Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Yesterday at 18:58 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Bocs, hogy élek haver... ~ Louis és Sebastian

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Bocs, hogy élek haver... ~ Louis és Sebastian   Csüt. Jan. 29 2015, 01:40

A Francesen volt dolgom, de még nem akarok semmit sem elkapkodni. De ha minden jól megy, lesz némi plusz munkám, ami mindig jó, tetszik is, lelkes is vagyok, szóval meglátjuk.
Egyelőre kimentem dohányozni a suli melletti parkba, senki ismerős. De a Campus nagy, szóval... inkább elfoglalom magam, olvasgatok egy francia könyvet, ezt kell majd lefordítanom, de előbb el kell olvasni ugye, legalábbis érdemes, hogy teljes képet kapjak és jó legyen a fordítás. Főleg hogy ez valóban művészi, ezt a gazdag szókincset vissza kell tükrözni angolul is majd, nem lesz könnyű, a francia választékosabb nyelv, lehet másképp kéne, mondjuk mondatszerkezetekkel megoldanom...
Szóval eléggé bele vagyok merülve az olvasásba és a gondolataimba, míg várok, de igazából ma ráérek, nem zavar. Na meg... a francia tárgyalási stílushoz vagyok szokva, ott mindig minden ráér.
Öltönyben ücsörgök, keresztbe tett lábbal egy padon, de hiába van kissé melegem nem vetkőzöm lejjebb. De hátha felbukkan Elee vagy Nana, esetleg Callie, bár ma nincs benn azt hiszem. Minden esetre jó lenne.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Louis Tagliavini
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : egyetemista
Hozzászólások száma : 303

TémanyitásTárgy: Re: Bocs, hogy élek haver... ~ Louis és Sebastian   Szer. Feb. 04 2015, 23:51

A szokásos fámon lógok, mert éppen semmi kedvem nem volt végigülni megint valami baromságot. Az agyam úgyis másfelé jár, figyelni se vagyok képes, valamiért mindig gyötröm magam. Közelegnek az ünnepek, és Nanaiát el akarom vinni arra a koncertre, ahol az egyik kedvenc zenekara is fellép, de úgy érzem, ez nem elég, ez még közel nem elég, hogy kifejezzem, neki, mennyire szeretem.
Egy csomó vizsga van a nyakamban, nem ártana jó átlagot elérni, és a kezem végett kimaradtam néhány óráról, szóval... be kéne gyűjteni azokat a jegyzeteket. Megfogdosom a csuklóm, még mindig érzékeny, bár már nem fáj, és a gipsz helye is lassanként elhalványul, összeolvad a bőröm többi részével (szerencse, hogy kevesebbet voltam napon)
Vágó órám lesz, ez kifejezetten érdekel, le is mászok, hogy elcipeljem hab testemet a teremig. Haha. Lehet, hogy ezt majd lerajzolom, ahogy vonszolódom egy terem felé. Szörnyek húznak vissza, vagy ...
- Mi a fene...- akadok meg a gondolatban, ahogy meglátom a bejárat közelében, egy fa alatti padon ülve Nana ismerősét (Azt a furcsa nevűt. Jah, megvan: Sebastian...)
Felcsapom a fejem, önkéntelen húzom ki magam, hogy ha észrevesz, ne tűnjek olyan szerencsétlennek, mint először. Mit kereshet itt? Ráadásul úgy ki van nyalva, mintha .. Nanát várja? Izé..., mikor is végez? Mintha több időt töltött volna tükör előtt ma reggel...
- Szevasz! - köszönök rá, mintha istenes jó haverok lennénk.- Mi újság? Mi járatban errefelé? - Nem vagyok ám átlátszó, csak mint egy pohár víz. Égő.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Bocs, hogy élek haver... ~ Louis és Sebastian   Szer. Feb. 04 2015, 23:59

