Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Eric A. Blake
 
Reeven Callagher
 
Claire P. Collins
 
Edgar S. Winters
 
Samuel T. Collins
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Se herceg, se fehér ló, de valakit talán megmentenek - Chris és Trin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Trinity Grenville
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Zenész, énekes
Hozzászólások száma : 86

TémanyitásTárgy: Re: Se herceg, se fehér ló, de valakit talán megmentenek - Chris és Trin   Csüt. Május 07 2015, 12:59

Jól esik Chris lelkesedése, amikor elmondja, hogy nagyon tudok, de ez nem azt jelenti, hogy el is bízom magam. Nekem a zene nem kikapcsolódás, vagy hobbi, hanem egy életstílus, az, amit szeretek csinálni, és valószínűleg nem fogom abbahagyni. Ha elfogyott a hangom, beteg vagyok, akkor kínomban is énekelek, nem számít.
Chris megfogja a kezem, ami kicsit meglep, mert eddig még tényleg úgy ismertem meg, hogy félénk, szóval ez nagy változás. Bár hamu alatt lapul a tűz - és ezt nem csak arra értjük, amire valójában értendő, így már az is elfelejthető, hogy milyen az első benyomás. Egy ember hatalmasat tud nőni a szemedben, miután megismered. Ezért próbálok nem ítélni elsőre, mert legelső percekben, órákban mindenki visszahúzódóbb. Na jó, én nem.
Leguggolok Chris elé, amikor elkezdi a poharas trükköt, és hallgatom. Milyen igaz, mindig a fontos dolgokat kell elsősorban szem előtt tartani. Bólogatok. Első helyre egyébként is mindig a barátaimat helyezem, meg a családom, szóval ha egy koncerten lennék és kapnék egy hívást, hogy a barátom kórházba került vagy segítségre van szüksége, biztos, hogy ott helyben lemondanám és inkább elfurikáznék szélsebesen, csakhogy segítsek. Ez persze attól is függ, hogy nem hülyeségről van e szó.
A sörös részen felnevetek, majd megpaskolom Chris vállát.
- Jobban nem is adhattad volna elő - tökéletes választék a sör. - De ugye tudod, hogy ezt a poharat nem adhatod így vissza? - nézek a pohárra, ami úgy néz ki most, mintha egy moslékot mixeltek volna össze benne. Sörös sár.. sársör.
- Mindegy, elintézem, Lui úgyse szól érte. Ismerd meg Luit! Kocsmáros létére olyan, mint Buddha, mellesleg jó lelki szemetesláda - felállok, a kezembe veszem a piszkos poharat, majd elindulok vele be. Megnézem, hogy a söröm rendben van e, mert ha valaki megitta, akkor eltöröm az orrát, de konstatálom, hogy úgy van, ahogy hagytam.
- Lui, itt ez a pohár. Bocs, hogy teleaggattuk, filozofáltunk - kacsintok.
- Mivel? Hogyha megtöltöd sárral, mennyi az esélye annak, hogy még tisztán iható belőle a sör? - Lui, öreg barátom... Legyintek.
- Ő itt Chris, a spanom, adj neki annyit inni, amennyi csak belédfér - nem is azt mondanám, hogy Chrisbe mennyi fér, hanem Luiba. Márpedig, ha annyit kap, akkor lehet, ki fog szédülni. Nem baj, tartom a frontot. Közben áthozom a söröm a bárpulthoz.

_________________
Vissza az elejére Go down
Christian Archer
avatarOktató
Foglalkozás : filozófia tanár
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Se herceg, se fehér ló, de valakit talán megmentenek - Chris és Trin   Csüt. Május 07 2015, 13:11

Azt én is tudom, hogy ez a szegény pohár nem rendeltetésszerűen lett használva, de valamit valamiért. Megígértem a filozófia leckét Trinnek, megkapta. A lányka megint nekiáll megvédeni engem, most éppen a bártulajtól. Vele tartok, és hagyom, hogy intézkedjen, ha már ennyire belejött. Bár lehet, nem is kellett belejönnie, ez a csak alapból, mindig ilyen.
- Hello, Lui, bocs a pohárért!
Remélem, Lui megérti, hogy egy szép hölgyet illik megfelelően szórakoztatni. Tőlem ez telik: filozófia kicsit könnyedebb csomagolásban.
Az, hogy annyi piát kapok, amennyi belém fér megrémiszt kicsit, s visszatér a gátlásosabb énem.
- Még az előzőt se ittam meg! - tiltakozom hevesen.
Ott van a tömény az asztalunknál, a kezemben a sör, mert azt sem töltöttem bele teljesen a másik pohárba. Mi kellene még ennél több?
Elég kínos lenne mondjuk négykézláb hazaérni.
Inkább elhúzok a pulttól, mielőtt Lui a kezembe nyomnak valami újabb adag alkoholt, és visszaülök az asztalunkhoz.
Vissza az elejére Go down
Trinity Grenville
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Zenész, énekes
Hozzászólások száma : 86

TémanyitásTárgy: Re: Se herceg, se fehér ló, de valakit talán megmentenek - Chris és Trin   Csüt. Május 07 2015, 19:59

Lui legyint, hogy nincs miért bocsánatot kérnie, azt a poharat jól beáztatja, meg úgy elmossa, hogy a szar is csillogni fog benne. Annyit iszok a sörömből, amennyi most egy húzásra lemegy, nem beer challenge ez most, csak félig sikerül.
- Na-na, Chris! Azt hitted, mi? - felállok, hogy utánamenjek, viszem utána a söröm, Lui meg hozza utánam a két újabb töményt. Igaz, hogy még Chris előtt ott hever szerencsétlen tömény. Elétolom.
- Nézd már, hogy sopánkodik utánad szerencsétlen. Azt mondja... igyál meg, Chriis... kérlek, Chriiis, húzz le, hadd érezzem, hogy milyen jó vagyok, finom vagyok. Chriiis. Élvezd ki minden cseppem... - közben mondom ezt úgy, mintha egy pornófilmben lennék, most körülbelül ha férfi lennék, megkívánnám magam a hangom miatt. Ez kicsit buzisan hangzott. Úgy nézem azt a poharat, ami magányosan áll ott előtte, mintha én lennék az a hármas whiskey.
- Idd! - parancs volt inkább, mint kérés, nem is tudom, miért vagyok vele ennyire erőszakos. Nem, nem vagyok erőszakos, csupán nem szeretek egyedül inni.
- Bizonyítsd, hogy férfi vagy a talpadon - mondjuk nem éppen azzal kéne bizonyítania, hogy meg bír inni egy töményt, de más lehetősége éppen most nincs. Akadna, deee... köhm. Na.
- Nyugi, nem engedem, hogy leidd magad teljesen, tényleg. Nem fogsz itt kutyapózban csatangolni - mert akkor kötnék rá egy pórázt, haha.

_________________
Vissza az elejére Go down
Christian Archer
avatarOktató
Foglalkozás : filozófia tanár
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Se herceg, se fehér ló, de valakit talán megmentenek - Chris és Trin   Csüt. Május 07 2015, 21:05

Ezt nem fogom megúszni egy masszív ivászat nélkül, már látom. Leroskadok a székemre, és szusszanok egy nagyot. Ideje félretenni a gátlásaim egy részét, legalábbis ma estére, mert azzal csak a saját meg Trin hangulatát fogom elrontani. Persze ez nem megy csak úgy parancsszóra viszont a legjobb "oldószer" éppen ott figyel előttem. Trin szövegén azért pia nélkül is tudok egy jót vigyorogni.
- Ha az a célod, hogy ne a piát kívánjam meg, hanem valami egészen mást, akkor csak rajta!
Tudok én is sikamlós megjegyzéseket tenni, csak ritkán engedem meg magamnak ezt a luxust. Aztán ahogy Trin rám parancsol, attól szabályszerűen összerezzenek.
- Jól van, na, iszom már, iszom!
Azzal lehajtom az egészet egyszerre, és visszateszem az üres poharat. Na, és akkor most én férfibb vagyok? Egy szemrehányó pillantást vetek a lányra, amiért ezt a két dolgot összeköti, aztán közben ő van rokonságban a kefekötővel, nem én.
Az ital jólesően égeti a torkomat, és hálát adok magamnak az elhatározásért, hogy egybe gurítottam le, így nem érintkezett a felrepedt számmal sem.
Trinre nézek, hogy mi lesz a kiképzés következő lépése.
Vissza az elejére Go down
Trinity Grenville
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Zenész, énekes
Hozzászólások száma : 86

TémanyitásTárgy: Re: Se herceg, se fehér ló, de valakit talán megmentenek - Chris és Trin   Csüt. Május 07 2015, 21:27

Sűrűn pislogok rá, mert nem tudom, miről beszél. Csak az volt a célom, hogy a piát kívánja meg, ne engem. Szóval nézek rá, mint maci a málnásra... nem, az túl erős jelző, mert még véletlenül megnyalnám, mint a fagyit, és képes vagyok arra, hogy igenis vízionáljak - túl erős a fantáziám. Észreveszem azért az ő gonosz pillantását is, amit azért kapok, mert nagyon rátukmáltam az italra.
- Öh... miért lenne olyasmi a célom, hogy rámkattanj? - most komolyan térjek rá az intimebb kérdezz-felelekre? Ha nagyon felöntök a garatra, akkor képes vagyok bármit megkérdezni... jó, így is, de azért diszkrétebb vagyok most, mintha lenne bennem már egy fél üveg whiskey.
- Megkérdezem: mikor voltál te utoljára nővel, ha már ilyeneket mondasz? - és megkérdeztem! A továbbiakban nem hiszem, hogy lesz rá lehetőségem, egyrészt, mert Chris olyan, másrészt meg én is olyan vagyok, nem szeretem firtatni mások magánéletét.
- Játszunk egy olyan játékot, aminek a neve "Én még soha". A lényege, hogy olyat kell állítanod, amit még soha nem tettél meg. Ha más megtette már, amit te nem, akkor az iszik. Például, ha azt mondom hogy "Soha nem játszottam barbie babákkal" és te igen, akkor iszol. Minden mondat ezzel kezdődjön, hogy "Én még soha". Benne vagy? Naná, hogy benne vagy - ez egy jó ismerkedős játék és legalább elütjük vele az időt. Meg lehet, hogy nevetünk is rajta egy jót.

_________________
Vissza az elejére Go down
Christian Archer
avatarOktató
Foglalkozás : filozófia tanár
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Se herceg, se fehér ló, de valakit talán megmentenek - Chris és Trin   Csüt. Május 07 2015, 21:39

Igen, mért is lenne az a célja... Ez egy igen pontos kérdés.
- Éppen azért mondtam, mert úgy vélem, hogy nem ez a célod. - feleltem halál nyugodtan. Tessék kivágtam magam, legalábbis remélem. A témát meg jobb, ha ejtjük. Trin azonban nem így gondolja.
Éppen belekortyolnék a sörbe, amikor felteszi a következő kérdést, és ettől majdnem kiköpöm a kortyot, ami a számban van. Hát ismerkedünk, ismerkedünk, meglehetősen nagy léptekkel.
Erre most tényleg válaszolnom kell? Nem, semmit sem kell, de Trin azért eléggé határozottan tudja átvinni az akaratát.
Szerencsére hamar témát vált, és felvezet egy játékot. Feszülten figyelem a szabályokat, és belegondoltam, hogy mennyire különböző az életvitelünk.
- Így elég sokat fogunk inni. - állapítom meg tárgyilagosan. - Na, jó, akkor én még soha nem énekeltem színpadon.
Ez galád dolog volt, mivel az előbb tapsoltam neki, szóval ő már tudom, hogy megtette. Persze most visszakaphatom, hogy "még soha nem tartottam filozófiaórát". Már most tudnék legalább öt olyan dolgot, amivel még megitathatom, csak nem tudom, hogy fogunk hazajutni, ha ő is.
Vissza az elejére Go down
Trinity Grenville
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Zenész, énekes
Hozzászólások száma : 86

