Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Vincent Sparks
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Bridget Sanders
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Megvagy! || Will&Demi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Demetria C. Smith
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 23
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 230

TémanyitásTárgy: Megvagy! || Will&Demi   Vas. Dec. 21 2014, 19:13

Nagyon nem szeretem az óra utáni kiáramlást az előadóból. Úgy kell átverekednünk magunkat a tömegen, én meg nem vagyok tolakodós típus, de ha a tömeg sodor, akkor semmi esélyem, hogy ellenkezzem. Szóval már lassan kezdek lemondani az öntudatomról, arról, hogy azt csináljak és oda menjek, amit akarok. De nem is annyira bánom, mert legalább nem kell olyasmiken gondolkodnom, hova megyek, eldöntik mások helyettem és amúgy sem szeretek dönteni. Inkább csak magamhoz szorítom a legutóbbi forgatókönyvem, egy kész darab, és vigyázok rá, mint a szemem fényére.
Már csak azt a személyt kell kipécéznem, akivel elolvastatom. Usuival szívesen elolvastatom majd, de nem hiszem, hogy ő a megfelelő személy arra, hogy eljátssza ezt a jelenetet. Vagy akármi mást. Usui nem színész, mindig őszinte és még a saját érzéseit sem tudja közvetíteni általában, nemhogy... na mindegy. Szóval keresnem kell valaki mást, a bátyám most nem ér rá, de tényleg nem, pedig olyan jó lenne. Annyira örülnék neki, ha Sebastian játszhatná el, annyira jó szerep, tudat alatt az összes karakteremet mintha csak neki írnám. És tudom, hogy nem jó, de mit csináljak, ha olyan nagyon-nagyon fontos nekem?
William Parker - hasít belém a felismerés, ahogy meglátom a fiú vállát. Szintén elsős, színészpalánta, talán még tetszene is neki a főszereplő. Bár még nem beszélgettem vele hosszabban, ideje letámadni és megkérni, hogy olvassa el a forgatókönyvem.
- Will! - Szólok felé kicsit bizonytalanul, mert nem látom pontosan, hol van, igyekszem lavírozni pár ember között. - Will! - Szólok hangosabban. Talán nem így becézik? Valaki meglök oldalról, én pedig sóhajtva bukok le, hogy az alapból is alacsony termetem mellé még kisebb legyek és átsorolhassak a jobb szélső sávba. Nem szeretem, amikor ennyi órának van vége egyszerre és én nem tudok egy nyugodt helyre lavírozni, nem vagyok elég erélyes hozzá.
- Will! - Szólok most már hangosan, páran fel is kapják a fejüket körülöttem, én pedig azon gondolkozom, vajon zenét hallgat? Vagy halláskárosult? Aztán már egészen közel vagyok hozzá. Nem hagyom, hogy meglépjen, most nem, ez alkalommal nem, csak azért sem... megszaporázom a lépteimet, aztán egy csodálatos oroszlánugrással vetem magam a hátára, hátha akkor tényleg észrevesz. Vagy lekever egyet, az is megeshet, igazából meg is érdemlem, amiért ilyen erőszakos vagyok, de... nem baj, már megcsináltam a szerencsém.
- Megvaaagy! - Állapítom meg lelkesen. Ó, ha tudná, mennyit szenvedtem, hogy becserkésszem!
Vissza az elejére Go down
William Parker
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : tanúló, kezdő színész
Hozzászólások száma : 126