Mivel olvasok nem veszem észre Louist, csak mikor megszólít, akkor nézek fel. Kell pár másodperc, hogy tudjam ki ő és miért szól hozzám, honnan ismer. Ohoho, nocsak. Becsukom a könyvet miután beletettem a könyvjelzőt és intek üljön már le, vicces és nem épp kellemes felnézni rá, maradjunk annyiban.
-Nem újság, könyv. - Somolygok rá, jelezve csak bosszantom, elvégre... mit is akar tőlem? Biztos nem az érdekli hogy vagyok. - Dolgom van. Hogy van a kezed? - Az jobban érdekel, de a tanári állást sem kötöm az orrára, mert ha valamiért mégis meggondolja magát a dékán az ciki. Nem égetem magam feleslegesen.
Közben kicsit végignézek rajta, hogy mégis mi olyan fura benne, meg hogy mit is szeretne, nem tudom hova tenni ezt a "szevasz" dolgot meg hogy kérdezősködik. A múltkor úgy tűnt lesz valami köztük Nanával szóval... remélem nem tippeket akar csábításból minek örül Nana, mert az gáz lenne. Persze adnék, csak na.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Louis Tagliavini
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : egyetemista
Hozzászólások száma : 303

TémanyitásTárgy: Re: Bocs, hogy élek haver... ~ Louis és Sebastian   Csüt. Feb. 05 2015, 00:51

Éppen elhatározom, hogy betépek a suliba, amikor belebotlom Sebastianba. Annyit tudok róla, hogy mivel foglalkozik, és ha jól sejtem, semmi dolga nincs errefelé, hacsak nem megint Nana miatt ólálkodik erre. (Mert hát mi másra gondolhatnék?)
Tényleg, klassz az öltönye, randira kicsit túlöltözött, de ez a stílus valamiért Nanaiának tetszik, tetszhet... Én bezzeg mindig sportosan szakadt vagyok. Égő velem mutatkozni? Nanaia is nagyon csinosan öltözik az utóbbi időben. Igazán... csajosan... Basszus, hát tény, nagyon szexi!
Letámadom egy kicsit ezt a híres Sebastiant, iélvezve a fölényt, hogy ő ül, én állok, így most neki kell felnéznie rám. Ki is húzom magam, hiú páva vagyok, ráadásul kissé féltékeny, hiszen nem felejtettem el, hogyan nézett Nanaiára, és hogyan "fogdosta" őt...
- Behalok, tényleg? Még sosem láttam ehhez foghatót!- mondom kissé visszafojtott hangon; hiszen kóstolgat a drága. Szóval nem tart vetélytársnak és érdekli a csaj.
Aztán gyorsan válaszol, nesze neked a semmi, fogd meg jól.
- Dolgod, képzelem!- most én gúnyolódom. Mióta "dolog" mások csaja után futni?
Aztán az említett testrészemre nézek.
- Tudom már használni. Kímélni sem kell- azaz "be merem törni az orrod, csak dugd rossz helyre, Haver!" Fel sem tűnik, milyen agresszor lakozik bennem, csak ha ezzel a fickóval vagyok. Miért akarok máris a képébe mászni? Fel is emeltem a kezem, az arcom elé, mintha csak meg akarnám szemlélni, elég keményen össze tudom-e szorítani az öklömet.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Bocs, hogy élek haver... ~ Louis és Sebastian   Csüt. Feb. 05 2015, 01:12

-Hmm, ki hitte volna, de mindig lehet újat mutatni, hmmm? - Vigyorgok, játszom vele, de nem támadólag. Inkább értetlen figyelem a jelenetet mit is akar tőlem.
-Igen, munka. Ez egy egyetem, a magamfajtának van dolga erre, ha úgy adódik. - Direkt nem mondok semmi konkrétat, amúgy sem ez érdekli szerintem. Bár ez a hangnem... nem tetszik. Ha bosszantani jött ide, közlöm nagy a park, lóduljon.
Hmm, elég agresszívan válaszol, le sem ül, hát lassan felállok. Nem vagyok olyan magas, de ne higgye hogy megüthet velem ilyen hangot, csak úgy, mert keménykedni van kedve. Közelebb is hajolok kissé, komoly arccal, némileg összeszűkült szemmel.
-Remek. Közöld mit akarsz, mert nincsenek jó napjaim mostanában és mindenféle szempontból én vagyok a tapasztaltabb, ezt vésd az eszedbe Louis. Nanára való tekintettel meghallgatlak, de senki sem kötelez arra, hogy eltűrjem a pöffeszkedő üres locsogásod. És javaslom ha emberséggel szólnak hozzád, tégy te is úgy... illő lenne. - Közlöm kimérten, visszahajolok és kezeim összefonom magam előtt, jelezve nem tetszik a hangnem amit megüt és ahogy az egész lénye viselkedik. Érzem az agresszióját is, mert szinte sugározza az ellenszenvét, amit úgy hiszem nem érdemeltem ki. Vagy ha mégis, tisztázzuk, utálom a köntörfalazást.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Louis Tagliavini
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : egyetemista
Hozzászólások száma : 303

