Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Today at 14:19 by Vincent Sparks

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Daniel&Diego - egy házibuli eseményei

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Daniel Osmer
avatarFilmművészet
Életkor : 22
Foglalkozás : Színésznek tanulok
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Daniel&Diego - egy házibuli eseményei   Vas. Ápr. 05 2015, 22:09Daniel&Diego
▲music:-▲Words:269▲Note:-
A szekrényemben turkálok és némi válogatás után kiveszek egy fekete mintás felsőt és egy farmert, majd felkapom őket. Aztán jöhet a tollászkodás. Belövöm a séróm és miután meguntam magam "csodálni" a tükörben kimegyek a fürdőszobából. Zsebre vágom a slusszkulcsom, meg a tárcám és indulok a kocsimhoz. Hogy hova megyek? Egy ismerősöm bulijába, mert meghívott magához és nem illik nemet mondani. Amy ma amúgy is tanul, mert holnap fontos dolgozatot írnak. Úgyis csak unatkoznék itthon egyedül, így szép, hogy megjelenek a bulin. Természetesen nem tervezem, hogy szétcsúszok, vagy félrelépek. Egyszerűen bedobok pár italt, táncolok kicsit, beszélgetek, aztán jövök haza és bevágom a szunyát. Hamar odaérek a BMW-mel, amit leparkolok a ház előtt. Belépek a házba és mindenhol nyüzsögnek az emberek, van aki táncol, páran smárolnak, néhányan meg dumálnak. Lekezelek a haverokkal, aztán rendelek magamnak egy sört amit be is vágok. Éppen célba venném a mosdót, amikor velem szembe jön egy részeg gyerek és hiába próbálom kikerülni nekem jön egyenesen a ruhámra küldve a kezében tartott piáját.
- Hé! Vak, vagy ember?! - emelem fel a hangom joggal dühösen.
- Nem láttalak. - dünnyögi és a hangján és a szájszagán tisztán érzem, hogy nem véletlenül volt olyan csámpás a járása.
- Ne mond már! Pont velem szemben jöttél! Még rám is vigyorogtál! - esküszöm kiakasztó ez a hülye. Nem érdekel, hogy részeg, ez nem mentség mindenre.
- Hagyjá' már! - taszít rajtam egyet amit természetesen visszaadok, de továbbra sem áll le. Kiropogtatom az ujjaim és nyakam felkészülve arra, hogy ha kell szétüssem a képét.
- Te akartad! Pakolj fel! - állok be támadó helyzetbe és készülök és az ütésre, amitől kékül majd egy darabig a pofája.
_________________
Family is more than just DNA.

They that people who care about you and who you care.
Vissza az elejére Go down
Diego Martín
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Segédrendező
Hozzászólások száma : 78

TémanyitásTárgy: Re: Daniel&Diego - egy házibuli eseményei   Vas. Ápr. 05 2015, 22:33

Az egyik haverom házibulit tart, amire egyértelmű volt, hogy én is ellátogatok. Sok embert ismerek itt, de van csomó ismeretlen is, ami nem nehéz, mert a ház eléggé tömve van emberekkel. Szinte mindenkinek a kezében valamilyen pia van, sokan hevesen smárolnak és tapiznak itt-ott, a zene hangosan szól, pont úgy, ahogy az egy házibuliban lenni szokott. Több emberrel is leállok kicsit beszélgetni, fiúkkal-lányokkal egyaránt, és épp egy ilyen csevej közben vagyok, amikor kiabálásra leszek figyelmes a hátam mögül. Hátrafordulok, és látom, hogy Jake haverom, aki egy cseppet sem szomjas már, épp valami másik sráccal balhézik, akinek foltos a fölsője, Jake-nek meg üres a pohara, így még így, kissé ittasan is levágom hamar, hogy mi a szitu. Nagyon verekedésre áll a szitu, és amilyen hülye Jake, tuti le is áll verekedni a másikkal, pedig egyértelmű, hogy akkor ő jönne ki rosszul belőle, mert ő nem az a kigyúrt típus, de keménykedősre itta magát. Bocsánatot kérek a lánytól, akivel épp beszéltem, majd néhány gyors lépéssel odamegyek a kemény pároshoz.
- Hé! Nem kell itt a balhé, fiúk! Jake minden bizonnyal nem direkt öntött le, nézd el neki, kissé felöntött a garatra. – fordulok az idegen srác felé, közben pedig visszatartom Jake-et, aki nagyon menne, hogy megverje a másikat, de nem fogom hagyni, remélem lenyugszik ő is, meg a másik is.
Vissza az elejére Go down
Daniel Osmer
avatarFilmművészet
Életkor : 22
Foglalkozás : Színésznek tanulok
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Daniel&Diego - egy házibuli eseményei   Vas. Ápr. 05 2015, 23:06Daniel&Diego
▲music:-▲Words:256▲Note:-
A mait egy nyugis, kicsit bulis és mindenképpen lazulós napnak terveztem. Eddig jól össze is jött, hiszen otthon pihentem, tévéztem, zenét hallgattam, meg amihez éppen kedvem volt. Azt gondoltam ez a buli se lesz vészes. Eljövök, iszok egy keveset, beszélgetek, élvezem a hangulatot, aztán megyek haza. De természetesen a dolgok mindig máshogy alakulnak, mint ahogy azt az ember szeretné. Most is az első tíz percben sikerült eláztatni egy ilyen kis jött-ment idiótának, aki képtelen koordinálni a mozgását, mert nem tudja mennyi piát bír el a szervezete. Nem semmi mennyire nagy az Isten állatkertje és milyen alacsony kerítést építettek hozzá. Még szerencse, hogy ez kihalóban lévő állatfaj, vagy ha nem, hát teszek róla, hogy az legyen. Nem hat meg, hogy részeg. Nem szokásom verekedni, viszont ha belém köt hát kiállok magamért és megmutatom, hogy az izmaim nem csak díszek. Nem akartam, viszont ő kereste a bajt, hát megtalálta. Elnézve milyen kis piszkafa egy ütéssel simán leterítem. Annyi szerencséje van, hogy megjelenik az egyik haverja védenie a seggét. Ez hiányzott! Egy okoskodó alak, aki osztja itt az észt nekem.
- Már ne is haragudj, de ő jött belém! Próbáltam kikerülni, csak túl sokat mozgott és nekem jött. Tudod ez nem holmi kínai vacak, hanem minőségi és nem volt olcsó! - rángatom meg kicsit a pólóm. - Vihetem mosodába, aztán örülhetek, ha kijön belőle a folt! - a hangom abszolút nem a legnyugodtabb. Nem ordítok vele, de azért picit megemelem a hangom. Nem a pénz zavar, csak az, hogy mászkálhatok emiatt is köröket, csak mert ő nem volt képes vigyázni._________________
Family is more than just DNA.

