Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 véletlen találkozás - Lizzy && Nora

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Nora Zoey Tagliavini
avatarMarketing kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: véletlen találkozás - Lizzy && Nora   Vas. Márc. 29 2015, 16:50

Lizzy && Nora Zoey

Mostanában akárhányszor beszélek anyával telefonon caak veszekedés lesz a vége. Szeretné, ha minden hétvégén hazajárnék, de ez nálam már akkor halott ügy volt, mikor átjöttem a Francesre. Nem én akarok az a lány lenni, aki az általánosban és a gimnáziumban is voltam, meg akarok változni és elég jó úton haladok a célom eléréséhez. Ugyan ez a szüleim és az egész családom szerint nem jó dolog, de én nem így gondolom és csak ez számít. Anya ma azt vágta a fejemhez a telefonba, hogy nem most kell lázadni, a középsuliban kellett volna, de akkor nem tettem meg. Azt is mondta, hogy nem tudja milyen társaságba keveredtem, de nincsenek rám jó hatással és inkább vissza kellene fognom magam. Természetesen nem érdekel mit mond, simán elengedem a fülem mellett, ha nagyon aggasztó a helyzet, inkább  rábólintok, de ettől függetlenül a saját szabályaim szerint fogok élni. Anya szerint több időt kellene a bátyámmal töltenem, amire szintén nem vagyok újabban annyira vevő. Nagyon szeretem Luit, mindenkinél jobban, de ettől függetlenül nem akarom, hogy a baráti körünk megegyezzen. Hiába is van az, hogy nagyon jól kijövünk egymással és szinte bármit el tudunk mondani egymásnak még továbbra is a bátyám marad. Előtte nem gyújthatok rá, nem lehetek olyan vad és szabad, mint a saját barátaim előtt. Kíváncsi vagyok, ha Adam is elkezdi az egyetemet milyen lesz. Anya szavaival élve, fog- e lázadni?
Ebben a hónapban először engedelmeskedem a női szülőmnek és elindulol Lui szobája felé. Azt mondta szeretné, ha egy kicsit lennénk kettesben is, amire egyébként mindennap szakítunk  egy kis időt. Félve kopogok be a szobájának az ajtaján, mert félek, hogy megzavarok valamit. Szeretek előtte lejelentkezni Louis- nál mielőtt lejövök, mert Nana nagyon fontos számára és nekik is kijár az együttlét.
Már vagy öt perce itt állok az ajtó előtt, de semmi mozgást nem érzékelek. Még egyszer bekopogok, mert biztosan nem hallották az előbbi kísérletem. A válasz ezúttal is síri csend.
- Louis! Nana! - kiáltok fel és reménykedem, hogy ezt már meghallják, de még mindig semmi. Az időzítésem most is olyan tökéletes, mint eddig volt. Valószínűleg vagy alszanak, amit erősen kétlek, mivel a nap hét ágra süt odakint és az idő is elég korai az alváshoz. Biztosan elmentek kettesben valahová.
Kifújom a levegőm és elindulok vissza a szobámba, mikor meglátok egy női alakot közeledni az irányomba.
- Szia, nem tudod merre találom Louis Tagliavinit?- kérdezem a lánytól. Remélem tudja ki a bátyám és nem néz hülyének.


A hozzászólást Nora Zoey Tagliavini összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Márc. 29 2015, 19:27-kor.
Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: véletlen találkozás - Lizzy && Nora   Vas. Márc. 29 2015, 17:15

Elmarad az uccsó órám és arra gondoltam elhívom Luit bandázni kicsit. Na semmi extrára nem kell gondolni, csak egy sör, meg dumálunk, ilyenek. Érdekelne mi a helyzet vele, kibékült-e Nanával, meg el akarom mesélni hogy már nem Lio a szobatársam, hanem Reeven, szóval ha jön ne vonjon le fura következtetéseket, mit keres nálam a srác. Egy fehér rövidnadrág és három nagy ezüst csillagmintát tartalmazó fehér top van rajtam, hála a klassz időnek odakinn.
Ahogy sétálok Lui ajtaja fele, egy lány van ott, kopogtat kitartóan, de nem kap választ ahogy elnézem. Meg is szólít, ami meglep.
-Szia. Nem, én is hozzá jöttem. De ha fontos írhatok neki egy sms-t, Lui a barátom. - Ajánlom fel, mert ki tudja mi ennyire sürgős, ha fontos, ennyit megtehetek. A számát nem adom meg, nem vagyok ilyen csapodár, de amúgy is írtam volna neki merre tekereg, ha nincs itt. - Amúgy jó ajtón kopogtattál. - Teszem hozzá, mert nehogy azt higgye, ez nem stimmel a képletben.

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Nora Zoey Tagliavini
avatarMarketing kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: véletlen találkozás - Lizzy && Nora   Vas. Márc. 29 2015, 20:30

Lizzy && Nora Zoey

Szeretek itt élni a koliban, elég jó hely, habár még alig ismerek valakit, de nem csak a koliban, hanem az egész Frances egyetemen ez a helyzet. Hiába próbálok kitörni a kereteim közül nehéz egyik napról a másikra megváltozni és más embernek lenni. Régebben nehezemre esett ismerkednem és ez a mai napig sem változott. Most is meglepődtem magamon, hogy olyan simán odamentem a szőke hajú lányhoz és kerek perec megkérdeztem, amire gondolok. Ügyes vagy, Nora, piros pont jár érte!
- Úúúú basszus, el is felejtettem, hogy fel kéne hívni – nevetem el magam kínomban, hogy ez az opció az eszembe se jutott és máris kiveszem a telefont a zsebemből. – Majd én beszélek vele, úgyis ingyenes nekem, neked meg ne legyen emiatt nagy számlád – mosolygok rá és tárcsázom is Lui számát. A telefon kicsöng, majd megszólal a síp, hangposta. Nagyszerű, ki tudja, hol van és mi csinál. Úgy tűnik, ma már nem fogok vele beszélni, mondjuk nincs is semmi olyan életbevágó dolog, ami ne várhatna holnapig.
- Tudom – mondom a számomra ismeretlen lánynak, mikor kinyomom a telefont. – Nem veszi fel, biztosan a barátnőjével romantikázik valamerre – mosolyodom el újból. Szeretem a Lui és Nana párost, de én nem tudnék meglenni egy ilyen komoly kapcsolatban, vagyis hát nem tudom, még nem próbáltam.
- Jól hallottam, hogy te is Lulut keresed? – kérdezek rá egy olyan információra, amit még az imént hallottam elhangzani a szájából. Hangom egyáltalán nem számon kérő, inkább kíváncsi.
Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: véletlen találkozás - Lizzy && Nora   Vas. Márc. 29 2015, 21:10