TémanyitásTárgy: Re: Bocs, hogy élek haver... ~ Louis és Sebastian   Csüt. Feb. 05 2015, 01:44

Beszól. Mindjárt olyat mutatok, hogy magam is megbánom! Hülye. Mit keresnék az egyetemen, ha ÉN nem szerenék olvasni? Inkább őbelőle nem néztem ki. (De. Sajnos igen. Nagyon intellektuális feje van.)
- Érted is, vagy csak jól mutat, hogy idegen nyelvű könyv van a kezedben?- közelebb érve észrevetem, hogy nem angolul van, de a franc se tudja. Lehet, hogy ez is csak trükk, hogyan szedjen fel csajokat. Nanának vajon ez imponál?
Kicsit gúnyolódom vele, de csak hogy visszakapjon abból, amit ő oszt nekem. Nehogy már azt higgye, be vagyok tojva tőle. Ki ő? Csak nem Erős Jani?
- A magadfajtának...- hümmögök. Mi a szart jelent ez? - Mi vagy te, főállású szívtipró? - tiszta hülye vagyok, már szándékosan provokálom, hátha kinyögi, melyik csaj miatt van itt. Ha nem Nanaia, tőlem maradhat, de ha miatta jött, megkeserüli!
A kezemről kérdez, de elég flegma, teszem a Janit, hogy tudom használni, és merem is. Használom, ha kell, maradjunk annyiban. Nanaia megéri, hogy eltörjem mégegyszer, ha egyúttal Sebastian orrát is beverhetem vele. Kiverem nála a biztosítékot, feláll, és a képembe hajol, aztán még ő tart kiselőadást, mit illik, mit nem.
- Vicces vagy, mondhatom- és nem lépek hátrébb, bár a kezem leengedem- Nagyon nagyra vagy a tapasztalatoddal, ezzel szédíted a lányokat? Miféle emberséggel szóltál hozzám, amikor lehordtál mindennek, ismeretlenül...- tódulnak belőlem a szavak, válogatlanul, rendezetlenül- Jobb szeretném, ha messze elkerülnéd Nanát, tudod, ő....- hát éppen ez az. Olyan édes teremtés, olyan kedves! Ellenállhatatlan. Nem csodálkozom, hogy ennek a jómadárnak is megakadt rajta a szeme.
- Szóval, hagyd békén- mondom nyugodtabban, mert ő is visszább húzódik, ráadásul a maga elé vont karjaival azt fejezi ki, nem akar verekedni.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Bocs, hogy élek haver... ~ Louis és Sebastian   Csüt. Feb. 05 2015, 02:02

Összeszalad a szemöldököm, értelmetlen. Minek néz, selyemfiúnak?
-Természetesen értem, kettőnk közül te élnél maximum ilyen olcsó trükkel. - Közlöm franciául, de a hangsúlyomon érezheti a gunyoros és nem tetsző hangvételt, elvégre mi jogon jön ide, zavar meg és sérteget?
-Franciatanár vagyok. - Közlöm értetlen nézve őt, némileg sértetten, mert hát nehogy azt higgye már a testem árulni vagyok itt.
De eléggé felbosszant a provokálásával, ami önmagában is nagy szó, bár csak ingerült lettem, ideges még nem. Van nagyobb/komolyabb bajom is annál, hogy érdekeljen Louis pufogása. Bár Nana miatt illene jóban lennem vele...
Felszalad az egyik szemöldököm, hogy megint a szexuális életemmel jön, hogy milyenek a... párkapcsolataim.
-Louis. - Kezdem higgadtabban, mert a drog téma feszélyez, de le is hűt. - Nem a csajokra értettem, hanem a verekedésre és az effajta feszült helyzetek normális kezelésére. Bár úgy sejtem csajok terén is felém billenne a mérleg, igazad lehet. Ami pedig a legutóbbi esetet illeti... a drog nem játék. A dílereket nem érdekli hogy csak egy laza füvezős estet akartok, hogy pia nélkül is elkacarásszatok. Simán belekevernek akármit és egy alkalom is elég hogy rászokjatok. Ez nem játék, én tudom hogy megy ez, de szerintem ti nem. Adja az ég, sose tudjátok meg. Nana pedig a haverom, nem kívánom békén hagyni, hacsak ő azt nem mondja, nem akar látni. Fogalmad sincs miért rohant el aznap mi? - Sóhajtom, mi a fene, mégsem jöttek össze... francba... fogom a fejem, ez kész.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Louis Tagliavini
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : egyetemista
Hozzászólások száma : 303

