Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Today at 14:19 by Vincent Sparks

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Tisztaságügyi szakmenedzser! Mona és Shinoda

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Yukio Long Shinoda
avatarJegelt karakter
Életkor : 32
Foglalkozás : Yakuza
Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Tisztaságügyi szakmenedzser! Mona és Shinoda   Vas. Márc. 08 2015, 18:39

A ház kívülről és a kapu felől.







Vasárnap délután van. Ilyenkor intézem az olyan fárasztó dolgokat, mint egy takarítónő interjúztatása. Visszaírtam Rodriguez kisasszonynak, hogy várom ebben és ebben az időpontban, mert nekem csak ez felel meg. Ha nem tudna alkalmazkodni, arra is alkalmatlan lenne, hogy felvegyem.   Ez tipikusan olyasmi, amit nem nekem kéne intéznem, mégsem bízom meg senki helyes ítélőképességében. Egy újabb ügyetlen, komplexusos tyúkot pedig nem fogok alkalmazni. Ebbe a házba már belépni is érdem, már interjúra jönni is megtiszteltetés, ide nem kerülnek be, csak a legjobbak. Gyűlölöm a felületességet, koszt, összevisszaságot és ha… eltörnek valamit. Ha már felveszek valakit, az legyen az én felelősségem, az az igazság, hogy sokkal hatékonyabb eszközökkel válogatok ember és ember közt mint bármilyen más kevésbé kompetens figura. Már ránézésre el tudok ítélni bárkit. Nagy hiba volt, hogy a múltban ezt nem személyesen intéztem. A kapu környékén rengeteg biztonsági kamera van felszerelve, az irodámban külön beépített képernyőkön tudom követni, ha odakinn mozgás támad. Nem mintha nem lennének biztonsági őreim, de ha például őket lövik agyon, arról én is hamarabb értesülök így, nem beszélve arról, hogy titkon ellenőrizni tudom az őröket is.  Iratokat rendezek, míg végre lassan elérkezik az időpont, mikor a nőnek fel kellene bukkannia. A képernyőre lesek. Nem izgatom magam különösebben, de az irodám hátul van, hosszú szalonon kell átvágnom a bejárati ajtóig. Nem hagyom, hogy másé legyen az első benyomás, hogy Lin nyissa neki ki.  Átkapcsolok közben, a gyerek szobájában rejtett kamera van, gyakran ellenőzöm. Rendben, a nevelőnővel játszik, visszakapcsolok a bejárat környékére. Közelebb hajolok a képernyőhöz, mintha valaki közeledne, ellenőrzöm, hogy nem csak szösz került-e monitorra.

_________________
Hogy mi a gonosz, az attól függ, hogy melyik oldalon állsz.
Vissza az elejére Go down
Mona Rodriguez
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Hozzászólások száma : 43

TémanyitásTárgy: 12+   Csüt. Márc. 12 2015, 12:30

Nem a környék hajt, sokkal inkább az ebből adódó fizetés lehetősége, elvégre, aki nem akar kurvának állni, hogy fizetni tudja a tandíját ösztöndíjasság és gazdag hátterű szülők híján, annak muszáj valamit melóznia. Elég nagy lefelé ugrás az asszisztensi meló után a takarítás, nem is fogom hangoztatni a barátaim körében, ami azt illeti - de a látszattal ellentétben nem esik le a nemlétező gyűrű az ujjamról, ha meg kell mozdítani valamit.
Nem büdös a kétkezi munka, nagyanya így nevelt bennünket, meghagyva ugyanakkor a nagyot álmodás lehetőségét. Amit akarok, azt képes vagyok elérni, csak tennem kell érte. - Mondja mindig, én pedig igyekszem is ez szerint élni a napjaimat. Sose lehet tudni, hogy mi sül ki ebből az egész takarítósdiból!
Taxival érkezem a házhoz, amikor kiszállok és kifizetem az idősödő pasast, kissé igazítok ruhámon, kabátom szegélyén, s hajamat is rutinos mozdulattal lököm hátra vállaimról, mintegy "neki gyürkőzve" az előttem álló interjúnak ekképpen is.
Aztán megpillantom a házat.
Pontosabban ez még csak az előkert lehet. Te szent tehén! Ez a csóka aztán tudja, hogy mitől döglik légy... Le merem fogadni, hogy hideg élelem nélkül el se indulnak a ház egyik végéből a másikba, mert éhen vesznek, mire oda érnek.
Kissé tanácstalan vagyok, de a kaputelefonhoz lépve megnyomom az egyetlen gombot, amit rajta találok, hátha akad valaki, aki kiszúrja, hogy nem ártana beengedni. (Ha kérdeznek, persze mondom a nevem és hogy miért jöttem.) Hacsak nem itt szándékozik leinterjúztatni a hirdetést feladó úriember.

