Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Joshua McBridge
 
Vincent Sparks
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Francia módi ~ NYITOTT JÁTÉK

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Francia módi ~ NYITOTT JÁTÉK   Pént. Márc. 20 2015, 01:09

Ha neki lehet ilyen cicázós hangnemben húzni az agyamat, akkor bajban leszünk, mert nehezen kontrollálom magam.
- Hát, Édes… - kicsit megakadok, aztán mégis folytatom, mert ha ezt így hagyom, még cikibb a szitu – Édeskevés, van a fejemben, szóval akkor mégiscsak ugyanarról beszélgetünk.
Elkapom a tekintetemmel Reeven versikéjét, és feltűnnek a rajzok is. Ha nem kap szívbajt, hogy felé nyúlok, akkor kicsit magam felé fordítom, és kap egy gyors, felskiccelt szájat, elvégre rajzolásban elég jó vagyok, mégiscsak ebből szeretnék majd megélni. Na, és persze meg kéne mutatni Halenak is, de ahhoz ügyesebbnek kell lennem, mert magától nem hiszem, hogy jó szívvel odaadná. Vagy tudja fene…
Hale közben feldobja a különóra ötletét, és meg kell mondanom, hogy kicsit összébb ugrik a gyomrom, mert mondjuk úgy két éve még simán benne lettem volna, és jó, hogy még most sem vagyok normális, de ennyire már nem vagyok bekattanva. Persze Seby sem gondolja tovább, á, nem úgy ismerem! A kikérdezésre csak a szememet forgatom. Vajon mennyire korrumpálható? Lennének ötleteim, hogy mivel lehetne megvesztegetni. Ha más nem működik, beviszem a kórházba, és addig nem engedem ki, amíg be nem írja az ötöst. Jó, ez nagyon gonosz volna, de ha nem hagy más lehetőséget…
Jó, a bekapós duma erős volt, de erőteljesen vigyorgok: - Ahhha, én is ezt a szót kerestem…
Hogy Hale mit akar a pasis hasonlatával, nem egészen értem, mert sokkal jobban leköt, hogy vajon mi az isten baja lehet? Úgy ficereg, mintha petárdát dugtak volna abba a csinos kis fenekébe. Tisztára mint egy classic Tom és Jerry részben… Hallgatom inkább, hogy miben rugalmatlanok és miben rugalmasak.
- Szóval link banda… Inkább korábbi időpontot mondjak nekik, mert ha lecseszerintem őket a késésért, akkor megsértődnek? – összegzem a dolgokat, kicsit talán sarkítom is, de ez az én nyelvem, én ezt értem.
Ahogy Val a csigás kagylós menüt felemlegeti, mély egyetértéssel morranok fel, hogy ha ez a menü, akkor velem biztos nincs üzlet! Aztán aggódó tekintetemmel kísérem Halet az ajtóig. Mi baja lehet? Komolyan, nem értem, de biztos, hogy el fogja mondani, mert ha nem is akarja, kiszedem belőle!
Elég zajosan landol Val táskája a padlón, gurul minden. Terveim szerint felmarkolom a tamponokat, mielőtt még pasi kézre jutnak, de nem számolok a ténnyel, hogy így elég félreérthető módon hajolok Reeven ölébe. Kinyögök egy suta „bocsit”, ahogy arcom a combjának nyomódik és felnézek rá, mert kissé zavarba hoz a dolog, bár nem könnyen pirulok. Most lehet, hogy én vagyok a hülye, de ha jól láttam, akkor elég nagy az izgalom a szomszédban, viszont nem fogok bámészkodni, én nálam meg eléggé tavasz van, szóval… Nem nyilatkozom!
Rendezem soraimat, bár nincs könnyű dolgom. Igyekszem Seby következő kérdésére koncentrálni, de semmi egyéb nem jut eszembe, mint hogy én egy nagy pizza-sör brainstormingot tudok elképzelni nálunk megszokott módszernek.
- Hát… Nem is tudom, de én mondjuk díjazom a laza, kötetlen ötletdobálást egy jó hideg sör mellett, némi pizzával, vagy ilyesmi, de szerintem a franciák ezt nem annyira díjaznák… - valamiért nincs kedvem hozzáfűzni, hogy a francicákat meg karót nyelten, egyenes derékkal képzelem el egy tárgyalóasztal körül, amint kulturáltan csacsognak tök fantáziátlan dolgokról.
- Szerintem amúgy ilyen tök rideg zsarnok főnökök lehetnek. Mármint lehet, hogy amúgy tök jófejek, meg lazák, meg tudomisén, de van rajtuk ez az álarc, vagy mi, ami miatt igazi kis gonosz manók lesznek. – aha, érezhetően nem vagyok már teljesen jelen az órán… - A nőket meg szeretik. Alap. De azt hiszem, többet dumálnak az egyenjogúságról, mint hogy megvalósítsák…
Amikor Hale visszaér, érdeklődve figyelem, és próbálok feltűnés nélkül faggatózni, hogy mégis mi van?
Vissza az elejére Go down
Darius Allyn
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : 'zug'terapeuta
Hozzászólások száma : 42

TémanyitásTárgy: Re: Francia módi ~ NYITOTT JÁTÉK   Szomb. Márc. 21 2015, 11:09

Egy hangosabb "hmpf" hagyja el ajkaimat, mikor a mélyen tisztelt - haha - tanár urunk közli Valerievel, hogy francia kéne neki. A pasik még okék, de a nők... Háát, végülis Val tudja, mit akar, de valahogy nem egy nyivákoló, törékeny kis luvnyát tudok mellé elképzelni, és azért már ismerem egy ideje a csajszit, szóval...
De mint mondom, ő dolga. Különben is kezd átmenni az óra a csajok részéről egy flörtöljünk a tanárral irányba, ami roppant szórakoztató, főleg látni, hogy Sebastian tenni se igyekszik ez ellen nagyon. Meg fogod te még ezt következő héten szívni öcsém, és én rohadtul fogom élvezni végignézni. Legalább ennyi öröm legyen már nekem is az órában.
Kérdéséről az előttem szólók minden válaszlehetőséget ellőnek, amire én is gondolok, így csak széttárt kezekkel passzolok, aztán jön a dominó effektus, amire nem tudok nem felnevetni.
- Ennyire bezavart a szöszi hátsója, Val? - Fejcsóválok kissé és nevezzenek bunkónak, de én innét hátulról nem fogok előre mászni a két szép szeméért, oldják meg, akik a széthullott cuccok körül ülnek, én meg majd együttérzésemmel támogatom az akciót, na meg a visszatérő Hale-nek odasúgom, hogy miről maradt le:
- Valerie üzeni, hogy jó a segged. - Mert ami tény, az tény kérem szépen, ezen a csajszi pasijának léte sem fog változtatni, hacsak nem kezdi el lógós, divatjamúlt ruhákban járatni a csaját az egyetemépület falai közé, de akkor meg úgy hülye, ahogy van, meg az is, aki vele kezd.

Seb kérdésére azért igyekszem levakarni a vigyort a képemről és az órára koncentrálni, de már látom, töltelék lesz ez is csak az órarendemben. Nem mintha olyan rohadtul bánnám.
- Szerintem rohadtul adnak a vállalaton belüli hierarchikus kapcsolatokra és ez kihathat esetleg egy-egy tárgyalásra is. Eeeellenben azzal, amit Elee mond, szerintem pont, hogy csak egyfajta látszat-szeretetről van szó nem csak esetükben, de a az üzleti életben szinte mindenütt. Persze, tök jó, ha vannak női vezetők, lehet mutogatni rájuk, hogy mi hiszünk az egyenjogúságban, dee... - Közben a telefonomon már kikerestem az érvelésemhez elengedhetetlen infót, míg Elee válaszolt, így most lepillantok csupán, hogy leolvassam a százalékokat:
-  Míg az USA-ban a női managerek aránya 43 százalék, addig a franciáknál ez 39. Ezek mondjuk 2012-es adatok, de nem hiszem, hogy olyan rohamosan változott volna a dolog, az üzleti élet még mindig inkább férfias területnek számít.

_________________
Keep my glass full
until morning light,

'cause I'm just holding on for tonight

Vissza az elejére Go down
Reeven Callagher
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 24
Foglalkozás : rock sztár
Hozzászólások száma : 1383

TémanyitásTárgy: Re: Francia módi ~ NYITOTT JÁTÉK   Szomb. Márc. 21 2015, 16:55


// 16+ //
Imádom a szőke csajt! Nem tudom, miért izgat fel ennyire, hogy mocorog a széken, mert nyilván nem az van, amire gondolok, hanem egyszerűen csak pisilnie kell, mégis basszus…írnom kéne még egy verset, csak most nem a melleiről. Kanos vagyok baz+, túl sokáig voltam kómában és azóta csajok még véletlenül se jöttek képbe és az az igazság, nem is tudom mikor fognak. Ilyen lábbal nem sok esélyt jósolok magamnak, hacsak valakinek nincs különleges fétise és bukik a nyomorultakra. Ki is száguld a lány, utána pislantok, két dolog fordul meg a fejemben: pisi és fosás.  Legalább az egyiknek le kéne lomboznia, de Elee még mindig itt marad nekem és ez a tény nem hagy nyugodni.
Nézi a versem, de remélem nem jut a végéig, ahol őt is említem. Vagy végülis…két jó nő ül mellettem, ez kit nem izgatna, aki nem impotens. Igaz valószínűleg a barátnője öltözködése váltotta ki a dolgot odalenn, de a kiváltó ok, nem is lényeg, másfél évig aludtam baz+, még jó, hogy feláll akár egy levélrezdülésre. Üsse kavics, felé fordítom az egészet, hogy olvassa el.
- Bocs, túl jó nők vagytok és a srác franciázása meg nem köt le
Súgom, hogy a tanár ne hallja, ha már a lány észrevette, úgyis mindegy. Lebuktam. A rajzra vigyorgok, mintha jeles osztályzatot kaptam volna. Csak a szemem sarkából vetek rá egy olyan pillantást, mintha tényleg a versben említett dolgokat művelnénk hármasban (az én fejemben). Az ölem lángol, mint egy kiba*ott főnix, most új életre kapott.

