Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 David és Sarah - beszélgessünk!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: David és Sarah - beszélgessünk!   Hétf. Feb. 16 2015, 14:33

Amint elment Chris, muszáj volt egy kicsit fenn a szobámban átgondolnom, hogy mit is tegyek. Azt hiszem, muszáj beszélnem a nővéremmel, de azért össze kéne szednem az érveimet. Nem is értem, hogy miért én próbálom meggyőzni erről. Ránézek az üres sörös üvegre, amit nemrég fogyasztottam el, majd erőt veszek magamon és felülök az ágyon. Eddig eljutottam, most már tényleg pár perc és át is tudok menni a szobájába. Nem tudom, hogy most összevesszek vele, vagy csak elmondjam, hogy nem érdekel a véleménye szimplán, lazán. Végül eldöntöm, majd kialakul a helyzet. Felállok, és elindulok a szobájába. Nem kopogok, csak benyitok, amint belépek becsukom magam mögött az ajtót és az ágyra ledobom magam.
- Szóval kedves Nővérkém! Azt hiszem beszélnünk kell a kapcsolataimról! - Nézem mindvégig a plafont, ahogy hanyatt fekve fekszek az ágyon. Nem tudom épp mit csinál, de nem tűnt fel, hogyha épp öltözne. Láttam már női testet, nem különbözik az övé sem, a többitől. Komoly vagyok, mert ezt el kell intéznünk, nem mintha túl sok kapcsolatom lenne.
- Miért érdekel téged, hogy épp kivel fekszek le? - Kíváncsi vagyok, így alkarjaimra támaszkodok és így nézek rá. Akarom, hogy a szemembe nézzen és, hogy elmondja megint mi baja van.

_________________
Vissza az elejére Go down
Sarah White
avatar
Életkor : 27
Foglalkozás : Tanuló, zongorista
Hozzászólások száma : 169

TémanyitásTárgy: Re: David és Sarah - beszélgessünk!   Hétf. Feb. 16 2015, 16:27

Éppen zenét hallgatok és rendezgetem a lepréselt virágaim az egyik vaskos enciklopédiámban amit amúgy sosem nyitok ki, leginkább erre használom, amikor bejön David.
-Azt hittem vendéged van Mucuskám, nagyon elhajtottál az előbb, szóval mi kéne? - Kérdezem kicsit dorgálóan, mert hát érdekelt volna kikkel barátkozik és nem értem miért fájt volna bemutatnia annak a srácnak.
De ahogy belekezd...
-Pfffff... aham, jól van Davidke, csüccsenj le és mond el Sarah-nővérkédnek mi nyomja a lelkecskédet... - Nézek rá hogy eltehénkedik az ágyamon, arra allergiás vagyok, tudja jól de sosem zavartatta magát, én már évek óta szóba se hozom. De most úgy fest lelki tanácsadás jön, az nem gond, szeretem ápolgatni a csinos lelkét, hátha kicsit észhez is tér a drágám.
-Hogy hogy miért? Amúgy azért mert érdekel végre komolyan veszed-e hogy keress magadnak valakit vagy megint csak kihasználsz egy lányt a szép mosolyoddal, hogy legyen egy jó éjszakád. - Sóhajtom bosszúsan, már megint ez, mintha nem lenne világos miért érdekel. Persze simán a képébe mondtam, nem vagyok szívbajos.
Közben rendezgetem tovább a kis növénykéim, elvégre már tucatszor megbeszéltük, úgy fest nem csak a haja hanem az esze is rövid.

_________________
Musik is my life
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David és Sarah - beszélgessünk!   Hétf. Feb. 16 2015, 18:36

Eldöntöttem bemegyek a nővéremhez és ledobom magam az ágyára. Azt akarom, hogy rám figyeljen most, ne azokat a hülye növényeket rakosgassa. Lehet a végén megint összekapunk.
- Ne hívj Mucuskának! Az csajos név. - Fintorgok, mert ez a leghülyébb becenév, amivel eddig illetett engem. Nem kertelek elmondom, hogy mit is akarok, miért jöttem. Szerintem így korrekt, de nem sokáig nézem a plafont, mert rászegezem a tekintetem, hogy lássam az arcát. Nem válaszolok semmit a mondatára, inkább felteszem a kérdésem, ami érdekel. Meghallgatom, de szinte ugyanazt mondja, amit eddig. Megforgatom a szemeimet, tényleg nem értem, hogy miért kéne nekem állandó kapcsolat.
- Ez miért fáj neked? Én boldog vagyok így is. És nem használok ki senkit. Előre megbeszéljük, hogy csak egy éjszaka. Ebben nincs semmi rossz! - Ülök fel és kicsúszok az ágy szélére. Tényleg boldog vagyok így, sosem lennék máshogy boldog. Nekem ez tetszik, nem kell senkinek a hülyeségeit hallgatnom, és bármikor megnézhetek egy csinos lányt.
- Azzal sokkal jobban megbántanék egy lányt, hogyha együtt vagyok vele, és közben másokat nézegetek. - Világosítom fel a szemeibe nézve, már ha veszi a fáradtságot és rám néz, ha hozzá beszélek. Szerintem korrekt tőlem, hogy inkább független vagyok és így járom az utam. Felállok, majd félretolom a könyvét, én pedig az asztal és közé állok be. Az asztal széléhez dőlök és a karjaimat összefonom a mellkasom előtt.
- De ha már itt tartunk, akkor neked miért nincs senkid? Elvégre a nővérem vagy, neked kéne példát mutatni! - Gyanúsan kezdem el méregetni és szerintem itt valami sántít. Nagyon kíváncsi vagyok a reakciójára, és arra, hogy mit mond. Tudom, hogy mindig tereli a témát, csak nem tudom, hogy miért izgalmasabb az én magánéletem, mint a sajátja.

_________________
Vissza az elejére Go down
Sarah White
avatar
Életkor : 27
Foglalkozás : Tanuló, zongorista
Hozzászólások száma : 169

TémanyitásTárgy: Re: David és Sarah - beszélgessünk!   Hétf. Feb. 16 2015, 21:09

-Ó, igazán? Úgy is magunk között vagyunk, miért zavar? - Vigyorgok gonoszan, öröm őt bosszantani az az igazság de psszt!
-Hidd el, kiüresedsz benne. Meg semmi értelme David. Ettől csak azt hiszed hogy boldog leszel, de valójában nem leszel az. - Szögezem le, mert úgy fest ő ezt nem érti meg. Ez semmi biztonságérzetet vagy megelégedettséget nem generál, csupán egy-egy estényi mámort és ennyi... semmi értelme.
-Hát az valóban nem lenne szép, de ezért mondom keress komolyra egy lányt, akkor nem lépsz félre, eszedbe nem jutna. Giselle-lel is milyen jól megvoltatok, nem is néztél más nőre... - Dörmögöm, mert ÉN bizony emlékszem és tudom hogy akkor volt igazán boldog ez a hülye, csak most játssza a macsót. Holott teljesen szerethető valaki, tutira biztosan találna valaki megfelelőt.
-Héj... óvatosan. Ha nem tudnád, könnyen törik... - Háborodok fel, hogy eltolja a könyvet, egyáltalán nem tetszik, hogy mondja a magáét mint mindig (de minek?) és még belepiszkál a dolgaimba is.
-A mostani fiúk olyan hisztisek, vagy épp csak azt az életvitelt méltányolják mint te is... tök éretlenek. A lányok hamarabb érnek, neked könnyebb találni valakit, hidd el. - Mondom teljes nyugalommal, bár belül idegesít a téma. Nem mindegy neki? - Meg most írom a szakdogám, nincs időm randizgatni. - Kifogás egy. Ha belém köt mondom a többit, van még, ó, nem kell félteni.

_________________
Musik is my life
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David és Sarah - beszélgessünk!   Hétf. Feb. 16 2015, 21:26

