Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Üzlet ~ Gerard-Vincent

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next
SzerzőÜzenet
Vincent Sparks
avatarVároslakó
Életkor : 36
Foglalkozás : Vállakozó
Hozzászólások száma : 359

TémanyitásTárgy: Re: Üzlet ~ Gerard-Vincent   Hétf. Május 18 2015, 21:34

A dulakodás egészen felizgat, nekem csak bejön ha a kis kurva ellenáll, ettől lesz nekem virágos jókedvem. A retkes kis kurva hadakozik és már könyörög is. Ahogy sírva fakad egyből feláll a farkam. Szét fogom baszni és semmit nem tehet lenne. Mégis tudom, hogy nem sok időm van hátra annyi amíg Sparks és a kutyája jól szerepelnek, de nem fognak sok időt húzni.
Durván nyúlok a ribanc lábai közé és ujjaimat a bugyijába akasztom, hogy leszaggassam róla. Erősen megrántom, míg hadonászik, térdemmel a térdhajlatába támaszkodom és nekitolom az asztalnak, miközben letépem a falatnyi anyagot róla, az sem baj, ha a húsába vágódik és felsérti a bőrét, sőt mi több....
Széttolom a lábait és erősebben nyomom az asztalra, az. hogy bőg, mint egy hülye kis pina, az csak felhúz. Wade kislánya alattam zokog, megérte.
Lenyúlok a nadrágomhoz, hogy kigomboljam, amúgy is széttépi a farkam, hogy a keményen a nadrágnak feszül. Kis kurva, szét fogom tépni, a végén a lábaim előtt fog tekeregni és könyörögni, hogy élvezzek el, ne basszam tovább.
Meseien szép álmaim közül ránt vissza, hogy valaki a tarkómra markol és a vállamba mar. Ó hát gecire meg vagyok lepve, még mielőtt bármi történhetne a csaj nyakába markolok, amúgy is fogom, megemelem a fejét és durván az asztalhoz csapom, had reccsenjen aminek kell.
Ezután a két kezem magasba emelem és engedem, hogy a feka azt higgye megadtam magam, de amint arra figyel, hogy mi van a ribanccal, a bal könyököm meglódul hátra, a lábammal is hátra rúgok, amíg embert érek. Minden erőmmel azon vagyok, hogy kiszabaduljak a sajátos szeretgetésből és kicsináljak a retkes fekát, aki nem tudja még, hogy a fajtája csicskának való, csak mint ő maga.

_________________
"Memoram inquara est rexquiere"

Vissza az elejére Go down
Judith Moody
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 427

TémanyitásTárgy: Re: Üzlet ~ Gerard-Vincent   Hétf. Május 18 2015, 22:04

Hiába csapkodok és hadonászok, semennyire nem érdekli, végül már sírva igyekszem rávenni, hogy hagyjon békén, de csak még rosszabb lesz az egész. Mintha meg sem érezné az ütéseim, a körmöm a bőrében, ahol néha elérem, vagy a rúgásaim. Végül kétségbe esve szorítom össze a combjaim, hogy hozzám ne tudjon érni, de így is megteszi, érzem az ujját a bőrömön, és most már hányingerem is van. Kapálózva próbálok kifordulni alóla, a körme felsérti a bőröm, de egyre jobban tart, és alig bírok mozdulni is. Fáj, ahogy a bugyim a bőrömbe vág, és túl későn adja meg magát, szétszedi a bőröm, mégis azt kívánom, soha ne szakadt volna el. Soha ne ért volna hozzám.
Az asztal lapjába kapaszkodva igyekszem eltolni magam, ahogy nekem simul. A nadrágján keresztül is érzem a farkát, és ahogy az egyik kezét nem érzem, sejtem, hogy a nadrágja csattjánál babrál. Minden erőmmel azon vagyok, hogy kitörjek, és sikoltva, vergődve menekülnék, mikor hirtelen rám nehezedik. Mielőtt bármit reagálhatnék, ujjai a nyakamba mélyednek, megránt, és csak a szemem becsukni van időm, mielőtt az arcom találkozik az asztal lapjával.
Sikoltva kapom az arcom elé a kezem, fel sem fogom, hogy idő közben kiszabadultam, kissé szédülve lépek arrébb, az asztalnak támaszkodva. Megnézem a kezem, és a vértől újra felsikoltok, kis híján elájulok. Lüktet az orrom, a homlokom, és van egy olyan érzésem, hogy a fájdalom csak késik.
Közben az ürge kezd vergődni, akár csak az előbb én. Semmi értelme, mégis elborul az agyam, csökken a félelmem, most, hogy már nem vagyok neki kiszolgáltatva, és ököllel esem neki az asztalra szorított csávó fejének, hátának, karjának, amijét érem, akkor is, ha az néha Gerard.
Vissza az elejére Go down
Gerard Powell
avatarVároslakó
Életkor : 36
Foglalkozás : Testőr
Hozzászólások száma : 105

TémanyitásTárgy: Re: Üzlet ~ Gerard-Vincent   Szer. Május 20 2015, 21:42

Csendben nyitok be a szobába, és milyen jól teszem! A rohadt kis féreg épp a szana meg szét baszott íróasztalon tervezi megerőszakolni a lányt, akit a karmai közé dobtunk. Felfordul a gyomrom, ha belegondolok, benne van a kezem a dologban, hiszen én adtam az ötletet.
A lehetőségekhez képest gyorsan igyekszem megszabadítani Jodiet ettől a mocsadék köcsögtől, nemes egyszerűséggel lerántom róla. Gyakorlott lehet a seggarcú, mert azonnal odacsapja a lány fejét a mahagóni asztalra. Hallom a tompa reccsenést, és nem sok jóra számítok. A faszi látszólag megadja magát, de nem vagyok ennyire naiv. Mégis, önkéntelenül átlesek a válla fölött, hogy lássam, mi van a lánnyal, a szorításom épp csak egy hangyányit enged, a faszfej meg persze egyből kihasználja a helyzetet. Könyöke a bordáimat találja el, még szerencse, hogy a bőrkabát tompít rajta valamelyest, így csak váratlanul ér, de mást nagyon nem ér el vele. Cipője sarka viszont keményen találkozik a sípcsontommal. Nem tudom, mire számított, talán hogy majd elengedem, de ember nem tévedett még ekkorát. Ujjaim szorosabban kulcsolódnak a nyakára, és mivel a vérben ázó Jodie eltáncolt előlünk, dühből az asztalra vágom a faszit. Bonninak sem kell több, nekiesik az ürgének, a baj csak az, hogy kapok belőle én is. Őszintén remélem, hogy csak a vér vakítja el, és nem szándékosan simogat az öklével, ahol csak ér, mert akkor könnyen kaphat Ő is egy pofont, hogy hagyjon dolgozni.
- Nyugi van, nagyfiú. – morgom a kezeim között vergődő kis köcsögnek, miközben fogást váltok, bal kezemet a lapockái közé helyezem, belemarkolok az inge anyagába, és úgy szorítom le, míg jobbommal Jodiet próbálom meg odébb tessékelni, hogy ne keveredjen a fiúk dolgába, nagy kárt úgysem tud tenni a picike kis ökleivel. Bennem legalábbis. Mert Wilhelm olyan, mint egy porcelánbaba, talán még Bonnie is el tudna vele bánni.
- Bonnie, inkább szedd rendbe magad, ezt elintézem. – vetem oda a lánynak, de nem veszem le a szemem a főfasz tarkójáról. Felrántom az asztalról, hogy egy jól irányzott rúgással kiüssem alóla a térdét. Akkor pont fejmagasságban lesz neki az asztal, és viszonozhatom az orr korrekciót Jodie nevében is.

