Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 David & Will - hencegjünk

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: David & Will - hencegjünk   Vas. Feb. 15 2015, 22:05

Egyre jobban érzem magam, hogy megint nem vagyok senki felé elkötelezve és nagyon is kordában tudom tartani az időmet. Imádom, hogy most megint ugyanaz van, mint régen. Így tudom, hogy mire van időm és mire nincs. Most például arra, hogy bemenjek a kocsmába és egy kicsit elidőzzek itt. Nem tudom, hogy fogok-e ismerős találni vagy csak egy csajt, aki magányosan issza a koktélokat és arra vár, hogy valaki leszólítja. Őszintén szólva most bármelyik megtörténhetne velem. Még egy csaj nyavalygását is elhallgatnám, ahogy a férfiakról beszélnek. Utána természetesen úgyis megd*gnám. Senki sem tud nekem ellenállni, illetve csak az, aki betokosodott. Nem is értem az ilyesfajta életet. Pont ezeken gondolkozok, miközben a kocsma ajtóhoz érek. Azt hiszem, most jön, aminek jönnie kell. Fogom magam és belépek. Első sorban körbenézek, de nincs olyan, akihez leülhetnék. Akkor marad a második. Barátnők beszélgetnek a boxokban, van aki a párjával. Pech, de azt hiszem most egyedül maradtam, addig amíg nem jön valaki. Odamegyek a pulthoz, majd leülök és kérek valami gyengébbet. Nem akarok most berúgni, így nem is fogok sokat inni. Legalábbis ezt határoztam el, aztán majd lesz valami. Tovább iszogatok a pultnál, háttal az ajtónak, nem is fordulok meg, ha valaki bejönne, hiszen a pultnál végig üveg van, így látom mi történik a hátam mögött.

_________________
Vissza az elejére Go down
William Parker
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : tanúló, kezdő színész
Hozzászólások száma : 126

TémanyitásTárgy: Re: David & Will - hencegjünk   Vas. Feb. 15 2015, 22:14

Volt már olyan veletk, hogy annyira unatkoztatok, hogy alig vártátok, hogy elkezdődjön a tanítás. Na velem pont ez van. Már két napja itthon fekszek. Szobatársaim sehol és egy haver sincs sehol. Nem értem mi van az emberekkel. Minden második órában megnézem a koljs barátaim szobáit, de semmi. Hol lehetnek? Tudjátok mit.....nem is érdekel. Majd kitalálok valamit, ami felvidít. Például elmehetnék kocsmázni. Igen most egy ital jót tenne. Gyorsan felkapok valamit és megnézem magam a tükörbe és, ha semmi hiba elindulok a közeli kocsmába. Hamar odaérek és, amint belépek az ajtón a pult felé veszem az irányt. Azt se nézem meg, hogy ki mellé ülök. Mondom a csaposnak, hogy dobjon meg valami erőssel.

_________________
Semmi nem változtatja meg jobban az életünket,

mint az önmagunknak
feltett kérdések.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David & Will - hencegjünk   Vas. Feb. 15 2015, 22:31

Egészen addig iszok, amíg meg nem hallom, hogy nyílik az ajtó. Mindig felpillantok, de mindenki párral jön, vagyis nem egyedül, így elég nehéz bárkit is felszedni. Igaz, hogy a csajok többségét ismerem, hiszen volt velük dolgom, de most valami másra vágyok. Valami nehezebbre, valami kihívásra. Épp ezért nem is foglalkozok már vele, hogyha nyílik az ajtó, elkönyveltem annak, hogy majd egy kicsit később, más helyszínen is megnézem, hogy mi a kínálat. Akkor eszmélek fel, hogy kiült le mellém, mikor meghallom a hangját. Felé fordulok és végre egy olyan, akivel ki lehet beszélni a buta libákat.
- Csá haver! - Mondom neki és nyújtom a kezem, ahogy eddig is szoktunk köszönni. Igazából élvezem, hogy mindig felül akarjuk múlni a másikat. Nem haragból vagy ilyesmi, de a versenyzés a véremben van, főleg ha a csajokról van szó. Egyszerűen most nagyon is jó, hogy itt van.
- Na, hány csajt sikerült ágyba vinned ez alatt az egy hét alatt? - Térek is rá a lényegre, hiszen minek kezdjünk el beszélgetni olyanról, ami egyikünket sem érdekel. Például hiába a haverom, de baromira nem tudna érdekelni, hogy mivel ütötte el az idejét, ha nem a csajozással.

