Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Szomb. Jún. 23 2018, 18:58 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Sunshine, Beach, Happy end? - Elee & Mark

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Sunshine, Beach, Happy end? - Elee & Mark   Szer. Feb. 25 2015, 22:04

Valahogy az éjszaka folyamán nem tudtam aludni, ami azt eredményezte, hogy elég korán túlestem a reggeli kérdésén, a kávén, és nagy semmittevésemben arra jutottam, hogy elmegyek futni. Ez nagyjából két órával ez előtt esett meg. Azóta körözök lassan kocogva a reggeli enyhébb időben. Igazából ilyenkor még tök jó a part és környéke, mert nincs annyi turista, és egyáltalában ember sem. Jó, bikinis csajok sincsenek annyian, de pár elvetemült futó, kocogó, jógázó, szóval egyéb sportoló lányokat azért látni.
Mivel azonban az atlétika edzések ellenére sem vagyok egy nagy sportember, mostanra igencsak kifulladtam. Az órámra lesek az egyik pad mellett álva, majd szuszogva le is dőlök rá.
Fülemben továbbra is ott marad a fülhallgató, és dübörög benne a zene, miközben két könyököm a pad háttámlájára támasztva lógatom kezem, fejem pedig hátra vetve, szemem becsukva, és igyekszem levegőhöz jutni. Kellett nekem ennyit futni. A végén itt fogok elpatkolni...
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Sunshine, Beach, Happy end? - Elee & Mark   Szer. Feb. 25 2015, 23:35

Isten tudja, miért is keltem korán, mert ma nincs is órám, mégis kipattant a szemem reggel. Kellemesen kipihenten ébredtem, mégis letoltam a szokásos reggelimet, a kávé-cigi kombót. Kellemesen borzongok a reggeli friss levegőn kint a teraszon, és valami isteni sugallattól vezérelve eldöntöm, hogy lemegyek a partra. Mehetnék a loviba is, de oda majd megyek utána, hagyom a gyerekeket egy kicsit lazulni a reggeli után. Higgyék csak, hogy ma nincs meló, pedig dehogynem! Mind a négyen sorra kerülnek ma, úgy vigyázzanak!
Fekete bikini, rá feszülős farmer, póló, bőrdzseki, motoros csizma, és irány a garázs, hogy aztán a vasparipámmal levágtassak a homokos partra. Leparkolok, lekapom a bukót, a hátizsákból előveszem a törölközőmet és a helyére begyűröm a cuccaimat. A csizmát a kezemben tartom, az már nem fér be, és irány a víz, ha nem is úszom, mert ahhoz még nekem kicsit langyos az idő, de egy kis D-vitamin sosem árt. A homok hűvösen öleli körül a lábam, ahogy lépkedek előre, közben a gyér társaságot kémlelem, nem mintha ismerősben reménykednék, de sosem lehet tudni. Az egyik padon ismerős alak sütkérezik a reggeli fényben, felé indulok, hogy kiderítsem, hol láthattam korábban. Elmosolyodom, ahogy felismerem az én Jégtörőmet, a fülében fülhallgató, még én is hallom a basszust. Óvatosan lerakom mellé a hátizsákom, a pad támlájára dobom a törcsit, és leteszem a csizmát is. Mögötte állok, ahogy kiveszem az egyik fülesét a füléből és a halkan súgom: - Helló, póni bajnok!
Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Sunshine, Beach, Happy end? - Elee & Mark   Csüt. Feb. 26 2015, 10:34