They that people who care about you and who you care.
Vissza az elejére Go down
Diego Martín
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Segédrendező
Hozzászólások száma : 78

TémanyitásTárgy: Re: Daniel&Diego - egy házibuli eseményei   Vas. Ápr. 05 2015, 23:21

Én se úgy terveztem a mai estét, hogy testi épségemet kockáztatom azzal, hogy Jake és egy másik srác közé beállok, hogy így remélhetőleg nem ütik szét egymást, vagyis inkább a másik srác a haveromat, de én már csak ilyen jó barát vagyok, és kiállok értük, ha baj van.
- Biztos vagyok benne, hogy nem szándékos volt a részéről. Gondolom te is volt már, hogy többet ittál a kelleténél, szóval tudnod kell, hogy ilyenkor az embernek rosszabbak a koordinációs készségei. Ami a pólódat illeti, hát sajnálom, de szerintem kijön belőle a sör folt. – mondom, és talán tényleg nem vészes. Én igyekszem nem felemelni a hangomat és kiabálni vele, a kiabálás nem oldja meg a dolgokat, de a hangom emeltebb, hogy a hangos zene ellenére is hallja a másik, mit mondok.
- Ha olyan drága volt, akkor biztos futja újra is! Majd szólj apucinak meg anyucinak, és megveszi neked! Utána meg a fenekedet is kitörli! – hallom meg a hátam mögül Jake gúnyos hangját. Rápillantok a másikra, hogy mit reagál, de aztán inkább hátrafordulok, és ránézek Jake-re.
- Figyelj haver, ezzel nem segítesz. Inkább menj haza, Rob, Thomas, hazakísérnétek? Itt lakik pár utcányira, tudjátok. – nézek először Jake-re, aztán a kis összegyűlt tömegben bámészkodó két másik haveromnak, akik bólintanak, és megpróbálják elrángatni onnan Jake-et, több-kevesebb sikerrel, aki motyog még az orra alatt valamit, de én nem igazán értem, remélem nem ezt a srácot szidja, vagy ha igen, akkor azt remélem, hogy ő nem hallja. Egyébként egyetértek Jake-kel, hogy ha egyszer futotta ilyenre, akkor biztos van pénze, meg nem is néz ki csórónak, szóval nem annyira értem, mi ez a hiszti, de remélem, sikerül lenyugtatnom.
Vissza az elejére Go down
Daniel Osmer
avatarFilmművészet
Életkor : 22
Foglalkozás : Színésznek tanulok
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Daniel&Diego - egy házibuli eseményei   Hétf. Ápr. 06 2015, 14:37Daniel&Diego
▲music:-▲Words:263▲Note:-
Biztosra le merném fogadni, hogy most fukarnak tűnik, aki a pénz miatt veri a nyálát, de ez nincs így. Abból van bőven, vagy száz ilyen pólót kisujjból megvehetek. Az zavar, hogy mászkálhatok miatta, holott így is elég zsúfoltak tudnak lenni a napjaim. Meg persze az, hogy egész este körbe fog lengeni a sörszag, mint holmi részeges idiótát. Persze erre könnyen lehet mondani, hogy van itt zuhanyzó, le tudom magamról mosni, meg a házigazdától tudnék egy másik pólót kérni, de kicsit cikinek tartom azt, hogy odamenjek pitizni. Plusz már nem most kezdődött a buli, könnyen lehet, hogy már valamelyik részeg összehányta a kabint. Nem ez lenne az első alkalom.
A haverjával igazán nincs bajom, csak nem bírom, ha valaki túl okos akar lenni, ha kell, ha nem. Azért inkább a besörözött srácra vagyok dühös, hiszen ő okozta a bajt.
- Jó, valahol igazad van, ezt aláírom. Viszont nem én mondtam neki, hogy igyon, mindenki ismeri a saját határait. Legalább állt volna arrébb és maradt volna egy percre kevésbé izgága. - mondom egy fokkal már nyugodtabban. Talán feszült vagyok, de igyekszem nem felemelni a hangomat ok nélkül.
Jól hallom? A bolondnak még nagy a pofája? Ennek tényleg elmentek otthonról. Egy pillanatra ökölbe is szorul a kezem, erőt kell vegyek magamon, hogy ne mossak be neki egyet.
- Hallgass el, vagy kicsipkézem a segged és vihet el a mentő! - picit megemelem a hangom, a mutatóujjam felé bököm és szúrós pillantást vetek rá. Azonban a többi dünnyögését már úgy teszek, mint aki meg se hallja. Így is túl sokat veszekedtem feleslegesen hülyékkel. Csendben, karba tett kezekkel hagyom intézkedni a haverját._________________
Family is more than just DNA.

They that people who care about you and who you care.
Vissza az elejére Go down
Diego Martín
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Segédrendező
Hozzászólások száma : 78

TémanyitásTárgy: Re: Daniel&Diego - egy házibuli eseményei   Hétf. Ápr. 06 2015, 15:21

Nem hiszem, hogy tényleg ennyire hisztizni kell egy véletlenül sörrel leöntött póló miatt, szerintem ennek a másik srácnak az önérzete sérült inkább, hogy ilyen kellemetlen szituációba került. Mindenesetre én próbálom lenyugtatni a kedélyeket, és normális hangon megbeszélni a dolgokat.
- Mindenki követ el hibákat. Most Jake is hibázott, bocsánatot kérek a nevében, de nem történt olyan eget rengető nagy probléma, szóval szerintem folytassuk tovább a bulit és érezzük jól magunkat! – ajánlom fel normális hangnemben, de persze, hogy Jake most kezd el keménykedni, pedig már éreztem a sikert, hogy a leöntött srácot lebeszéljem arról, hogy verekedni akarjon, de most újra esélyes lett ez, mert nem kerüli el a figyelmemet, hogy ökölbe szorult a keze.
- Nyugi-nyugi! …Jake fogd be, srácok vigyétek már! – a mondandóm első felét még az idegen fiúnak célzom, de utána a haverokhoz fordulok, akik ketten kellenek, hogy a magát igen csak keményre és nagyszájúra ivott Jake-et kitessékeljék a szobából.
- Figyelj, nem kell a balhé. Se neki, se neked, se nekem, se a házigazdának, se senkinek. Ami történt megtörtént, ezen kár rágódni. Bulizzunk tovább, és bízzunk benne, hogy több ilyen incidens nem lesz. Mit szólsz? –kérdezem, és amolyan békejobbként nyújtom felé a kezemet. Remélem lenyugszik, és nem akar mindenáron balhét, de ha a sör miatt nyavalygott, akkor egy verekedés során más is kerülne a pólójára, mint sör, mondjuk esetleg vér, ami meg hát még nehezebben jön ki, remélhetőleg erre ő is gondolt.
Vissza az elejére Go down
Daniel Osmer
avatarFilmművészet
Életkor : 22
Foglalkozás : Színésznek tanulok
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Daniel&Diego - egy házibuli eseményei   Hétf. Ápr. 06 2015, 18:30Daniel&Diego
▲music:-▲Words:294▲Note:-
Egyre jobban unom már ezt az egész hülye sörös helyzetet. Nem akartam veszekedni senkivel, erre tessék mégis kell. Ráadásul ez a srác is ennek a részeg alaknak ad igazat. Kissé szánalmasnak tartom, hogy a haverjának kell védenie, mert nem tudja mikor kell hallgatni. Úgy érzem nem lihegem túl a dolgot, csak mivel mindenki másképp gondolkozik vannak akik az nézőpontomat nem értik meg. Hogy ez hiszti lenne? Nem, ha hisztizek az rosszabb, mivel akkor a másiknak egy szavával sem értek egyet és az élő fába is belekötök. Akkor már nekimentem volna mindkettőjüknek és hazahúztam volna. Nem félek ettől az idegentő, csak mert ki van varrva, látszólag jár edzeni és kilövette a füleit.
Már éppen kezdenék lenyugodni, amikor ismét nagy a részeg gyerek pofája, amit persze nem hagyok szó nélkül. Megvédem magam, az én káromra nem fogja jártatni a száját. Szerencséjére kivitetik így megússza azt, hogy elverjem. Utána máris nyugodtabb vagyok és be kell látnom ez a fiú nem beszél totál hülyeségeket. Minek balhézzunk, ha a problémát okozó már nincs itt és vele meg nincs bajom.
- Legyen. - kezelek le vele és egy halvány mosoly tűnik fel az arcomon. Közben azon agyalok, hogy most akkor hogyan tovább, mert nedves pólóban csak nem bulizhatunk, kunyizni nem akarok, ha meg levetem úgy kell majd rólam levakarni a csajokat, azt meg nem hiányzik. Aztán eszembe jut, hogy valamelyik nap vettem egy új felsőt, csak bent felejtettem a kocsiba.
- Mindjárt jövök, kiugrok egy pillanatra. - szólok neki és kisietek az autómhoz, beülök, levetem a pólóm és felhúzom a másikat, ami barna- Befújom magam az egyik parfümömmel, amit mindig az autóban tárolok szükség esetére. Van olyan erős, hogy kicsit elfedje a sör szagát. Amint végeztem vissza bemegyek.
- Itt is vagyok. Beugrott, hogy van egy másik póló a kocsimban. - nevetem el magam.
_________________
Family is more than just DNA.

