Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Szomb. Jún. 23 2018, 18:58 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 highway to hell - William and Matt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Christopher Matthew Hart
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 206

TémanyitásTárgy: highway to hell - William and Matt   Csüt. Dec. 25 2014, 21:43

Már pár napja itt vagyok, nem igen beszélgettem a szobatársakkal, de hát a sok egyetemi maceraság és a meló is. Mondhatni csendben ellétezem a szobában. De örülök, hogy vizsgaidőszak rám most nem vonatkozik, itt haldokolnék, hogy még olvasnom is kell a sok matekos borzalmat. Mondjuk így is kéne, mert van amit itt beszámítottak, de ajánlották azért egy könyvet olvassak már el pluszban, hogy ne maradjak le a rá épülő tárgyból... túl erős nekem ez a suli de már mindegy. Kicsengettem a zsét, nem kéne buknom, mert kiugrom az ablakom. De még csak bele sem döglenék, tekintve annyira magasan nem vagyunk. Éppen egy bögre kávét kortyolgatva próbálok életet csiholni magamba, mikor nyílik az ajtó és jön egy srác. Nem Richard, de nem is Adam, utóbbi srácot láttam már egyszer egy időre.


Csá! Hát te?


Kérdezem érdeklődve, mert lehet valamelyik sráchoz jött. Bár ha látnék nála táskát, vagy bármit ami arra utal, sok cucca van, nem csak egy, akkor el kell gondolkodjak, hogy talán ide jön, elvégre négy ágy van vagy mi szösz.


_________________

“Ahogyan a víz tükrözi az arcot,

úgy tükrözödik a szívben az ember.”

(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
William Parker
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : tanúló, kezdő színész
Hozzászólások száma : 126

TémanyitásTárgy: Re: highway to hell - William and Matt   Csüt. Dec. 25 2014, 22:26

Végre téli szünet. Nem kell suliba mennem és egész nap pihenhetek. Reggel csak annyira keltem fel, hogy reggelizzek aztán visszafeküdtem. Olyan két óra körül arra kelek, hogy valaki kopog. Nagy nehezen feltápászkodok az ágyból majd kinyitom az ajtót. El is feledkeztem róla, hogy csak egy alsógatya van rajtam, de ha eszembe is lett volna akkor sem veszek fel semmi mást. Kinyitom az ajtóm és ott áll a koliportás, picit zizi szegény, de ez lényegtelen.
- Fred azonnal el kell hagynod a szobád, mert elszámoltuk és be kell költöznöd egy négyfősbe. - Mondja és már ki is húzott a folyosóra. Először is, miről hadovál, másodszor, ha el is kell mennem nem a dolgaim nélkül megyek el.
- Figyeljen, jó megértem, hogy el kell mennem, de akkor sem alsóban fogok elmenni, főleg nem a cuccaim nélkül. - Mondom és visszamegyek majd gyorsan összepakolok és felöltözök. Egy inget veszek fel, de nincs időm még összegombolni se, mert a portás már kifelé lökdös. Nem értem mi baja van. Végül is nem nagy gond, ha picit kivan a hasam, hisz nem olyan ronda a felsőtestem, hogy takargatnom kéne. Elmondja az új szobaszámom és ad egy kulcsot. Remek most négyen osztozhatunk egy fürdőszobán. Meg én hozzá voltam szkova ahhoz, hogy pucéran mászkálok, most így mi lesz? Ráérek még aggódni. Elindulok a folyosón erre valaki, akit nem ismerek megbotlik előttem és leönt az italával. Na még ez is. Bocsánatot kér és nem ő tehet, amiért ilyen rossz napom van, szóval megbocsájtok neki. Mikor odaérek a szobához, ledobom a bőröndöm a földre és kinyitom az ajtót. Egy szimpi srác áll az ajtóban, akit már párszor láttam az egyetemen.
- Csá! Hát te? - Mondja meglepődötten én, pedig bemegyek a szobába a bőröndömmel és becsukom az ajtót majd a srác felé fordulok.
- Szia, elvették a szobám és hozzátok tettek be. Nem haragszol, ha most gyorsan lezuhanyoznék, mert egy béna srác leöntött és tiszta ragacs vagyok. Addig odatennéd az ágyamra a cuccom. - Mondom mivel már hárman laknak itt és négy személyes gondolom egy ágy van már csak és oda csak le tudja tenni. Bemegyek a fürdőbe és gyorsan lezuhanyzok. Mikor kiszállok észreveszem, hogy a törölközőm a bőröndben hagytam. Na remek, még ez is. Várjunk, sosem voltam szégyenlős, szóval kit érdekel, hogy meglát meztelenül. Ezekkel a gondolatokkal lépek ki a fürdőből.
Ránézek a srácra.
- A bőröndömben maradt a törölközőm. - Mondom nevetve és elindulok a bőröndömhöz.
- Ja amúgy Will vagyok. - Mondom és felényújtom a kezem mosolyogva. Jaj még mindig nincs rajtam gatya. Juj ez biztos kínos szegény srácnak. Szerencse, hogy nemrég borotváltam.
- Jaj bocsi. - Mondom nevetve és beletúrok a hajamba majd gyorsan előkeresek egy gatyát és felkapom.
- Amúgy kezdj hozzászokni, mert egyedül voltam eddig és én már hozzászoktam a meztelenkedéshez. - Mondom nevetve. Mit szégyenlősködjek, pasik vagyunk és gondolom a lányokat szeretik, szóval nem mindegy nekik, hogy mibe vagyok?