Kényelmes nihil telepedik rám ott, a pad nyugalmában. Légzésem lassan rendeződik, és átadom magam a zene ritmusának. Tagjaim fáradtak, de jól eső az érzés, így csak sütkérezek a reggeli napfényben. Gondolataim nem nagyon kalandoznak, még csak arra sem gondolok, hogy mi vár rám ma, vagy mit kéne teljesítenem. Totális a zen, az agyam kiürítettem, és csak a dal visszhangzik benne. Még a végén lemegyek itt alfába és a kutya sem tud majd visszazökkenteni...
Persze alig pár perc és Elee meg is cáfolja mindezt. A hirtelen érkezett impulzusra összerándulok, szívdobogásom ismét felgyorsul, szemem felpattan, pupillám pedig a lehető legkisebbre szűkül hirtelen jött rémületemben. Még a fejlógatást is beszüntetem és ülő helyzetbe rántom magam, majd igyekszem a hátam mögött álló felé nézni, hogy realizáljam, ki is az az elvetemült, aki spontán infarktust okozott így kora reggel. A mázlim csak annyi, hogy gyenge sportember vagyok, de még ez is elég ahhoz, hogy a ketyegőm ne adja fel itt helyben a küzdelmet.
-Baszki, a frászt hoztad rám! - Lesek a lány arcára, és lassan megnyugtatom magam, hogy nincs veszélyben baromfiürülékes életkém. Igazából végig sem gondoltam, hogy milyen eshetőségekkel járhat a galád megtámadásom, csak egyszerűen megállt bennem az ütő. Megesik.
Lopva körbepillogok, akkor veszem észre a táskáját, csizmáját és még a törölközőjét is. Azta! Vajon mióta sunyiskodik itt mellettem? Jó, nem ülhetek ott 10-15 percnél régebb óta, de ki tudja. Lehet kicsit bekómáztam egy rövid időre. Már arra sem emlékszem, mennyi volt az idő, mikor utoljára ránéztem. Éljen az agy, ami totális blokkot hirdet, ha megcsapja a félelem szaga.
-Hol hagytad a vízes pólód? - Kérdezem már kissé kitisztultabb elmével. Hirtelen azt sem tudom, hogy mit reagáljak, annyira meglepett. Halvány mosoly szűrődik azért az arcomra, hiszen Elee-nek azért örülök. Viszont ma is tanultam valamit: nem alszunk el köztéri padon! Vagy akár jöhetnék azzal is, hogy lankadatlan éberség!...
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Sunshine, Beach, Happy end? - Elee & Mark   Pént. Feb. 27 2015, 00:16

Kellemes, langyos idő van, a fürdőzéshez még hűvös, de napozni ideális, mert nem fő meg az ember lánya a napon, viszont kellemes színt ad. A napozási szándékom viszont azonnal elillan, amikor felfedezem Markot egy padon. Ki van, mint a liba és dübörög a fülében a zene. Kihagyhatatlan helyzetben vagyok, és miután óvatosan lepakolok, meg is teszem, amit kigondoltam. Tisztában vagyok vele, hogy talán majd mentőt kell hívnom hozzá, de megéri a kockázatot.
Halk, mosolygós suttogásom eléggé kiakasztja, úgy rándul össze, olyan hirtelen kerül ugrásra kész állapotba, mint valami üldözött vad.
- Bocsi, de hát kihagyhatatlan volt… - felegyenesedek és bocsánatkérő szempilla rebegtetésbe kezdek. Ellépek mögüle és elé kerülök. Végigmérem, nem úgy néz ki, mint aki strandolni jött.
- Ó, hát az már megszáradt, most meg még nem sikerült összefröcskölnie senkinek. – félrebillentem a fejem. Igazán látok fantáziát egymás megizzasztásában, de már a múltkor sem kért belőlem.
- És mi járatban itt a padon? – tuti nem pancsolni jött, pedig most igazán rajta a sor, legutóbb én rendesen összevizeztem magam előtte…
Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Sunshine, Beach, Happy end? - Elee & Mark   Pént. Feb. 27 2015, 11:44

A mentő szerencsére a helyén marad, mert a szívem még nem adta fel, de az tény, hogy nagyon megijesztett. Lehet, hogy még rémálmaim is lesznek, bizony!
-Jogos. - Biccentek a fejemmel, hiszen anno ezt én sem bírtam ki Lizi esetében. Ő mondjuk egy picit rosszabbul járt velem, de úgy látszik a fagyi egy kis fázis késéssel és más ízben, de visszanyalt. Hát megesik.
-Ha lenne bennem elég erő, nem csak a pólód lenne most vizes... - Sandítok rá még mindig egy kicsit morcosan az előbbiért, de a szám szegletében egy halvány mosoly azért már előbújt. Rövid pillantást vetek a tenger felé, így azzal is tisztáan lenne, hogy ha nem lennék a futástól ennyire kidögölve, most a vállamra kapnám és becipelném a vízbe. Tennék rá, hogy hideg, vagy sem, nyakig vizes lenne mindkettőnk. Megérdemelné. Na meg nem utolsó sorban szép látvány volt múltkor is a rá tapadó nedves felsőjében.
-Korán keltem, untam magam, lejöttem futni. Ez volt úgy két órája... - Talán sokat elmond ez a rövid leírás, mert fel óránál többet szerintem senki nem lát futni heti 2 alkalomnál többször, így egy huzamban csoda, hogy még életben vagyok. Nem mintha kergettek volna, és ne hagyhattam volna abba. Inkább csak kocogás volt az a futás és közben elmerülés a gondolataimban, aminek ez lett az eredménye... Néha nagyon elmebeteg tudok lenni.
-És te hová készülsz ebben a szerkóban? - Pillantok végig a hátizsák, motoroscsizma, bőrdzseki és egyebeken. Fogalmam sem volt, hogy motorozna, lovagláshoz meg furcsán nézne ki.
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Sunshine, Beach, Happy end? - Elee & Mark   Pént. Feb. 27 2015, 23:27

