Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 érdekes este - James és Nora

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Nora Zoey Tagliavini
avatarMarketing kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: érdekes este - James és Nora   Szer. Ápr. 08 2015, 13:26

James && Zoey

Nem akartam még eljönni a klubból, de Sarah annyira erősködött, hogy menjek vissza a koliba és zuhanyozzak le, majd bújjak be a meleg ágyikómba! Persze, hogy nekem ehhez semmi kedvem, nem is értem miért kényszerít állandó mindenki mindenféle baromságra. Azt akarják, hogy olyan dolgokat tegyek meg, amihez nekem semmi kedvem. Apa is azt akarta, hogy zenész legyek, az egyetemet is elkezdtem, de abbahagytam és átjöttem ide, de hogy őszinte legyek én már tanulni sem akarok. Ki akarom élni az életem, bulizni, szabadnak lenni és szárnyalni, azt akarom, hogy vigyen az ár magával és ne hagyjon leesni. Nem akarom, hogy a lábam egy pontban a földbe gyökerezzen, és ott maradjon egész életemben. Biztosra veszem, hogyha ebben a percben látna édesanyám rosszul lenne. Teljesen. Olyanokat vágna a fejemhez, hogy mennyire elkallódtam, lázadok és tönkreteszem az életem. Valamennyire igaza is van, de én csak jól akarom érezni magam, nem függhetek tőlük állandóan. Én ebbe már beleuntam.
Sarah azt mondta rengeteget ittam és tényleg jobb lesz, ha lepihenek otthon, de szerintem persze nincs igaza. Maradtam volna még és vedeltem volna még több piát, de a legjobb barátnőm természetesen elrángatott onnan, mikor igazán kezdett a tetőfokára hágni a hangulat. Mikor visszaértem a szobába nem követtem az utasításait, Ő nem akart bejönni, nehogy felébressze Monát. Vártam egy kicsit, míg Sarah lelép és elindultam. Először magam sem tudtam, hogy merre tartok, de egyszer csak jött az isteni szikra, hogy nekem látnom kell James- t. Nem sokszor futottunk össze az első találkozásunk óta abban a bizonyos klubban, ahol ma este is voltam. Reménykedtem, hogy ott majd találkozok vele, de nem így lett.
- James! James! James! James! – ordibálom a fiú nevét vihogva a folyosón, míg a kolis szobájának az ajtaját verem megállás nélkül. Hirtelen ötlettől vezényelve lenyomom a kilincset, ami meglepetésemre kinyitja az ajtót és belépek a szobába. – Nyitva volt! – kiáltom el magam és az ajtóra mutogatok. Alig várom, hogy lássam James- t. A szobában a sötétség uralkodik és alig látok. Becsapom a nyílászárót magam mögött és leülök a földre, várom, hogy a már oly’ sokszor említett személy megjelenjen.

_________________
nora zoey tagliavini

Vissza az elejére Go down
James Morth
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : ♠ be a king
Hozzászólások száma : 2

TémanyitásTárgy: Re: érdekes este - James és Nora   Hétf. Ápr. 13 2015, 22:01


manó & james


A helyzet úgy áll, hogy ma mentem volna bulizni. Igen ám, ezzel nincs is gond, mivel a hajam belőttem, a ruhám is már rajtam volt, a kis ingem, a szakadt farmerem, meg a csukám. Igen, teljesen kész volram, kívül, belül, mert erre testileg és lelkileg is fel kell készülni, mert ha én megyek, akkor sosem marad a helyén semmi, mindent a feje tetejére áll, és én rohadt sokat is tudok inni. Ha én iszok annak nincs jó vége, sokszor a mosdóban is kötök ki, és megesik, hogy percekig ki sem esek onnan, de nem érdekel. Szóval ez a buli is rohadt jól indult volna, ha be nem alszom. Igen, egy pillanatra, csak egy pillanatra lefekszem, de tényleg és onnan már képszakadás is van, egyszerűen minden hopp, volt és nincs. A sötétség ellepi az elmémet a sötétség, és csak a szemhéjaimat látom belülről, majd pillanatok alatt olyan mély álomba kerülök, mint még soha. Nem tudom mit álmodok, forgolódom, azt tudom, és azt is, hogy egészen nyomasztó az álom, ami arra késztet, hogy felébredjek, de nagyon sokáig nem megy. Nem tudom miért, de az elmém meggátol abban, hogy felébredjek és végre a keserű valóságba csöppenhessek, a beteg álom után. Honnan tudom, hogy beteg, ha nem emlékszem rá? Van az, az érzés, amit olyankor érzünk, ami mar belülről, és tépi az idegeimet, hogy semmi sem jó. Ez az, ami miatt biztos vagyok abban, hogy szar álmom volt.
Valami felriaszt belőle, ami egy női hang, és egyszerűen bemászik a tudatomba, és már nyílnak is a szemeim, az ajtóval egy tempóban, de még nem mozdulok, csak akkor mikor az ajtó már csukva, és mintha a hang gazdája, már ülne is a földön. Elnyúlok a fejem fölé, és meghúzom a kis lámpa madzagját, így az felkapcsol, és tompa fénnyel árasztja el a szobát, én meg felülök. A hajam kesze-kusza, mert sokat forgolódtam, a párnám is a földöj hever, az ingem ki van nyílva... ahj jól nézhetek ki a nyúzott képemmel együtt. Nora szép arcára emelem a tekintetem és egy kicsit bágyadtan, de elmosolyodom.
- Valami szia, vagy ilyesmi Manó? - kérdezem rekedtes hangon, ami ilyenkor mindig gáz, de hát ez van. Beletúrok a loboncomba, hogy legalább egy kicsit helyre rakjam, ha már egy gyönyörű lány társaságát élvezhetem. Jobb ez, mint az a nyamvadt buli, jobb, hogy elaludtam, tényleg. - Mi szél hozott szerény hajlékomba, vagy inkább szobámba? - kérdezem egy mosollyal, mert ebben a gyér fényben, nagyon tökéletesen ki lehet venni arca szép vonalait, és alakját. Oh istenem, nagyon szép lány, mit keres itt nálam? Nem hiszem, hogy kiérdemeltem ezt.
₪ words: ××× ₪ music: - ₪ note:  remélem elmegy:3