TémanyitásTárgy: Re: Megvagy! || Will&Demi   Vas. Dec. 21 2014, 19:50


Demi & Will
Gyorsan elment a mostani előadás. Mikor megyek ki a teremből egy hozzám hasonló srác kerül mellém. Jól végignézem, mert először azt hittem tükörbe nézek. Próbálunk átmenni a tömegen és többnyire sikerül és már majdnem a végénél járunk, de meghallom a nevem. Én megállok, de aki a nevemet kiáltotta az továbbmegy. Biztos összekever a másik sráccal. Én is megyek utána mielőtt olyat tenne, amit megbánna. Az a lány Demi volt. Ő is elsős és filmművészetis. Remek forgatókönyveket szokott írni, amit én néha elolvasok titokban. Nem gyakran beszélünk, de nem tudom miért. Egyre hangosabban mondogatja a nevem.
- Itt vagyok. - Kiáltom, de még mindig azt az idegen srácot követi. A tömeg miatt nem tudom utolérni, de nem kell sokáig követni, mert a srác hátára veti magát. Mikor meglátom elkezdek nevetni.
- Itt vagyok Demi. - Mondom és remélem most már észrevesz.
- Szia mizu? - Mondom és még mindig mosolygok, mert vicces volt az előző jelenet. Meglátom a kezében a forgatókönyvet és ki is kapom a kezéből.
- Ó ez mi? Megint írtál egy forgatókönyvet? - Kérdem, mielőtt válaszolhatott volna az előző kérdésemre.
- Elolvashatom? Biztos olyan jó, mint a többi. -


_________________
Semmi nem változtatja meg jobban az életünket,

mint az önmagunknak
feltett kérdések.
Vissza az elejére Go down
Demetria C. Smith
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 23
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 230

TémanyitásTárgy: Re: Megvagy! || Will&Demi   Vas. Dec. 21 2014, 20:24

Amikor Will nyakába ugrok, egyhamar leesik, hogy nem is Will nyakába ugrottam, szóval elengedem szegény delikvensem. Értetlenül pillogok rá, mert totál azt hittem, hogy ő Will, mert hátulról tényleg úgy tűnt. Bár ezért nem hallgatott a nevére, ahha, mert nem is az ő neve volt! Beharapom az alsó ajkam, úgy figyelek szegényre, akit alaptalanul támadtam meg.
- Bocsi, összetévesztettelek valakivel! - Pillogok rá tök ártatlanul, de csak nevet rajta, szóval én is. Aztán rájövök, hogy valaki mögöttem is nevet. És ahogy megfordulok, már látom, hogy az üldözöttem igazából mögöttem van és valószínűleg én is süket-némát játszottam az előző pár percben. Zavartan vigyorgok, először rá, majd a srácra mutatok, aztán az összetévesztett felé bökök.
- Én tökre azt hittem te vagy, de úgy látszik szemészetre kéne mennem. - Magyarázom, bár amilyen szerencsétlen vagyok, simán összetévesztem még normális látással is az embereket. Pedig olyan jó lenne, ha nem lennék az, de sajnos az élet nem kívánságműsor.
Csak arra kapom fel a fejem, hogy Will kikapja a kezemből a forgatókönyvet és én nyúlok utána, majd megszakad a szívem, egy nyöszörgést is megengedek magamnak, majd sóhajtok egy nagyot.
- El, persze, mert... ami azt illeti, keresek valakit, aki eljátszaná. - Mondom egyből a hátsó szándékom, főleg, hogy miért kerestem és mosolyogva várom, hogy olvasgasson kicsit. Nem túl hosszú, körülbelül tíz perces jelenet, de szerintem tetszeni fog a tanárnak, ha tényleg eljátssza valaki szépen. A legjobb a filmművészetben, hogy egyik szak sem marad fenn a másik nélkül.
- Tök durva, hogy a saját bátyámnak nincs ideje bevállalni egy ilyet, nem? - Kérdem nevetgélve, mert tényleg, amúgy tök abszurdnak tűnik, közben ujjaimat piszkálva, kissé izgatottan pillantok végig rajta még egyszer és még egyszer, hogy mit szól hozzá. Kíváncsi vagyok a véleményére.
Vissza az elejére Go down
William Parker
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : tanúló, kezdő színész
Hozzászólások száma : 126