_________________
Semmi nem változtatja meg jobban az életünket,

mint az önmagunknak
feltett kérdések.
Vissza az elejére Go down
Christopher Matthew Hart
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 206

TémanyitásTárgy: Re: highway to hell - William and Matt   Csüt. Dec. 25 2014, 22:54

Ráérősen szürcsölgetem a kávém, mikor jön be egy srác, hát... elég nyomin néz ki hogy így mondjam, le van öntve, meg mintha kissé morcos lenne, de mikor magyaráz asszem megértem mi a szitu.

Ohm. Hát persze, menj csak. Az Old Spice az enyém, használd csak.

Mondom neki, gondolom nincs kedve előtúrni a sajátját. Leteszem a kávét az asztalomra és amíg lezuhanyoz, felteszem a cuccait a szabad ágyra. Aztán visszaslattyogok a kávémért és leülök a saját ágyamra.

Jah... látom.

Mosolygok rá, nem vagyok meleg hogy izgasson a ruhátlansága. Ha nem szégyellős akkor nincs gond, engem ezzel nem hoz zavarba. Néha a fater is puccentosan mászkált, ő is mindig szanaszét hagyta a cuccait.

Öhm... csá. Christpher Matthew. Amelyik előbb eszedbe jut, mindkettőre hallgatok.

Vonok vállat amíg kezet rázok vele. Nem zavar, hogy kapkod, gondolom hogy még nem tért napirendre a dolgok felett.

Segáz haver. Amúgy miért pakoltak ki?

Kérdezem, nézem ahogy előtúr egy gatyát és magára aggatja. Jobb így, bejön Richard és butaságokat hord össze, nem mosom le hogy a szőke herceget várom én is.

Felőlem... Amíg nem bújsz mellém az ágyba szerintem nem fog zavarni.

Mosolygok, na akkor lehet, hogy kilököm az ágyból, talán a szobából is, hogy összeszedjem a gondolataim, de addig nem fog zavarni.

Amúgy a másik két srác ritkásan van, gondolom a vizsgaidőszak meg ilyenek. Az Richard ágya, az meg Adamé. Milyen szakos vagy amúgy?