TémanyitásTárgy: Re: Bocs, hogy élek haver... ~ Louis és Sebastian   Csüt. Feb. 05 2015, 03:08

Természetesen nem lenne ellenszenves a srác, ha nem láttam volna, hogyan viselkediok Nanával. Tulajdonképpen egész normális, odafigyel magára, jól öltözik, ápolt, de egy rossz szavam nem lehetne. A feje is normális, süt róla, hogy van esze, de az okoskodásai... Mintha tesók lennénk, vagy mifene. (Apámhoz mégsem hasonlíthatom!)
- Pápülapadón, lábánszörlekopott, demánő- válaszolom, aztán legyintek. Naná, hogy tud franciául. Én csak annyit : zsötem. De sohase fogom mondani, soha!
Nem érdekel, mit mondott franciául, biztos nem túl szépet, a hangsúly alapján. Gyáva alak, még a véleményét sem meri felvállalni? (Ah, nem az. Ez intellektuális hadviselés! Tudtam én, hogy d'Abora hasonlít.)
- Ó, tényleg?- őszintén meglepődöm. Annyival nem tűnik idősebbnek, hogy tanár legyen. Rájövök, hogy kiestem a szerepemből, de már mindegy. Nem vagyok annyira tahó, hogy a franciázás pejoratív értelmét hozzam fel neki.
Így sem értem, miért vagyok ennyire ellenséges, elvégre nem rosszat akart, csak korán vont le rossz következtetéseket. Hát nem eshetünk mijndannyian hasonló hibába? Csak ez az állandó okoskodása ne volna... Olyan... tényleg, pedagógus! Született! Hahhaha..
Ahogy megint kiselőadást tart, üresen bámulok ki a fejemből. Csupa nagy szó, mintha pisis kölyök lennék, bakker, mindek néz ez engem? Csak mert egyszer kipróbáltuk, nem szokunk rá, én biztos nem, nekem az a része nem volt olyan jó... Valami az súgja, neki keményebb harca volt a droggal, most egész hiteles, mintha valamely dokument-filmből lépett volna ki, aki le akar szoktatni a káros szenvedélyekről... Bólogatok, csak hagyjon már békén.
Aztán szóba hozza Nanaiát, és elképedve nézek rá.
- Naná, hogy tudom, megbeszéltük. De ezek szerint te is? - ez már ütne. Itt ez a vadidegen csávó (nekem még mindig az), Nana sem ismerheti régebben, mint engem, s benne jobban bízik, mint bennem.... Ez a szomorú...
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Bocs, hogy élek haver... ~ Louis és Sebastian   Csüt. Feb. 05 2015, 03:28

-Hmm... - Fut át egy mosoly az arcomon, mert hát tudom hogy csak halandzsázik, de egész hasonló a franciához. Ha nem bosszantana az egész viselkedése, még nevetnék is.
(Intellektuális hadviselés xDD *röhög*)
-Ahh, igen. Fordító és tolmács, sokak szakdolgozatát fordítom le, vagy épp önéletrajzát. - Mondom normálisabban, mert hajlandó volt ő is erre. Persze a sóhaj az elejéről elmaradhatatlan, mert miért olyan fura hogy tanár vagyok? Mi lesz velem, ha senki sem vesz majd komolyan ha órát adok? Ajh.
Látom nem hatja meg a kiselőadásom, de pont erről beszélek, hogy hiába hiszi nem szokhat rá, ha átverik bizony rá fog. Henryvel is ez volt (ahogy én értettem) szóval nem játék.
-Legalább Nanát ne rángasd bele kérlek, akkor sem ha ő találta ki ezt a hülyeséget... - Kérem, de már kérlelően, mert nekem ez fontos. Nana néha meggondolatlan, persze Louis sem tűnik megfontoltabbnak ami azt illeti...
-Igen. Nyár óta ismerem Nanát, randevúztunk párszor. De még mindig jóban vagyunk, kedvelem őt. Ezért is... nem mondok le róla. De attól nem kell tartanod, hogy mint férfi közétek állok, nem is tudnék, mint tudod, ugye. Szóval ha a féltékenység miatt vagy ilyen... - Találgatok, mert lehet szimplán utál, de ha nem, lehet emiatt ilyen agresszív. Én minden esetre már higgadt vagyok, le is engedem a kezem és csípőre teszem ahogy az egyik lábamra helyezem az egyensúlyom, a másik kezemmel meg a könyvet simítom az oldalomhoz.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Louis Tagliavini
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : egyetemista
Hozzászólások száma : 303

TémanyitásTárgy: Re: Bocs, hogy élek haver... ~ Louis és Sebastian   Pént. Feb. 06 2015, 14:24

Franciául kezd el rizsázni, és erre valami halandzsát nyögök válaszul; legalább úgy hallatszik, mintha francia volna, de igazi "magyar" az egész. Ha elnevetné magát, máris oldaná a feszültséget, de csak áll, és néz rám, mint borjú az új kapura. Biztos azt hiszi, betéptem. Az a halvány mosoly lehet a lenézése jele is!
Meglep, hogy komoly munkája van, bár bevallom, ki is tudom belőle nézni. Valóban, illik rá, és sugározza is, hogy tanult, okos, művelt. Nem is kellene csodálkoznom, hogy tetszik Nanaiának. Van benne valami bohémság, ami belőlem mindig is hiányzott. Én ugyanis született bohóc vagyok, őrült, és ez nagy különbség!
- Ez irtó izgalmas...- kevésbé gunyorosan hangzik, mint ahogy szánom, mert tudat alatt azért tisztában vagyok vele, nem csak dolgozatokat fordít. ha ez a munkája, rengeteg olyan dologgal találkozhat, amivel én, csekély értelmű halandó (ha nem is medvebocs), közelébe se juthatok. Vagy éppen általa, mert ő fordítja le. Én teszek valaha ennyit a köz javára? Rajzolgatok (mely téren lenne még hova fejlődni, hiszen csak átlagos, közel sem olyan jó, mint Nanaia), álmaim vannak, forgatókönyvek a fejemben, de még egyiket sem vetettem papírra, és lehet, hogy bátorságom sem lesz, hogy saját ötleteim valósítsam meg...
Valami kiselőadásba kezd, és így gyorsabban tereli el magamról a figyelmet, mint hittem, de ezért most hálás is lehetnék. A dolgok, melyeket felismertem magamban, nem túl optimisták.
- Ugye, te is tudod, hogy ez ellentmondás? Ne rángassam bele, ha ő találta ki...? - nevetem el magam kínosan, és a hajamat túrom. Az a füvezés tényleg hiba volt, gyengeség, kíváncsiság, bizonyítani akarás, hogy nem vagyok gyáva és... Lényegében ahhoz segített hozzá, hogy átlépjük végre a gátakat, hiszen felszínre kerültek a régóta rejtegetett érzéseink! Nem csak az enyém, oh, közel se... Hisz Nana is, ő is...
Kérem, hogy szálljon le róla, hagyja békén, de nem járok sikerrel helyette olyan választ kapok, amin kiakadok. Azt a napot hozza fel, amikor Nana elrohant (az a bizonyos füvezős nap) és Sebastiannal tért vissza. Mint kiderül, Nanaia éppen úgy kiöntötte neki a szívét, mint nekem. Miért? Neki miért tudta megtenni, velem miért nem? Egyáltalán...
Elönti a pír az arcom, ahogy hallgatom. Nyár, randevúk, nem mond le róla... Keserűség árad szét bennem. Az sem számít, hogy "nem tudna" közénk állni. Ezek szerint szeretne? Mást mondott, de... az ördögöt már beültette a fülembe.
- Naná, hogy féltem, akit szeretek- csúszik ki a számon, pedig ezt nem akartam vele közölni, ez olyan nyálas és gyenge duma.
Már nincs bennem harci kedv, nem akarom megütni. Sosem voltam az agresszió híve, és eddig nem is volt rá szükség, hogy leverjek valakit (általános iskola már régen volt). Leengedem a kezem, és az ő testtartása is lazábbnak tűnik. Rá kell jöjjek, azért ellenszenves nekem, mert Nanaiának nem az. Lehajtom a fejem. Kicsit talán megtörtnek is tűnhetek. Átfut rajtam, nem volt elég tizenkét év csöndes álmodozás Nanaiáról. Hiába szeretem, ha az nem elég, ha Nanaiának más is tetszhet, ha bárki egy "nyár alatt" elszédítheti. Bárki? Ismét Sebastianra nézek, és megpróbálom elképzelni őt Nanaia szemével. Hát, lényegesen jobban néz ki, mint én. Nem csak a ruhái miatt. Talán a kora teszi, de ő már férfias, én csak egy hülye kamasznak látszom. Ő csupa finomság, én az esetlenség szobra vagyok... Randevúztak... Eddig mi mindig csak barátokként találkoztunk. Mi a fene történhetett közöttük? // Lévén, hogy még nem feküdtünk le Nanaiával, nem tudom, hogy szűz.//
- Mégis, hogyan képzeled? Egy csöppet sem bízom benned...- mondom neki komolyan, keményen. Amilyen intelligens, úgyis átlát a szitán, hallhatja, hogy fájdalom fűti hangomat.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Bocs, hogy élek haver... ~ Louis és Sebastian   Pént. Feb. 06 2015, 19:01