-Én sem szoktam, vagy itt van vagy nem. - Vonok vállat, mert kétlem hogy éjjel nappal enyelegnek Nanaiával. Főleg hogy ha hirtelen ötlet, nekem sem jut eszembe.
Már majdnem megkérdezem, ő-e Nanaia, de ez hülyeség lenne, mert akkor bement volna. Akkor miért ingyenes a hívása?
-Céges teló? - Rosszat sejtek. Ha Luinak is két barátnője van, kibelezem a kis csávót, az is tuti!
De ugrik az egész, tudja hogy barátnője van... akkor meg?
-Aha... gondoltam elhívom sörözni, de ha Nanaiával van, akkor buktam... Te honnan ismered ezt a lököttet? - Kérdezem és naná hogy Louisra értem, elvégre elég zizi néha, de ezért kedvelem.
Nem vagyok valami jóban a csajokkal, legalábbis nehéz velük sokszor, nem tudom mit remélek ettől a beszélgetéstől, de már érdekel kije ő Luinak és miért nem említette eddig... fura, fura.
Az eszembe sem jut hogy a húga, mert az én fejemben még mindig amolyan... tíz éves kis szőke cuki kislány képe él, valahogy Lui mesélése alapján nem tudom soha egy idősebb lány képét elképzelni sehogy se. Az ő hibája abszolút, nem az enyém!

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Nora Zoey Tagliavini
avatarMarketing kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: véletlen találkozás - Lizzy && Nora   Vas. Márc. 29 2015, 21:47

]
Lizzy && Nora Zoey

Nem ismerem a bátyám barátait, de valószínű, hogy ez a lány közéjük tartozik. Mi másért keresné a tesóm? Nem hiszem, hogy Lui csalná Nanát, sőt ebben biztos vagyok, hogy nem és ha meg is tenné annyi esze csak lenne a csajnak, hogy ne jöjjön a közös szobájukhoz.
Ahogy végigmérem a lányt elég vadnak tűnik és kiszámíthatatlannak, de jobb nem hagyatkozni az én megítélő képességemre. Nem igazán szokott bevállni.
- Ez esetben nincs itt - mondom neki, miközben belecsúsztatom a telefonom a farzsebembe. Nem a legújabb és legmenőbb IPhone, mert nem érzem úgy, hogy szükségem lenne rá. Jól meg vagyok én a régi nokiámmal, mert mindenre jó, amire én használom és nálam a használat a telefonhívásokban és az sms- ekben merül ki.
- Még tanulok,  saját telefon - válaszolok egy vállrántással. Még sosem láttam ezt a szőkeséget itt előttem és nagy a valószínűsége annak, hogy még ő sem engem, így lehet az, hogy egyikünk sem tudja, hogy kicsoda a másik. Louis már igazán felvilágosíthatna néhány dologgal, hogy legközelebb ne érezzem magam kellemetlenül.
- Ez a lökött történetesen a bátyám - nevetem el magam. Louis ezek szerint itt sem hazudtolja meg önmagát és hozza a formáját. - A nevem Nora - nyújtom felé a kezem. A másodperc töredékéig elgondolkozom rajta, hogy Zoeyként mutatkozzam- e be, de ha Ő tényleg Lui egyik haverja jobbnak látom, ha úgy ismer, ahogy a tesóm.
Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: véletlen találkozás - Lizzy && Nora   Vas. Márc. 29 2015, 22:11

-Valszeg, ha hiába kopogsz nem dugja ki az orrát. Vagy túl.. intimen vannak. - Vigyorodom el a gondolatra, hogy a takaró alatt hallgatóznak Nanával vajon mikor megyünk már el.
-Ühm. - Bólintok, de ezzel nem lettem beljebb, miért hívja ingyen. Fura, fura....
Rá is kérdezek honnan ismeri Luit erre kissé kigúvad a szemem, ami amúgy is erős kontúros hogy a húga... hátöhmhogyismondjam... nagyobb mint gondoltam!
-Oh... Jaaa! Nora! Azt hittem fiatalabb vagy! Oh, bocs, Lizzy vagyok, a bátyád barátja. Meg szaktársa is vagyok.- Noha nem szeretek kezet fogni, de ő Lui testvére, így ha fele olyan jó fej mint Lui, akkor kedvelni fogom. Szóval finoman megszorítom a kacsóját és mosolygok, immár megvilágosultan.
-Hú, nem is tudtam hogy meglátogatod! Lehetett volna annyi esze hogy nem csinál programot, tiszta zizi mióta Nanával van, nézd el neki! Vagy meglepetésnek szántad? - Érdeklődöm, ha Lui tesója az más, akkor nem vagyok olyan zordon, meg hasonló, helyzeti előnnyel indul a kis csaj.