_________________
Vissza az elejére Go down
Vincent Sparks
avatarVároslakó
Életkor : 36
Foglalkozás : Vállakozó
Hozzászólások száma : 359

TémanyitásTárgy: Re: Üzlet ~ Gerard-Vincent   Szer. Május 20 2015, 23:23

Az egész helyzet hirtelen fordul meg valami kurva rémálommá. A csaj feje neki koccan az asztalnak, hallom a csontok enyhe reccsenését, sajnos nem voltam elég erős, így nem tört össze, pedig kéne neki egy kis plasztika, úgyis olyan kurva magasan hordja. Így legalább lesz mivel kikalkulálnia a szopás leckéket. Vincent kis ribanca ma nem lesz büszke magára.
Könyököm a böhöm bordáinak csapódik, de sokat nem érek el vele.
Igazából gecire semmivel sem érek el semmit, az egész helyzet teljesen abszurd.
Keményen találkozom az asztallal, a fejemben azonnal tombolni kezd a fájdalom, ahogy a kemény fával összetűzésbe kerülök. Két kézzel magam elé kapok, hogy tompítsak de nem teljesen jól játszom ezt a szerepet, mert összetöröm magam. A retek kis kurva ezért nagyon meg fog fizetni, ha nem is ma, majd máskor, de még ma is bőven esélyes.
Hátra kapok, amikor elér e ribanc ökle és igyekszem elérni, markolni, széjjel tépni, szét fogom baszni, és ordítani fog a kíntól, ezt garantálhatom neki.
Nyugi mi?
- Engedj el, és takarodjatok! - fújtatom mint egy dühös bika, de ezek a kurva irodából nem fognak kijutni és mindkettőt megkínoztatom.
A csaj ütései záporoznak rám, de nem igazén érzek bennük erőt és nem is csak engem püföl a buta pina.
A retkes rabszolga meg nekem esik, a fejem nekikoccan az asztalnak, de szabad kezem oda fúrom így én nem megyek ma tamponálásra. Remélem.
Két kézzel felkaparok az asztalra és belekapaszkodom egy fémtárgyba, ráfonom az ujjaim, és ma áldom először a sorsot, hogy éles a levél bontom.
Rászorítom az ujjaim és hátra kaszálok vele, ezer százalékig eltalálom a nigát, és ez ellen a bőrkabátja sem védheti meg, akkor sem, ha a térd hajlatomba térdel és éles fájdalommal esem össze, de az biztos, hogy ő is ordítani fog. Minden erőmmel azon vagyok, hogy kikászálódjak a buzi öleléséből.

_________________
"Memoram inquara est rexquiere"

Vissza az elejére Go down
Judith Moody
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 427

TémanyitásTárgy: Re: Üzlet ~ Gerard-Vincent   Csüt. Május 21 2015, 20:35

Beleszédülök abba, ahogy a fejem az asztal lapjába csapódik, és talán a pánik teszi, de nem érzem meg a fájdalmat, helyette félelmemben nekimegyek a már lefogott ürgének. Gerardot is gyepálom, még mindig potyognak kicsit a könnyeim, de már nem sírok, nem tudom mitől. Meg érzem a forróságot az arcomon.
Nem is figyelek oda, hogy mit csinálok, Wilhelm pedig elkapja az öklöm, és ránt rajta egyet, mire sikoltva húzom vissza. Éles fájdalom robban a csuklómba, és Vincent embere is arrébb tol. Én pedig kivételesen hagyom magam, fáj a csuklóm, az arcomhoz nyúlok, hogy megtöröljem. Csak annyi kell, hogy meglássam a vért, és máris megjelenik a fájdalom, kaphattam volna nélküle többet, mint 40 másodperc.
Most már tudom mitől könnyezik a szemem, igyekszem letörölni a vért az arcomról, és szeretnék elmenni innen, nagyon szeretnék elmenni. Félek ettől az embertől, és nem hiszem, hogy Gerard örökre le tudja majd fogni.
Remélem a kezemnek sem lesz maradandó baja, de inkább az orrom fogdosom, és dajkálom. A földön meg a szétszakadt bugyim, amitől elönt a méreg, a düh, és az arcomat a forróság. Mondjuk a vértől nem nagyon látszhat, meg senki nem is foglalkozik velem.
Ezt kihasználva, az ajtó felé veszem az irányt, még visszanézek, hogy tuti le tudok-e lépni, mikor meglátom a pasas kezében villanni a kést, ami a pillanat tört része alatt tűnik el. Sikoltva ugrok oda, bár nehéz a fejem, és lüktet az egész orrom, meg arcom.
végül mégis megtorpanok egy lépésre tőlük, nem tudom kinél van a kés, hol van, kinek esett baja. Tehetetlennek érzem magam, és ha a köcsög elszabadul... én komolyan félek tőle. Újra megtörlöm az arcom, talán lassan nem lesz rajta friss vér, csak az alvadt.
Vissza az elejére Go down
Gerard Powell
avatarVároslakó
Életkor : 36
Foglalkozás : Testőr
Hozzászólások száma : 105

TémanyitásTárgy: Re: Üzlet ~ Gerard-Vincent   Pént. Május 22 2015, 23:07

Az agyam abban a pillanatban átkapcsol katonai üzemmódba, ahogy beteszem a lábam a szobába. Ennek köszönhetem azt is, hogy amikor a sípcsontomba éles fájdalom hasít, nem kiáltok fel, és nem gyengül a szorításom, sőt. A faszit úgy csapom az asztalra, ahogy kell, pár másodpercre elvigyorodom, ahogy hallom a koppanást, de nincs időm ünnepelni. Jodie után nyúl, cserébe felrántom az asztalról, mert ne vergődjön már, hát mindenki jobban jár, közben Jodiet is odébb tessékelem, mert a kis szúnyogcsípései nem okoznak ugyan fájdalmat, de elvonja a figyelmem egy részét, és erre most nagyon nincs szükség.
- Annak is eljön az ideje, faszfejkém! – nevetek fel halkan, mert kibaszott szórakoztató, ahogy vergődik a kezeim között. A kis retkes féreg. Szerintem soha az életben nem volt még ennyire megalázva, és örömömre szolgál, hogy én lehetek neki az első. Mosolyom vicsorrá alakul, ahogy éles fájdalom hasít a baloldalamba a lengőbordám alatt. Megkezdtem a mozdulatot, hát befejezem, és kirúgom alóla a lábait, és csak utána vergődi át magát egy elfojtott ordítás az összeszorított fogaim ketrecén keresztül. A rohadtkurvaistenbasszamegaretkespicsáját, hát nem megvágott? Bal kezemmel az oldalamhoz kapok, tompán hallom, ahogy Jodie felsikolt. Mikor indult el kifelé? Nem mindegy? Miért nincs még kint a folyosón? A kurvapicsába, hát magamra is nehezen vigyázok, menjen már ki a gecibe, majd Vincent levadássza lepkehálóval! Az ujjaim véresek, nem vészes, létfontosságú szervet nem érintett, akkor már szédülnék és esnék össze, de elég mély, hogy varrni kelljen. Gyengít, zavar, és rontja a koncentrációmat, ahogy agyamba betolakodik a fájdalom.
- Te rohadt geci… - morgom a faszarcúnak, és beleverem a fejét az asztal élébe. Elengedem, hátrálok egy lépést, és lenézek az oldalamra. A rohadtkurvaanyját, hát nem kihasította a dzsekimet? A bőröm nem is izgat, az már annyi helyen van megstoppolva, hogy egyel több kurvára nem számít. Fasszopó kis buzi, hogy szakadt volna a farka az utolsó retkes ribanca seggébe!
- Te meg mi a faszt keresel még itt? – dühömet Jodiera zúdítom, pedig igazság szerint kurvára nem tehet róla, hogy itt van. Erről csak én tehetek, na meg Vincent, persze, de őt ez sosem fogja zavarni. – Menj ki. Menj már ki! A kurva életbe… - tenyeremet az oldalamra szorítom, mert kezdem érezni a vérveszteséget. A retkes kis buzija!