Megforgatom a szemeimet, mert egyszerűen fel tudnék robbanni az idegtől, de nem mutatom ki, mert tudom, hogy ezt élvezi.
- Mert idegesít, és ezt te pontosan tudod! - Morgok rá, hiszen pontosan tudja, hogy mennyire utálom mikor így hív. A többi becenevet még eltűröm, de ez borzalmas.
- Miért hiszed, hogy te jobban tudod, hogy ÉN mit érzek? - Kihangsúlyozom magam, hiszen az én életem, én tudom, hogy mi tesz engem boldoggá. Kár, hogy ezt Sarah nem érti meg. Most kéne Chris, hogy lássa, a nővéremmel nem lehet erről beszélni.
- Én boldog vagyok így! Nincs kötöttség, magyarázkodás, hiszti. - Tudom, hogy hiába hitegetem, hogy boldog vagyok, mert amúgy tényleg, csak nem akar nekem hinni Sarah. Pedig én mindig mindent elmondtam neki. Gonosz mosoly ül ki az arcomra, ahogy Gisellet hozza fel.
- Amiről nem tudsz az nem jelenti azt, hogy nem történt meg. De jó lenne, ha kilépnél a hercegnői álomvilágból! - Lehet nem így kellett bevallanom, hogy azért Giselle mellett is volt más, akivel összejártam. Konkrétan a tanárom, de a személy kilétéről nem kell tudnia. Elég, ha én tudom, hogy most ezzel összetörtem az idilli képet, ami kirajzolódott benne. De, hogy nehogy szó nélkül hagyjam a mondata első felét, még hozzáfűzöm.
- Nem keresek senkit komolyan! Ha kell, akkor egyedül fogom leélni az életemet pár macskával és kutyával. És, ha én így akarom, akkor te tehetsz bármit, ez így lesz. - Mindvégig a szemeibe mondom, komolyan beszélek, mert ha ezt akarom, akkor így lesz. Nem fogom megváltoztatni a döntésem, azért, mert álmokat kerget.
- Akkor keress idősebbet! - Rántom meg a vállaim, hiszen csinos csaj és szerintem egy-kettő találna magának valakit. Csak felhorkantok, mikor a szakdogára fogja ezt az egészet. Én tudom, hogy miről beszélek, hiszen két évet csinálok egyszerre.
- Mindig csak a kifogás. Találj ki jobbat! - Ellépek előle, úgy hogy végig simítok a karján, fel a válláig, majd átkarolom a nyakát és lehajolok a füléhez.
- Hm... Kedves nővérkém, én nem emlékszem, hogy bárkit is hazahoztál volna... Nem lehet, hogy szimplán féltékeny vagy rám? Mert engem zabálnak a csajok, téged meg senki sem keres. - Mondom végig a fülébe, persze nem hangosan, de nem is suttogok. Majd elhajolok tőle, és odalépek az ajtójához. Azokat a posztereket kezdem el nézegetni, amik rá vannak ragasztva és közben várom a frappáns válaszát. Mert az neki mindig van.

_________________
Vissza az elejére Go down
Sarah White
avatar
Életkor : 27
Foglalkozás : Tanuló, zongorista
Hozzászólások száma : 169

TémanyitásTárgy: Re: David és Sarah - beszélgessünk!   Hétf. Feb. 16 2015, 21:54

-Hmmhmm... - Vonok vállat mosolyogva, fején találta a szöget. De ennyi kijár nekem, hogy folyton aggódok érte és ez a hála... hogy beszólogat és kicsit sem hajlandó rám figyelni.
-Talán onnan hogy ÉN ápoltam a lelked mikor bármi bántott, szóval igenis tudom, mi fájt anno és mi esett jól. - Mondom kedvesebben, mert hát komolyan gondolom, nekem fontos a boldogsága.
-Ha nem vagy egy tuskó a kapcsolatban akkor ezek amúgy sincsenek. - Morgok, mert hát ne már. Meg kötöttség? Ugyan már..
Durván elkerekedik a szemem, hogy mi van? Miről beszél? Miről nem tudok?
-Ugye nem csaltad meg?! - Fel sem veszem a hercegnősködést, mert azt már meg sem hallottam.
-Hah, akkor David nagyon ostoba vagy, meg kell hagyjam! - Úh, felidegesített. Még hogy macskák meg kutyák, komolyan, ilyenekkel tud seperc a plafonra mászatni.
-Majd keresek, de mivel én még tanulok, az idősebbek meg dolgoznak, nem is lehetne összeegyeztetni, nem értenék meg hogy a tanulás az első. - Mintha annyira érdekelne a tanulás... de ezt nem kell tudnia senkinek, tanulok, mert kell, de azért elvagyok ha olyanom van.
-Nem kell jobb ha ez is elég, ráadásul én dolgozom is meg önkénteskedem, vagy elfelejtetted kisöcsikém? Nincs annyi fölös szabadidőm, mint neked, amikor isten tudja merre tekeregsz... - Közlöm fásultabban, mert én tudom mit csinálok, ő az aki csak él bele a világba.
Érzem magamon a keze nyomát, a lehelete csiklandozza a fülem, durcásan rántom a vállam, hogy hagyjon.
-Pfff, csak hogy tudd, szoktak hívni randizni, de én válogatok, igényes vagyok, nem úgy mint egyesek, akik boldog boldogtalant hazahoznak mert miért ne... - Közlöm némileg sértetten, hogy miből veszi, hogy nem kellek senkinek. Jó, az tény, egy ideje nem hívnak randira mert tudják nemet mondok, de nem igazán izgat. Majd ha lesz rendesen időm, meg nem kell ezt a mamlaszt figyelnem mit csinál, akkor majd keresek valakit. Ennyi.