_________________
"Never call a bitch a bitch. Us bitches hate that."
Vissza az elejére Go down
Yukio Long Shinoda
avatarJegelt karakter
Életkor : 32
Foglalkozás : Yakuza
Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: Tisztaságügyi szakmenedzser! Mona és Shinoda   Kedd Márc. 17 2015, 21:03

A lány az, pontosabban nő. Lenyomok egy gondot, hogy odakint is hallható legyen a hangom.
- Jöjjön.
Kitolom a székem, lassan fölállok, megigazítom egyszerű öltönyöm, nem szeretem a gyűrődéseket. Ez most tényleg egyszerű, szürke zakó, sötét inggel, még nyakkendőt se kötöttem. A látszat ellenére ez mégiscsak egy szobalány képességeinek felmérése.
Én megyek elé, enyém lesz az első kézfogása és minden, ami ezzel jár. Ez eltart egy ideig, de tempósra fogom, neki is idő, amíg az ajtó elé ér.
Az ajtó kétszárnyas, fehér, működik kulccsal is (de nekem nincs ilyesmire szükségem) A munkához tartozik egy enyhe kis paranoia, fogalmazhatunk úgy is, hogy ha valakit, engem érdemes volna kinyírni, vagy egyszerűbben: sok ellenségem van. Az ujjlenyomatra működő zárat ezért is hozattam ide, itt többet vagyok mint a más házaimban, ez a legnagyobb, itt van a gyerek, ha valaki erre rájön, itt támad meg. Ő is csak most fog főbejáraton jönni, személyzetnek nem hagyom, sok a biztonsági zár, elég összetett rendszer, macerás. Aki pedig dolgozni jön ne tököljön azzal, hogy nem tud bejutni.
Amikor odaérek ráérősen végighúzom mutatóujjam a leolvasón, mire nyílni kezd az ajtó. Ott állok mögötte, szálegyenes háttal, üdvözlő, de nagyon enyhe félmosollyal. Kívülről nem látom magam, de alapvetően már nem keltek annyira negatív első benyomást.
- Üdvözlöm Mona Rodriguez kisasszony, Long Shinoda
Nyújtom felé a kezem. Acélos, egyszerű, hideg kézfogás, hivataloskodó
- Fáradjon beljebb.

_________________
Hogy mi a gonosz, az attól függ, hogy melyik oldalon állsz.
Vissza az elejére Go down
Mona Rodriguez
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Hozzászólások száma : 43

TémanyitásTárgy: Re: Tisztaságügyi szakmenedzser! Mona és Shinoda   Pént. Márc. 20 2015, 08:56

A számomra katonás fogadtatásra akaratlanul is kissé kihúzom a vállaimat, miközben feltárul a kapu, én meg belépdelek Óz birodalmába, igyekezve nem elveszni a medence nyújtotta látványban, majdan nem elsütni semmiféle sztereotipikus megjegyzést Mr. Shinoda láttán.
Nem igazán kedvelem a keletieket, de nézzék el nekem, Zin és Usui nem épp azok a példányok, akikkel promotálni lehetne őket a pozitív kép érdekében. Igaz, pont én beszélek, mikor az amcsik bizonyos államokban utálnak mindenkit a mexikói határ túlsó feléről, beleértve így engem, a kubait is.
- Igazán örvendek Mr. Shinoda. - Nyújtom kezem széles, mégsem tolakodó mosollyal, ahogy elérem a férfit. Fogalmam sincs, ezeknél melyik a vezeték és melyik a keresztnév, mert ahányan vannak, annyiféleképp használják. Van, aki felcserélve, van aki a rendes amcsi módi szerint.
Az invitálásra beljebb fáradok, gyanítom, a beltér is hasonlóan hivalkodó és impozáns lesz, mint az előkert.
- Igazán remek munkát végzett a lakberendezője és a kertépítője, tartsa meg őket! - Ejtek el egy könnyeden őszinte dicséretet, abból bajom még nem volt az élet során.