TémanyitásTárgy: Re: Se herceg, se fehér ló, de valakit talán megmentenek - Chris és Trin   Csüt. Május 07 2015, 21:53

- Mivel már ittam, ezért nem hiszem, hogy vezetni fogok, de majd megoldom - igen, a kocsit jobban féltem a seggemnél, szóval majd valakit felhívok, hogy ha lenne szíves, jöjjön el, és indítsa be a kocsimat, és vigyen haza mindkettőnket.
És még azt is elkerüli, hogy válaszoljon a kérdésemre. Pfahh. Úgysem hagyom annyiban!
- Nem biztos, mert lehet, hogy van bennünk valami közös - még nem tudom, hogy mi, de ezzel biztos rájövünk valamire, amit még eddig nem tudtunk. Az első telibevág, ugyanis igen, már énekeltem színpadon, nem is egyszer. Nem ez volt az első alkalom. Mielőtt innék, előtte felállok, hogy elkérjem Luitól az egyik üveg töményt, lehetőleg valami gyengébbet, ami hasonló lefolyású, mint a víz... tehát ütni is csak annyira üt, mint a víz. Ezek általában a császáros cuccok. Öntök a poharamba, majd felhajtom.
- Egyébként sörrel is lehet, hogy egy kortyot iszol... na nem, mivel a sör gyengébb, mint a tömény, ezért öt korty minimum - tisztázom még a szabályokat. Tudom, hogy Chris talán nehezebben bírja, mint én, szóval engedékeny leszek.
- Én még soha nem maradtam alul egy verekedésben - eddig legalábbis, de fordulhat a kocka. Közben próbálom fenntartani a beszélgetést is, és nem csak a játékot folytatni.

_________________
Vissza az elejére Go down
Christian Archer
avatarOktató
Foglalkozás : filozófia tanár
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Se herceg, se fehér ló, de valakit talán megmentenek - Chris és Trin   Csüt. Május 07 2015, 22:07

Amikor az asztalhoz kerül az egész üveg tömény, akkor egy aggódó pillantást vetek rá. Nyugtázom, hogy lehet sörrel is teljesíteni a kvótát, de azt azért csalásnak tartanám, úgyhogy inkább én is töltök magamnak az üvegből. A kijelentés várhatóan talál, nem is reménykedtem, hogy megúszom az ivást.
- Gratulálok! - mosolyodom el, és mielőtt kiiszom, Trinre emelem a poharamat.
Aztán leteszem, és elgondolkodom, mit is mondhatnék. Persze vannak nyilvánvaló poénok, amit el lehet sütni, de az olcsó lenne.
- Még soha nem ittam versenyt senkivel ... - megakadok - mármint eddig. - teszem hozzá elvigyorodva.
Most valami ilyesmi történik, de persze előre borítékolni tudnám az eredményt, hogy ki bírja jobban.
Mivel Trinen van a mondás sora, becsületesen töltök is magamnak megint. Közben megpróbálom valahogy megsaccolni, hogy mennyi az a mennyiség, aminél feltétlenül le kell állnom. Persze ahhoz, hogy ezt be tudjam tartani, meg kell jegyeznem, hogy hányadik pohárnál tartok. Most még megy... most ... még ...
Vissza az elejére Go down
Trinity Grenville
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Zenész, énekes
Hozzászólások száma : 86

TémanyitásTárgy: Re: Se herceg, se fehér ló, de valakit talán megmentenek - Chris és Trin   Csüt. Május 07 2015, 22:23

- Köszönöm - vigyorodok el. Még nem volt méltó ellenfelem, de ha egyszer méltó ellenfelemre akadnék, belehabarodnék, mint vak tehén a sünbe. Azonban az attól is függ, hogy nem e valami rohadék szemétláda strici.
- Bár még nem néztem a határokat, hogy mennyire bírom. Egyszer szívesen elveretném magam - na, ez kicsit szadon hangzott, de úgy értettem, hogy szívesen alulmaradnék egy meccsben. Jézus, ez majdnem olyan, mintha nekem egy olyan kemény férfi kéne, aki aláz. Nem... szó sincs erről. Legyen olyan humoros, mint én, tudjon engem megállítani, tudjon nemet mondani akkor is, ha én azt mondom, hogy márpedig igen, szóval határozottan lépjen fel. Túl sok a kikötés... vagy túl sok a férfi, akinek a lába között p*nci van.
Most nem tudom, hogy erre innom kellene e vagy sem. Ha arra céloz, hogy ilyet játszani valakivel, akkor máris emelem a poharam, hogy egy újabbat igyak. Hála az égnek nem kottyan meg, és nem tudom, hogy meddig bírom én is. Az a lényeg, hogy általában érzem, ha már elég és nem lesz szükségem többre, meg kell állnom, különben baj lesz. De mint említettem, volt már alkalom, hogy simán felültem a hullámvasútra alkohollal a gyomromban, és mindenki megúszta anélkül, hogy beterítette volna a szenny... még én is. Aztán persze szaladnom kellett koffeinért, hogy ténylegesen ne legyen semmi bajom. Olyan hülye a szervezetem. Másoknak, ha részegek, akkor pihenniük kell meg kihányni magukat, nekem meg koffeinre... érdekes.
- Még soha nem hánytam alkoholtól - kezdetnek. Nem mondta senki sem, hogy muszáj olyat mondani, amitől a másik iszik. Lehet, hogy még ő se volt ezzel így, szóval... adok neki lehetőségeket.

