm tisztának titulál, illatosabb vagyok, mint egy pólyásbaba. A hajam itt-ott nedvesen csimbókosodik, és az pólóm hol nedvesen foltos, hogy meg szenesen.
- Hello, Suzy! Chris vagyok.
A könyvem érdekes módon megúszta. Meg is nézem jobban, mert kell benne valami különlegesnek lennie, ha tiszta maradt, de az is lehet, hogy csak hősiesen saját testemmel fedeztem.
Először nem is értem, mit akar Suzy, de felpillantva meglátok egy ... nem, nem nőt, inkább sárkányt, ahogy lángot fújva közeledik. Valamelyik diákom, akit megbuktattam? Vagy diákom anyja? Most jövök rá, hogy a szemüvegemmel is van valami, pár szemcse rákerülhetett. Így aztán nincs esélyem felismerni a hölgyet.
- Na, végre megtaláltalak, de szemét! - indít az illető vagy tíz méter távolságból, ennek megfelelő hangerővel, mire többen is újra felénk kapják a fejüket. - Hát járja ez, szó nélkül lelépsz, és ott hagysz a gyerekkel! Megcsinálni jó volt, gondoskodni meg már nem olyan buli, mi? Hogy szakadna rád az ég!
Eddigre ér oda, és megáll felettünk, terpeszben, csípőre tett kézzel, mint valami  ítélet végrehajtó, és fújtat a dühtől. Én egyenlőre nem is tudom értelmezni a helyzetet, csak nézek magam elé, mint aki zárlatot kapott. A két őrült talál meg egy rakáson rövid időközökkel egymás után azt a képzetet kelti bennem, hogy nem valami nyilvános parkban telepedtem le, hanem mondjuk egy elmegyógyintézet zárt kertjében. De hogy kerültem oda?
- És ki ez a szuka itt melletted? Most őt dugod helyettem? - fordul a nő Suzy felé.
Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 28
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Ismeretelméleti különóra, avagy nem ismerem ezt a nőt! - Suzy és Chris   Hétf. Május 25 2015, 15:09

Ahogy tudja letisztogatja, de nem egy ász benne, kicsit kapkod is, hogy a srác hamarabb szabaduljon, de ez sem egy fenomenális ötlet ami azt illeti. Mindegy is, elég sok kendő árán, de megtisztul a másik, Suzy maga elégedett is a művével.
-Chris, tök jó, volt egy Chris nevű ismerősöm, nagyon okoskodó volt, de olyan szép rézkarcokat csinált, hogy majd megszólalt, na meg tök jó hangja is volt, mindig énekelgetett, jó volt hallgatni meg nézni ahogy dolgozik, mint egy zenés videó! Te is szoktál énekelni?
Mosolyog, asszociálós valaki, szóval számára nem meglepő hogy haszontalan információk garmadájával önti el a másikat. A könyvön látja hogy megúszta, ennek külön örül, de ez a lelkesedés lohad, ahogy valami nőci közeledik, nem túl rózsás és ibolyás hangulatban.
-Hú...
Enél többre egyelőre nem telik neki a nő ripakodására, mert hát micsoda családi drámába keveredett. Bár valahogy a srácból nem nézte volna ki hogy egy ilyen nővel összeáll, lehet sokat ivott aznap. Aztán a felvetés, hogy ő lenne a jelenlegi "Chris csaja" titulus birtoklója még jobban meglepi, elképedve mutat magára.
-Én csak leöntöttem szénnel...
Jegyzi meg halkan, ártatlan, bár ennek így nincs sok értelme.
-Persze, ki hogy hívja te kis cafka! Komolyan ez a kis taknyos gimis tacskó kell neked?! Mi tetszik rajta?! Ha?! Feszesebb a melle és formásabb a segge?! Vagy jobban sz.....p? És a gyerekkel mi lesz? Etetni ki fogja? Jah hogy én! Na de miből?! Egy hím soviniszta barom állat vagy, aki csak d.gni tud és ha több eredménye is lesz a dolognak lefarcol! Annyira alávaló féreg vagy, növessz tököt és vállald a felelősséget, különben itt helyben megtépem a kis szukádat és téged is hazavonszollak te utolsó alávaló! És én még odaadtam magam neked!
Replikázza, csak úgy lamentál és rí, közben hevesen gesztikulál, majd' egy szuszra rájuk zúdítva a szóáradatot, várva, hogy a férfi elégítse ki (újfent) minden igényét. Suzy köpni nyelni nem tud kábé, mert tíz perce ismeri a másikat? Az is túlzás, elvégre csak a nevét tudja és máris kígyót békát szórnak rá, megtépéssel fenyegetik, ha nem félne attól hogy nagyobb gondot okoz, biztos Chris mögé bújna.