_________________
Vissza az elejére Go down
Vincent Sparks
avatarVároslakó
Életkor : 36
Foglalkozás : Vállakozó
Hozzászólások száma : 359

TémanyitásTárgy: Re: Üzlet ~ Gerard-Vincent   Vas. Május 24 2015, 20:55

A retkes kurva úgy visít, mint egy disznó, akit éppen szúrnak, a vére ugyan folyik és ebben legalább nincs hiba. Ma már azt elmondhatom, hogy elértem valamit, de sokkal jobban örültem volna, ha reccsen és el is törik a ribanc összes csontja. Ami azt illet még elkapom és biztos, hogy minden egyes rossz megmozdulását le fogom verni a telibekurt ribancnak.
Hallom, ahogy átszakad az ürge kabátja és remélem, hogy a levélkés a húsába szalad. Ki kéne filézni, mint egy halat, a gerincét kénr kirángatni a száján keresztűé és nem félek, hogy nem lesz lehetőségem rá, hogy megtegyem. Annyira szét fogom tépni, hogy nyoma nem marad. Ha nem ma, akkor holnap, d meg fog történni és sírhat a szája a nega tetűnek.
Végre lecuppan rólam a kis geci én pedig feléjük pördülök és míg az oldalát szorongatva próbál rájönni, hogy mije fáj, az ajtó felé ugrok és a csaj után kapok, hogy biztos ami ziher ő se járjon jobban.
Ömlik a vére a csajnak, de nekem ez kevés, míg a néger feldolgoz adok a csajnak is egy kis melót, noha így is tiszta vér, de nem felejtem el, hogy nekem nyihogott. Hozzá sietek és a hajába markolok, ököllel a vállába csapok, hogy el se kezdjen harcolni, mint egy macska, magam felé rántom. Kezemben még mindig a levél bontó, amivel tervezek neki esni, nem akarom megölni, neeee, tévedés ne essék. A csaj mögé lépek és mire a faszi észbe kap, én már a kést a kurva nyakához szorítom, nem baj, hogy megsebzem és a vére innen is csordogálni kezd. Biztos vagyok benne, hogy élvezné is.
- Ha közelebb jössz... átvágom a torkát és egyikőtök sem távozik innen élve, a kibaszott Sparks sem. - sejtem, hogy őt már közre fogták az embereim, lehet éppen puhítják pár jól irányzott veséssel. Ma itt bajban lesz mindenki, mert én nem tervezem, hogy kijutnak bántalmazás nélkül. A retek kis gecik.
Mellkasom a lány hátának feszítem és vonszolom kifelé, mert odakint nem leszek egyedül.

_________________
"Memoram inquara est rexquiere"

Vissza az elejére Go down
Judith Moody
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 427

TémanyitásTárgy: Re: Üzlet ~ Gerard-Vincent   Hétf. Jún. 01 2015, 21:40

A karom dédelgetem, felváltva az orrommal, mikor a két jómadár késsel esik egymásnak. Csak elindulok feléjük, de meg is torpanok, még a végén engem is leszúr valamelyik. A köcsögnek még kijár pár fájdalmas találkozás az asztallal, de látszik Gerardon, hogy nincs jól. Vagy mégis, mert velem kezd ordítani. Persze bennem meg ott az ellenkezés, még így is, ebben a szituációban is, így megtorpanok.
Átfut az agyamon, hogy akkor most megmutatom a verőembernek, hogy igenis én is tudok veszélyes lenni. De mire kitalálnám, hogy mégis mivel és hogy álljak bosszút a köcsögön, beletép a hajamba. Elfelejtem, hogy fáj a kezem, úgy kapok azonnal hátra, hogy enyhítsem a húzást, de olyat kapok a vállamra, hogy az egész karom belezsibbad.
- Haaaagyj már! - Igyekszem kitépni magam a kezéből, de lassan a hajam készül megválni a fejbőrömtől, meg ő is magához ránt, így feladom a vergődést. Főleg, mikor a kést a torkomnak szegezi.
Felemelem a két kezem, bár szívem szerint a lüktető orromra szorítanám, és az is megijeszt, hogy kicsit máris bedagadt a csuklóm.
Elkezd magával vonszolni, én meg nyújtott nyakkal toporgok, hogy nehogy megvágjon. Bár szúr a kés pengéje, remélem, hogy nem fogja átvágni a torkom, levegőt is alig merek venni tőle. Egészen addig, amíg Vincentet is fenyegetni kezdi, és kifele próbál továbbra is vonszolni.
Nem akarok vele menni, rettegek tőle, hogy újra kettesben maradjunk. Baromi gyorsan pörög az agyam, hogy összeszedjem összes filmes tudásom. Nem nagyon jön össze, ez mégsem veszi el a kedvem az akciótól. Sarkammal a lábára tiporok, és minden erőmmel azon vagyok, hogy a lába közé rúgjak. Fájjon csak a farka az undorító féregnek. Kár, hogy inkább kapálózás lesz belőle, de ha más nem, legalább a combjáig eljutok. Kezeimmel közben kapaszkodok az övébe, hogy nehogy a torkomba mártsa a levélbontót. De tuti, hogy nem fog elvinni, mert kiszabadulok! Bármi áron is! Pedig kezdek elég erősen kétségbe esni.
Vissza az elejére Go down
Gerard Powell
avatarVároslakó
Életkor : 36
Foglalkozás : Testőr
Hozzászólások száma : 105

TémanyitásTárgy: Re: Üzlet ~ Gerard-Vincent   Szer. Jún. 03 2015, 20:26

A rohadt kurva életbe, hogy nem nálam van az a kibebaszott kés! És persze a Beretta sincs nálam, teljesen ki vagyok szolgáltatva ennek a parasztnak, és a szadista elméjének. Jodie már nincs a hatókörében, és ez valamilyen szinten megnyugtat, de nem vagyok boldog, hogy a véremet ontja. Varrhatom össze magamnak, mert hogy kórházba nem megyek vele, az is biztos! Fasznak hiányoznak a kurva kérdések, a zsaruk, meg a papírmunka. Nem éri meg.
Elengedem a buziarcút, fel kell mérnem a károkat, és Jodien töltöm ki a frusztrációmat. Rohadtul elegem van belőle, abból, hogy egy buta picsa, és hogy a HH-ban összeakadtam vele. Most nem lenne itt, és nem lyukasztották volna ki a bőröm az övé helyett. Az egész mérhetetlenül zavar, mert mi a faszt keres még itt? Miért nem menekül sikítva kifelé, megy el egy plasztikai guruhoz, hogy kipofozzák az arcát? Ehelyett itt pattog nekem, miközben az oldalamra szorítom a kezem, és görnyedek az egyre gyűrűző fájdalomtól.
Túl későn kapcsolok, és a faszfej már túszul is ejtette Bonniet. A retkes kurva isten bassza meg. Ennyi erővel el is vérezhetek, mert V ki fog nyírni, ha a csajnak baja esik. Najó… Ennél nagyobb baja. A kés hegye meggyűri a lány nyakán a bőrt, miközben azon van, hogy elkerülje annak élét. Nehezen hiszem el, hogy képes lenne kinyírni a csajt, főleg ennyire véresen, bár… Akármelyik korrupt fejes nyalhatja a seggét a rendőrségen. Végül is, kinézem belőle a nekrofíliát, szóval talán jobban teszem, ha nem közelítek.
- Bonnie, nem lesz semmi baj. – nézek a csaj szemébe, belefúrom a tekintetem az övébe. Nem tudom, mit olvas ki belőle, de én nem sok mindent látok az övében a rettegésen kívül. Még a végén feladja a szíve, aztán a seggfej köcsedéknek nem lesz játéka. Akkor járnánk a legjobban. Hogy is tudnám elmutogatni Jodienak, hogy tettessen ájulást? Valószínűleg akkor sem menne, ha nem a kis gecivel szemeznék közben. Amíg ezen agyalok, a csaj önálló akcióba kezd, és ha szerencsém van, elvonja annyi időre a faszarcú figyelmét, hogy a közelébe tudjak férkőzni. Megindulok, bár korántsem olyan méltóságteljesek a lépteim, mint akkor voltak, amikor még nem tátongott egy lyuk az oldalamon. Igyekszem elkapni a kis rohadék kezét, amiben a kés van, és olyan erővel megszorítani, csavarni, hogy eldobja egyetlen fegyverét. Jodienak ki kell jutnia. A többi már a mi dolgunk ezzel a kis pöccsel.

