Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Today at 14:19 by Vincent Sparks

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Vincent Sparks
 
Judith Moody
 
Sebastian McBridge
 
Isabella Williams
 
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Escape room ~ Mark, Usui

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Escape room ~ Mark, Usui   Hétf. Dec. 01 2014, 21:53

Ez a mai este nem épp szerencsés. Ma nem volt szolgálatban, mert személyes ügyekben járt el, ebből kifolyólag semmi nincs nála, ellenben ing, mellény, öltönynadrág van rajta, alig várja hogy hazaérjen végre a koliba és átöltözzön. Meg érdekli Zin hogy van, jobban van-e, beszélt-e a barátnőjével. Ellenben még kiöltözve is felismerhető jelenség, az egyik helyi banda ki is szúrja, hogy ez bizony az a fakabát, aki a múltkor lecsukatta az egyik tagot. Szóval hamar kezelésbe is veszik Usuit, aki persze a túlerő ellenére is küzd. Azzal nem számol, hogy menet közben megsérül az egyik fiatalabb srác és az arcába fröccsen valamennyi vér. Sajnos Usui nem bírja a vért, a sokktól rossz helyzetbe is kerül, szóval jobbnak látja elmenekülni. De ez sem egyszerű, mert innen nincs hova. Valami szórakozóhely fele veszi az irányt, de ez a hátsó kijárat. Oda nem akar bemenni, de van nyitva szemben valami raktár, nem messze onnan áll egy srác. Nem akarja kinn hagyni, meg neki is megy, míg fut, nem gondolkozik, berántja az ajtón és magukra húzza az ajtót a gyér fényben. Csak azt nem realizálja még, hogy ez az ajtó csak kóddal nyílik alapból, szóval igaz hogy nem tudnak bejönni az üldözői, de ki sem tudnak menni. De reméli a srác akit berántott tudja a kódot vagy ha nem, segítségére lesz. Bár ki tudja, lehet csak cigizni ment ki oda a szomszéd bárból... Mikor ránéz, akkor realizálja ziláltan, hogy ismeri is a srácot... vele edzett atlétikán. Vagy olyasmi... De még csak liheg, le van sápadva, próbálja magáról leszedni a vért, ami nem az övé, de mégis remeg tőle. Közben az ajtón dörömbölni kezdnek és nem túl nyomdafestéket tűrő szavakkal illetik a helyi rendfenntartó személyünket, Usuit.

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Escape room ~ Mark, Usui   Szer. Dec. 03 2014, 12:38

Békés hétköznap estének indult a mai, amikor úgy döntöttem, hogy leszaladok egy helyi bárba egy kör italra. Italozgatásomat csak az törte meg, hogy a pultban dolgozó srác a haverom, aki kihívott egy cigire, míg behoz pár rekesznyi italt, ami épp fogyóban volt. Jobb dolgom nem lévén bólintottam, bár keveset cigizem. Ritka pillanatok egyikeként hát megálltam vele a raktár mellett dohányozni, míg ő bevitt pár rekeszt én meg ügyeltem a kis éléstárra. Persze bent biztosan lefoglalták azonnal és még arra sem maradt ideje, hogy bezárja ezt a szart... Minden esetre arra jutottam, hogy ha elszívom a cigimet, akkor majd bezárom és visszaslattyogok. Gondoltam én...
A közeli dulakodást én annyira nem érzékeltem, s ha megteszem sem folyok bele, vagy foglalkozom vele különösebben, így csak annyi maradt, hogy belém csapódik valaki, majd elránt, a cigit elejtem és már ránk is kattant a luxusbörtön ajtaja.
Végülis bezártam... Vagyis Usui, de az már más tészta.
-Hé, mi a... - f*szom? Folytattam volna, de eddigre már feldereng előttem az ismerős, vérpettyes arc... Kész vége, most vezekelnem kell, amiért tegnap nem mentem el az újabb edzésre, és nem is szóltam neki. Elég hülye és kicsinyes a bosszúja. Na meg normális? Bezár egy kamrába, csak mert nem megyek edzésre? Egyáltalán hogy talált meg? Követett? Jézus, ez a csávó betegebb, mint valaha hittem...
-Normális vagy, b*meg? - Fakadok ki rendkívül alpári, hozzám méltó stílusban. Rángatni kezdem az ajtót, ami ugye esélytelen és pár perc múlva dörömbölnek is és szitkozódni kezdenek, amire ráncolni kezdem a homlokom...
-El akarnak kapni és akkora gennyláda vagy, hogy belerángattál, mi? - Vonom le a ritka elmés következtetést. Váú. Villámagy akcióba lendült... Részben imádkozni kezdek, hogy Jake hamar visszatérjen a piáért és kinyissa ezt a szart, részben viszont nem akarom tudni, hogy mi van kint... Tuti, hogy a húzottszeműt élő pajzsként tartom magam elé, aztán kilököm nekik, mert én nem vagyok hajlandó ebben részt venni. Ekkora rohadékot...
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Escape room ~ Mark, Usui   Szer. Dec. 03 2014, 15:44