_________________
Vissza az elejére Go down
Christian Archer
avatarOktató
Foglalkozás : filozófia tanár
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Se herceg, se fehér ló, de valakit talán megmentenek - Chris és Trin   Csüt. Május 07 2015, 22:47

Ha Trin azt hiszi, hogy ezen a kijelentésén meglepődöm, akkor ő fog meglepődni.
- Ha végül találsz valakit, aki jobb nálad, ne ereszd el mert tőle tanulhatod a legtöbbet, még ha a leckék fájdalmasak is lehetnek! - bólintok egyetértésem jeléül.
Trin következő kijelentésén elvigyorodom.
- Pech, mart még én sem. Annyit még soha nem ittam. Te leszel az, aki elindítasz engem a züllés útján.
Akkor ez a pohár most marad, és nem kell újratöltenem.
Akkor most én jövök, és ha Trin a bunyós tudományával villog, akkor én meg a tanulmányaimmal.
- Még soha nem UV-ztam.
Feltehetőleg már nem is fogok, mivel befejeztem a tanulmányaimat, de ez lényegtelen, mert ettől még amit mondtam igaz. Persze, lehet, hogy Trint sem kaszálták el soha.
Viszont nálam érzem, kezd beállni valami ködszerű állapot. Nem, nem vagyok részeg, csak "lemerülnek a telepek", magyarán kezdek nagyon elfáradni. Mintha a fejem is fájna kicsit, de ez még csak tompa sajgás. e zavar, hogy ennyire hangos a hely, ahol vagyunk, jobb szeretnék csendet magam köré. A játék azonban tetszik, így nem szólok arról, mit is érzek.
Vissza az elejére Go down
Trinity Grenville
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Zenész, énekes
Hozzászólások száma : 86

TémanyitásTárgy: Re: Se herceg, se fehér ló, de valakit talán megmentenek - Chris és Trin   Csüt. Május 07 2015, 22:58

- Nem is fogom, amiatt ne aggódj - mosolyodom el. Azért egész szépen el lehet beszélgetni Chris-szel, ha nem vesszük figyelembe, hogy olyanok vagyunk, mint a mágnes két vége... de szokás mondani, hogy észak nem létezik dél nélkül, szóval az egyiknek ki kell egészítenie a másikat. Ami nincs meg bennem, az ott van Chriszben, és ami nincs meg benne, megvan bennem. Ez is olyan, mintha most össze akarnám magunkat boronálni, pedig nem. Mindenkivel így vagyok, hasonlítgatom magam, viszont azt már nem szeretem, ha más teszi meg a hasonlítgatásokat rólam.
Az UV-ra nem ittam.
- Hahh, pech! Gratulálok a tehetségedhez, valamiben mindenki jó, nincs olyan, hogy nem. Viszont nekem sem kellett, idő előtt otthagytam a sulit anyám halála miatt - nem bírtam volna végigcsinálni, nagyon anyás voltam. Azóta, mivel csak apám van, muszáj őt pátyolgatnom. És a legrosszabb az egészben, hogy testvérem sincs... egy darab se. Ezért van az, hogyha fiúkkal vagyok, legtöbbjükben inkább kistesót, vagy nagybátyót látok, mintsem egy lehetséges szerelmet.
- Még soha nem szeretkeztem nyilvános helyen - ki tudja, mit tapintok ezzel, de most visszahozom az intim kérdéseket... már ha ezek egyáltalán kérdések. Na, tuti, hogy erre ő sem fog inni, de nagyon meglepődnék, ha igen.

_________________
Vissza az elejére Go down
Christian Archer
avatarOktató
Foglalkozás : filozófia tanár
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Se herceg, se fehér ló, de valakit talán megmentenek - Chris és Trin   Csüt. Május 07 2015, 23:16

Jaj, nem akartam ilyen szomorú téma felé evickélni, mint az édesanyja halála. De mire megbánhatnám, hogy felhoztam, Trin már túl is lendül rajta.
A mondatra pia nélkül is nyelek egyet.
- Öhm... khmmm ... attól függ, mi számít nyilvános helynek ... - szisszenve szívom be a levegőt, és (noha ebből a tapaszok és foltok miatt nem sok látszik) mintha pár árnyalatot vörösödtem is volna. - Nem, én most sem iszom.
Na, most gyorsan ki kell találni a következő mondatot, mielőtt rákérdez, hogy mit is műveltem. Próbálom az agyamat nagyobb fordulatszámra kapcsolni, de szinte hallom, ahogy nyikorognak a fogaskerekek.
- Én még soha ... - nagy szünet - soha ... azt hiszem soha nem voltam ennyire zavarban. - nevetem el magam kínomban. - Bocs! Ez nem feladat volt. Na, szóval ... én még soha nem voltam a Grand Canonban.
Ez most onnan jutott az eszembe, hogy nyárra tervezek egy ilyen kirándulást. Kellően terelős, szinte már kínosan átlátszóan, de ennyi telt tőlem.
Vissza az elejére Go down
Trinity Grenville
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Zenész, énekes
Hozzászólások száma : 86

TémanyitásTárgy: Re: Se herceg, se fehér ló, de valakit talán megmentenek - Chris és Trin   Csüt. Május 07 2015, 23:36

Előrehajolok, nem hallok rendesen. Vagyis hallok rendesen, de ez a kifejezése annyira meglepett, hogy muszáj volt előrehajolnom. Ha tehetném, most felmásznék az asztalra is, hogy a fülem közvetlenül Chris szája előtt legyen, hogy a legapróbb suttogásokat is halljam. Nem iszik... de azért elgondolkodott.
- Na, ne bassz! - hagyom itt egy kicsit, mert azonnal zavarba jön.
- Tetszik, mikor zavarba jössz, szóval többször hozlak zavarba - mosolygok rá, és kacsintok is egyet, ez az egész csak egy játék, nem komoly. Iszok, mert én már voltam ott.
- Szép hely, el kell oda menned egyszer. Csak el ne tévedj, mert ha ottragadsz, olyan tud lenni, mint egy labirintus. Hatalmas - bólogatok.
- Na szóval... mi is volt ez az előbbi kirohanásod, hogy mi számít nyilvános helynek? - érdekel... nagyon... és addig nem fogom abbahagyni a kérdezősködést, amíg nem kapok rá egy értelmes választ. Tehát semmiképp sem bújhat ki alóla. Addig nem is mondom, hogy mit nem csináltam soha.