_________________
Vissza az elejére Go down
Vincent Sparks
avatarVároslakó
Életkor : 36
Foglalkozás : Vállakozó
Hozzászólások száma : 359

TémanyitásTárgy: Re: Üzlet ~ Gerard-Vincent   Hétf. Jún. 08 2015, 16:03

Óóó de kurvára leszarom, hogy ezek itt mit hősködnek, a csaj a nigát védené, az acélember meg a kurvát, nem is értem, hogy miért Sparksot szopja a ribanc és nem a feketét, vagy lehet egyszerre teszi a kettőt, de ezt én geci magasról leszarom.
A dolog kezd több sebből vérezni és nem is nagyon értem, hogy fajult ez a dolog idáig. Ez a retek kis geci csak nem hiszi, hogy kijut innen élve, ha nekem nagyobb bajom esik. Ha meg a fasszopó kis barátja adta neki az utasítást, akkor ő is egy reménytelen hullajelölt. Tudom én, hogy ki ez a kis retek, de nem hiheti komolyan, hogy bejön, lemészárol és tova illan, komolyan? Kevesebb agya van, mint az kintről látszik, az is semmi.
Magamhoz vonom a csajt, mintha csak akarnék valamit tőle a vérén kívül, miközben a retkes kurva csépelni kezd. A kés hegyét a nyakába nyomom, hogy érezze nem nagyon viccelgetek.
- Megmozdulsz, elvágom a torkod? Megértetted? - hogy nyomatékot adjak a szavaimnak, egy pillanatra elkapom a kést és ököllel halántékon csapom, hogy bezúgjon a világ előtte. Gyűlölöm, hogy ugrabugrál, mint egy veszett róka. Még Sparks feszülni fog, hogy ezt a ribancot sózta rám, ha ugyan túléli mindenki. Odakint is történik valami, hallom a hangokat, így esik meg, hogy az exrabszolga elkapja a csuklom és megcsavarja, hogy a kést a padlóra ejtsem belőle. De valahol elnézte a dolgot a köcsedék,mert azt hiszi én is csajból vagyok. A levélbontó ugyan landol a talajon, a lábfejem pedig a fasz térde fölött roppan a testébe. Oldal lyuk mellé jár egy porcleválás. Az ökle pedig ezzel egy időben támaszkodik az arccsontomba és elmosódik előttem a fél világ. Imádom, hogy boxzsáknak néznek. Összecsapnánk, amikor nyílik mögöttem az ajtó és bezuhan az egyik emberem, félig önszántából, láthatóan ide készült.
A pillanat hevében megáll a levegő, kettőt hátra lépek, ha a néger barátunk elengedi a kezem és sajgó csuklom tapogatva várom a fejleményeket.
A csaj zsibongva zúg valamerre, nem hiszem, hogy sok kárt tesz már, főleg, hogy Sparks hangja korbácsként csattan a levegőben, és kifelé utasítása valószínűleg a sajátjainak szól.
Gyűlölöm higgadt hangját, hálából vért köpök a lába elé, kissé elvétem a cipőjét, pedig oda szántam.

Azaistenbasszameg, hogy nem lehet ezekre semmit bízni, sejtettem, hogy G. nem adja magát könnyen, de hogy igazi pankráció alakul ki, az nekem is sok.
Kint egyezkedem az emberekkel, nem nagyon mernek fejbe puffantani, mert azért csak lenne megtorló ereje, de annak is lesz,  ha W. elvérzik.
Elsasszézunk az ajtóig, nem tetszik a fejemhez szegezett mordály sem, az meg végkép, hogy taszigálnak, mégsem bocsátkozom csatába, fasznak van kedve elveszteni pár fogát.
Az ajtóhoz érve az egyik killere azonnal beront, és átesik a küszöbön. Az ajtó feltárultával ledöbbenek. Basszamegafaszom.
- Kifelé! - utasítom az enyéimet, olyan higgadtan, ahogy csak tudom. G. éppen készül kibelezni a főfaszt. Remélem, hogy azonnal reagálnak és a döbbenet hevében kifelé araszolnak. Mondjuk Judith amilyen hülye, lehet nem. A víz lever attól, hogy tiszta vér mindenki, mi a faszom disznóvágást rendeztek. Most azonban szemmel üzenek Gerardnak, ő az agy, hogy takarodjanak le a kocsihoz, de olyan geci gyorsan, hogy pislogni ne legyen időm.

_________________
"Memoram inquara est rexquiere"

Vissza az elejére Go down
Judith Moody
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 427

TémanyitásTárgy: Re: Üzlet ~ Gerard-Vincent   Kedd Jún. 09 2015, 11:01

Meglehetősen bátran hadakozom a pöcsfejjel szerintem. Rúgom, ütöm, harapni nem tudom sajnos, de vergődök a kezei között, sokáig csak nem bírja, és elenged. Legalább is nagyon remélem, mert nem kapok levegőt, a szívem pedig a torkomban dobog, a fülemben érzem a ritmusát. Gerard meg meresztgeti rám a szemét, de gőzöm nincs mit akar, így inkább felemelem két lábam a földről egyszerre, hogy megtiporjam az ürgét.
Nagyjából eddig tart a harcunk, mert a kést a torkomnak szegezi, én pedig azonnal lefagyok. Elengedem a karját, és megállok a saját lábamon. Sűrűn bólogatva adom tudtára, hogy nagyon is megértettem, és abbahagytam, és jó leszek, meg minden hülyeség, amit csak akar. Bár nagyon végiggondolni sincs időm, mert fájdalom robban a halántékomba, hirtelen elveszítem a látásom, zúg a fejem, és nem bírok megállni a lábamon.
Nem tudom, hogy elájultam-e vagy nem, de mire elérnek a gondolatok a tudatomig, már a másik kettő csépeli egymást, én meg összeesni készülök. Jó lenne befeküdni picit az egyik sarokba, míg elmúlik a fájdalom, ami mintha az egész elmém kitöltené. Vincent azért persze túljut rajta, ijesztő a hangja, és talán ezzel, talán azzal, hogy egyáltalán van, mintha némiképp csökkenne a fejem zúgása.
Azonnal lehajtom a fejem, kezem az arcom elé emelem, úgy indulok meg kifelé. Nekimegyek majdnem az egyik embernek, de kilép előlem, naná, ahelyett, hogy segítene. Vincentre meg nem merek felnézni. Tudom, hogy mit látnék a szemében és az arcán, és azt nem szeretném. Meg azt sem, ha Ő végignézne így. És bár ne lüktetne a fejem még mindig!
Mégis örülök, hogy kijutok. A titkárnő asztaláról kérés nélkül veszem el a papírzsepis dobozt, és az arcom tisztításába kezdek. Fáj, ahogy az arcomra nyomom az anyagot, hogy leszedje a vérem egy részét. Jó lenne egy tükör, meg víz, de el nem megyek innen! Megvárom Vincentet, és csak remélem, hogy nem esik baja. Persze ez nem elég, a csukott ajtóhoz lépkedek, legalább tök halkan teszem, így nem visszhangzik minden léptem a fejemben. A fülem az ajtóra tapasztom. Ha nekitámadnak, ahhoz nekem is lesz pár szavam!
Vissza az elejére Go down
Gerard Powell
avatarVároslakó
Életkor : 36
Foglalkozás : Testőr
Hozzászólások száma : 105

TémanyitásTárgy: Re: Üzlet ~ Gerard-Vincent   Vas. Jún. 14 2015, 21:55

A faszom kivan az egész kurva nappal. Tudtam, mert mindig tudom, hogy ha Vincent kitalál valamit, az sosem olyan kurva egyszerű, mint ahogy elképzeli. De bassza meg, ez a mai nap… A faszfejet jobban utálom, mint amikor beléptem a kibaszott szobájába, de mondjuk ez nem kéne, hogy meglepjen. Ami meglep, az az, hogy a rohadt kis geci nem fél Jodie vérét ontani. Ez az, ami igazán megrémiszt, mert hogy az én bőrömet kilyuggatta, az egy dolog. De a csaj… A csaj nem akárki, és mégis képes lenne kivéreztetni, mint egy csirkét.
Megtorpanok, nem akarok én lenni az ok, amiért a csaj meghal. Először is, itt ma nem hal meg senki. Maximum ez e retkes geci, de akkor feltételezem, hogy én is készülhetek koporsóba költözni. Megcsikordulnak a fogaim, ahogy kis híján leüti a csajt. Basszameg, leállt, akkor mi a picsának kell fejbe kúrni? Nem kell sok, hogy elvonja a figyelmét a folyosóról beszűrődő zaj, már csavarom is a csuklóját, koppan a kés, roggyan a térdem, ahogy felrúg, de már érzem is, ahogy recsegnek az ujjaim, amikor behúzok neki. Talán ki is csinálnánk egymást Jodie vonagló teste fölött, ha Vincent nem lenne híres az időzítéséről.
Egy vállrándítással a helyére rázom a kabátomat, és Jodie után indulok. Ahogy visszasasszézna a folyosón, elkapom a karját, és a lift felé húzom. Jobban tenné, ha nem hadakozna velem, mert nem vagyok vicces kedvemben. Betuszkolom a liftbe, és ököllel csapok a gombra. Nem érdekel, ha visít, vagy vergődik, akkor is kiráncigálom a kocsihoz, mielőtt még nagyobb felhajtást csinálunk. Így is sok volt. V meg elintézi, amit el kell, én kihoztam a csajt.