Nem gondolkodik, berántja a férfit magával és magukra zárja az ajtót. Az ajtónak dőlve liheg, törli az arcát. A férfi első reakcióira nem reagál, mert tudja hogy nem volt épp szerencsés a mutatványa. De dübörög a fülében az adrenalin és a túlélési ösztön, nem gondolkodott.
A normálisra sem válaszol, meg kell nyugodnia. Mondjuk Marknak is hasznos lenne, de ilyen helyzetben elég nehéz, ezt Usui is tapasztalja.
-Ha kinn maradsz vagy megvernek, vagy nem. Meg reméltem te tudod hogy nyílik... Bah... Amúgy nem elkapni akarnak... elkapni elkaptak. - Sóhajt egy nagyobbat, tompán még hallja őket. Semmi kedve kimenni és megtudni pontosan mik a szándékaik. Valószínű csak jó alaposan megverni. De eléggé nagy volt bennük az utálat, lehet gondatlanságból elkövetett emberölés lenne... Bár ahogy érzékeli csömörből vödörbe került.
-Mark... ugye? - Reméli jól emlékszik a másik nevére. - Csak... kicsit fogd be... - Fogja a fejét, próbál gondolkodni mi legyen. Nehéz. Főleg hogy még mindig kicsit szétszórt az események miatt. Az pedig nem segít hogy gyűlölködik a másik.

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Escape room ~ Mark, Usui   Szer. Dec. 03 2014, 19:12

Lassan le kéne szoknom a hétköznap piálásról, mert fix, hogy túl részeg vagyok, valamelyik kuka mellé elborultam és most halózok valamit. Kizárt, hogy ép elmével ilyesmibe keveredtem. Ráadásul ez a nyomorék még válaszolni sem tud és még le is ugat.
-Honnan a halálból tudnám? Nem mellékesen ki a tököm vagy te, hogy mindig mindent jobban akarsz tudni? - Forgatom a szemem és inkább a mobilom után nyúlok, hátha meglelem benne Jake számát, de gyanítom, hogy ez nem fog menni és csak női nevekkel fogok találkozni. Szerencsétlenségemre nem lelem a kellő számot, de ha lelném sem mennék sokra, mert térerőm az nincs. Mi ez, valami fekete lyuk?
Ingatom a fejem, és cöccögök, hogy ilyen nincs, de ha már szorult a helyzet, ezek a faszfejek meg kint üvöltöznek, akkor inkább a dolgok jó oldalát keresem.
Kiordítok, hogy kussoljanak, aztán megfordulok a kicsire szabott raktárban és a polcok tartalmát kezdem bújni... Hamar találok is jóféle sört, és ha sikerül kinyitnom, le is szarom, hogy Usui pajtás itt dekkol... Nincs melegem, de majd az alkohol segít. Abban mindenképpen, hogy elviseljem ideig óráig ezt a nyamvadt ázsiait...
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Escape room ~ Mark, Usui   Csüt. Dec. 04 2014, 21:38

