Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Sierra and Diego - gonoszak a fiúk!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Sierra Mendoza
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 25
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Sierra and Diego - gonoszak a fiúk!   Pént. Márc. 06 2015, 17:44

Rosszul érzem magam, nem is szeretnék tovább itt maradni. Ezt súgja a szívem, hogy menjek haza. Hiába próbálok láthatatlan maradni a srácok piszkálódnak. Az óra végéig még bírom tartani a számat, de mikor az egyik megfogja a fenekemet, kifakadok. Elkezdek ordibálni természetesen spanyolul, amit egyikőjük sem ért. Szemeim könnyesek, mire befejezem és amit látok a szemükben. Meglepődtek, de ugyanakkor ez nem tart náluk túl sokáig, egyből látom bennük a szánalmat és a megvetést. Könnyeimet nem bírom visszatartani, érzem ahogy a sós csepp végig gördül az arcomon. Ezzel pedig csak azt értem el, hogy kinevetnek és tovább szívóznak. Követnek és csak-csak fogdossák a fenekemet, de nem akarok tőlük semmit. Lépteimet megszaporáztam, hogy egy biztonságos terepre jussak, ahol lerázhatom őket. Milyen faragatlanok a srácok ebben a suliban. Mintha nem értenének a szép szóból. És pont ekkor van szerencsém, mert egy tanárba botlok, aki a könnyes szemeimet észrevéve, az üldözőimre pillant. El is küldi őket, én pedig zaklatottan minden szó nélkül tovább megyek. Szaporák a lépteim, a végére már futok. Egészen az üveg ajtókig rohanok, ahol kiérek a szabadba. Kezeim remegnek, szemeimmel pedig gyors pillantást vetek a területre. Ki is szúrok magamnak egy eldugottabb helyet, így arra felé megyek. Leülök a fa alá, sírdogálok, kezeim remegnek. Zsebemben turkálok egy szál cigiért, mert ilyenkor kell. Muszáj lenyugodnom és mást most nem tudok. Amint megvan az öngyújtóm is, rágyújtok és beleszívva lehunyom a szemeim. De a könnyeimnek még így sem szabhatok gátat. Csendesen pityergek egyedül a fa alatt, de a cigimből többet nem is szívok, csak hagyom, hogy leégjen.
Vissza az elejére Go down
Diego Martín
avatarFilmművészet
Életkor : 27
Foglalkozás : Segédrendező
Hozzászólások száma : 78

TémanyitásTárgy: Re: Sierra and Diego - gonoszak a fiúk!   Pént. Márc. 06 2015, 18:36

Az ajtó mellett a falnak dőlve nyomkodom a telefonomat, húgommal beszélgetek chaten, azt tervezi, hogy meglátogat a hétvégén, ami tök jó lenne, hiányzik már a kis lüke. Ezt a „kis” jelzőt gyanítom kikérné magának, tekintve, hogy 16 éves, lassan 17, de nem baj, a kishúgom, és én imádom. Épp azt ecseteli, hogy mi mindent akar a városban megnézni,mikor valaki kiviharzik mellettem az ajtón,sírva, nagy hévvel. Utána nézek, és látom, hogy egy lány küzd a könnyeivel, és mivel senki nem megy utána, senki nem segít neki, hát elteszem a telefonomat, és én magam eredek a nyomába. Már ül a fa alatt, mikor odaérek hozzá, és leguggolok mellé.
- Szia! Minden rendben? – szólítom meg kedves hangon, és kissé aggódva nézek rá. Hülye kérdés volt, tudom, hogy lenne minden rendben, amikor sír, remeg a keze, és láthatóan nincs jól, de akkor is valahogy el kellett indítani a beszélgetést, mert nem szeretem, ha másokat ilyen állapotban látok, főleg, ha lányokról van szó. Ez van, ha valaki bajban van, én szeretek segíteni neki.
- Segíthetek valamiben? – kérdezem, és hogy valamennyire megnyugtassam, ráteszem a vállára a kezemet. Nem akarok semmi rosszat, ezt érzékelheti a kisugárzásomból is, és külsőm se olyan, mint pl egy pszichopata sorozatgyilkosé, egy fekete trikó, fölötte kigombolva egy kék-szürke kockás rövid ujjú ing, lejjebb farmer, és tornacipő, hátamon pedig egy hátizsák a cuccaimmal, semmi extra.
Vissza az elejére Go down
Sierra Mendoza
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 25
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Sierra and Diego - gonoszak a fiúk!   Pént. Márc. 06 2015, 19:33