Mutogatom az ágyakat, majd kérdezek, érdekel vajon egy szakon leszünk-e. Én csak most iratkoztam be, szóval nem ismerek senkit még szinte.

_________________

“Ahogyan a víz tükrözi az arcot,

úgy tükrözödik a szívben az ember.”

(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
William Parker
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : tanúló, kezdő színész
Hozzászólások száma : 126

TémanyitásTárgy: Re: highway to hell - William and Matt   Csüt. Dec. 25 2014, 23:19

Jó a srác reakciója, szóval jól el leszünk.
- Mert valami gazdag fickó megvette a kölykének. Ugyanis én egyedül voltam abban a szobában és ez volt az egyetlen olyan szoba, ahol csak egy ember volt. - Mondom és lefekszek az ágyra, ahová a cuccaim tette Matthew.
- Am jó volt a reakciód a pucérkodásomra, ezért kapsz tőlem valamit. - Mondom és elkezdek a táskámban turkálni. Nemrég kaptam valakitől egy tanácsot, hogy a koliban a cigi kincset ér, ezért hoztam pár kartonnal és úgy tudom szereti a cigit. Kiveszem a táskámból és megvárom míg rámnéz és odadobom, azért vártam meg hogy rám nézzen, hogy észrevegye,hogy dobom és el tudja kapni.
- Úgy tudom szeretsz cigizni, úgyhogy remélem örülsz neki. - Mondom mosolyogva és visszadőlök az ágyamba.
- Filmművészetis vagyok és ez az első évem. Te? - Kérdezek vissza és nem csak azért, mert nem akarok bunkó lenni, hanem tényleg érdekel. Hirtelen felpattanok és odaülök mellé.
- Na remélem már elégé haveri viszonyban vagyunk... - Mondom mosolyogva. Igaz, hogy most ismertük meg egymást, de én hamar olyan viszonyba kerülök másokkal, hogy mindent megosztok velük.
- Ezért szeretném feltenni a kérdést, hogy hogy állsz a lányokkal? - Kérdem, mert nem tűnik rossz palinak, szóval tuti van valakije. Ha visszakérdez, mert gondolom őt is érdekli, szóval ha visszakérdez őszintén elmondok mindent.
- Tudod van egy lány, akivel egy gimibe jártam és már ott belevoltam zúgva, de nagyon bunkó voltam ott és nagyon megutált és most alig tudom újra megkedveltettni magam vele.

_________________
Semmi nem változtatja meg jobban az életünket,

mint az önmagunknak
feltett kérdések.
Vissza az elejére Go down
Christopher Matthew Hart
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 206

TémanyitásTárgy: Re: highway to hell - William and Matt   Csüt. Dec. 25 2014, 23:49

Visszajön, leül az ágyára és mesél kicsit.

Hát telt ház van, jaja, de nem is csoda. Ki bírna fizetni egy kecót is ilyen tandíj mellett?

Én nem. Aztán jön azzal, jól reagáltam. Ez valami vicc akart lenni? Nem tűnik annak. Azért elgondolkodom rajta, elvégre mit kellett volna csinálnom? Szörnyülködnöm? Nézem mit keres, remélem semmi embertelent, hallottam pár rémhírt a kolis elvetemült életről. De aztán látom, hogy cigit dob, kicsit ügyetlenül, de elkapom.

Azta... hátöhm... kössz, de ez kicsit sok nem?

Nézek rá, hacsak nem egy dobozt adott, mert egy karton nem kevés. Bár nekem csak pár nap, de ez mellékes.

Amúgy te dohányzol? Sajnos itt benn nem szabad, de az udvaron van pár kijelölt hely.

Mosolygok, nem kell tudnia hogy rosszalkodom néha napján az ablakban. Bár le akarok szokni a lustaságról és kivonszolni a valagam rágyújtani. Csak otthon mindig a szobában füstölögtem, kényelmes volt mint a veszett fene.

Hmm, mintha Adam is az lenne. De nem vagyok biztos.