_________________
Musik is my life
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David és Sarah - beszélgessünk!   Hétf. Feb. 16 2015, 22:20

Igazából csak nővére ne legyen az embernek... Na, jó ezt nem gondolom komolyan, mert igen is számíthatok rá, mikor olyan a helyzet, de néha nagyon az agyamra tud menni. De attól még szeretem nagyon, de ezt ritkán vallom be neki. Sokkal jobb mikor így civakodunk.
- Ezért vagy a nővérem! De attól még én jobban tudom, hogy mit érzek. - Nem szép dolog felhánytorgatni, hogy ő az, akihez mindig jöttem mikor baj volt. Elvégre a testvérem, ki máshoz fordulnék?
- Egyáltalán nem vagyok tuskó! De a mai csajoknak az is probléma, ha az utat figyelem ő helyettük. Hisztis liba mind. - Rántom meg a vállaimat, és tényleg némelyik nem érdemli meg, hogy többet foglalkozzak velük. Amúgy meg úriember vagyok, mert nem csak azt mondom el, hogy egy éjszaka lenne, de meg is hívom őket valamire.
- Oh, dehogynem. És tudod mi volt benne a legjobb? Hogy élveztem. - Mondom neki gonosz vigyorral, hogy ezt nem tudta. Persze jól titkoltam, hiszen Elaine kikötötte, hogy nem mondhatom el senkinek.
- Na ennyire ismersz drága nővérkém! Csak tudod, Gisellenek azért nem fájt, mert nem mondtam meg neki. De ő sem volt szent. - Ezt még azért az előzőhöz hozzáfűzöm, mert Gisellenek is voltak kirohanásai. Ezt csak is az tudja, aki megélte ezt a kapcsolatot. Külső szemszögből mindig a szépet látja az ember.
- Nem vagyok család centrikus mint te. Én nem álmodok nagy családról. Az sem biztos, hogy kell nekem gyerek. - Tudom, hogy ez most meg fogja bántani, de attól függetlenül még nem gondolkoztam el a családalapításon és miért tenném, mikor még fiatal vagyok.
- Miért én mit csinálok? Én is tanulok, még is van időm csajozni. - Vágok rá ellenérvet, mert ez nem igazán volt meggyőző. Ha valaki akarja, akkor meg is tudja tenni.
- Én élem az életem, amíg fiatal vagyok és megtehetem. A munkavilága várhat még egy kicsit. - És tényleg. Felesleges most agyon dolgoznom magam, hiszen elég nekem most a tanulás és a gyakornoki munkám. Nem is lenne másra időm, az udvarlás pedig pihentet.
- A boldogból még boldogabbat, a boldogtalanból pedig boldogat csinálok! Korrekt üzlet. - Veszem el a kezem és hajolok el tőle, amikor megrántja a vállait. Tudom, hogy nyert ügyem van, mert akkor szokta ezt csinálni.
- Ha sokáig a nyakamon fogsz lógni, azt kell higgyem, hogy én vagyok a pasi ideálod és nálam helyesebbet nem fogsz találni. - Fordulok meg és nézek a szemeibe, ha rám néz. Azért szerintem nálam mégsem fog jobbat találni, és nem csak azért mondom, mert az öccse vagyok. Újból közelítek felé, majd megint megállok az asztalánál.
- De nővérkém, csak egy valamit nem értek! Persze ott az egyetem, meg a munka. De csinos vagy és mégsem mész el senkivel sem. Vagy nem hívod át. Azért egy kicsit gyanús, nem? - Próbálok rávilágítani, hogyha hamarosan nem kezd el a saját életével törődni, akkor gyorsan lekéshet mindenről. De kíváncsi vagyok, hogy mit reagál erre.