They that people who care about you and who you care.
Vissza az elejére Go down
Diego Martín
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Segédrendező
Hozzászólások száma : 78

TémanyitásTárgy: Re: Daniel&Diego - egy házibuli eseményei   Kedd Ápr. 07 2015, 22:20

Szánalmas vagy nem, én kiállok a barátaimért, főleg ha részegek, és képesek meggondolatlan tettekre, például ha most nem avatkoztam volna közben, itt tuti kitört volna a balhé. Na de szerencsére úgy tűnik, sikerült eloszlatnom a dühfelhőt a fejünk felől, Jake úton van már haza, hála a srácoknak, holnap, ha kijózanodott, azért majd kiosztom kicsit, de nem hibáztatom túlságosan, de azért majd beszélek vele. Megkönnyebbülök mikor a „sértett fél” elfogadja a felé nyújtott jobbomat, így ezzel talán békét kötöttünk. Nekem is megjelenik a szám szélén egy mosoly, látva az övét, nem lesz itt már szerintem probléma.
- Oké. – vonom meg a vállam, mert hogy őszinte legyek, nem nagyon értem, miért közli velem, hogy mindjárt jön. Vagy talán úgy gondolja, hogy ezután együtt lógunk a buliban? Végül is nekem nem ártott, nincs vele problémám, szóval miért ne? Viszont addig se fogok csak itt ácsorogni, szóval addig szépen kimegyek a konyhába, a hűtőből előveszek két sört, kinyitom az üvegeket, majd visszasétálok a nappaliba, és pont ekkor ér vissza a srác is.
- Na tessék, kár is volt aggódni. – nevetem el magamat én is, majd az egyik üveg sört átnyújtom a másiknak, bár ha a kocsijában volt a póló, akkor valószínűleg vezet, mindegy, max nem fogadja el.
- Amúgy Diego vagyok. – mutatkozok be, ha már így alakult a dolog,és ismét felé nyújtom a kezemet, de ez most nem békejobb, hanem szimpla udvariasság, ami a bemutatkozással jár, majd belekortyolok a sörömbe, ami jólesően hideg.
- A házigazdát ismered, vagy más haverod hívott el? – kérdezem, hogy valamivel elindítsam a beszélgetést, de közben végigkísérem szememmel a mellettünk elhaladó csinos lány útját. Lehet, hogy kicsit bunkó dolog, de férfiból vagyok, jóhogy megnézem a nőket.
Vissza az elejére Go down
Daniel Osmer
avatarFilmművészet
Életkor : 22
Foglalkozás : Színésznek tanulok
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Daniel&Diego - egy házibuli eseményei   Szer. Ápr. 08 2015, 17:03Daniel&Diego
▲music:-▲Words:422▲Note:-
Nem tartottam a srácot gáznak amiért kiállt a haverjáért, inkább a havert gondoltam annak amiért keménykedett itt nekem a semmire. A részegség még nem ment fel minden alól, ezt neki is tudnia kéne. Ha valami berúgva csináltam vállaltam érte a felelősséget és nem hárítottam a piára. Elvégre én nem tudtam mértéket tartani, én ittam annyit. Az rémesen hülye kifogás, hogy nem bírja jól az alkoholt. Akkor ne igyon olyan sokat és kész, probléma megoldva.
Hogy miért szóltam neki? Mert nem akartam csak úgy szó nélkül eltűnni. Nem tartom túl szép dolognak, plusz ha én valószínűleg nem is sértődnék be rajta, mások már van, hogy igen és mára pont elég volt a veszekedésből. Beérve a mondatára megvonom a vállam mosolyogva.
- Kösz. - veszem el a sört és le is húzok belőle egy kortyot. Bírom az alkoholt, ennyi még nem árt meg. Így is még simán tudok vezetni. Nem vagyok azért olyan hülye, hogy tök részegen üljek volán mögé, mert akkor a saját épségem is veszélybe sodrom és másokét is. Nagyon nem akarok kórházba kerülni, vagy ami még rosszabb húsz évesen meghalni. Ahhoz még túl fiatal vagyok. Meg másoknak se akarok sérülést okozni, mivel általában sajnos a vétlen sérül és ügyvédapa ide, vagy oda azért esetleg egy ember ölést elég nehéz elsikálni, minden bizonnyal nem is menne és akar a franc egy ilyen ostobaságért börtönben éveket leülni.
- Daniel. - rázok vele kezet.
- A házigazda jó ismerősöm, ő hívott el. És téged ki invitált? - kérdezem meg tőle és egy kisebb korty csúszik le. Ezért éppen nem látom a csajt, aki elhalad, csak Diegot, ahogy a nyakát nyújtogatja. Gondolom valakit stíröl és nincs is ezzel semmi baj. Én is megszoktam nézni egy-egy helyes lányt, hiszen csak hűséget ígértem, vakságot nem. Úgy se lépnék félre, akkor meg miért ne legeltessem picit a szemem? Ettől még szeretem a párom, csak félretéve a nyálas közhelyeket nem ő az egyetlen csinos lány a világon. Cserébe hagyom neki, hogy megnézzen egy-egy fiút. Abban még nincs semmi. Aki ezen besértődik az vagy furcsa felfogású, vagy nagyon féltékeny. Az meg ugyebár nem jó, hiszen ha túl erős a féltés az már a bizalmatlanság jele, ami könnyen képes megölni egy kapcsolatot. Viszont hogy hogy jutottunk el egy pillantástól addig, hogy fejben magamnak okoskodom a párkapcsolatokról arról fogalmam sincs. Ez néha előfordul velem, megindul egy gondolatmenet, egy dolgot vonatkoztatok a másikra és így tovább végül egy hosszú lánccá alakítva az egészet aminek alig győzöm megtalálni az elejét. Szerencse, hogy színésznek tanulok és erőlködés nélkül tudok úgy tenni, mint aki figyel. Hiába, aki tud, az tud._________________
Family is more than just DNA.

