Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Jennifer&Daryl - give me a chance (Kreatív pizzázó)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 31
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Jennifer&Daryl - give me a chance (Kreatív pizzázó)   Hétf. Ápr. 13 2015, 20:00

Ahogy figyelem a lányt, egyre inkább látom ellazulni. Átéléssel énekel, és szinte kivirágzik a "színpadon". Eddig se mondhatta senki, hogy csúnya lenne, sőt, kifejezeten vonzó teremtés, de a dalok szellemisége a belső szépségét is megragyogtatja. Néha meg is feledkezem az étteremről, és csak őrá figyelek, annyira magával tud ragadni.
Az az egy óra gyorsan eltelik... És nevetve gondolok arra, az első találkozásunkkor ő beérte volna féllel. A közönség egy része így is csalódottsáágát fejezi ki, amikor Jennifer megköszöni a figyelmüket és a pulthoz lép. Megfigyeltem, táncoltak néhányan, és az is egyértelmű, komoly udvarlója akadt az egyik asztalnál...
- Gratulálok! - lépek közelebb hozzá, és mosolyogva nézek körbe- Nézze csak meg maga is... Ezeket az embereket ma este Ön tette boldogabbá...- valóban mindenhol mosolygós embereket látni. Sokan Jennifert nézik.
Az ablak melletti asztalra nézek, ahová a középkorú, jól öltözött férfiember ült le. Előtte üdítős pohár és kávéscsésze. Éppen valamit a belső zsebébe rejtett, amikor odanéztem. (Sajnos, nem láttam, mi az: jegyzet vagy mobiltelefon? Diktafon?)
- Kér valamit? Megéhezett? - kérdezem a lánytól, és lesem a kívánságát, mert ha jól sejtem, hamarosan a vándorlás is megkezdődik... Ahogy ez lenni szokott, a vendégek szétszélednek... Sok lesz a munka...

_________________
Vissza az elejére Go down
Jennifer Frewer
avatarVároslakó
Életkor : 23
Foglalkozás : Énekesnő, pincérnő
Hozzászólások száma : 120

TémanyitásTárgy: Re: Jennifer&Daryl - give me a chance (Kreatív pizzázó)   Kedd Ápr. 14 2015, 18:18

Mindennek megvan a maga varázsa. A kisgyerekek mosolyának, a boldog perceknek, a békés családi ünnepeknek és még napestig lehetne sorolni, mivel sok ilyen dolog van. A zenében is van ilyen varázs. Tökéletesen át lehet adni benne az érzelmeket. Lehet benne a szavakkal játszani, a hangszínnel, a hanglejtéssel, a tekintettel. Hozzám legközelebb a popzene áll, mert főleg általános, mindennapi témákról szól, amiket az élete során szinte biztos, hogy megtapasztal mindenki. Így sokkal közvetlenebb az egész, ami a mai fiataloknál szerintem előny és lássuk be ma hallgatóság nagy része belőlük áll. Ezen a helyen is sok van belőlük, rajtuk kívül még max 30-as felnőtteket látni, idősebbeket nem nagyon. Jó szórakoztatni ezt a közönséget, igazán lelkesek és hálásak. Kicsit bánom, hogy csak egy óráig tart az előadásom, viszont jóból is megárt a sok, nemde? Nagyon tetszik az a fogadtatás amiben Daryl részesít amikor a pulthoz megyek. Persze meg is értem, hogy hálás, hiszen azzal, hogy sokan eljöttek erre az órára nőtt a forgalma, így a bevétele is, amit gondolom nem bán.
- Öröm volt ezt tenni, mindig jó, ha tudom szórakoztatni a hallgatóságom. - mosolyodom el és már csak ezért is megérte eljönni, a sok a boldog emberért. Ez számomra többet ér minden pénznél.
A kérdésére mintha csak emlegetni kellett volna megkordul a gyomrom. még szerencse, hogy nem a színpadon szólalt meg, mivel zene ide, vagy oda vannak néha halk, vagy néma másodpercek amiknél az ilyesmik elég hangulatrombolóak tudnak lenni.
- Egy finom áfonyás pitét szívesen elfogyasztanék. - válaszolok. Emlékszem múltkor is milyen ízletes volt, ha csak rágondolok összefut a nyál a számban.
Vissza az elejére Go down
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 31
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Jennifer&Daryl - give me a chance (Kreatív pizzázó)   Kedd Ápr. 14 2015, 20:54

