Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Egyetem- Számtech. terem- Jess&Zin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Jessica Vyxlin Stanwood
avatar
Életkor : 27
Hozzászólások száma : 20

TémanyitásTárgy: Egyetem- Számtech. terem- Jess&Zin   Pént. Dec. 23 2011, 19:35

A tűsarkúm kopogása az egész folyosót felveri, de én nem törődök vele. Szép is lenne, ha ilyen apróságok végett rosszul kéne éreznem magam. Soha nem tenném meg, főként azért, mert nincs senki, aki a szemembe merné ezt mondani. Emberek, ugyan ki merne kötekedni Jess Stanwooddal? Jó azt is aláírom, itt még nem ismernek. És igen, a hangsúly a még szócskán van. Nem adok két hetet ennek a porfészeknek, máris az összes debil hallani fog rólam.
A lépteim tökéletesek, akár egy modellnek, nem hiába a sok rutin megteszi a hatását. Szinte az összes, tükör, ablak és minden előtt amiben látszok megállok, hogy megnézzem a kifogástalan külsőm, mert ugyebár nekem csak az lehet. A hajam most gondosan ki van vasalva és a ruhám is tökéletes. Mással meg sem elégednék, hisz nekem mindenáron követnem kell a divatot, vagy épp az követ engem? Ezt mindenki döntse el magam.
A folyosón végighaladva találkozok néhány diákkal, kiket csak egy lenéző pillantással jutalmazok.
~Uram atyám, hol marad itt stílus?~
Igen, rendesen megrökönyödök azon, hogy egyeseket mennyire nem érdekel, hogy néznek ki. Éppenséggel tarthatnék gyorstalpalót "hogyan nézzünk ki elfogadhatóan" címmel, de ezeken már az Isten sem segít, így nem is veszem rá a fáradtságot.
Kisvártatva a számítástechnika termet is megtalálom, aminek meg is örülök, bár ez egy kicsit sem látszik rajtam. Az arcom még mindig kifejezéstelen, a szemeim gúnyosak és lenézőek.
Betipegek és le is ülök az egyik gép elé.
- Úristen ezek a székek.... tenni kell ellene valamit.
Nem is lennék, ha nem találnám meg a hibát.... bármiben, ami nem én vagyok. De nagylelkűen szemet hunyok felette most, és inkább rákattintok London egyik legnépszerűbb pletyka oldalára.
- Na lássuk, mit írnak rólam.
Gyorsan végigjáratom a szemem, mert más egyáltalán nem érdekel. Kiváltképp az nem, hogy Paris Hilton egy újabb ruhát vett a kutyájának.... Aztán meg is találom a rólam szóló cikket.
- Ulálá....

Az ifjú Stanwood lány egyetemre készül.

A minap felröppent egy pletyka, miszerint Jessica Stanwood egy francia egyetemet látogat meg, hogy ott folytassa a tanulmányait. A tény, hogy vélhetőleg az egyik legelitebb intézmény hallgatója lesz nem újdonság, hisz a szülők mindent megtesznek azért, hogy lányuk kényelemben tudhassa magát....

- Csodás.
Kattogok egyet a nyelvemmel, mert ezek szerint sikerült elhitetni a csőcselékkel, hogy Európába megyek, ami nem igaz, mert épp Hollywoodban koptatom a padot. A kérdés csak az, hogy meddig lesz ez így.
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Egyetem- Számtech. terem- Jess&Zin   Hétf. Dec. 26 2011, 10:14