Vakarom az állam, de mintha ő is arra járna.

Én vizuális komos vagyok, másodéves. De nem itt kezdtem, csak költöztünk és egyetemet váltottam. Sose kövesd el ezt a hibát, kiírtunk egy fél erdőt a papírmunkával.

Sóhajtom, ajj, kéne egy szál cigi. Nyomorúságos a láncdohányosok élete. hirtelen itt terem mellettem, de különösebben nem zavar. Gondolom így jobban hall... vagy ilyesmi.

Hátöhm... jah. De nyugi, én csendestárs vagyok, Richard az aki... nos... hogy úgymondjam nem túl szociális. Legalábbis eddig nem tűnt annak.

Mert lehet csak idő kell neki, míg megszokik, ki tudja. Aztán a kérdés eléggé meglep. A lányokkal? Hú banyek.

Hátöö... nincs barátnőm, de akarok. Miért?

Nem értem igazából a kérdést, mit kéne erre felelni? Lehet csajokat akar felhozni? Azt nem tiltja a szabályzat? Mindegy is, négyen vagyunk, macerás lesz kicsit. Egyszerűbb ha keres valami légyott helyszínt. De nem erről van szó, mert kifejti hogy szerelmes valami csajba.

Idejár a csaj? Amúgy... hát... adj neki időt nem? A csajok ilyenek, nem? Kéretik maguk meg hasonlók.

Próbálom leplezni, hogy nincs sok tapasztalatom, elvégre kevés barátnőm volt, de csak egyet szerettem igazán, asszem. Valahogy annyira más világok a csajok, nehéz kiigazodni rajtuk épp mit akarnak. Meg ez a találd ki mizéria.. na mindegy, azért kérdőn nézek rá, hogy a terve, ilyesmi. Biztos van neki.

_________________

“Ahogyan a víz tükrözi az arcot,

úgy tükrözödik a szívben az ember.”

(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
William Parker
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : tanúló, kezdő színész
Hozzászólások száma : 126

TémanyitásTárgy: Re: highway to hell - William and Matt   Pént. Dec. 26 2014, 00:21

Szóval nincs barátnője. Ki gondolta volna?
- Pedig helyes pali vagy és tenfes is, ritka az ilyen. - Mondom és vállon veregetem.
-Am azért kérdeztem, hogy ha van megbeszéljünk egy időpontot mikor nyugodtan lehettek itthon kettesben és mi majf elmegyünk addig. - Mondom mosolyogva és rákcsintok. Elkezd kérdezgetni a lányról, minek titkolózzak rendes srác ő.
-Aha idejár és még osztálytársak is vagyunk. Lizzynek hívják, nem tudom ismered-e.- ő is új szóval nem hiszem, hogy ismeri.
- Amúgy igen a lányok ilyenek. Am majd valamiko elviszlek csajozni. - Mondom és picit meglökömvállal, ahogy a haverok szokták.

_________________
Semmi nem változtatja meg jobban az életünket,

mint az önmagunknak
feltett kérdések.
Vissza az elejére Go down
Christopher Matthew Hart
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 206

TémanyitásTárgy: Re: highway to hell - William and Matt   Pént. Dec. 26 2014, 00:44

Vagy nem hallja, vagy alapnak gondolja a választ a kérdésemre, miszerint dohányzik-e. De mondjuk logikus, hogy igen, tekintve, miért lenne nála cigi? Erre mondaná John, hogy Chris, cserélj agyat haver. Olyan szívhez szóló, mikor mondja, de nem baj. Majd kiteszem az asztalra a dobozt, legalább együtt megyünk dohányozni, jobb, mint egyedül.
Aztán kérdez a csajokról, kicsit kikerekedik a szemem. Palitól sem kaptam még meg hogy helyes vagyok. Gyanakodnom kéne, hogy szabadabb elvű mint én? Áh, gondolom csak biztatni akar, lehet látja, nem vagyok valami magabiztos a csaj témában.