_________________
Vissza az elejére Go down
Vincent Sparks
avatarVároslakó
Életkor : 36
Foglalkozás : Vállakozó
Hozzászólások száma : 359

TémanyitásTárgy: Re: Üzlet ~ Gerard-Vincent   Kedd Jún. 23 2015, 11:48

Kurvára elegem van az egész kibaszott napból. Már azt sem tudom, hogy mikor kezdtük, de a vége sem olyan közeli, hogy várjam. A kiskurva éppen a vizsgálóban virnyákol, valamerre G.-t is kezelik, én megmenten befekszem valamelyik kezelőbe, hogy ellássák az agyvérzésem. Ami azt illeti már az is agyfasz, hogy itt ülök a váróban, mint valami kurva aggódó szülő.
Arról már nem is beszélve, hogy a kocsimban is akad vér bőven, amit a retkes kis kurvával magam fogok felitatni, a nyelvével fogja tisztára csiszatolni az üléseket, mert valljuk be, hogy simán megúszhattam volna.
A türelmem véges, mint ez a retkes nap is. Az információk, amiket megszerez tűnk, némi vér árán teljesen hasznosnak bizonyultak, így le kéne lépnem innen, hogy lefölözzem a hasznom belőle, de attól nem félek, hogy ennek holnap is bőven lesz esélye. Zajosra sikeredett az este, G.-t már biztosítottam róla, hogy nem fog senkinek szemet szúrni a sérülése, hiszen egy kibaszott Sparks vagyok, nekem szarták ezt a tetves világot.
A drogbizniszbe nem akarok részt venni, azt akarom, hogy a hullajó por kikerüljön a HH pultjai alól.
Laza flörtbe bonyolódom az egyik ápolónőcskével, magy a suta kurvára várok a folyón, nem merem itt hagyni, lehet a végén elteszik lábalól.
Gerard pedig okos nagyfiú, ha kezelték simán haza jut nélkülem is, nem hiszem, hogy nagy baja lesz, elég okos érett férfi, majd hívom később.

_________________
"Memoram inquara est rexquiere"

Vissza az elejére Go down
Judith Moody
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 427

TémanyitásTárgy: Re: Üzlet ~ Gerard-Vincent   Kedd Jún. 23 2015, 13:51

Mióta kijöttünk az épületből, az óta nem tudom felfogni, hogy mégis miért rám dühös? Én kértem ezt az egészet? Nagyon nem, Ő használt ki, vagy a másik. Verje le rajta, és ne rám nézzen rondán. Minden esetre igyekszem kerülni a tekintetét, elbújni a hajam mögött, bárhogyan, csak meg ne lásson. Biztos elmenne a kedve tőlem teljesen, bár a ruhám így is csupa vér.
Minden erőmmel azon vagyok, hogy hősiesen viseljem, míg az orvos kideríti, hogy mégis mi bajom van. Röntgenre is elküld, sőt, szerinte lehet az orrüregemmel is valami, de én csak mennék. Végül kiderül, hogy nem törtem sehol. De baromira fáj, ahogy letisztítja az arcomat a doki. Tükörbe sem merek nézni, tuti már lila vagyok, meg minden. A nyögdécselésnek és tiltakozásnak hála viszont kapok nem kevés fájdalomcsillapítót, így már fájdalom nélkül kibírom a többit. Bekötözik a kezem, amit a faszkalap kicsavart, sőt, a doki még nyakgallért is rámerőszakol, bár tudnám minek... a nagyon enyhe agyrázkódás mellett simán elvagyok nélküle.
Végül kész vagyunk, az orvos meg kitalálja, hogy kikísér, és elmondja milyen gyógyszert hogy szedjek, de kósza ötlet marad, mert olyan hevesen tiltakozom, hogy végül magamra hagy, menjek egyedül. Szerintem elkönyvelte, hogy nem vagyok normális.
Az minden esetre meglep, hogy mikor kinézek az ajtón Vincent ott áll. Az kevésbé új dolog, hogy valami ápolót fűz, de mégis megdobogtatja a szívem, hogy itt maradt, hogy Rám vár! Visszahúzom az ajtót, leveszem azt a szart a nyakamból, és keresek valamit, bármit. Az egyik beteg székénél találok is egy kapucnis felsőt. Nem kis ember, pont jó lesz. Alszik, így nem tűnik fel neki semmi. Belebújok a pulóverbe, fejembe húzom a kapucnit, úgy indulok kifelé. Kicsit kótyagos a fejem. Már a kocsiban is nehezen ment a gondolkodás, és ezen a gyógyszerek sem segítettek. De legalább már csak a ruhám véres, én magam nem.
A kapucni leér majdnem a számig, így a padlót nézve igyekszem eljutni Vincenthez. Közben majdnem átesek egy kerekesszéken, ami nagy robajjal csapódik a falhoz, de legalább én két lábon maradok. Odaérek a férfi mellé, és még így is olyan boldog vagyok, hogy megvárt! Mosolygok, bár fáj, és ő ezt úgysem látja.
- Kész vagyok! - Jelentem be, és remélem, hogy a ribancot, a klumpájában nem tervezzük magunkkal vinni. Meglep a hangom, kicsit, mintha kívülről hallanám magam. Bár jobb lenne kívül lenni, elég ramatyul érzem magam, főleg, hogy még csak bugyi sincs rajtam. El sem hiszem, hogy belerángatott ebbe a mocskos üzletbe, hogy eladott! De megvárt! És ezzel igazából jóvá tette....
Vissza az elejére Go down
Vincent Sparks
avatarVároslakó
Életkor : 36
Foglalkozás : Vállakozó
Hozzászólások száma : 359

TémanyitásTárgy: Re: Üzlet ~ Gerard-Vincent   Kedd Jún. 23 2015, 15:15

Az egésszel a faszkivan. Itt dekkolok, mint egy adag fasz és mennék is már. Az, hogy a buta picsa valahol az időt húzza egészen kicsinál. Mennék már. Annyi dolgom lenne. A csaj, akit fűzök, annyira unalmas, hogy majd belepusztulok. Legszívesebben felfeküdne az asztalra és széttárná a combjait és felsikítaná magát a csúcsra, de nekem ma ehhez semmikedvem. Az egész este egy kurva nagy rábaszás.
A nőben benne szakad a vigyor, ahogy megjelenik mellettem a csuklyás alak. Hallom, hogy kész van, lustán felé fordulok, majd a látványtól elröhögöm magam. Mint egy púpos zombi. A tartása is kész van, meg tudom, hogy több sebből is vérzik.
- Mehetünk? - felé lépek és lehúzom a kapucnit a fejéről, hogy aztán újra elnevessem magam, de igazából már nem olyan vicces.
- Aztabazdmeg! - elég jól néz ki mit ne mondjak, és nem hiszem, hogy van a smink, ami segíthetne.
- Hozzak egy tolószéket? - nem akarom kinevetni, de beszarok azon, ahogy kinéz, de jó szarul fest.
- Gyere, hülyegyerek ágyba duglak. - átkarolom a vállát és máris jobb kedvűen vezetem kifelé. Annyira gyászul fest, hogy félek ezt az arcomra rajzolni, szerencsétlen, remélem nem látott még tükröt. Megtolom kifelé a kijárathot.