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Nora Zoey Tagliavini
avatarMarketing kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: véletlen találkozás - Lizzy && Nora   Vas. Márc. 29 2015, 22:49

Lizzy && Nora Zoey

- Azért remélem nem, ha itthon lenne csak beengedne minket - nevetem el magam kínosan. Igazából nem akarok belegondolni a bátyám nemi életébe. Éppen elég említés szintjén ezt felhozni. Biztosra veszem, hogy ebben a pillanatban is Nanával romantikázik valamerre a városban, mint egy tök átlagos szerelmes pár. Amennyiben éppen együtt töltik a szabadidejüket.
- [color:21dd=3399cc]Hát akkor szia Lizzy - mondom neki mosolyogva és barátságosan megrázom a kézfejét. Elgondolkozom azon, hogyan kellene vele viselkednem, hiszen Ő is idejár és előbb- utóbb úgyis megtudja milyen is vagyok valójában a bátyámmal együtt, de egyenlőre nem akarom lerombolni a rólam alkotott képüket és nem akarom azt sem, hogy anya mellett még valaki magyarázzon a tesómnak, hogy valami nem százas a hugával meg szerintük most élem a kései lázadó korszakom, amikor csak önmagam adom és elegem van abból, hogy mindig a mások akaratát teljesítsem. Végre kiteljesedhetek távol a családi fészektől. - Képzelem Louis miket mondhat rólam, gondolom még mindenkinek azt magyarázza, ha szóba kerülök, hogy a kicsi Nora így és úgy - forgatom meg a szemem.
- Nem tudta, hogy jövök, de lényegében nem is meglepetés, hanem egy hirtelen ötlet vezényelt. Egy rövid ideje már én is idejárok - válaszolom mosolyogva. Ugyan egy kis hazugságot csempésztem mondanivalómba, hiszen anya utasítására vagyok most itt, de erről nem kell tudnia.
- Szóval egy szakon vagytok - váltok témát hirtelen, mert nem akarom, hogy rólam legyen szó.
Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: véletlen találkozás - Lizzy && Nora   Vas. Márc. 29 2015, 23:14

-Hááát gondolod? Ziláltan ajtót nyit: "Óh, bocs skacok, gyertek, egy sört? Öhm, az én ágyamra üljetek, jó? Nana mindjárt jön, a mosdóban van..." - Kuncogok, szerintem ezt nem vállalná be.
Kezet rázunk aztán, hogy kiderül ő Lui tesója. Na így egész más, megelőlegezek neki némi bizalmat, hogy köze van Luihoz, ha szerencsém van, személyiségben is hasonlítanak, vagy ízlésben (nem, nem Nanára értem...).
-Hát... őszintén vagy barátian? - Vigyorodom el, mert tény, olyan szeretettel beszél, hogy akaratlanul sokkal kisebb testvér ugrik be ezáltal.
-Már a Francesre? Wow... ez tök jó! Nem is mondta Lui hogy jössz! Mondom én hogy hóbortos most! Pedig biztos oda van. - Mosolygok kedvesen, elvégre Luiról beszélünk.
-Igen, csak én most kezdtem, ő meg lassan végez ugye. És milyen itt? Amúgy... ha már Lui "ejtett" minket, nincs kedved beszélgetni? Szívesen megismernélek, ha neked nem gáz, hogy a bátyád haverjaival haverkodsz. - Vigyorodom el, nem tudom ezek a tesós dolgok hogy mennek, én egyke vagyok. De ha nem zavarja a dolog, akkor elinvitálom a sulinál lévő büfé vagy cukrászda felé (mert szerintem sört nem ihat még, nincs 21).

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Nora Zoey Tagliavini
avatarMarketing kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: véletlen találkozás - Lizzy && Nora   Hétf. Márc. 30 2015, 18:04

Lizzy && Nora Zoey

- Jajjj, ne is folytasd! - nevetek fel hangosan és elképzelem a szituációt, amint a bátyám ziláltan behív minket a szobájába, míg Nana a mosdóban készíti elő magát a találkozáshoz. Elég vicces és kínos is lenne ez mindannyiónk számára, de kötve hiszem, hogy ez valaha is meg fog történni.
- Őszintén és barátian is. Kíváncsi típus vagyok - mosolygok rá. Nem szeretik jópofizni másokkal, igazán sosem szerettem, mert féltem, hogy ha sebezhetőnek mutatom magam, akkor könnyen hátba támadhatnak, de ez a helyzet most teljesen más. Örülök, hogy végre megismerhetek valakit, aki mindenbizonnyal fontos a bátyám számára. Sarah- t és Nanát leszámítva nem ismerek itt igazán senkit, na meg persze még ott van James is, de itt tényleg kifújt a nagybaráti köröm és már igazán örülnék még néhány embernek körülöttem.
- Elvileg örül annak, hogy idejöttem, aztán meg majd elválik. Ő egyébként mindig hóbortos. - A mosolyom továbbra sem lankad. A bátyámnak mindig is volt egy kis beütése, amit inkább mondanék viccesnek és amit imádok benne. Olyan szintre fejlesztette az öniróniát, hogy az valami hihetetlen!
- Egyáltalán nem gáz, legalább megismerek még pár embert - mondom neki vidáman. - Gyere menjünk akkor az én szobámba - mutatok a folyosó másik vége felé és remélem nem veszi tolakodásnak, hogy odahívom.
Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: véletlen találkozás - Lizzy && Nora   Hétf. Márc. 30 2015, 18:58

-Na ugye! - Nevetek vele, szegény Lui koma jobb hogy nem tudja, csúnyán kikuncogta két lány is. Na jó nem olyan csúnyán, csak egy picit.
-Barátian azt mondom, Lui szemében nehezebben nősz fel, ha meg őszintén, akkor azt: Jah. - Bólintok is mellé egy nagyobbat, hogy nyert. Vigyorgok is mellé, ha már mindkét verzió érdekelte, hát tessék. Nem vagyok fukarkodó típus, maximum anyagiakban vagyok garasos.
-Ó, szerintem nem fog változni, ahogy én megismertem Lui lelkesedése nehezen lankad! - Mosolygok szélesen, szerintem később se lesz teher neki a húga jelenléte, miért is lenne az?
-Ebben van valami, elég zizi, de ettől olyan kedvelhető. Sosem lehet unatkozni mellette. - Legalábbis nekem még nem sikerült, de Nora nyert évek és együtt töltött idő tekintetében is, lehet megcáfol.
-Király! - Vidulok fel, mert akkor nem volt potya út idáig eljönnöm, találtam társaságot délutánra.
-Jól van, mutasd az utat! - Vonok vállat, nekem ez is jó, bár nem hoztam semmit, mármint rágcsát vagy ilyesmit, elvégre el akartam ráncigálni Luit, nem befészkelni magam hozzá.
-És te is filművészetis vagy, követve a bátyuskád, vagy valami más vonzott ide? - Fecserészek még a folyosón ahogy sétálunk.

