Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Főépületi könyvtár Hyun Zin Woo & Jason Blake

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Jason Blake
avatar
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Főépületi könyvtár Hyun Zin Woo & Jason Blake   Vas. Dec. 18 2011, 16:53


Egy egészen szép keddi napon, vizsgaidőszak előtt a könyvtárban nyüzsögnek a tanulni vágyó diákok. Bújják a könyveket, éppen úgy, ahogy Jason Blake is. Maradt egy napja a tanulásra, ugyanis a ZH bejelentése után csak partyzott. Mást nem csinált. Most pedig eszeveszetten tanulna, de mivel tegnap is bulizni volt, eléggé ramatyul néz ki, másnapos, és mivel alig aludt, így vörösek a szemei is, és állandóan ásítozik, tehát nem tud koncentrálni.
~Hát oda a karrierem..ha ezen a ZH-n megbukom, akkor anyu nem hiszem, hogy kifizeti a másik félévet. A P*cs*ba! ~ feláll a székről, betolja, majd vinné vissza a könyvet a polcra, de figyelmetlensége miatt nekimegy egy srácnak, aki majdnem elesik.
- Ezer bocs, ne haragudj, nem szándékos volt! - mentegetőzik, majd kezd felvillanni neki valami azzal kapcsolatban, hogy ismeri.
- Amúgy, nekünk nincs közös óránk? Olyan ismerős vagy nekem. Jason vagyok amúgy, ha kiengesztelésül elhívhatlak egy kávéra. - villantja meg ultrafehér fogait.
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Főépületi könyvtár Hyun Zin Woo & Jason Blake   Vas. Dec. 18 2011, 17:37

Utálom a vizsgaidőszakot. Ilyenkor van az, hogy mindenki ellepi a könyvtárat, mintha be tudná pótolni azt, amit egész évben nem tanult meg. Komolyan mondom nem tudom hogy csinálják. Persze nyilván elég nekik, ha épp csak átcsúsznak. Nekem persze meg kell tartanom a kitünő átlagot, különben lőttek a két szaknak, márpedig kizárt, hogy kétszer négy évet töltsek itt.
Én mondjuk már mindent tudok, most épp a HÖK-nek intézek valamit, és mivel a hök-irodában is óriási a káosz, gondoltam megpróbálom a könyvtárat.
Szokás szerint séta közben olvasom a levelet, hunyorgok, mert ennyi ember előtt nem vagyok hajlandó szemüveget hordani. A levelet valamelyik hallgató írta és a munkánkat kritizálja. Még szép, hogy nincs jó kedvem, és még nekem is jönnek.
- Vak vagy, vagy elhagytad a szemüveged?
Kérdezem miközben felveszem a levelet,amit elejtettem, miközben megtámaszkodtam az egyik könyvespocban. A mentegetőzés nem hat meg, a közös óra elmítésére végigmérem. Kizárt, bár az nem csoda, hogy ismerősnek talál.
- Nincs. De az én fejem virított minden második poszteren tavaly, szóval előfordulhat, hogy láttál már...Elhúzom a számat, mert a kampányak ez a része, egyáltalán nem volt kedvemre való. Mondhatni utáltam, és ez még enyhe kifejezés. De meg volt az eredménye, mert végül megválasztottak. S bár először nem voltam túl kedves vele, ahogy kiejti a kávé szót, felcsillanak a szemeim.
- Jason, ez egy remek ötlet!
Imádom a kávét, és ha már ki akar engesztelni, nem fogom visszautasítani. Előre nyújtom a kezem, hogy én is bemutatkozzam, bár mostanra rá kellett jönnie ki vagyok.
- Zin.
Aztán ha a kézfogáson túl vagyunk elteszem a levelet, amin felhúztam magam az előbb, és elindulok, hogy megkapjam a kávémat.
- Na és mit tanulsz? Marketinget?
Kérdezem meg, nem túlzottan érdeklődve, de így elsőre feltételezem, hogy igen. Ahogy kinéz, az erre utal.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Jason Blake
avatar
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Re: Főépületi könyvtár Hyun Zin Woo & Jason Blake   Vas. Dec. 18 2011, 17:57

Nos, eleinte kicsit bunkó volt, majd kezdett lehiggadni. Nemigazán szeretem a bunkó embereket, talán azért nem, mert az én jellemem inkább "kedves". Bár, néha, ha kihoznak a sodromból, akkor szoktam én is bunkózni. Na lényeg a lényeg, bemutatkozott, és a kávé szó említésére felcsillanó szemekkel vigyorogva rakta el a levelet, amit olvasott, és el is indultunk.
-Tudom hogy remek ötlet, hiszen tőlem származik - váltok kicsit egoistás stílusra.
- Igen, marketinget tanulok immár 3 éve, és úgy néz ki, meg fogok bukni, mert egész héten buliztam..ez a kávé nekem is jót fog tenni. Remélem nem látszik, hogy kivagyok mint a bulldog, aki egyhuzamban vágtatott le 60 km-t - mondja elhaló vigyorral, majd el is érnek a büféhez.
- Két kávét kérek, az egyik az baromi erős legyen cukor nélkül. - Zin már matat a pénztárcájával, hát odaszólok neki: - nem, én fizetek! Kérek még egy szelet Hawaii pizzát is! - elé kerülnek a dolgok, kifizeti, és odaadja a kavét Zin-nek. Elindultunk vissza a könyvtárba, és leültünk egy szabad asztalhoz.
- Te mióta jársz ide? És milyen szakra? - kérdem, majd beleszürcsölök a kávémba, ami olyan erős, mint a sz*r.
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Főépületi könyvtár Hyun Zin Woo & Jason Blake   Vas. Dec. 18 2011, 19:15