They that people who care about you and who you care.
Vissza az elejére Go down
Diego Martín
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Segédrendező
Hozzászólások száma : 78

TémanyitásTárgy: Re: Daniel&Diego - egy házibuli eseményei   Csüt. Ápr. 09 2015, 22:37


Na, konfliktus elsimítva, és nem történt sérülés, legfeljebb a két érintett önérzetén, de ez már nem az én dolgom, hogy meggyógyítsam. Feltöltöm a sörkészletem, alias magamhoz veszek egy üveget, meg az imént megérkezett srácnak is átnyújtok egyet, és bár kocsival van, elfogadja. Kicsit felelőtlenségnek tartom, de nem fogom megjegyezni neki, szerintem nem értékelné túlságosan, nekem meg nem kell az újbóli konfliktus, én bulizni jöttem ide, nem veszekedni, és ezt is fogom tenni. Azért a bemutatkozás megtörténik, még simán lehet jófej is Daniel, lehet, hogy csak Jake hozta ki belőle az agresszívabb személyiségét. A következő kérdésem után kiderül, hogy a házigazda közös ismerősünk, így miután megnéztem az elhaladó lányt magamnak, meg is osztom vele ezt az információt.
- Engem is Andy hívott el. Meg ismerek itt elég sok embert, gyakran bulizom ezzel a társasággal. – válaszolok arra, hogy ki invitált. Bár sokat vagyok Andyék bandájával, nem ismerhetem az összes haverját, így lehet az, hogy Daniel is ismeretlen volt számomra egészen néhány perccel ezelőttig. Beleiszok a sörömbe ismét, ez talán a harmadik vagy a negyedik, de bírom az alkoholt, szóval kb. nem is érzem, hogy ittam, de nem baj, nem feltétlen szeretném taccsra vágni magam, meg nem is nagyon szoktam. Persze iszok, meg be is szoktam rúgni, de azért tudom, hol a határ.
- Van kedved csocsózni? – kérdezem, és a szoba másik felében levő csocsóra mutatok, amin ugyan játszanak most, de ha kihívjuk a győztest, akkor meg is van a lehetőségünk játszani.
Vissza az elejére Go down
Daniel Osmer
avatarFilmművészet
Életkor : 22
Foglalkozás : Színésznek tanulok
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Daniel&Diego - egy házibuli eseményei   Szomb. Ápr. 11 2015, 18:40Daniel&Diego
▲music:-▲Words:367▲Note:-
Az este a rossz induláshoz képest kezd végre normálisan alakulni, amit abszolút nem bánok. Akart a franc egész este bosszankodni magában, pláne, ha jó kedvvel indult el otthonról. Szerencsére mivel megoldódott a konfliktus és nem generálódott újabb így lassan én is lehiggadtam. Ez részben az én érdemem is, mert ha nem hagyom ott múltkor azt a pólót most vakarhatnám a fejem. Magamat ismerve lehet inkább elhúztam volna haza, viszont nem baj, hogy nem alakultak így a dolgok, sőt. Így megmutathattam, hogy bár látszatra bunkónak tűnök valójában normális vagy, csak néha kicsit nagy az arcom, de hát ha van mire. Gazdag ős, frankó verda, márkás cuccok, jó kinézet - meg persze a csajom is ott van, viszont ő most nincs itt, így nem tudok vele felvágni -.
Egész jó fej ez a Diego és ha puszipajtások nem is leszünk legalább nem akarjuk egymást megölni az este folyamán. Ez pedig már csak azért is pozitívum, mivel így nem kell összevéreznem a pólóm, ami azért nehezebben jönne ki, mint a sör. Ki gondolta volna, hogy ő is ismeri Andyt? Én ugyan nem. Mondjuk elnézve mennyi haverja van ez egyáltalán nem csoda. Az is lehet már, hogy mondta a nevét, csak nem vélek rá. Hiába, inkább arcra jegyzem meg az embereket.
- Szintúgy, ha időm és kedvem engedi eljövök a bulijaira. - mondom és furcsállom, hogy még nem láttam. Elnézve mekkora ez a kégli könnyen lehet, hogy csak simán a két másik végében buliztunk és ha egymásba is botlottunk nem figyeltünk fel a másikra. Gyakran van, hogy elmegyünk valaki mellett anélkül, hogy megjegyeznénk a képét és amikor később megismerjük az illetőt nem vélünk rá, hogy valaha is láttuk volna.
Tetszik az ötlete. Egy kis játék egészséges versenyzéssel körítve nem rossz kis elfoglaltság. Így megvillanthatom, hogy nem csak a nyelvem forog jól, de a kezem is.
- Naná. - vágom rá és megindulok a sarokban lévő csocsó felé. Éppen ketten nyomják nagyban, mire odaérünk éppen véget ér a meccs.
- Hogy legyen, kihívjuk a nyertest, vagy nyomjuk ketten? - kérdezem meg ha odaér ezzel rábízva döntést. Nekem aztán totál mindegy. Azért remélem akarja, hogy legyen egy kis tétje a dolognak, hiszen tény, hogy ha van motiváció nagyobb erőbedobással játszik az ember, ezáltal a játék is élvezetesebb._________________
Family is more than just DNA.

They that people who care about you and who you care.
Vissza az elejére Go down
Diego Martín
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Segédrendező
Hozzászólások száma : 78

TémanyitásTárgy: Re: Daniel&Diego - egy házibuli eseményei   Vas. Ápr. 12 2015, 23:10