Valt továbbra is, ott,  az előtte lévő székről, bírom. Aki rondán ír megszívja, meg csigák, kb annyira van képben a csaj, mint én. Tőle tuti nem kérek jegyzetet, viszont lehet elhívom valahová nosztalgiázni. Pl vihetne egy olyan bárba //bocsi, ha nem jött rá a kari, nekem úgy rémlik igen, de tényleg rég játszottunk már, nem frissek az emlékek// megnézném egymással őket, a smároló pasik se zavarnak annyira, hogy hányjak tőlük, a nők meg csak bevennének harmadiknak. A férfiaktól nem félek, bunyózni még mindig tudok, főleg, ha van nálam bot is. Ez a társaság jó, el kéne őket vinni bulizni. Ezen agyalok, nem az anyagon, merthogy Sebastiant nem hívnám. Zh???  Pff…
Szóval kanos vagyok és csak erre tudok gondolni, a franciák abszolúte nem kötnek le, mikor Val táskája kicsit a nyakunkba borul. Mármint a benne lévő dolgok. Nah anyám, máris kezembe kapok egy tampont. E z a merevedésen nem segít, ha elképzelem hová való, ihhsteenem de jó lenne feldugni valamelyiknek. Elvileg undorító, ha vérzik, de miért ne lehetne úgy, ha nedves, meg vér, ugyan már, puhány, akit az elriaszt. Végighúzom az ujjam a tampon mentén, micsoda réteg!
- Hogyne Val! Segítek!
Máris a pad alatt vagyok, addig sem kell a francia tanár vigyorgó pofáját bámulnom, a dudorodó nadrágom talán nem annyira feltűnő, a felsőm ráhúzom, az ölem úgyis tele lesz tamponnal. Megragadok annyi cuccot a földről amennyit csak tudok, Hello Kitty, zsepi és Elee… Mintha mentené a tamponokat, pont előlem. Valahogy egyszerre hajolunk, vagy nem is tudom, de ott köt ki, ahol nem kéne, vagy mégis, egy másik szituációban. Nem is tudom erre mit kellene nyögnöm, csak kiesik néhány tampon a kezemből.
- Ahh…
S bizony a felállás lelohadási fázisát is késlelteti a dolog. Kissé zavartan átadom a összegyűjtött tamponokat Eleenek, aztán rájövök a lábam nem csak a farkam miatt lenne necces felkeveredni a székre, bár a láb dolgot még meg tudnám oldani. Várok egy kicsit… Addig legalább mindenki válaszol Sebastian kérdéseire, mert nekem semmi értelmes nem jut az eszembe. Darius olyan válaszokat ad, hogy agyam eldobom, százalékokat sorol? Én meg azt sem tudom milyen órán vagyok… Tanár folyton kioktat… mi a f* lehet nehéz egy szituációs gyakorlatban? Ott a testbeszéd, gesztusok, még ha egy-két szót is tudok csak, Halenek el tudnám mondani a lényeget, amit Elee már megértett. Najó, anyámat  gondolatban már nagyon sokszor nagyon csúnya helyekre küldtem ezért az óráért, szinte biztos vagyok benne, hogy miatta bukni fogom ezt a tárgyat. Nyelvvizsga… elsős vagyok a nyelvvizsga fényévekre van tőlem, ráérek aggódni, jobban leköt mi lesz a farkammal, mikor lohassza le valami.

Igyekszem a tanárra koncentrálni, mert ő csak motiválhat ehhez és igen! A gonosz vigyora javít a helyzeten. Nem viszonozom. Az én gonosz vigyoromért fegyelmit kapnék, ha nem kirúgást. Biccentek, persze f*fej, igazad van, mondjad csak... Miből veszem, hogy a franciák nem okosak? Ez sem érti az elvont, avagy képzeletes beszédet, csak a példa kedvéért mondtam, nem vagyok olyan ostoba, hogy sitmagtizálnék egy egész nemzetet, legalábbis a buta jelzővel nem úgy, hogy tudom van Sorbonne. De ahogy így mosolyogva kérdezi, szívesen válaszolnám, hogy belőle indultam ki. Hála hatodik érzékemnek nem nyögök ki ilyesmit (nem is francia, de nem foglalkozom Sebastian vezetéknevével annyira, hogy ez azonnal leessen) mert a modora, meg benyalós stílusa teljesen azt idézi számomra, bezony, ez egész nap csigát zabál.
- Fikció volt tanár úr.
Remélem nem nekem kell elmagyaráznom mi az.  Biccentek, hogy értem a többit, francia vagy haver, úgyhogy pidesztára emeled őket, világos.  Persze, blala, mondja, mondja, mondja,  jegyzeteket fogok kérni valakiktől. Nem üzletembernek készülök, hanem fotósnak, szóval engem nem fog meg a dolog, nem is érint, olyan választ úgysem tudnék összehozni, mint Darius, mégis mondok valamit, csak úgy, miért ne alapon, legalább lesz mibe belekötnie a nők bálványának. Bár nem tudom mitől ekkora puncifaló…
- Vannak az extrovertált szószólók, akik elnyomják az introvertáltakat Amerikában. Persze ha egy ideális fikciót teszünk fel, akkor Amerikában is megbeszéljük a dolgokat. Érvelünk, vitázunk és legtöbbször kompromisszumos megoldás születik, vagyis figyelembe vesszük mások döntéseit is! A franciák a tanár úr magyarázatában kicsit másmilyenek, mint amilyennek képzeltem, ha Darius igazat szól, márpedig okos gyereknek tűnik, miért ne szólna, elég férfiközpontúak és a nőket elcsábítani való husinak veszik, biztos egyfajta rejtett fölény van a viselkedésükben.
Lehet nem jó, biztos megint ki lesz javítva, de szarom le, ha Hale visszatipeg.
- Jól vagy?
Kérdem tamponnal a kezemben. Persze csak úgy a mi hármasunkon belül és azt nem is veszem észre rögtön, hogy tamponnal a kezemben gesztikulálok.

_________________
Reeven
Vissza az elejére Go down
Hale Salisbury
avatarFilmművészet
Életkor : 23
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 358