_________________
Vissza az elejére Go down
Sarah White
avatar
Életkor : 27
Foglalkozás : Tanuló, zongorista
Hozzászólások száma : 169

TémanyitásTárgy: Re: David és Sarah - beszélgessünk!   Hétf. Feb. 16 2015, 22:56

-Ezért is öcskös, de én attól félek csak palástolni akarod a régi sérelmeid és ezzel takarózol, és azt hiszed jó ez neked, pedig nem is. És csak bebeszéled. - Nézek kicsit kérlelőbben, gondolja már át, mindig a puszta dac beszél belőle.
-Talán ha nem pláza cicákkal kezdenél... egyáltalán nem hisztis mind, én sem vagyok hisztis. - Legalábbis nem tudok róla, bár ki tudja. De ez most mellékes.
-Ez... ez komoly? De hisz Giselle nagyon szeretett téged, másra sem nézett, hogy tehetted vele? Mélyen csalódtam benned... - Ez most komoly. Főleg ahogy előadta mégis kinek akarja ezt a revanst az orra alá dörgölni? Teljesen ledöbbenek, nem ismerném a saját öcsém? Nem, tuti hazudik...
Hallgatom de akkor is megdöbbentő miket nem mond.
-De szeretett téged, de így nem csodálom ha kiment és itt hagyott, ha te ennyire nem becsülted. - Na ez lehet nem fog neki jól esni, de igenis szégyellje el magát, hogy képtelen volt a hűségre.
-Mert még éretlen vagy, nem nőtt be a fejed lágya. Fog kelleni, de csak tíz év múlva. Ennyi. - Legyintek, hogy nem számít, a fiúk később érnek, mint mondtam.
-Jah, csak tudod csajozni és egy komoly kapcsolatot ápolni baromi más. Nem elég annyi hogy hello szia, és már irány az ágy... az a pár óra amit egy lánnyal eltöltesz az semmi... jó ha megjegyzed a csaj nevét ahh. - Bosszankodom, mert annyira utálom ezt azt életstílust, rossz látni hogy ezt képviseli.
-Nem vagy valami ambiciózus... - Dörgölöm az orra alá, noha én sem vagyok, bár rólam nehéz megmondani. Konokul megyek a saját fejem után és csinálom a dolgaim, ennyi. A pasizás meg feszélyez, nem fogok időt vesztegetni rá.
-Kicsit nagyképű vagy... a testiség nem tesz boldoggá, nehogy azt hidd. Az érzelmi oldala a fontos a szexben is, de hát ha azt sem tudod kivel fekszel le, persze hogy nem érted. - Sóhajtom.
-Pfff, mintha nem az előbb mondtam volna hogy az idősebb pasikra bukom és a nem csapodár életűekre... egyik feltételnek sem teszel eleget, csak úgy szólok. - Még viccnek is rossz, komolyan. Közben kiábrándultan nézek rá, hogy ne legyen eltelve magától, lehetne sokkal jobb pasi is ha végre megkomolyodna és gondolkodna, nem csak a lába közötti résszel, hanem homloktól fölfele is.
-Nem, egyszerűen nem adom oda minden jöttmentnek, ennyi. Meg beszélgetni, ilyenek minek hívjam át őket? Elmegyünk moziba meg ilyesmi, dehogy hozom haza őket... - Még a gondolat is taszít. A saját személyes szférámba egy idegen pasi lebzselne, holott alig ismerem. Áh, frászt. Az ágyamba meg sok idő és bizalom lenne bejutni, na de nem találtam arra még méltó fiút, ennyi az egész.

_________________
Musik is my life
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David és Sarah - beszélgessünk!   Hétf. Feb. 16 2015, 23:38

