Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

» EOF - Empire of Fantasy
Szomb. Dec. 09 2017, 08:27 by Vendég

Top posting users this month
Judith Moody
 
Joshua McBridge
 
Sebastian McBridge
 
Vincent Sparks
 
Reeven Callagher
 
Eric A. Blake
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Louis & Will

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
William Parker
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : tanúló, kezdő színész
Hozzászólások száma : 126

TémanyitásTárgy: Louis & Will   Vas. Dec. 21 2014, 17:29


Louis & WillMa nincs semmi órám, úgyhogy egész nap pihizek, vagyis ez volt a tervem mostanáig. Kezdek egyre éhesebb lenni. Valamit kéne ennem, ezért felkelek a pihizésből és odamegyek a hűtőhöz. Kinyitom és pár percig csak bámulok bele, hátha észreveszek valami kaját.  Sajnos nincs semmi, szóval visszacsukom. Meg is van, hogy mit fogok csinálni. Elmegyek a közeli hamburgereshez. Isteni hamburgert csinál. Gyorsan beállítom a hajam valamilyenre, csak, hogy azért álljon valahogy, mert nem akarok igénytelenül kimenni az utcára. Gyorsan kisietek a koliból és a hamburgeres felé veszem az irányt. Mikor megérkezek észreveszek egy srácot a sorban. Ismerős. Ő is az egyetemre jár. Már meg is van, hogy ki ő. Az a francia vagy olasz vagy mi, aki jóban van Lizzyvel. Remélem semmi nincs köztük. Ezt ki kéne derítenem. Ha nem is járnak, biztos jól ismeri és megtudakolhatnám, hogy hogyan szedhetném fel Lizzyt. Odamegyek hozzá, mivel a sor végén van így senki nem panaszkodhat, hogy kielőztem.
- Szia, te is az egyetemre jársz nem? - Kérdezem a sráctól.
- Bocsi, hogy nem mutatkoztam be. Én William Parker vagyok te, pedig Louis, ha jól emlékszem. - Mondom és mosolyogva kezet nyújtok neki. Mostanában, miért lett mániám, hogy mindenkit csak úgy elszólítok? Le kéne állnom ezzel.
- Tudom, hogy már nem elsőéves vagy, ezért tudnál adni pár tanácsot, mert én még új vagyok. - Mondom, mert először összebarátkozok vele mielőtt a lényegre térnék.
- Cserébe meghívlak egy hamburgerre. - Mondom és mielőtt válaszolna már meg is veszem mindkettőnknek. Leülök a bódé elé kihelyezett egyik asztalhoz.
- Amúgy tiszta jó a frizurád. - Mondom és nem csak, azért, mert összeakarok barátkozni vele, hanem tényleg tetszik, sőt valamikor én is kipróbálom.
_________________
Semmi nem változtatja meg jobban az életünket,

mint az önmagunknak
feltett kérdések.


A hozzászólást William Parker összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 24 2014, 12:46-kor.
Vissza az elejére Go down
Louis Tagliavini
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : egyetemista
Hozzászólások száma : 303

TémanyitásTárgy: Re: Louis & Will   Kedd Dec. 23 2014, 18:47

Kopog a szemem, de nem vágyom igazán főtt kajára, és időm sem sok, ezért a közeli hamburgerest célzom be, hogy magamba tömjek egy extra hamburgert mindenféle finomsággal. Az megteszi estig. Beállok a sorba, szerencsére, nem túl hosszú, és a csajok a pult mögött értik a dolgukat (gyorsan dolgoznak).
Megszólít egy srác, épp mögém áll be.
- AZ egyetemre? Melyikre gondolsz?- kérdezem, bár sejtem, ha így kérdi, látott már a Francesen. Viszont nem árt elkerülni a félreértéseket, hátha csak kever valakivel. Miért is akarna leszólítani?
Aztán kiderül, szó sincs félreértésről, sőt, még a nevem is tudja; fel is vonom a szemöldököm. Tuti, hogy ezt a gyereket még nem láttam (közelebbről).
Kezet nyújt, hát adom az enyém, de csak a családnevem mondom el, a keresztnevemet már úgyis mondta.
- Tagliavini. De maradjunk a Louisnál... Találkoztunk már? - ha emlékszik a nevemre, talán már bemutatkoztunk. De nekem sem a neve, sem az ábrázata nem ismerős.
- Ah!- emelem feljebb szemöldököm. - Milyen tekintetben? És miből gondolod, én jó tanácsot adok? - Miattam kirúgták az anyámat, lehet, rossz lapra tett.
A srác nem engedi magát eltántorítani, fizeti a hamburgerem, hát egye fene. Szegény, ne mondja, hogy csak kihasználtam.
- Köszi szépen-és hatalmasat harapok, mielőtt még akármilyen tanácsot adnék. Leülünk a bódé előtti asztalok egyikéhez, kíváncsian nézek rá, miközben szorgalmasan nyeldeklem a hamburgeremet. Szorít az idő, hamarosan órám kezdődik.
- Ah, anyám műve- túrok bele a loboncomba. Ő az oka, hogy ilyen sűrű hajam van és nem áll sehogy. Mifene, hogy frizura? Áll, ahogy áll. Csak a kifejezett meleg miatt nem vettem fel a sapkám. Különben nem is látszana.
- Nos, miben kéne jótanács? Negyed óra múlva órám kezdődik...- figyelmeztetem a srácot, hogy térjen a lényegre, különben hoppon marad.
Vissza az elejére Go down
William Parker
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : tanúló, kezdő színész
Hozzászólások száma : 126

TémanyitásTárgy: Re: Louis & Will   Szer. Dec. 24 2014, 13:54


Louis & Will
Megkérdezi, hogy találkoztunk-e már? Gondolom azért kérdi, mert tudom a nevét, de ő nem az enyémet.
- Ami azt illeti még nem nagyon találkoztunk, de láttalak párszor az egyetemen és Lizzy mesélt rólad. - Mondom mosolyogva. Ezzel arra utalok, hogy nem lehetek olyan rossz fej, ha még Lizzy is barátkozik velem. Elfogadja a hamburgert és leülünk egy asztalhoz. Azon, azért meglepődök, hogy azt mondja, hogy anyja műve a haja. Én tuti nem mondanék egy idegennek ilyet. Szóval csak megbízik bennem, ha ilyet mond.
- Majd beszélsz vele, hogy nekem is megcsinálja-e ? - Kérdem mosolyogva, de komolyan gondolom, mert tényleg tetszik nekem ez a frizura. Figyelmeztet, hogy lassan kezdődik az órája, úgyhogy siessünk. Biztos csak le akar rázni.
- Hát szeretném elkérni a jegyzeteidet, hogy ne keljen minden órára bejárnom, ha nem gond neked. - Mondom és kacsintok egyet. Na és térjünk rá arra amire elejétől fogva akartam.
- És azt halottam, hogy szinte minden lánnyal jóba vagy. Hogy csinálod? - Kérdem mosolyogva. Nem mintha rá lennék szorulva arra, hogy csajozási tanácsokat kapjak, de csak így fogom megtudni, hogy milyen kapcsolata van Lizzyvel és ajánlom neki, hogy ne legyen belé szerelmes, mert nagyot kap a fejére.

_________________
Semmi nem változtatja meg jobban az életünket,

mint az önmagunknak
feltett kérdések.
Vissza az elejére Go down
Louis Tagliavini
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : egyetemista
Hozzászólások száma : 303