TémanyitásTárgy: Re: Francia módi ~ NYITOTT JÁTÉK   Hétf. Márc. 23 2015, 15:04

Hát én már full kezdek lemaradni, mert úgy viszketek, mint, aki hat napja nem fürdött, vagy több. Mondjuk csak sejtem, hogy az ilyen lehet, még soha nem kellett ennyit kibírnom. Éljen, hogy mindig is burzsuj voltam, vagy sznob család sarja, vagy csak.. hagyjuk is. Meghintázok újra a széken, legszívesebben pasi mód oda kapnék és helyre ráznám… a problémám.
Sebi szavai, a fejecske, meg a csücsül, az annyira cuki, hogy belehalok. Ah, miket súghat szex közben? Kisbogárkám, csillagom, édibédi, cuncimókus, ciluka, most megcsocsálgatom a nyakad? Meg kell kérdeznem Eleet, mert azt már tudom, hogy a pasi elég jó. És tádám, témánál vagyunk a hiányomat meg le kell dolgoznom Nick-kel vagy nem tudom, lehet elég lesz ha nem viszket a … üm. A gondolatokkal sikerül eljutnom valami másik világba, mert mire észbe kapok, már erősen vigyorogva pislogok Sebi felé.
- Azt mondod, keményen fogsz…. osztályozni? – vágom, hogy nem erről van szó, de direkt hagyok egy kis gondolkodási időt neki, hogy értse a kétértelműséget, közben a szintén ficergő Reev felé pislogok, lehet ugyanabban a bajban van, mint én? Köhöm. Segíthetnénk egymáson. Nick meg agyoncsapja, őt persze.
- Már bocsi, de szerintem nem lehet ezt így kisajátítani, hogy minden francia művelt, jó azt sem, hogy nem az, de ne már. Nekik is kell, hogy legyenek gyenge pontjaik. Olyan üzletemberek, akik nem az eszük miatt azok akik, hanem mondjuk örökölték a céget, vagy milliónyi példa van. Szerintem minden embernek van nyitja. – akkor sem hagyhatom ki, ha éppen viszketegségben szenvedek. Mert Sebi lehet, hogy francia alappal rendelkezik és valljuk be jól is áll neki, de ne istenítsük a népet, mert menten lesírom a sminkem.
Elee meg Reevvel levelezget. Hát zseniális. Azonnal kíváncsi leszek, próbálok a válla felett átpillantani, hogy miről is van szó.
- Valljuk be Sebi, hogy minden pasinak van gyenge pontja, ha nőről van szó, és ez általánosan igaz, és akkor hagyjuk a nemi megkívánásokat, mert igaz oda-vissza. De ha egy pasinak azt adod, amit szeretne, akkor könnyebben áll kötélnek, még ha közben a haszonról is van szó. Hiszen mindegy, hogy érsz el az út végére, ha győzöl és az erkölcsi normáidba beleér. – most mit mondjak? Egy maffiózó család sarja vagyok. Én azt tudom, hogy érd el, amit akarsz és vesd be mindened, amit csak lehet, most nem konkrétan arra gondolok, hogy legyél prosti egy jó üzletért, de egy flört, egy hazug játék, az simán belefér nekem legalábbis, vagy lehet már nem…. A gyűrűmre pillantok és grr. Nick meg minden percben tud hiányozni, elmehet a francba.
Az már csak hab a tortán, hogy a lány mögülünk elénk dobálja élete darabkáit, mert éppen pattanok felfelé, most volt elég. Valaki mentsen meg, nekem meg kell válnom a bugyimtól, MOST!
Kisietek és körbe kémlelek a folyosón, hogy ki van kint, mivel senki, gyorsan lehúzom a bugyimat és a tenyerembe zárom. Most lesz vicces, mert nagyon miniben vagyok. Grrr. Nagyon mosolyogva tipegek vissza szinte azonnal.
Darius szavain felnyikkanok.
- Mi? – súgom vissza, mint aki nem érti, de nem vagyok rest szemrevételezni a lányt, nem mondom, hogy nem tetszik, azt sem, hogy … na neeem, nem agyalunk ilyeneken. Mielőtt leülök Revvre pillantok és automatice kiveszem a kezéből a tampont, noha tuti nem nekem szánta, de azt már meg sem kérdezem, hogy miért van nála. Majd zuhan, hogy tuti a lányé, akinek a táskája alánk borult és felé is nyújtom, majd mégsem adom oda, mert kezdek túlzásba esni. Reev kérdése is eljut hozzám. Igyekszem nem feltartani az órát, de valljuk, be tesszük mind.
- Öm, kezdek jól lenni. – a viszketés éppen hogy csillapszik, múlni nem teszi, nem teljesen, de már nem érzek késztetést, hogy odakapjak és 10 körömmel tépjem le a bőröm. Megcsillantok a srácra egy sokwattos mosolyt, ha már lenyúltam a tamponját.
Val még javában pakolászik, de ebben most nem segíthetek, nem nagyon kéne semerre sem hajlonganom, Murphy gonosz, feljebb csúszna a minim, mint bármikor.
Szusszanva ülök vissza a helyemre és alig zavar, hogy a bugyim a markomban figyel, amit igyekszem a mappámba csúsztatni, a másik kezemben tampon. Jó lesz ez, azt is elpakolom, hogy legalább látszatra legyek normális.
- Igaza van a srácnak. – a nevét sajna nem jegyeztem meg. – A hierarchia mindig nagyon fontos. lehet ötletelni, de a legfőbb döntéseket mindig a fejesek hozzák, legfeljebb arra terelgetnek, amerre szeretnének,hogy elhiggyük volt közünk a döntéshez. –az erőseb kutya…, ezt mindenki jól tudja nem rejtély.
- Tényleg? 39 százalék? Az nem sok. De amúgy abban van valami, hogy a férfiak erősebb cápák, nagyobb a tekintélyük, de a nők meg sokkal fortélyosabbak. Szerintem a kettőt ötvözni kéne. – noha nagyon nem ez volt a kérdés és persze meg sem bírom állni, hogy ne pislogjak a csaj felé, aki szerint jó a hátsóm, még ha lehet nem is igaz. Istenem még, sosem voltam bugyi mentes, vagyis nem így. Remélem Sebi szemből nem lát prímán alám.

_________________
"Oly kevés lehetőség adódik a szabadságra.
Az egyik: a képzelet. De erről az utazásról gyakorta vissza kell szakadni a világba,
s ez olyan, mintha időről időre láncra vernék az embert."


Fabyen
Vissza az elejére Go down
Valerie Hunt
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 24
Hozzászólások száma : 98

TémanyitásTárgy: Re: Francia módi ~ NYITOTT JÁTÉK   Hétf. Márc. 23 2015, 20:12

Hát nem tudhatok mindent. Na jó, igazából semmit, ami az üzletről szól, de én fotózni tanulok nem igazán hiszem, hogy lesz lehetőségem tárgyalni, és nem is vágyom rá. Mindenesetre megnyugtat - egy kicsit -, hogy nem kell csigát ennem majd velük, mert valahogy az olyan elképzelhetetlen nekem.
Igyekszem amúgy figyelni, de tényleg, viszont leköti a figyelmem a szöszi mocorgása, és persze, hogy megnézem jobban, amikor végre lehetőségem nyílik rá. Azt mondjuk nem számoltam bele, hogy a táskám így megadja magát, de végül is semmi gázos nincs benne. Ja, az a fotó... Upsz.
Még jó, Seb összeszedi nekem, a dezodorommal együtt.
- Minek? Akkor te nem láthattad volna! - kacsintok rá, miközben elteszem a képet valami biztos helyre: a táskám még jó, cipzáros részébe. A tamponjaim egy részét is visszakapom Eleetől neki megköszönöm Reeven meg röhögök, ahogy tamponnal kezd magyarázni. Aztán az időközben visszatért szöszimhez kerül, de közben Darius lábát is jól megtaposom - kellett neki pofázni, a magassarkú tud fájni, de megérdemli.
- Ne foglalkozz vele, agyára ment a francia - súgom Halenek elvégre nem vagyok hülye, tudom kicsoda, és azt is tudom, hogy el van jegyezve. De attól még nézegethetem. Darius meg... - tanár - mondom miközben a "kedvenc" pasim füléhez hajolok, hogy mások ne hallják. Bár szerintem Dariusnak abszolút nem az ilyen pasik jönnek be, de ez mellékes most. Aztán ha mindent tisztáztam, mindenkivel - egy tamponnal kevesebbel -, ismét teljes táska tartalommal visszafordítom a figyelmem az anyaghoz. Már amennyire lehetséges.
- Egyetértek! Ötvözzük! - és mit kapunk? Egy leszbit, vagy egy meleg srácot. Rávigyorgok Dariusra, miközben a szemöldököm huzogatom, vajon ő is eljut erre az őrült gondolatra, mint én?

//na, tőlem ennyire futja, bocsi mindenitől, ha valamit kihagytam sikítsatok ^^"//
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Francia módi ~ NYITOTT JÁTÉK   Hétf. Márc. 23 2015, 23:12

Na igen, Eleevel nehezen nyomjuk el, hogy ismerjük már egymást, ez van. Az Édesre is csak széles vigyort kap, érzem én hogy mikor megakad már visszaszívná, de én direkt nem zavartatom magam, hogy ne legyen olyan kínos neki, hogy úgy szólít meg ahogy szokott.
-Ne becsüld le a tudásod. Valamint azért is vagyok itt, hogy okítsalak, meg mindenki mást is, szóval ha úgy érzed még kevés a tudás, a félév végére reméljük elmúlik. - Mosolygok szélesen, legyintő hangsúllyal, hogy tudom én hogy nem buta, szóval mondhatja.
Vigyorogva csóválom a fejem Halenek, témánál vagyunk.
-Jah, szigor van, tudd mire vállalkozol. - Vigyorgok tovább, bizonyára meglepnél ha egy valag beadandót suvasztanék a nyakába, hogy hétfőre kérem... nem, ennyire szemét én sem vagyok, ez a szerencsére, nem élem ki gyerekkori megaláztatottságaim a drága diákokon.

Örülök hogy nem hallom Elee gondolatait a kínzásomról, lehet meglepődnék mit meg nem tenne egy ötösért. Főleg ilyen gonosz mód!

-Rögtön gondoltam, alá szolgád, adom a szádba a szavakat... - Vigyorgok Eleere, elvégre ő is nagyon vigyorog. Mondjuk mást is adnék a szép szájába, de a pajzán élt elnyomom, ő úgy is tudja hogy ott van, ha utalok rá ha nem.
-Értem, amúgy csak Sebastian, ne hivataloskodjunk, hosszútávon úgy se menne szerintem. - Mondom Reevenek, mert felőlem beszélhet fikciókról de ha sarkít is gondolja végig. Én csak arra tudok reagálni amit mond, arra nem amit gondolatban még hozzátesz, ez evidens, szóval felőlem fecseghetne is. Na de sebaj, ahogy elnézem az első sor hármasa eléggé be van zsongva, alig figyelnek, bár próbálkoznak, nem vitás.
-Persze. Általánosságról beszéltem és az üzletemberekről főleg. Akkor úgy fogalmazok, inkább műveltek mint sem, de kivétel mindig és mindenhol van. Lehet pont valami sötét gyökeret fogtok ki, aki azt sem tudja ki volt Dumas... - Vonok vállat. - Amúgy a fő gyenge pont náluk a származás, jól gondolod hogy sokan öröklés útján jutnak presztízshez. De ők sokszor tanulnak is mellé, mert elvárt. Sznobok a legtöbben, nincs mese. - Bólogatok, mert igaza van Halenek is természetesen, bár én Reevent sem kioktatni akartam, csak érveltem neki. Na ezért nehéz francia habitussal amerikaikkal "vitázni", néha megértem a francia "honfitársakat".

-Ez a nőkre is igaz Hale. Ha megfelelően bókolsz, udvarolsz, sokkal motiváltabb lesz, könnyebben hajlik az akaratod szerint. Ez nem nem függő szerintem, bár befolyásolja milyen eszközhöz érdemes nyúlni, tény.