TémanyitásTárgy: Re: Megvagy! || Will&Demi   Hétf. Dec. 22 2014, 20:24


Demi & Will
Aha szóval valakit keres, aki eljátszaná. Most már tudom, hogy miért keresett. Elkezdem olvasgatni és néha ránézek.
- Tényleg durva...mármint, hogy a tesód nem vállalja el, nem a forgatókönyvre értettem. - Mondom mosolyogva.
- Gondolom azt szeretnéd, hogy én játsszam el. Amúgy tényleg beleillenék a szerepbe, de.. - Mondom és egy csalafinta mosoly jelenik meg az arcomon. Mikor kimondom visszaadom a forgatókönyvet és elindulok valamerre, ha nem jön utánam intek neki, hogy jöjjön.
- De mi lenne nekem ebből a hasznom? - Mondom a lánynak. Alapjáraton kedves vagyok és szívesen elvállalnám, de a régi ösztönöm azt súgja, hogy szórakozzak picit. Nem azt kérem, hogy feküdjön le velem vagy valami, semmi ilyesmit nem akarok, de had legyen nekem is szórakozásom belőle. Amúgy is hátha sikerül összejönnöm Lizzy-vel, szóval nem akarok senkivel semmit.


_________________
Semmi nem változtatja meg jobban az életünket,

mint az önmagunknak
feltett kérdések.
Vissza az elejére Go down
Demetria C. Smith
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Életkor : 23
Foglalkozás : Egyetemista
Hozzászólások száma : 230

TémanyitásTárgy: Re: Megvagy! || Will&Demi   Szer. Dec. 31 2014, 09:45

Végül csak sikerül megtalálnom Willt, bár kicsit kalandos és szabadkozásoktól sem mentes, de nem baj. Igazából bárkinek a nyakába ugrok szívesen, ha a másik nem bánja. Mert másokat szeretgetni szeretek, de bajt, kellemetlenséget okozni nem, szóval ez így egy jó kis elegy.
- Nem, még meg sem kérdeztem, mert nem akartam még ezzel terhelni. Tudod, folyton nyaggatom ilyesmivel és ő szentül állítja, hogy neki semmi baja ezzel, meg szereti csinálni, de én látom rajta, hogy néha nagyon fáradt. Tudod, túl fontos nekem ahhoz, hogy tetézzem a bajait, ezért döntöttem úgy, hogy neked adom. - Mosolyodok el a szép kis történet végén, mert kissé zavarban vagyok a kérdéstől és ilyenkor a szokásos védekező mechanizmusom bekapcsol: beszélek, beszélek és csak beszélek, mintha muszáj lenne. Összehordok mindenféle zagyvaságokat, töltelékszavakat használok, alig lehet kihámozni a tényleges mondanivalómat. Pedig azt hittem a kommunikáció az erősségem, hm. Át kell értékelnem az erősségeimet ismét.
- Igen, igen, igen! - Helyeslek, lelkesen bólogatva, amikor azt mondja, beleillene a szerepbe. Tényleg el tudom hinni, hogy ő mondja ezt a monológot, és úgy tudom egész jól színészkedik ahhoz, hogy hatásos is legyen. Mert ha az ember jól mondja, úgy, ahogy elképzeltem, akkor mindenképpen hatásos, súlya van a szavaknak, az ember mellkasát nyomják és nehezebben, lassabban veszi a levegőt, míg nem lélegzetét visszatartva figyel.
De aztán ott van a mondat végén a kis de szócska, én pedig egy pillanat alatt töröm le a lelkesedésem. Érzem, ahogy lefehéredek, esetlenül pillogok és várom, hogy mondjon valamit, mi a baj vele. Nem jó a forgatókönyv? Nincs ideje? Nem akar nekem segíteni? Viszont int, hogy menjek utána, én pedig már szedem is a kis talpaimat, hogy spurizzak utána.
- Uhm... hát... - Hápogok, amikor meghallom a kérdését, és gondolkozok. - Nagyon hálás leszek és kapsz egy nagy ölelést! - Tádáá, és már meg is van a tökéletes ajánlat, széles vigyor, úgy örülök, mint majom a farkának, hogy pillanatokon belül ki tudtam találni valamit jót. De várjunk csak... mi van, ha az mégsem annyira jó?
- Az nem elég? - Kérdezem végül, hátha mégsem kell annyira büszkének lennem magamra.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Megvagy! || Will&Demi   

Vissza az elejére Go down
 

Megvagy! || Will&Demi

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: Frances épületek :: Archívum-