_________________
"Memoram inquara est rexquiere"

Vissza az elejére Go down
Judith Moody
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 427

TémanyitásTárgy: Re: Üzlet ~ Gerard-Vincent   Kedd Jún. 23 2015, 22:16

Nagyon próbálok peckesen haladni annak ellenére, hogy lefele nézek, és úgy érzem, agyonvertek, meg még az agyam is kába. Persze mindezt miatta, erre ő kiröhög. Azonnal meg is sértődök, és még a fejem nem is látta. Duzzogva teszem karba a kezeimet, és meredten bámulom a padlót továbbra is. Azért bólintok a kérdésére, persze, mehetünk. Menjünk is, mert szerintem még másfél percig így állok, összeesem.
A kapucni után kapok, ahogy lerántja a fejemről, dühösen nézek rá, aztán persze két másodperc alatt rájövök, hogy éppen premier plánban látja a fejem, és újra leszegem. Végigsimítok a hajamon, most jut eszembe, hogy az is borzalmasan nézhet ki, hiszen a köcsög megtépett.
Minden esetre nem kéne így bólogatnom, a gyógyszereken át is érzem, ahogy a nyakam belesajdul.
- Kösz. Mehetünk? - Sírós a kedvem, érzem, hogy pillanatokon belül elbőgöm magam, ha nem csinálunk valamit, de ezt is a bogyókra fogom. Inkább csendben is maradok, így legalább nem hallja, hogy megbicsaklik a hangom. Haragszom rá, és most, hogy itt röhög rajtam, ez eszembe is jut. Egészen addig marad a fejemben, míg a keze a vállamhoz ér. Már bánom a pulcsit, és úgy igazából mindent. Finoman neki dőlök, hogy azért lássa, tudok én menni, pedig nehezen, de neki nem kell tudnia.
- Különben is! A Te hibád! - Egészen a liftig kell eljutnunk, hogy felhergeljem magam annyira, hogy neki tudjak esni. Bekötött bal kezemmel boxolok bele minden erő nélkül a hasába, vagy az oldalába. Nekem sokkal jobban fáj, és nem tudom mi van velem, hogy megint bőgni szeretnék. Magamhoz ölelem a kezem, és ha ettől nem engedett el, nem is lököm magam tovább, sokkal inkább szeretnék hozzá bújni. Meg pofon csapni. És a karjába bújni, a nyakába fúrni az arcom, hogy érezzem az illatát... és itt kéne hagynom a francba...
Vissza az elejére Go down
Vincent Sparks
avatarVároslakó
Életkor : 36
Foglalkozás : Vállakozó
Hozzászólások száma : 359

TémanyitásTárgy: Re: Üzlet ~ Gerard-Vincent   Szer. Jún. 24 2015, 16:06

A csaj úgy néz ki, mint valami elveszett és eszeveszett zombi, most nem is nagyon tudom, hogy mit mondjak neki. mehetünk naná, de hogy a faszba néz ki? Mi a geci van az orrával és hogy néz ki úgy amúgy?
Magamhoz ölelem, hogy támogassam, mert ahogy érzem van rá szüksége.
- Úgy nézel ki, mint akit tizenöten megerőszakoltak. - tudom, hogy ha nem is annyian de egy azért csak megpróbálta és szerencsétlen nincs a toppon, nem úgy néz ki, mint aki őrzi híres nemes formáját. Most vidáman hozzá tenném, hogy hova lett a cserfessége, de nem basztatom, van baja elég.
Kikerülünk pár embert, ahogy támogatom kifelé és remélem, hogy sokkal inkább nézik a lányomnak, mint bármi másnak. A bejárat mellett amúgy is parádézik két hekus, az kell, hogy lecsukjanak bántalmazásért, vagy valami fasztudja mi.
- Az enyém? Mondtam én neked, hogy verekedj? - 5 percet kellett volna a mukival töltenie, ehelyett az első háromban összeverte. Vagy verette magát.
- Ah, jaj! - oda kapok ahova sikerült bevinnie egy lepkeszárnycsapást és eljátszom, hogy menten belehalok.
Megbüntetett. Rátenyerelek a hívó gombra, majd betolom a csajt a liftbe, és elindulunk lefelé. Onnan pedig cél a kijárat és a kosiban elmondom neki részletesen, hogy takarítsa majd ki.

_________________
"Memoram inquara est rexquiere"

Vissza az elejére Go down
Judith Moody
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 427

TémanyitásTárgy: Re: Üzlet ~ Gerard-Vincent   Szer. Jún. 24 2015, 21:49

Alig várom, hogy elmenjünk végre a kórházból. Már a szagától is rosszul vagyok, meg egyáltalán nincs kedvem emberek között lenni. Sokkal szívesebben lennék otthon, magányban. Most még Vincentet sem szívesen látnám magam mellett, rá sem merek és akarok nézni, nehogy lássa, mi van velem! De azért ez hülyeség. Igenis akarom, hogy velem legyen! Nagyon is akarom!
- Akkor ne nézz rám! - Alig kétségbeesett a hangom. Kicsit jobban összehúzom magamon a pulcsit, bár így is elveszek benne. Lehajtom ismét a fejem. Ha nem mondja, egy kis idő, és elhiszem, hogy nem annyira vészes. De így, hogy még meg is jegyzi. Tényleg a bőgés kerülget. Mély levegőt veszek, kihúzom magam, de nagyon kényelmetlen, fáj minden, úgyhogy inkább kicsit hozzábújok.
- Nem verekedtem. Ha az idióta a klubból nem támadja meg hátulról, akkor nem csapja bele a fejemet az asztalba! És még azt sem sikerült megakadályoznia, hogy letépje a bugyimat... - Panaszolom be azonnal Gerardot, naná! Ez most aztán tényleg nem az én hibám. Oké, utána jómagam is elkezdtem csépelni, a kezem attól van bekötve, de ezt nem kötöm az orrára. Kikerülünk egy csomó embert, még jobban igyekszem láthatatlan lenni, de az valahogy nem nagyon szokott menni, most még kevésbé teszi. Pedig amennyire tudok, simulok Vincentnek. Nem hagyok ki egy ilyen alkalmat.
- Szemétláda! - Csak az orrom alatt morgom a szavakat, pedig kedvem lenne tényleg megütni, meg elkezdeni csépelni. Az lenne az igazi! Mégis inkább alig várom, hogy belépjek vele a liftbe. Örülök, hogy üres, ezekbe a kórházi dobozokba mindig rosszul vagyok. Teljesen para. Most mégis inkább más miatt örülök, de igazából felesleges. Pedig reméltem, hogy hozzám ér, vagy megcsókol, vagy bármi hasonló, de semmi. Tudtam, hogy nem kellett volna kijönnöm, míg itt van. Teljesen elment tőlem a kedve, és így már nem kellek neki. Mi van, ha emiatt már soha többet nem fog akarni? Kétségbe esve nézek fel rá, de mikor felém pillant inkább elkapom a tekintetem. Oké, már úgyis látott, de talán kicsit jobbra emlékszik. Komolyan ennyire szarul nézek ki? Megkezdem a fordulatot a tükör felé, de megszólal a csengő, lent vagyunk a földszinten, én pedig hálásan fordulok vissza, hogy nem kell látnom magam.
Újra Vincent mellé araszolok, hátha átölel, attól még nem undorodik. Nagyon nyomorultul érzem magam, és minden lépéssel egyre nő, ahogy a kocsihoz érünk. Természetesen akkor lesz a legrosszabb, mikor meglátom az üléseket. Vajon el tudnék futni? Két utcával arrébb szerintem van egy sikátor...
Vissza az elejére Go down
Vincent Sparks
avatarVároslakó
Életkor : 36
Foglalkozás : Vállakozó
Hozzászólások száma : 359

TémanyitásTárgy: Re: Üzlet ~ Gerard-Vincent   Szomb. Jún. 27 2015, 11:33

A helyzetet túl sokat nem tudok hozzá tenni. Judith nagyon szarul fest. Tényleg úgy, mint akit megerőszakoltak páran, vagy mondjuk elkaptak egy sikátorban és kirabolták, megkéselték. Az egy dolog, hgy kurva szarul fest, az meg egy másik, hogy úgy bujkál, mintha mindez az ő hibája lenne és mellé nem is az. vagyis persze van hzzá köze nem is kevés, mert ha azt teszi, amit kérek semmi baja sem lenne. Kicsit kellett volna kibírnia, és ha nem szólogat be.... Azt reméltem, hogy nem megbaszatja magát, hanem teszem azt cicózik kicsit a pasival, elhúzza az időt, de mindig elfelejtem, hogy nem igazán lakik benne nő, ez a csaj egy kislány és azt hiszem nem is lesz ez sokáig máshogy.
Beslisszolunk a liftbe és hagyom, hogy elcsodálkozzon magán.
- Persze. - csak legyintek, mert hogyne akadályozta volna meg, én is ebben bíztam és nem is hiszem, hogy nem lehetett volna kiküszöbölni. Wilhelm nem megerőszakolni akarta első körben, hanem megbaszni akarta és nem lett volna baj, ha ellenáll kicsit, de mondjuk nem kezd el sikoltozni. de mivel nem voltam bent, nem igazán tudom, hogy mi történt.
Kilépek a liftből utána és irányítom a kijárat felé, hogy a kocsiba ültessem.
A kijárat mellett persze pontosan az történt, amit elvártam és a hék leintenek.
- Hölgyem? Minden rendben van? - felém pillanatnak, hogy levegyék én gyilkolásztam-e meg. Magamhoz ölelem a buta ribancot és nagyon remélem, hogy nem jelenti fel Wilhelmet, de meghagyom neki, hogy kitalálja a maga sztoriját, csak remélem, hogy elég okos, mert az egyik zsaru elénk áll, hogy ne nagyon léphessünk le. Örülök, hgy erőszaktevőnek néznek.