Egy puha görgős széket húzok magam után a folyosón, és közben azon gondokozom, kinek pattant ki a fejéből a nagyszerű ötlet, hogy elviszik a székemet egy másik terembe, de csak a foci csapat lehetett ennyire intelligens. Ráadásul csak a folyosó végéig vitték. Nem túl kreatív, ráadásul még arra sem volt jó ez a dolog, hogy felidegesítsenek. Én ezt inkább szánalmas próbálkozásnak érzem. Mindegy.
A másik kezemben az iPad-em, azon nézem a híreket. Mostanában sokat írnak Észak-Koreáról... Bár én déli vagyok, ha van valahol rokonom, ők északon élnek.
Egy ablaknál megtorpanok, és ellenőrzöm magam. A fehér kalap alól még mindig tökéletes összevisszaságban bújnak elő a tincseim. Az embereknek fogalma sincs róla, milyen nehéz így beállítani a hajamat, pedig legalább 40 percet szórakoztam vele. Viszont az eredménnyel nagyon elégedett vagyok.
Az öszhatást a kék-fehér csíkos pólom, rajta a mellény, a nyakamban lévőkendő, a fehér nadrág, és persze az ehhez illő cipő teszi tökéletessé. Meg persze egy fehér színű óra.
Ha már nem esik a hó, akkor legalább én csinálok téli hangulatot...
Tovább indulok, és egy perc múlva meg is érkezem a teremhez, ahonnan elindultam. Belépve azonban megtorpanok. Valaki ül a gépemnél... Sóhajtok egyet, az iPad-et a táskámba csúsztatom, és mögé lépkedek.
A cikket nem tudom elolvasni, ahhoz nekem túl apró betűs, de a főcím és a kép pont elég, hogy tudjam kiről szól, a firkálmány.
Egy pillantás a lányra és azt is tudom, hogy saját magáról olvas. Ez... nagyon... beképzelt?
- Na, ha kigyönyörködted magad, akkor pattanj és húzzál el máshova.
Szólalok meg végül hangosan, és eléggé flegmán. A jobb kezemmel még lekezelően intek is, mert szeretném, ha minél előbb elhúzna innen. Hogy ő Jessica Vyxlin Stanwood? az engem teljsen hidegen hagy.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Jessica Vyxlin Stanwood
avatar
Életkor : 27
Hozzászólások száma : 20

TémanyitásTárgy: Re: Egyetem- Számtech. terem- Jess&Zin   Szer. Dec. 28 2011, 13:21

Tök elégedett vagyok, de hát ki ne lenne az. Nekem meg amúgy is csak én vagyok a fontos.
Persze nem sokáig nézegetem a cikket, mert nem írtak annyit, ami nem is izgat, hisz a lényeg az, hogy bevették, és remélhetőleg mások is be fogják. Áttérek egy Londoni divatoldalra, és a ruhákat kezdem el nézegetni. Kéne valami újat venni, nem nem mintha nem cserélném két hetente a ruhatáram. Sajnos hamar megunom őket. Van ami egyszer sem volt rajtam, mégis kikerül a többi közé. Az azért van, mert az üzletben még tetszett, de mire hazaértem már nem. Előfordul, velem meg elég gyakran.
Itt viszont semmi jó ruhát nem találok, ami nem is újdonság. Az én ízlésemnek nehéz megfelelni, sőt már-már lehetetlen. Még anyámnak se sikerül mindig. Ez azért elég durva nem? Mármint ő nevel, de nem tudja eltalálni az ízlésem. Na de ez nem fontos, mert sok mindennel kárpótol érte. Ahogy apám is. Mi is bizonyítja jobban, hogy nem itt kell poshadnom, hanem kaptam egy saját házat nem messze innen? Még gyalog is hamar beérnék, de ugyan... én Taxival jövök, mert fájdalom, de jogsim még nincs. Na nem mintha annyira szükségem lenne rá, mert mondjuk a limóba is csak ülni szeretek, de biztos, hogy nem vezetném el. Mire való a sofőr?
Hirtelen hallom meg a hangot mögöttem, és magamban elszámolok tízig, mert egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy most sincs nyugtom.
- Van még, vagy tizenkét gép ebben a teremben. Keress másikat.
Mondom unottan, és nem, még csak rá se nézek az illetőre, hisz hol érdekelnek engem mások.
- Vagy ezt is megkaphatod, egy kávéért cserébe.
Ajánlok kompromisszumot, na nem azért, mert egy jótét lélek lettem, hanem, mert most nagyon kell egy kávé. Viszont, ha nem fogadja el az ajánlatot, már csak azért is lemondok róla...