-Jah, a korábbi időpont sem rossz, vagy sokszor nyomatékosan közölni velük, hogy az egy fix, túlléphetetlen időpont. De nem sértődnek meg amúgy, csak... nem fogják érteni. Más a habitusuk. - Magyarázom Eleenek a rugalmatlanság kérdésre válaszolva.

Valerie kis akciója miatt van némi szünet, mindenki szedelőzködik, már Val cuccait, ahogy én is, szerencsére emiatt lemaradok az erőteljes flörtről nem messze tőlem.
-Ohm, ez esetben kössz! - Vigyorgok Valeriere a kép kapcsán, lökött csaj, de ezért is imádom.

Az új kérdésemre is jönnek válaszok, előbb Eleenek felelek.
-Hmm valóban. Ez inkább a tárgyalótermekben zajlik és a lazasága nem a sörben és pizzában rejlik. - Bólintok, hogy amúgy jól látja teljesen.
-Olyasmi. A ridegség abból jön, hogy mindenben egyedül döntenek, a beosztottak és idegenek véleménye nem mérvadó. Óvatosak és távolságtartóak az üzleti életben, jól látod. A nőket pedig nézni szeretik, nem munkában együtt lenni velük, ami azt illeti, ezt is jól látod. Az egyenjogúság még mindig egy törekvés. - Bólogatok, hogy így van.
-Teljesen jól mondod Darius. További adat, bár az enyém se friss, hogy habár egyenjogúság van, a nők a férfiakhoz mérten csak a 75%-át kapják a kollégák fizetéseinek, noha törvény írja elő már több évtizede hogy nem szabadna kivételnek lennie. Valamint azt tudtátok, hogy 1965-öt megelőzően kellett a férj írásos hozzájárulása, hogy számlát nyithassanak? Na meg csak 1923 óta van joguk a saját leveleiket felnyitni... durva dolgok ezek, a feminizmus elég tétova dolog náluk, meg kell hagyni.
Reeven válasza is érdekes, bólogatok.
-Igen, így van. Abból ered, hogy sokkal tovább élt a női szerep abban a státuszban, hogy otthonra való a gyerek mellé, már elnézést. A francia állam inkább azt támogatja, hogy neveljék a gyerekeket, erre sok pótlék és hasonló támogatás van, valamint a részmunka idős állások is nőbarátok hogy úgy mondjam. Aki karriert akar, nőként, arra nagy nyomás nehezedik, már ha vállal gyermeket.
-Igen, kiegyensúlyozottabb lenne szerintem is mindenfajta vezetés, ahogy mondod Hale és Valerie, de ez sokszor nem ilyen egyértelmű vagy egyszerű, ahogy a mellékelt ábra mutatja. De tény, a vezetők nem adnak a beosztottak véleményére, még annyira sem ahogy te felveted. A vezetők egymás között leginkább arról diskurálnak egy egy ötlet és döntés mennyire racionális, szeretik objektívan szemlélni a dolgokat. Ezek logikátlannak tűnnek, ahogy esik úgy puffan alapúnak, mert nincsenek pontokba szedve a megbeszélések, miről is kéne beszélni, nincs fontossági sorrend. Aki nincs benne szerintem nem is érti, ami nem túl szervezett.

Halenek amúgy szerencséje van, takar a pad, szóval nem látok semmit, fel sem tűnik hogy hiányosan lenne öltözve, csupán annyi hogy feszeng, valami van vele, a többiek is faggatják. Én nem merem, akkor mindenki észrevenné, max óra után megkérdezem jól van-e.

-Nah megint kicsit más, általánosan a franciákról. Ki mit tud a társadalmi életről náluk? Film, zene, sport, miegyéb? Ki mit tud és ki mit néz ki belőlük? Már a nagy általánosságról kérdezek, az egyéni ízlés náluk is roppant eltérő. - Mosolygok, nézek körbe, a főbb köröket lefutottuk, pár könnyebb téma is jöhet úgy gondolom.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Francia módi ~ NYITOTT JÁTÉK   Vas. Márc. 29 2015, 00:30

Simán leédesezem, ami nem annyira előnyös, ellenben menjen a fenébe, mert teljesen egyértelmű, hogy nem tudom átverni. Remélem, a többieket azért igen… A mosolyra csak egy szemforgatós sóhajjal tudok reagálni, nincs mit ragozni rajta, ellenben az okítás… Felszisszenek a szóra és magam elé morgom: arra az okításra lennének ötleteim.

Hogy a számba adná a szavakat? Felszalad a szemöldököm. Ha arra gondol, amire én – mert én nem szavakra gondolok első sorban – akkor akár le is léphetnénk.
Hogy eltereljem a gondolataimat, vagy inkább más irányába fordítsam őket, Reeven lapjára firkálok – khm, alkotok. Alig erotikusan duzzadt ajkakat kap, és miután díjazza a segítséget, kedvem támad valami komplexebb ábrával is kifejezni a gondolataimat. Ha engedi, magam elé húzom a lapot.
- Tőlem arról írsz, amiről csak akarsz, bármit szívesen illusztrálok. – rákacsintok, és ha átengedte a lapot, alkotok neki egy gyönyörtől eltorzult arcú lányt, aki ujjait egy széles hátba mélyeszti. Finoman megbököm Halet, hogy ha végzett Seby cincálásával, akkor pillantson ide, mert ezt neki is olvasnia kell!

Határidők, mindig azok a fránya határidők, amik engem is annyira tudnak motiválni, mint egy pisztolycső hűvöse a halántékom vékony bőrén.
- Na, de akkor hiába nyomatékosítom, elvégre akkor is csúszni fognak, mert nem értik, hogy ez tényleg fontos… Viszont akkor feleslegesen fecsérelném az időmet a hisztire is, ha nem értik. – megvonom a vállam, mosolygok, illedelmesen, ahogy kell.
Tök kiakadok a főnökségen is. Hogy lehetnek ennyire álszentek? Nem mintha itthon olyan marha demokratikus lenne egy cég vezetése, de szerintem itt nem is állítja senki, hogy így lenne…
- De akkor minek kérdezik meg? Ha úgy is tudják, hogy az lesz, amit ők akarnak, akkor minek energiát feccölni abba, hogy a kisembert is meghallgassák? Akkor vállalják be, hogy leszarnak mindenkit és diktatúra van. Pont. Sokkal tisztább helyzet lenn… - azt hiszem kicsit kifakadtam, na de nem baj, majd legfeljebb megint a számba ad valami… Megfelelőbb szót.
Darius jön az adataival. Honnan szedte, de most komolyan? Annyira vagyok összeszedett, mint egy darabokra cincált tollpárna.
- Én is úgy értettem, hogy szeretik a nőket… Hmmm… Gerincre vágni. – én esküszöm, próbálok kulturáltan fogalmazni, de ilyen állapotban nem a legegyszerűbb – Csak dumálnak az egyenjogúságról, mert az jó marketing, de közben ugyanúgy „a nőknek a konyhában a helyük” dumát tolják a négy fal között. – elhúzom kicsit a számat, mert bár szerintem ez tök gáz, abszolút nem vagyok szélsőséges. De ha egy csaj karriert akar építeni, akkor miért nem hagyják? Attól még vannak olyan nők, akik inkább szülnek egy szakajtónyi gyereket, mint hogy elmenjenek nyolc órában dolgozni. Ez van, nem vagyunk egyformák.
Hale lelép, Valerie táskát borít, ha nem is bilit, én sikeresen Reeven ölébe hajolok, ami okoz némi zavart a rendszerben, de semmi vészes. Amikor kedvenc szöszkém visszatér, mintha látnék megvillanni valamit a kezében, de túl gyors, viszont a fantáziám meg élénk, és azonnal összerakom a képet. Legalábbis úgy érzem, hogy összerakom. Beugrik a jelenet a Csúf igazságból, amikor a pasi vibrátoros bugyit ad a csajnak, és kedvem támadna megkérdezni, hogy Nick vicceskedett-e. De nem teszem, Reeven kérdezgeti helyettem, én meg majd óra után nekiesek, hogy ez mi volt.

A francia társadalmi élet… Hát, ez kábé olyan távol áll tőlem, hogy el sem tudnám mondani, mármint fogalmam sincs a témáról. Hogy egyszer elmentem Párizsban bulizni, nem okosított ki különösebben, de ha megerőltetem magam, sem jut eszembe túl sok használható tény.
- A francia filmekben nem annyira vagyok otthon, de úgy rémlik van önkritikájuk. Vagy csak csupa ilyet láttam. Zenében… Edit Piaf, és így ennyi. – megvonom a vállam. Sport? Most jöjjek Kevin Staut eredményeivel? Elég eredményes mostanában, meg még annyit tudnék kinyögni, hogy Zidane, de ezt mondja inkább valaki más, már így is kicsit kiléptem a kereteim közül azzal, hogy mindenre nagy lelkesen mondok valamit. Általában a csendesen bólogatós, rajzolgatós típus vagyok az ilyen órákon.
Vissza az elejére Go down
Reeven Callagher
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 24
Foglalkozás : rock sztár
Hozzászólások száma : 1383

TémanyitásTárgy: Re: Francia módi ~ NYITOTT JÁTÉK   Vas. Márc. 29 2015, 13:31

+18, de lehet, hogy csak 16 nemtom XD


Az óra fonalát én már rég elvesztettem, a franciák szánnivaló barmok...Hale izgazóan mozgolódik, Elle úgy szexi, ahogy van, én kangörcsöt kapok. Ha már vágyaim egyik tárgya beszél, figyelek, bólogatok és kijelentem
- Egyetértek Halevel.
Különben tényleg nem mond hülyeséget, jobban megfogalmazza, mint én, minden ember lehet hülye, meg nem hülye is, függetlenül attól, hogy francia.
A férfi-női érvelésére is próbálok figyelni, azta, tényleg ért hozzá, pont olyan nőnek tűnik, aki ha akar valamit, eléri. Klasszikus példája annak, akinek mindene megvan. Én is jó alappal indultam, ismerős amit mond, csak sokszor már nem akarok mindent minden áron elérni, most is csak annyi a vágyam, hogy oldjam a feszkót odalenn. A rajz is elég lenne, meg négy mosdófal, de ha én állok fel, abból röhögés lesz.
Sebastian azt mondja ne hivataloskodjunk, jó, akkor mostantól elkezdem francia kandúrnak becézni. Nem, mert ettől jobb, megalázóbb kell, ami most nem menne anélkül, hogy a szexuális identitását vonnám kétségbe, pedig nőkkel dolgozik, az látszik a nőkön.
- Jól van, majd szólj, ha becézni is kell.
Nézek rá kicsit szemtelenebbül, bár az meg jó pont, hogy elmagyarázza mennyire sznobok, kiművelik a pofájukat, hogy még feljebb tudják tolni az orruk.
- Ahá, így már minden világos, köszönöm.
Mondom normális hangszínnel, ha leírt, már úgyis mindegy.
A verset megmutatom a lányoknak, az agyamba ugye most kevés a vér és éljünk egyszer filozófiával valahogy jobban illik hozzám a nyíltság, minthogy szégyenlősködjem. Jó csajok, a dákóm másfél évig nem használtam és pont ezen az órán, ennél a tanárnál bukott ki. Valahol, nagyon mélyen szánom is érte. Elle nem lecsap, hanem adja alám a lovat, de még mekkora musztángot b+. A pad alatt a pólóm leszorítom, öklömmel próbálom préseléssel enyhíteni az elviselhetetlenent. Nem megy…
- Kicsinálsz
Súgom neki, amint magamévá teszem a rajzot, főleg, hogy agyban társítom az arcot övével. Bármit illusztrál, amit leírok?
Feneked Elee
Mondd mennyire kerek?
Érintése hideg, puha?
Lágyan ring, ha rázod?
Kínozz, te álnok!
Nem jut eszembe jobb rím a végére, csak az ígéret, hogy kapok róla rajzot, igaz „kínjaim” nem tudom meddig fokozódhatnak még. Megmutatja Halenek, érzem, hogy elönti arcom a forró pír, mintha kemencébe dugtak volna. Így lesz a fél csoport számára teljesen egyértelmű, mennyire felizgatott puszta létezésük. Nade ők nem tudják, hogy ez azért van, mert a dolog lenn most tért csak magához , túl sokáig aludt…
Ráadásul az is baromi szexi, ahogy Elee előadja a vad érvelését, irtó jó lehet az ágyban, máson sem jár az agyam.
Gerincre vágni…
Az öles megmozdulás is igen inspirál és ha tudnám, hogy a visszatérő Halen nincs bugyi nem érném be falakkal és ez halálomig nem menne össze, az tuti.
Nekiadom a tampont, valahogy úgy, hogy ne tűnjön fel rögtön mit rejtegetek a lehúzott pólóm alatt, szerencsére nincs messze, nem kell nagyon-nagyon nyújtózni. Ez egy óra, iskolában vagyunk – baszki gimiben is mindig lógtam... Nagy levegő, Hale elveszi, olyat mond, hogy megremeg belé mindkét lábam, pedig esküszöm a menstruáció sosem tartozott a fétiseim közé.
- Ahm, én is
Nyögöm, egyre jobban, csak azt nem tudom hogy fogom tudni ezt kibírni, hozzá kell érnem a farkamhoz!  Én azt se tudom milyen sárcról beszél, ahhoz tesz-e hozzá, amit én mondtam, vagy mit mondtam az előbb. Hol vagyok, ki vagyok, mi van? A kérdés eljut, bár kicsit remegek, csak a versek járnak a fejemben, se zene, se film nem jut az eszembe.
- A legnagyobb...írók...franciák. Verne,  Stendhal, Russoe...Proust
Ejtem ki lassan őket, el-elfúló hangon, mély tónussal, sóhajba fúlva.
- Victor Hugo, Flaubert és akkor még a költők...
Az ő meleg nevüket nem fogom kinyögni, félreérthető lenne egy ahh Verlaine, elég, hogy leírtam baszki és most olvassák a művem. Kicsit úgy tűnik, mintha rosszul lennék, rekedt a hangom, lángol a fejem, kacérkodom a mosdó gondolatával, bármivel, ami megszünteti ezt, de olyan egyértelműen állok, hogy az átviláglik, mindenen, ha megmozdulok. Kicsit súrolom a dolgot a pad alatt, mint egy beteg mazochista, de egyszerűen nem bírom ki, hogy ne érintsem valamilyen formában. Ez szerintem nem tűnik fel, hacsak Sebastian le nem guggol, de akkor is csak annyit látna, hogy  pad alatt gyűrögetek valamit. Najó, akkor ez talán egyértelmű lenne. Kicsit elfekszem a padon, beleharapok alsó ajkamba, ha Sebnek feltűnne, azt hinné haldoklom, ami könnyen lehet, elengedem és a hajamba túrok bele, ami hosszú elöl.

_________________
Reeven
Vissza az elejére Go down
Hale Salisbury
avatarFilmművészet
Életkor : 23
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 358

TémanyitásTárgy: Re: Francia módi ~ NYITOTT JÁTÉK   Kedd Ápr. 14 2015, 09:55

- Ajjaj, kezdek félni. Protekciót lehet szerezni? – Ha már Sebi ijesztget, akkor lehet én meg bepróbálok egy kis előnyhöz jutással.
- Pontosan, de a férfiak sokkal szexistábbak, ezzel nem lehet vitatkozni sem. Míg őket felpörgeti két mell látványa, addig nekünk nőknek a lelki balzsamra van igényünk. Szóval igaz, hogy mindenki befolyásolható, de nem mindegy hogyan. - szerintem meg tiszta sor, hogy a pasik ilyen téren sokkal sekélyesebbek, főleg bizonyos korosztály, mondjuk Sebié pont az és már bőven Reev is. A pasik máshogy vannak összerakva, más a habitusuk, ez van.
Elee könyöke felhívja a figyelmem arra, hogy pillantsak Reev papírja felé és látványosan áthajolva olvasni kezdem, szélesen mosolyt villantok a srácra. Ajh, elég jó pasi, de nekem Nickre kell koncentrálni. Sajnos az Ő gondolata tehet róla, hogy azonnal át melegszik a tekintetem és elfog a vágy, hogy lelépjek az óráról, meg sem álljak a szerkesztőségig és… grrr. Bugyuta tavasz, teljesen kicsinál. Mindent sikeresen kivetítem Reevre, valószínű neki annyi esik, hogy sorai izgatóan hatnak a lelki.. köhöm világomra.
Kénytelen vagyok visszacsatolni az órába és ehhez méltón egy lejárt témát dobok fel, de nem tehetek róla nekem kínzó vágyaim vannak, megszabadulni a bugyimtól pl.
- Mellé szerintem az igazán kemény üzletasszonyok... nem tudom.. Nem mert a nők különlegesek, hanem mert nem úgy igénylik a szexet, mint a pasik. Megnézném azt a férfit, aki mondjuk egy Olívia McKayt leszexelne a lábáról. – lehet én vagyok hülye, de nekünk nőknek a szex nem olyan, mint a pasiknak, bár, amióta … és köszönjük Nick, hogy nem húzol a fejemből fél percre sem.
Hallgatom Sebi szavait és sajnálattal ciccegek, de tiszta mázlim van, hogy nagyjából múlik a vakarékozhatnékom.
- Ám mondasz, amit akarsz, szerintem az elnyomó társadalmak az életképesek. Pár éve azt mondtam, volna, hogy halálra vannak ítélve, de manapság…. – fájón sóhajtok. Nem csak a franciákra jellemző, hogy nincs egyenjogúság, de valahogy nem is tartanak ott, mint Kína. Mit ne mondjak nem kívántam meg az életstílusukat.
Közben annyi benyomás ér, hogy kissé lemaradok magam mögött. Vall felé pislantva csak elvigyorodom.
- Akkor mégsem jó a hátsóm? – fogom én a lényeget, nanáhogy. Játékosan lebiggyesztem az ajkam, mint, akinek ez nagyon fáj.
- Reev szerinted sem? – súgom oda, hogy Sebi ne érezze azt, zavarjuk az óráját, pedig tesszük, noha nem is szándékosan. Ám a srác is erősen ficereg, jóóó lesz ez. Lehet ki kéne mennünk, beszélgetni, kinek mi a kínja. Nagyon szenved és most kicsit bánom, hogy nem mellette ülök, mert imádom, amikor a pasik szenvednek, tudnék neki segíteni.
- Minden oké? – súgom felé, egy tovább heccelő ajakharapdálás következtében, ha már szenved, legyen a kép teljes. Gonosz vagyok, ez van.
- Luc Besson, Louis Garrel, Pierre Rchirad, elég híres francia rendezők, de most láttam egy valameddig francia horrort is Az árvát elég para volt, de szerintem neki nagyon sok elvont filmük van, én mondjuk kifejezetten szeretem a művész filmeket. – úgy csöppenek vissza az órába, mint aki azt sem tudja, hol jár fene nagy mindre nem figyelésében.