Jennifer elbúcsúzik a közönségtől, amit néhányan nehezményeznek. Én is szívesen hallgatnám még, mert tetszetős a nő is, a hangja is, az előadásmódja is. Amikor közelebb lép, iszik. Ahogy lehetőségem van, gratulálok neki és beszélgetésbe elegyedek vele. Meg szeretném tudni, elégedett volt-e, jól érezte-e magát, van-e szüksége valamire, mert aztán hamarosan ki kell mennem az asztalok közé. Örömmel látom, hogy Jennifer is teljesen kiengedett és nem csak előadóként érezte jól magát. Most is fesztelenül viselkedik és beszél. Dolgozik még benne az adrenalin, attól ragyog ennyire.
Bár a gyomrának korgását nem hallom, örülök, hogy kér enni. Nem is tart sokáig kiszolgálni, villámgyorsan terem előtte egy tányéron a friss pite.
- Jó étvágyat hozzá!- egy kicsit magára hagyom, mert valaki int, hogy fizetne, és ahogy azt elintézem, visszafordulva Jennifert már társaságban látom. Az a férfi lépett oda hozzá, aki a foglalt jelzésű asztal mellé ült le.
Nem sokat tudok a pasasról, de ha ő az, akinek gondolom, az olyan tehetségeket kutatja fel, mint Jennifer. Van egy tehetségkutató műsora, ahol a legkiemelkedőbb versenyzők lemez készítési lehetőséget kapnak (biztosítva az anyagi feltételeket is). Titokban összefűzöm az ujjaim, így drukkolok a lánynak, és folytatom a dolgom... Jó pár percig molyolok az asztaloknál, mire visszaérek a pulthoz.

_________________
Vissza az elejére Go down
Jennifer Frewer
avatarVároslakó
Életkor : 23
Foglalkozás : Énekesnő, pincérnő
Hozzászólások száma : 120

TémanyitásTárgy: Re: Jennifer&Daryl - give me a chance (Kreatív pizzázó)   Szer. Ápr. 15 2015, 17:48

Nagyszerű volt ez az este. Egyáltalán nem bántam meg, hogy ma egy órát rászántam erre a fellépésre. Az se zavar, hogy nem fizettek érte semmit. Kárpótol a közönség elégedettsége és boldog mosolya. Így anyagilag ugyanott vagyok, mint ezelőtt, viszont ez most valahogy nem nagyon izgat. Itt van ez a sok boldog ember akik mind miattam jöttek el és nem okoztam nekik csalódást. Ilyenkor tudom, hogy valamit jól csinálok, hogy érdemes gyakorolnom és kitartónak lennem. Leírhatatlanul jó érzés ez, kívánom mindenkinek, hogy legalább egyszer éljen át hasonlót. Annyira felszabadult, nyugodt és jókedvű vagyok, hogy ha akarnám se tudnám eltitkolni. Azonban nem is akarom. Elégedett vagyok és büszke magamra. Meg persze hálás Darylnek, amiért adott egy alkalmat amikor bizonyíthatok. Könnyen megtehette volna, hogy elküld, viszont nem így tett. Bízott bennem és "látatlanban" esélyt adott. Eddig is tudtam, hogy aranyszíve van, de igazán csak jelenleg tudatosult bennem mennyire is az. Most is első szóra kiszolgál, pedig már úgy vettem észre, hogy a vendégek is nekiláttak rendelni.
- Köszönöm. - ejtek meg egy még szélesebb mosolyt és nekilátok enni. Az emlékeim nem csaltak, ez a pite még mindig isteni finom. Éppen élvezem az ízeket amikor egy középkorú fickó ül le a mellettem lévő székre. Ránézésre gazdagnak és igényesnek tűnik, olyannak, akinek a bőre alatt is pénz van. De mit akarhat egy ilyen alak tőlem? Kíváncsi vagyok vajon mit akarhat.
- Szép jó estét kívánok! - köszönök amint lenyeltem a számban lévő falatot és küldök felé egy barátságos, ámbár kissé visszafogott mosolyt. Ha túl szélesen vigyorgok még a végén ostobának néz, az pedig nem biztos, hogy szerencsés lenne. Szeretnék rá minél jobb benyomást gyakorolni, mert úgy érzem nem árt, ha jó véleménnyel van rólam.
Vissza az elejére Go down
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 31
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Jennifer&Daryl - give me a chance (Kreatív pizzázó)   Szer. Ápr. 15 2015, 22:59