_________________

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Egyetem- Számtech. terem- Jess&Zin   Szer. Dec. 28 2011, 13:39

Ah, elkényeztettett tyúkok. Mit tudnak ők? Ha kicsit is körbe nézne, rögtön látná, hogy igen van itt még jó pár gép, csak az egyik sem az enyém. Ez, aminél ő ül... más. Például azért is, mert a háttérképen én vagyok. Nem egoizmus, csak azért van, hogy elriassza az emberket. Mert ugye, senki nem ülne le egy olyan gép mögé, amiről én mosolygok vissza. Senki olyan, aki találkozott már velem. Persze őt most látom először az iskola falai között. Eddig abban sem voltam biztos, hogy tényleg beiratkozott. Pedig mennyit szenvedtünk vele... Mert ugye "titokbankelltartani".
Szemetforgatok, amit ő nem lát, aztán a válla felett rákattintok az "Esc" gombra, hogy kilépjen abból amit éppen csinál.
- Számból vetted ki a szót, kereshetsz másikat. Ez az én gépem.
Mindegy, hogy rám néz-e vagy sem. Ha a képernyőt nézi, akkor is engem lát. Szerény véleményem szerint szörnyű kép//<--link//, mert a valóságban 100x jobban festek, de a kampányom idején is ez tettük ki minden hova. Ez alapján a elég sokan felismernek.
- Kávét meg hozhatsz nekem is.
Nem, nem hívom meg. Mit képzel magáról? Hogy majd körbe ugrálom, mint valami kiskutya? Ideje felnőni kislány, apa és anya nincs itt, hogy teljesítsék minden kívánságodat.
Ha nem állna fel, sem történik semmi. Egyszerűen felkapom székkel együtt és arrébb teszem. Mennyi lehet? 50kg? Semmiség. De jobb, ha magától megy odébb.

//monitor háttér kép a hsz-ben kép szóra kattintva, nézd el nekem, hogy nem photoshoppoltam meg, ahhoz most nincs kedvem. De nyugodtan képzeld oda Zin nevét, Minho helyett Very Happy//

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Jessica Vyxlin Stanwood
avatar
Életkor : 27
Hozzászólások száma : 20

TémanyitásTárgy: Re: Egyetem- Számtech. terem- Jess&Zin   Szer. Dec. 28 2011, 13:54

Na igen, a háttérrel nem sokat törődtem, mivel fontosabb dolgom volt annál. Na meg hát kit érdekel, hogy kit istenít az egész porfészek. Nem, korántsem a saját akaratomból vagyok itt. Apuék azt mondták, tovább kell tanulnom, és akkor már inkább itt, mint valami lepukkadt helyen. Legalább a város jó, és nem kell itt töltenem az egész napom.
Hát ezt nem hiszem el, hogy lehet valaki ennyire.... pofátlan? Mert az volt, mi az... na jó Jess nyugodj le. Nem ér meg annyit, hogy kivágd itt miatta a hisztit.
Azért engedelmes leszek kivételesen, és a szomszédos géphez ülök, de mielőtt bekapcsolnám, megnézem, hogy még mindig tökéletesen festek-e. Nem csalódok a látványban, és ezt a mosolyom is mutatja. Fura, hogy én vagyok az egyetlen, akiben nem csalódtam még.
Amíg betölt kimegyek kávéért, mert úgy tűnik, azt is nekem kell hoznom, és mivel most már tényleg jótét lélek lettem, viszek a másiknak is. Nem tudom a nevét, nem mintha érdekelne, mert úgyis elfelejteném... valószínűleg.
Sose emlékszem azokra, akikben nem fog meg valami, vagy nem hagynak maradandó nyomot, vagy épp nem tettem tönkre őket, csak mert nem úgy viselkedtek, ahogy. Meglátok egy ki tudja hány éves kampányoló plakátot, és el is mosolyodok. Pont jó ember kötött ki mellettem.
Visszaérve a terembe, lerakom Zin elé a kávét. Most már a nevét is tudom, mert elolvastam.
- Nos, Zin pont veled akartam beszélni. Ezek a székek borzalmasak, le kéne cserélni bársony bélésűre, vagy valami kényelmesebbre. Ahogy némelyik itt tanuló kinéz, az valami förtelem, be kéne vezetni az egyenruhát, talán még az is stílusosabb lenne. Ja és a vasalt haj, már rég kiment a divatból.
Fűzöm hozzá a negédes mosolyommal együtt, majd újra elveszek az internet világában, nem foglalkozva a mellettem ülővel.