_________________
Vissza az elejére Go down
Christian Archer
avatarOktató
Foglalkozás : filozófia tanár
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Se herceg, se fehér ló, de valakit talán megmentenek - Chris és Trin   Csüt. Május 07 2015, 23:41

Aj, sejtettem, hogy ezen fennakadunk.
- Nos, csak egy filozófiai probléma, hogy mi nyilvános hely, és mi nem. De végül arra a következtetésre jutottam, hogy igen.
Na, ez eléggé béna lett. Nehéz nem mondani semmit a kérdésre.
- Nem akarod inkább folytatni a játékot? Még alig ittunk ...
Én az iszákos. Annyit még biztos nem ittam, hogy erről beszéljek. Ahhoz azért több kell.
Trin már majdnem az asztalon jár, és amilyen kis szabadelvű, lehet, tényleg felmászik rá.
- Khmmm... meleg van itt ...
Ha lenne rajtam nyakkendő, akkor most meglazítanám, de egy pólóval mit kezd az ember? Segítség!
Vissza az elejére Go down
Trinity Grenville
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Zenész, énekes
Hozzászólások száma : 86

TémanyitásTárgy: Re: Se herceg, se fehér ló, de valakit talán megmentenek - Chris és Trin   Csüt. Május 07 2015, 23:49

Elkerekedik a szemem.
- Igen?! - Jézusatyaúristen, az igazságos drága Szent Krisztusra! Nem vagyok hívő... de ez most magamban ki kellett mondanom. Akkor ezért nem ivott, mert szeretkezett nyilvános helyen. Kíváncsi vagyok, tudni akarom! Megint sűrűn pislogok azzal a meglepett nagy szemeimmel - egyébként is azt mondják, hogy sokan nem tudnak ellenállni a mély, tengerkék színű szemeimnek, amiben úgy el lehet veszni, mint a csillagokban.
- Dehogy ittál, dehogy ittál - legyintek, nem kell itt terelni a szót, mert most nem fogok hajlani rá.
- Te kis sunyi, tudod, hogy huncut vagy? - ilyet se mondtam senkinek, de elkezdtem nevetni.. már megint.
- Hozzád képest akkor egy szentlélek vagyok! Hol történt, mikor? - a mesére emelem is a poharam, hogy igyak a sörből, és úgy nézek rá a pohár mögül. Lesek... minden mozdulatot. Azt is, ahogyan mondja, hogy kezd meleg lenni.
- Hát, barátom, öltözz le, engem nem zavar - ebben a helyzetben most semmi sem zavarna, akár szaladgálhat előttem félpucéron és kevesebb ruhával, lehet, hogy meg se látnám, hogy van rajta valami vagy nincs.

_________________
Vissza az elejére Go down
Christian Archer
avatarOktató
Foglalkozás : filozófia tanár
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Se herceg, se fehér ló, de valakit talán megmentenek - Chris és Trin   Pént. Május 08 2015, 00:00

Jaj, nekem!
Annyira kedves lány, jó vele lenni, és most akkor sértsem meg azzal, hogy ennyire még nem ismerjük egymást? De tényleg nem ismerem. Most adjam ki az egyik legpikánsabb titkomat? És ha továbbmeséli? Mi lesz a tekintélyemmel?
- Szóval ... az első lánnyal akivel jártam ... nagy volt a szerelem vagy inkább tomboltak a hormonjaink, én meg nyáron dolgoztam, bejött meglátogatni, és ... na, szóval akkor.
Elég nehezen nyögök ki még ennyit is, és most én vagyok az, aki a sörébe menekül.
Munkahelyen, munkaidőben. Már így is éppen eleget tud. Igaz, fiatal voltam, most már nem lennék ennyire begőzölve.
Még mindig érzem, hogy vörös vagyok.
- Nem kaphatnék kegyelmet? - nézek rá igen kérlelő tekintettel.
Ma eléggé kiléptem a komfortzónámból, vagyis kitaszajtottak még a mozinál, és azóta se jutottam vissza. Jó volt ez a sörözős-piálós este, de kezd nekem sok lenni.
- Szívesen vagyok veled, de nem mehetnénk el mondjuk ... sétálni? Nekem kezd hangos lenni ez a hely.
Meg zsúfolt és kicsit büdös is.
Vissza az elejére Go down
Trinity Grenville
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Zenész, énekes
Hozzászólások száma : 86

TémanyitásTárgy: Re: Se herceg, se fehér ló, de valakit talán megmentenek - Chris és Trin   Pént. Május 08 2015, 00:29