_________________
"Memoram inquara est rexquiere"

Vissza az elejére Go down
Judith Moody
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 427

TémanyitásTárgy: Re: Üzlet ~ Gerard-Vincent   Szomb. Jún. 27 2015, 16:32

Pocsék ez a nap. Kezdem azt hinni, hogy jobb lett volna elmenni a mosolypartira, mint engedni Vincent hívásának. Hamar rájövök azonban, hogy ez úgysem ment volna. És ha tudom, hogy ez lesz, még akkor is mentem volna. Kezd idegesítő lenni, hogy ennyire a kedvében akarok járni, hiszen az az állat beleverte a fejemet az asztalba! Erről pedig Gerard tehet.
Persze, mi? Nem szólok semmit, csak elhúzom a szám, jelezve, hogy rohadtul nem az én hibám. Simán megelőzhető lett volna. Ezt most nem én rontottam el!
Túl gyorsa lift, hála az égnek megúszom, hogy szembe kelljen néznem magammal. Ellenben másokkal, mert azok igenis megnéznek. Basszus, annyira lehetetlen, hogy egy kórházból egy csaj dagadt fejjel jön ki? Most ez komoly? Kezdek attól félni, hogy valami ismerős is kiszúr. De remélem, hogy csak a paranoia beszél belőlem. Minden esetre körbe pislogok, szép lenne mondjuk apámmal találkozni. Azt hiszem mehetnék vissza. Bár lehet, hogy akkor én támogatnám Vincentet.
Annyira belemerül az elképzelt szituációba, hogy észre sem veszem a minket figyelő rendőrt, csak mikor már ott áll előttünk. Engem kérdez, viszont egy pillanatra elvesztem a fonalat. Vincent magához húz, én meg örömmel lépek közelebb, és dőlök kicsit neki. Ha nem fájna, hogy mozdul valami izom az arcomon, tuti mosolyogni is tudnék. Hiszen Ő ölel magához mások előtt. A zsaru kérdését meg először nem is értem, kell pár pillanat, mire leesik, hogy mire céloz.
- Nem. Semmi nincsen rendben. Itt dekkolnak a rohadt kávéjukkal, miközben ide tíz sarokra kirabolják az embert! Utólag persze könnyű kérdezősködni, meg gyanúsítgatni. De ha Ő nincs ott, akkor átvágták volna a torkom! - Támadok neki a rendőrnek dühösen. Most jól jön, hogy természetesen Gerardot hozom ki hibásnak, és nincs itt, mert az iránta érzett haragom megkapja más. Komolyan ekkora idióták? Ha Vincent bántott volna, bújnék hozzá? Észre sem vennék, ha baj lenne.
- Menjünk haza! - Nézek fel a férfira, minden tekintetben. A fejem meg zsibbad a grimaszolástól meg a gyógyszerektől. Talán, ha beszállunk a kocsiba, akkor kéne előhozakodnom a dologgal, de mindenképpen, ha a furán pislogó jelvényes lelépett. Összébb húzom magamon a lopott pulcsit, és olyan közel állok már Vincenthez, hogy akár a hátára is vehetne. De ha egyszer jó illata van! Még így is, hogy megizzadt, és az idegesség is érződik még belőle.
Vissza az elejére Go down
Vincent Sparks
avatarVároslakó
Életkor : 36
Foglalkozás : Vállakozó
Hozzászólások száma : 359

TémanyitásTárgy: Re: Üzlet ~ Gerard-Vincent   Hétf. Jún. 29 2015, 13:29

A csaj echte hülye ez ellen nem tehetek semmit. Úgy esik neki a zsaruknak, hogy majdnem elröhögöm magam. A helyzet ironikusan sem, jó, mert a monológjából persze engem akar kihozni hősnek, ami tetszene is, de basszamegakurvafaszom, tényleg. A zsernyákok azonnal szimatot fognak és minden sértése ellenére felénk lépnek, hogy jobban feltartoztassanak. Lepereg róluk a csaj szava járása.
- Kisasszony megtámadták? Tett feljelentést? - a nem beszélgetős már szedi is elő a kis jegyzett tömbjét és jegyzetelni kezd, szerintem azt, amit lát. Az a vicc, hogy a kórháznak tennie kell automatikusan és ezt a hülye picsa pontosan tudta. Most meg baszhatom az anyám valami őrsön az időm majd és mellé az is lehet, hogy felnyomják a házi varrónőm, aki össze szokta toldozni a kidobókat, és egyéb szerencsétlen balesetek résztvevőit. A kurvaisten bassza meg.
- Nézzék uraim minden rendben van, a hölgy nem szeretne feljelentést tenni és ehhez joga is van. - nem kötelezhetik rá, hogy bárkit is jelentgessen, a baj csak az, hogy azt hiszik én bántottam, pedig csak átvitten. Most örülök, hogy nem verekedtem, nincs összezúzva a kezem. Hangom olyan nyugodt, mint aki arról mesél, hogy milyen szépen feljött a kibaszott hold. Nem ölelem túlságosan magamhoz, hogy ne lássák azt el akarom bújtatni, tőlem aztán tehet feljelentést, leszarom. Ha elkérik a papírjaim menten más elbírálás alá esek azonnal, lehet le is csuknak. Faszintos lesz.
- Ragaszkodom hozzá, hogy a hölgy elmondja mi történt, ha befáradnának a kapitányságra.... - tekintetét Judithéba mélyeszti, hogy üzenjen neki, nem bánthatom, ha velük megy. Elengedem a lányt, döntsön, ahogy szeretne.

_________________
"Memoram inquara est rexquiere"

Vissza az elejére Go down
Judith Moody
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 427

TémanyitásTárgy: Re: Üzlet ~ Gerard-Vincent   Hétf. Jún. 29 2015, 14:32

Komolyan mindössze ennyit tud kinyögni ez a kretén? Lassan kezdem érteni, hogy apámnak miért van annyira sok munkája. Mert ezek idióta barmok. Még közelebb jön hozzánk, én meg automatikusan hátrálok egy lépést, Vincent felé persze. A fejem szétszakad, olyan nehéznek és zsibbadtnak érzem, és tényleg csak arra vágyom, hogy ágyba bújhassak végre.
- Nem. Nem is láttam semmit, nincs értelme. Nem fogok a rendőrségre járkálni feleslegesen hónapokig. - Rázom a fejem, de bár ne tenném. Most ez tényleg komoly, hogy nem tudunk lelépni a kórházból? Kicsit nehezen hiszem el. Miért van az, hogy Vincentet mindenhol boldogan, de legalább is tisztelettel fogadják, bárki ismeri, bármit elintéz? Innen miért nem tudtunk úgy kijönni, hogy ne vegyenek észre, és mehessünk a dolgunkra?
Helyeslően bólintok Vincent szavaira, tök komolyan nézek a zsarura, aki meg engem szugerál. Csak tudnám mitől esik úgy ki a szeme. Ezek azt hiszik, ha a férfi bántana, így tudnának segíteni? Mert akkor még csak tévét sem néznek, nem hogy a valósághoz nincs közük.
- Én pedig ragaszkodom hozzá, hogy engedjen tovább minket. Nem akarok befáradni a kapitányságra, nem akarok mesélni, és ne meressze így a bagoly szemeit! Haza akarok menni, és aludni. Nyugodtan. - Kezd tényleg elegem lenni. Oké, hogy rendőr, meg minden, de miért nem egy másik kerületben keresik a részeg faszikat, akik lecsapják a csajukat, meg verik a gyereket? Oké, elhiszem, hogy minket hisznek a leírásba illőnek, de lássák már be, hogy nincs baj.
Vincent meg közben ellép mellőlem, fantasztikus. Lehet össze kéne esni, és mehetnénk. Vagy pont nem. Újra felé lépek, a keze után nyúlok, és az oldalának simulok. A rendőr meg bekaphatja, szúrós szemmel mérem végig, rohadtul befejezhetné a fontoskodást. Kérlelőn nézek fel a bálványozott férfira, csináljon valamit, menjünk innen, legyünk kettesben, mert tényleg a karjában kell lassan vinni. Fuh, de jó is lenne! Mégsem merek tenni érte, még a végén itthagy.
Vissza az elejére Go down
Vincent Sparks
avatarVároslakó
Életkor : 36
Foglalkozás : Vállakozó
Hozzászólások száma : 359