Mind a ketten a magunk igazát hajtogatjuk, nem fogunk közös dűlőre jutni. Legalábbis nem most, amíg nem érti meg, hogy mit érzek. És ezt szerintem sosem fogja.
- És ez miért fáj neked? Továbbra sem értem. - Ráncolom össze a homlokom, elvégre nem őt teszem tönkre, hogy ágyba viszem, aztán ott hagyom. Ezek a lányok sem akarnak többet. Na, jó leszámítva egyet-kettőt, akik belém zúgtak.
- Dehogynem nővérkém! Nagyon is hisztis vagy, te is. Csak te nem érzékeled, mert nem látod magad kívülről. De, hogy visszatérjek a csajokra... Tudtommal a te barátnőid nem plázacicák mégis hisztiztek. - Elárulom, hogy megfektettem pár barátnőjét, akikkel össze akart hozni. Persze, hogy utána azt hitték, hogy velük maradok, így ment a hiszti, hogyha séta közben bárki másra ránéztem. Nem tudja, hogy milyenek a nők, hiába tartozik ő is közéjük. Nem mellesleg nekem nem idősebb nő kell. Aki szétteszi a lábát, jöhet.
- Dehogy szeretett. Csak azt hitte. Csak kötődött hozzám, mert én voltam neki az első. De nem volt szerelmes. És ez elég hülyeség, hogy ő nem nézett másra. Ez nem igaz. Csak te megint nem akarod észrevenni, ami egy párkapcsolatban történik. - Hajolok egy kicsit közelebb hozzá, hogy ragadjon meg ez a fejében. Azért, mert valakivel együtt vagyunk még megnézhetünk másokat. És ő is ugyanúgy megtette. Az, hogy csalódott bennem, csak megrántom a vállaimat. Így legalább végre látja, hogy milyen vagyok és nem akarok megváltozni.
- Ő nem tudott erről, ahogy te sem! Nem ezért ment el... Elment, mert nem szeretett. Ha szeret, akkor itt marad, amikor kérem! - Bosszús vagyok, mert ez nem volt szép, hogy a fejemhez vágta.
- Jééé... Kezdesz erre rájönni? Amúgy nem hiszem, hogy fog. - Tettetett meglepődöttséget varázsolok az arcomra, hogy éretlen vagyok. Igen, ezzel én is tisztában vagyok és pont ezért nem akarok komoly kapcsolatot.
- Érdekes Gisellel elég sokáig együtt voltunk... - Hozom fel most én őt, hiszen mellette is tanultam, sőt még időm is volt arra, hogy megcsaljam. Azt hiszem ezzel sakk-matt.
- Még ráérek ezzel foglalkozni. - Hagyom függőben ezt a témát, hiszen messze van még az, hogy komolyan elkezdjek dolgozni. És vagyok annyira jó a gyakorlati helyemen, hogy visszahívjanak oda.
- Én tudom, hogy kivel fekszek. És ugyanúgy van benne érzelem, csak épp nem szerelem. - Azért az erős túlzás, hogy nem tudom kivel fekszek le, hiszen előtte azért udvarolok, nem csak annyi, hogy uccu neki az ágynak.
- Itt most nem az életstílusomról van szó. Attól függetlenül be kell ismerned, hogy hiába viszem ágyba a csajokat, attól még udvarias, kedves és aranyos vagyok. - És ezt mindenki tudja, hogy így van. Azért is van olyan nagy hírem, meg persze az ágyban nyújtott teljesítményem miatt, amit már biztos hallott a barátnőitől.
- Félsz bemutatni? - Sunyin nézek rá, hiszen minek titkolni, ha van udvarlója. Kezdem azt hinni, hogy csak az álmaiban léteznek ezek a titkos férfiak.
- Mellesleg Samantha barátnőd nagyon csinos. Megadhatnád a számát. - Pofátlan mód elkérem a telefonszámát a lánynak, bár ahogy a nővérem ismerem, nem fogja odaadni.

_________________
Vissza az elejére Go down
Sarah White
avatar
Életkor : 27
Foglalkozás : Tanuló, zongorista
Hozzászólások száma : 169