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Nora Zoey Tagliavini
avatarMarketing kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: véletlen találkozás - Lizzy && Nora   Pént. Ápr. 03 2015, 15:24

Lizzy && Nora Zoey

A gimnáziumi éveim alatt sokszor elgondolkoztam rajta, hogy milyen lenne kollégiumban élni, de otthon még csak fel sem mertem vetni az ötletet. Már akkor is tudtam, hogy úgyis eljön azaz idő, amikor kirepülök a szülőházamból és messze leszek az otthonomtól. Habár Kaliforniában nőttem fel és a mai napig itt élek jót tett ez a kis változás, amelyet az egyetem hozott nekem. No én nem arról beszélek, amikor elkezdtem az egyetemet és zenét tanultam, hanem erről az időszakról. Erről az egy hónapról, amióta a Francesbe járok.
- Ez olyan, mint nekem az is furcsa, hogy az öcsénk Adam már csajozik, hiszen az én szememben mindig kicsi marad - mondom neki váll rántva és igazából nem csodálkozom azon, hogy Louis hogyan is kezel a barátai előtt. Nem gyakran mesélek Adamről, az öcsénkről senkinek, de ha megesik biztosan úgy lehet leszűrni, hogy maximum nyolc éves.
- Hát igen - mosolyodom el és azon gondolkozom vajon végig a bátyámról fogunk- e beszélgetni. Szeretem Luit nagyon és igazából még nincs is más közös témánk Lizzyvel, de azért kíváncsi leszek. Hátha ki fog valami olyan kotyogni az én drága testvéremről, amin majd jót derülök a későbbiekben.
- Erre tessék! - mutatom az utat Lizzynek mosolyogva. Még nem nagyon hívtam senkit a kollégiumi szobámba, talán, Luin kívül más még nem is járt erre. Talán, Nanát is át kellene hívnom, nehogy az legyen, hogy kerülöm.
- Hát nem lennék a filmművészetire való, marketing kommunikációra járok - mondom Lizzynek, majd kitárom előtte a szobám ajtaját. Csak reménykedni tudok benne, hogy nincs akkori kupi bent, mint amire emlékszem.

_________________
nora zoey tagliavini

Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: véletlen találkozás - Lizzy && Nora   Szomb. Ápr. 04 2015, 19:21

-Jaja, olyasmi. Nekem nincs tesóm, nem tudom megítélni. Bár tény, Amy barátnőm a szememben mindig védeni való kamasz marad azt hiszem. - Mosolygok, mert hát Amyt a széltől is óvnám, noha már nem is lakunk egy városban, sőt, egy államban.
Megbeszéljük hogyha már Lui nem méltóztatott most megjelenni, attól mi még elleszünk, követem is Nora-t a szobájába.
-Miért? Nem csak színészet van, annak én is pocsék vagyok. Nem vagyok egy alakoskodó valaki... - Somolygok, elvégre a színészek java sem az, de hát valahol akkor is ott kopog a kisördög, hogy ki tudja?
-A marketing engem nem nagyon vonzz, remélem neked sem unalmas. - Megyek be ha már előzékenyen beenged, de ha még brutál állapotok is lennének csak mérsékelten tenném szóvá, elvégre neki legyen jó. De itt nincs semmi durva, az hogy elöl van pár ruha vagy ilyesmi nem szokott zavarba hozni.
Ha van valami szabad szék, le is huppanok, esetleg valamelyik ágyra, ha mondja hova szabad.
-Nem fura itt a koliban leledzeni? Még véletlenül sem tudod kizárni a környezeted, meg ilyenek... akkor nyit be valaki amikor akar... - Meg sokan is vannak, ha jól látom ők is hárman élnek együtt, bár nem tudom kikkel osztozkodik, egyik lányt sem ismerem innen, vagy legalábbis nem voltam náluk még.

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Nora Zoey Tagliavini
avatarMarketing kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: véletlen találkozás - Lizzy && Nora   Szer. Ápr. 08 2015, 12:58

Lizzy && Nora Zoey

- Nincs tesód? - kérdezem csodálkozva, mert ez számomra igen furcsa. Nem tudnám elképzelni milyen lenne az életem, ha nem lenne ott nekem Adam vagy Louis. Ugyan mostanában az öcsémmel nem beszélek túl sokat, a bátyámmal sem sokkal többet, de Ő legalább itt van nekem. Nem tudom, hogy leszek- e valaha anyuka, de ha igen biztosan nem állok majd meg egy gyereknél.
- Tudom, de akkor sem vonz a filmművészet - rántom meg a vállam. - És mit tanulsz ezen belül? - kérdezem kíváncsiskodva. Igazából nem vagyok az a típus, aki kifejezetten érdeklődik a másik után. Sosem voltam az a nagy beszélgetős fajta, persze ez alól kivételt képeznek azok az emberek, akikkel igazán jóban vagyok. Lizzy őszintén azért érdekel, hogy megtudjam milyen a bátyám itt az egyetemen. Ahogy a mondás is tartja "...embert barátjáról".
- Eddig nem, de még bármi lehet - mondom neki mosolyogva. Még bármelyik percben megutálhatom a szakom, de már muszáj ezt végigcsinálnom. Anyukámék nem örülnének neki, ha még egy egyetemet félbehagynék. Lényegében azzal igazat is adnék neki, hogy valami nincs rendjén velem meg magam miatt is be kell fejeznem. Nem hagyhatok mindent abba, ami egy kis kihívást állít elém.
- Igazából nem, elvagyok én itt, a két lányon kívül nem nagyon jön ide senki - húzom meg a vállam. Ez a vállhúzogatás mostanra már elég gyakorivá vált nálam. Eléggé hanyag dolog ez szerintem, de hát ez van.