-Nem minden munka jár izgalommal. - Mondom könnyedén, elvégre a tanítás interakció, élvezet, egy szakdolgozat fordítása már kevésbé.
-Azért vagy a barátja, hogy lebeszéld ha butaságot csinál. Úgy is elmondja neked, legalábbis jó esetben, de én bízom ebben, hogy mindent megoszt veled. - Mondom tovább kérlelően, mert nem érzem hogy ellentmondás lenne, ellenben legalább egyikük legyen már megfontoltabb! Én nem tudok kevésbé aggodalmas lenni...
Bennem csitul az indulat, az ellenszenv, de valahogy ezt rajta nem érzem, vagy csak enyhül. De ha valóban féltékeny, akkor nem is fog, nem egy féltékeny pasassal vagy épp nővel hozott már össze a sors. Én nem tudok féltékeny lenni, maximum irigy, de hát én sem vagyok szent.
Elmosolyodom, hogy közli szereti Nanát. Ezek szerint tényleg kölcsönös, nem úgy tűnt mint barátjáról beszél.
-Helyes, el is várom. Ha megbántod őt rosszban leszünk. - Mosolygok, mert hát nem fogom megverni vagy hasonlók, felnőttek, elintézik maguk között.
Mosolyom kedvesebb lesz a szavaira, de nem bántó vagy lenéző, inkább csak örülök hogy szereti Nanát.
-Tudod... Nana mindig rólad beszélt. Engem faggatott, honnan lehet tudni, ha esetleg többet érzel. Nagyon félt, az édes húgicájaként tekintesz rá. Ahogy én a szavaiból kivettem, csak azért randevúztunk, hogy felkeltse az érdeklődésed, legyen egy kis tapasztalata, hogy jobban tetsszen neked. Tisztában vagyok vele mióta ismerem, hogy beléd szerelmes. Mi csak jól éreztünk magunkat, vacsoráztunk, deszkáztunk, beszélgettünk. Az egyik állandó téma te voltál barátocskám, szóval... nehogy azt hidd Nana akar tőlem valamit. Különben is szoknyapecérnek hív. - Nevetek kicsit, mert úgy hiszi minden reggel más lánnyal ébredek vagy mi fene.
-Gyere, ülj le, beszélgessünk kicsit, ismerj meg. Látatlanban nem várom el, higgyél nekem, de ha megismersz talán nem akarsz majd megverni, csak mert... létezem. - Mosolygok, szerintem kábé ennyi indoka volt a genyózásának.
Én vissza is ülök, elkényelmesedem, remélve most már hajlandó letenni a fenekét és értelmesen beszélgetni.

