Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Pótszínész kerestetik || Will és Diego

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
William Parker
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : tanúló, kezdő színész
Hozzászólások száma : 126

TémanyitásTárgy: Re: Pótszínész kerestetik || Will és Diego   Szomb. Ápr. 11 2015, 15:32


Diego & Will
- Puhány, na majd elintézzük. - Mondom nevetve és az eddigi beszélgetésünk alapján gondolom leesik neki, hogy poénkodok.
- Szerinted miért lettem színész. - Mondom és visszaülök a helyemre. Szerintem minden színésznek van egy kis enyhe feltűnési viszketegsége. Lezárja a síelős dolgot annyival, hogy majd megbeszéljük. Továbbra is iszogatom az italom aztán oda jön egy szemüveges vézna srác.
- Öhm szia! Bocsi, hogy megzavarlak, de az egyik barátnőm hallotta, hogy az előbb mit mondtál, és ha szeretnéd valakibe belepakolni a cerkád… hívj fel! – Mondja a srác én, pedig nem tudok megszólalni. Mit mondott? Azt hiszi meleg vagyok?
- Mi a franc volt ez? - Mondom miközben összegyűröm majd eldobom a névjegyet, amit a srác adott. Gondolom Diego megszakad a nevetéstől, hisz én is azt tenném, ha mással történne. Nem az a gáz, hogy ezt mondták nekem, hanem, hogy az ital hatására majdnem azt mondtam, hogy csináljuk most, de szerencsére visszafogtam magam. Odafordulok Diego felé.
- Na jó, szerintem mennyünk lassan. - Mondom és felállok. Amúgy is már eléggé sokat ittam, meg nem akarok itt maradni, ha azt hiszik meleg vagyok. Remélem nem terjed el gyorsan a pletyka. Még nincs kedvem nagyon visszamenni a koliba, szóval hazakísérem Diegot. Igaz, hogy kissé dülöngélve megyek a pia miatt, de legalább megyek. Út közben egy buszmegállóban észreveszek egy csinos lányt.
- Na figyelj Diego így kell csajozni. - Mondja belőlem az alkohol. Elindulok a lány felé és legszívesebben visszafordulnék, de a pia nem hagyja. Leülök a lány mellé.
- Szia csajszi, benne lennél egy hármasba velem és a haverommal? - Mondom miközben végig simítom a lány combját.
_________________
Semmi nem változtatja meg jobban az életünket,

mint az önmagunknak
feltett kérdések.
Vissza az elejére Go down
Diego Martín
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Segédrendező
Hozzászólások száma : 78

TémanyitásTárgy: Re: Pótszínész kerestetik || Will és Diego   Hétf. Ápr. 13 2015, 00:16

- Na gyere öcsi. – mondom keménykedve, de aztán én is nevetni kezdek. Mutogatja magát, ami enyhe feltűnési viszketegségre vall, és végül is van abban valami, amit mond, hogy ezért választotta a színészi szakmát. Ott kiélheti a szereplés iránti vágyát, és megkaphatja a figyelmet, amit akar. Hozzám pont ezért sem passzolna ez a szakma, hiszen azon kívül, hogy nem vonz a dolog, még nincs is feltűnési viszketegségem, hogy esetleg ezzel vezessem ezt le. Na de ezen nem is rágódunk többet, mert pazar kis jelenetben lesz részem, amiben egy meleg srác konkrétan felajánlja magát Willnek, mit nem állhatok meg röhögőgörcs nélkül.
- Ez kérlek szépen tanulság, hogy máskor ne mondj hangosan olyan dolgokat, amikről az emberek azt szűrik le, hogy meleg vagy. – válaszolok neki készségesen, természetesen még mindig óriási vigyorral az arcomon, hiszen tényleg nagyon szórakoztat a dolog. Ezután Will már menni akar, amit én két dolognak tudok be, az egyik, hogy talán nem akar már ilyen ajánlatokat kapni, vagy beütött nála a pia, esetleg mindkettő. Nem ittunk szerintem nagyon sokat, bár lehet, hogy csak annyira most nem volt jó passzban a szöszi, hogy bírja, vagy alapból kevesebb is elég neki, de igazából nem bánom, hogy megyünk, hosszú napom volt, és fáradt vagyok. Az alkoholt én nemigen érzem, de talán nem is baj, hogy nem rúgtam be, mert Will eléggé dülöngél menet közben, így kötelességemnek érzem, hogy figyeljek rá.
- Na erre kíváncsi vagyok! – mondom, mikor mondja, hogy megmutatja, hogy kell csajozni, bár ez a megjegyzés inkább már csak magamnak szól, mert Will határozott léptekkel elindul a buszmegállóban ücsörgő leányzó felé. Ránézésre 21-22 év körülinek néz ki, és valóban szép hölgyemény, egy bökkenővel, amit Will valószínűleg nem vett észre: egy gyűrű virít az ujján, így vagy már férjnél van, vagy menyasszony, bármelyik is, ez a jelenet vicces lesz, próbálok nem előre nevetni.
- Ez igazán kedves ajánlat, de épp a vőlegényemhez tartok. És egyébként is, a haverod jobban bejön, szóval ha szabad lennék, akkor inkább csak vele mennék el. Viszont most jön a busz, szóval nagyon örültem fiúk. – mondja a lány teljesen higgadt hangon, ami meglep, azt hittem fel fog háborodni, de elég kedvesen koptatta le Willt, vagyis hát igazából mindkettőnket, mert azt nem tudhatta, hogy nekem semmi közöm ehhez az egészhez, nem tudtam, hogy a másik srác mit tervez.
- Szóval azt mondod, így kell csajozni? Ki kell választani egy eljegyzett lányt, és meg kell próbálni elcsábítani a vőlegényétől? – vigyorgok rá a cseppet ittas színészpalántára, aztán nem tehetek róla, de nevetnem kell ezen az egész szituáción.
Vissza az elejére Go down
William Parker
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : tanúló, kezdő színész
Hozzászólások száma : 126