Elismerően bólintok. Ilyen velem még az ég világon nem történt. Munkahelyen... munkahely az nekem egyenlő a színpaddal, kulisszák, függöny mögött maximum. Függöny mögött! Erre beüt valami, de nagyon, mert egy kicsit merev leszek, mint a... igen, és meg se hallom azt a kérdést, hogy kegyelmet. De aztán persze visszaemlékszem arra, hogy kérdezett tőlem valamit, és bólintok, ám legyen, megkapja.
- Nyugi, nem adom tovább senkinek. Amit Trinnel beszélsz, Trinben marad - amit Trinnek adsz, Trinnél marad, amit Trinbe raksz, az is... mármint kaja, meg innivaló.
- Szívesen vagy velem? Remek! Én is magammal - haha, hülye vicc volt, és kicsit egoista is, de az embernek kell, hogy legyen egy kis alteregója. - Én is veled - felállok, majd visszaviszem Luinak a piát, előtte még elfogyasztom a maradékot, ami a poharamban maradt.
- Menjünk sétálni - beadom magam, de csakmert nekem is kezd megártani ez a zaj. Normális esetben egyedül vagyok itt, de csak beszélgetésekre, ha pedig nem egyedül vagyok, akkor a bandával, és más haverjaimmal.
- Habár a szívesen vagyok veled után a de olyan furán hangzott. Mintha azt mondanád, hogy sok belőlem - lehet, hogy a pia kezd hatni és azért mondok ki ilyen dolgokat, de megsértődnék nagyon, ha azt mondaná, hogy igen, kicsit sok vagyok.
- Akkor nem fogsz leöltözni? - igen, tuti a pia. Gyorsan váltogatom itt a témát.

_________________
Vissza az elejére Go down
Christian Archer
avatarOktató
Foglalkozás : filozófia tanár
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Se herceg, se fehér ló, de valakit talán megmentenek - Chris és Trin   Pént. Május 08 2015, 00:41

Szóval tényleg megyünk. Ez jó. Se zaj, se pia. Egyenlőre erre tudok csak gondolni, és amilyen gyorsan csak lehet, kikeveredem innen. Persze nem Trin nélkül, hanem vele együtt, de miattam egy másodperccel sem maradunk benn tovább. Amikor a zene már csak távoli nesz, akkor szólalok meg újra.
- Nem akartalak megbántani. Nem belőled volt sok, csak ebből a fajta szórakozásból.
Azt, hogy vetkőzzek neki inkább meg se hallom, nemhogy lereagáljam.
Trin kezd nagyon közvetlen lenni. Ő kicsit többet ivott, mint én, de nem sokkal. Nem szédülök, nem forog a gyomrom, egyáltalán nem érzem, hogy ittam volna, de biztos valamiben megnyilvánul.
Nagyon elcsendesedtem. Furcsa állapot ez így. Az emlék teszi, meg az, hogy elmondtam. Annak idején utána napokig attól tartottam, hogy valahogy megtudják, mert akkor biztos kirúgnak. Aztán ez nem történt meg, és én meg nem beszéltem erről a kalandról senkinek mostanáig. És most kiadtam magam. Az mindegy, hogy régen volt, majd tíz éve, nem ez számít. Olyan bizonytalan érzés, mintha védtelen lennék.
- Mit szoktál csinálni szórakozásképpen, ha épp nem Luinál lógsz?
Vissza az elejére Go down
Trinity Grenville
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Zenész, énekes
Hozzászólások száma : 86

TémanyitásTárgy: Re: Se herceg, se fehér ló, de valakit talán megmentenek - Chris és Trin   Pént. Május 08 2015, 14:18

Legyintek. Tudom, hogy úgy értette, hogy nem belőlem volt sok, meg azt is, hogy neki már ez a hely sok, nem hozzá való, mert nagyhelyeken a kisemberek eltévednek. Legalábbis az olyan kisemberek, akik nincsenek hozzászokva a Lui-féle ivászatokhoz. 
Nem, nem ittam annyit, hogy bármiféle bajom legyen, egyszerűen közvetlenebb vagyok tőle, de szerintem nekem ehhez nem kell alkohol, csak minimális idő, éjszakánként egyébként is aktívabb az életem, mint nappal. Éjszakai bagoly vagyok, van ez úgy, hogy fent vagyok hajnalokig, alszok négy órát, és bőven elég, mert addigra már átléptem azt a bizonyos holtpontot, amikor már mindegy, hogy mit csinálok, mert ne leszek hulla. Egyébként is a sok koffein segít nekem ebben, hogy ne kelljen mondjuk az utca kellős közepén kifeküdnöm, abban az esetben egy kis szellő elég lenne, s úgy meghajolnék, mint a gyenge harmatos fűszál.
- A napi 24 órámat úgy kell elképzelned, hogy reggel korán kelek, legkésőbb hétkor. Megfelelő koffeinadag után elindulok a kondiba, edzek. Ezt persze heti két alkalommal nem játszom el, de helyette elmegyek olyan edzésekre, mint a karate, érted, hogy az önvédelem meglegyen. Mivel apám rendőr, és lányos apuka, ezért attól félt, hogy elkaphatnak, megerőszakolhatnak, akkor tudjak valamennyire vigyázni magamra, feltartani a bűnözőket. Aztán naphosszat csak a barátaimmal töltök, zenélgetünk, utazgatunk. Imádok utazni, főleg a mediterrán területekre, ahol extrémebb helyzetek alakulnak ki, mint a hegymászás, szörf. Voltam már dzsungeltúrán, csak nagyon kell vigyázni a mérges dolgokkal. A zenekarom egyik tagja majdnem megevett egy mérges bogyót, még épp időben vettem észre. Mivel édesanyám tengerbiológus volt, nem csak a vízi világ élőlényeihez értett, pár dolgot eltanultam tőle és érdekelt is, szóval... amolyan túlélő vagyok, a női Bear Grylls. Különben szoktam random bulikat is tartani odahaza, a társaság szuperül érzi magát - naja, mert van medence és azért, mert nem olyan bulikat tartok, amik laposak... tartunk élő koncerteket, mindent feldíszítünk, koktél, jelmezek, szóval nem az a slampos.
- És te? Gondolom nem filozofálsz a nap 24 órájában, neked is kell lazulnod valamikor - feltételezem.