-Nem láttam ki vagy, csak azt hogy itt állsz a raktár mellett közvetlen... - Mondja fáradt-ingerültebb hangon. - Kétlem hogy dolgod lenne ilyen tagokkal, bandákkal és hasonlókkal, szóval hagyd hogy átgondoljam végre... - Aztán japánul morog valamit az orra alatt. Bár attól sem lesz jobb, de nem túlzottan érdekli. Próbálja mérlegelni, vajon mennyi ideig várnak hogy kijöjjön, vagy feltételezik-e hogy a túloldalon, ami nincs, jött ki. Szerinte maximum egy órát hőbörögnek itt a tagok, aztán rájönnek van jobb dolguk is. Az égetőbb kérdés az, hogy innen hogy jutnak ki? Ő is a telefonért nyúl, hogy felhívja az egyik kollégáját, aki éppen szolgálatban van, de... tapasztalja hogy nincs térerő. Arra is morog valamit és elteszi, mert most kacat lett a telefon.
-Nem túl jó ötlet... - Sóhajtja, míg az orrnyergét dörzsöli, elvégre más tulajdonát issza. De ő is elkezd nézelődni, van-e bármi használható itt, de javarészt alkohol és szalvéta van, azzal nem mennek sokra.
-Bah... nincs itt kamera? Amúgy mit kerestél pont erre? - Nézelődik, míg kérdezősködik kicsit, elvégre jobban örült volna ha olyannal szorul be ide, akivel legalább úgy-ahogy kijön...
Persze kamera nincs, legalábbis ő nem lát, egyre jobb.

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Escape room ~ Mark, Usui   Pént. Dec. 05 2014, 12:01

-És úgy érezted, a legjobb dolog, hogy belerángatsz... - Nem látta, hogy ki vagyok. Pff. És kit érdekel? Valszeg nem vertek volna szét, ha mással van dolguk. Sőt. Szerintem ismerem is őket, szóval hamarabb vesznek be az Usui üldözésbe, mint bántanak. Talán jobban jártam volna... Lassan én is szívesen megfojtanám. Majd kerítek egy vodkás üveget, amivel lecsapom a nagy gondolkodót, aztán moroghat magának kínaiul, japánul, vagy ahogy aztán akar. Igazi seggfej... Ha nő lenne, egy fia rossz gondolatom nem lenne, még élvezném is a dolgot, de ez... Ezzel a sráccal minden perc maga a nyomor. Inkább a kereszthalál...
-Mi vagy te, valami ügyeletes erkölcsrendészet? - Hol nem szarom le, hogy mit gondol? Amúgy sem para, mert Jake-nek simán kifizetem és slussz... Valszeg nem fogja lopásnak titulálni, csak jussak ki innen...
A kérdéseire persze csak felhúzom a szemöldököm. Idiótának tartom, ez nem kérdés. Mégis mi a halálért lenne egy számzárral lezárt raktárban kamera? Megfigyelni az esetleg bejutó csótányokat, vagy mi? Csak ingatom a fejem és tovább dolgozom a sör kinyitásán. Egy jobb mozdulattal sikerül úgy a polchoz csapni, hogy lepattanjon a kupak. Kicsit felhabzik és kifolyik a földre, de hamar menteni kezdem a menthetőt...
-Neked kéne tudnod, ha már követsz is... - Kizárt, hogy a véletlen fújta erre. Egy kis ragacs és követ. Tuti csak bosszút akar állni. Kinézem abból a béna ázsiai fejéből... Ezek mind őrültek...
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Escape room ~ Mark, Usui   Pént. Dec. 05 2014, 20:19