TémanyitásTárgy: Re: Pótszínész kerestetik || Will és Diego   Hétf. Jún. 01 2015, 20:07


Diego & Will
A lány szépen visszautasít. Még ezt meg is értem, hisz férjnél van, de az hogy inkább Diegoval menne el az eléggé meglep. Nem vagyok rosszabb pali mint ő, szerintem. Kihúzva megyek vissza a barátomhoz, reménykedve hogy nem halottq amit a lány mondott. Mikor odaérek egyből kiderül, hogy mégis csak halotta.
-Bele is egyezett csak most nem ér rá. - Mondom nevetve. Szerintem leesik neki, hogy ez csak egy blöff volt. Elindulok tovább Diego háza felé, jó nagy léptekkel Egy kis idő után eszembe jut, hogy azt sem tudom hol lakik. Ha Diego mögöttem van akkor hirtelen hátrafordulok.
- Amúgy merre is kell menni? - Mondom nevetve. Ha elindul előre akkor megyek utána. Amint megérkezünk Diegohoz fordulok.
- Bemehetek, hisz meg kell néznem azt a helyet ahova a lányokat fogom felhozni. - Mondom nevetve ismét, utalva a nemrég említett "megállapodásról" miszerint hozzá hozom fel a lányokat. Igazából nem szét nézni akarok, hanem gyorsan meg akarom keresni a wc-t mert úgy érzem mindjárt hányok.
-Merre találom a wc-t?  - Kérdem és próbálom visszatartani a hányást. Amint negmutatja odarohanok és ki is jön belőlem minden. Nem kellett volna tele hassal ennyit enni. Amint végeztem és ha a közelben van Diego akkor oda kiáltok neki.
-Mit öntöttél az italomba? - Kérdem mosolyogva és utána felállok és letörlöm a számat a pólómmal. Nem tudom, hogy haza tudok-e így menni.
_________________
Semmi nem változtatja meg jobban az életünket,

mint az önmagunknak
feltett kérdések.
Vissza az elejére Go down
Diego Martín
avatarFilmművészet
Életkor : 26
Foglalkozás : Segédrendező
Hozzászólások száma : 78

TémanyitásTárgy: Re: Pótszínész kerestetik || Will és Diego   Csüt. Jún. 25 2015, 23:00