_________________
Vissza az elejére Go down
Christian Archer
avatarOktató
Foglalkozás : filozófia tanár
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Se herceg, se fehér ló, de valakit talán megmentenek - Chris és Trin   Pént. Május 08 2015, 15:48

Trin egy energiabomba. Ezt eddig is tudtam, de a beszámoló után csendben megállapítom, hogy a bomba méretét alábecsültem.
- Az én életem ennél sokkal csendesebb, de gondolom, ezzel nem árultam el nagy titkot. Mivel csak pár hete érkeztem a városba, és ez az első komoly, állandó munkahelyem, még nem beszélhetek arról, hogy mit hogyan szoktam csinálni. Még alkalmazkodom, keresem a megfelelő időbeosztást. Ha nem köt le a munkám, akkor olvasok, felfedezem a várost, vagy edzek. Én nem járok el sehová, otthon van súlyzó, meg az ember önmagában is végezhet erősítő gyakorlatokat. Ha mégis szabadban akarok edzeni, akkor biciklizni megyek el. Szeretek moziba járni, de nem a kasszasikerekre elsősorban. Sokat hallgatok zenét, eljárok komolyzenei koncertekre. Nem azért azokra, mert csak a komolyzenét szeretem, hanem mert ott szépen, székekben ül a közönség és nincs tülekedés. Ha leverik a szemüvegem, vagy kiesik a kontaktlencsém egy ilyen vadabb koncerten, akkor nekem annyi, a kijáratot nem találom meg, szóval ezeket kerülöm.
Elhallgatok, gondolkodom, mit mondhatnék még, de tényleg jelenleg nagyjából ennyi az életem. Azt nem zárom ki, hogy itt fog rá rakódni több is idővel, de még nem látom, hogy mi. A beszámolóban nincsen szó társaságról, tényleg most egy kicsit magányos vagyok, de majd ez is alakul, ahogy megvetem itt a lábam.
Vissza az elejére Go down
Trinity Grenville
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Zenész, énekes
Hozzászólások száma : 86

TémanyitásTárgy: Re: Se herceg, se fehér ló, de valakit talán megmentenek - Chris és Trin   Pént. Május 08 2015, 16:59

Ahogy végighallgatom, tényleg nem lehet valami érdekes élete, legalábbis hozzámképest mindez nagyon unalmasnak tűnne. Nem tudnám minden napomat azzal tölteni, hogy tanítsak, otthon eddzek, moziba járjak, meg sétáljak csak úgy felderítve a várost, mert azt nagyjából már ismerem. Ha megmondják, hova kell kocsikáznom, akkor nagyjából tudom, hogy merre menjek. Kész lexikon vagyok. Persze nem minden ember lehet olyan, mint én, hogy extrém életmódot él, mert sokan vagy lusták hozzá, vagy egyáltalán nem engedhetik meg maguknak. Persze tenni is kell érte, hogy legyen rá, azért egy tanári állással én sem elégednék meg. De szerintem a gyerekek sem... szeretem őket, nincs velük bajom, de ha oktatásra kerül a sor, akkor szanaszét feszítenék az idegeimet, de velem csak rosszul járnának, mert én jobban meghúznám őket annyira, hogy megmukkanni nem mernének.
- Edzés? - teszem fel a kérdést, de nem is értem miért, csak felcsillan a szemem a szó hallatán.
- Van kedved eljönni hozzám? Ne érts félre, nem olyasmira invitállak. Megmutatom neked, mi az, hogy edzés - jaj, szegény. Ha holnap suli lenne, biztos fáradt végtagokkal és izomlázzal menne be a suliba, de csinálnék neki legalább hat kockát, ha eddig még nincs. Még azt kell kitalálni valahogy, hogyha eljön hozzám, hogy viszem haza... ja, igen, hívok segítséget. Ura vagyok a helyzetnek!

_________________
Vissza az elejére Go down
Christian Archer
avatarOktató
Foglalkozás : filozófia tanár
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Se herceg, se fehér ló, de valakit talán megmentenek - Chris és Trin   Pént. Május 08 2015, 17:10

Jaj, nekem, megint kiejtetem a számon valamit, amit nem kellett volna. Illetve .. a jó ég tudja. Párban edzeni sokkal jobb, mint egyedül, és csak a gépeket meg a tömeget nem szeretem. Csak hát éjszaka közepe felé jár. Most fogunk edzeni? Számomra ez eléggé formabontó ötlet, de Trinnek úgy tűnik nem. Az idő nem szorít, éppen edzhetnénk is, de az előbb még eléggé kornyadoztam, álmos voltam. Most, a friss levegőn jobb, de attól még tudom, hogy fáradt vagyok, csak most éppen nem érzem. Viszont az is igaz, hogy ez csak nagyon kis részben fizikai fáradtság, sokkal inkább nyúzottság.
- Rendben. - felelem hát.
Ma rábíztam magam erre a lányra, és már nem fordulok vissza, nem futamodok meg. Az biztos, hogy rengeteg új élménnyel leszek gazdagabb, mire elválunk egymástól.
- De remélem, nem akarsz most Te elverni, ha már egyszer megmentettél!
Ugye edzés fogalmán mindenki mást ért. Én soha nem barátkoztam egyetlen küzdősporttal sem, úgyhogy ezen a téren mérföldes hátrányaim vannak.
Vissza az elejére Go down
Trinity Grenville
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Zenész, énekes
Hozzászólások száma : 86

TémanyitásTárgy: Re: Se herceg, se fehér ló, de valakit talán megmentenek - Chris és Trin   Pént. Május 08 2015, 22:27

Nevetésben török ki, szerintem ha lenne valami a számban, már rég kiköptem volna. Legyintek közben. De hülye ez a srác!
- Háhá! Dehogy verlek, úgy nézek én ki, mint aki el akar verni? - még tovább kell kacagnom. Kisebb edzésre gondoltam, semmi hűhó. Szerencsére Luihoz én közelebb lakok, mint Chris, mert Lui kocsmája nem éppen a belvárosban helyezkedik el, és én sem éppen a belvárosban lakom. Nagyon nem szeretem ezt a zsúfoltságot, csakis azok környezetében szeretek lenni, akiket ismerek, vagy ahol engem ismernek. Bár az utóbbit nem nehéz.