TémanyitásTárgy: Re: Louis & Will   Hétf. Dec. 29 2014, 20:19

Egy szőke srác hív meg hamburgerezni, s ha azt hittem, céltalanul udvarol körbe, hamarosan nagyra nyílnak a csipáim. Mindjárt azon lepődök meg, hogy Lizzyt szóba hozza. Márpedig úgy, mintha kebelbarátok lennének, vagy ilyesmi.
- Á, szóval Lizzy- akkor az sem véletlen, hogy engem keresett meg ez a srác. De vajon mit mondhatott Lizzy rólam ennek a srácnak (és pláne, mi okból)?
Leülünk egy asztalhoz, hogy nyugodt körülményke között tudjunk enni, és meglepetéséemre megdícséri a hajamat. A poénomat azonban nem érti, majdnem kiköpöm a falatot a számból, amikor megkér, hogy az anyja az ő haját is állítsa be.
- Félreértesz, Will- nevetem el magam- Úgy értem, genetikailag intézte el, hogy ilyen bozontos vagyok...- röhögcsélek. Ez eddig a nap poénja, esküszöm! - De azért neked is elég dús hajad van, nincs okod panaszkodni!- Nem tudom, a frizurája teszi-e, (látszik, hogy sokat foglalkozott vele), de valóban úgy tűnik, sok haj van a fején.
Igyekszem lehiggadni, és úgy enni, hogy közben ne fulladjak meg, és közben a srácnak is szólok, hogy vegye sietősre, mert szorít az idő. Most megáll a számban a falat, mert a kérése több szempontból is meglepő. Csak a tényekre szorítkozom.
- Sajnos, erről lekéstél...- vonom meg a vállam finoman, hogy a jegyzeteimet már nem tudom neki odaadni. Lizzy tehát ebbe nem avatta be. Egyáltalán, honnan ismerik egymást? Vajon a srác mászott rá, ahogy engem is megkörnyékezett? Lizzy valószínűleg elküldte volna a búsba..., hacsak... Vagy lódít a srác, vagy régóta ismerik egymást.
Aztán a fiatalúr megint meglep, csak pislogok rá, jól hallottam-e, amit kérdezett.
- Ellenállhatatlan a mosolyom- mondom neki vér komoly pofával és közben próbálom visszafogni a röhögést. Mi ez a duma? Kóstolgat vagy mi a franc?
- Nézd, Will, nagyon kedves, hogy meghívtál hamburgerezni, de ha olyan jól ismered Lizzyt, mint ahogy sejteted, kérdezd meg őt. Ha azt gondolod, Casanova leszármazottja vagyok, hatalmasat tévedsz. Még csak nem is vagyok partiarc. Viszont te olyasminek látszol, aki szereti a lazaságot, hát menj el néhány házi-, vagy egyetemi bulira, és lesd meg a nagyoktól, ők hogyan csinálják. De ha nem akarsz monoklit a szemed alá, ne ezzel a módszerrel tudakozódj...- nézek rá jóindulatúan.
Nem tudom, némelyik srác igencsak felszívja magát, ha a csajokról van szó. És melyik az, aki elárulja a piszkos kis trükkjeit? Fura, hogy engem is ilyen srácnak néz. Lizzy biztosan nem mondott neki ilyet, hiszen tudja, hogy nem vagyok csajozós fajta, még a titkomat is ismeri Nanával kapcsolatban. Pont ő az, aki bátorít, hogy legyek kezdeményezőbb! Nem értem én ezt a srácot. Az órámra lesek, rohan az idő.
- Az egyetem felé van dolgod? Nekem tényleg indulnom kell...- kérdezem az utolsó falat hamburgerem előtt.
Vissza az elejére Go down
William Parker
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : tanúló, kezdő színész
Hozzászólások száma : 126

TémanyitásTárgy: Re: Louis & Will   Pént. Feb. 13 2015, 19:53


Louis & Will
Közli velem, hogy félreértettem amit mondott, mert ő csak örökölte az anyjától ezt bozontos hajat nem, pedig ő vágta le neki ilyenre. Én is nevetek ezen az egészen egyet. Aztán megdicséri a hajamat, ami jól esik nekem. Szeretem, ha a hajamat dicsérik.
- Hát igen eléggé dús... - Nevetek és közben beletúrok.
- Amúgy gyakran szoktam kísérletezni különböző frizurákkal. - Mikor a csajozási szokásaidról kérdezem eléggé meglepett fejet vág és csak annyit mond, hogy ellenállhatatlan a mosolya, amit el is tudok képzelni róla, mert ha lány szemmel nézem (szigorúan csak lány szemmel, mert pasiszemmel semmi jót nem mondanék más pasiról) akkor tényleg olyan kis helyes pofija van. Most nem tudom, hogy csak le akar-e rázni vagy tényleg mennie kell, de nem hagyom még annyiban ezt a srácot.
- Én ráérek, szóval elkísérlek. - Mondom és felpattanok a székből és várom, hogy elinduljon a célja felé.
- Figyelj Louis, megbízható srácnak tűnsz, szóval elmondom az igazat....- Mondom és körbenézek, hogy van-e körülöttünk valaki.
- Igazából én nem nagyon vagyok rászorulva a jegyzeteidre és a csajozási szokásaid sem nagyon érdekelnek. - Ezt a mondatot nem bunkósságból mondom, de ha közelebbről is megvizsgál látja, hogy semmi szükségem ezekre.
- Tudom, hogy jóba vagy Lizzyvel és én meg nagyon régóta bele vagyok zúgva. A segítségedet szeretném kérni, mert te biztos sokkal többet tudsz róla, mint én. - ő az egyetlen akinek elmondtam és nem értem miért mondtam, de úgy érzem benne megbízhatok.
- Meg új barátokra amúgy is mindig van szükség nem? - Mondom és mosolyogva picit oldalba bököm, ahogy a haverok szokták.
_________________
Semmi nem változtatja meg jobban az életünket,

mint az önmagunknak
feltett kérdések.
Vissza az elejére Go down
Louis Tagliavini
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : egyetemista
Hozzászólások száma : 303