Eléggé be van rúgva már Will ahhoz, hogy egy eljegyzett lányt akarjon elcsábítani, látszik is a meglepődés az arcán. A leányzó távozása után visszasétál hozzám, és felnevetek azon, amit mond.
- Ahaa, pontosan így hallottam én is. – bólogatok vigyorogva, de hangomból érződik a színtiszta irónia, értem én, hogy csak azért mondta ezt, hogy ne égjen be annyira előttem. Ezzel kicsit elkésett amúgy, de no para, szerintem vicces a szituáció. Nagy bőszen elindul az egyik irányba, bár nem tudom, hogy honnan vette az ötletet, hogy hozzám merre kell menni, de magabiztosnak tűnik egy ideig, de aztán csak elbizonytalanodik, én meg jól kinevetem.
- Pont a másik irányba, Casanova. – mutatok a hátam mögé. Nem lakom messze, pár perc alatt ott vagyunk, reggel csak azért jöttem kocsival, hogy gyorsabban ideérjek, de most nem vezethetek, tekintve, hogy ittam.
- Persze, gyere nyugodtan, de azt már most felejtsd el, hogy ide hozod a csajokat! Különben is, te csak egyre, Lizzyre koncentrálj, ő kell neked. – mondom nagy bölcsen, de nem vagyok én ilyen nagy filozófus, de látszott rajta, ahogy beszél, hogy oda meg vissza van azért a lányért.
- Nocsak, tán nem kopogtat a róka koma? – kérdezem nevetve, aztán kinyitom a bejárat melletti ajtót balra, ahol megtalálható a fürdőszoba, benne wc, mosdókagyló, egy kis fürdőszobai szekrény, valamint egy zuhanyzóval egybekötött kád. Letisztult és modern, és gyanítom, hamarosan hányásszagú, de annyi baj legyen. Amíg Will elintézi a dolgát, előveszek két poharat, és mindkettőbe töltök hideg vizet. A sajátomat hamar lehúzom, a másikat pedig odaviszem a szöszinek.
- Én ugyan semmit! Valamelyik meleg barátod lehetett. – vigyorgok rá, és érezheti, hogy szivatom.
- Ezt idd meg, jót fog tenni. A pólód helyett meg adok egy másikat, ez kicsit olyan lett. – mutatok a nyakánál a fölsőjére, alulra meg a száját törölte bele. Kicsit undi, de láttam már ilyet, nem egyszer, és hát én is voltam ilyen állapotban.
- Figyelj, nem szívesen engedlek így haza, aludj itt, a kanapé igencsak kényelmes, de le ne merd hányni, mert akkor megfojtalak. – fenyegetem meg játékosan, de azért komolyan is gondolom azt a részét, hogy igyekezzen nem rárókázni, drága volt, meg hát na, amúgy is. Ha beleegyezik, akkor a szobámba megyek, és előveszek egy szürke pólót, majd kimegyek, és odadobom Willnek.
- Ha gondolod, le is zuhanyozhatsz, addig megágyazok neked. – játszom el a jó házigazdát, bár nem is kell nagyon játszani, igazából tényleg jó vendéglátónak tartom magam, mindenféle nagyképűség nélkül.
Vissza az elejére Go down
William Parker
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : tanúló, kezdő színész
Hozzászólások száma : 126

TémanyitásTárgy: Re: Pótszínész kerestetik || Will és Diego   Szer. Júl. 15 2015, 22:04


Diego & WillA hangjából nagyón jól érződik az irónia.
- Haha vicces vagy, de csak annyi volt a gond, hogy kezdek kimenni a gyakorlatból. - Már nem vagyok olyan nagy csajozó, mint régen. Merészen indulok el az egyik irányba, de aztán felvilágosít Diego, hogy a másik irányba kéne menni.
- Tudtam én csak sétálni akartam. - Próbálok blöffölni, de már nagyon jól ismer. Beenged a házába.
- Irigykednél, hogy csajokat hozok fel és nem veled bújok ágyba mi? - Próbálok viccelődni, de aztán rátérünk Lizzyre.
- Szerintem inkább keresek mást, túl nagy kihívás. - Nem nagyon szoktam feladni, de most lehet fel fogom. Nagyon sokat jár ezen az agyam. Már a vicces hányós megjegyzésére nem is válaszolok, hanem rohanok hányni. Tiszta hányás a pólóm. Megkérdem, hogy mit tett az italomba.
- Miért te nem az vagy? - Öltöm ki rá a nyelvem és lehet nem kellett volna, mert maradhatott rajta egy kis hányás. Átnyújt nekem egy kis vizet és egyből lehúzom.
- Köszi, az jól jönne. - Nagyjából egyforma a méretünk. Nagyon rendes srác amúgy. Amíg hoz nekem pólót, addig leveszem a sajátom és egy közeli ablakon kidobom, nehogy az ő házát piszkoljam össze, ezzel a hányásos pólóval.
- Ohh, szóval aludhatok a kanapén? Jobban örültem volna, ha egy ágyban alszunk. - Mondom neki nevetve. Nagyon rendes, hogy félt és felajánlja, hogy itt aludjak nála.
- De rendes vagy... akkor lezuhanyzok. - Ha hozott pólót akkor nem veszem fel, hanem elindulok a zuhanyzóhoz. Leöltözök és gyorsan lezuhanyzok. Nagyon jó illatú tusfürdője van. Mikor kiszállok elkezdek törölköző után kutatni. Gondolom, ami itt van az az övé és nem valami egészséges egymás törölközőjét használni. Nem találok törölközőt, szóval vizesen meztelenül megyek oda Diegóhoz.
- Láttál már meztelenül, szóval nem szégyenlősködök. Amúgy egy törölközőt tudsz adni? - Amint sikerült megtörölköznöm és felöltöznöm elkezdek beszélgetni vele egy picit komolyabban.
- Tudtad, hogy nagyon rendes vagy? Éppen, hogy csak megismertél és már ennyit segítesz rajtam. -_________________
Semmi nem változtatja meg jobban az életünket,

mint az önmagunknak
feltett kérdések.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Pótszínész kerestetik || Will és Diego   

Vissza az elejére Go down
 

Pótszínész kerestetik || Will és Diego

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-