_________________
Vissza az elejére Go down
William Parker
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : tanúló, kezdő színész
Hozzászólások száma : 126

TémanyitásTárgy: Re: David & Will - hencegjünk   Vas. Feb. 15 2015, 22:40

Mikor a pultos elém rakja az itlat nem foglalkozok vele, hogy mi az már emelem is, de valami ismerős hangot hallok. Csak nem? Oldalra nézek és pont az az akire gondoltam.
- Csá David ! - Mondom és lerakom az italom majd megrázom a kezét. Megkéri, hogy hány lánnyal voltam a héten. Azt hittem tudja, hogy már nem csajozok.
- Tudod jól, hogy már nem fektetek le mindenkit. És azt is tudod, ha mindenkit lefektetnék akkor sokkal többel bújtam volna ágyba a héten, mint te egész hónapba. - Mondom és egy húzásra megiszon az italom. Megnézem, hogy ő mit iszik.
- Miért ilyen gyengét iszol? - Kérdem és intek a pincérnek, hogy mindkettőnknek adjon abból, amit nekem adott. Elveszem az előző italát, ami gyenge volt és a legközelebbi lánynak adom, majd Davidre kacsintok.

_________________
Semmi nem változtatja meg jobban az életünket,

mint az önmagunknak
feltett kérdések.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David & Will - hencegjünk   Vas. Feb. 15 2015, 22:56

Megrázom a kezét én is, mikor megfogja, amolyan üdvözlésképp. Igen, ki is ment a fejemből, hogy ő már nem űzi ezt a "szakmát". Azért kicsit bánt, mert szerintem sokkal jobb így ágyba vinni a csajokat, hiszen nincs utána semmi kötelezettséged. Kicsit megrázó élmény ez nekem, bár még mindig nem fogyott ki a versengésből.
- Oh, persze, mert te csak hiszed. Tudod, ha nem bizonyítod a szavad mit sem ér. - Rántom meg a vállaimat sejtelmes vigyorommal az arcomon. Elvégre én is mondhatnék bármit, de szerintem az aduász az én kezemben van, mert nem hiszem, hogy valaha is megfektetett volna egy tanárt. Én még mindig ezt csinálom, és szerintem nem lehet megunni.
- Be kell melegíteni. Elvégre nem kezdhetek egyből erőssel. - Azért nagyon is meglep, hogy elveszi a poharamat, mert még meg akartam inni. Kicsit azért morgolódok is rajta, de aztán inkább lehúzom azt, amit elém raknak.
- Uh... Hát, jobb lett volna a gyengétől az erősig menni. - Nyögöm ki, még mindig marja a nyelőcsövemet. Elszoktam én már az italozástól, hiszen a suli nagyon is lekötötte az időmet. Most pedig, hogy visszaszoknék, nem engedik. Azért kérek még egy ugyanolyat, amit az előbb ittam, mert nem akarok egyből berúgni.
- És akkor mivel tengeted a napjaid? Sóvárogsz a csajok után? - Még mindig viccelődök, bár szerintem felesleges nézőpontot változtatni. Ha csak nem hálózta be valamelyik csaj. Akkor lenne csak világvége.

_________________
Vissza az elejére Go down
William Parker
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : tanúló, kezdő színész
Hozzászólások száma : 126

TémanyitásTárgy: Re: David & Will - hencegjünk   Vas. Feb. 15 2015, 23:07

Szóval bizonyítani?
- Bármikor be tudom neked bizonyítani. - Mondom és utána beleiszok az italomba. Miután megitta, amit rendeltem neki megint kér a gyengébbikből.
- Mi van már nem bírod az erős piát? - Kérdem és megint nagyot kortyolok az italomból, jelezve ezzel, hogy én bírom.
- Hát igazábol van most egy lány, akibe belezúgtam és nála próbálkozgatok. - Mondom és gondolom furcsálni fogja, hogy én belezúgtam valakibe.
- De nehogy félre érts, még most is szivesen megyek bele egy éjszakás kalandokba, de csak olyannal, akivel megbeszélten előre, hogy semmi több. - Szóval nem bántok meg másokat. Ha tudják, hogy csak egyszeri akkor csak nem csodálkoznak, ha reggel nem látnak maguk mellett.
- Amúgy benne lennél egy fogadásban? - Ajánlom fel, ugyanis imádok fogadni.
- Fogadjunk, hogy velem hamarabb feküdne le az a lány, akinek az italod adtam, mint veled.- Végül is az ital miatt már van egy plussz pontom meg amúgy sem vesztenék egy ilyen fogadásban.