Nehezen, de végül megszabadulok a "zaklatóimtól", hála az egyik tanárnak, akivel összefutottam a folyosón. Hiába próbál engem megnyugtatni, vagy szóra bírni, egyből futásnak eredek és vissza se nézek, még akkor sem mikor utánam szól. Csak egyedül akarok lenni, és nem akarom, hogy bárki is bántson vagy az előbbi incidens újra megtörténjen. Épp ezért gondolom úgy, hogy remek választás az udvaron a fa tövében lenyugodnom. Még mindig folynak a könnyeim és remegnek a kezeim az idegtől. Megrezdülök, mikor egy srác hangját hallom magam mellől. Félre is húzódok tőle és nagy szemekkel nézek rá. Tuti, hogy ő is bántani akar.
- Nem! Vagyis de. Minden rendben. - Sosem tudtam jól hazudni, de nem akarom, hogy itt maradjon velem, mert a fiúk csak egy valamit akarnak tőlem, én meg azt nem akarom. Elhúzódzkodom tőle, mikor kezét a vállamra rakja.
- Ne nyúlj hozzám! - Kicsit odébb is csúszok, hogy legyen azért köztünk távolság. Kabát ujjammal megtörlöm a szemeimet és szipogok is egy kicsit.
- Mit akarsz tőlem? - Kérdezem megszeppenve, mert ha tőlem ilyet kérdeznek, akkor az a hálószobában akar velem tevékenykedni, amit én mellőznék. Valahogy nem tudok megnyugodni a srác jelenlétében, mert még élénken van bennem az előbbi szituáció.
Vissza az elejére Go down
Diego Martín
avatarFilmművészet
Életkor : 27
Foglalkozás : Segédrendező
Hozzászólások száma : 78

TémanyitásTárgy: Re: Sierra and Diego - gonoszak a fiúk!   Pént. Márc. 06 2015, 20:59

Szeretek segíteni másokon, ha bajban vannak, ezért is megyek a síró lány után, ki összerezzen, mikor megszólítom. Nem hiszem el neki, amikor azt mondja, hogy minden rendben, és hogy megpróbáljam megnyugtatni, a vállára teszem a kezem, de elhúzódik, én pedig értek a szóból, felemelem a két kezemet, jelezve, hogy nem teszek ilyet többet, és megtartom a távolságot, ami most közöttünk van, mert nem szeretném megijeszteni, meg semmi ilyesmi. Nem szeretem, ha a lányok sírnak, az áll igazán jól nekik, ha mosolyognak.
- Láttam, hogy sírva rohantál ki a suliból, és aggódtam, hogy valami baj van,ezért gondoltam jövök, és megkérdezem, minden oké-e. Nyugi, nincs semmi ártó szándékom! – hangom nyugodt, kedves, és barátságos, ahogy a kisugárzásom, és a tekintetem is, amennyiben rám emeli a sírástól kissé piros szemeit.
- Elmondod, mi vagy ki zaklatott fel ennyire? Vagy ha nem szeretnéd, akkor csak szólj, és elmegyek, nem szeretnék semmit erőltetni, csak tényleg aggódtam érted. – továbbra is tartom a távolságot, és a guggolásból se álltam fel, de ha elküld, akkor nem fogom direkt ráerőszakolni a társaságomat. Talán másnak fura lehet, hogy egy teljesen idegen felé ennyire empatikus vagyok, de egyszerűen ilyen a személyiségem.
Vissza az elejére Go down
Sierra Mendoza
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 25
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Sierra and Diego - gonoszak a fiúk!   Pént. Márc. 06 2015, 21:11