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Louis Tagliavini
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : egyetemista
Hozzászólások száma : 303

TémanyitásTárgy: Re: Bocs, hogy élek haver... ~ Louis és Sebastian   Csüt. Feb. 12 2015, 15:53

Megrántom a vállam, csöppet sem érdekel, izgalmas-e a munkája, vagy unja. Ha izgalomra vágyik, menjen el ejtőernyőzni vagy mit tudom én, csak Nanát hagyja békén.
Aztán próbálja magát kedvesebbnek feltüntetni, mintha aggódna miattunk, és olyan jól csinálja, esküszöm, majdnem bedőlök neki.
- Hagyjuk ezt, én sem vagyok már felelőtlen kamasz, de begyöpösödött keresztény sem, szóval...- Ah, mindegy. Nem leszek faszent, igyekszem kézben tartani a dolgaim, de nem minden törvény az ínyemnek való. Időnként követek el csínyeket, de semmi komoly... Mint pl. ez a füvezés... Ki az, aki nem próbálta még ki? És ki az, aki ellent tudott volna állni Nanaiának?
Csökken a harci kedvem, bár a bizalmatlanságom semmenyit sem apad. Be kell látnom, Nanaiának miért is tetszik ennyire ez a pasas. Udvarias, kedves, jóképű... Ráadásul már tanítani is fog! Van egzisztenciája, biztos saját kocsija, lakása is...
- Jaj, hagyj már ezzel a hülye dumával- mondom fáradtan. Talán beveri a képem, vagy mi lesz? Éppen úgy néz ki, mint aki csak arra vár, hogy hibázzak... Hát erről van szó...(?)
De mintha észre sem venné, hogy bizalmatlan vagyok, vagy éppen ezért, tovább oltja a fejem, olyan szöveget nyom le, amiről azt hiszi, szeretném hallani. De az egész nagyon sántít. Ki az az épeszű pasi, aki randizni hív egy lányt, és az egy másik pasasról beszél folyton, tanácsot ad neki, nyomon követi, szurkol a háttérből, mint valami lelkes rajongó? Miért érzem úgy, hogy az egész csak mese? Talán ezzel a puncsolással akarja elaltatni gyanakvásomat?
Összeszorul megint a gyomrom, amikor rájövök, nyáron nem is egyszer találkoztak, és ha így nézzük, Sebastian már többet randizott Nanaiával, mint én.. Bakker. Mérges vagyok, bár már nem őrá, főleg magamra, hogy ilyen csökött agyú vagyok.
Megmondom neki kereken, hogy nem bízom benne, erre maga mellé akar ültetni. Kinevetem.
- Nem akarlak megverni. Tudod, a látszat néha csal- ránézek az öklömre, és megint elnevetem magam. - Nanaia el tudja dönteni, mi neki a legjobb, és ha te vagy az... - Ismét a szemébe nézek. Félő, hogy van ebben valami, bár nem hiszem, hogy ez a srác jobban tudná szeretni, mint én. De a szerelem nem mindig elég. Nos, majd meglátjuk.
Mivel bennem reked a szó, intek a kezemmel, hogy részemről ennyi volt, lelépek, aztán először lassú léptekkel távolodom, majd -ha csak nem tart vissza- futásnak eredek. Akármennyire szeretném hinni, hogy Nanaia nem csal meg vele, a kisördög már elültette a bogarat a fülembe.
Vissza az elejére Go down
Sebastian McBridge
avatarAdmin
Életkor : 31
Foglalkozás : Fordító, oktató, tolmács
Hozzászólások száma : 3368

TémanyitásTárgy: Re: Bocs, hogy élek haver... ~ Louis és Sebastian   Csüt. Feb. 12 2015, 17:59