Egy pár pillanatig komolyan aggódom érte, mert eléggé megnyúlik az arca és kicsit mintha el is sápadna, de hamar összekapja magát. Reméltem is, nem venném a lelkemre, ha kinyírnám. Főleg így. Gázos halál lenne. Az csak a ráadás, hogy elismeri a tettem jogosságát. Valahogy nem tudom elhinni, hogy Ő még ilyet soha…
- Ó, ne mondd, hogy az adrenalin nem képes csodákra! – nevetek, mert tőlem bevághat a vízbe, maximum kicsit sikítozok, de hogy magammal rántom a mélybe, az egészen tuti biztos. Huncutság csillan a szemében, és nem vagyok benne biztos, hogy nem altat. Simán kinézem belőle, hogy egy váratlan pillanatban fogja magát, és engem, és irány a víz, mielőtt még bármit is tehetnék.
- Várj, várj! Nem mindegy, hogy két órája keltél, és öt percet futottál, vagy két órát futottál, és öt perce ülsz. – vigyorgok, mert eléggé ki van purcanva, de hogy azért, mert sokat mocorgott, vagy mert nem rég hagyta abba, vagy esetleg mindkettő egyszerre… Szóval nem mindegy, na! Én mondjuk világ életemben alkalmatlan voltam a futásra, ha mégis csináltam – várjunk csak,mióta nem futkároztam már, mint valami félbolond, aki így akar öngyilkos lenni? – szóval, ha mégis csináltam, akkor is max fél órát, mert amúgy is meghaltam öt perc után, és addig bírta a tüdőm.
- Áhhhát én csak ide a homokba egy kis napozásra… - a törölközőmre pillantok, meg magamon is végignézek. A bikini azért árulkodó nem? Mondjuk elhiszem, hogy nem tudta összerakni egyből a képet, elvégre a csizmám meg ott figyel a pad lábánál. Lehet, hülyén néznék ki, ha csak ennyi lenne rajtam, de a többi cucc ott kuksol a táskában, mert ha így motoroznék, tuti megint összefutnék a morcos rendőr nénivel, és nem úsznám meg egy ejnye-bejnyével. És még le is fagyna a vesém, többek között.
- Esetleg csatlakoznál? – félrebillentem a fejem, én nem bánnám, elég nagy a fürdőlepedő, szerintem elférnénk rajta…
Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Sunshine, Beach, Happy end? - Elee & Mark   Kedd Márc. 17 2015, 13:29

Elee természetesen jogosan aggódik baromfiürülékes kis életemért, de erről mit sem sejthetek. Arról meg ő nem sejthet semmit, hogy Lizre már hoztam a frászt ennél sokkal rosszabb módon. Ha nem vágta volna le a körmeit, valószínűleg örökre meglátszanának a karomon a karmolás nyomai, és lehet a szemem sem marad épen. De hát barátok közt mit számít egy kis szívroham okozás?
-Hm. Most, hogy mondod! - Vigyorgok a másikra, miután rendezem soraim, viszonylag hamar. Igazából lehet, hogy képes lennék felkapni és a tengerbe csattogni vele, na de utána? Kapnék egy vízes, motcis csajt, aki talán fázni is kezdene. Hm. Még a végén meg kéne melengetnem a szintén csurom vizes testecskémmel... Borzalom. Bele sem mernék gondolni!
-Inkább utóbbi! - Nézek rá bamba fintorral, amivel csak annyit jeleznék, hogy magamat is őrültnek tartom. Úgy tűnik több volt az utóbbi időben összegyűlt feszkó, mint gondoltam. Így vezettem le...
-Vagy úgy! Nem tudtam mire vélni ezt a menetfelszerelést! - Bökök a halom holmira. Táska, csizma, egyebek... A motorról nem is beszélve, bár azt még nem raktam össze, hogy az is van neki, lévén nem húsz centire áll mellettünk. Nem vagyok egy iq bajnok na...
-Így? - Szakad ki belőlem az őszinteség. Az oké, hogy kedves felajánlás, meg minden, de miután kiveséztük, hogy futottam vagy 2 órát, - és ugyan nem döglöttem bele, de - a szagom azért hasonlít valami elhullott állatéra... Vagy kénytelen lesz hazajönni velem és megvárni a zuhanyozást, a napozást pedig az erkélyemen megejteni, miközben szuper a társasága, vaaaagy kénytelen leszek én megejteni a hűvös, tengerparti fürdőt... Szép kilátások, én pedig túl bonyolult vagyok, és csöppet sem spontán... Valahol mélyen egy grófnő veszett el bennem...
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Sunshine, Beach, Happy end? - Elee & Mark   Szer. Márc. 25 2015, 01:03