Megrémülök, ha csak egy srác is a közelembe kerül, mert mindegyik csak azt akarja. Épp ezért sem tudom hátsószándék nélkül elképzelni az ismeretlen fiú kérdéseit. De valahogy mégis csak megnyugtatnak. Szipogok még egy párat, de még mindig gyanúsan figyelem a viselkedését és távolságtartó vagyok vele.
- Nem is ismersz. - Mondom szomorúan, mert naiv vagyok, de nem ennyire. Miért is aggódna miattam, hiszen még csak most látjuk először egymást. Gyanús nekem a fiú viselkedése, de jól esik, hogy valaki így törődik velem. Erőt veszek magamon a szemeibe nézek és megvárom, míg végig mondja.
- Két srác volt. Üldöztek és fogdostak. - Kicsit nehezemre esik ezt elmondani, így egyből könnyes lesz megint a szemem. Nem akarok megint sírni, de nem bírom visszatartani, így érzem, hogy megint végig csordul a könnyem az arcomon. Igazából még mindig nem vagyok biztos abban, hogy ez a srác más lenne. De az nyugtat, hogy ott maradt és nem jött közelebb. Előturkálok a zsebemből egy zsepit és kifújom az orrom.
- Nem akarom, hogy visszajöjjenek. Folyamatosan piszkáltak és az egyik azt akarta, hogy lefeküdjek vele. - Már nem bírom tovább és újból elerednek a könnyeim. Megint csak remegni kezdenek a kezeim, ahogy visszagondolok az előbbi kínos jelenetre. Néha-néha az ajtóra pillantok, hogy utánam jönnek-e vagy egyáltalán keresnek. Remélem, hogy a tanár érthető volt és leállnak.
Vissza az elejére Go down
Diego Martín
avatarFilmművészet
Életkor : 27
Foglalkozás : Segédrendező
Hozzászólások száma : 78

TémanyitásTárgy: Re: Sierra and Diego - gonoszak a fiúk!   Pént. Márc. 06 2015, 21:34

Összerezzen, bizalmatlan, és elhúzódik. Igazából nem lep meg a reakciója egyáltalán, épp ezért nem is közeledek felé jobban egyelőre. Igyekszem nyugtató energiákat küldeni neki, bár nem tudom, mennyire hatásos az igyekezetem.
- Nem kell ahhoz ismerni a másikat, hogy törődjünk vele, és aggódjunk érte. – vonom meg a vállamat, és kedvesen rámosolygok. Önzetlen segítőkészség…anya mindig is erre nevelt, és így is éltem le mind a 23 életévemet. Rákérdezek, mi történt, és mikor elmondja, akaratlanul is ökölbe szorul a kezem.
- Sajnálom, hogy ezt át kellett élned… nem értem azokat a férfitársaimat, akik az ilyeneket élvezik… - rázom meg a fejemet, és tényleg így vagyok vele. Én sose csinálnék olyat egy lánnyal, amit ő nem szeretne, és sosem használom ki őket. A baráti társaságomban vannak fiúk, akik gyakran bonyolódnak egyéjszakás kalandba, de ott a lányok mindig akarják, az erőszakolás tőlük is távol áll. Hátranyúlok a táskámba, és kiveszem a 10 db-os zsepicsomagot, amiből hiányzik már pár darab, de azért átnyújtom a lánynak egy barátságos mosoly kíséretében.
- Szerintem már nem jönnek vissza. Az ilyenek elől ha megszökik a „zsákmány”, már bocsánat a kifejezésért, keresnek egy újabb prédát, akivel játszadozhatnak. Sajnos. – mondom lemondóan, de kissé idegesen, mert felhúznak az ilyen emberek. Hátrapillantok az ajtó felé, de csak két barátnő jön ki vígan csacsogva és nevetgélve, az említett két srácnak semmi nyoma.
- Ha gondolod, itt maradhatok egy kicsit, csak hogy biztosra menjünk, hogy végleg eltűntek, és megnyugodhatsz. – ajánlom fel, továbbra sem mozdulva a guggolásomból. Ha visszajönnének – amit kétlek, de ha mégis - , akkor nem garantálhatom, hogy nem húzok be mindkettőnek egy-egy jó nagyot, bár alapvetően nem vagyok verekedős típus, de az ilyen alakoktól viszket a tenyerem.
Vissza az elejére Go down
Sierra Mendoza
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 25
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Sierra and Diego - gonoszak a fiúk!   Pént. Márc. 06 2015, 21:48