_________________
"Oly kevés lehetőség adódik a szabadságra.
Az egyik: a képzelet. De erről az utazásról gyakorta vissza kell szakadni a világba,
s ez olyan, mintha időről időre láncra vernék az embert."


Fabyen
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Francia módi ~ NYITOTT JÁTÉK   Csüt. Ápr. 16 2015, 22:46

-A szorgalom gyümölcsöző dolog! - Vigyorgok Halere, érzi ahogy szeretné, bár ha tanul rendesen úgy is jó jegyet kap, értékelni fogom. Ha mással próbálkozik... nos... az más kérdés.
-Ez tény. De aki kicsit is odafigyel a nőkre tudja mit mondjon. - Legalábbis jó esetben, nekem nem szokott gondom lenni az ellenkező nemmel, de úgy sem Hale sem küszködős típus.
-Nem, ha nagyon nyomatékos vagy felfogják azért, nyugi. - Mosolygok Eleere, nem kőagyúak, csak könnyen elsiklanak ilyen dolgok felett, ha nincs rájuk szólva.
-Nem igen kérdezik meg amúgy, pont ezért. De az alkalmazottak sem teszik oda maguk. Ha mégis da kell akkor viszont európai mértékkel is messze nagyon jók! Csak hát elég ritka, nem sikerorientáltak, mint az amerikaiak. - Mosolygok Elee kifakadásán, bírom hogy ennyire komolyan veszi a dolgot.
-Nem a franciák az egyetlenek, ezt be kell látnod. De a nők javának ez az állapot jó így, kevés a valós feminista. - Mondom még Eleenek. Nem sokat tesznek a nők a dolog ellen, ez is az igazság része, noha szerintem sok dologban jobb egy női szemlélet is. Na meg kellemesebb női kollégákkal együtt dolgozni ohoho.
-Öhm, nem ismerem a hölgyet, de tény, a férfiaknak nehezebb szexel sikert elérni. Mármint üzleti életben, női vezetőknél. A nőkben az a jó, hogy átfogóan átgondolják a dolgokat és egy csinos vigyor nem téríti el őket, max kivételeznek kicsit. Mert hát az idősebb nőkre is lehet így hatni, ne tagadd Hale! Ott már én is öreg pasas lennék nekik, nem lennék elég zsenge falat! - Nevetek, ú, azért vannak durva sztorik... negyvenes nő, húszas pasi és persze nem a vagyon motiválja a csávót. Á nem. - Na de kicsit eltértünk, azt hiszem. - Teszem hozzá, mert nem ez a témánk, bár ha bele akarnak menni nem fogom leállítani őket, feltéve ha más is beszáll a diskurzusba.
-Nem feltétlen, Svájc és Kanada abszolút nem elnyomó, jól megvannak köszönik. - Hirtelen két példa. - De a franciák mondom, még istenesek, elvégre ha már ez a helyzet, sok juttatást adnak, mondhatni kárpótolnak. - Persze ez az én véleményem főleg, cáfolható.
-Ne félj, tudni fogod mikor legyél nyájas velem. - Gonoszabb mosolyt villantok Reeven felé ha már szívózik, ő kezdte.
-Kérdezz, azért vagyok. - Mondom komolyan aztán a srácnak, elvégre ez tény, ezért fizetnek, használja ki, úgy is válaszolok, nem tartom meg magamnak a dolgokat.
Persze nagyon viháncolnak itt elől, Hale tiszta kínban van, Reeven vöröslik mint egy túlérett paradicsom, mert Elee mutogat valami papírt Halenek... hm. Tiszta gimi hangulat, komolyan.
-Látom jó a téma... - Nézek a három jómadárra, jelezve látom amúgy, de engem különösebben nem zavar. Kérdezek is inkább tovább, kicsit mást, szórakozás témakörben.

-Ó, Edit Piaf, igen, igen, őt szeressük. Bár én arra gondoltam, általában mit csípnek a franciák. Bár nem árt ha tudtok egy-két nevet mondani, örülnek neki. A franciák amúgy csípik a jazz-t, szóval jó kis jazz-koncertek szoktak lenni. - Én magam nem vagyok oda érte, de hát ennyi angolság kell belém nem?
Hallgatom Reevent és... kiül az arcomra a meglepődés, na nem azért, mert egyetértünk, hanem hogy hogyan adja elő.
-Látom felizgat a dolog... - Vigyorodom el, olyan kielégült hangon magyarázza, mintha orgazmust okozna neki már csak a puszta gondolat is. - De jah, egyetértek veled, bár sokan az oroszokra esküsznek, én bírom a francia műveket. - Közben nézem szenved még kicsit, lehet Elee odanyúlt a pad alatt? Khm, tudom hogy kacér, de talán ennyire mégsem.
Hale térít vissza.
-Ühüm. A filművészetet nagyon támogatják. Ha jól tudom évi 250 francia film készül, ami elég sok, na jó persze nem egy Hollywood, de értitek. De igen inkább filozófikus műveik vannak, a hangulatra mennek, nem a fordulatos sztorira. Ha májusban mentek Franciahonba, akkor a cannes-i filmfesztivált érdemes megnézni.
-Van valami kérdésetek? Bizonyára akad, tegyétek fel.
- Buzdítom őket, hogy kicsit interaktívabb legyen az óra na meg az alvók ébredjenek, a túl aktívak meg csituljanak.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Elenore O'Hara
avatarVizuális kommunikáció
Életkor : 26
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 812

TémanyitásTárgy: Re: Francia módi ~ NYITOTT JÁTÉK   Kedd Ápr. 21 2015, 00:12

Amíg Hale és Seby évődnek, én inkább Reev lapját dekorálom. Nem tagadom, élvezettel teszem, mégiscsak ebben a szakmában tanulok, és elvileg a diplomám is azt fogja hirdetni, hogy értek hozzá. Sikere van az ajkaknak és a spontán szex jelenetnek is, és idejét érzem, hogy Hale-t is bevonjuk a buliba. Addig is, én kicsit eszmét cserélek Sebyvel a francicákról.
- Jó, azt mondjuk gondoltam, hogy nem teljesen retardáltak, de ezek szerint simán előfordulhat, hogy nem vesznek komolyan. – ez kérdés volt egyáltalán? Mindegy, igazából nem hiszem, hogy olyan baromi sokat fogok franciákkal tárgyalni, és ismerem a legjobbat, szóval akkor sem én fogom intézni a döcögős franciámmal. Mindenki jobban jár, ha nem könyvelnek el bunkó amerikainak az első tíz másodpercben.
- Már elnézést, biztos én vagyok a szőke… Bocs, Hale! – vigyorgok padszomszédomra – Szóval, ha nem sikerorientáltak, akkor mégis hogy akarnak bármit is elérni? Úgy értem, nem kell feltétlenül a végletekig hajszolni a profitot, esztelenül, de azért valamennyire kell keresni a lehetőségét, nem?
Nem egy elhanyagolható kérdés, simán lehet, hogy valójában pénzügyet kéne tanulnom, Apa dolgait idővel át kell majd vennem…
- Én mindent belátok, és semmi bajom a franciákkal, csak hát az az egyenjogúság hazája nem? Liberté, égalité, fraternité... Szóval oké, hogy kevés a valódi feminista, de talán nem is baj. Én speciel szeretem, ha a pasik tartják nekem az ajtót, még ha csak a hátsóm miatt teszik is. Nem vágyom a teljes egyenlőségre, mert nem szeretem cipelni a húsz kilós szatyromat hazafelé a bevásárlásból, ha rásózhatom a pasimra is. Bunkóság? Lehet. De ha én a karriert választom, akkor tartsák tiszteletben, és ne kelljen megvadult házisárkányt játszva remegő szégyenkupacokká aláznom a férfi kollégákat ahhoz, hogy elismerjen a főnökség, és ugyanazt a fizut kapjam, mint az állva pisilő alkalmazottak. Nem mellesleg így mindenki utálna, szóval tök jó lenne, ha csak szimplán ilyen téren nem lenne kivételezés. – nagyot sóhajtok, mert azt hiszem kicsit elragadtattam magam, talán vissza kéne vennem. Vissza kéne térni a rajzolgatáshoz, de furcsamód, leköt a Hale által feldobott téma, pedig máskor az ilyen politizálós tudományos kérdések maximum az üzleti találkozókon tudják fenntartani az érdeklődésemet. Lehet, ezt az órát is annak kéne felfognom, és akkor nem terelgetné a figyelmemet, hogy Reev papírját dekoráljam, pusztán csak a célból, hogy kicsit megkínozzam.
- Jó, és ott van például Norvégia. – közbeszúrok, mert ez szerintem ebben a témában fontos, ha meg mégsem, mert nem francia, akkor legalább ide illik – Ott nem feltétlenül a nőnek kell otthon maradnia a gyerekkel, hanem az dolgozik, aki többet keres. Ha adott esetben ez az anya, akkor apa marad otthon. Teszem hozzá, nem is túl rövid időre… - most hirtelen meg nem tudnám mondani, hogy pontosan meddig nem kell melózni, ha gyereket vállalsz, de azt tudom, hogy nagyon kedvezőek a feltételek. Nem mintha azt tervezném, hogy a sarkkör fölé szülök néhány porontyot, de ha már szélesítjük a látókört, ne hagyjunk ki semmit.
Visszatérek inkább a rajzoláshoz, főleg mivel Reev komolyan vette, hogy bármit illusztrálok. Elolvasom a hozzám írt költeményét, és azonnal be is ugrik egy kicsit mangás rajz. Magam elé húzom a lapot, és a tollammal vázlatos, szálkás vonalakkal elkezdek dolgozni. Az sem érdekel, ha Seby kiszúrja, mit művelek, azt hiszem mondtam már neki párszor, hogy ha nem csinálok valamit a kezeimmel, megkettyenek, és azt nem köszöni meg. Mint az előbbi monológom is példázza.
Reev nemes egyszerűséggel kiérdemelt egy félig mangás nagy seggű, kihívó pillantású csajt, hát meg is kapja, nem húzom sokáig. Elbabrálok a részletekkel, hogy kivillanjon a sortból a tanga, hogy a tincsei úgy folyjanak a lapon, mintha a szél fújná, ahogy hátranéz a válla fölött és a srác arcába tolja a popóját. Mutatóujj az ajkak között, ahogy a pinup lányok csinálják a régi plakátokon. Sok időt töltök a részletezéssel, mert ennek jónak kell lennie, és ennek köszönhetően összerezzenek kicsit, ahogy Seby ránk szól. Bah, legközelebb hátrébb ülök…