Hátizé... kössz. Mi az hogy tenfes?

Kérdezem meg, gondolom valami pozitív, de kissé le vagyok maradva. De mosolygok, hogy vállo vereget. Aztán lassan elkezdek nevetni, mert egyrészt nekem barátnő, másrészt Richard és a kérlek menj ki. Adam még hagyján.

Höhö... nem ismered még Richardot. De rendes vagy, kössz. Szerintem még egy darabig nem élek ezzel, kicsit... nehezen ismerkedem a csajokkal.

Vallom be enyhe vállrándítással, ne higgye, hogy holnap jövök azzal, hogy héj Will, azt mondtad hogy...

Nem ismerek Lizzyt. De még nem is volt itt órám, kevés filművészetist ismerek. És hogy érzed, meg fog enyhülni?

Aztán megint halkan nevetek kicsit, hogy miket ki nem talál!

Háát... nem vagyok valami jó csajozós, nem tom hogy kell. Általában mással beszélgetnek a csajok, hátráltatnálak asszem.

Mondom szerényen, de tényleg nem vagyok valami sikeres. Simán lefagyok, hogy mit mondjak a csajoknak, egyáltalán miről beszélgessek velük csak úgy? Nem értem, mások hogy csinálják, de talán Will el tudja mondani. Ő tipikusan olyannak tűnik, akinek semmi gondja ezzel.

_________________

“Ahogyan a víz tükrözi az arcot,

úgy tükrözödik a szívben az ember.”

(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
William Parker
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : tanúló, kezdő színész
Hozzászólások száma : 126

TémanyitásTárgy: Re: highway to hell - William and Matt   Pént. Dec. 26 2014, 12:00

- Tenfest mondtam? Bocsi rendest akartam mondani. - Nem tudom, miért más szót mondtam. Egyáltalán mi az, hogy tenfes? Majd beírom a googleba.
- Ja és amúgy nem dohányzom. Bocs, csak elkalandoztam. - Mondom nevetve. Tényleg azt gondolhatja, hogy dohányzok, mert miért is lenne nálam egy karton cigi, amit csak úgy odaadok. Szóval még nem fogja használni ezt a lehetőséget. Remélem fordított helyzetben ő is kettesben hagy majd Lizzyvel egy kis időre. Miket hordok én össze, még nem is járunk, sőt nem is kedvel.
- Nagyon remélem, hogy megenyhül, mert, ha sokáig húzza ezt a játékot én besokalok. - Valamit ki kéne találnom, amivel hamar meg tudnám szerezni. De vajon mit?
-Majd én segítek neked. Én régen sokat csajoztam, de mostanában már nem. De azért ha akarnék még most is tudnék. - Mondom és megveregetem a hátát. Jó volt beszélgetni vele, de a mai napom úgy volt betervezve, hogy csak pihizek, szóval vissza is mászok az ágyamba. Nem hunyom le a szemem csak fekszek és nézem a plafont.

_________________
Semmi nem változtatja meg jobban az életünket,

mint az önmagunknak
feltett kérdések.
Vissza az elejére Go down
Christopher Matthew Hart
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 206

TémanyitásTárgy: Re: highway to hell - William and Matt   Pént. Dec. 26 2014, 19:38

Jah, lehet félreértettem, kicsit süket vagyok.

Nevetek, szóval rendes, okés. Hát, alap rendesnek lenni nem? Mármint... direktbe senkit sem bántanék vagy bosszantanék, nem szép dolog. //A google nem ad ki rá semmit xD//

Akkor minek hoztál magaddal cigit? Kár, reméltem együtt mászunk ki az udvarra néhanapján.

Vonok vállat a dohányzásra. Akkor marad az A terv, egyedül csoszogok ki.

Hát.. ha nem kedvel... ahogy mondod...

Mondom óvatosabban, szerintem könnyen besokall, ha így áll a helyzet.

És ha nem adja be a derekát akkor mit fogsz csinálni? Vagy ha randizik valakivel?

Remélem nem vágja szíven ez a pár kérdés, de engem érdekel, akkor mit fog csinálni. Remélem nem törni zúzni... max iszunk valamit, állítólag segít. Csak egyszer voltam részeg, nem nagyon emlékszem sok mindenre, ami nem tudom jónak számítana-e az ő esetében.

És miért hagytál fel vele? Kéne már valami fix?

Érdeklődöm kicsit, valahogy akik falják a nőket nem szívesen tesznek le erről, elvégre ha sok nőt megkaphat... mondjuk én inkább egy embert szeretnék magam mellé, mert mindig előről felépíteni mindent... ki is készülnék.

Amúgy kössz, majd meglátjuk. Tényleg nem akarlak égetni a saját szerencsétlenkedésemmel...

De komolyan, nő közelében lefagyok általában, ha csak valami nem vonja el a figyelmem. De általában nincs szerencsém. Megveregeti a hátam és visszafekszik az ágyába, elfekszik. Jah, nekem meg van még kávém, hát megiszom. A cigi eléggé hiányzik mellőle, de szokás szerint nincs kedvem kimászni az ágyból. Meg a lakásból. Pár óra és meló is lesz, nyah.

Amúgy akkor te már egy féléve itt vagy nem? Egyszer nem lenne kedved körbevezetni? Simán eltévedek, ha olyan van, ezért... hát... talán ha megmutatnád mi merre, akkor megjegyezném.

Kérem némileg bizonytalanul míg elindulok a konyha fele, hogy a mosogatóba tegyem a bögrém. Nem akarok a terhére lenni, csak a többieket valahogy nem mertem megkérni. Will készségesnek tűnik, talán nem bánná a dolgot.

_________________

“Ahogyan a víz tükrözi az arcot,

úgy tükrözödik a szívben az ember.”

(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
William Parker
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : tanúló, kezdő színész
Hozzászólások száma : 126

TémanyitásTárgy: Re: highway to hell - William and Matt   Pént. Dec. 26 2014, 21:15

Ha nem adja be a derekát? Hmm, erre még nem is nagyon gondoltam.
- Összeverem azt, akivel randizik. - Mondom nevetve.
- Nem nyugi nem vagyok erőszakos. Szerintem elmegyek majd veled lerészegedni és összeszedek valakit és visszatérek a régi énemhez. - Végül is szinte csak miatta váltam ilyenné. Ha kiderülne, hogy nincs semmi esélyem akkor tuti összetörnék és minden lányt szobára vinnék a suliban. Megkérdi, hogy miért változtam meg. Még ezt senki nem kérdezte meg, de amúygsem mondtam volna el az igazat szerintem, de most neki elmondom.
- Hát tudod az egyik ok az az, hogy meg akarom szerezni Lizzyt a másik, pedig hogy meghalt a nővérem, akit imádtam. - Mondom halál komolyan, de nem jó ilyen komolynak lenni, szóval valamit ki kéne találnom, hogy felviduljak.
- Igen már egy féléve itt vagyok és szívesen körbevezetnélek, de még én sem nagyon ismerem ezt a helyet. - Mondom nevetve.
- Mennyi az idő? - Kérdem, mert már olyan mintha késő lenne.
- Akarsz ma még csinálni valamit vagy már csak pihenjünk? - Kérdem a szobatársamtól. Jóban leszünk, ha mindig ilyen, mint most. És még, ha a pucérkodásomat is elviseli, akkor nem is lesz rossz itt lakni.