TémanyitásTárgy: Re: Üzlet ~ Gerard-Vincent   Kedd Jún. 30 2015, 13:15

A zsaruk úgy méregetik, mint valami kurva halat a tóban, amit éppen ki kéne fogni és aztán egy lapos tányéron felszeletelni, pedig már megtették félig meddig, csak nem a két hekus.
Hallgatom az érzelemdús beszélgetést, de kezd az agyam elpöccenni, lehet kéket fogok reggelizni és aztán szarni is.
- Nem lehetne olyan problémával foglalkozni, aminek értelme is van? A hölgy nem fog feljelentést tenni, sőt tovább megyek magukkal sem fog menni, szóval lelépnénk. - közben J.is elmondja, hogy lépne lefelé és a zsaruk lassan de tutira odébb lépnek,mert ebből ma nem lesz fogás. Lehet nekik is van valami limit, hogy hány bejelentést kell lekörmölniük, ha már mást nem nagyon csinálnak.
- Tovább szép estét, Uraim! - karom fogom a lányt és bizonyos hümmögések közepette a kocsihoz vezetem. Hallom hogy arról susmorognak én verem a kis kurvát, de valljuk be, hogy nekem is sokszor lenne kedvem hozzá, én azonban nem bánok így el, egyetlen nővel sem, nem az erősségem.
Tiszta mázli, hogy a kis drágám csak alig lett véres, különben agyonbasznám a csajt. A vérző egyedeket hátra tuszkoltam egy, egy inggel, hogy semmit ne vérezzenek szarrá és tették a dolgukat, mert G. okos, a csaj meg fosik tőlem.
Besegítem az első ülésre, majd rábaszom az ajtót.
- Vágod, hogy haza viszlek, igaz? - nem akarom, hogy azt higgye hozzám jön dekkolni, nekem is kell pihennem, meg dolgom is van, égeti a zsebem a sok infó.
A lakása felé veszem az irányt és jófej vagyok nem hajtok hatezerrel, hogyne csapódjon ajtótól tőlemig. Kifelé bámulok, igyekszem tudomást sem venni róla, zavar, hogy így össze van törve, annyira szarul néz ki.

_________________
"Memoram inquara est rexquiere"

Vissza az elejére Go down
Judith Moody
avatarMűsorgyártás
Életkor : 24
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 427

TémanyitásTárgy: Re: Üzlet ~ Gerard-Vincent   Kedd Jún. 30 2015, 22:14

Örülök, hogy végül lerázzuk a két fatökűt. Vincentet nem kell félteni, én pedig szedem a lábaim, hogy lépést tartsak vele. Annyira szeretnék lefeküdni, és elaludni. Gondolom ez a fájdalomcsillapítók hatása, de jól hatnak, mert tök kómás vagyok tőle. Hallom a zsernyákok hangját mögöttünk, még értem is a szavaikat, de valahogy nincs erőm felfogni. Pedig ha toppon lennék úgy visszamennék leordítani őket, hogy ilyeneket mondanak Vincentről!
De ma nem az a nap van. Ma beülök a kocsijába minden ellenkezés nélkül, és összerezzenek, ahogy rám csapja az ajtót. Hangosabban nem lehetett volna? Bekötöm magam, míg beül, aztán a kedves szavaira csak bámulok magam elé. Nem értem, hogy miért ilyen bunkó velem. Komolyan nem én csináltam ezt, és nem én akartam, hogy az a pöcs szétszedjen.
- Nem mehetnék mégis hozzád? Kérlek! - Fél szemmel nézek rá, a keze felé nyúlok, de végül inkább visszahúzom a kezem, az ölembe ejtem, és az ujjaim tördelem.
- Nem lennék az utadban, észre sem vennéd, hogy ott vagyok. Csendben leszek! - Ígérem neki nagyon meggyőző hangon, csak remélem, hogy beválik. Tényleg nem szeretnék most otthon lenni egyedül. És persze, neki a gondjára lennék, de semmit nem kéne csinálnia, csak had legyek ott! Oké, igazából minden egyes percemet nála szeretném tölteni, és leginkább vele, de ezt most mégsem mondhatom meg neki.
Kénytelen vagyok ránézni, nem bírom ki, hogy csak a combját stírölöm. Ő meg kifele bámul, és nagyon figyeli az utat, mint valami kezdő sofőr. Ettől pedig sírhatnékom támad, tényleg érzem, hogy ég a szemem.
- Most undorodsz tőlem? - Belesüppedek az ülésbe, kinézek az ablakon, ki kéne szállnom. Most. Vagy inkább egy piros lámpánál. De akár most is megteszi. A biztonsági öv után nyúlok, kikapcsolom, komolyan, mennyire lenne húzós menet közben kiszállni?
Vissza az elejére Go down
Vincent Sparks
avatarVároslakó
Életkor : 36
Foglalkozás : Vállakozó
Hozzászólások száma : 359

TémanyitásTárgy: Re: Üzlet ~ Gerard-Vincent   Szer. Júl. 01 2015, 12:56

Szeretném nyomni a gázt, mint a veszett, hogy faljuk a kilométereket, jó lenne levezetni a feszültséget valahol, igaz majd egy jó baszásban, de nem ezzel a kurvával, itt mellettem az is teljesen biztos.
Rákanyarodunk a felhajtósávra és idegesen megrándul az arcom.
- Judith! Én nem a haverod vagyok, nem az egyik faszid, nekem te dolgozol és az, hogy néha kefélünk egy jót nem kötelez semmire, sem engem sem téged. - halkan tagolom a mondatot, nem akarom, hogy sírva fakadjon, de azt hiszem akad köztünk egy kis félre hallás. Nem vagyok a barátja, nem vagyok senkije sem, a főnöke nagyon maximum. Ha neki ez így nem működik és összezavarja a kurás, akkor hagyjuk ki. Valami baszott nagy zűr van a csaj fejében.
- Már megkértelek rá Judith, hogy ne szeress belém. - ha emlékei nem csalnak, akkor én már elmondtam neki, hogy nem igazán vagyok az a fajta, akibe bele kéne zúgni, főleg, hogy sem most sem semmikor máskor nem fogom tudni viszonozni az érzéseit és mellé nem is akarom. Rátaposok a gázra és finoman dobolok a kormányon, miközben a lány felé pislogok.
- Szívesen elviszlek valamelyik barátnődhöz, pasidhoz, apádékhoz... - de nálam nem töltheti az éjszakát és azt hiszem, hogy most ez téma lett, ezt a szabályt erősebben le is kell fektetni, mert a csaj kezd nagyon eltájolódni. A biztonsági öv csattanása felhúzza a fejemben a nyugodtság, piros falát, főleg a kibaszott dedós kérdése. Mélyet sóhajtok és gyorsítok. Akarom, hogy tudja észrevettem a jelenetet és nem adok érte piros pontot.
- Nőj fel! - vetem oda, nem az a baj, hogy undorodom tőle, az isten bassza meg, hogy annyi esze nincs mint egy telibevert aranyhalnak. Kedvem lenne átnyúlni, kinyitni az ajtót és kilökni a kocsiból, ha nem szedi magát össze baszhatja a közös munkákat. Mi a lófaszt csináljak egy gyerekkel? A végén elkezdem magam szarul érezni és a közös munkákat is lefújom.

_________________
"Memoram inquara est rexquiere"

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Üzlet ~ Gerard-Vincent   

Vissza az elejére Go down
 

Üzlet ~ Gerard-Vincent

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 3 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-