_________________
Semmi nem változtatja meg jobban az életünket,

mint az önmagunknak
feltett kérdések.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David & Will - hencegjünk   Hétf. Feb. 16 2015, 14:59

Szeretem heccelni, hogy belemenjen olyanba is a versengési vágya miatt, amit amúgy kihagyna. Épp ezért mondom azt, amit és várok a reakciójára.
- Akkor rajta! Kíváncsian várom. - Ennyit mondok, mert azért azt akarom, hogy bizonyítsa be, elvégre nem kérek túl sokat, csak meg kell fektetnie pár csajt. És mivel még dél sincs, ezért inkább a régi italomat kérném vissza.
- Dehogynem bírom! De nézz az órára, délelőtt 11 óra. Ha most leiszom magam 1 órán belül, akkor egész nap csak hányni fogok, amit nem akarok. Iszogatok, majd áttérek az erősebbre, hogy egy kicsit fejbe csapjon, becsípve pedig felszedek egy csajt és megfektetem. Nem kell ehhez logika, de így a férfiasságom sem vesztem el és élvezhető lesz a szex. - Rántom meg a vállaimat, mikor kifejtem a véleményemet. Nem tudom ő, hogy van vele, de én ha sokat iszok az alkoholtól vagy nem sikerül elélveznem, vagy fel sem áll, ami cikibb mint az előbbi. De csak folytassa tovább így, mert a végén tényleg nem fog ma megfektetni senkit sem.
- Na persze! Mert téged úgy ismer mindenki, mint aki szerelmes. - Finoman meglököm a vállánál, és továbbra is nevetek. Azt sem tudom elhinni, hogy valaha is tudta, hogy mit jelent ez a szó.
- Ezt úgy mondod, mintha eddig nem így csináltad volna. Én is mindenkivel megbeszélem, hogy szexen kívül nem lesz más, de mégis van, aki belém zúg. - Megdöbbent, hogy ilyet mond, hiszen én mindig lebeszélem, hogy ennél több nincs. Kicsit összezavart ezzel, de talán kicsit pontosít azért, mert látja az arcomon a meglepettséget.
- Megfontolandó, de mégis hogy gondoltad? Egymás közt le kő-papír-ollózzuk, hogy ki kezdje vele az ismerkedést, vagy egyből rontsunk rá mindketten? Mert lehet az utóbbit nem díjazná. Szerintem induljunk mindketten tisztalappal. Választok én neked innen egy csajt, akit meg kell fektetned és te is választasz egyet, akit nekem kell! De előre szögezzük le, hogy olyan tabu, aki a párjával van! - Megiszom az italom és kíváncsian fordulok felé. Persze nem akarok egy párt sem szétszakítani egy ilyen hülye fogadás miatt, azért annyira nem vagyok szörnyeteg, ezért is gondoltam, hogy ez a fajta ötlet tetszeni fog neki. A további szabályokat pedig le tudjuk szögezni később is, ha már megvannak az alanyok.

_________________
Vissza az elejére Go down
William Parker
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : tanúló, kezdő színész
Hozzászólások száma : 126

TémanyitásTárgy: Re: David & Will - hencegjünk   Hétf. Feb. 16 2015, 15:22

- Én nehezen rúgokbe, szóval nem zavar. Meg ha be is rúgok, akkor vége minden szabályomnak és jöhet bárki. - Mondom és megiszon a maradék italom. Következőt még nem kérek majd csaj később, mert azért én májam sem acélból van.
- Amúgy meg azt mondják, hogy úgy nehezebben áll fel és igaz is, de nem kell félni, mert a lányokat zavarja, ha nem tudják felállítani és meg izgalmasabb módszereket próbálnak ki, hogy eléjék a céljukat. - Mondom és rákacsintok.
- Eddig nem úgy csinálta . Sose mondtan, hogy csak egyéjszakás kalandot akarok, sőt sokszor megvártam míg teljeseb belémzúgnak. - Tudom, hogy nem szép dolog és már mindet meg us bántam.
- Okés, de valami hasonló kaliberű lányokat válasszunk. - Mondom és körbenézek a kocsmában, hogy melyik lány lenne jó. Meg is van. Két lány ( gondolkm barátnők, mert beszélgetnek) ott ül nem messze tőlünk. Felpattanok a szégemből és David felé fordulok.
- Gyere. - Mondom és a lányok felé veszem az irányt. Mindkettő elégé csinos lány. Egyik szőke, másik barna. Mindkettőnek szép idomai vannak. Bármelyiket kapom jól járok. Mikor odaérünk beülök hozzájuk.
- Sziasztok lányok, csatlakozhatunk? - Kérdem tőlük, bevetve a szexi fogkivillantós félmosolyom.