-Betört az egyik srác orra... nem kicsit. Szerintem az verik meg akit tudnak, de legközelebb, majd arra gondolok, szereted ha kiverik belőled a szuszt... - Morogja, közben rájött hogy kapta a vért az arcába. Nem volt sok de neki elég.
Próbálkozik is megoldani a szituációt de nem egyszerű, főleg hogy Mark is egyre inkább árasztja magából a negatív energiát, amivel talán már most megfojtaná, ha tudná. Remek kilátások.
-Bah... bezzeg ha tied lenne a raktár nem ezt mondanád... - Morogja, de nem igazán érdekli most. Ő nem iszik alkoholt, nem is akar.
Közben a másik nem túl elegánsan, de kinyitja a sört, mindent eláraszt a szaga. Még büdös is lesz, nem elég összezárva lenni... fantasztikusan csodálatos.
-De nagyra lettél magaddal hogy azt hiszed követlek. Vagy talán lenne rá okom? Pf. - Néz félre, nem tudja miért hiszi a másik hogy szabadidejében utána kéne koslatnia. Ha mondjuk dílerkedik az más, de Mark nem mutatja külsőleg jelét annak hogy elszívná az agyát. Ebből kifolyólag csak némi fintorszerűség suhan át az arcán, semmi több, közben nézelődik, van-e bármi használható. Amúgy sem tud most egy helyben ücsörögni.

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Escape room ~ Mark, Usui   Hétf. Dec. 08 2014, 13:23

-Ok nélkül nem verekszik senki... - Nekem aztán ne adja be, hogy csak úgy viccből nekiláttak megverni, és ha elszalad, megvernek mást, akit találnak. Nem 10 éves kölykökről van szó, akik még azért verik egymást, mert nem divatos a hajad, vagy a ruhád... Felnőtt embereknek hangzanak a "támadók", gyanítom, hogy van okuk a dologra, és azt is, hogy közöm nem lett volna hozzá, ha Usui egyedül zárja be magát. Ki tudom magam vágni én is, és meg tudok lógni. Van gyakorlatom.
-Nem az enyém a raktár, de ha valaki kifizeti a fogyasztást, hát ámen... - Hol érdekelne? Bár leginkább Jake-t ölném meg, amiért nyitva hagyta a raktár ajtaját, mielőtt bement... Természetesen azóta meg vissza sem jött. A telefonomra sandítok és rá kell jönnöm, hogy zárásig még van bő másfél óra. Max akkor ellenőrzik majd a raktár bezártságát, és akkor is arra jönnek csak rá, hogy igen, bezárták... És ez is csak abban az esetben lesz másfél óra, ha nincs más vendég. Csodás kilátások. Ha minden szarul alakul, leghamarabb a holnap délutáni nyitáskor találhatnak ránk, ha addig valahogy nem jutunk ki, vagy nincs szükség más cuccra... Remek... Legalább szomjan nem halok. Ha pedig Usuit kinyírom, még elrághatom az alkarját vacsora gyanánt... Bár nem vonz a nyers hús, és az sem, hogy a nyavadt kis sárgával küzdjek az életben maradásért... Inkább kutatok, hátha találok valami ehetőt, és nini, a sarokban egy doboznyi sósmogyoró figyel, gondosan csomagolt kis zacskókban. Csodálatos! A felpattintott sör mellé kinyitok egy mogyorót is, és élvezem a mozit, ahogy ez a szegény ki akarja találni a kijutás mivoltját... Még egy fellépőre is le tudok ülni ezen a maroknyi helyen. ^^
-Gondolom ilyen kis idegesítő mitugrász vagy, hogy ha egy edzésre nem megyek el, már követni kezdesz és bosszút forralsz... Legalábbis jelen esetben pont ez jön le rólad... - Én és az állandó paranoiám. Totál visszes, ahogy összeesküvés elméleteket gyártok a napok 24 óráiban...
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Escape room ~ Mark, Usui   Kedd Dec. 09 2014, 22:34

-Hiszed. - Egyeseknek elég egy mondvacsinált indok hogy fitogtathassák az erejük. Legalábbis ő nem akarta a véletlenre bízni, de Mark esetében megtanulta, hagynia kell. Egy biztos, ha megverik, nem lesz benne bűntudat, mert Mark szólt, legyen békén hagyva.
Ezek szerint Mark rendezné a tartozást? Hát jó. Neki igazából lassan mindegy, nem is akar ezzel foglalkozni. Azzal inkább, hogy is jutnak ki. Azon gondolkozik nincs-e bárhol egy pici térerő is, mert akkor tudna egy sms-t küldeni. