Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 David és Nina - Fotózkodjunk!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: David és Nina - Fotózkodjunk!   Szomb. Feb. 14 2015, 20:33

Nagyon kifáradtam a meccset illetően, mert elég sokat kell tanulni az egyetemre és sok helyen is kell megfelelnem. Elfáradtam, és hiába mondja nekem bárki, hogy huszonévesen még nem tudom milyen elfáradni, mert én elfáradtam és ezt érzem. Épp ezért örültem volna, hogyha gyorsan az óráimat lezavarva, haza tudok ugrani, hogy aludjak egy kicsit, mielőtt neki állok az éjszakának, hogy behozzam magam. Azért kialudt, friss fejjel könnyebb tanulni, akárki, akármit mond. De nem volt szerencsém, mert ahogy a folyosón haladtam, néha-néha elnyomva egy ásítást a szekrényemnél, különös levél díszelgett. Sóhajtottam egyet és most kifejezetten örültem volna, hogyha egy szerelmes levél, de nem. Elhúztam a számat, ahogy olvastam.

"Szia David! A legutóbbi meccsen elért győzelem miatt szeretnék az iskola újságnak egy pár fényképet csinálni rólad a cikk mellé! Gyere a kantin kávézójába" Nina."

Sóhajtok egyet, azt hittem, hogy a cikkel vége is van ennek. Máskor örülnék neki, ha éppen tudnám, hogy mikor merre forduljak. De most ezt a hátam közepére sem kívántam. Elteszem a levelet a zsebembe és még gondolkozok rajta. Majd lecsukódnak a szemeim, sajnos a kávé ilyenkor már nem segít, de, hogy lássa mindenki az igyekezetem iszok egyet, mielőtt bemennék az utolsó órámra. Azaz egy szerencsém van és Ninának is - bár ő ezt nem tudja -, hogy egy olyan órán voltam, ami pörgős és amit szeretek is. Így kicsit feléledtem, amit a kávénak is köszönhetek. Mondhatni frissen megyek a kávézóba, miután leraktam a cuccaimat a szekrénybe. Remélem, hogy nem fog sokáig tartani, mert nem hiszem, hogy sokáig tudom magam ébren tartani. A kávézóban azért kérek még egy csésze kávét, és várom a lányt.

_________________
Vissza az elejére Go down
Nina Burke
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 23
Hozzászólások száma : 325

TémanyitásTárgy: Re: David és Nina - Fotózkodjunk!   Szomb. Feb. 14 2015, 21:12

Szeretek az iskolaújság fotósa lenni, mert így találkozhatok új emberekkel, akiket cikkekhez fotózok, meg a különböző eseményeken fényképezek, meg hát ez a munkám a hobbim is, szóval nagyon szeretek fotózgatni, szóval testhezálló a feladat. A hétre azt a feladatot kaptam, hogy David White-ról csináljak fényképeket, mert a hétvégén neki köszönhetően nyerték meg a meccset. Nem tudom, hogy az interjút csináltak-e már vele, az nem az én feladatom, de max megkérdezem tőle, ha nem felejtem el. A szekrényénél hagytam egy levelet, tekintve, hogy a telefonszámát nem tudom, hogy felhívjam, szóval marad ez. Még nekem is órám van a találkozó előtt, és utána indulok el a kávézó felé, de félúton kénytelen vagyok visszafordulni, mert a fényképezőmet ügyesen a szekrényben hagytam. Visszafutok érte, majd sietős léptekkel megyek ismét a kávézó felé, ahol David már vár.
- Szia! Bocsi a késésért, régóta vársz? – kb. két perccel értem ide később, de remélhetőleg nem harapja le a fejemet ezért. Lecsüccsenek mellé a székre, de előtte azért megigazítom a szoknyámat, nehogy véletlenül villantsak. Egybe ruha van rajtam, aminek a fölső része fehér, az alsó része pedig világoskék, és bő szabású, kb a combom közepéig érő szoknya.
- Egyébként gratulálok a meccshez, jók voltatok, jó voltál, jól felhoztad a csapatot! Régóta focizol? – érdeklődöm barátságosan, tekintve, hogy látom, hogy David előtt még kávé van, és addig nem fotózunk, míg meg nem issza, a világért sem szeretném sürgetni.

_________________
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David és Nina - Fotózkodjunk!   Szomb. Feb. 14 2015, 21:31