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Christian Archer
avatarOktató
Foglalkozás : filozófia tanár
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Ismeretelméleti különóra, avagy nem ismerem ezt a nőt! - Suzy és Chris   Hétf. Május 25 2015, 15:49

Én még továbbra sem engedtem fel teljesen, és csak pislogok, mint a partra vetett hal. Vagy az tátog? A tátogásnak még nincs értelme, mert esélyem nincs szóhoz jutni.
Egyenlőre annyit értek, hogy a hölgy pár hónapja, de biztos több, mint kilenc lefeküdt valakivel, és megesett. Az illető férfiú, aki garantáltan nem én voltam, lelépett, és most itt van egy nagyszájú anya, és egy szerencsétlen gyerek. Még nem tudom, hogy a kölök az anyja, vagy az apja miatt szánandó-e inkább, de ez most nem is érdekes. Közben elhangzik egy fenyegetés is, ami azért cselekvésre ösztönöz már. Felállok, és elhelyezkedem Suzy és a matróna közé, mint első védvonal.
- Kedves hölgyem, ha mi valaha együtt jártunk minden bizonnyal tud rólam pár adatot. Szerintem nem fog passzolni, de meghallgatnánk ... - próbálom meg a józan ész hangját érvényre juttatni.
- Te csak engem ne nevezz hölgynek!
- Elnézést, valóban túlzás volt.
- KUSS! Most én beszélek! Most rögtön szakítasz ezzel a repedt sarkú ribivel itt, és hazajössz velem szépen a gyerekedhez!
Bár a kuss-ra összerezzentem kicsit, de nem mozdulok, és nincs is szándékomban sehová se menni.
- Ne állj itt, mint a bálám szamara, mozdulj! Indulás, te szégyentelen!
- Előbb esetleg árulja már el nekünk, hogy Ön szerint hogy hívnak engem?
Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 28
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Ismeretelméleti különóra, avagy nem ismerem ezt a nőt! - Suzy és Chris   Pént. Jún. 05 2015, 23:00

Eléggé beszeppen az idegen nőtől, azt sem tudja mi van, csak azt vagy el kéne húznia a csíkot de nagyon, vagy inkább villám gyorsan, de ő nem arról híres, hogy könnyen és zökkenőmentesen húz nyúlcipőt. Mikor Chris beáll elé félve lép közelebb, teszi a kezét épphogy a vállára, ami mögül kikukucskál. Nem akarja szítani a hangulatot, de így biztonságosabb valahogy. A hölgyes túlzásra köhint kicsit, ahogy lenyel némi nevetést, nem tehet róla, már kész röhej lassan az egész.
-Azt nem lesz nehéz...
Közli csendesen a szakításra, tekintve nem járnak hopp, meg is volnának, nem? Nem?
-Mit adod az udvarias fattyat, hogy itt magázol mintha, nem tudnád ki vagyok! Próbálsz letagadni a kis kvád előtt mi? Te kétszínű vakarék!
Aztán csak összeszalad a szemöldöke, hogy milyen kérdés ez már? Suzy csak pislog és várja a választ.
-Mintha nem tudnám, ki vagy, mikor lassan a feleséged is lehetnék! Jensen, fogd be a szád és nyomás, remélem így már lódulsz, komolyan, mint a kutyáknak...
Suzy félve szólal meg, bár meglepődve.
-De ő Chris...
A nő felszívja magát újfent, Suzy az emlegetett mögé bújik kicsit jobban.
-Neked ezt mondta mi? A szomszéd cafkának meg James vagy? Kreatív mondhatom... arcátlan paraszt vagy, hogy még a neved sem vállalod fel!
Nem hagyja magát, dacos egy "hölgyemény".

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Christian Archer
avatarOktató
Foglalkozás : filozófia tanár
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Ismeretelméleti különóra, avagy nem ismerem ezt a nőt! - Suzy és Chris   Hétf. Jún. 15 2015, 11:38

A Jensen szép név, csak nem az enyém.
Nem tudom, a hölgy tud-e olvasni vagy hajlandó-e, de ettől még tehetünk egy próbát. Belenyúlok a farzsebembe, s előveszem az igazolványomat. Először Sue-nak mutatom meg, hogy engem tényleg Chrisnek hívnak, aztán a másik nő orra elé tartom az iratot, és jól figyelek rá, hogy nem vehesse el.
- Ez a valódi nevem, és soha nem használtam mást. Alig pár hete költöztem a városba, addig máshol jártam egyetemre. Ettől függetlenül, én készséggel elhiszem, asszonyom, hogy Önnek anyagi gondjai vannak, egy gyereket egyedül nevelni nehéz. Ezért most választhat két lehetőség közül: adok Önnek most ... - belepillantok a pénztárcámba - ... tíz dollárt, és elmegy szépen. A másik lehetőség, hogy Önnel tartok haza, és amint odaértünk kihívom a gyámügyet, nézzél meg, megfelelően van-e ellátva az a gyerek.
Na, most akkor fel van adva a lecke az asszonyságnak.

Ha ez egy hecc, akkor  a tíz dollárral messze túlfizettem az előadását. De nem lehet teljesen elsiklani a tény felet, hogy lehet, tényleg van egy rászoruló csecsemő a városban valahol. Persze biztos több is van, mint egy, de én ezzel az eggyel kerültem most valamilyen kapcsolatba, és noha biológiailag semmi közöm hozzá, akkor sem hagyhatom cserben. Igaz, arra sincs semmi garancia, hogy ha a nő elmarja a tíz dollárt, utána tényleg a gyerekre költi, de ez már az ő felelőssége.
Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 28
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Ismeretelméleti különóra, avagy nem ismerem ezt a nőt! - Suzy és Chris   Szomb. Jún. 20 2015, 19:26

Hallgatja a veszekedést, lassan már megszólalni sem mer, csak akkor bújik ki jobban Chris háta mögül, mikor a személyijét mutatja. Elhiszi hogy Chris amúgy, őt a kép jobban érdekli, azok mindig murisak az igazolványokon.
-Menj a fenébe...
Csak ennyit tud a nő megilletődve kinyögni, elmarja valóban a 10 dollárt és arrébb áll. De úgy fest őt is annyira meglepte, hogy nem Jensen volt azon az iraton, mint Christ, hogy így letámadták. Hátra sem néz, továbbra is paprikás hangulatban fortyog, csak immár magában. Suzy kimászik Chris háta mögül és mellé áll, vesz egy mély levegőt és kifújja.
-Nem semmi nőci volt... sűrűn gondolják, hogy meglógott apuka vagy?
Mosolyog a másikra.
-Azt hittem neked megy... harcias nő volt. Én sose tudom mit csináljak ilyenkor, olyan letaglózó ahogy replikáznak...
Pislog még párat, örül hogy Chris ilyen talpraesett pasas. Hirtelen azt is elfelejtette miért is van itt, vele, csak örül, hogy megint béke van. Legalábbis most, perpill.