_________________
Semmi nem változtatja meg jobban az életünket,

mint az önmagunknak
feltett kérdések.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David & Will - hencegjünk   Hétf. Feb. 16 2015, 21:44

Azt észre vettem, hogy nem mindig érti azt, amit mondok, pedig még csak nem is ivott olyan sokat. Elvégre most ráhagyom, mert nekem most nem ez volt a fő, amire rá akartam világítani. Megforgatom a szemeimet, mikor eljut az agyáig az, hogy mire akartam kilyukadni.
- Vagy ott hagynak, hogyha annyira sem találod vonzónak, hogy felálljon, akkor minek szórakozzon veled. - Rántom meg egyszerűen a vállaimat, hiszen a sok alkoholtól akkor sem fog felállni, ha 2 órán keresztül kényeztet a lány, maximum megunja vagy elfárad. Nem haragszom rájuk ilyenkor, még az a szerencse, hogy nem igazán emlékszem az ilyenekre.
- És annak mi értelme, ha úgysem akarsz többet szexnél? - Vonom fel kérdőn az egyik szemöldökömet, mert engem pont az zavart, hogy belém szeretnek, ha többször vagyok együtt velük. Utána pedig a zaklatás, a féltékenykedés. Kinek van erre szüksége? Komolyan nem értem most már Will régi felfogását. Azt hiszem, én azért korrektebbül bántam a csajokkal, mint ő.
- Én nem szívattalak volna azzal, hogy egy elefántot kell megfektetned. - Nézek komolyan a szemébe, mert én szeretek tisztesmódon játszani és ilyenkor olyan jelentkezőt választok, akit én is megfektetnék. Annak nincs értelme, ha a másik undorodik tőle, hiszen úgy nehezebb a másikra ráhangolódni. Leszállok a székről és követem, bár nem tudom, hogy miért.
- Bocsi, a haverom bunkósága miatt. Én azért megvárom, míg engedélyt adtok a helyfoglalásra. - Nézek csillogó szemekkel a barnára, hiszen az ül kívül, majd nevetve bólint egyet. Beülök Will mellé a boxba a lányokkal szemben. Én a látszólagos udvariasságommal fogom levenni őket a lábukról, Willnek nem tudom mi a taktikája, de azt észrevettem, hogy a taplókat nem igazán kedvelik. Nem baj, legalább két csaj kényeztethet az este, köszönhetően Willnek.

_________________
Vissza az elejére Go down
William Parker
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : tanúló, kezdő színész
Hozzászólások száma : 126

TémanyitásTárgy: Re: David & Will - hencegjünk   Hétf. Feb. 16 2015, 22:21

- Na látod ez az, hogy én sem tudom. - Mondom nevetve. Most kezdem érezni az ital hatását. Lehet tényleg a gyemgébbel kellett volna kezdeni. Már mind egy csak kibírom, de nehogy ne álljon fel akció közben, mert akkor buktam a fogadást. Mikor leülünk David egyből az udvaria énjét veszi elő. Lehet nekem is az jellett volna, bár ha jól megnézem ezeket a lánxokat akkor lehet, hogy a rámenősség itt most többet érne. Ki tudja, majd kiderül. Jut eszembe, melyik lány az enyém és mit csinál a vesztes? Ezt gyorsan meg kéne beszélni Daviddel, de hogy.
- És miújság lányok, mit csináltok itt? - Kérdem, de a válaszukra nem fugyelek, hanem sunyiban előkapom a telefonom és irok egy üzenetet Davidnej, amiben ez áll:
~ Melyik lány az enyém? Amúgy lényegtelen, mert mindkettő az enyém lesz. ~ még egy nyelvkiöltős fejet is rakok az üzenet végére.
~ Ja és mit kell csinálnia a vesztesnek? ~ Küldöm el ezt is rögtön az előző után.
- Aha értem, az jó. - Mondom, mint aki figyelt rájuk. Amint küldi a választ ki kéne találnom, hogy hogy hódítsam meg valamelyiket, vagy csak várjak míg ő lép elsőnek.

_________________
Semmi nem változtatja meg jobban az életünket,

mint az önmagunknak
feltett kérdések.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David & Will - hencegjünk   Hétf. Feb. 16 2015, 22:54

Megforgatom a szemeimet, ahogy ebben a pár percben már nagyon sokszor tettem. Azt hiszem Will még nálam is gyerekebb. Bár, ha tudná, hogy d*gom a tanárnőt, akkor valamilyen szinten felnéznem rám. De nem... Nem hagyhatom, hogy a versengés miatt eláruljam Elainet. Inkább hagyom magamban leülepedni ezt az egészet, pedig úgy eldicsekedném, hogy nekem nem csak az itteni csitriket sikerült megfektetnem. Bár az is lehet, hogy nem hinne nekem, az meg megint problémához vezetne. Pillantok oldalra, amikor a telefonjával babrál. Nem kell sok, hogy a többiek is észrevegyék, hogy egyáltalán nem velük van elfoglalva. Én figyelek rájuk és érdeklődve hallgatom.
- Oh, tényleg? És mik a terveid? - Én azért kommunikálok velük, hogy érezzék a törődést. Nem is értem, hogy Will ezzel a hozzáállással, hogy tudott annyi csajt megfektetni. Érzem, hogy rezeg a telefonom és egy üzenetjelző hang is jelzi ezt.
- Ne aggódjatok, most ti fontosabbak vagytok! - Kacsintok rá a barna hajú lányra, és közben mindkettőre vigyorgok. Szerintem mindkettőnél nyert ügyem van, bár nem tudom, hogy mit írt Will, de a reakcióimból és az apróbb rezdüléseimből le tudja szűrni, hogy enyém a barna hajú.
- Meghívhatlak titeket egy italra? - Kezdem tovább az udvarlást, hiszen körítés nélkül elég nehéz lenne náluk bármit is elérni. Mivel most verseny van, így nem is figyelek a mellettem ülőre. Mikor bólint mindkettő lány, akkor odaintem a pincért és, amit kérnek azt fizetem, plusz a sajátom és a haveromnak egy korsó sört kérek, az elég lesz neki, mert ahogy elnézem már az a kevés is fejbe vágta, amit a pultnál ivott. Amiről pont beszéltem neki.
- És hol tanultok? Vagy dolgoztok? - Tovább érdeklődök, így legalább mindkettő figyelmét magamra vonom, ami nekem nyert ügyet jelent.

_________________
Vissza az elejére Go down
William Parker
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : tanúló, kezdő színész
Hozzászólások száma : 126

TémanyitásTárgy: Re: David & Will - hencegjünk   Kedd Feb. 17 2015, 18:27

Nem nézi meg. Tudja, hogy én küldtem, mert láttam, hogy látja, hogy írok, de nem nézi meg, sőt még azt mondja a lányoknak, hogy ők most fontosabbak. Még egy plussz pont neki, ezt nem hiszem el. Úgy látom már nem megy annyira a csajozás, mint régen. Belekéne lendülnöm újra. Ajj miért gondolkodok ennyit? Ez idő alatt elérte, hogy rá figyeljenek. Valamit elő kéne hozni a régi énemből, mert ha még mindig az a srác lennék már kikapott volna. Bár valószínűleg a régi énem az ő tekintéjét rombolta volna a lányok szemében vagy mondjuk hashajtót tett volna az italába, de én már ilyet nem tennék, mert a barátság fontosabb, mint a fogadás. Nem fogok mostmár cicózni, valami olyan lépés kell, amivel egyből lefektethetem. De mi lenne jó? Meg is van. Rendelek még egy italt. Ez jó mödszer lesz. Nem minden fiú tudja bevetni, de az én esetemben elsöprő siker lesz. Már kezdheti is lassab feladni David. Amint meghozzák az italom "véletlenül" meglököm a pincérnőt, ami hatására az ital a ruhámon köt ki.
- A fenébe. - Mondom mérgesen és a színészi tehetségeim miatt könnyen elő tudom adni bármiről is legyen szó.
- Valamelyiőtök tudna segíteni kiszedni a foltot a ruhából, mert nekem nem megy. - Mondom kétségbeesetten és a lábyokra nézek.Renélem lassan leesik Davidnek, hogy mi a tervem és belátja, hogy nincs már számára remény. Ez a módszer tuti biztos. Gimibe így tudtam lefektetni egy tanárt is. Amint egyikük elvállalja, hogy segít bemegyek vele a wc-be, mert ott van csap és az kell, hogy ki tudja szedni a foltot.

_________________
Semmi nem változtatja meg jobban az életünket,

mint az önmagunknak
feltett kérdések.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David & Will - hencegjünk   Szer. Feb. 18 2015, 23:37

Beszélek én a lányokkal, ha Will annyira el van foglalva a telefonjával. Látszik, hogy kiesett a gyakorlatból, nagyon is. Ezt teszi a szerelem? Remélem, nálam ez nem fog sosem megtörténni. Nem is figyelek rá, így engem is váratlanul ér, hogy ráborul az italt, mire a pincérnő sűrű bocsánatkérés közepette egy rongyot ad a fiúnak. Én csak megmosolygom az egész jelenetet, ez annyira átlátszó és amatőr trükk. Gondolom a lányok is így látják, hiszen egymásra néznek, én meg alig bírom ki röhögés nélkül. Azt hiszi Will, hogy ezzel nyert ügye van? Akkor nagyon is régen csatáztunk!
- Nyugodtan elmehet az egyikőtök vele segíteni, ha gondoljátok. Meg fogunk várni. Addig én elszórakoztatom a barátnőd. - Mindvégig a szőkére nézek, hiába beszélek többes számban. Még vigyorgok is, bár látom, hogy nem igazán szeretne elmenni, de végül erőt vesz magán. Feláll és Willt a mosdó felé terelgeti. Én pedig addig nyugodtan tudok a barnával foglalkozni. Még beszélgetek vele egy kicsit, ő pedig néha a mosdó felé pillantgat, mert ennyi idő alatt egy kész ruhatárat ki lehetett volna mosni, nem egy kis foltot. Megnyugtatom, hogy nincs semmi baj, és ha akarja akkor megnézem őket. Egy mosollyal az arcán megrázza a fejét. Elvégre a barátnője nagylány, fel tudja pofozni Willt, ha nagyon rámenős. Örülök, hogy így döntött, így még tovább beszélgetek vele és itatom. Elvégre egy részeg lányt sokkal jobban rá lehet venni bármire, mintha egy folttal ügyködnek. Ezért is vagyok biztos benne, hogy hamarosan ki fog rohanni a lány, ott hagyva Willt.

_________________
Vissza az elejére Go down
William Parker
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : tanúló, kezdő színész
Hozzászólások száma : 126

TémanyitásTárgy: Re: David & Will - hencegjünk   Csüt. Feb. 19 2015, 21:11

A reakciójából ítélve leesik neki a taktikám. A mosolygásából ítélve, úgy látom, hogy szerinte semmi esélyem ezzel a trükkel. A lányok is egymásra néznek. Ennyire lejárt lenne ez a trükk? Majd kitalálok valami újítást, hogy nehogy azt hidje, hogy leakarom fektetni. Nagy nehezen, de feláll a szőke és elkísér a mosdóba. Ott leveszem a foltos pólóm és odadaom a lánynak.
- Köszi, hogy segítesz, ha egyedül csinálnám, akkor még rosszabb lenne. - Mondom nevetve. Nem fogok most rámászni a lányra, mert olyan nehezen indult el a mosdóhoz, hogy biztos nem lenne esélyem még. Miközben próbálja kiszedni a foltot, folyamatosan beszélgetek vele. Most legalább azt hiszi majd, hogy jobban meg akarom ismerni. Meg Davidet remélem. furdalja a kíváncsiság, hogy mit csinálunk ennyi ideig. Mikor elkészül a pólómnal, a nadrágomra tekint. Éb is lenézek a nadrágomra és látik rajta egy foltot.
- Ezt is vegyem le? - Kérden nevetve a lánytól. A lány megrázza a fejé . Akkor mit akar csinálni a foltala? A következő pillanatban már ott gugol előttem. Megfogja a rongyot, amit a pincérnő adott és elkezdi vele törölgetbi a foltot. A foltot sikerült kiszednie, de most egy hatalmas vízfolt van ott. A lány már menne ki, de én megfogom a kezét, nehogy kimenjen. Látom nem tetszik ez neki, de gyorsan elkezdek mentegetőzni.
- Nem tudok így kimennj, a pólóm csurom víz és a nadrágom úgy néz ki, mintha bepisiltem volna.- Mondom és a lány nagy nevetésben tör ki.
- Mi olyan vicces? - Kérdem nevetve majd megnyitom a csapot és lespriccolom őt a vízzel. Természeteseb a lány sem hadja magát és egy nagy pocsolócsatába kezdünk.Pár pillanat múlva bejön a takarító, mi pedig visszasietünk az asztalunkhoz. a pólóm a kezemben van, mert még nem volt időm felvenni. Jó sokat voltunk bent a lánnyal, ennyi idő alatt egy jó hosszú mebetet is le lehetett volna menni. Remélem ezzel sikerül Davidet felvilágosítani, hogy eltelt pár év, de még mindig méltó ellenfele vagyok.

_________________
Semmi nem változtatja meg jobban az életünket,

mint az önmagunknak
feltett kérdések.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David & Will - hencegjünk   Hétf. Feb. 23 2015, 20:11

Megvárom, míg a szőke elindul Will-el a mosdóba, hogy kiszedjék a foltot. Még mindig elég bugyuta trükknek tartom, de talán bejön neki. Én maradok a szokásos leitatós, úriember dolognál. Elég sokszor be szokott válni, így nem újítok. Ahogy beszélgetünk, kezd feltűnni, hogy nagyon is sokáig vannak bent. Ügyes srác, tudtam, hogy nem kell félteni. Néha-néha a mosdó felé pillantok, hogy rosszul vannak-e vagy mi van. Még a velem szemben ülő lányt is meggyőzőm, hogy hagyjuk őket, hiszen ha összejött Will-nek, akkor lehet, hogy nem kéne pont akkor rájuk nyitni.
- És mesélj, hogy-hogy ide jöttetek? - Miután megtudom, hogy szimplán csak nyaralni jöttek ide, a többire is kíváncsi vagyok, hogy épp miért ezt választották. Készségesen válaszol, én pedig folyamatosan rendelem neki az italt. Én is elmondom, hogy miért is vagyok itt, elvégre hogy miért jó nekem Frances-re járni.
- Utána hova tovább? Mentek haza? - Érdeklődök tovább, mert érdekel, hogy tovább utaznak, van-e másik úti cél, vagy lejárt a szabadságuk és menni kell vissza dolgozni. Felcsillannak a szemeim, mikor meg tudom, hogy mennek máshova, csak épp még nem döntötték el, hogy hova.
- Én valami tengerpartos helyet ajánlanék. Mondjuk esetleg Európa? Portugáliáról sok szépet hallottam. Vagy egy sziget? Karib-szigetek? - Adok némi ötletet, és nagyon is jól elbeszélgetünk, mikor végre feltűnnek Will-ék is. Egy halvány elismerő mosolyt eresztek meg neki, hogy a lányok ne lássák, bár attól még az őszinteségét akarom hallani, hogy valóban megtörtént-e vagy sem. De ez majd később is ráér.

_________________
Vissza az elejére Go down
William Parker
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : tanúló, kezdő színész
Hozzászólások száma : 126

TémanyitásTárgy: Re: David & Will - hencegjünk   Hétf. Márc. 30 2015, 19:59

Amint odaérünk kapok egy elismerő mosolyt Davidtől. Jól esik, pedig még ne mis történ semmi. Beülök mellé és felkapom a pólóm.
- Lányok támadt egy ötletem. - Mondom mosolyogva.
- Mit szólnátok hozzá, ha elmennék a közeli fedett strandra? - Itt van nem messze az egyik legjobb fedett strand imádom. És a közös öltözőben lenne időm Daviddel megvitatni a szabályokat. A lányok boldogan bólogatnak, hisz alig várják gondolom, hogy lássanak minket félmeztelenül és vizesen. És abban simán leverem David-et, vagyis szerintem leverem, mert már rég nem láttam félmeztelenül, na de ki tudja. Ránézek Davidre, hogy ő beleegyezik-e bár csak nem akarja elrontani a lányok örömét, hisz akkor nem sok esélye marad. Ha beleegyezik felállok és elvezetem a csapatot a strandra. Mikor megérkezünk én állom a belépőket és mindenkinek veszek fürdőruhát, mert gondolom senki nem hozott és itt van bolt szóval tudunk venni., ha esetleg David erősködik, hogy ő állná akkor hagyom, hogy a felét állja. Megmutatom, hogy hol a lány öltöző a lányoknak aztán bemegyünk Daviddel a fiú öltözőbe(persze csak ha nem a lányba akar bemenni). Kinyitom a székrényem, ugyanis mindenki kapott egy szerkényt. Lekapom a cipőm, a pólóm és a nadrágom majd behajtom a szekrénybe. Utána odafordulok Davidhez.
- Nyugi nem dugtam meg. - Mondom nevetve.
- Még van egy kevés esélyed. - Kacsintok rá.
- Amúgy az a leöntős, átázós póló módszer nagyon ősrégi volt? - Kérdem nevetve miközben leveszem az alsóm. Megint felé fordulok.
- Ja és tisztázzunk pár dolgot. - Mondom elfeledkezve arról, hogy meztelen vagyok.
- Mit kell csinálnia a vesztesnek? - Rég fogadtunk, de azért gondolom tudja, ha én találom ki az nagyon perverz lesz.
- És tisztázzunk még valamit, a másik imidzsét nem rontjuk le a lányok szemébe. - Mondom és felé nyújtom a kezem. Miután megegyeztünk mindenben felkapom a fürdőgatyát, amit vettem majd kimegyek medencéhez.