_________________

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Egyetem- Számtech. terem- Jess&Zin   Szer. Dec. 28 2011, 14:27

Okos kislány, szó nélkül arrébb megy. Helyes. Tudja hol a helye. Szeretem az ilyet. A széket, amin ült félretolom, és beforgatom a saját kis görgős puha székemet.
Előveszem újra az iPad-et és az asztalra teszem azt is, aztán elindítok egy programot a gépen. Az olyan buta nők számára, mint Jess az egész értelmetlen számok és betűk halmaza. Sőt a legtöbb férfinek is az. Nekem persze sokkal többet jelent, hiszen én írtam. Ennek semmi köze a sulihoz, de ugyanakkor nagyon hasznos.
Az asztalomra rossz minőségű kávé kerül. Felpillantok. Ez most komolyan vette, hogy hozzon kávét? Lehet még sincs annyira elkényeztetve? Aztán megszólal. Kár.
Hallgatom, miközben a kezembe veszem a kávét. A jobb bokám a bal térdemen hever, és még arra is hajlandó vagyok, hogy arra forduljak amerre ő van.
Ezek szerint tud olvasni, és vannak igényei is. Helyes.
- Nem tudom mi bajod a székekkel... Az enyém kényelmes.
És csakhogy frusztáljam, még hátra is dőlök. Igen, ez a szék, határozottan kényelmes. Az övé... Hát az lehet, hogy nem az, de én azt nem érzem.
- Igen, pont olyannak látszol te is, mint aki kétszer felvenné ugyanazt a ruhát, ráadásul úgy, hogy valaki máson pont olyan van.
Én a magam részéről szeretek egyedi lenni. Nem zavar, ha másnak is van valamiből, mert tudom, hogy rajtam jobban az áll az adott darab.
Beleszagolok a kávéba. Már a színe sem jó, nem hogy a szaga.
- Mit tettél ebbe?
Kérdezek, mintha valami óriási bűnt követett volna el, és a poharat, úgy ahogy van kidobom. Még jó, hogy közel a szemetes, így elég csak egy kicsit arrébb gurulnom.
A hajas megjegyzésnél végig mérem. Egy: neki van kivasalva a haja, az enyém az kivételesen beszárítva van, de ő láthatóan nem ért ehhez. Kettő, hogy lehet annyira hülye, hogy saját maga ellen beszél?
Már nem figyel rám, mert netezik, szóval oda gurulok, és a kezembe veszem az egyik tincsét.
- Érdekes... Te mennyi ideig vasalod a hajad, hogy ilyen egyenes legyen?
Elmosolyodom. Vajon rá jön, hogy mekkora hülyeséget mondott az előbb?

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Jessica Vyxlin Stanwood
avatar
Életkor : 27
Hozzászólások száma : 20

TémanyitásTárgy: Re: Egyetem- Számtech. terem- Jess&Zin   Szer. Dec. 28 2011, 14:59

Most örülök, ezért nem szemétkedem, de semmi garancia nincs arra, hogy ez legközelebb is így lesz. Már ha lesz legközelebb. Sajnos hamar megtudom unni az embereket, vagy épp fordítva. Nem, nem szoktam barátkozni, ha nincs belőle hasznom. És nem tudom elképzelni, hogy itt bárki is hasznot hozhat nekem. Na jó, talán az egyetemi életben, de hát az érdekel a legkevésbé.
Tudom, hogy nem én leszek mindenki szíve csücske, de ez is hidegen hagy.
Soha nem főztem kávét, még csak a kávés géphez se nyúltam, jól is nézett volna ki. Ezért egy ideig tanácstalanul állok, majd megnyomok egy gombot, mondván ez is megteszi a srácnak. Nem, akkor se érezném rosszul magam, ha véletlenül megmérgezném, akkor majd rájönne, hogy nem engem kéne kávéért küldenem.
Aztán felvetem neki a problémáimat, majd el is húzom a szám. Na igen, neki nem olyan a széke, de ha ő megteheti, én pláne. Ezért felállok, és a tanári, vagy mit tudjam én, milyen géptől elhúzom a görgős széket. Székprobléma, pipa.
Az nem érdekel, hogy ő mit csinál épp, nem szentelek nagy figyelmet neki. Ahogy szinte senkinek.
- Hát természetesen ez a szabály RÁM nem vonatkozna, hisz én mindig tökéletesen nézek ki. Ellenben sokan másokkal. Ha szorulna beléd cseppnyi jó ízlés is, ezt te is észrevennéd.
Ennyit arról, hogy nem leszek szenyó, de ha már ő is az,akkor én miért ne? Jelen pillanatban roppantul nem érdekel, hogy ki vagy mi ő, sőt az sem, hogy vélhetőleg idősebb nálam. Ha szorult belé némi ész, akkor azon van, hogy a szüleim támogassák ezt a porfészket, ha már itt vagyok. Persze, lehet ez meg sem fordult a fejében, azon sem csodálkoznék.
- Szerinted ÉN úgy nézek ki, mint a konyhatündér? Hagyjál már, még a kávés géphez se nyúltam életembe.
Nos, ez a magyarázat arra, hogy miért lett ennyire elfuserált az ital. Legalább majd legközelebb maga hoz, ha kell neki.
Én mindenesetre tovább tanulmányozom a divatoldalt, és meg is rendelek pár cuccot.
- Tudod, rám egészen más szabályok vonatkoznak, mint az átlagra.
Nyomatékosítom az átlag szót. Ezért is vasalhatom én a hajam, amikor akarom, mert szinte teljesen biztos, hogy nekem tökéletesen áll.