©
Vissza az elejére Go down
Nora Zoey Tagliavini
avatarMarketing kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: érdekes este - James és Nora   Vas. Ápr. 19 2015, 13:08

James && Zoey

Forog velem a világ, nem tudok megállni egy helyben, így a padlóra kerültem. Mosolygok, mint egy fél őrült vagy, mint egy kisgyerek, aki végre megkapta azt a játékot, amire már nagyon régen vágyik. A gondolataim össze- visszacikáznak és a hangulatom is változik. Egyik percben boldog és izgatott vagyok, míg a másikban lehangolt és zavarodott. Ha most bárki látna, akkor nagyot csalódna bennem, de itt főleg a családomra értem. Nora eltűnt és már nem az, aki régen volt, ez a lány, aki most vagyok teljesen más ember lett. Ez, azaz ok, amiért nem szeretem, ha az újonnan megismert ismerőseim Norának hívnak, mert az a leányzó már nem én vagyok. Ebből kiindulva mutatkozom be mindig, mindenkinek Zoey néven, amit édesanyám adott nekem.
Kétségbeesetten ülök a padlón a nyitott ajtó mellett, amit nem akarok bezárni, se energiám, se kedvem nincs most kicsit megerőltetni magam, kinyújtóztatni a lábaim és becsukni a nyílászárót. Ez amúgy sem az én szobám, nem az én bajom, ha bejön pár idegen és felfordulást csinál. Jobban belegondolva jelenleg én vagyok itt az egyetlen idegen, aki nyomot hagy maga után. Ugyan itt akarok lenni és belebújni annak a srácnak a karjaiba, aki tudom, hogy minden este más lánnyal hancúrozik, és nem vet meg olyan dolgokat, amelyeket még én is megvetek.
- Szia James – mondom nevetve, amikor meglátom. Kissé meglep a szitu, mert még kissé ittas állapotomban is jól látom, hogy neki semmi baja. Azt hittem, hogy be lesz baszva vagy szívva és egy fokkal sem fogja jobban érezni magát, mint én. Talán még sosem találkoztam úgy vele, hogy teljesen józan lett volna. Mosolyogva pillantok fel rá és a folyosóból beszűrődő gyér fényben meg is pillantom hosszú, göndör fürtjeit, illetve drágakő módjára ragyogó zöld szemeit. Valami csodálatos látványt nyújt a számomra. Sarah mindig azt mondja, hogy óvakodjak tőle, ne menjek a közelébe és végképp ne engedjem közel magamhoz. Habár ma este azt is mondta újdonsült legjobb barátnőm, hogy fürödjek le és pihenjem ki magam a józanodás kedvéért, de én erre sem voltam hajlandó. Csalódna bennem vagy csak haragudna rám, esetleg kissé ledorgálna, hogy én jöttem ide James- hez, mert ilyet egy lány nem csinál.
- Szél – nevetem el magam újból. – Gondoltam benézek hozzád vagy már nem is jöhetek? – kérdezem vigyorogva, kissé kikerekedett szemekkel. Kezdem egyre józanabbnak érezni magam a közelében és már szégyellem magam azért, ahogyan ledobtam magam a földre és betörtem a szobájába. Nem gondoltam, hogy Ő tényleg teljesen tiszta jelenleg és így csak úgy érzem teljesen leégettem magam előtte. Louis- t akarom, az egyetlen bátyám, hogy megöleljen és az ölében cipelve vigyen át a szobámba és bújtasson be a meleg takaró alá. Megalázva érzem magam és alig merek belenézni James smaragdzöld szemeibe.

_________________
nora zoey tagliavini

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: érdekes este - James és Nora   

Vissza az elejére Go down
 

érdekes este - James és Nora

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» mozi, bevásárlás, tesós programok - Nora & Louis

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances kollégium :: Archívum-