-Nem hülye duma, csak szeretném ha értékelnéd ki a párod. Na meg neki is vannak barátai, általában fiúbarátai, talán mindet meg akarod verni? - Kérdezek vissza, mert hát ha Nana bezárva érzi majd magát, szerintem az bántó lesz neki.
Magyarázok neki, leülök, de... hát úgy fest ő sem nagyon érti hogy csak barátok vagyunk. Meg hogy néha csókolóztunk és? Mondjuk ezt nem is mondom, mert hát Eleevel is szoktam, de mégsem akarunk semmi komolyat szóval...
Csak nézek rá, hogy túl csökönyös. Bebeszélte magának, hogy elhódítom a másikat, hogy Nanaia engem akar. Sóhajtok, intek a kezemmel menjen, tényleg nincs miről beszélnünk. Ha képtelen megérteni a dolgot... lehet mondanom kell Nanának, hogy nem találkozhatunk, mert a pasija nem fogja megérteni. Általában így vesztem el a barátaim, legalábbis a lányokat, mert jön egy féltékeny pali és kész... én senki boldogságának nem akarok keresztbe tenni, szóval inkább megyek a dolgomra én is, ha elment, bár nem örülök a fejleményeknek.

//Bocs, nem tartalak ott xD De köszi ^^//

_________________
"Entre deux coeurs qui s'aiment, nul besoin de paroles"
Vissza az elejére Go down
Louis Tagliavini
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : egyetemista
Hozzászólások száma : 303

TémanyitásTárgy: Re: Bocs, hogy élek haver... ~ Louis és Sebastian   Pént. Feb. 13 2015, 11:35

Már mindent értek. Persze, mintha elfelejtettem volna, hogy Nanaát mindig is körülvették a srácok. De az más volt. Őt mindenki a vagányságáért kedveli, és eddig úgy tűnt, egyetlen fiút sem vesz komolyan (szerintem azok sem úgy néztek rá, mint nőre!) Amit Sebastian nem ért, hogy ebben ő más. És erre akkor jöttem rá, amikor hazahozta Nanaiát.
Át kell gondolnom, hogyan viszonyuljak ezek utána srácokhoz, akik Nana körül forgolódnak. Abban igaza van Sebastiannak, hogy nem verhetem meg mindet (nem mintha akarnám). És Nanát sem akarom korlátozni, éppen úgy szeretem, amilyen, hát mi vagyok én? Rabszolgatartó? Fúj. Leköpném magam, ha Nana egyszer is úgy érezné magát, korlátozom a döntéseiben.
Akármilyen nyájaskodó-kedveskedő Sebastian, nekem nem tetszik, mert egyértelműen a vetélytársam látom benne, és erre még sosem volt példa, nem is vagyok rá felkészülve. Nem akarok vele jóban lenni, ha kedvelem, még nehezebben viselném el, ha Nana végül vele jönne össze. Így legalább joggal utálhatom, arra hivatkozva, sosem kedveltem igazán. Pedig talán nem is olyan tökfej. (Naná, hogy nem az.)
Mindenesetre nem ő lesz, akinek kiteregetem magam, a gondolataim, az érzéseim. Bízom Nanában, bízom az érzéseimben, az övéiben... Óvnom kell, vigyázni rá, de korlátozni sosem fogom. Ha elég felelőségteljes abban, hogy a kettőnk dolgát kézben tartsa (irányítsa is, ha úgy adódik), Sebastian dolgában is helyes döntéseket fog hozni. Elképzelhető, hogy mégsem én vagyok, akiről Nanaia álmodott, hiszen Sebastian olyan tulajdonságokkal bír, amivel én sosem fogok..., de ha nekem ő az első, ha őszintén szeretem, mindig az ő javát fogom keresni. Ha mást szeret, be kell nyelnem...
Megijedek a gondolattól. Elszaladok előle, mint Sebastiantól, hátha ugyanolyan sikeres leszek. De a kérdés nem oldódik meg ilyen könnyen.

//Köszi. Így is nagyon jó volt! Smile Gondolom, még találkozunk.//
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Bocs, hogy élek haver... ~ Louis és Sebastian   

Vissza az elejére Go down
 

Bocs, hogy élek haver... ~ Louis és Sebastian

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» hiszem, hogy két paralell történet a végtelenben összeérhet ~ Sebastian
» Nem láttál semmit! ~ Christian és Sebastian
» Ma éjjel bízd rám magad!- Lia és Sebastian
» Daniel & Sebastian & Marcus Treadaway
» "Igyunk, hogy felejtsünk!"- Dé, Lio és Aurora

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-