Ráhoztam a frászt, pedig nem akartam, de végül is nem jött ki rosszul. Annyira.
- Azt akarod mondani, hogy eddig eszedbe sem jutott? – nézek rá nagy szemekkel, közben mosolygok, mert szentül meg vagyok róla győződve, hogy csak ugrat. Ugyanakkor nem is értem, hogy min hezitálunk még mindig? Irány a víz, vagy dobjuk magunkat a homokba, dumálni napozás közben is lehet. Ha meg vissza akarja adni, akkor hajítson a hideg vízbe, legalább Ő is felfrissül, mert viszem magammal!
- Ó te szegény! – grimaszolok, mert hát valami nagy baja kell, hogy legyen, ha önként ennyit rohangált a mély homokban – Mi bántja a lelkedet, hogy így vezekeltél?
Lenézek a cuccaimra, amikor arra felé integet a fejével, de én nem találok benne semmi kivetnivalót. Mondjuk nekem természetes a dolog, de tényleg elég furán festhetek.
- Hát, akkor nincs több rejtély! – nevetek, mert hát akkor most már tényleg mindenki tud mindent, már csak az a kérdés, hogy együtt napozunk-e vagy sem.
- Hogy hogy így? – nézek rá kicsit megütközve – Ha kapaszolisra akarsz barnulni… - nevetek, mert én mondjuk a lehető legtöbb bőrfelületet a Nap édes sugarai elé szeretem tárni, szóval ennyi.
Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Sunshine, Beach, Happy end? - Elee & Mark   Csüt. Márc. 26 2015, 20:06

-Nem vagyok én olyan gonosz, hogy ilyesmi eszembe jusson! - Persze hazudni sem tudok elsőosztályúan, szóval az apró mosoly, ami a szám szegletében bujkál, rögtön elárul, hogy biza gondoltam én rá, csak bátorságom nem volt hozzá!
-Különösképpen semmi, csak sok volt a feszkó az utóbbi időben! - Diplomatikus válasz egy olyan kérdésre, amit nem igazán tudok megválaszolni. Sok lehetett a suli, vagy apám, a béna magánéletem, ki tudja... Minden esetre úgy éreztem, hogy erre szükségem van, s az ember sokszor tesz olyan dolgokat, amit nem tud megmagyarázni...
-Nincs! - Vigyorgok a másikra, bár még mindig nem szoktam meg a látványt. Nem is tudom megmagyarázni, hogy min ütköztem meg ennyire, mert semmi kivetnivaló nincs a dologban, csupán máshoz lehetek szokva. Maradi egy vénember vagyok, annyi szent.
-Hát, maradjunk annyiba, hogy nem vagyok túl friss és üde! - Próbálom pedzegetni az így kérdését, de valahogy sejtem, hogy a megoldás itt terül el előtem, hisz a vizet választani olyan kézenfekvő lenne, de mégis egy kicsit ódzkodom tőle. Biztos baromi hideg. Vajon Elee megmentene, ha a felhevült testtel vízbe való ugrásom után beállnék az élőhalottak sorába egy röpke időre?
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Sunshine, Beach, Happy end? - Elee & Mark   Szomb. Ápr. 11 2015, 23:32

Sejtelmesen mosolygok, mert akkor hiszem el, amit mond, ha piros hó esik. Na, persze, ez itt, Hollywoodban nem is olyan elképzelhetetlen.
- Nem, mi? Valójában egy kis szendeszűz vagy, aki soha semmi rosszra nem gondol. – vigyorgok szélesen, mert hát ott volt azért az a vizes pólós eset, ami után mondjuk csúnyán lekoptatott, amit egyébként azóta sem annyira értek, de hát vannak ilyen helyzetek az életben.
- Hát, én biztosan másképp vezetném le, de te tudod. – félrebillentem a fejem, mert nálam a futás egyenlő a kínzással, és csak még több fezsültséget vonna maga után, de hát kinek a pap, kinek a paplan.
- Hát, akár jössz, akár nem, én megnézem, milyen a víz. – vállat vonok, mert nem nagyon akarja aktivizálni magát, viszont közismert tény, hogy a vizes test hamarabb barnul, szóval, ha beledöglök is, de m ártózok egyet. Ha velem tart, külön jó, ha nem, akkor majd kap egy igencsak nedves ölelést.
Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Sunshine, Beach, Happy end? - Elee & Mark   Szer. Ápr. 22 2015, 15:25

-Pontosan így, ahogy mondod! - Megerősítem a mondandómat egy bólintással is. Én jó fiú vagyok, csak nem úgy, ahogy mások gondolják. Ez olyan sajátos jó fiúság. Ettől vagyok én Mark, az egyedülálló és egyetlen. Sosem szoktam sem rosszat csinálni, sem rosszra gondolni. Talán pont ezért koptattam le a másikat, mert éppen még csak a gondolatát is elutasítottam pajzán közeledésének. Kitartó és masszív férfi vagyok, akit nem ingathat meg holmi női báj és kacérság.
Megjegyzésére csak vállat vonok. Általában én sem így szoktam, de most ez esett jól. Mivel nem nagyon aludtam, így mással nehezen tudtam volna levezetni a felgyülemlett feszkót anélkül, hogy katasztrófát ne okozzak valamilyen szempontból.
-Kivételesen jól esett. - Nem vagyunk egyformák. Kinek a pap, kinek a paplan. Én meg addig viszem a papnét.
A pajzánság persze mindig ott bujkál Elee környékén, így aztán most sem volt rest otthon hagyni, és talán most az egyszer beadom a derekam. Nem olyan rossz az a vizeskedés talán. Bár tény, hogy nem így gondoltam az izzadt testem megtisztítását, de egye kutya... Még a végén görcsöt kap a lába, ha ilyen hideg vízbe merészkedik, akkor pedig valakinek ki kell mentenie... Nem lehetek ilyen önző, hogy végig nézem a padról.
-Ahh, legyen... - Egyezem bele nagy nehezen. Valahol csak kiteríti majd a törölközőjét, és akkor szépen mellé dobhatom a pólóm, meg az edzőgatyám. Szépen eláztatom majd az alsónadrágom, de talán nincs olyan rossz idő, hogy hamar megszáradjon. Máskülönben kénytelen leszek levenni és csak edzőgatyát felvéve hazakocsikázni, nehogy összevizezzem a bőrülést. Nem ám.
Megszabadulok hát a ruháktól, amik jelenleg feleslegesek, aztán szemrevételezem a vizet közelebbről, egy szál fekete alsónadrágban.
-Nem mondanám melegnek... - Szólok hátra a hátam mögött a másiknak, de most már nincs visszaút, mert még azt mondják, hogy nyuszi vagyok. Van bennem egy kis McFly vér...
Apránként araszolok hát befelé, hogy szokjam a vizet. Nem volna jó a futás utáni kimelegedésnek és a hidegebb víznek hála itt rögtön elpatkolni... Így is nagy valószínűséggel csak mártózom egy kört és már csaholok is kifelé a partra száradni. Nem vagyok én akkora uszikálós, mint aminek gondolhatnak...
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Sunshine, Beach, Happy end? - Elee & Mark   Pént. Május 01 2015, 23:12

Nevetnem kell, mennyire komolyan adja elő a szende kisfiút. Ugyanakkor lehet, életem legbölcsebb meglátása ez, hiszen még én sem tudtam behálózni, pedig a legritkább esetekben mondanak nekem nemet. Nem állítom, hogy soha, és hogy mindig megkapom a kiszemelt zsákmányt, de azért na! Valahonnan csak hízik az önbizalmam időről időre. Azt sem zárhatom ki persze, hogy csak több időre van szüksége. Én nem feltétlenül adtam fel, de z is biztos, hogy hatalmas energiákat nem fogok belefektetni az elcsábításába. Csak magamat adom, az bőven sok lesz, elvégre állítólag annyi tűz van bennem, hogy csak úgy süt.
- Furcsa perverzióid vannak. – mondom egy széles ezer wattos mosollyal, mert hát mindenkinek van valami kis kattanása. Vannak, akik futnak, mások szeretik, ha verik őket, vagy kihasználják, vagy mit tudom én. Én sem vagyok normális, sosem állítottam, csak azt, hogy kell egy fajta bolondság ahhoz, hogy túléld a világot.
Ha jön, ha nem, én megyek a vízbe, de tudom, hogy nem lesz leányálom. Pár lépésre a padtól leterítem a törölközőmet és rápakolok, aztán megindulok a víz felé. Azért hátranézek, hogy Mark velem tart-e, vagy még piheg egy keveset, és örömmel látom, hogy dobálja lefele lelkesen a cuccait. Csini a fekete alsónacija, kunkorodik is felfelé a szám sarka rendesen. Óvatosan közelítem meg a vizet, mert van egy sejtésem arról, hogy mennyire fog lefagyni mindenem. Megállok, hagyom, hogy a hullámok épp hogy körülnyaldossák a bokámat, és sziszegve tűröm a hideg vizet. Mark elsétál mellettem, tudósít, majd gálánsan előremegy a pofonért. Hagyom egy kicsit, had ázzon, haladjon csak beljebb. Ha infarktust kap, vagy elragadja egy cápa, legyen, aki a piros sortos jó testű csávókért szalad. Nem, valójában csak szeretném meggyőzni magam arról, hogy ez jó ötlet volt. Összeszorítom a fogam, és utána szaladok, sziszegve, mert a felfröccsenő víz olyan, mintha tűvel szurkálnának, de ha elég jó vagyok, akkor sikerül utolérnem, és magammal rántanom a vízbe, hogy mindketten csurom vizesek legyünk.
Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Sunshine, Beach, Happy end? - Elee & Mark   Szer. Május 13 2015, 13:21