_________________
"Never call a bitch a bitch. Us bitches hate that."
Vissza az elejére Go down
Yukio Long Shinoda
avatarJegelt karakter
Életkor : 32
Foglalkozás : Yakuza
Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: Tisztaságügyi szakmenedzser! Mona és Shinoda   Szomb. Márc. 28 2015, 15:48



Szerencséjére jól ejti a nevem, a bevezető nem indul rosszul. A mosolya is bizalomgerjesztő, teljesen normális egytemistának tűnik, igaz ennyi engem még nem győz meg.
Nos, az előtér lényegét hamar láthatja, bár nem a kényelmes kis fotelbe vezetem, azt majd takarítania kell, nem fetrengnie benne, hanem egy mellékfolyosóra kanyarodom, az irodám felé. Remélem követ. Kicsit lassítok, engedem, hogy felzárkózzon mellém, Amerikában így szokás, milyen ostoba. Egyértelmű, hogy a felsőbbrendű férfi vezesse a nőstényeket.
- Köszönöm, igazából többen csinálták. Remek munkát végeztek, tény. Mivel magam is foglalkoztam építészettel, tudtam kikhez fordulni.
Magyarázom könnyeden, bár hangom kissé rideg, de alapjában ilyen, nem miatta.
- Az irodámba megyünk, elbeszélgetésre.
Mondom mellesleg, bár egy ideig tényleg eltart az út, nagy a ház.
- Ha jól emlékszem az életrajzára, Egyetemre jár, a Frances? Mi lesz, ha elvégzi?
Csevegem tovább, mintha ez még nem a "vizsgáztatás" része lenne, pedig minden, amit mond, vagy tesz, teszt.

_________________
Hogy mi a gonosz, az attól függ, hogy melyik oldalon állsz.
Vissza az elejére Go down
Mona Rodriguez
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 27
Hozzászólások száma : 43

TémanyitásTárgy: Re: Tisztaságügyi szakmenedzser! Mona és Shinoda   Csüt. Ápr. 09 2015, 16:25

Multikulturális a közeg, ahonnét jövök, így a nevekben hiba nem lehet – legalább erre jó az egyetem, meg, hogy nagymamának nem kell plusz egy szájat etetnie odahaza. Ha hallanám gondolatait arról, minek is tűnök, valószínűleg jót derülnék bizalmatlanságán. De hát ilyenek vagyunk mind, nem igaz? Hiába nem tűnik az ember lánya arab terroristának, az általános válasz rá csak annyi: „Azt bárki mondhatja.” – és ez valahol még bosszantóan igaz is.
Na de, körök futása helyett fókuszáljunk a lényegre, arra, hogy jó benyomást tegyünk az úrra, aki talán a főnökünk lesz egy órán belül.
Az iroda kapcsán bólintok, az elbeszélgetés kifejezésre kedvem lenne csitrisen felröhögni, de türtőztetem magam kissé lehajtott fejjel nyelve aprót lépteim közepette. Elbeszélgetés… hol él ez, a huszas években?!
Átfut az agyamon már pusztán a szó említésére egy pornóforgatókönyvbe illő gondolat, mielőtt beérném lépteimmel tekintetem oda is siklik a hátsójára a fazonnak – meg kell hagyni, keleti létére egész jó kondiban van úgy enblock, biztos egy diót is feltörne a hátsójával, olyan kis feszes…. Hjaj Mona, rossz vagy!
Kérdése ment meg a kergetőző gondolatok közül, apró mosollyal fordítom a falakon felelhető díszek, képek felől felé pillantásomat. Vele ellentétben csupa tűz, temperamentum már ez az apró mozdulat is – nem tehetek róla, kubaiként véremben van a napsütés varázsa.
- Igen, oda. Vizuális kommunikációt tanulok, fő területként az online médiát választottam, de a továbbiakban, majd mesterképzésen esélyesen marketingen folytatom tovább. Szeretek több lábon állni és az újságírásnál valamivel jobban érdekel az értékesítési folyamat, az, amikor nekem hála egy projekt minden kis részlete a helyére kerül és összeáll valami egészen újjá, az online térben rejlő lehetőségek számos kiaknázatlansága… - Tekintetem a férfi arcát fürkészi, vajon megfelelő választ hall-e az őszinte, részletekbe menő szavakban.