Szerencsére ez a kis balhé nem vágta el az estémet, szóval folytatódhat a szórakozás. Daniel jófejnek tűnik, így, hogy nem akarja a szart is kiverni Jake-ből, szóval egy sör mellett csevegünk, de inkább csak alap témákról, mint pl. hogy ki hívott meg minket erre a bulira. Bár lefogadom, hogy sok ember csak úgy jött, nem hívták őket, de tudták, hogy ha Andynél van buli, akkor azt még napokig emlegetik az emberek.
- Érdekes, hogy akkor még nem találkoztunk, bár tény, hogy azért ez csak egy kétemeletes ház, szóval könnyű elkerülni a másikat. – mondom, majd megvonom a vállamat, mert igazából lényegtelen, hogy eddig nem találkoztunk, most ez megtörtént, szóval nincs miért agyalni azon, hogy miért is nem futottunk eddig össze. Na de hogy ne csak álldogáljunk itt, elhívom csocsózni újdonsült ismerősömet, aki bele is megy a játékba. Remek. Mikor megkérdezi, hogy hívjuk ki a győztest, vagy játszunk ketten, már épp ajánlani akarnám, hogy játsszunk a két sráccal akik itt voltak, vagy 1 vs 1 legyen, de az egyik srác int, hogy ők elmennek, így miénk a csocsóasztal.
- Hát, úgy tűnik van lehetőségünk egymás ellen játszani. De figyelmeztetlek, elég jó játékos vagyok. – vigyorgok rá a másikra, és ezt most nem nagyképűségből mondtam, hanem tényleg jó csocsósnak bizonyultam eddig szinte minden játék során.
- Legyen valami jutalma a győztesnek? Vagy büntetés a vesztesnek? Esetleg mindkettő? – szeretek nyerni, és remélhetőleg fogok is, szóval simán megbeszélhetnénk valami nyereményt. Persze nem kell nagy dolog, csak úgy mégis, lehetne valami. De ha Daniel nem akarja, akkor nem, nekem igazából mindegy.
Vissza az elejére Go down
Daniel Osmer
avatarFilmművészet
Életkor : 22
Foglalkozás : Színésznek tanulok
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Daniel&Diego - egy házibuli eseményei   Hétf. Ápr. 13 2015, 18:24Daniel&Diego
▲music:-▲Words:367▲Note:-
Ki gondolta volna, hogy gazdagodom egy új ismerőssel? Terveim szerint csak bulizni jöttem, meg a megszokott haverokkal lógni, erre sikerült majdnem neki mennem valakinek és közben megismerni Diegot. Kétlem, hogy nagy barátok leszünk, viszont egy este erejéig azért megleszünk.
- Na ja, tuti nem te vagy az első, akivel most találkoztam először. - bólogatok, mert még egy kisebb házban sem nehéz nem beszélni mindenkivel. Főleg, hogy én is voltam már berúgva, akkor pedig néha azt se tudtam máshol, hogy hol vagyok. Izgalmas dolog tud lenni egy átbulizott éjszaka után szembesülni azzal, hogy mit tettünk részegen. Saját tapasztalatból is ismerős ez az egész.
Odaérve a csócsóasztalhoz úgy tűnik nem kell sokat tanakodnunk, mert a srácok elhúznak. Nekem így is megfelel.
- Nem vagy ezzel egyedül. - jelentem ki és bemelegítés gyanánt kicsit megforgatom a vállaimat, nehogy még a végén játék közben sérüljek le. Nem lenne túl szerencsés.
- Legyen mindkettő. - döntöm el és a tétet rábízom. Nekem most nincsenek így hirtelen túl jó ötleteim._________________
Family is more than just DNA.

They that people who care about you and who you care.
Vissza az elejére Go down
Diego Martín
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Segédrendező
Hozzászólások száma : 78

TémanyitásTárgy: Re: Daniel&Diego - egy házibuli eseményei   Szomb. Ápr. 25 2015, 20:14

Elhaverkodunk Daniellel, ami igazából számomra nem nehéz, mert könnyen ismerkedő típus vagyok, és általában gyorsan megtalálom a közös hangot az emberekkel. Vannak közös ismerőseink, picit fura is, hogy nem találkoztunk eddig, de igazából ezen hamar túllépünk, mindegy is, miért nem találkoztunk eddig. Csocsózással dobjuk fel az estét, 1 vs 1 lesz Daniel ellen, és úgy tűnik, mindketten jók vagyunk, legalábbis saját állítás szerint.
- Igen? Nos, akkor győzzön a jobb. –  küldök egy vigyort a másik felé, és mivel én nagyon bízom remek csocsótudásomban, ezért bátran ajánlom fel, hogy legyen tétje a játéknak. A másik srác is beleegyezik, de ötletet nem mond, így én agyalok picit, és eszembe is jut valami.
- Hmm, legyen az, hogy a vesztesnek körbe kell szaladnia a házban alsógatya nélkül. Férfiasság takarása megengedett. Mit szólsz? – vetem fel az ideát, és ránézek a másikra, mit szól hozzá. Én szinte biztos vagyok benne, hogy Daniel lesz ez a „szerencsés”, mert nem sokan győztek le eddig, bár ki tudja, lehet, hogy most koppanok.
- Arra, hogy mi legyen a győztes jutalma, még nem jut eszembe semmi, esetleg neked van ötleted? – kérdezem, aztán ha nincs, akkor legfeljebb nem lesz jutalom, max. az, hogy röhöghet egy jót a többiekkel a vesztesen.

//bocsi, hogy sokat kellett várnod! :$//
Vissza az elejére Go down
Daniel Osmer
avatarFilmművészet
Életkor : 22
Foglalkozás : Színésznek tanulok
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Daniel&Diego - egy házibuli eseményei   Vas. Ápr. 26 2015, 17:03Daniel&Diego
▲music:-▲Words:193▲Note:Elnézve. Wink
Azt mondják az életben nincsenek véletlenek és ez legtöbbször igaz is. Lehet ma este szerzek egy új havert, ami kicsit fura azt nézve, hogy nem is olyan rég majdnem szétvertem a haverját, csak közbeavatkozott. Az is előfordulhat, hogy nem leszünk tartós barátok, majd meglátjuk.
- Csak szólok profi csocsós vagyok. - vetek elé egy széles és persze kicsit pofátlan mosolyt. Nem most kezdtem már ezt a játékot és nyomtam már le pár arcot akik nagyon ügyesnek hitték magukat. Kár, hogy nincs ötletem a büntetést illetőn, viszont neki van, nem is rossz. Tetszik, benne vagyok. Vicces lesz nézni ahogy aki pár perce még az észt osztotta gatya nélkül rohangál.
- Tegyen inkább a vesztes egy kört teljesen meztelen a házban. - emelek kicsit a téten. Biztos humoros lesz akármelyikünk is veszít. Én nem félek az fix. A kérdésen kicsit gondolkodom, aztán végül nekem se ugrik be jó ötlet.
- Nincs, a győztes nézheti, meg nevethet. - válaszolom és beállok az asztal egyik oldalára kezeimet a karokra készítve.
- Sok sikert! - vigyorgok rá és kíváncsi leszek végül ki csinál magából hülyét. Tuti nem lesz unalmas kis meccs elnézve, hogy állítása szerint a másik is ért a dologhoz._________________
Family is more than just DNA.

They that people who care about you and who you care.
Vissza az elejére Go down
Diego Martín
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Segédrendező
Hozzászólások száma : 78

TémanyitásTárgy: Re: Daniel&Diego - egy házibuli eseményei   Vas. Ápr. 26 2015, 22:34