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Christian Archer
avatarOktató
Foglalkozás : filozófia tanár
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Ismeretelméleti különóra, avagy nem ismerem ezt a nőt! - Suzy és Chris   Kedd Jún. 23 2015, 08:10

A tíz dollár elérte a kellő hatást, már ami a mi kettőnk nyugalmát illeti. A gyerek ... nos, az kérdéses. Suzanra pillantok.
- Nem, ez teljesen új élmény volt nekem is. Egyik felem átkozza Jensent, amiért elhagyta a gyerekét, másik felem viszont mélyen megérti, hogy nem maradt e mellett a házisárkány mellett.
Sóhajtok egyet, és körbepillantok, hogy minden rendben van-e a holmikkal. A nyugalmam romjait szemlélem. Ezt egy olvasós napnak terveztem, erre ...
De Suzanne kedves, rá nem haragszom. Mindenkivel történhetnek kisebb-nagyobb balesetek, ezt, azt hiszem, nálam jobban senki nem tudja. A személyimet és a pénztárcámat gondosan visszarakom a helyére. Aztán hirtelen olyasmit teszek, ami még engem is meglep.
- Meghívhatlak egy fagyira vagy üdítőre a nagy ijedtségre? - pillantok a szenes merénylőmre. - Nekem most jól esne valami levezetés.
Ha nekem igen, akkor talán neki is, és az eset után amúgy is érdemes lenne a park egy teljesen más részén letelepedni, itt túl sokan pillantgatnak felénk. Lehet, úgy érzik, amíg én a közelben vagyok, még bármi megtörténhet. Megértem.
Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 28
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Ismeretelméleti különóra, avagy nem ismerem ezt a nőt! - Suzy és Chris   Kedd Jún. 23 2015, 19:19

-Hát nem nehéz ambivalensen érezni magad ezek után, ez tény...
Bólogat haloványan a nő után nézve, míg az utca végén be nem fordul a sarkon, akkor visszaemeli a tekintetét Chrisre. Mosolyog is, majd kap egy kérdést, kissé meglepi, de boldogan mosolyog tovább.
-Persze! Örülnék, legalább feloldódik a görcs a gyomromban. Előbb összepiszkollak, majd miattam majdnem neked esnek... remélem nem hiszed azt, hogy bajt hozok a fejedre!
Teszi aggódva a szája elé a kezét, nem akar fekete macska kategória lenni.
-De ha szóval... ha nem gondolod ezt akkor ehetnénk egy fagyit. Ú, mi volt a legkülönlegesebb ízű amit valaha ettél?
Csillan fel a szeme, mert gyűjtögeti mit kellene megkóstolnia amit eddig még nem, hátha a másik tud valami jót mondani. Közben felkapja a cuccait, igyekszik nem átmenni karácsonyfába, hogy mindenhonnan lógjon rajta valami, tehát valahogy elrendezni magán a dolgokat. Meg ha tud segít is a másiknak összepakolni, majd mondja hogy tud erre nem messze egy nem rossz cukrászdát, oda elmehetnének, ha gondolja a másik és nem tud valami jobb helyet.

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Christian Archer
avatarOktató
Foglalkozás : filozófia tanár
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Ismeretelméleti különóra, avagy nem ismerem ezt a nőt! - Suzy és Chris   Pént. Jún. 26 2015, 09:29