_________________
nora zoey tagliavini

Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: véletlen találkozás - Lizzy && Nora   Pént. Ápr. 17 2015, 20:05

-Nincs, anyáék anyagi megfontolásból nem vállaltak még egy gyereket. - Nem titok, állítólag kicsinek sokat kérdezte miért nincs tesóm. De idősebb fejjel könnyű megérteni őket, nehezen oldották meg nekem is hogy legyen mindig velem valaki, a bébiszittertől féltettek, nem vigyázna rám eléggé.
-Forgatókönyvírást. Nem rossz, bár az angol sokkal jobb volt, több volt az érdekes olvasmány. - Vallom meg, néha nekem ez olyan pózolós meg unalmas. De ebből könnyebb megélni, szóval valamit valamiért.
-Áh csak nem, az totál szívás lenne. Na meg arra kell gondolni hasznos lesz egyszer és máris könnyebb. - Mosolygok, nincs rosszabb mint valami számára teljesen érdektelen dolgot tanul az ember.
-Nem? Akkor mázli. Olyan rémtörténeteket hallani egy-két emberről... mindenféle szempontból. Pl hogy egész nap a pasijával enyeleg meg gügyög vagy lány létére semmit sem takarít... csak hogy másokról ne is beszéljek. Igazából nekem az nem tetszett benne, hogy nem tudod megválogatni kivel lakj együtt, pedig ez irtó fontos... - Húzom a szám.
-Szóval akkor neked eddig bejön a dolog? Amúgy mit szólsz hogy a tesód a barátnőjével lakik? Nem fura? - Nekem kicsit korainak tűnne a dolog, de végül is előtte is együtt laktak. Persze Lui egyelőre jól megvan és az a lényeg.

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Nora Zoey Tagliavini
avatarMarketing kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: véletlen találkozás - Lizzy && Nora   Kedd Ápr. 21 2015, 15:06

Lizzy && Nora Zoey

- Ó, értem – mondom kissé ledöbbenve. Az igazi olasz vér ott csörgedezik az ereimben és én egy pillanatig sem tudom elképzelni, hogy milyen lenne az, ha nem olyan családban nőttem volna fel, ahol sok a gyerek. Mi hárman vagyunk testvérek és a rengeteg unokatestvéremről sem szabad elfelejtkezni, akikkel mindig találkozunk a családi összejöveteleken.
- Akkor ha jól értem angolt is tanultál. Miért jöttél át? – érdeklődöm. Remélem, hogy nem értem félre a lányt, mert akkor több közös van bennünk, mint az első pillanatban gondoltam volna. Sulit és szakot váltottam, ahogy Ő is.
- Ha azt nézzük maga az egyetem szívás, ez a sok vizsga kikészít, pedig még alig csöppentem bele ebbe az egészbe – húzom el a számat féloldalasan. Mivel hivatalosan éveleje óta járok egyetemre, de ide csak egy hónapja számomra minden másabb. Nem vagyok még olyan tapasztalt, mint a többiek, a felsőbb évesek.
- Hát először tényleg nem tudod megválasztani kivel lakj, de később, ha van üresedés vándorolhatsz. Legalábbis a régi kolimban ez volt, nem hiszem, hogy ez itt is másképp lenne – húzom meg a vállam nemtörődöm módban. – Kérsz valamit inni? – kérdezem, mivel nem akarok bunkónak tűnni. Kaja nem hiszem, hogy van valami rendes a hűtőben, így csak ezzel tudok szolgálni.
- Bejön – bólintok. – Maximum akkor lenne fura, ha még nem rég jöttek volna össze, de mióta az eszemet tudom egy párt alkotnak.

_________________
nora zoey tagliavini

Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: véletlen találkozás - Lizzy && Nora   Vas. Május 03 2015, 20:55

-Nem jöttem át, elvégeztem. De mesterképzésből nem találtam jót, mert tanár nem akarnék lenni, meg kutató sem, a kritikus még szóba jöhetne, de ahhoz meg keveset tanultam az egyetemen. Szóval úgy voltam vele elkezdem ezt is és ha tetszik ezt is befejezem. Mellette dolgozom úgy is, még valameddig támogatva is vagyok. Kihasználom. - Meg szeretek tanulni, ami azt illeti, szóval lehet betegen hangzik hogy még egy BA-nak nekifutottam, de van pár tárgy amit elfogadnak itt is, azokat nem kell teljesítenem, meg ilyenek.
-Áh, majd rájössz hogy elég azt megtanulni ami igazán fontos, a többit nem kell és akkor máris kevesebb. Csak figyelni kell a tanárra, mi kell neki vizsgára és kész. Bár a szakdolgozat valóban szívás, nem tagadom. - Én élveztem a sajátom mondjuk, de attól még a tanárral való egyeztetések macerák voltak, főleg hogy mindig átírt volna benne dolgokat, amiért harapok.
-Komoly? De az nem gáz? Mármint hogy szobát váltasz. - Azt hittem beosztanak valahova és ott öregedsz meg. Na jó ez túlzás de mindenki ért. - Aham, kérek, kössz. Jó a víz is. - Nem kell túlzásba vinni a kiszolgálást, csak melegem van és jól esne valami hidegebb.
-Igen? Mondjuk mondta hogy régóta ismeri, meg szereti. Az a fura, hogy olyan nehezen hívta el randizni. Amúgy jóban vagy Nanával? Én még nem láttam a csajt, de ezek szerint létezik meg minden. - Vigyorgok és nevetek, néha olyan volt mint egy fantom, folyton beszél róla Lui de látni... na látni sosem látom.
-Na és neked? Pasi vagy valami? - Próbálkozom valami csajosabb témával, mert hát lányokkal nem szoktam barátkozni, ami azt illeti.