_________________
Semmi nem változtatja meg jobban az életünket,

mint az önmagunknak
feltett kérdések.
Vissza az elejére Go down
Christopher Matthew Hart
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : hangmérnök gyakornok; szerelő
Hozzászólások száma : 206

TémanyitásTárgy: Re: highway to hell - William and Matt   Csüt. Jan. 08 2015, 19:58

Arról kérdezem mi lesz ha ez a csaj, aki annyira tetszik neki makacs lesz vagy épp visszautasító és nemet mond. Nem is tudom, én, akinek elképzelni is nehéz hogy egy lány csak úgy igent mondjon, érdekel ő hogyan dolgozná fel ezt a dolgot.
Hátizé... nem gondolod ez túl agresszív megoldás és nem biztos hogy elnyered vele a... bizalmát? Ezzel csak az erőd fitogtatod és a birtoklási vágyad nem?
Kérdezgetem óvatosan, mert nekem nem tűnik egy nyerő ötletnek. Igaz, még nem próbáltam, de hát maradjunk annyiban, ha én meg tudom verni az illetőt, akkor valószínű tolószékes, ami duplán nem lenne szép tőlem. Amúgy is gyáva lennék megütni bárkit is. De aztán kifejti a B tervet is, miszerint leissza magát és becsajoz.
Hmm... megtisztelsz. Félek hamarabb berúgok mint te és nem leszek hasznodra, de talán a csaj tesz egy próbát veled. Elvégre azzal nem veszít semmit nem?
Will normálisan néz ki, normálisnak is tűnik, elmehet vele randizni, nem? Mármint egy randiba még senki sem halt bele tudtommal. Ilyen elven én is elhívhatnék bárkit mondjuk, a gáz csak az, hogy nem merném elhívni az illető lányt. De talán majd ellesek ezt-azt Willtől. Meg aztán vele fogok lakni egy ideig ha minden jól megy, érdekel a másik, ezért is kérdezem meg, miért változott meg? Mi vitte rá? Lizzy említése nemes dolog, a másik indok kicsit lesápaszt.
Bo...bocsánat... nem tudtam. Részvétem.
Matthew, minek kérdezel annyit? Rövid az eszed fiam... zavarba is jövök, mert nagyon rosszul kezelem ezeket, mondhatni nem tudok normálisan reagálni, csak lesütöm a szemem. Nem tudom milyen elveszteni valakit, nekem csak a fater van, ha ő sem lenne... félek a halál gondolatátó is. Talán ezért vagyok ilyen szerencsétlen, próbálok valami más témát keresni az agyamban, ami... talán eltereli a figyelmét a szomorú gondolatokról. Hát, jobb híján a saját szerencsétlenkedésem domborítom ki, hogy mindig eltévedek.
Aha... kár. Nem baj, de kösz!
Mondom mosolyogva, ez nem jött be. Mást kell megkérnem. De azt hiszem, nem Richard lesz az.
Hah? Jah... izé... lassan három óra, miért?
Kérdezek vissza, mert nem tudok semmi határidős dologról ma.
Bocs, melózom ma, délután, négyre be kell érjek. De ez legalább a jobb meló, nem szeretek kiszolgálni.
Csóválom a fejem, a Starbucks nem nekem lett kitalálva. Ha legalább lelkesednék a mindenféle kávék iránt... de engem csak az érdekel hogy ébren tartson, amúgy is a sima feketét szeretem, a többinek fura íze van.
De addig még van egy órám, szóval ahogy akarod. Ha szeretsz kártyázni van nálam egy pakli vagy segíthetek kipakolni is.
Vetek fel pár dolgot, mert nekem tényleg mindegy. Szerencsére a kolesztól nincs messze a melóhely központja.

_________________

“Ahogyan a víz tükrözi az arcot,

úgy tükrözödik a szívben az ember.”

(Példabeszédek 27:19)

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: highway to hell - William and Matt   

Vissza az elejére Go down
 

highway to hell - William and Matt

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Bellboy needed || Callie&Matt
» Matt Bomer
» Szobatársak Matt-Tina

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances kollégium :: Archívum-