- Ó, nem! Én teljesen egyedül is tudok bajt hozni a saját fejemre, nem kell hozzá segítség. - legyintek, miközben összecuccolunk.
Suzanne úgy néz ki a végére, mint egy karácsonyfa, így elkérek tőle valamit, mivel nekem csak egy hátizsákom van, meg a bicaj.
- A legfurcsább ízű? Hát nem vagyok egy nagy ínyenc fagyi ügyben, szóval talán a szegfűszeges. De általában csokit vagy vaníliát kérek, vagy mindkettőt. Neked melyik a kedvenced?
Ahogy elindulunk, ki tudja hová,  mert hagyom, hogy ő mutassa az utat nagyobb helyismerete lévén, nekem még mindig az előbbi incidens jár a fejemben.
- Tudod, a nőt nem sajnálom, de a gyereket igen. Ő nem tehet semmiről. - szólalok meg hirtelen. - S mennyi ilyen gyerek van ... - megcsóválom a  fejem, aztán elmosolyodom. - Nem egy jó téma fagyi mellé, elnézést! Szóval rajzolsz? Ez hobbi, vagy hivatás?
Nem akarok most nyomasztó témákról beszélni, ez a nap a pihenésé, ma szilárdan elhatároztam, hogy lehetőség szerint csak pozitívan állok hozzá mindenhez. A gyerekkérdést elrakom holnapra. Majd akkor rágódom rajta.
Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 28
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Ismeretelméleti különóra, avagy nem ismerem ezt a nőt! - Suzy és Chris   Vas. Jún. 28 2015, 23:23

Elcsodálkozik a másik szavain.
-Miért, te amolyan örök peches vagy?
Kérdezi meg, mert így elsőre nem mondaná meg, ki tudja. Közben összecuccol, de mivel mindent kapkodva rakott el, minden zacskókban lóg rajta. Chris van olyan kedves és felajánlja a segítségét, mosolyogva fogadja el és ad pár zacskót, hogy nála kevesebb legyen.
-Köszi, rendes vagy!
Aztán ha már fagyi kifaggatja a másikat, vajon mi volt a legérdekesebb vagy legizgalmasabb íz amit evett, hátha ad valami jó tippet neki.
-Csak így, szegfűszeges? Annak nagyon erős íze lehetett!
Kerekedik el a szeme, nem is tudja meg merné-e kóstolni, töménynek tűnik.
-A hagyományosakat én is szeretem, de ha már fagyisnál veszek fagyit általában gyümölcsöset kérek. Kifejezett kedvencem nincs, de a kókuszt szeretem például. Az amúgy is sűrű szokott lenni! De ha van nagyon csokis csoki, akkor azt is szoktam kérni, mert a tömény csoki irtóra fini! Nem?
Fecserészik, ha már kérdezik, meg még kicsit ideges, akkor valahogy megnyugtatja ha dumálhat.
-Amúgy mit olvastál? Izgi?
Hátha valami krimi vagy kalandregény, nem nézte meg míg törölgette a másikat.
-Igen, a gyerek nem... de gondolod tényleg van neki? Már csak azért mert az ilyen nők nem szokták bevállalni a 9 hónap felelősséget. De ha van neki remélem a többi rokon jobb példát mutat neki...
Húzza el picit a száját, hogy a másik az előbbi jelenet kapcsán felhozta a kis lurkót.
-Neked van gyereked?
Kérdezi, hirtelen eszébe jutott, lehet van is a másiknak.
-Is-is. Tanítom is, meg örök hobbi is. Bár én digitális grafikát oktatok, ezeket csak magamnak rajzoltam épp.
-Te mivel foglalkozol?
Nem gondolja hogy író a másik, már a könyvből kiindulva, de aztán lehet az. Hamarosan kiderül ha válaszol a másik és nem füllent valamit.  

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Christian Archer
avatarOktató
Foglalkozás : filozófia tanár
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Ismeretelméleti különóra, avagy nem ismerem ezt a nőt! - Suzy és Chris   Csüt. Júl. 02 2015, 09:47