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Nora Zoey Tagliavini
avatarMarketing kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: véletlen találkozás - Lizzy && Nora   Hétf. Május 04 2015, 20:49

Lizzy && Nora Zoey

- Ja, így már minden világos – mosolygok rá Lizzyre barátságosan. – És mit dolgozol? Nem lenne rossz, ha nekem is lenne valami jó kis munkám itt. Szegény Luit elég gyakran lehúzom pénzügyileg és anyától is szégyellek mindig kérni, főleg, hogy mostanában nem túl rózsás a viszonyunk – rántom meg a vállam és a tőlem telhető legőszintébb módon beszélgetek ezzel a szinte még idegen lánnyal. Az lebeg a szemem előtt, hogy Ő Lulu barátja, és ha a bátyám kedveli, akkor nekem sem lesz vele problémám a későbbiekben.
- Igazából úgy terveztem, hogy első hónapban jó kislány leszek, mindig mindenhová bejárok, majd lazítok kicsit. Miután leteszteltem, hogy melyik professzor milyen talán kicsit lazíthatok a húrokon, szóval bármilyen jó tanácsot elfogadok, mivel még új is vagyok és zöldfülű is – nevetek fel hangosan. –Biztos jó a víz? Tea, kávé, valami üdítő? Ne szégyenlősködj – mosolygok rá. Mondanám, hogy vagy valami alkohol, de nem tudom, mit gondolna rólam. Még a huszonegyet sem töltöttem be, az egyik haverja húga vagyok és néha tényleg jobb csendben maradni, mint fecsegni.
- Nekem nem gáz, túlságosan nem érdekel, hogy ki mit gondol – húzom meg a vállam egy nemtörődöm arckifejezés keretein belül. Nem hiszem, hogy a későbbiekben nagy gondom lenne Monával, a legrosszabb esetben egymás agyára fogunk menni, de legalább nem unatkoznánk.
- Igen, létezik – nevetek fel ízesen. – Ez fura, hogyhogy nem találkoztál még vele? Azt hittem Louis a barátainak bemutatta már, hiszen már nagyon régóta egy párt alkotnak. Aranyos lány, én nagyon bírom, mellette önmagam lehetek – húzom széles mosolyra a szám.
- Á, semmi – intek lemondóan. Igazából ott van nekem James, de magam sem tudom, hogy hányadán állunk és míg nem biztos a dolog panaszkodni és dicsekedni sem szeretnék senkinek.

_________________
nora zoey tagliavini

Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: véletlen találkozás - Lizzy && Nora   Vas. Május 17 2015, 23:27

-Pincérnő vagyok az egyik kávézóban. Nem álommeló, de suli mellett jó. Na meg a csajokkal néha műszakot cserélünk, ha van valami, úgy könnyebb.
Megértem ha függetlenedne, én már gimiben elkezdtem, mert nekem az kellett, hogy a saját pénzemből tudjak gazdálkodni.
-Jaja, hát ki kell tapasztalni, honnan lehet lógni, ha kell némi pihenő, vagy plusz idő egy másik órához. Én mondjuk bejárok általában, csak max másra tanulok, de a tanár lát, megjegyez, néha fel is szólalok, hogy remélhetőleg emlékezzen. Így nem szoktak a vizsgán belém kötni, hogy nem emlékeznek rám. - Mosolygok, én sem tartottam minden órám fontosnak, de miért is kéne?
-Persze, csak hideg legyen, mert dög meleg van. Amúgy nem vagyok szégyellős alkat, nyugi! - Vigyorgok, ha valami bajom van úgy is szólok.
-Ezt látod megértem, engem sem szokott érdekelni. Amúgy sincs köze senkinek a dolgaimhoz, már ha nem akarom persze. - Bólogatok, jó látni hogy független csajszi.
Felkacag, hogy Nanára azt mondom, lehet csak szellem, de komolyan nem láttam még! Lehet Lui fél hogy Nana féltékeny lenne. Ki tudja? Vagy csak máshogy dolgozunk a csajjal és így oldja meg Lui is hogy épp kivel találkozik.
-Nem tudom, néha én is elgondolkozom rajta. Lui gondolom kettesben akar vele lenni, mikor Nana ráér, a köztes időt meg velem tölti vagy nem tom de ha át is mentem, Nana órán volt, vagy dolgozott, vagy csavargott valamerre. - Vonok vállat.
-Örülök, szeretném ha Lui valami normálisat találna, mert rendes srác a bátyád. - Kissé naiv és befolyásolható is, de ezt megtartom magamnak.
-Nem nyerő a felhozatal mi? Én sem találtam még normálisat. Mármint... sok haverom van, csak érted. - Nevetek, áh, nem vagyok ebben valami nyerő, de azért próbálkozom.

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Nora Zoey Tagliavini
avatarMarketing kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: véletlen találkozás - Lizzy && Nora   Hétf. Május 25 2015, 19:12

Lizzy && Nora Zoey

- Éééértem – nyújtom el a szót. – Azért nem lehet rossz pincérkedni. Nézz csak végig a rengeteg diákmunkán, mindegyik nagyon szörnyű meg olyanokat bíznak ránk, amiket senki más nem csinál meg, szóval ilyen téren még szerencsés is vagy – rántom meg a vállam és teljesen egyetértek a kimondott szavakkal. Egy nyáron elmentem a strandra dolgozni, mert plusz pénz és nem akartam otthon ülni a seggemen három hónapon keresztül. Végül a szemetet szedtem végig, azóta sem dolgoztam semmit. Hacsaknem az munkának számít, hogy néha otthon besegítek édesanyámnak.
- Hát én nem tervezem, hogy majd mindenhová bemegyek, de azért nem fogok sokat hiányozni, de egyébként még nem tudom hogy, s mint lesznek a dolgok. A gimiben mintatanuló voltam, nagy változás lenne, ha itt meg csak lógnék meg ha kiderülne édesanyámat szívrohammal vinné el a mentő – nevetem el magam kínosan. –Akkor megnyugodtam! – a hangom kissé kényes, míg kiejtem a számon a szavakat, de egyáltalán nem zavar. Néha rám jön és olyankor nem állítom le magam. Kitöltöm Lizzynek a vizet és odanyújtom neki a poharat. Egyensúlyoznom kell, hogy ne öntsem ki a földre vagy netalántán magamra. Nem lenne belőlem jó pincérnő.
- De durva – nevetek fel hitetlenül. - Hogyhogy nem mutatta még be neked a bátyám Nanát? Mondhatni Ő a mindene és nagyon szép csaj, azt hittem mindenhová magával viszi, de ezk szerint nagyobbat nem is tévedhettem volna. Mióta ismeritek egymást azzal a lükével?
- Igen, létezik – nevetek fel ízesen. – Ez fura, hogyhogy nem találkoztál még vele? Azt hittem Louis a barátainak bemutatta már, hiszen már nagyon régóta egy párt alkotnak. Aranyos lány, én nagyon bírom, mellette önmagam lehetek – húzom széles mosolyra a szám.
- Értem, mindig ez van amúgy. Olyat úgysem találsz, aki minden tekintetben megfelelne az igényeinknek. Na majd egyszer talán – mosolygok bátorítóan, habár ez a mosoly inkább magamnak szól, mintsem Lizzynek.