_________________
Semmi nem változtatja meg jobban az életünket,

mint az önmagunknak
feltett kérdések.
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David & Will - hencegjünk   Vas. Ápr. 05 2015, 15:25

Kicsit furcsállom, hogy ilyen későn jöttek vissza, bár akkor sem tudom elhinni, hogy bármi történt köztük, mert akkor nem ilyen hangulatban jöttek volna vissza. A kérdésére összevonom a szemöldökömet, hogy milyen fedett strandra akar most menni. Rá is pillantok oldalra, majd a két lányra, hogy mekkora hülyeség ez az ötlet, de ha ő nekik ez tetszik, akkor nekem mindegy. Hiába fogadtunk, valahogy már egyáltalán nincs kedvem megfektetni ezt a csajt. Talán azért, mert sokat beszélgettünk, amíg kint voltak a wc-ben. Csodálkozok, hogy nem szóltak rájuk, hogy egy wc-ben vannak. Megrántom a vállamat, hogy nekem teljesen mindegy, hogy merre megyünk.
- Szerintem a vásárlással elmegy az egész nap. - Súgom oda neki, mert attól függetlenül a csajokkal elmenni vásárolni kész kínzás. Végül megyek mellettük csendben, ha kérdeznek, akkor vásárolok, de inkább bambulok ki a fejemből. A boltban kiválasztom az első fürdőgatyát, hogy az jó nekem, szerintem úgysem veszem fel többet, hiszen nem járok ilyen helyre. Várok addig míg a lányok is végeznek és az én "barátnőmnek" a ruháját meg a sajátomat megveszem, szerintem így korrekt. Egészen az öltözőig megyek vele, majd elkezdek öltözni. Először levetkezők, majd felhúzom a fürdőgatyát.
- Szerintem átadom neked már most a győzelmet. Rebeca tök normális, sokat beszélgettünk, amíg kint voltatok. - Rántom meg a vállaimat, mert nem egy hülye p*csa, akit meg kell mindenképp fektetni. Lehet, hogy meglepi a döntésem, de majd ahogy alakul az este, úgy alakul.
- Ősrégi. - Nem akarom megbántani, hogy baromira szánalmas és átlátszó volt, de szerintem ezt magától is tudja.
- Fizetnie egy kör sört. Mit tudom én. - Nincs jobb ötletem, de semmi olyanban nem lennék benne, hogy hármas vele együtt. Hiába lenne neki ez a felvetése, akkor sem.
- Én nem szoktam így játszani. Amúgy sem az ellenfelemről szoktunk beszélgetni, ha már meg kell fektetni egy csajt. - Én tisztán játszom, ezt ő is tudhatja. Amíg beszéltem egyszer sem néztem rá, hiszen engem a férfi test nem vonz, sőt inkább taszít. Amint kész vagyok, bemegyek a medencéhez, hogy megkeressem a csajt, akivel én jöttem.

_________________
Vissza az elejére Go down
William Parker
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : tanúló, kezdő színész
Hozzászólások száma : 126

TémanyitásTárgy: Re: David & Will - hencegjünk   Vas. Május 31 2015, 19:01

Na ilyet még sosem halottam Davidtől.
- Mióta vagy olyan, hogyha sokat beszélsz egy lánnyal akkor nem akarsz vele lefeküdni? - Kérdem kikerekedett szemekkel.
- Ha te feladod akkor már én sem fogom megfektetni. - Mondom, hisz én csak neki akartam bebizonyítani, hogy még nem öregedtem ki a játékból. Ezek után teljesen komolyan mondja, hogy ősrégi. Mi van vele? Teljesen megváltozott?
- Hát én már ős rég csajoztam, szóval nem tudom manapság mivel szokás összehozni az egy éjszakásokat. Amúgy úgy tűnt, hogy beválik ez a módszer ennél a csajnál. - Mondom és picit oldalba bököm nevetve. Azután én is felkapom a fürdőgatyám és elindulok Daviddel kifele.
- Amúgy, ha te kiszálltál a játékból akkor én sem fektetem meg a lányt. Csak neked akartam megmutatni, hogy még mindig méltó ellenfeled vagyok. - Mondom miközben odamegyünk a medencéhez. Beülök a csajhoz, akivel én jöttem és próbálom jól elszórakoztatni. David az egyik legjobb ellenfelem, szóval remélem, hogy végül visszatér belé a versenyszellem és méltó ellenfelem marad. Lehet, hogy valahogy rá kéne segítenem, hogy újra versenybe szálljon. Talán, ha látja, hogy a lány belém zúg. Próbálom bevetni pár csajozód szövegem és úgy tűnik az egyik be is válik, hisz ráteszi az egyik kezét a combomra. Remélem David észreveszi és visszatér a versenybe, mert szeretném végre ismét megmérettetni magam.

_________________
Semmi nem változtatja meg jobban az életünket,

mint az önmagunknak
feltett kérdések.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: David & Will - hencegjünk   

Vissza az elejére Go down
 

David & Will - hencegjünk

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Anne & David - Édeskettes rajzolás
» Giselle és David ~ mindig összefutunk
» David Gandy
» Elaine&David - első randi

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-