_________________
"Never call a bitch a bitch. Us bitches hate that."
Vissza az elejére Go down
Yukio Long Shinoda
avatarJegelt karakter
Életkor : 32
Foglalkozás : Yakuza
Hozzászólások száma : 14

TémanyitásTárgy: Re: Tisztaságügyi szakmenedzser! Mona és Shinoda   Vas. Ápr. 12 2015, 20:43


Mindenből a legjobbat akarom, legyen szó akár egy darab papír fecniről, akár egy alkalmazottról. Ha koszos, deformált, unintelligens, vagy átlagon aluli lenne, rossz befolyással lenne a többi cselédre, ezáltal a háztartásra, ami kihatással lenne a lányomra. Keményen szűrök. Azzal, hogy szép, még nem vesz le a lábamról, de jó pontnak elmegy. Kövessen engedelmesen és pontjai száma csak növekedni fog.
Nem nagyon figyelek rá, csak amikor megszólal, közben ránézek. Tetszik, amit mond, sőt…
A Vizuális kommunikációt tartom a legtöbbre azon az Egyetemen, mellette a Marketinget.
- Helyes. Nagyon jól gondolkodik, úgy látom vannak tervei és helyesen lehetőségeket lát az online tér végtelenségében. Előny, hogy ilyen okos és becsülendő, hogy a szorgalma mellett van ideje munkát vállalni.
Apró mosolyt ejtek meg felé, a közhidelmekkel ellentétben tudok mosolyogni. Igaz nem szoktam ingyen osztogatni, de ha valaki ambíciózus és van tartása azt meg kell becsülni, jutalmazni.
Odaérünk, egy hangszigetelt fekete bőrborítású ajtó elé, kitárom magunk előtt. Egyáltalán nincs túlzsúfolva, ami fontos, íróasztal, szék, pótszék neki.
- Foglaljon helyet
Én magam lassan az íróasztal mögé sétálok.
- Nos, az ostoba jelentkezőket be sem hívtam az elbeszélgetésre, az ön életrajzában viszont volt potenciál. Remélem rengeteg teendője mellett az olyan egyszerű földi dolgokra is tud majd energiát fordítani, mint a takarítás.
A lány jól indított, tény.
- Az eszközök megvannak, minden beszerezhető, amivel még hatékonyabbá tudja tenni a munkáját, gondolok itt olyasmire, hogy ha ismer egy hatékonyabb tisztítószer márkát valahonnan, akár külföldről, beszerezzük. Ha jól emlékszem Kubában született?
Nem hinném, hogy ott jó tisztítószerek vannak, de ha ismer házi praktikát, vagy nem tudom, alkalmazhatja.
- Nem vagyunk sokan. Egy komornyik, vagy házvezető, egy kertész, két szakács, ők a konyha és az étkező tisztán tartásáért felelnek és egy nevelőnő, aki a lányom körül tevékenykedik. Elég nagy a ház, de sok a kihasználatlan szoba, amiket csak portalanítani kell. Elképzelhető, hogy maga mellé felveszek még valakit, de ha nincs rá szüksége, nem tartom fontosnak. Néha egyébként én is takarítok, de főleg azokat a helyeket, ahol sokat tartózkodom. A nagyobb tereket kellene rendben tartania, folyosókat és a már említett vendégszobákra rá-ránéznie. Nem árt, ha elviseli a gyerekeket.
Nézek rá kicsit kérdőn, hogy áll a témával, de Akiho normális gyerek, nem szokott vele probléma lenni.

_________________
Hogy mi a gonosz, az attól függ, hogy melyik oldalon állsz.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Tisztaságügyi szakmenedzser! Mona és Shinoda   

Vissza az elejére Go down
 

Tisztaságügyi szakmenedzser! Mona és Shinoda

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-