TémanyitásTárgy: Re: David és Sarah - beszélgessünk!   Szer. Feb. 18 2015, 22:45

-Mert nem tetszik hogy ilyen csapodár életstílust képviselsz, azért fáj... rossz nézni is. - Több szempontból is rossz, de hát minek ismételgessem magam, mint valami papagáj?
Sajnos tudok róla, hogy lefeküdt pár barátnőm az öcsémmel, de ő kezdte, szóval hagyjuk is. Ő melyik lányra nem mozdul rá? Ahh, beteges néha.
-Akkor csak alacsony az ingerküszöböd. - Dobok neki egy negédes mosolyt, mert csak ő tud kiborítani, más nem. Legalábbis így más nem.
-Tudod én id beszélgettem vele néha és lehet látni ha valaki odavan a másikért... - Nem, nem akarom elhinni. - Ha másra nézett gondolom már a végén volt, hogy látta, semmire sem méltatod. - Igen, ezt a verziót el tudom képzelni, másmilyent nem.
-Aha, hát ha ilyen csapodár voltál mindig is, szerintem érezte, én is kiábrándultam volna a helyében belőled... aztán ha egyedül maradsz már ne gyere sírva hozzám, hogy hol cseszted el, mert én joggal mondhatom majd, hogy szóltam. - Ahh, felcseszett, ezek után csak még jobban megértem és ragaszkodom Giselle-hez. Nem ezt érdemelte. És én még ajánlgattam a barátnőimnek hogy milyen rendes öcsikém van! Szégyen... nem is értem ez a szexmánia és hűtlenség hogy és mikor jött neki, komolyan, olyan rendes és tisztességes volt... lehet át kéne vizsgálnom a baráti körét, ki rontotta el, ki befolyásolja ilyen rossz dolgokkal.. lehet a srác volt aki az előbb elment? Azért nem akarta hogy lássam? Mert tudja hogy ő a felelős? Oh, csak jöjjön át megint az a srác, úgy is idősebbnek nézett ki, majd meggyűlik velem a baja!!
-Ahh, mert ennyi eszed van... - Hőbörgök, ilyen nincs...
-És láttad eleget? Foglalkoztál vele? Kétlem, ezek után... hagyjuk. - Intem le hogy ő csak ne emlegesse szegény Giselle-t.
-Na persze, érzelem... max kéj, váó... komolyan erre vagy fene nagy büszke? - Forgatom a szemeim, engem ezzel a rossz dumával nem vesz meg.
-Jah, meg szélhámos, mint utóbb kiderült. Tenni azt tudod a szépet Öcsikém... a cél szentesíti az eszközt? - Most haragszom rá, nagyon is. Ha igaz hogy megcsalta Giselle-t, még dühös is leszek egy darabig.
-Nem, csak nem tartom fontosnak, az én udvarlóm, nem a tied... ha komolyabb lesz ráérek vele... - Igazából van egy srác aki elhívott moziba... már kétszer. De mindig nemet mondtam, de ezt Davidnek nem kell tudnia, van és kész.
-Lesheted, keress valami buta tyúkot, aki elalél a mosolyodtól és húzz még egy strigulát a noteszodba. A kijárat meg amarra van... - Mondom dacosan mutatva az ajtó fele, mert ez már több a soknál. - Amúgy meg ha annyira béna vagy hogy tőle sem tudod elkérni, hát sajnállak... - Dörgölöm még az orra alá, hogy oldja meg ha kell neki, engem nem érdekel. És nem vagyok hisztis! Dacos vagyok.

_________________
Musik is my life
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David és Sarah - beszélgessünk!   Szer. Feb. 18 2015, 23:30

Nővérkém biztos, hogy nem ért meg engem. Sóhajtok egyet, hogy mennyire elbeszélünk egymást mellett.
- Az nem számít, hogy én mit akarok? - Nézek a szemeibe, mert végül is ez az én életem, és én így látom jónak.
- Én nem akarok állandó barátnőt! - Rántom meg a vállaimat és egyszerűen közlöm ezt vele. Pedig eddig úgy éreztem, hogy testvér módjára megértjük egymást, de most tényleg nem megy.
- Igazából el tudom azt is képzelni, hogy rávetted, hogy legyen velem. - Nézek rá gyanúsan, mert kinézem belőle. De nem akarom ezt elhinni, mert ez még rosszabb lenne. Nem akartam vele lenni, nekem nem megy, hogy egy valaki mellett vagyok hosszú ideig.
- Ez nem igaz! És te is tudod! De ha ettől jobban érzed magad, akkor állíts be engem hibásnak. - Bármennyire is ezt akarja, egy kapcsolat két emberen múlik. Mindent megtettem Gisellenek, de nem éreztem vele jól magam. Ez ilyen dolog, de mégis vele maradtam. Igaz, hogy közben Elainenel voltam, de őt azért mégsem hozhattam haza bemutatni.
- Sosem jönnék hozzád! - Mondom komolyan neki és szerintem ezt a beszélgetést le is zárhatnánk. Olyan szívesen fognám magam és elmennék, de még van egy-két dolgunk, amit meg kell beszélnünk. A sértegetéseit már nem sokáig fogom eltűrni.
- Láttam és foglalkoztam vele! Mindennap találkoztunk, minden második nap együtt aludtunk. Szóval igen... Eleget voltam vele! - De az úgy látszik a drága nővérkémnek nem számít, hogy én boldog vagyok-e vagy mit is érzek igazából.
- Nekem legalább van mire... De, ha már itt tartunk. Te mikor is vesztetted el és kivel? Mert tudtommal nem volt hosszú, komoly kapcsolatod. - Picit félredöntöm a fejemet, mert ez tényleg nagyon érdekel. Már ha elvesztette a szüzességét, mert úgy szereti ezt a témát kerülni. De, ha el is, akkor sem egy komoly kapcsolat árán. Biztos valami buliban, tehát ő sem jobb nálam.
- Nem vagyok szélhámos! Engem szeretnek a csajok! Népszerű vagyok! - Azért azt durvának tartom, hogy ilyet vág a fejemhez, mert ezzel jóval rombolja az egómat.
- Én is bőven ráérek a csaj keresésre! - Vágom vissza, mert ha ő ráér akkor én is. Hiszen van 2 év köztünk, akkor én miért ne érhetnék rá? A női logikát sosem értettem.
- Nem vagyok béna! De tudod mit. Akkor inkább kerülj engem! Nem muszáj nekünk beszélgetnünk vagy találkoznunk. - Most ezzel betelt a pohár, és ki is megyek a szobából. Már feleslegesnek érzem ezt a beszélgetést. De úgyis tudom, hogy nem fogja kibírni, hogy békén hagyjon. Viszont biztos, hogy akkor ügyet sem vetek rá, elég volt.