A találkozóra, jobba mondva a fotózkodáshoz kicsit összeszedem magam, bár így mikor olvastam az üzenetet nem nagyon volt kedvem hozzá. De az utolsó óra nagyon sokat dobott a kedvemen és úgy érzem, hogy megint pörgök. Azért eldöntöttem magamban, hogy amíg várok a lányra - mert nem tudhatom, hogy mennyire pontos -, iszok még egy kávét és akkor már annyira ki fog ugrani a szemem, hogy megint egy hétig nem tudok aludni. El is indulok, miközben a zsebemben kutakodok az apró után. Megérkezvén ki is kérem a kávémat, kifizetem, majd leülök az egyik asztalhoz. Azért körbe-körbe leskelődök, hogy ki is lehet Nina. Azt hiszem vele nem futottam még össze, vagy csak annyira elfelejtettem, hogy ki is az, hogy most nem jut eszembe. Mindenesetre ekkor libben mellém egy lány, fényképezővel, így gondolom ő lesz az. A kérdéséből pedig biztosra merem állítani.
- Szia! Nem, dehogyis. Kérsz egy kávét? - Nézek a szemeibe, nem vagyok udvariatlan, természetesen meghívom egy italra, ha szeretné. Végül is, szeretnék egy pár dolgot meg tudni, lehet itt maradunk, de mire kinyitnám a számat, már kapom is a kérdést.
- Köszi! Hm... Úgy 5 évesen kezdtem. Így azt hiszem kimerem jelenteni, hogy igen. - Mosolygok rá, persze most egy szimpla mosollyal, nem azért, hogy elcsábítsam. Meg hát gondolom hallott a híremről.
- És, hogy akarod ezt a képet csinálni? Öltözzek át vagy jó vagyok így? - Mutatok végig magamon, egy egyszerű sötét kék, combjainál egy kicsit koptatott farmer van rajtam és egy zöld kockás ing. Természetesen rajtam van a focis egyenpulcsink. Nem azért, mert beteg lennék, de én fázok.

_________________
Vissza az elejére Go down
Nina Burke
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 23
Hozzászólások száma : 325

TémanyitásTárgy: Re: David és Nina - Fotózkodjunk!   Szomb. Feb. 14 2015, 22:19

A saját bénázásom miatt kések, de időben eszembe jut, hogy a fényképezőm nélkül nehéz lesz fotózni, de aztán be is robbanok a kávézóba.
- Nem kérek, köszönöm! Az óra előtt ittam egyet, és ha még egyet iszok, totálisan felpörgök, és hidd el, azt nem szeretnéd. – vigyorgok rá a másikra, aztán már kérdezek is tőle, nem kell egyből a meló részével foglalkozni, simán cseveghetünk kicsit előtte.
- Hát, akkor tényleg nem ma kezdted. További sok sikert hozzá a jövőben! – mosolygok vissza, és örülök, hogy így első benyomásra nem az az öntelt, nagyképű focista, mint az ezt a sportot űzők többsége, bár még kiderülhet, de remélem nem így lesz.
- Hm, szerintem jó leszel így. Egy focilabdára lenne még szükségünk, azt tudsz szerezni, nem? – nézek rá kérdőn, de ha nem, hát az sem baj, anélkül is meg lehet oldani, de ha már foci, akkor legyen a képen labda is, legalábbis szerintem. A focis egyenpulcsi külön tetszik, így jobban illik majd a cikkhez.
- Többféle képet csinálnék, több beállításban, aztán majd a főszerkesztő eldönti, hogy melyik kerül be az újságba. Helyszínnek a focipályára gondoltam, szóval ha megittad a kávét, akkor szerintem el is indulhatnánk, nem szeretnélek sokáig feltartani, gondolom van neked jobb dolgod is, mint szívességet tenni nekem, illetve az iskolaújságnak azáltal, hogy feláldozod a szabadidőd egy részét a cél érdekében. – nézek rá, és tényleg nem sürgetni akarom, de ahogy említettem, biztos van jobb dolga. A táskámból előveszem az üveg vizemet, és iszok egy kortyot, mert a rohanásban, és a beszédben kicsit kiszáradtam, de így most már minden oké.

_________________
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David és Nina - Fotózkodjunk!   Szomb. Feb. 14 2015, 22:56

Megmosolyogtat, bár hozzám képest nagyon is fel van pörögve. Eddig azt hittem, hogy én pörgök, de be kell látnom, hogy mellette csiga vagyok.
- Hát, meghívhatlak teára is. Nem muszáj, hogy kávé legyen. - Még mindig mosolygok, mert nekem nem esik nehezemre egy csinos lányt meghívni valamire. Persze most egyáltalán nem azért, hogy meghódítsam, de hogy néz már az ki, hogy én iszok ő meg nem. Valahogy ez a kép mindig is zavarni szokott. De ha nem kell neki semmi, akkor nem erőltetem.
- Köszi, megpróbálok helytállni itt is! - Belekortyolok a kávémba, bár érzem, hogy kicsit erőltetett, de lehet azért, mert nem igazán ismerem még őt. De örülök neki, és valamilyen szinten jól esik, hogy ennyire érdeklődik azért irántam.
- Hm... - Gondolkozok el látványosan, mert ilyenkor azt hiszem nincs nyitva a szertár, bár szerintem a tanár még itt lehet.
- Azt hiszem igen. - Nézek bele a szemébe, a foci labdán ne múljon, mert legfeljebb hazamegyek az enyémért, és akkor arról lesz fénykép. Úgyis közel lakok, tehát nem lenne fáradtság. De először itt nézek körbe, mégis csak ez közelebb van.
- Igen, nekem is a következő kérdésem az lett volna, hogy mit szólnál a focipályához, mint helyszín. Esetleg egy-kettő az öltözőben? - Egyezek bele, mert a számból vette ki a helyszín ötletet. Viszont, ha már ott vagyok, akkor lehet, hogy lát fantáziát az öltözőben is a képekhez. Nem nagyon értek hozzá, mert távol áll tőlem a fotó szakma, de rá bízom magam.
- Én ráérek. Most kivételesen nem kell sehova se futnom. De ha szeretnéd, akkor mehetünk. - Ez az egy olyan napom van, amikor szabad vagyok, ezért is örültem annak, hogy hazamehetek, mielőtt megláttam volna a levelet. Talán nem baj, hogy maradok egy kicsit, hátha le tudnám szívni az energiáját, hogy átszálljon belém. Megiszom a kávémat, majd ránézek, hogy felőlem indulhatunk, ha túl akar lenni ezen.