Jennifer műsora után első dolgom, hogy az ő kedvében járjak, gratuláljak, és kiszolgáljam az igényeit, ha éppen támaszt. Kér egy pitét, örömmel viszem oda neki, aztán magára hagyom, mert néhány vendég fizetési szándékát fejezte ki, illetve a pasas, aki az ablaknál ül, feltűnően nézegeti Jennifert. Hagyom érvényesülni, mert azt remélem, üzleti ajánlatot tesz neki a karrierje előmozdulása érdekében.
Viszonylag sokáig elvagyok az asztalok között, a vendégek nagy része nem csak az ételt dícséri, hanem Jennifert is. Biztatom őket, hogy menjenek oda, személyesen mondják el, hogy mi a véleményük, de amikor a lányra nézek, nem csodálkozom, hogy mások is tagadólag rázzák a fejüket. Látszik, hogy nagy dirkurzust folytat a férfival, aki megszólította. (Egyébként Simon Cowell jobbkeze, ha jók az információim)
Amikor kissé csendesedik a helyzet,  Su-t állítom a pultba, én pedig az irodába megyek szusszanni kicsit, azzal a meghagyással, ha Jennifer végezne a férfiemberrel, szóljanak nekem. Eldőlök a kanapén, kezeimet a mellkasomon fűzöm össze, és azon gondolkodom, mit is csináljak. Nem állapodtunk ugyan meg anyagi juttatásban, de ma telt ház volt, és nem minden hétvége ilyen. Ráadásul borravaló is akadt, és úgy érzem, igazságos lenne, ha ebből Jennifert is megjutalmaznám. Gyors számolást végzek, és egyenlő arányban osztom el a plusz jövedelmet magam és a munkatársaim között. Ma hatan voltunk bent, hárman elől, hárman hátuk, plusz Jennifer, aki énekelt...
Fehér borítékokat húzok elő, és a belső kasszából pénzt teszek a borítékokba. Mindenki megérdemli a jutalmat, ez egy jó este volt. A magam részét Jennifer borítékjába teszem, és csak az övére írok nevet. Amikor csörög a belső telefon, nem veszem fel, hanem kimegyek a pulthoz. Jennifer már egyedül ül ott, és a pitéje maradélát eszi meg éppen (feltételezem). Közelebb lépek hozzá.
- Mindenkinek tetszett, Jennifer...- mosolygok rá.
Remélem, mond majd valami jó hírt a pasassal kapcsolatban is, aki úgy elhúzta a csíkot, mintha itt se lett volna, aztán majd én is szolgálok neki egy is meglepetéssel. Az biztos, hogy nem megy el innen rossz szájízzel.

_________________
Vissza az elejére Go down
Jennifer Frewer
avatarVároslakó
Életkor : 23
Foglalkozás : Énekesnő, pincérnő
Hozzászólások száma : 120

TémanyitásTárgy: Re: Jennifer&Daryl - give me a chance (Kreatív pizzázó)   Pént. Ápr. 17 2015, 15:27

Úgy érzem minden összevetve ez egy nagyon jó nap. Igaz, volt egy kis hajtás az étteremben és kissé fáradt vagyok már, mégis jó a kedvem. Kitettem magamért a mai este folyamán és úgy látom nem a semmiért, mert mindenki boldog a tulajdonossal együtt. Nem is tudom hogyan lehetne a mai még ennél is jobb nap. Nem kell túl sokáig gondolkodnom a kérdésen, mert miközben élvezem a pitét odajön hozzám egy idegen férfi. Először még kissé furcsán tekintek rá, hogy mit szeretne tőlem. Bevallom őszintén sok minden megfordul a fejeben, köztük az is hogy szimplán tetszem neki is fel akar csípni. Nem lepődnék meg rajta, nem véletlenül van az a vén kecskés mondás... Amit azonban mond az igen kellemes csalódásként ér. Magát az x-faktor atyjának jobbkezeként mutatja be és meghívott a műsorba. Ez nagyszerű! Sosem hittem volna, hogy engem valaha ilyesmi műsorba hívnak, azt hittem, hogy majd egyszer bemegyek magam szerencsét próbálni. Azért örülök, hogy így alakultak a dolgok. Természetesen beleegyezek. Nem is kell neki kétszer mondani, már nyújtja is a névjegyet és mondja is el, hogy pontosan mikor is lesz ez az egész. Elköszönünk egymástól, aztán még pár percig a névjegyet forgatom a kezemben, majd elrakom és még vidámabban befejezem a félbehagyott ételt. Éppen végzek és törlöm meg a számat mikor odalép mellém Daryl. szívem szerint a nyakába borulnék, bár ez több szempontból is nem túl jó ötlet. 1. Ülve max a derekát tudnám átölelni, azt meg talán kihagyom, főleg,h a mostanában evett... 2. Könnyen lehet, hogy a barátnője - feltéve ha van neki - simán megláthatja ezt és ez elég kínos szituációkat képes okozni.
- Igen, hálás köszönetem ezért az estéért. - nagyon boldog vagyok és ezt könnyen láthatja rajtam.
Vissza az elejére Go down
Daryl Brooke
avatarVároslakó
Életkor : 31
Foglalkozás : étteremtulajdonos
Hozzászólások száma : 511

TémanyitásTárgy: Re: Jennifer&Daryl - give me a chance (Kreatív pizzázó)   Szomb. Ápr. 18 2015, 21:49

Jennifer műsora után sokan mennek el. A többség nem is állja meg szó nélkül, hogy jól szórakozott, és elégedett volt a műsorral (és csak aztán az étellel!). Nem csoda hát, ha gyorsan sokat dolgozunk. Mint szorgos kis méhek futkosunk az étteremben, mégsem fejetlenül. Mindenki tudja a dolgát, és ügye csapatom van. Még arra is van lehetőség, hogy hátra menjek egy kicsit az irodába, és meditáljak egy kicsit. Nem gondolkodom azonban sokáig, és úgy döntök, a jó munkáért ma plusz jár. Mindenki sokat dolgozott, sennki nem nyafogott, és egyetlen panaszszót sem hallottam.
Elosztok némi pénzt, Jennifert sem hagyva ki a szórásból, hiszen neki éppen úgy része volt a sikerben, mint nekünk. Sőt. Talán neki köszönhetünk a legtöbbet. Ezért is adom neki a magam részét. Amikor megcsörren a telefon, azért megyek előre, mert úgy hiszem, ez volt a jelzés, hogy egyedül van. Nos, az ő interjúja sem volt éppen rövid... Messziről látni, hogy elégedett. Elég csak a mosolyát észrevenni...
Közelebb megyek hozzá, hogy elmondjam neki, mennyire elégedett vagyok vele, és elégedett volt vele mindenki, akivel beszéltem. Boldognak látom, és ezzel örömöt okoz nekem. Befejezte az evést, és az új vendégek miatt nem tudom, lesz-e még alkalmam vele hosszasabban beszélgetni, ezért belefogok a mondandómba.
- Nézze...- nem igazán találom a megfelelő szavakat, mert úgy érzem, nem is tudnám kifejezni, milyen hálás vagyok. Nem csak azért, hogy telt házas estét csinált. Valami többet tett, mondhatni, értem is... A választott dalaival felébresztett bennem valakit, aki már régóta aludt. Ráébredtem, nem csak én vagyok, akit megcsaltak, nem csak én vagyok, akit elhagytak, nem csak nekem van bánatom. És nem csak más előtt vannak nyitva lehetőségek. Nem csak másokra kacsingat az élet, nem csak másokkal történhetnek jó dolgok. Ahhoz, hogy velem jó dolgok történhessenek, ki kell mennem az emberek közé. Élnem kell. Folytatni az életem, nem besavanyodni a négy fal közé.
-... ezt magának szánom. És sokkal többel tartozom...- fogom rövidre. Úgysem akarom a nyakába zúdítani a magánéletem. Ahogy kezet csókolok neki, a kezébe csúsztatom a borítékot. - Most mennem kell, még rengeteg a dolgom. Maradjon, amíg jól esik, természetesen a ház vendége. Jöjjön el máskor is, szívesen látjuk!