_________________
nora zoey tagliavini

Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: véletlen találkozás - Lizzy && Nora   Vas. Jún. 07 2015, 22:14

-Szeretem a magam módján, de igazából mindenkinek más az álommeló. Ez szerintem keveseké. Meg sok a hülye vendég azért sajnos... de a főnök meg a többiek rendesek, jó a hangulat. Inkább csak fárasztó rohangálni és mindig mosolyogni. De újságkihordó nem lennék, ez tény. Vagy hosteses csaj, pfaf... - Na hát igen, az nagyon tetszene, hogy ott kóstolgattassak az emberekkel, meg kipróbáltassak velük mindenfélét. Azt én is utálom, nem hogy még csináljam!
-Nem is lenne értelme. Ez egy jó suli, ha jó diplomát viszel el innen, az nagyon jó ajánlólevél. Megéri. Csak okosan kell csinálni, hogy ne szakadj bele, mert hát a gimi semmi ehhez a hajtáshoz képest. - Legyintek, emlékszem hogy fokozatosan szoktam meg én is, az elején azt hittem kopasz leszek, mert kitépem minden hajszálam, hogy mi ez már. A kényeskedő hangja nem zavar, ez jogos nyafogás, ilyet én is szoktam, ha furának is tűnik annak, aki ismer. Én is csajból vagyok, előjogunk!
-Kösz! - Mondom a vízre, majd majdnem ki is iszom, huh, ez jól esett...
-Nem tom... Előtte gondolom azért nehogy féltékeny legyen a csaj, hogy csajokkal barátkozik meg félreértse, aztán meg... nem tom. Gondolom elfoglalt a csaj, meg hát a suli is lefoglal mindhármunkat. - Rántom meg a vállam, nem vártam el tőle, bár érdekel a csaj, ez tény. Főleg hogy azt mondta kedvelnénk egymást. Nem tudom, a lányokkal nehezebben jövök ki.
-Év eleje óta. Lassan egy éve, még nyáron futottam bele szó szerint. Amilyen morcos voltam rá csoda hogy kedves maradt! - Nevetek, mert hát nem indult valami idillin a kapcsolatunk, utálatos voltam mint szoktam, ő meg rendes mint szokott. De fura visszagondolni rá. De legalább jót nevet a másik azon hogy nekem Nanaia egy szellem szinte.
-Mondom hogy nem úgy alakult, Lui meg nem szervezte össze. Lehet nem is tudjuk, csak átpakolunk valami fixet nem tudom, gondoltam majd csak be meri mutatni, nem akartam felesleges harmadik sem lenni, tudod a kapcsolatok elején néha dúl a láv és akkor csak malmozol mert a gerlepár nem lát túl egymás száján... - Nevetek, talán ezért sem sürgettem a dolgot. Tombolják ki magukat és akkor jó lesz.
-Ez fura... ősszel még Lui azon stresszelt hogyan mondja meg a csajnak, mert félt Nanának ő csak egy barát. Ha tudnád mit rá nem görcsölt! Szóval lehet a szemedben ők örök egy pár, de "hivatalosan" csak nem rég vannak együtt. - Nevetek, ezek szerint mindenki tudta hogy egymásba vannak zúgva, csak ők maguk nem. Jaj de kis szerencsétlenek, egyem meg őket.
-Igen? Akkor lehet tényleg kedvelném... De elég gáz lenne ha feszengened kellene mellette. - Mosolygok, nem is lenne Luihoz illő a csaj akkor gondolom.
-Nem is kell hogy mindenben megfeleljen, de legalább az alap dolgoknak, érted. - Nevetek, nem vagyok annnyira nagyon válogatós, csak hát már alap dolgok sántítanak sokaknál, így meg hagyjuk is.
-Te is hasonlóan vagy? - Kérdezem, mert a mosolya úgy sejteti átérzi a problémát.

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Nora Zoey Tagliavini
avatarMarketing kommunikáció
Életkor : 22
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 55

TémanyitásTárgy: Re: véletlen találkozás - Lizzy && Nora   Szer. Jún. 17 2015, 15:43