_________________
Vissza az elejére Go down
Nina Burke
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 23
Hozzászólások száma : 325

TémanyitásTárgy: Re: David és Nina - Fotózkodjunk!   Vas. Feb. 15 2015, 11:03


- Rendben, akkor egy teát elfogadok, köszönöm szépen! – mosolygok rá kedvesen, és jófej, hogy így ismeretlenül is meghív. Az ilyen kis gesztusok mindig fel tudnak dobni, mert ilyenkor látom, hogy az emberekből nem veszett ki még a kedvesség és udvariasság. Remélem sikereket ér el a fociban, ezt el is mondom neki, de aztán rátérünk kicsit a fotózásra, elvégre azért találkoztunk most.
- Az remek lenne! – mondom jókedvűen, mikor említi, hogy tud szerezni labdát, azzal lesz teljes a fotózás.
- Na, akkor egy rugóra jár az agyunk. – vigyorgok rá, aztán bólogatok párat az öltözős ötletére. – Igen, az öltözőben is csinálhatunk pár képet. - Minél több képből tud Nick választani, annál jobb, mert akkor nem fogom azt megkapni, hogy kevés képet csináltam. Annyi képet, és olyan jó fotókat fogok csinálni, hogy bőség zavarában fog szenvedni! Legalábbis remélem…
- Szuper! Én is ráérek, és sokkal jobban szeretek úgy fényképeket készíteni, hogy egyik félnek sem kell rohannia. A legutóbb egy lányt kellett fotóznom a kiemelkedő tanulmányi eredményei miatt, és folyton sürgetett, mert valami dolga volt, kb 10 percet tudott rám szakítani, ha nem kevesebbet, feszült volt, folyton az óráját leste, és az idegessége átragadt rám is, valamint rajta is látszott minden… hát nem azok lettek életem képei… - rázom meg a fejemet kissé szomorúan, mert tényleg nem voltam megelégedve azokkal a fényképeimmel. Remélem nem untatom Davidet a kis sztorimmal, így őt lesem, hogy mennyire nyitott arra, hogy ilyen dolgokról fecsegjek kicsit. Felőlem is indulhatunk, így vállamra kapom a táskámat és a fényképezőmet, aztán elindulunk kifelé a kávézóból.
Honnan tudsz labdát szerezni? – kérdezem a fiút, mert attól függően indulunk el jobbra vagy balra a folyosón. Ha mindez megvan, rákérdezek a cikkre, mert most eszembe jutott.
- Az újságba a cikkhez az interjút megcsinálták már veled? Vagy az majd csak ez után lesz? – érdeklődöm csevegő hangon, jó kedvem van, tele vagyok energiával,és mivel Davidet kicsit fáradtnak látom, ezért szuperképességemet felhasználva igyekszem küldeni neki egy kis energiát.

_________________
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David és Nina - Fotózkodjunk!   Vas. Feb. 15 2015, 19:00

Felállok, majd kérek neki egy teát és oda is viszem neki. Majd megízesíti, mert kaptam mellé citromot, cukrot és mézet. Végül is nem kerül ez nekem semmibe, ha egy kicsit átbeszéljük a fényképezős dolgot. Legalább én is képet kapok arról, hogy mit szeretne, hogy álljak meg ilyenek, de majd úgyis beállít.
- Csak majd a szertárba kell mennünk és ott ha minden igaz van labda. Remélem nyitva is van. - Mondom mosolyogva, mert ebben bízom. Bár ma nincs edzés, így nem is csodálnám, ha zárva lenne. De talán azt meg lehetne oldani. Elvégre egy labdát nem ördöngösség szerezni.
- Rendben. Te vagy a főnök! - Egyezek bele, elvégre nekem nem fáradtság és a focipálya mellett van, így nem tart semeddig, hogy oda is beugorjunk.
- Azt a cikket olvastam is. Tényleg nem a legjobb kép lett róla. Legalábbis amiket azelőtt láttam. - Nem akarom megbántani, de így már értem, hogy nem az ő hibája miatt lett ilyen a kép. Azért gondoltam, hogy ott a "modell" nem lehetett annyira türelmes. Amint megiszom a kávém, fel is állok, hogy menjünk fotózkodni. Talán nekünk is jót tesz, ha minél hamarabb odajutunk, hiába nincs egyikünknek se fontos dolga. Jobb szeretek az ilyeneken túl lenni, mert bármikor bármi közbe jöhet. Félbeszakítani meg nem szeretek semmit.
- A szertárból, a tornaterem mellett. Gyere! - Mutatom az utat, a másik irányba kell menni, mert ott tudunk lemenni az alagsorba. Vagy félemeletre, igazából sosem gondolkoztam el azon, hogy miért iderakták.
- Meg persze. Azt még a meccs után. Igazából már vártam, hogy mikor fog egy fotós felkeresni. De, hogyhogy nem kellenek hozzá a csapattársaim? Elvégre együtt nyertünk, függetlenül attól, hogy a győztes gól az enyém volt. - Azért látok itt valami sumákolást. Nem akarom, hogy így kiemeljenek, mert lehet, hogy a csapattársaimnak nem igazán fog tetszeni. Elvégre egy csapat vagyunk.