Jó, oké, mit szeretnek a franciák. De én nem tudom, mit szeretnek, a klub, ahova levitt, nem különbözött sokban az itthoniaktól, kábé ugyanazok a zenék mentek ott is, mint itt, kis eltérésekkel. Moziban nem voltunk, minek is mentünk volna, én meg annyira nem vagyok filmművészetes, persze bármit megnézek, mint azt nagyon jól tudja, de gőzöm sincs róla, hogy mitől tetszik az egyik, és mitől ugrok ki az erkélyen. De, tudom. Az Alkonyattól… Bár, most már egészen más emlékeket társítok majd hozzá…
Az ajkamat harapdálom, ahogy Reev küzd mellettem saját magával, és ahogy Seby gondosan rátapint a lényegre. Mit ne mondjak, remekül tudja csavarni a szavakat…
- Hát, mondjuk az Életrevalók szerintem eléggé komoly sztorival is rendelkezik, és én a Taxikat is bírom. Van benne önirónia elég rendesen. – megvonom a vállam, mert a lapot már visszatoltam a szomszédom elé, had tanulmányozza az apró részleteket. Ó, Cannes! Nekem mondjuk tökre más jut eszembe, nem feltétlenül a filmfesztivál, inkább egy jó kis verseny a kikötőben kialakított pályán, de ez már az én perverzióm. Kérdésem? Talán csak annyi, hogy akkor most tulajdonképpen miből is lesz a zh. Mert ha le kell írnom néhány francia filmet, ide nekem azt az ötöst! Na, persze simán lehet, hogy már el lett mondva konkrétan, de hát az agyam akár egy aranyhalé, meg különben is, kicsit el lett terelve a figyelmem erre-arra.
Vissza az elejére Go down
Reeven Callagher
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 24
Foglalkozás : rock sztár
Hozzászólások száma : 1383

TémanyitásTárgy: Re: Francia módi ~ NYITOTT JÁTÉK   Pént. Ápr. 24 2015, 18:11

A pasas minden második megnyilvánulása egy tenyérbemászó, hetyke kis „höhöhö-hahaha” Egyszer az egyik csajnak, máskor a másiknak trallalázik, bár fingom nincs miket emancipálnak össze. Nők, férfiak és ez az elcsépelt disney nevetés. Egy pozitívuma van Sebastiannak! Ebben a helyzetben f*lohasztó és az most jól jön.
Közben olvassák a versem, Halenek úgy fest tetszik. Ha őt nézném egész végig nem múlna a lüktetés, ami már fáj, elég kemény vagyok. Egy percig úgy is nézek rá, mint aki…máshová képzeli egy bizonyos izgatott testrészét, aztán vissza Sebastianra, úristen ez a név…
Szóval a tanár. Tudni fogom mikor legyek nyájas? Na ne már… Mindenféle perverz szituációk jutnak eszembe még vele kapcsolatban is!!!! Milyen mondat ez? Mikor lennék én nyájas hozzá? Kiakadok.
A zh lehetőség eszembe sem jut.
- Nem akarunk olyan helyzetet.
Nézek rá meggyőzően, fenyegetően, ne akarjon! Vagy mindenképp meg akarja magát veretni? S ezekben a helyzetekben tökéletesen megfeledkezem róla, hogy már nincs meg a régi rutinom, nem, az újjáéledt énem még egy franciatanár is péppé zúzná. Mi az, hogy vannak olyan helyzetek, ahol én nyájas lennék vele? A nyájasság csak neki megy. Ki a fene akar még többet megtudni erről a defektes népről? Bólintok, savanyú képpel. Még megjegyzése is van! Rondán nézek rá.
- Jobb mint egy megalomán, defektes nép kivesézése.
Bukik ki, kész eddig bírtam. A másik két emberke tök aktív, még én vagyok felháborodva, hogy mer ránk szólni. Nem a gimiben vagyunk, Egyetemen mindenki azt rajzol, amit akar! Elee vitája irtó szexis, ahogy a nőiségről dumál, hoznám én a szatyrát… Miközben rajzol, érvel, meggyőz, belesandítok a papírjába, beharapom alsó ajkam és csöndben, aktívan szenvedek. Próbálok úgy helyezkedni, hogy a szék csücske, vagy a kezemnek valamelyik része kicsit hozzáérjen ahhoz a részemhez. Közben ugye ránk szól Seb, Hale pedig flörtöl Vallal is, aztán olyat kérdez, amitől szurikáta pózba vágom magam.
- Szerintem mindenki a te hátsódba szerelmes, nyugi.
Súgom neki vissza, legközelebb vehetne hosszabb szoknyát. Legközelebb sokat leszek a fürdőben francia előtt, tuti többet nem jövök ide így…
Kész a rajz, Elee baromi jól csinálja, ezek ilyen multifunkcionális szupercsajok lehetnek a felsőbb évfolyamokból. Miért nem ébredtem fel hamarabb? Nézem, összébb szorítom a combom, ha még lehet, alapvetően jól bírom a fájdalmat, de ez kellemetlen neki.
- Megtarthatom?
Gondolatban már csekkolom hol van a legközelebbi mosdó, mert ennek a képnek a sorsa megpecsételődött. Ahogy a nadrágom is pecsételődne, ha rendesen hozzá tudnám súrolni valamihez. Mutatóujjam végighúzom a fenék vonalon, a tanga mentén, közben szemem sarkából keresem Elee pillantását, aztán ajkam és tekintetem úgy mozdul, hogy világossá váljon…őt képzelem oda.
Az egész perverz képzelődésből Sebastian gúnyos mondata zökkent ki, pedig basszus simán lehetne az a bajom is, hogy szarnom kell, vagy fáj a fogam. Ez most komolyan így beéget? Tök egyértelmű lesz mi történik, legalábbis az én fejemben. Sosem voltam az a gyerekként megalázott, általában leszartam ki mit gondol, de ez baromi égőn jön ki. Az egész fejem lángba borul.
Nyitom a szám, de nem jön ki rajta semmi, csak a tekintetem lövell felé gyilkos pillantást. Vigyorog a szemét kis kripli…
- Nem! Dehogy…
Halenek megrázom a fejem, mert most már nem olyan oké, mintha teljesen az ajakharapására tudnék koncentrálni. Nem baj, amíg lefutják ezeket a kérdés köröket Sebastiannak sikerül lelohasztania és az iránta érzett ellenszenvet táplálnia tovább.

_________________
Reeven
Vissza az elejére Go down
Hale Salisbury
avatarFilmművészet
Életkor : 23
Foglalkozás : tanuló
Hozzászólások száma : 358