Bárhogy is alakul a kapcsolatunk Daniellel a közeljövőben (persze szigorúan haveri/baráti értelemben), ma este elbulizgathatunk együtt, és egy izgalmas csocsó játék is kibontakozóban van.
- Ahogy én is, szóval majd meglátjuk, kettőnk közül ki a profi. – mondom magabiztosan, és tényleg bízom magamban, de láthatóan Daniel is, szóval jó meccs lesz ez, valamelyikünknek nagyon letörik a szarvát ma este, annyi már tuti. Hamarosan tétje is lesz a dolognak, amit az én alapötletem alapján véglegesítünk, én pedig bólintok az ötletére.
- Rendben van! Áll az alku! – jelentem ki, és kezemet nyújtom felé, hogy egy kézfogással „szentesítsük” ezt az egész fogadást. Páran hallották az előbbi kis eszmecserénket, amiben mindketten bizonygattuk, hogy mi bizony igencsak profi játékosnak tartjuk magunkat, és érdeklődően körbeállták az asztalt. Innen csúnya veszíteni, így remélem, hogy sikerül legyőznöm Danielt, de ha nem, akkor önérzetem azért sérül kicsit, és körbemutogatom magam meztelenül a házban, olyat még úgyse csináltam, és az emberek nagy többsége valószínűleg már elég részeg ahhoz, hogy erre emlékezzen holnap.
- Sok sikert! – kívánok neki én is szerencsét, aztán bedobom az első labdát, és indulhat a játék. Passzolgatjuk ide-oda, születnek „majdnem gólok”, aztán valahogy Danielnek sikerül beimádkoznia a labdát a kapumba, amikor pont nem figyeltem.
Szép volt! – mondom elismerően, de aztán már dobom is be az új labdát, amivel ismét rendesen megküzdünk, de most én szerzek gólt, kijátszva a másik srác védelmét. Születnek gólok mindkét oldalon, míg végül az utolsó labdához érünk.
- Nos, ahogy látom az állás 5:4 az én javamra. Ez a labda dönti el, hogy döntetlen, vagy én nyerek. Döntetlen esetén mi legyen, visszavágó? – kérdezem, majd ha megbeszéltük, akkor bedobom a golyót, és indulhat a végjáték. Homlokomon picit gyöngyözik az izzadtság, nem semmi meccs ez.
Vissza az elejére Go down
Daniel Osmer
avatarFilmművészet
Életkor : 22
Foglalkozás : Színésznek tanulok
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Daniel&Diego - egy házibuli eseményei   Kedd Ápr. 28 2015, 17:24Daniel&Diego
▲music:-▲Words:260▲Note:-
Ritka az, amikor egy buli folyamán új ismerősökre teszek szert. Amikor néha elmegyek egyre általában a megszokott haverjaimmal bulizom. Hát ez az este így alakult, viszont nem bánom.
- Szerintem ne bízd el magad túlságosan. - jelentem ki viccelődve kicsit játszva az eszemet. Nem zavar a körülöttünk álló kis tömeg, felőlem aztán nézhetnek. Eddig még nem nagyon maradtam alul legyen szó akár ilyen kis játékról, vagy esetleg másról. Megszoktam már azt, hogy ügyes vagyok és mellettem áll a szerencse. Nem sok esélyét látom annak, hogy veszítsek. Ha netán mégis én maradok alul biztos nem fogok pityeregni. Legfeljebb egy szál micsodában futok egy kört a házban. Kétlem, hogy sokan józanok a társaságból. Szerintem a többség már olyan részeg, hogy szinte semmire sem fognak emlékezni másnap. Ha meg páran mégis emlékeznek majd valamire azok tuti csak röhögni fognak rajta egy jót, ami engem annyira nem izgat. Az sem, ha valamelyik okos levideózza és felrakja a YouTube-ra. Az emberek nagy része fel se ismerne, vagy ha mégis részegnek hinnének.
Hamar szentesítjük az alkut és megkezdődik a meccs. Elég ügyes ő is, ezért nincs túl könnyű dolgom, ahogy neki sem. Szeretem, ha nem amatőr ellenfelem van, mert így izgalmas a dolog.
- Ügyes! - ismerem el a gólt, amit szerez. Kiélezett kis verseny alakul ki, sokszor majdnem belőjük a labdát. Hol ő talál be végül, hol én, szépen felváltva igyekszünk kijátszani a másik védelmét. A végére annyira belemelegedtem, hogy teljesen megizzadnak a tenyereim és megfájdul a csuklóm.
- Legyen mondjuk szkander. - vetem fel az első logikusnak tűnő ötletet, ami beugrik, aztán majd meglátjuk mit szól hozzá._________________
Family is more than just DNA.

They that people who care about you and who you care.
Vissza az elejére Go down
Diego Martín
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Segédrendező
Hozzászólások száma : 78

TémanyitásTárgy: Re: Daniel&Diego - egy házibuli eseményei   Kedd Ápr. 28 2015, 23:26