_________________
Vissza az elejére Go down
Nina Burke
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 23
Hozzászólások száma : 325

TémanyitásTárgy: Re: David és Nina - Fotózkodjunk!   Vas. Feb. 15 2015, 21:51

- Köszönöm szépen! – küldök felé egy mosolyt, mikor hoz nekem egy teát. Kis gondolkodás után végül a mézet öntöm bele, elkevergetem, majd kicsit megfújom, és belekortyolok. Hmm finom!
- Rendben! Hát, remélem! – jó lenne, ha nyitva lenne a szertár, és nem kéne vadászni a labdára, de legfeljebb megcsináljuk a fényképeket anélkül, tudok ennyire rugalmas lenni. Elvigyorodok, mikor mondja, hogy én vagyok a főnök, és eszembe jut, hogy Lip a múltkor azt mondta, hogy nem tud nagyon elképzelni főnöknek, ahogy főnökösködök. Jó, mondjuk ez nem is az igazi főnök-dolog, szimpla szófordulat.
- Én mindig igyekszem a legjobbat kihozni a fotó alanyokból és az egész fotózásból, de ez nem csak rajtam múlik sajnos… - biggyesztem le picit az ajkam, de aztán megvonom a vállamat, bármennyire is rossz, nem tudok ellene mit tenni, ilyen emberek voltak, vannak, és mindig is lesznek. Nem lep meg, hogy David olvasta a cikket, elvégre elég sokan olvassák az iskolaújságot. A teámat hamar megiszom, majdnem hamarabb, mint David a kávéját, mert szomjas voltam, és nagyon finom is, szóval hamarosan el is hagyhatjuk a kávézót.
- Oké, akkor irány a szertár! – mondom egy mosoly kíséretében, majd elindulok a helyes irányba. Út közben rákérdezek az interjúra, és jó, hogy az már megtörtént, mert a képek után már össze is lehet szerkeszteni, és akkor ezt a cikket kipipálhatjuk.
- Bocsi, most jutottam el addig, hogy tudok ezzel is foglalkozni. – kérek elnézést, mert megcsinálhattam volna a képeket a meccs után is, de el kellett mennem, miután a meccs véget ért, így nem volt akkor lehetőségem. De jobb később, mint soha!
- A csapatról csináltam képeket még a meccs alatt, ahogy játszotok, szóval róluk is kerül be majd kép az újságba. Amiért te egy kicsit jobban ki vagy emelve, annak az az oka, hogy kiemelkedő teljesítményt nyújtottál a játék alatt, valamint a győztes gól is a tied volt, ahogy említetted. – magyarázom meg a dolgot készségesen, és érthető a kérdése, hisz egy jó játékos nem elég ahhoz, hogy megnyerjék a meccset, ehhez mindenképp kell egy ütős csapat is. Idő közben megérkezünk a szertárhoz, és mivel még nem voltam itt, ezért előreengedem Davidet, hogy nézzük meg, nyitva van-e, hogy labdát szerezzünk.
- A fényképezést kezdhetnénk az öltözőben, az közelebb van, aztán utána folytatjuk a pályán. Mit szólsz hozzá? – kérdezem David-et, mert ez tűnik logikus sorrendnek, de megcáfolhat, nekem igazából mindegy a sorrend.

_________________
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David és Nina - Fotózkodjunk!   Vas. Feb. 15 2015, 22:39

Egy mosollyal elkönyvelek egy "nincs mit" kifejezést, majd visszaülök a helyemre, hogy tovább folytassam a kávém és a beszélgetésünket. Valahogy jól esik most függetlenül beszélgetni, mert nem az a célom, hogy őt meghódítsam, hanem, hogy fényképezkedjünk és most különösen jól esik ez a téma. Gondolkozok, hogyha esetleg nem lenne nyitva a szertár, hogy honnan szerezzek labdát, de azt hiszem nem kéne ennyire előre haladnom. Elég lenne, ha elsőnek megnézném.
- Ezt elhiszem. Elvégre az ilyen dolgok mindig két emberen múlnak. De nem baj, szerintem mikor meglátta a fotóját kicsit elgondolkozott. - Egy halvány mosollyal biztatom, hátha jobb lesz és elfelejti. Bár nem tudom, hogy mennyi közöm van ehhez, de jó tartani benne a lelket. Szerintem annyira nem lett borzalmas, de látni, hogy nem azért, mert épp a fotós nem ért a dolgához, hanem azért, mert a "modell" mocorgott. Bólintok egyet, ahogy mindketten befejezzük az italunkat és mehetünk is, hogy fotózkodjunk.
- Semmi gond. Ha előbb keresel meg lehet én nem tudtam volna ezzel foglalkozni. - Ami igaz is a részemről, hiszen a múlt héten is be voltam táblázva teljesen és lehet, hogy én is csak mérgelődtem volna, hogy legyünk már túl rajta. Szerintem most teljesen jó időben kapott el és én is kezdek felébredni.
- Tudom, de ahhoz, hogy szerezzek nyertes gólt, egy jó passznak is kellett lennie. Ezt együtt csináltuk meg a csapattal. - Én így gondolkozok, mert együtt működtünk és sikerült. Bármelyik csapattársam rúghatta volna az utolsó gólt. Igaz, hogy én a meccsen szereztem hármat is, de ez mind csapatmunka volt. A szertárba leérve megnézem, hogy nyitva és csodák csodájára nyitva volt. Gyorsan bementem és kihoztam egy labdát, fehér-fekete kockásat.
- Ez jó lesz? - Mutatom meg neki, mert van itt többféle mintás, nekem végtére is mindegy, hogy melyik van a kezemben vagy épp a lábam alatt.
- Tökéletes! - Nem akartam megint mondani, hogy én is így gondoltam, hiszen mennyivel egyszerűbb bentről kifelé menni. Így ha a labda jó neki, akkor szerintem mehetünk is az öltözőbe.