Hogy éppen mennyire adom elő az ártatlant és mennyire vagyok az, azt még talán magam sem tudom. Nem hiszem, hogy ártatlannak vallanám magam, vagy a közvetlen környezetem, akik jól ismernek. Pl Aubrey. Ő biztosan nem mondana ártatlannak. Ettől függetlenül nincs azzal gond, ha azt hiszi a másik, hogy szende szüzet játszom. Legalább értelmes társalgás is folyik majd talán köztünk, nem csak a vágyak irányította. Bőven sok volt a múltkori vizes pólózás. Erre persze most belemegyek a játékba és vizes gatyára váltok. Eszem, amennyi látszik...
-Több, mint gondolnád! - De hát ezt pont Eleenek magyarázzam, akinél először próbálkoztam be a póni szeretetemmel? Az is mekkora koppanás volt. Mázli, hogy legalább Nanát megtaláltam és megért. Ez van. Defektes vagyok, de talán a mai világban senki sem normális...
Bizonyítja ezt az is, hogy képes vagyok a tök hideg vízben mártózni. Bár otthon ez nálunk nem újdonság, és ott télen szokás ilyesmivel szórakozni. Minden esetre szépen lassan locsolgatom magam, hogy szokjam, de azért a bőrömön látszik, hogy igencsak fázom... Nem beszélve róla, hogy az alsóm diszkréten takarja, amint a nemesebb szervem éppen visszamászik a testembe...
Sebaj. Persze mire már combközépig érne a víz, a hátam mögül meghallhatom, ahogy Elee kever befelé, és szinte időm sincs odébb ugrani, hogy ne ránthasson le. Úgysincs esélyem, mert vagy odébb botorkálok és eldőlök magamtól, vagy rám veti magát és leránt ő... Ez a szopacs, nem az orális szex...
Kibukkanva a vízből végigsimítom a hajam a kezemmel, és az arcomat is igyekszem letörölni.
-Elmebeteg vagy! - Vigyorgok a másikra, de lassan már a víz hűvösségéhez is hozzászokom.
-De asszem ennyi elég is volt! - Ha mázlim van, ki tudok slisszolni olyan gyorsan, hogy ne tudjon újra utánam kapni és a vízben tartani. A-a... Elég volt. A micsodám egy hétig haragudni fog rám ilyen gyilkossági kísérlet miatt és nem fog majd működni... Nem kockáztathatok.
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Sunshine, Beach, Happy end? - Elee & Mark   Hétf. Május 18 2015, 20:14

Fura nekem ez a srác, mert valahogy érzek belőle áradni egy szexuális kisugárzást, de amiket tesz vagy mond, azok ennek mind szöges ellentétét sugározzák. Valószínűleg nem vagyok az esete, amivel tökre nincs probléma, de ezt nem szégyen a szemembe vágni, és akkor tudom, hogy hogy álljak hozzá. Mondjuk, valószínűleg, a vérét akkor is szívnám, szóval végül is mindegy.
- Pedig nem tűnsz egy perverz alaknak. Persze sosem lehet tudni, nem igaz? – vigyorgok rá, hátha kiugrasztom a nyuszit a bokorból. Nem mintha azt várnám el, hogy beszámoljon a szexuális életéről, csak hogy egy kicsit menjen bele a játékba, legalább lenne mivel hülysékedni. De eddig akárhányszor elindultunk ebbe az irányba, mindig befagyott a dolog, úgyhogy sok reményt nem fűzök hozzá. Inkább lecuccolok és megindulok a víz felé.
Mark nem élvezi túlságosan, látszik a fején, hogy csak azért jött be, mert ez elvi kérdés, de nem baj. Én sem másért vagyok itt, nem vagyok egy mazo, hogy befagyasszam a seggem, de ha már feldobtam a labdát, meg kell tenni. Összeszorítom a fogam, ahogy utána indulok, de amúgy is utálok futni, nem hogy vízben. Tény, hogy rá akartam ugrani, és lerántani, de ember tervez, én meg inkább zuhanok, mint ugrok, de azért sikerül megmerítenem habtestünket a jeges hullámokban. Nevetve bukkanok fel, rázom a fejem, hogy a hajam a helyére kerüljön, figyelem, ahogy Ő is a sós cseppekkel küzd.
- Sosem titkoltam. – vigyorgok vissza, és érzem, ahogy kicsit összekoccannak a fogaim. Hideg a víz, és bár a levegő magában nem hűvös, most mégis kellemetlenül hűt, a Nap még nem melegít eléggé.
- Ne csináld már, tök jó a víz! Frissít meg minden, fiatalítja a bőrt… - mondom kicsit túljátszottan gyerekesen, és utána fröcskölök kicsit. Nem ússza meg ennyivel, hát ilyen jó bulit kihagyni! Amúgy is, azt hittem, kicsit jobban bírja a hideget, elvégre Oroszországban nem az enyheségéről híres a tél.
Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Sunshine, Beach, Happy end? - Elee & Mark   Szer. Május 20 2015, 11:17