_________________
Vissza az elejére Go down
Jennifer Frewer
avatarVároslakó
Életkor : 23
Foglalkozás : Énekesnő, pincérnő
Hozzászólások száma : 120

TémanyitásTárgy: Re: Jennifer&Daryl - give me a chance (Kreatív pizzázó)   Vas. Ápr. 19 2015, 13:18

Jobban alakult ez az este mint amire számítottam. Azt hittem, hogy plakátok ide, vagy oda nem lesznek sokan és vélemény terén kicsit megosztom a társaságot. Tudom, úgy tűnik, hogy alábecsülöm magam és nem vagyok tisztában a képességeimmel, viszont ez nincs így. A hangommal nincs gond főleg azt a tényezőt is figyelembe véve, hogy autodidakta módon próbálok meg fejlődni. Ha elérem a célt amit kitűztem magam elé mindig újabbat szögelek ki gondolatban. Egyszerű oka van ennek: igyekszem magam nem hagyni eltunyulni. Ha egy bizonyos ponton megállok és azt mondom jó nekem ez a szint megfelel és nem próbálkozok magasabbra helyezni a lécet, legfeljebb gyakorlással tartom meg azt, sosem fogom elérni a célom amiért idejöttem. Úgy akarok anyámék elé állni, hogy büszkék legyenek rám és ne csak egy ostoba naiv lánynak tartsanak aki túl nagyot álmodott és végül nem jött össze amit tervezett. Bizonyítani akarok azoknak, akik kinevettek. Meg persze magamnak is. Képes vagyok rá, hiszem, hogy menni fog ha a kitartást és a türelmet kellő szorgalommal kombinálom. Ezt alátámasztja ez az este is. A közönségem elégedett velem és itt ül velem szemben egy fontos ember és lehetőséget adott. Ezek sokat jelentenek nekem. Elmondhatatlanul sokat. Rengeteg pozitív érzés kavarog most bennem, nem is nagyon tudom véka alá rejteni őket. A kedvem akkor is töretlen amikor az ú végül elmegy és Daryl jön vissza. Meglep a boríték amit a kezében tart és a szavai is. Nem gondoltam volna, hogy ennyire hálás lesz nekem. Úgy érzem a lelkében is megmozgathattam valamit, legalábbis a második mondata erre enged következtetni.
- Nem kellett volna, de köszönöm és örülök, ha segíthettem. - mondom őszintén és meglep milyen lovagiasan adja át a borítékot, kicsit zavarba is jövök. Azért elfogadom, hiszen nem akarom megsérteni
- Menjen nyugodtan. További kellemes estét! - engedem útjára egy mosollyal és egy intéssel körítve. Ha dolga van, hát menjen, nem maradjon el a teendőivel miattam. Végül nem maradok sokáig egy fél órán belül távozom miután ittam még egy kis vizet és pár lelkes fiatalt kérésük szerint közös képpel láttam el. Boldogan indulok haza, annyira jó kedvem van, hogy a járásom is kicsit táncos. Elégedetten zuhanyzom le és fekszek ágyba azzal a tudattal, hogy ma nem okoztam csalódást senkinek se.

//Köszönöm a játékot. Smile//
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Jennifer&Daryl - give me a chance (Kreatív pizzázó)   

Vissza az elejére Go down
 

Jennifer&Daryl - give me a chance (Kreatív pizzázó)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: Hogy mire vagy jó... :: Munkahelyek :: Archívum-