_________________
Vissza az elejére Go down
Nina Burke
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 23
Hozzászólások száma : 325

TémanyitásTárgy: Re: David és Nina - Fotózkodjunk!   Kedd Feb. 17 2015, 21:18

- Nem, az újság megjelenése után pár nappal megkeresett, és számon kérte, hogy hogy kerülhetett be róla ilyen kép az iskola újságba. Kedvesen megmondtam neki, hogy ilyen körülmények között nehéz volt dolgozni. Megkaptam, hogy amatőr vagyok, és néhány szitkozódás után faképnél hagyott. –  hangomon érezhető kicsit, hogy nem érintett a legjobban az eset, nem szeretem, ha nincsenek megelégedve a munkámmal, mert én mindig szeretném a legtöbbet kihozni magamból, és rosszul esik, ha leszólnak, de hát kinek nem? Mindenesetre már tovább léptem, nem emésztem magam rajta, mert tudom, hogy nem az én hibám volt.
- Akkor szuper, hogy most sikerült összehozni. –  mondom mosolyogva, immár a szertár felé sétálva.
- Igen, ezzel én is egyet értek, szerintem is ez egy csapatjáték, de én csak csinálom azt, amire utasított a főszerkesztő. – emelem fel a kezemet védekezően, de közben vigyorok.  Nem én döntöm el, hogy mi kerül az újságba, hanem Nick, ő a főnök.
- Tökéletes! – bólintok mosolyogva, mikor talál egy labdát. Nem válogatok, bár ha nagyon koszos, vagy épp itt-ott szakadt lenne, akkor azért megkérném Davidet, hogy cserélje ki, mert hát az mégse mutat olyan jól a fényképeken, de nem látom, hogy lenne vele bármilyen probléma, szóval nincs ok ilyenen agyalni. Indulhatunk is az öltözőbe, és egy gyors körbenézés után körvonalazódik bennem, hogy milyen képeket kéne csinálni.
- Több módon is lefényképezlek. Legyen olyan amin ott a padon ülsz, öledben a labdával, amikor állsz, és a kezedben van a labda, meg amikor a lábadat rajta tartod. Meg ha van esetleg valami korszakalkotó ötleted, akkor azt is szívesen veszem. – mondom mosolyogva, és amíg elhelyezkedik, addig előveszem a táskából a fényképezőt, bekapcsolom, és kiválasztom a megfelelő funkciót, majd kattintgatok párat, minden pózban 4-5 kép, hogy Nick tudjon válogatni.
-Volt már rá példa, hogy valami miatt így fotóztak? – kérdezem közben, hogy azért ne legyünk teljesen csendben, ne legyen kínos, vagy bármi ilyesmi, meg egyébként is, szeretek beszélgetni, néha talán túl sokat is teszem ezt.

_________________
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David és Nina - Fotózkodjunk!   Szer. Feb. 18 2015, 22:25

Felvonom érdeklődve a szemöldökömet, mert ez valóban nem Nina hibája legalábbis, ahogy én látom. Bár lehet, hogy várni kellett volna erre a fotózásra vagy épp a modellnek kellett volna egy kicsit türelmesebbnek lennie, mert akkor gördülékenyen ment volna az egész.
- Ne vedd magadra! Ilyen hülyék mindig is lesznek! - Teszem a kezemet a vállára biztatás- és nyugtatásképp. És még egy halvány mosolyt is megeresztek. Szavaiból ki tudom venni, hogy rosszul esett neki, ezért is próbálom vigasztalni, bár nem tudom, hogy mennyire vevő rá, ha hallotta a híremet.
- Tiszta sor! Akkor fényképezkedjünk! - Végtére is nem az én feladatom megmondani, hogy már pedig ki lehet a képen és ki nem, bár jól esne, ha a csapattársaim is rajta lennének, elvégre együtt értük el a sikert. De remélem, csak nem sértődnek meg ezért. Útközben a szertárba is betévedünk, hogy keressek egy labdát. És ha Ninának megfelel, akkor már nincs akadályunk arra, hogy elkészítsük a képeket.
- Rendben. Majd ha valami nem jó, nyugodtan lökdöss félre, ha rossz helyen állok. - Vigyorgok, mert persze csak megértem, hogy épp hol szeretné, hogy álljak, de az sem kizárt, hogy korrigálnia kell. Amint beértünk az öltözőbe leülök a középen található padra, majd a labdát az ölembe veszem.
- Így jó? Vagy könyököljek rá? - Fogalmam sincs, hogy milyen helyzetben legyek, valahogy ez a pózolgatás sosem volt az én asztalom.
- Ilyen beállítottra még nem. Legalábbis nem emlékszem rá. Csajok csak úgy szoktak fényképezgetni, de persze nem azért, hogy egy újságba beleszerkesszék. - Mosolygok, bár tudom, hogy ez nem tartozik ide, mert lehet, hogy nem is érdekli, hogy mennyire is döglenek értem a csajok. Bár mostanában kicsit lenyugodtam, de hiányzik az izgalom, az újdonság.