Hogy éppen van-e szexuális kisugárzásom, vagy nincs, arról nem tudok nyilatkozni. Hogy én milyennek tartom magam, az már más tészta. Hogy pedig Elee úgy érzi, nem az esetem és ezt megmondhatnám neki, az meg az ő baja. Főképp úgy, hogy legutóbbi és egyben első találkozásunk alkalmával is fejtegettem neki, hogy nincs ínyemre az a fajta nyomulás, amit felőle érzékelek. Ha neki ennyi nem volt elég ahhoz, hogy átjöjjön, nem igazán az esetem annak ellenére, hogy nagyon csinos, hát akkor lesz még egy pár fölösleges körünk.
-Alamuszi nyuszi... - Vigyorgok rá. Lányoknál is a legtöbb esetben az a legnagyobb ordas, aki a legártatlanabbnak adja elő magát. Lehet, hogy én is ilyen vagyok? Ki tudja. Az meg, hogy egy csajjal dumáljam ki a skalpjaim, hát elég érdekes lenne! Ha legalább a haverom lenne... Nem, szerintem akkor sem.
A vizet valóban nem élvezem, de ha már belementem a játékba, muszáj vagyok megbékélni vele. Őszintén szólva erősen szidalmazom magam legbelül, hogy képes voltam engedni a csábításnak. Baromi rossz, és kétlem, hogy ezt a lány élvezné. Bár ideje átgondolnom ezt a feltevésem, amikor hála neki a víz alá kerülök. Minek a fokozatosság? Így kell ezt! Durr bele, oldjuk meg a hideg problémát, és végezzünk gyorsfagyasztást...
-Ну, погоди! - Dünnyögöm az orrom alatt, hogy ezt nem ússza meg ennyivel, vissza fogja kapni és mennyire édes lesz a bosszú...
-Fiatalítja a bőrt, mi? - Húzom fel a szemöldököm vigyorogva... Lassan eunuchhá válok, nem hogy még fiatalodjak. A fröcskölés hatására persze megállok és fuccsba megy a partra osonásom terve. Vissza kell adni! Miféle férfiember lennék, ha csak úgy hagynám, hogy viszonzatlanul lefröcsköljenek?
Visszább araszolok hát a vízben és visszafröcskölök...
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Sunshine, Beach, Happy end? - Elee & Mark   Kedd Május 26 2015, 23:33

Mark fura figura, de ezen nem tisztem változtatni. Ízlések és pofonok, el kell fogadnom. Pedig istenemre mondom, tudnék mit kezdeni a Jégtörővel. De hát nem lehet mindig nekem igazam. Unalmas lenne, ha mindig első szóra megkapnék mindenkit. Bár, lassan kezdem hasztalannak érezni a vadászatot, mert mintha orosz ruletteznék. Hahaha, de vicces vagyok!
- Nagyot ugrik, mi? – csak lássam már, hogy ugrana. Mire vár? Tapsra? Mondjam, hogy hopp? Nyuszi ül a fűben… Najó, jó lesz már, ha befejezem! Mondjuk én elég nyílt vagyok, engem sosem zavart, hogy kivel miről beszélek. Na, jó, a múltam az más tészta, de… Miért is filozofálok?
A víz hideg, kész szenvedés, de jó poénnak tűnt. Mondjuk, nem tudom, túléli-e, eléggé szenvedős fejet vág… Lerántom a vízbe, láthatóan nem örül nekem, de nem értem, mit morog.
- Parancsolsz? – nézek rá kicsit összezavarodva, mert remélem, nem anyámat szidja.
- Igen, felfrissíti a vérkeringést, és ettől halványodnak a ráncok. – úúúúú, de elő tudom adni a hülye picsát, azt a rohadt életbe! Valami haszna csak van a modell múltnak, a csajok ott vettek két-három naponta jeges fürdőt, hogy feszes maradjon a seggük. Persze a csontok meg átszúrják a bőrt, de kit érdekel? Utána fröcskölök, mire visszajön, kapok én is bőven, hát akkor pancsoljunk!
Nevetek, menekülök előle, visszafröcskölök. Én élvezem a vizet, igaz nem a legjobb, de van ennél rosszabb is. Kipillantok a partra azért, hogy a cuccaink rendben vannak-e, és feltűnik egy helyes csávó. Semmi extra, de ha Mark nem kapható az ilyesmire, meg még ha az is lenne, nincs köztünk semmi, nézni meg amúgy is szabad. Mosolygok, intek, de nemet int a fejével. Összehúzom a szemöldököm, és leesik.
- Öhm… Azt hiszem tetszel valakinek. – mondom neki vigyorogva, és fejemmel a srác felé intek. Nehezemre esik visszafojtani a nevetést.
Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Sunshine, Beach, Happy end? - Elee & Mark   Csüt. Júl. 02 2015, 10:35

-De még mekkorát! - Bólintok a másiknak. Van bennem is perverzitás bőséggel, meg fétisek és egyéb őrültségek, de hát én nem az a fajta vagyok, aki ezeket konokul ki akarja elégíteni. Vagy, ha éppen mégis, arra nem Elee-t használnám. Gyönyörű, de az én perverzióim a fiatal szüzek elégíthetik csak ki... haha.
A másik amúgy sem lehet biztos benne, hogy nem vettem már egy fiatal, mondjuk palesztin szépséget, akit otthon tartok bezárva, és csak arra, hogy jól érezzem magam. Ilyen szempontból érhető, ha nem vadászok le mindenkit... Ki tudja, mit rejtegetek?
No, de vissza a vízhez, meg a csintalankodáshoz...
Mikor éppen akaratlanul, de orosz szavak jönnek a nyelvemre, észre sem veszem. A másik értetlen reakcióját látva kapcsolok csak és elhessegetem, hogy semmi, semmi, ne törődjön vele...
-A ráncok mi? - Nézek mosollyal a szám szegletében. Naná. Azért jó ez a hideg víz, hogy lefagyjon a szerkentyűm... Vagy rá akar rabolni és megmelegíteni?
-Mert nekünk aztán annyi ráncunk van... - Forgatom a szemem vigyorogva. Bár ki tudja? Lehet, hogy Elee csupa ránc lenne, ha nem fagyasztaná rituálisan halálra magát?
Minden esetre erőteljes ránctalanításba kezdünk, és úgy pancsolunk, mint az öt évesek. Nem mintha a gyerekesség ellenemre lenne, szóval én elvagyok és élvezem. Mozgással összekapcsolva már nem is annyira brutálisan hideg ez a víz...
Elee integetésére csak a fejem csóválom, hogy ő aztán mindenkire vevő. Persze ekkor még nem tudatosul, hogy miről is beszél.
-Kinek? - Fordulok hátra, amikor meglátom a vigyorgó srácot integetni. Banyek... Alexej... Sosem fogom levakarni ezt a csóringert? Más részt viszont: követett, bmeg? Már megint?
Elkomorul az arcom, mikor a másikra nézek...
-Na jó, ezt le kell rendeznem... - Nézek fintorral a lányra, majd röviden és nyersen búcsúzom. Kicsörtetek a vízből, és a ruháimért robogok, miközben az említett srác pincsiként követ, én meg valami érthetetlen nyelven hangoskodom, majd rövid időn belül eltűnök vele...
//Sorry, nagyon keveset játszom mostanában, és a legtöbb helyen már azt sem tudom mi zajlik... Kicsit túlvállaltam magam, aztán kedve vesztett lettem, így igyekszem a régi játékaim redukálni/lezárni. Remélem nincs harag! Smile
És köszi a pancsolást. Very Happy
Nyugodtan bedobhatod Archívba, de írhatsz és utána is jó. Very Happy//
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Sunshine, Beach, Happy end? - Elee & Mark   

Vissza az elejére Go down
 

Sunshine, Beach, Happy end? - Elee & Mark

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Psyco in the school - Elee & Mark
» Ki(be)rúgni abból a bizonyos hámból - Seb & Elee
» Hospital- Elee&Nick
» Korrepetálás ~ Hale, Jodie, Elee
» Elee & Seby - Reconnecting

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-