_________________

Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Egyetem- Számtech. terem- Jess&Zin   Szer. Dec. 28 2011, 17:43

Az elkényeztetett lányokban azt szeretem, hogy az átlag lányokkal ellentétben kiszámíthatóbbak. Ez persze nem feltétlen előny. Mármint én örülnék, ha mindenkit ilyen könnyű lenne kezelni, de kéne a halálnak olyan nő mint ő.
Tudtam, hogy rá nem vonatkozna a saját szabálya, csak még nem tudja, hogy ez nem így működik.
- Tudod engem hidegen hagy ki-miben mászkál, és senkire sem kényszerítenék rá semmit, amit nem akar hordani... De te lehet tényleg jobban néznél ki valami egyenruhaféleségben.
Az én ízlésem kíváló, ezt az anyja is megmondaná. Persze a kicsi Jess biztos nem tudja, hogy mielőtt idejött beszélgettem a szüleivel telefonon. Az apjának nem igazán tetszett, amit mondtam, majdnem valami európai suliba küldte a lányát... Ekkor jött a képbe az anyja, akivel elég volt pár szót ejteni. Csak meg kellett dicsérni a legújabb kollekcióját, és máris beszélt a férjével. Persze nem kapunk extra pénzt tőlük, de ilyesmire nincs is szükség, amíg a tandíjat - meg persze a titoktartást - megfizetik.
- Mellesleg az egyetemen demokrácia van, minden szabály egyformán érvényes mindenkire.
Itt keservesen elhúzom a számat, mert ez a része nekem sem tetszik, néha például nagyon rossz, hogy mert "elnök" vagyok minden hülyeségben részt kell vennem. De meg kell dolgozni a pozícióért... Én már csak tudom.
A kávéfőzés a konyhaművészettől igen messze van. De ha tényleg soha életében nem nyúlt még egy kávéautomatához sem, az megmagyarázza, hogy miért capuccino-t hozott kávé helyett.
- Oh, te jó ég! És mondd, most nem tört le a körmöd? És mostál utána kezet?
A saját kezemre nézek, most hogy belegondolok, hányan nyomkodják naponta a azt a vackot, és hogy előttem ő fogta azt a poharat... Visszagrulok a táskámhoz, és kiveszem belőle a kézfertőtlenítőmet. Brr. Még a gondolattól is kiráz a hideg.
- Amúgy a konyhatündér egész biztos, hogy sokkal szebb nálad.
Szólok oda még mindig a kezemet tisztogatva. Aztán a képernyőmre pillantok. A program tökéletesen fut, beírok pár sort, aztán elégedetten elmosolyodom, kilépek és számolni kezdek. 1...2...3... És ha minden igaz, most közli vele a gép, hogy a weboldal, hogy a vásárlása sikertelen. Nehogy már a suliból vásárolgasson. Van neki otthon is gépe, nem?
Visszagurulok, és közvetlen közelről nézem meg, ahogy kiakad, mert nem tud vásárolni.
- Miért, te miben vagy más mint az átlag? Ahogy elnézem, még a vásárlás sem megy...
Jó, hát tudom, hogy ilyet nem illik, de már olyan rég ki szerettem volna próbálni ezt a kis programot, és most volt itt a tökéletes időpont. Na meg a tesztalany sem elhagyagolható.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Egyetem- Számtech. terem- Jess&Zin   

Vissza az elejére Go down
 

Egyetem- Számtech. terem- Jess&Zin

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Játékgép terem

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-