_________________
Vissza az elejére Go down
Nina Burke
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 23
Hozzászólások száma : 325

TémanyitásTárgy: Re: David és Nina - Fotózkodjunk!   Pént. Feb. 20 2015, 21:08

- Igen tudom, de gondolom neked se esik jól, ha kritizálnak. – rámosolygok, és értékelem, hogy vigasztalni próbál annak ellenére, hogy szinte még nem is ismerjük egymást. Szeretem az ilyen embereket. Na de ezek után a fő téma David fotózása, és megtárgyaljuk, hogy miért is kell róla külön képeket csinálnom. A labdát is megszerezzük, aztán már az öltözőben tisztázunk némi részletet.
- A lényeg, hogy ne feszülj be nagyon. Csak lazán és természetesen. Nem szeretném nagyon beállítottra, szóval az ilyen kis részleteket rád bízom. Szóval ahogy jobbnak érzed, ha akarod, könyökölj rá, vagy bármi. – mondom neki mosolyogva, mert tényleg nem szeretném, ha olyan lenne a kép, hogy süt róla, hogy ez teljesen beállított kép, meg mű.
- Hát látod, egyszer mindennek eljön az ideje. De akkor ezek szerint elég népszerű vagy a lányok körében. – vigyorgok rá, és hallottam már Davidről susmorgást, hogy milyen Casanova, de én nem ítélem el emiatt, a pletykáknak nem nagyon hiszek, még ha van valóságalapjuk is, nálam minden ember megkapja az esélyt, és a fiú nem próbált meg rám nyomulni, legalábbis eddig nekem nem tűnt fel, szóval eddig megcáfolja a róla szóló pusmogást. Kattintgatok még róla pár képet úgyis, hogy áll, és nem ül, aztán intek neki, hogy induljunk el a focipálya felé.
- Említetted, hogy régóta focizol már, nem fordult meg a fejedben, hogy profi focista legyél? Mert hát lássuk be, megvan a tehetséged hozzá. – kérdezem sétálás közben. Hivatásos sportolónak abból a szempontból nehéz lenni, hogy bár jól lehet vele keresni, de abból hamar kiöregszik az ember, és keresnie kell más munkát.

_________________
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David és Nina - Fotózkodjunk!   Hétf. Feb. 23 2015, 20:04

Igaz, hogy nem kéne elgondolkoznom, de inkább azon teszem, hogy kritizáltak-e engem valaha. Talán apám, hogy sosem fog büszke lenni rám, ha így folytatom. De szerintem az sem számít kritizálásnak.
- Nem, de túl kell tenni magad rajta. - Halvány mosollyal nyugtázom, hátha ad a szavamra és így tesz. Lehet, hogy már ez meg volt csak én elevenítettem fel, de nem akartam. Mivel még nem fényképeztek ennyire, ezért fogalmam sincs, hogy hogyan is kéne viselkednem. Próbálok hallgatni rá, és nem beállítottra csinálni, de valahogy nem megy.
- Rendben, megpróbálom, bár nem vagyok egy fotómodell. - Vigyorgok, majd rákönyökölök, aztán két karomat egymásra fektetve ráteszem a labdára.
- Uh, bocsi, azt hiszem belemozdultam. - Húzom el a számat, mert nem tudom, hogy jól csinálom-e. Tényleg nem éreztem magam még semmiben sem ennyire bénának.
- Azt hiszem igen, mondhatni ezt. - Mosolygok, mert az vagyok, elég népszerű és azért egy kicsit meglep, hogy ezt így mondja nekem. Azt hittem, hogy már hallott rólam legalábbis beszédfoszlányokat. Hagyom, hogy csináljon pár képet, néha pozíciót váltok, majd mikor azt mondja elég, felállok és mellé sétálok.
- Nem! Én ezt csak hobbiszinten űzöm. Nem akarok focista lenni, mert nagyon sokan szívrohamban halnak meg, vagy épp valami olyan baleset, amiért lebénul meg ilyesmi. - Rántom meg a vállaimat, miközben sétálok mellette, hogy kimenjünk a pályára.
- Meg, van más célom. Bár a fociban nem akarok profi lenni, de a műsorvezetésben igen. Majd egyszer a 9-es csatorna bemondója akarok lenni. - Mondom el neki a vágyam, bár nem nagyon tudom, hogy mennyire érdekli. Viszont a 9-es csatornához bejutni nagyon is nehéz és küzdelmes, talán már hallott róla.
- És te? Hogy-hogy fotózás? - Nézek oldalra, hogy miért is ezt a szakmát választotta. Néha pattintgatom a labdát, kicsit puha, de nem vészes.

_________________
Vissza az elejére Go down
Nina Burke
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 23
Hozzászólások száma : 325

TémanyitásTárgy: Re: David és Nina - Fotózkodjunk!   Kedd Márc. 03 2015, 20:40

Bólogatok a szavaira, igen, túl kell tennie magát az embernek az ilyen dolgokon. Néha ez könnyen megy, viszont néha nehezebb, mindig az adott szituációtól függ, valamint attól, hogy milyen az ember aktuális lelki állapota. Belekezdünk a fotózásba, és David kicsit feszeng a képeken, így más módszerrel próbálkozok, hogy természetesnek tűnjön a kép.
- Hmm… próbálj meg úgy tekinteni a helyzetre, hogy próbálsz engem, mint egy szimpla lányt lenyűgözni azzal, hogy te milyen jó focista vagy. Ha az segít, eleinte mondjuk a hátam mögé rejtem a fényképezőt, amíg belejössz, vagy ilyesmi. – ajánlom fel neki mosolyogva, és most kicsit jól jöhet az, amit hallottam róla, mert elvileg a lányok elbűvölésében nem amatőr már. Kattintgatni kezdek, csinálok még pár képet, közben pedig a népszerűségéről beszélünk.
- Gondolom élvezed is, hogy körberajongnak a lányok. – nézek rá vigyorogva, és hangomból meg kisugárzásomból érezheti, hogy én nem vetem meg emiatt. Idő közben elindultunk kifelé a pályára, közben pedig könnyed csevej zajlik köztünk.
- Hát ez szomorú. Mármint az, hogy sok a szívroham, meg ilyesmi. De igazából érthető, mert hát nem épp nyugis dolog egy meccs, rengeteg futás, az edzés, megterhelő. – bólogatok, és mindezek mellett mégis vannak sokan, akik profi sportolói karrierre vágynak.
- Hűha, az nem semmi! Sok sikert a célod eléréséhez! Vannak kapcsolataid a csatornánál, akik esetleg segíteni tudnak majd? – kérdezem, mert annyira nem vagyok jártas a műsorvezetés világában, de azért sejtem, hogy egy 9-es csatornához nem a legkönnyebb dolog bejutni. Ilyenkor jönnek jól az ismerősök, kapcsolatok itt-ott, akik esetleg egy kis protekciót tudnak biztosítani.
- Hát, világéletemben ez érdekelt, szüleim mindketten fotósok, anya természetfotós, apa pedig egy magazinnál fotós,így a véremben van, és ilyen környezetben nőttem fel. Még nem döntöttem el pontosan, hogy én mivel szeretnék foglalkozni, de mostanában egyre jobban érdekel inkább az emberek fotózása, szóval hajlok a rendezvényfotós szakma felé, de ez még változhat, még csak elsőéves vagyok itt, még változhat a nézőpontom. – vonom meg a vállamat. Van még időm eldönteni, igazából a lényeg, hogy fotózhassak. Egyébként arcomon végig mosoly, és hangomon is érzékelheti, hogy nagy szenvedélyem a fényképezés. Közben kiérünk a focipályára, és hamar felmérem, honnan süt a nap, hová kellene Davidnek állnia, és hova nekem, hogy jó legyen a kép, így finoman oda is terelgetem.
- Még itt kint csinálok rólad néhány képet, hasonló pózokban, mint bent az öltözőben, azt ha gondolod, mehetsz is, nem szeretnélek a világért se feltartani! – mosolygok rá kedvesen, és ha megáll, akkor kattintgatok párat. Nekem ezután amúgy nincs sok dolgom, a fényképeket majd csak holnap válogatom ki, van még idő lapzárta előtt bőven. Igazából szívesen lógnék még vele, normálisnak és jófejnek tűnik, de egy ilyen népszerű embernek biztos sok más elfoglaltsága akad.
- Na, hogy érezted magad ezen a kis fotózáson? Nem tetszett meg a modell karrier? – kérdezem viccelődve, vigyorogva tőle, mikor az utolsó képet is elkészítettem.