Talán egy óra séta után eljutunk a házam közelébe - nem apámhoz megyek, mert ott is élek közben -, ugyebár saját házam van. Chris észreveheti, hogy itt nincs nagy nyüzsgés, sőt normális házak vannak, talán kicsivel gazdagabb ez a negyed, mint bárhol máshol.
- Nos, üdvözöllek az én otthonomban! - lépek be a házba. Azért egész jó kis védelmi rendszerrel vagyok ellátva, mert nem szeretném, ha csak úgy betörnének hozzám. Nem mintha sok holmit vihetnének el tőlem. A nappaliba lépve észreveheti, hogy személyem ellenére szeretem az antik dolgokat, és elég nagy becsben tartom őket, csakmert szeretek utazgatni és mindenhonnan begyűjtök valamit. Nagyobb értéket látok bennük, mint egy gyémántban. Általában szeretek a feng shui szerint berendezkedni, nyugodtabbnak érzem magam tőle.
Nem is zavartatom magam, Chris előtt simán leveszem a pólóm, hogy átvegyek magamra egy atlétát, de mielőtt ezt megtenném, megállok vele szemben, hogy megmutassam nőies izmaimat.
- Na szóval, én így edzek - mutatok a hasamra. - Nyomd csak meg nyugodtan - ha megteszi, akkor érezheti, hogy jó kemény a hasam, el is mehetnék edzőnek. Ezt teszi a sok torna. Az persze meg sem fordul a fejemben, hogy okozhatok neki egy orrvérzést azzal, hogy melltartóban állok itt előtte, de aztán igyekszem is felvenni az atlétát. Ha már itt tartunk, a hátsómat is sokan megnézik, mert akik edzenek, azoknak jó.

_________________
Vissza az elejére Go down
Christian Archer
avatarOktató
Foglalkozás : filozófia tanár
Hozzászólások száma : 93

TémanyitásTárgy: Re: Se herceg, se fehér ló, de valakit talán megmentenek - Chris és Trin   Szomb. Május 09 2015, 12:00

Trin olyan felszabadultan tud nevetni, pedig ez azért nem is volt olyan egetverően jó poén. De lehet, csak elképzelte, hogy milyen lenne, ha kicsit meggyepálna.
Hamar megérkezünk, hozzá, és nekem rendesen tátva marad a szám.
- Azta! Hu, az anyja! - csúszik ki a számon, ahogy végigballagunk a bejárati ajtóig, és aztán odabenn is csak lesek, mint a moziban. - Mondd csak... nem keresel esetleg gondnokot ... kertészt ... mit tudom én ...
Azért erőt veszek magamon, és becsukom a szám, elfordítom a tekintetem a lakásról, hogy Trinre nézzek, mi is lesz a következő lépés. Nos, éppen vetkőzik. Ettől aztán megint tátva marad a szám, és először felmerül bennem, hogy mégsem edzeni jöttünk volna. Bár általában nem a nők szokták a lakásukra csalni a fiúkat ilyen célzattal, de ennek ugye fizikai okai vannak. Viszont most őszintén: el tudnék én innen menekülni, ha mégis? Na, ugye, hogy nem.
- Hogy mit nyomjak? Jaaaa ...
Óvatosan nyúlok hozzá, mert még mindig kicsit fura nekem ez a helyzet.
- Igen, klassz. Erős vagy.
Annyi új hatás ért ma, hogy már csak kapkodom a fejem. De egyenlőre nincs semmi kibírhatatlan, sőt, érdekes és izgalmas az egész.
Vissza az elejére Go down
Trinity Grenville
avatarVároslakó
Életkor : 25
Foglalkozás : Zenész, énekes
Hozzászólások száma : 86

TémanyitásTárgy: Re: Se herceg, se fehér ló, de valakit talán megmentenek - Chris és Trin   Szomb. Május 09 2015, 16:20

Pislogok. Erősen pislogok, de csak azért, mert nem tudom, hogy Chris mit is akar pontosan ezzel a kertész dologgal. De előbb csak hagyom, hogy megnyomkodja az idomaimat, aztán persze tényleg felveszem az atlétát, hogy ne okozzak neki nagyobb problémákat.
- Miért, mit nyomnál? - kérdezek vissza tökre komolyan, és semmi vicc nem keveredik most a hangnememben.
- Ha szimplán szívesen tekeregnél nálam, én sok szeretettel várlak, úgyhogy nem muszáj dolgoznod. Egyébként sem bírnád te ezt filozófia órák mellett - válaszolom. Gondnok meg kertész? Minek az nekem egyáltalán? Mikor tudom, hogy magamnak elintézek mindent. De tényleg... még a sövényeket is megnyírom, és szeretem locsolni a virágaimat. Ha van rá időm, bár nincs sok belőlük, a sövényekkel meg a fűvel nagyobb baj van. De tök menő, ha egy nő fűnyírózik.
Bentebb invitálom a koditermembe. Igen, van saját kondim, de nem szoktam nagyon itthon tornázni, mert egyedül nem buli, unalmas. Csakis már akkor, ha nincs erőm feltápászkodni a kényelmes ágyamból.
- Na, szóval, Svájcinéger, ez egy jó lecke lehet arra, hogy kockákat csinálj - megrángatom a pólója szélét, hogy azt igazán levehetné, nehogy beleizzadjon. 
- Ha gondolod, futópad, súlyzó, a kezedbe is adhatom... mármint a súlyzót, ha fekvenyomsz - ilyen Trin, ha edz.

_________________
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Se herceg, se fehér ló, de valakit talán megmentenek - Chris és Trin   

Vissza az elejére Go down
 

Se herceg, se fehér ló, de valakit talán megmentenek - Chris és Trin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

 Similar topics

-
» Filozófia vizsga - Chris, Zin és Noah Joon

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-