TémanyitásTárgy: Re: Louis & Will   Szer. Feb. 18 2015, 01:34

Szokatlan nekem az a módszer, ahogy a srác megkörnyékez, de nem gondolok semmi rosszra. Azt vágom, hogy valamiben sántikál, de valójában nem kötöm Lizzyhez, még akkor sem, amikor szóba hozza, hiszen a barátomról el tudom képzelni, hogy beszél rólam egy másik barátjának, ismerve, milyen arany szívem van.
A srác eléggé naívnak tűnik, és nem nagyon veszi a poénjaimat, de ezért nem orrolok rá; aki nem ismer, az nem tudhatja, mikor viccelek, és mikor beszélek rém komolyan. Anyámat is ezzel tudom sírba kergetni, persze, aztán jót nevet az egészen, ha félreértett. Arra vigyázok, hogy sose legyek vele pimasz-kamasz. Bár már mintha kinőttem volna a kamaszkort...
- Látom, neked fontos a haj...-Nem akarom kiábrándítani, nekem mindegy, hogy áll mások haja, az enyém se érdekel, legyen tiszta és ennyi. Kábé ennyit várok el másoktól is.
Elbájolgunk egy kicsit egymással, míg eszegetünk, de aztán sietősre fognám, hisz órám kezdődik, de a srác még tartogat valami meglepetést a tarsolyában. Bólintok, mosolyogva, rögtön éreztem, hogy nem a jegyzeteim kellenek neki, és hát, valljuk be, nem én vagyok a suli legkedveltebb diákja. (Nem mintha bánnám.)
Megállok egy pillanatra, ahogy előhozakodik Lizzyvel, ráadásul így.
- Nézd, nem hiszem, hogy ez jó ötlet. Kedvelem Lizzyt, de nem ismerem túl régóta, így fogalmam sincs, mit lépne, ha szövetkeznék valakivel a háta mögött. Én haragudnék a barátomra, ha össze akarna hozni valakivel. Te talán nem? - próbálom megmagyarázni, miért nem segíthetek.
- Ha régóta szereted, biztosan nem véletlenül. Idézd fel magadban, mik azok a dolgok, amiket kedvelsz benne, és ennek megfelelően járj el: ha tudod, minek örülne, lepd meg vele; de vele beszélgess, őt környékezd meg, ne engem...- Miért ne lehetne valószínű, hogy igazat mond? Lizzy helyes lány, már évekkel ezelőtt is magára vonhatta bizonyos fiúk érdeklődését.
- Sose mondtad még neki, mit érzel iránta?- kérdezem, ahogy megszaporítom a lépteim a suli felé. Ha lépést akar tartani, sietnie kell, az idő véges... Egyenlőre kitérek a válaszadás alól, mit szólok a nekem tett ajánlatához. Mi ketten, barátok? Egy találkozó nekem nem elég, hogy bárki is megkedveltesse magát velem (jó, azért vannak kivételek), de srácok közül eddig még csak egyvalakinek sikerült...
Vissza az elejére Go down
William Parker
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : tanúló, kezdő színész
Hozzászólások száma : 126

TémanyitásTárgy: Re: Louis & Will   Pént. Feb. 20 2015, 18:30


Louis & Will
Remélem nem fogom megbánni, hogy elmondtam neki.
- Ja, de. Teljesen megértelek. De ugye nem mondod el neki? - Remélem nem árulja el, mert ha megtudja, hogy belé zúgtam, akkor tuti, hogy többet szóba sem áll velem. Nem válaszol a barátokkal kapcsolatos kérdésemre. Szóval próbálja kerülni a témát. Végül is igaza van, mert egy vadidegennel, aki rám támad, nem haverkodnék össze hamar.
- Nem mertem még elmondani. Nagyon régóta ismerem, de a régi énem nem nagyon volt szimpatikus neki, meg amúgy is tudod, hogy milyen nehezen barátkozik a fiúkkal. - Lehet más lányt kéne keresnem? De ha nekem ő tetszik? Lehet vissza kéne térnem a régi jellememhez, mert amíg olyan voltam, sose voltak ilyen gondjaim.
- Amúgy nagyon zavar, hogy így rád rontottam? - Kérdem mosolyogva. Remélem, hogy nem, mert szeretnék még vele barátkozni, mert jó fej srácnak tűnik.
- Amúgy tanuláson kívül mit szoktál még csinálni?- Érdeklődök, mert eddigi tapasztalataim alapján nem valami könnyen barátkozó lehet ez a srác, úgyhogy nekem kell kezdeményeznem._________________
Semmi nem változtatja meg jobban az életünket,