// Köszi a játékot Very Happy

_________________
Vissza az elejére Go down
Sarah White
avatar
Életkor : 27
Foglalkozás : Tanuló, zongorista
Hozzászólások száma : 169

TémanyitásTárgy: Re: David és Sarah - beszélgessünk!   Szer. Feb. 18 2015, 23:48

-Nem, ha nem tudod 'igazából mit akarsz... - Nyomom meg a szót, tökkelütött.
-Látom. - Morgok, pedig az tenne jót neki, nem ez a bohémság. Ez nem vezet sehova.
-Szerencsétlen önmagadért szeretett, bár utólag már belátom, téged nem is érdekelt. Meg persze, fél évig "szenved" melletted, mert én megkérem? Ugyan már David, ne legyél ostoba... - A feltételezés is hülyeség.
-Hát nem lenne nehéz dolgom ezek után. - Meresztem rá a szemeim, mert ez hihetetlen. Ilyeneket csinál és még csak el sem ismeri hogy hibás.
-Hah... - Mondjuk ez bánt. Remélem nem gondolja komolyan, mert attól hogy veszekszem vele még szeretem és igenis támasza akarok lenni csak... ó a csudába akkor is mérges vagyok most rá!
-Mindegy, akkor még jobban ráértél nekem ez most ilyen szinten nem fér bele, a tanulás előrébb van. - Közlöm csuklóból, mert hát amúgy igaza van, de a fene ismerné el.
-Nem ismered a srácot. - Én sem, tegyük hozzá, de feszélyez a téma, senkinek semmi köze hozzá, hogy szűz vagyok még. Igenis megéri várnom, ennyi. Főleg hogy azt mondják fáj az első pár alkalom, nem akarom hogy rossz emlék legyen az első. Nekem ez fontos.
-Mert jól eladod magad... - Duzzogok, csalódott is vagyok, mert megváltozott a róla alkotott drága képem, hogy ő igazából nagyon is erkölcsös, csak most szerelmi bánatos és sebzett... de hát... úgy fest ez csak az én romantikus lelkem szüleménye.
-De neked elkélne valami komoly kapcsolat, hogy észhez térj és ne legyél ilyen léha! Én ilyenre nem szorulok rá, felelősségteljes vagyok már most is. - Vágok én is vissza, csakazértis.
-Jó! Nem muszáj valóban! - Duzzogok, kiviharzik, de nem bánom. Úgy öt percig, aztán már igen. Nagy a késztetés hogy átmenjek és meghunyászkodva megöleljem, de azért sem. Hátha tanul ebből. Vagy nem... ajaj, a fenébe... ahh, majd beszélek vele ha lenyugodott, úgy is csak veszekednénk ha átmennék. De elment a kedvem a növénykéimtől, teljesen, inkább berakok valami jó emlékű zenét, hátha feldob...

//Én is Very Happy //

_________________
Musik is my life
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: David és Sarah - beszélgessünk!   

Vissza az elejére Go down
 

David és Sarah - beszélgessünk!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Lakások, házak, otthonok :: Archívum-