Lizzy && Nora Zoey

- Nekem a hostesszel semmi bajom nem lenne. Amúgy ha úgy vesszük szerintem te még szerencsés is vagy, mivel rengetegen utálják a főnöküket és ez sajnos kölcsönös is és az agyon szívatja őket. A vendégeket meg csak el lehet tűrni, tudom, hogy amit a vendég mond az szent, de na érted – magyarázom teljesen bele jőve a témába. Nem kellett még sosem dolgoznom és most sem igazán van rá szükségem, mivel a szüleim rendszeresen utalnak nekem pénzt, lényegében ilyen téren el vagyok kényeztetve, de ha kellesz majd később egy kis plusz pénz biztosan vállalok majd valami melót.
- Nem haltak még ebbe bele, valahogy csak megoldom majd meg nem akarom túlzásba se vinni a végkimerülésig, mert az senkinek sem a haszna. Te is kibírod meg még több millióan, én miért lennék kivétel? – A kérdést költőinek szánom, ha válaszol rá, akkor válaszol, de ha nem, nem, nem leszek miatta kiakadva. Jólesik, hogy valakinek filozofálhatok ezekről és kölcsönösen meghallgat. Már értem, hogy Louis valószínűleg miért bírja a csajt.
- Kérsz még? – kérdezem a poharára mutatva, amiben egy korty víz sem maradt.
- Végül is ki tudja… Egyszer majd csak megismered, jó fej meg minden – mosolygom biztatóan. Számomra tényleg fura, hogy Louis még nem mutatta be Nanát a barátainak, mivel az a lány a mindene, azt hittem mindig azzal villog, hogy egy ilyen lány van az oldalán.
- Akkor lényegében még nem ismered régen a bátyám. Miért voltál rá morcos? Csinált megint valamit? – kérdezem mosolyogva és csak reménykedni tudok abban, hogy nem mászik Lizzy a falra a sok kérdésemtől. Nem tudom, hogy az Ő szemével nézve mennyire különbözik Luitól és lát- e bennünk hasonlóságot, de arra már inkább nem kérdezek rá.
- Már nincsenek a kapcsolatuk elején, de a lámur még mindig ugyanakkora, mint akkoriban – rántom meg a vállam. Nem tudom, hogy milyen szerelmesnek lenni, még sosem tapasztaltam meg azt az érzést, így rendkívül irigylem a bátyám, mikor rá és a barátnőjére gondolok. Szeretném, ha egyszer én is úgy szeretnék valakit, persze viszonozva, mint ők egymást.
- Az lehet – mondom mosolyogva. – Nekem még akkor is együtt voltak, amikor nem.
- Igen, eléggé hasonlóan – bólintok rá és zárom is le ennyivel a témát.

_________________
nora zoey tagliavini

Vissza az elejére Go down
Elizabeth Clark
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Tanuló, Pincérnő
Hozzászólások száma : 483

TémanyitásTárgy: Re: véletlen találkozás - Lizzy && Nora   Vas. Jún. 21 2015, 21:25

-Nem tudom, mosolyogni szüntelen az embereket, kínálgatni, direktbe leszólítani... nem az én világom, annál én magamnak valóbb vagyok... - Mosolygok, pocsék hostes lennék. Ő ellenben nyitottnak tűnik, barátságosnak, neki jól állna.
-Persze, de közrejátszhat, hogy a főnök nincs benn sokat. A vendégeket persze el lehet tűrni, de Gwen kezelte őket zseniális módon... de Gwen elmegy, ő nagyon fog hiányozni, bírom a csajt. Barátkozhatok össze majd az új lánnyal, hah. - Sóhajtok egy mélyet, mert hát Gwen volt szerintem a kávézó szíve. Na mindegy, ő neki úgy sem mond semmit az egész, hanyagolom is a témát, nem untatom.
-Pedig mindenki kivétel akar lenni, örülök hogy te most nem! - Nevetek kicsit, de igaza van, átvészelhető. Én csak arra gondoltam, jó jegyekkel megoldani nehéz, nem csak szimplán megoldani.
-Nem kössz, elég, nem akarok a mosdóba rohangálni, mert mohó voltam. - Vigyorgok, nincs is annál rosszabb, szóval inkább mértéket tartok. Legalább egy kicsit.
-Nem, nem csinált, csak a kanyarban egymásnak mentünk és elejtettem az összes papírom ami a felvételihez meg a koleszhoz kellett. Nem örültem neki, főleg mert deszkázott épp, azt hittem nem is egyetemista, olyan fiatalos, jól kikérte magának! - Nevetek, ha belegondolok vele sem voltam kedves az elején. De én senkivel sem szoktam, kivéve ha van okom annak lenni. Mint most, mert Lui húga nem idegen valaki.
-Kész vagyok tőlük, mint valami romantikus regény, olyanok. - Vigyorgok Luin és Nanán, tényleg bolondok akkor, hogy nem jöttek össze hamarabb.
-Úgy fest egyértelmű volt, csak nekik nem. - Mosolygok, örülök hogy jól megvannak, talán nem is kell aggódnom akkor Luiért.
A srácokkal hasonlóan van, bólintok, de hirtelen nem tudom mit lehetne még kérdezni. Igazából zavarni sem akarom nagyon, meg a lányokkal valahogy sosem tudom mit is kezdjek. Hülye tulajdonság, tudom, tudom.
-Nos... köszönöm az életmentő vizet, meg örülök hogy megnyugtattál Nanával kapcsolatban. Nem fogom Luit szellemekkel suttogónak hívni mégsem! - Vigyorgok és felállok, a poharat odaadom neki, mert nem akarok mászkálni a szobájukban.
-Szerintem én megyek is, de ha van kedved összefuthatnánk. Vagy ha van időd nézz be a kávézóba egyszer, a Sent James sarkán van, az ötödik sugárút mellett, meghívlak egy kávéra vagy egy shake-re. Remek epershake-ünk van! - Ecsetelem, és bátorkodom a kijárat felé venni az irányt, mert a kínos beszélgetéseket erősen kerülöm, most pedig úgy érzem kicsit kifogytunk a témákból. De legközelebb már könnyebb lesz beszélgetni, nem leszünk idegenek egymásnak, remélem.
//Zárom ha nem baj, de kezdhetünk újat ha szeretnél Smile //

_________________

...és Isten megteremté
a férfit.
Aztán támadt
egy jobb ötlete!
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: véletlen találkozás - Lizzy && Nora   

Vissza az elejére Go down
 

véletlen találkozás - Lizzy && Nora

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» A csordaszellem alapvonás... vagy mégsem? - Neile & Lizzy
» Ha már a véletlen így hozta.... Eleonor és Joshua
» Sammy & Dimitri - Egy váratlan találkozás
» mozi, bevásárlás, tesós programok - Nora & Louis

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances kollégium :: Archívum-