mint az önmagunknak
feltett kérdések.
Vissza az elejére Go down
Louis Tagliavini
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : egyetemista
Hozzászólások száma : 303

TémanyitásTárgy: Re: Louis & Will   Szomb. Feb. 21 2015, 10:12

Lizzyről beszélgetünk, lényegében kiderül, hogy a megszólítás oka is ő, és ezen kicsit elmosolyodom.
- Nem, dehogy. Senki magánügyeibe nem szoktam beletaposni... - nézek rá féloldalasan. Ha akar valamit Lizzytől, lépje meg, ez az a kettőjük ügye, nekem nincs közöm hozzá. Max kiphatolom, Lizzynek tetszik-e ez a srác... Mintha csak igazolná a sejtelmeim, maga vallja be, hogy régen nem volt rá jó benyomással. Sejtem, mi lehet az oka.
- Amolyan nőfaló vagy, Will? - kérdezem, kissé gunyorosan, de még azon a határon belül, hogy sértő lennék. Egyszerűen csak éreztetem vele, ha így van, nem sok esélye van Lizzyvel.
Ahogy telik az idő, nekem egyre égetőbb a talaj a talpam alatt, és szeretnék már haladni, de Will nem veszi a lapot, és velem tart.
- Bevallom, meglepő volt, ahogy megszólítottál, de innen nézve már inkább csak vicces- mosolyodom el. Főleg, hogy a frizurákról mennyit beszéltünk. Még anyámmal sem szoktam ennyit a hajról beszélgetni, pedig ő elég sűrűn mondja, hogy vágatnom kéne már a hajam.
- Will, értékelem, hogy komolyan veszed ezt a barátkozós dolgot, de nekem tényleg szaladnom kell. Mindjárt kezdődik az órám, fontos, hogy ott legyek. Még biztosan találkozunk, szia!
Nem igazán a stílusom, de kénytelen vagyok lerázni. Ha beszélgetni kezdünk a deszkázásról, és kiderül, hogy ő is kedveli, sosem megyek be arra az órára. Pedig majdnem jobban van kedvem maradni, mint menni. Majdnem. Ez dönti el a kérdést és búcsúzok el tőle. Biztos, hogy nem utoljára láttam...

//Köszi a játékot! Nem zárkózom el a továbbiaktól... Wink //

Vissza az elejére Go down
William Parker
avatarFilmművészet
Életkor : 25
Foglalkozás : tanúló, kezdő színész
Hozzászólások száma : 126

TémanyitásTárgy: Re: Louis & Will   Kedd Márc. 31 2015, 13:05


Louis & Will
Megnyugtat a tény, hogy nem árulja ezt el Lizzynek. MEgkérdezi, hogy nőfaló vagyok-e.
- Hát régen az voltam, de már megváltoztam. - És sokan nem hisznek nekem, de előbb-utóbb csak hisznek nekem. Csak be kell bizonyítanom, ami nem minden esetben könnyű. Egyre jobban siet. Le akar rázni? Már biztos kezdhetek idegesítő lenni, szóval lassan lelépek, mert szeretném, ha jóba lennénk. Szóval viccesnek találja a történteket. Remélem ez jót jelent nála.
- Okés menj csak. Szia. - Hát nem tudom mennyire voltam komoly, de lehet, hogy csak ironikus volt. Remélem, hogy még találkozunk és majd valahogy megtudakolom, miket szeret csinálni, hogy legyen közös témánk._________________
Semmi nem változtatja meg jobban az életünket,

mint az önmagunknak
feltett kérdések.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Louis & Will   

Vissza az elejére Go down
 

Louis & Will

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» mozi, bevásárlás, tesós programok - Nora & Louis
» Kapj le! - Louis és Reeven

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-