TémanyitásTárgy: Re: Francia módi ~ NYITOTT JÁTÉK   Vas. Ápr. 26 2015, 14:24

Óóó nagyon sejtem, hogy Sebi milyen jellegű szorgalomra gondol, mégis azt hiszem nálam csak az egyik jöhet szóba, de majd megkérdezem Nicket, hogy mit áldozhatok egy jó jegyért. Gondolom, hogy tanulást és ennyi. De arra sem annyi időt, hogy rá ne jusson ötszörannyi.
Nem folytatom a vitát a férfi és női hovatartozásról, mert én is úgy vagyok vele, mint Elee, hogy halom dologban mégis erősebbek és határozottabbak, mint mi, már némelyik pasi, nem mind. Ismerek olyat, aki tiszta seggfej és emiatt semmiben sem lesz jó, csak anya mellett lesz mindig is erős és hős...
A szex meg örökre fizető eszköz marad, ez sosem múlik el a világból,mert a perverziók egyre mélyebb teret öltenek. A kielégítetlen szomjúság mindig is olyan mozgató erő marad ami ellen nem lehet tenni semmit. A prostitúció is a világ legrégebbi szakmája, nem véletlen, ez sem változik meg soha és sem az üzletben sem sehol máshol nem lehet elvonatkoztatni.
- Az a baj Elee, hogy a pasik szerintem a melóban nehezen viselik, hogy megalázd, előbb vagy utóbb de elkap a parkolóban és a maga 12 centijével móresre tanít, gondolok itt egy késre, félre értés ne essék. - persze csak viccből mondom, nem hiszem, hogy a pasik megkéselnek, ha elnyomjuk őket, a baj az..., hogy kurvára hazaviszik. Persze nem ajándék szatyorban, bonbon képében, hanem rohadék nagy pofonokkal az asszonynak és a gyereknek. Azt hiszem a társadalmak nagy része alapjáraton rohad és ehhez mindennek köze van, de leginkább az elnyomásnak és agressziónak. Vállat rántva lapozok. Ez egy másik téma egy másik órára....
- Meglehetősen jó a téma, hiszen mi beszélgetünk a szexről, nem? - szegény Reev meg szenved, mint a kutya és mivel csajokból vagyunk,nem is nagyon eresztjük, had szenvedjen, majd meghívom egy hűsítő... colára, vagy valami. Amint szerzek egy bugyit, mert nem igazán merek moccanni, a tudat, hogy nincs rajta, eléggé frusztrál.
Akaratlanul vigyorgok Reev felé, mert kezd kicsit jobb lenni jelen téma, mint a francia lealázó társadalmi hierarchia. Mindannyian tudjuk, hogy az erősebb kutya... eszik. Nem csak náluk van így, hanem nálunk is. Látom apámon, aki fizikai erővel érvényesül, fenyegetéssel, zsarolással, és minden hasonló kedvességgel, de ő már nem lesz más, a rácsok mögött sem lazult, onnan irányította amit tette volna kintről is, ergo.... lapozzunk.
- Tényleg? - nem állom meg, hogy ne kacsintsak a srácra a hátsóm dicsérete elég jól eső dolog, a kérdés költői, nem kell válaszolni. A pasim szerint is elég formás, de Reev szenved mint a kutya és Elee nem rest rajzokkal kicsinálni.
Mivel én meg gonosz vagyok és erősen sejtem, hogy a fiúcska lelépne egy kis időre az óra után, na nem azért, hogy könnyítsen magán, hanem, hogy lehiggadjon, lehűljön, magához térjen, így azonnal lecsapok.
- Óra után szívesen meghívlak egy üdítőre, ha már... - túléli a kínzásunkat, de persze csak csesztetem, bár egy üdítőre szívesen vendégül látom. Ha jól van és oké minden. Ahogy ficánkol a széken az egyszerűen zseniális. Ha nem lennék úri hölgy szétröhögném az agyam, bár pár perce még én is feszengtem erről jut eszembe, hogy viszketek erre arra és én is jólesően megmoccantam minden porcikámat, hogy a gondolatot is elűzzem.
Vissza pillatok Sebi felé, aki vélhetően féltékeny, hogy nem ő a pasi központ, de hát van ilyen.
- Nekem kicsit elvont a legtöbb francia film, az mér kicsit tol rajta, ha belenyúlnak, de nekem, olyan... lemaradtak.. - a taxi kifejezetten... azok aztán full szarok, ha már meg lettek említve. megrázom a fejem, hogy nincs kérdésem. Máshol járok agyban, és nem is kicsit, hanem elég hömpölygősen.
- Mozi? - súgom Elee felé, de az sem baj, ha Reev magára veszi a meghívást, lássuk....

_________________
"Oly kevés lehetőség adódik a szabadságra.
Az egyik: a képzelet. De erről az utazásról gyakorta vissza kell szakadni a világba,
s ez olyan, mintha időről időre láncra vernék az embert."


Fabyen
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3364

TémanyitásTárgy: Re: Francia módi ~ NYITOTT JÁTÉK   Hétf. Május 25 2015, 14:46

-Ez valljuk be, bárhol megeshet. Nem francia sajátosság, meg ők csak a határidőkkel ilyenek. - Mosolygok Eleere, szerintem korrektek a franciák, ez jó tulajdonságuk. Aztán válaszolok neki megint.
-Persze, de náluk a minőség a lényeg inkább. Meg ez a beosztottakra érvényes nagyon. Akinek saját vállalkozása van az más, de ott is inkább a név számít. Azt pedig a minőség teszi névvé. Ezért válogatják meg annyira kivel kötnek üzletet. Válogatnak, mert nem a siker az elsődleges cél, hanem a biztonság és a feddhetetlenség. És nem szőke kérdés, amúgy is szeretjük a szőkéket meg a kérdéseket is! - Nevetek kicsit, mert Hale-lel sincs semmi bajom, nem is tűnik butának, sőt, a kérdéseket meg szeretem, szóval nekem öröm, ha kérdez.
-Hm, mondom én hogy nincs megkopva az a tudás drágám, engem nem versz át! - Vigyorgok, de bólintok. - Amikről te beszélsz szerintem nem feminista kérdés. Mármint... ha van egy nő és súlyemelő, hát nézz rám, ő nyerné a szkandert. Ettől függetlenül kinyitom neki az ajtót és viszem a szatyrát, de nem fogom feministának gondolni, ha utóbbit inkább elutasítja. Fordítva is így van, nem gondolom hogy minden nő elvárja hogy vigyem a nehezebb holmit, de alap, hogy nem a nálad gyöngébbet fogod noszogatni, hogy dolgozz... Szerintem ez nem csak illem és feminizmus, hanem józan belátás és belegondolás. De abban egyetértek, hogy a tiszteletet ne kelljen nehezítetten kivívnia egy nőnek. Ha bizonyítja hogy jó vezető, lássák be. Mondani persze könnyű, a férfiak zöme túl büszke, biztos az alfahím effekt játszik közbe. - Nevetek, engem nem szokott zavarni, ha női főnököm van, a rádiót például egy nő vezeti. Lehet nem csak az övé, de ő dirigál és nem zavar, mert ésszel csinálja és elismer, ha valami jó. Ennyi nekem elég.
-Hááát talán ennyire nem durván állnak bosszút, a legtöbbjüknek csak a szája nagy, de a közutálatnak senki sem örül, ez biztos. - Bólogatok Hale szavaira hogy nehezen viselik el a férfiak ha egy nő alázza meg őket. Én senkitől sem viselem jól, de ez más kérdés, erről hallgatok.
-Najah, nincs benne semmi. A munkám tekintve valószínű én is otthon maradós leszek, hacsak nem hasonló munkakörű hölgy lesz a párom. De sok helyen furának tekintik ezt pedig... ma már nem kéne annak lennie. De sok nő szeret otthon lenni, szerintem ez főleg alkat kérdése. Valószínű te nem maradnál szívesen otthon hónapokig, vagy igen? - Mosolygok Eleere, ahogy megismertem, még nem menne neki, később persze ez változhat, de inkább dolgozna szerintem. Hale is karrieristának tűnik, de őt alig ismerem.
-De Reevent és Dariust megkérdezhetnénk, ők mit gondolnak erről. - Somolygok, de nem kell felelni, ha nem akarnak, ők otthon maradnának-e, vagy inkább a nőnek kell, jó-e ez így a franciáknál vagy a norvégoknál.
Aztán Reeven kifejti kerek perec, ő nem akar nyájas lenni, nevetek.
-Akkor írj ötöst, és mindenkinek jó lesz! - Én nem gondoltam perverz dolgokra, csupán arra, hogy a diákok igazán kedvesek és szívhez szólóak tudnak lenni, ha kell a jobb jegy.
-Ha ennyire nem bírod a franciákat, javaslom add le a tárgyat, mert másról sem fogsz hallani. Vagy megszokod vagy megszöksz Reeven, mert nem hiába francia etikett az óra neve és nem német vagy suomi. - Azaz finn, de mindegy is, megszoktam a finn kollégámtól az előbbi használatát.
-Csak vicceltem. - Mosolygok, hogy Reeven zavarba jön, fura, nem hittem volna hogy ennyitől elpirul, elvégre nem tudom mi zajlik a pad alatt... felett? Én csak azt látom, hogy Elee kacéran pillantgat, de nekem ez megszokott, illik hozzá és szeretem hogy ilyen.
Aztán próbálom a figyelmet megint az órára terelni, mert hát azért vannak itt. Meg ez a dolgom, valamit a fejükbe csepegtetni.

-Hm, ez tény. Előbbit nem láttam, utóbbikat igen. - Mosolygok a Taxi filmeket illetően. - Hát ha azt vesszük a mai hollywoodi filmek nem bírnak akció és effektek nélkül meglenni, tisztelet a kivételnek, mondhatjuk hogy lemaradottak. - Mosolygok, mert Halelel nem teljesen értek egyet filmek terén, de ez ízlés kérdése, nem befolyásol.
-Na úgy látom nincs kérdés és első óra is, mindenki döntse el, akar e félévig engem bámulni ebben az időpontban és számot adni a dolgokról. Jövőhéten már belevágunk a konkrét etikettbe és szokásokba, nézünk szerződéseket is, hogy lássátok milyen a megfogalmazás, a séma, beszélek majd pár cégről is, konkrétan, ahol tolmácskodtam. Hozok annak aki kér majd franciául is anyagot. Akkor jó hetet, remélem jövőhéten találkozunk. Jövőhéten még nincs zh, kicsit elbeszélgettük az időt. - Mosolygok, ennyi jó hírem azért legyen, majd össze is pakolom a dolgaim és ha nem állít meg senki, mosolyogva el is hagyom a termet és készülök a szaknyelvi órámra, az úgy is előbb kezdődik, hogy beérjek a rádióba.

//köszi, inkább zártam, de köszönöm hogy jöttetek *.* Remélem nem volt uncsi xD <3 //

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Francia módi ~ NYITOTT JÁTÉK   

Vissza az elejére Go down
 

Francia módi ~ NYITOTT JÁTÉK

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-