- Nem peches vagyok, hanem figyelmetlen. Meg sok gond adódik abból is, hogy elég rossz a szemem.
Suzanne sokat csacsog, ami engem általában idegesíteni szokott, most viszont kifejezetten jól esik. Ez is része a feszültség levezetésének, hogy mindenféle semmiségek,v agy kevésbé semmiségek kerülnek szóba.
A "mit olvasol"-ra csak előhúzom Kant összes művei első kötetét, megmutatom, aztán el is rakom gyorsan.
- Egy kis ismétlés. Ez az első évem filozófiatanárként, és meg kell állapítanom, hogy a diákból tanárba való átmenet egy csomó mondatnak új értelmezést ad. Azt hiszem, ez így lenne, bármely, a polcomról választott filozófiai könyv esetében. Mondhatni a nézőpontom sok tekintetben megváltozott.
Nos, igen, ez felveti azt a kérdést is, hogy most vagyok elfogult, korábban voltam az, vagy akkor is, most is volt egy erősen torzító szemüvegem, csak másik irányba torzítottak? Valószínűleg az utóbbi az igaz.
A van-e gyerekem kérdés visszakanyarít minket megint a kínos találkozáshoz, és mikor szóra nyitom a számat, hogy nemet mondjak, úgy is marad egy pillanatig, belém vág a felismerés, hogy azért ... végül egy kínos nevetés előzi meg a választ.
- Az előbbiek fényében erre a kérdésre már nem merek határozott nemmel válaszolni. Csak annyit mondhatok, hogy ha van is, én nem tudok róla, és tőle garantáltan nincs.
Szóval digitális grafika?
- Ó? csak nem kollégák vagyunk? Digitális grafika szak a Fraces-on van! - fogok szagot azonnal.
Vissza az elejére Go down
Suzanna Crystal
avatarOktató
Életkor : 28
Foglalkozás : grafikus, festőművész, oktató
Hozzászólások száma : 298

TémanyitásTárgy: Re: Ismeretelméleti különóra, avagy nem ismerem ezt a nőt! - Suzy és Chris   Vas. Júl. 05 2015, 21:15

-Oh én nem is tudom mit csinálnék ha nem lenne jó a szemem... folyton elhagynám a szemüvegem, a kontaktlencsétől meg félnék...
Magyarázza, szóval ő megérti hogy nehéz lehet a másiknak, ha már szemüveges. A felmutatott könyvre kikerekedik a szeme, nem egy könnyed olvasmány, az már biztos. Ő azt hitte valami regény.
-Hát igen, a filozófia amúgy is olyan képlékeny dolog, elvégre arról is szól, hogyan fogadjuk be a környezetünk, ami mindig más és más, függően a lelkiállapotunktól. Szóval filozófiát oktatsz, ez nagyon izgalmasan hangzik! És Kantot tanítod? Nekem etika órán tanították, nem most volt, de kedveltem, ha nem is mindig értettem!
Mondja lelkesen, nem egyszerű témakör neki, az már egyszer biztos, de nem riad meg tőle! Aztán kérdezi a gyerekről, hogy van e neki, de a nevetés a felelet amit kap kicsit ő is kuncogásra sarkallja.
-Értem, akkor úgy veszem nincs!
Nevetgél, nem volt egyszerű eset a nőszemély, szegény Christ is elbizonytalanította, nem volt szerencsés találkozás, de hősiesen viselte annyi szent.
-De... ott tanítok. Ott van filozófia is?
Pirul el mert kicsúszott, ő ennyire nem nézte, van pár tanszék, szak, szóval könnyen megeshet, úgy fest ő is figyelmetlen.
-Veled még nem találkoztam, bár nincs sok órám. De ez nagyon izgi, akkor többet is tudunk találkozni! Jó lenne egy két ismerős arc pluszba, olyan nagy az egyetem, én meg nem ismerek senkit.
Oké, Draytonnal meg fog ismerkedni Joshua és Reeven miatt is, de... egyelőre Chris szimpatikusabb neki, ha már kollégákról van szó.

_________________


A boldogságot nem szabad halogatni, hanem meg kell ragadni!
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Ismeretelméleti különóra, avagy nem ismerem ezt a nőt! - Suzy és Chris   

Vissza az elejére Go down
 

Ismeretelméleti különóra, avagy nem ismerem ezt a nőt! - Suzy és Chris

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Opera, avagy egy rémes este a balesetin - KALANDJÁTÉK
» Az első nap! ~ Josh && Suzy
» Filozófia vizsga - Chris, Zin és Noah Joon
» The date Suzy-Quentin

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-