Ahogy őt látom túl nyugodt és valahogy nekem ez gyanús. Nem tudom magamat kellőképp elengedni, feszengek és alig várom, hogy egyedül legyek. De mégis érdekel, hogy még mindig miért van itt és amit mond még kíváncsibbá tesz.
- Az én hazámban nem törődik senki a másikkal csak akkor ha ismerik egymást. - Még mindig félek ettől a helyzettől, mert nem beszéltem még ennyit egy fiúval sem. Valahogy mindig is távol tartottam magam ettől, mert megrémiszt. Egyedül csak az öcsémet tudom közel engedni magam, aki nincs itt. Így megint elszomorodok miatta.
- Yo tampoco pero... Bocsi, néha nehezemre esik az angol. - Váltok át spanyolról megint angolra, bár az anyanyelvemen egyszerűbb lenne. Megrémülök, mikor megmozdul és a táskájában kezd el matatni, biztos, hogy most vesz elő valami eszközt, amivel elkábíthat. Kicsit összehúzom magam, bár most kéne elfutnom, de a földbe gyökerezett a lábam. Csak akkor nyugszok meg, mikor meglátom a kezében a zsepicsomagot. Halvány mosolyt erőltetek az arcomra, így pillantok fel rá, tényleg kedves, de attól még a mellkasomban dübörög a szívem.
- Gracias. - Veszem el tőle és egyből egyet ki is húzok belőle. Most tényleg erre van szükségem, így ki is fújom az orromat megint, mert érzem, hogy a sírástól tele van. A széleivel megtörlöm a szemeimet és a markomban szorongatom tovább.
- Ti srácok, a nőket zsákmánynak tartjátok? - Nézek rá meglepetten, mert még nem hallottam ezt a kifejezést és nem is igazán értem. Túl gyorsan beszél, így néha elég nehéz megértenem, hogy mit is mond. Hirtelen kapom az ajtó felé a fejemet, mikor csak két barátnőt pillantok meg, akik jól érzik magukat. Nekem sosem lesz barátnőm, túl magamba forduló típus vagyok.
- T-Tényleg? - Alig bírom kinyögni, azért ez kedves tőle, bár még mindig nem tudok benne megbízni. De, hogy lássa az igyekezetemet, visszaülök a helyemre, amivel csak pár centiméterrel megyek hozzá közelebb.
- Te vagy a nők megmentője? - Nézek ismét fel rá, lassan beszélek angolul, talán ebből rájön, hogy nehezemre esik ez a nyelv még mindig.
Vissza az elejére Go down
Diego Martín
avatarFilmművészet
Életkor : 27
Foglalkozás : Segédrendező
Hozzászólások száma : 78

TémanyitásTárgy: Re: Sierra and Diego - gonoszak a fiúk!   Vas. Márc. 29 2015, 19:00