_________________
Vissza az elejére Go down
David White
avatarMűsorgyártás
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 545

TémanyitásTárgy: Re: David és Nina - Fotózkodjunk!   Szer. Márc. 04 2015, 10:00

Tudom, hogy béna vagyok, ha ilyesfajta beállított képet kell csinálni. Bár még nem volt ilyenben részem, de érzem is, hogy nem az igazi. Ahogy Nina is megmondja.
- Szerintem ebből sértődés lenne és amúgy sincs hozzá kedvem. - Elhúzom a számat és megrántom a vállaimat. Valahogy ez a szerelmi csalódás elvette most ettől az életkedvemet is. Nem akarok többet csalódni, utálom, és szerelmes sem akarok többet lenni. Megmérgezi az egész életem, és mikor rájövök, hogy pont ezen töröm a fejem, és miattam nem halad a munka, gyorsan száműzöm ezeket a gondolataimból.
- Persze. Ki ne élvezné? - Mosolyogva teszek fel egy költői kérdést, amire nem várok választ. Persze, hogy élvezem, hogy körülöttem sündörögnek.
- Igen, még így is, hogy csak hobbiból csinálom. - Sóhajtok egyet, mert ennél rosszabb nincs, hogy még így is meghajtanak. De nem fogom úgyse sokáig csinálni, mert hamarosan már más dolgokkal leszek elfoglalva.
- Köszi. Dehogy... De majd valahogy csak összejön. - Nem idegeskedek ezen, mert ha nem oda, de akkor is elhelyezkedek a tv-nél. Legalábbis remélem, ha nem talán még a rádió állomásokra is felvesznek.
- Végül is, akkor neked könnyű dolgod van. - Elvégre benne vannak már a szülei a szakmában, tudnak neki segíteni. Ellenben az én szüleim teljesen más szakmában vannak elhelyezkedve és még a nővérem is. De egyedül is fogom valamire vinni. Mikor kint vagyok, hagyom, hogy beállítson, majd elkezdek dekázni, majd rálépek a labdára, hátha valamelyik jó lesz. Végtére is élvezem, hogy a labdával szórakozhatok.
- Oké, de nem sietek sehova. - Halványan mosolygok rá és amint kész van, a labdát újból a kezembe veszem. Viszont ezeket a kérdéseket nem akartam megkapni. De nem fogok neki hazudni.
- Nem az én világom! Kicsit b*zisnak érzem a férfi modelleket. - Rántom meg a vállaimat, mert néha ahogy tudnak pózolni, szerintem semmi jó nincs benne. Nem tudom, hogy a nők miért csorgatják a nyálukat rájuk.
- Van kedved meginni velem valamit? - Megállok és úgy kérdezem meg tőle, hátha van még kedve velem tölteni egy kis időt. Azt hiszem most jól esne a társaság, akivel bármiről beszélhetek és nem kell meghódítanom. Most ez kell nekem.

_________________
Vissza az elejére Go down
Nina Burke
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 23
Hozzászólások száma : 325

TémanyitásTárgy: Re: David és Nina - Fotózkodjunk!   Csüt. Márc. 05 2015, 22:30

Egy kicsit döcögősen indul ez az egész fotózás dolog, már ami már a konkrét fényképkészítést illeti, de azért sikerül jó képeket csinálnom, és ez a lényeg. Vigyorgok azon, ahogy közli, élvezi, hogy körülrajongják, de nem lepett meg a válasza egyáltalán, és igazából igaza van, a fiúk igencsak szokták szeretni, ha sok lány legyeskedik körülöttük. Ejtünk pár szót a profi focista karrierről, de aztán a jövőbeli karriercélokról beszélünk.
- Drukkolok neked. Amúgy meg, én világéletemben azt vallottam, hogy minden lehetséges, csak akarni kell. Szóval ha tényleg ezt akarod, akkor sikerülni fog elérni a célodat. – mosolygok rá biztatóan, és ez nem csak holmi klisé szöveg, tényleg így gondolom ezt.
- Hát igen, könnyebb valamivel, de mivel fotósok, mindig nagy elvárásokat támasztottak felém, így mindig tepernem kellett, ezért is vagyok általában maximalista azokban a dolgokban, amibe belekezdek. – a szüleim a legnagyobb támogatóim, de a legnagyobb kritikusaim is, de én nem bánom. Kint a pályán David már felszabadultabb,dekázgat, meg ilyesmi, szóval gördülékenyebben halad a fotózás, ami hamarosan be is fejeződik.
- Hogy őszinte legyek,sok férfi modell tényleg kissé feminin, de én voltam már olyan fotózáson, ahol a srácok igencsak rácáfoltak erre. – mondom vigyorogva, de nem állok le részletezni, hogy hány kockát láttam a pasik hasán, meg ilyesmi, egy fiúnak nem ecsetelek ilyet, totál bele is pirulnék, meg hát amúgy se érdekelné Davidet szerintem a félmeztelen pasik elképzelése. A kérdése meglep ugyan, de mivel nincs jobb dolgom igazából, ezért mosolyogva bólintok egyet.
- Persze, miért is ne? – válaszolom jókedvűen, közben pedig a fényképezőmet elteszem a tokjába, azt pedig a táskámba. Ezután elindulunk, nekem igazából mindegy, hogy hova, de örülök, hogy akad társaságom, mert a koli szobában most egyedül lettem volna, mert a többiek nincsenek ott.
- Mindig is műsorvezető akartál lenni? – kérdezem Davidet, kicsit visszaugorva erre a témára, mert amúgy egy érdekes szakmának tartom, de magamat nem tudnám elképzelni ilyen pozícióban.

_________________
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: David és Nina - Fotózkodjunk!   

Vissza az elejére Go down
 

David és Nina - Fotózkodjunk!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Anne & David - Édeskettes rajzolás
» Giselle és David ~ mindig összefutunk
» David Gandy
» Elaine&David - első randi
» The awkward moment – Lip & Nina

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-