Mindketten teljesen biztosak vagyunk abban, hogy nyerünk, de mint tudjuk, csak egy győztes lehet, hát győzzön a jobb. Közönségünk is van, már a csocsómeccs kezdete előtt, ami nem baj, én nem érzem cikinek az esetleges vereséget, ha azt méltó ellenféltől szenvedem el, és Daniel úgy tűnik, az lesz, valamint a következményeit is vállalom annak, ha én maradok alul. Főleg, hogy én találtam ki, így nem lenne fair, ha pont én visszakoznék a „büntetés” miatt. Nem kell sok idő a játék kezdete után, hogy meglássam, Daniel nem véletlenül volt nagyra a tudása miatt, tényleg nagyon jól játszik, igencsak meg kell küzdenünk azokért a gólokért, és azokat a tizedmásodperceket kihasználni, amikor a másik nem figyel annyira a védelemre. A végén egy labda marad, egy gól választ el a győzelemtől, vagy épp a döntetlentől.
- Oké, legyen szkander. – bólintok rá, és akkor ezzel el is dőlt, hogy mit teszünk egál esetén. Ránézve a másikra, látom, hogy van ott izom,de én se panaszkodhatok, járok kondizni rendszeresen, szóval a karomon levő izmokat nem a szél hordta össze, de természetesen nem vagyok body builder, nem viszem túlzásba a súlyzózást, csak na, azért mutasson. Bedobom a labdát, és percekig nyúzzuk egymást, mígnem nem tudom hova kalandozott egy másodpercre a figyelmem, de Daniel belövi a gólt, így öt-öt az állás.
- Széép. Úgy látom, ebből szkander lesz. – nézek a másikra, és kezemmel letörlöm a homlokomon gyöngyöző izzadtságcseppeket. Egy kis felkészülési időt hagyok magunknak,ez idő alatt megiszom a maradék sörömet, és kicsit kiropogtatom ujjaimat, megmozgatom a csuklómat, meg a vállaimat is, mert ettől az intenzív meccstől kicsit beálltak az izmaim, de le kell még győznöm Danielt szkanderban.
- Kész vagy? – nézek rá, és amennyiben igen, úgy átmegyünk az egyik asztalhoz, majd elhelyezkedünk egymással szemben. Három, kettő, egy, indulhat a verseny. Egymásnak feszülnek a karjaink, hol nekem sikerül kicsit lenyomnom Danielt, hol ő kerekedik felül, de ahogy a csocsó, így ez is kiegyenlített. Úgy veszem észre, igencsak hasonló kapacitással és tudással rendelkezünk ketten, de pont ettől izgalmas. Végül eszembe jut egy trükk, amit egy filmben láttam, hát próba szerencse, kipróbálom. Egy pillanatra engedek a nyomáson, nem fejtek ki erőt, ezzel megzavarva a másikat, aztán egy határozott mozdulattal az asztalra nyomom a kezét.
- Bumm! Nyertem! – csapok egyet az asztalra örömömben, el se hiszem, tényleg.
- Szép volt, jó erőben vagy, és a csocsó tudásod se semmi. Viszont a büntetés így a tied. – vigyorgok rá a másikra, miután egy kézfogás kíséretében gratulálok neki azért. Nem volt könnyű menet, azt meg kell hagyni.
Vissza az elejére Go down
Daniel Osmer
avatarFilmművészet
Életkor : 22
Foglalkozás : Színésznek tanulok
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Daniel&Diego - egy házibuli eseményei   Szer. Ápr. 29 2015, 22:10Daniel&Diego
▲music:-▲Words:525▲Note:Kellemes olvasást, jó nevetést! Very Happy
Nem gondoltam volna, hogy Diego valóban olyan ügyes, mint amekkorának vallja magát. Nem egyszer volt már, hogy az illető nagyon profiak vallotta magát, aztán kiderül, hogy csak a száját jártatta és könnyen legyőztem. Azt azért sejtettem, hogy még ha nem is túl tapasztalt okozni fog némi bosszúságot, mert izmosnak tűnik. Nem sokára sikerül megbizonyosodnom róla, hogy valóban igazat mondott. Azért én se hagyom magam és jól megizzasztjuk egymást. Élvezem is a dolgot és láthatóan a nézőközönségünk is. Aki kicsit is észen van izgatottnak tűnik, páran neki szurkolnak, páran nekem. A meccs vége felé az én táborom csalódottnak tűnik, az övé pedig boldognak. A meccset eldöntő kört nagyon nézi mindkét társaság, ezért most igazán nem bénázhatom el. Igyekszem is rendesen, kihasználva minden másodperc figyelmetlenséget, apró hibát, míg végül gólt lövök. Meg is jelenik egy vigyor egyből az arcomon, míg a kis társaság elég megosztóan reagálja le a dolgot.
- Bizony, meglátjuk ki is az erősebb. - a képemen továbbra is pofátlan vigyor virít. Biztos kicsit idegesíti, hogy miután majdnem kikaptam ilyen szemtelenül széles az ajkaimon az ív. Ez nálam minimum nagyképűség, ha valakinek az arcába akarom dörgölni, hogy ha nem is jobb, de legalább olyan jó vagyok, mint ő. Még szép, hogy ennyit megengedek magamnak, ha már egyszer megérdemlem. Letörlöm egy laza mozdulattal a homlokom, kiropogtatom az ujjaim, és csinálok pár vállkörzést bemelegítésként.
- Készebb már nem is lehetnék. - hangzik a világos válasz és elvonulunk az egyik asztalhoz. Kapásból rakom is le a könyököm előkészülve erre a kis megmérettetésre. Nem kell sokat várnom, hogy végül kezdetét vegye. Hasonlóan szoros a "harc", mint a csocsónál, bár erre számítottam is. Aztán egyszer csak azt érzem, hogy gyengül, én erre kicsit meglepődök, de igyekszek kihasználni, aztán jön a meglepetés. Milyen kis trükkös! Nem igazán vagyok boldog tőle, azonban nem is akadok ki rajta, mivel szabályszerűen játszott.
- Tudom, tartom is a szavam. - mondom és lekezelek vele. Aztán elkezdem levetni először a felsőm, aztán a nadrágom, majd a gatyám. Egyik kezem a férfiasságom, a másikat pedig a levegőbe emelem, úgy kezdek neki futni.
- LAaaaaaaa! - kiáltom miközben szaporán szedem a lábaim vigyorogva röhögve magamon. Ha már vesztek csináljam stílusosan, emelt fővel. Nevetnek is rendesen, én viszont nem szégyenlem, ugyanúgy poénra veszem továbbra is a dolgot és kiáltozom szüntelenül. Kerülök egy kört az emeleten is, hogy biztos ne vethessék a szememre, hogy csak a fogadás felét teljesítettem. Páran eléggé meg is lepődnek rajtam. El tudom képzelni az érzést amint egy meztelen idegen rohan fel a lépcsőn kiáltozva, röhögve. Engem nem zavarnak, ugyanolyan töretlen kedvvel sietek le a lépcsőn. Fináléként leérve kirohanok az ajtón, ami az udvarra nyílik és nekifutásból dobok egy bombát a medencébe. Szerencse, hogy éppen üres, így legalább őket nem lepem meg, csak a körülöttem lévőket fröcskölöm le nem is kicsit. Széles mosollyal nézelődök nedves arccal, vizes hajjal.
- Na jó remélem élveztétek a műsort, valaki dobjon egy törölközőt! - hangzik a kérésem nevetve. Pár srác csóválja a fejét, néhány lány furán néz rám. Aztán végül az egyik normálisabb csaj benyújt egy törölközőt és óvatosan kimászom a vízből vigyázva, hogy ne villantsak. Amint a derekam körül van a törölköző töretlen kedvvel megyek be vissza a ruháimért, hiszen mégse kéne pucéran hazamenni._________________
Family is more than just DNA.

They that people who care about you and who you care.
Vissza az elejére Go down
Diego Martín
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Segédrendező
Hozzászólások száma : 78

TémanyitásTárgy: Re: Daniel&Diego - egy házibuli eseményei   Pént. Május 08 2015, 22:37