Igyekszem a kisugárzásommal megnyugtatni a leányzót, de elég bizalmatlan, ami az imént vele történt események tükrében egyáltalán nem meglepő, teljesen megértem, ezért is viszonyulok hozzá türelmesen.
- Nálunk általában segítőkészek az emberek, de alapból így neveltek, hogy segítsek ott, ahol tudok, attól függetlenül, hogy ismerem-e a másikat, vagy nem. – mondom barátságosan mosolyogva, miközben megvonom a vállam. Nem tudom, honnan jöhetett a másik, de számomra ez a viselkedésmód teljesen természetes.
- No hay problema, yo entiendo el idioma español, también. Néha nekem is furcsa angolul beszélni, de az elmúlt három évben egész jól megszoktam már. – küldök felé egy mosolyt, és talán ezzel kicsit bizalmat ébresztek benne, hogy tudok spanyolul. Az anyanyelvem portugál, de tudok angolul, és spanyolul is, és kicsit franciául is, de az nagyon alapszintű.
- De nada. – fel se tűnik, hogy automatikusan spanyolul válaszoltam neki, annyira természetesen jött, miután megköszönte a zsepit.
- Én egyáltalán nem, én tisztelem a nőket, de sajnos sok srác annak tart titeket, de én ezzel a nézettel egyáltalán nem tudok azonosulni. – fejemet megrázom kissé, rosszallóan. Vannak barátaim, akik szintén ilyenek, de őket próbálom leszoktatni erről, több-kevesebb sikerrel. Szegény lány megijed, mikor ketten kilépnek az ajtón, nagyon megviselték az előbb történtek. Felajánlom, hogy itt maradok, és mikor visszakérdez, mosolyogva bólogatok.
- Ha szeretnéd, igen. – válaszolom, majd hogy én vagyok-e a nők megmentője, kicsit elnevetem magam.
- Azt nem mondanám, de szeretek segíteni. Egyébként Diego vagyok. Diego Martín. – mutatkozok be, és felé nyújtom a kezem, amit vagy elfogad, vagy nem, én nem fogok megsértődni, ha még mindig bizalmatlan, de én igyekszem közvetlen lenni vele, hogy lássa, megbízhat bennem, bármennyire nem ismer még. Amúgy kezd zsibbadni a lábam így guggolva, szóval egy laza mozdulattal fenékre huppanok, és törökülésbe ülök, tartva a távolságot a másiktól, hogy ne ijedjen meg.
- Máskor is volt már ilyen incidensed? – kérdezem barátságos, csevegő hangnemben, bár lehet, nem okos ötlet ezt a témát feszegetni, de max szól, vagy látom rajta, ha kényelmetlen neki ez a dolog.
Vissza az elejére Go down
Sierra Mendoza
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 25
Foglalkozás : Tanuló
Hozzászólások száma : 27

TémanyitásTárgy: Re: Sierra and Diego - gonoszak a fiúk!   Pént. Május 08 2015, 20:35

Megnyugtató ennek a srácnak a jelenléte, de nem tudom, hogy miért. Valahogy nem félek tőle és egész kedvesnek találom. De még mindig megvan a három lépés távolság, még csak az kéne, hogy rám másszon, mikor nem számítok rá. Jobb a békesség, és amúgy sem fiúzni jöttem ide, hanem tanulni.
- Honnan valósi vagy? - Nézek rá nagy szemekkel, bár nem tudom, hogy mennyire fogja nekem elárulni. De azt hiszem, hogy ilyen szempontból nem kell tőle félnem, mert eddig is készségesen válaszolt a kérdéseimre. Még mindig összekuporogva ülök a földön, lábaimat karjaimmal körbefonva.
- ¿Hablas español? - Halvány mosoly ül ki az arcomra, ahogy meghallom, hogy az anyanyelvemen beszél. Így mindjárt jobb, azért sokkal jobb nekem, ha nem az angolt kell használnom, de ezért is vagyok itt részben, hogy gyakoroljam egy kicsit.
- De miért? - Nézek rá értelmetlenül, mert ezt sosem fogom megtudni, hogy ez miért van így. Én nem érzem magam valami állatnak, hogy zsákmánynak nézzenek. Szerintem nem a dzsungelben vagyunk.
- Szeretném. - Félénken rámosolygok és egy hajtincset a fülem mögé tűrök. Fura még számomra is, de valahogy sokkal biztonságosabban érzem, hogy most itt van. Pedig fiú és sosem mondanék ki ilyet.
- Sierra Mendoza. - Kicsit bátortalanul, de felé nyújtom a kezemet és megfogom az övét. Ahogy érzem az arcom kezd elvörösödni, ezért sem tart sokáig ez az állapot. Amint elengedi a kezemet, újból megölelem a lábaimat.
- Ők folyamatosan. Minden nap megtalálnak. - Sóhajtok egyet, mert nem igazán szeretnék erre visszagondolni. Mindig várom a hétvégét, hogy ne találkozzak velük. Itt benn az egyetemen is nagyon ritkán tudom csak elkerülni őket.
- Te melyik szakon vagy? - Teszek fel én is egy kérdést, hogy tereljem a témát, és szerintem most itt az ideje, hogy én is érdeklődjek iránta.

_________________
Vissza az elejére Go down
Diego Martín
avatarFilmművészet
Életkor : 27
Foglalkozás : Segédrendező
Hozzászólások száma : 78

TémanyitásTárgy: Re: Sierra and Diego - gonoszak a fiúk!   Szomb. Május 09 2015, 15:49

Igyekszem folyamatosan barátságos és nyugodt kisugárzást sugallni a lány felé, és ahogy érzékelem, lassacskán kicsit talán megenyhül. Nem fogok se rámászni, se itt helyben megerőszakolni őt, egy szavába kerülne csak, és itt se lennék már, de eddig még nem küldött el, tehát maradok.
- Kolumbiában születtem, de Brazíliában nőttem fel, Rio de Janeiro-ban. És te? – érdeklődök kedves hangnemben, mert az, hogy spanyol az anyanyelve, még több helyet jelenthet, nem csak magát Spanyolországot.
- Sí. Y portugués, inglés y un poco de francés. – válaszolok neki egy mosoly kíséretében, és örülök, hogy az ő arcán is mosolyt látok, még ha csak egyelőre halványt.
- Hát, ez jó kérdés. Sok fiú szeret azzal menőzni, hogy hány csajt fektetett már le, hány lánnyal smárolt, meg ilyesmi. Néhányan ezt egyfajta versenynek fogják fel, ezért tekintenek zsákmányként a nőkre. De szerintem ez nem helyes így. – rázom meg a fejem, és tényleg abszolút nem értek ezzel egyet, de azon kívül, hogy én mutatom feléjük a saját értékrendemet, meg néha elmondom nekik a véleményemet a dologról, mást nem igazán tudok tenni sajnos. A lány szeretné, hogy itt maradjak még egy kicsit, így leülök, és a bemutatkozás is megtörténik.
- Nagyon örvendek Sierra. – mosolygok rá kedvesen, miután megtudom, hogy hívják, aztán megtudom, hogy az előbbi incidens rendszeresen elő szokott fordulni.
- Ezt sajnálattal hallom. Majd egyszer mutasd meg, kik ők, azt hiszem szükséges egy kis elbeszélgetés a fejükkel… - mondom, és cseppet felmegy bennem a pumpa, hogy tényleg egyesek mit meg nem engednek maguknak, nehezen tűröm az igazságtalanságot.
- Filmrendezőnek tanulok. Úgy sejtem, te nem, mert még egy órán se láttalak. – ez egy kijelentésnek tűnik, de egyébként magában foglalja a kérdést is, remélhetőleg megtudom, hogy a leányzó milyen szakon tanul.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Sierra and Diego - gonoszak a fiúk!   

Vissza az elejére Go down
 

Sierra and Diego - gonoszak a fiúk!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-