Az egosita állat! Na mindegy. A kávé az kávé, ennyi időre elviselem, és nem szólok semmit. Még a végén visszavonja a kávé dolgot.
Természetesen telibe találtam, hogy marketinges. Azt hogy már harmadéves nem gondoltam volna, de hát elég nagy az egyetem, nem ismerhetek mindenkit.
- Hát leszámítva a vörös szemeket, a sötét karikákat, a borostát, meg a nyúzott képedet... Egyáltalán nem nézel ki rosszul.
Mindezt úgy adom elő, hogy a lányok sírva rohannának ki a világból, de mivel ő férfi, nyilván nem veszi zokon, hogy őszinte vagyok.
Rendel, és nagyot nő a szememben, azzal, hogy cukor nélkül kéri. Én nem mondok semmit, a pultos lány már pontosan tudja, hogy csak tisztán feketén iszom a kávét. Még egy kicsit csúnyán is néz rám, és az ujjaival mutatja, hogy ez ma már a negyedik lesz. Vállat vonok, és már fizetnék is, de leállítanak.
- Ahogy gondolod.
A pizzára felhúzom a szemöldököm, én ilyen vacakot tuti nem ennék, de hát az alapján, ahogy kinéz, nyilván eléggé önpusztító életmódot folytat. Leülünk egy üres asztalhoz, én a székre akasztom a táskámat, aztán leülök, és beleiszom a kávémba. Mennyei.
- Vizuális kommunikáción tanulok, grafikát meg on-line újságírást, második éve, meg persze intézkedem, hogy az egyetem minden hallgatója elégedett legyen.
Tökre utálom az ilyen beszélgetéseket. Semmi értelme. Egyszerűbb lenne odaadni az önéletrajzomat, átfutja, aztán tud is mindent, amit érdekli.
- Mi van, nem ízlik a kávéd?
Kérdezem vigyorogva, miközben ismét belekortyolok a sajátomba. Az enyém tökéletes, de úgy látszik, ő nincs hozzászokva az ilyen kávékhoz... Legalábbis az arckifejezése alapján erre következtetek.

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Jason Blake
avatar
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 9

TémanyitásTárgy: Re: Főépületi könyvtár Hyun Zin Woo & Jason Blake   Kedd Dec. 20 2011, 17:27

- De legalább őszinte vagy - mondtam vigyorogva a válaszára, amit nekem célzott.
A kávészürcsölés után is beszólt nekem, kezd már a bögyömben lenni. Azt hiszi magáról, hogy ő az úristen? Vagy hogy ő sz*rta a spanyol viaszt? Mindegy, nyelek, mert nem akarok bunkó lenni, elvégre majdnem fellöktem, és én hívtam meg egy kávéra. A pizza isteni volt, de amikor enni kezdtem, elég furán nézett rám. Már nem csak a lányok bulémiásak??? Vagy b*zi lenne? Mert azok ilyen finnyásak még. Na mind1, nem fárasztom magam ezzel, gyorsan megiszom a kávémat, és megeszem a pizzámat , aztán felállok, és kezet nyújtok neki. Kicsit elég furán jött ki, hogy alig beszélgettünk. Akkor meg minek üljek itt? Nézzem a falat?
- Örültem Zin, majd találkozunk még, most rohanok órára. - Ezzel faképnél hagytam. Az ilyen embereknek mondanám azt legszívesebben, hogy dobja ki magát a kukába, mert oda való.
Nos igazából nem is órára mentem, hanem haza...Bedőltem az ágyba ahogy voltam, és el is nyomott az álom..
Vissza az elejére Go down
Hyun Zin Woo
avatarVároslakó
Életkor : 28
Hozzászólások száma : 2334

TémanyitásTárgy: Re: Főépületi könyvtár Hyun Zin Woo & Jason Blake   Szer. Dec. 21 2011, 14:02

- Mindig.
Tényleg, mindig ilyen vagyok. Neki pedig nem tetszik. Nem lep meg a dolog, másoknak sem szokott tetszeni a viselkedésem. Ahogy azt a pizzát eszi, azt meg egyenesen rossz nézni. Nem értem, hogy egyáltalán hogy készíthettek valakik ilyesmit. Bár az eredeti olasz pizza, az egész jó. De amit itt adnak, az szerintem a közelébe sem ér annak. Mindegy, mert nem én eszem. Nekem tökéletesen elég a kávém. Az ingyen kávém.
A beszélgetés behal. De engem nem izgat ez sem.
Ő hívott meg, ergo neki kéne feldobnia valami témát. Elég siralmas, hogy hogy 3 év marketing kommunikáció alatt ezt nem tanulta meg. Hmm... Jó a véleményem róla.
Betömi a szájába az utolsó falat pizzát is aztán a kezét nyújtja. Még csak meg sem törli a kezét, és elvárja, hogy megfogjam. Gusztustalan. De jó fej vagyok, felállok és megrázom.
- Jó tanulást, Jason.
Mondom, aztán visszaülök, és megiszom a maradék kávémat. Nem érdekel, hova megy, viszont amint látótávolságon kívülre ér, a mosdó felé veszem az utam, hogy kezet mossak. Kétszer. Mert hát mégiscsak valami zsíros cuccot evett, és ki tudja előtte mit fogdosott össze...

//Userként köszi ^^//

_________________

Vissza az elejére Go down
http://frances.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Főépületi könyvtár Hyun Zin Woo & Jason Blake   

Vissza az elejére Go down
 

Főépületi könyvtár Hyun Zin Woo & Jason Blake

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-