A csocsó döntetlenre sikerül, így a szkander lesz a döntő. Abban nem lehet döntetlen, hiszen valamelyikünk egy idő után biztosan legyőzi a másikat. Kis pihi, bemelegítés, és már egymásnak is feszülünk, megizzasztva ezzel a másikat, de egyikünk se adja fel szerintem egyikünk se az a leghőbb vágya, hogy meztelenül rohangásszon itt, ám egyikünk mindenképp kénytelen lesz. Végül egy trükkel én győzök, és előre vigyorgok, mert a következő jelenet biztosan vicces lesz.
- Helyes! – bólintok jókedvűen, mikor azt mondja, hogy tartja a szavát, és tényleg, el is kezdi levenni szépen sorban a ruháit. Erre többen odanéznek, a lányok közül valaki leesett állal, valaki pedig vihogva bámulja őt. Mikor ordítva elkezd rohangálni, mint valami őrült, kirobban belőlem a nevetés, már-már a könnyeim is kicsordulnak a röhögéstől. Fel az emeletre nem követem, de a hangjából, és a röhögő hangokból le tudom szűrni, hogy ott is körbemutogatta magát. Záróakkordként placcsan a medencében, és én is kimegyek, de csak a medence szélére. Tapsolok párat, mert ez bravúros műsor volt.
- Ugyan, ne légy amatőr, minek neked törölköző? Most szaladtál végig egy szál semmiben a házon, csak nem okoz gondot a medencéből való kimászás. – ugratom poénkodva, de azért adnék neki törölközőt, ám ez leányzó megelőz, és hamarosan Daniel már oda is ér mellé .
- Szép volt! Büszkén viselted a vereséget. A jelenetet szerintem a napokban fent látod majd terjedni az interneten, jó páran levideóztak. – közlöm vele jókedvűen, miközben bekísérem a ruháihoz. Néhány bulizó kezében még mindig ott a telefon, további műsorra vágynak, de ezt már nemigen fogják megkapni, elégedjenek meg ennyivel.
Vissza az elejére Go down
Daniel Osmer
avatarFilmművészet
Életkor : 22
Foglalkozás : Színésznek tanulok
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Daniel&Diego - egy házibuli eseményei   Szomb. Május 09 2015, 21:11Daniel&Diego
▲music:-▲Words: 348▲Note:-
A célom a nyerés volt, viszont nem bánkódom, hogy végül ő került ki győztesen a kis versenyünkből. Elég szoros volt és feladtam neki a leckét rendesen, nem hagytam magam könnyen legyűrni. Kitettem magamért és férfiként küzdöttem. A vereséget se fogom úgy kezelni, mint holmi kislány. Eszem ágában sincs sírni, vagy sajnáltatni magam, helyette inkább megmutatom, hogy még ebből a helyzetből is egész jól ki tudok jönni. Legalább csináltam nekik egy kis műsort, mert valószínűleg nem mindennapi, hogy egy meztelen srác kiabálva rohan körbe a házban és dob egy seggest a medencébe.
- Talán mert vizes vagyok és elég hűvös van? - teszem fel neki a költői kérdést és kiöltöm rá a nyelvem. Pasiként jól tudja mit is művel a hideg egyes testrészekkel. Ha már eddig nem villantottam nem pont most kéne amikor kicsit összement a szerszámom. Még jó, hogy az egyik csaj jó fej és így ki sikerül másznom ügyesen a medencéből anélkül, hogy megmutatnám amit nem kéne. Szerencsém az is, hogy a törölköző elég nagy ahhoz, hogy eltakarja azt, amit kell.
- Kösz. Azt láttam, hogy videóznak, viszont nem tud meghatni a dolog. - mondom töretlen kedvvel és megindulok befelé. Valóban nem igazán izgat, hogy valaki biztosan feltesz a netre. Könnyen megtehetném, hogy ha felrakja egyikük azt beperlem, azonban semmi kedvem nincs ilyen hülyeségre pazarolni az időm. Valószínűleg a legtöbben úgyse ismernek, aki mégis az csak röhög egy jót. Ha mégis valamelyik firkász felismeri, hogy ugyanaz van a videón aki egy meleg filmben játszott főszerepet legalább csinálnak nekem egy kis hírverést. Egy kis ingyen reklám mindig jól jön. Beérve látom a tömeg még vágyna némi szórakoztatásra, de tőlem nem kapnak, felejtsék el.
- Bocs fiúk-lányok, mára ennyi volt. - közlöm velük határozottan és láthatóan csalódottak, ám nem érdekel. Odamegyek a ruháimhoz és óvatosan felkapom őket. Kicsit megtörlöm a hajam a törölközővel, aztán visszaadom a csajnak.
- Köszi. - mosolygok rá és iszok egy sört. Nincs sok ötletem az este folytatásával kapcsolatban. Lehet, hogy elhúzok haza, nem tudom. Attól függ hogy alakulnak tovább az események. Az már biztos, hogy ha nem is történik semmi érdekes ez az este akkor is emlékezetes marad._________________
Family is more than just DNA.

They that people who care about you and who you care.
Vissza az elejére Go down
Diego Martín
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Segédrendező
Hozzászólások száma : 78

TémanyitásTárgy: Re: Daniel&Diego - egy házibuli eseményei   Vas. Május 10 2015, 23:37

Sikeresen legyőzöm Daniel-t, aminek én nagyon örülök, és jót szórakozok, ahogy mint valami idióta, meztelenül végigfut a házon, majd megérkezik a medencébe.
- Amatőőőőr! – legyintek egyet poénkodva, de persze sejtem ám, hogy mi van itt valójában a dolgok mögött, vagyis hogy zsugorító hatással van egyes testrészekre a hideg, de kisegítik törölközővel, szóval no para.
- Sőt, ahogy látom, mintha még büszke is lennél, ha feltennék. Talán enyhe feltűnési viszketegség, kedves Daniel? – mondom nevetve, de igazából tényleg egy jó poén az egész, legalább valami rendhagyó is történt ezen a bulin, és nem csak mindenki berúgott, bepasizott/becsajozott, aztán hazament. A srác letöri a kedvét azoknak, akik vártak volna további műsort, és vicces látni csalódott arcukat.
- Most teljesen elszomorítottad őket. Csalódást okoztál nekik, és nem tudnak majd éjszaka aludni! Tudsz majd ezzel a tudattal élni tovább?– kérdezem, és hangom tele iróniával, igazából jót mulatok ezen az egészen. Magamhoz veszek még egy sört, és ekkor megszólal a telefonom, kaptam egy sms-t, amit miután elolvastam, Danielhez fordulok.
- Most szóltak a haverjaim, hogy az emeleten beerpongoznak, és kell még egy ember, szóval felmegyek hozzájuk. Ha gondolod, nézőnek jöhetsz te is, vagy ha maradnál inkább lent, akkor azt is megértem. – közlöm vele a dolgokat,majd ha csatlakozik, akkor ketten megyünk fel az emeletre a többiekhez, ha marad, akkor pedig egy kézfogás kíséretében elköszönök tőle. Szerintem egész jófej volt, remélem, még összefutunk majd valamikor a jövőben.

//ezt zárónak szántam, köszönöm szépen a játékot ^^//
Vissza az elejére Go down
Daniel Osmer
avatarFilmművészet
Életkor : 22
Foglalkozás : Színésznek tanulok
Hozzászólások száma : 84

TémanyitásTárgy: Re: Daniel&Diego - egy házibuli eseményei   Szer. Május 13 2015, 22:03Daniel&Diego
▲music:-▲Words:195▲Note:Köszönöm a játékot! Smile
Érdekes kis este ez, mit ne mondjak. Először majdnem megverek egy részeg idiótát, aztán a srác haverjával egész jól elvagyunk. Műsort is adtunk a bulizó tömegnek először a szoros csocsómeccsel, aztán szkanderrel, végül pedig az egész tömeg láttára csinálok magamból bolondot.
Amikor kikászálódáskor beszól vigyorgok és megjátszott szigorú tekintettel nézek rá.
- Hallgass, vagy lecsaplak! - fenyítem meg viccelődve, viszont ő is tudja, hogy nem bántanám komolyan, legfeljebb kapna egy enyhébb maflást. Azonban egyenlőre megússza ezt, már csak azért is, mert a kezeimre most más miatt van szükség.
- Csak simán nem nagyon tud érdekelni a dolog. - zárom rövidre a dolgot egyszerűen. Nem vagyok olyan, aki minden apróságot túlparáz. Beérve le kell törnöm a műsorra éhes embereket. Hát ez van, semmi sem tart örökké. Elnevetem magam Diego ironikusan előadott szövegén. Tudom, hogy valójában jól szórakozik ezen az egészen.
- Ne játszd túl! - vetek rá egy széles mosolyt. Mikor választás elé kerülök úgy döntök az este további részében inkább lógok a megszokott haverjaimmal.
- Szerintem inkább maradok itt, de kösz. Szeva, vigyázz magadra! - kezelek le vele, aztán útjára enged. Ezután körülbelül fél óráig beszélgetek a haverokkal, aztán elhúzok haza és lefekszek aludni, mert elfáradtam ebben a mozgalmas napban.
_________________
Family is more than just DNA.

They that people who care about you and who you care.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Daniel&Diego - egy házibuli eseményei   

Vissza az elejére Go down
 

Daniel&Diego - egy házibuli eseményei

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Daniel & Sebastian & Marcus Treadaway
» Daniel & Will Nem mindennapi szerep ((+16))
» Házibuli Ryder~Lana

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-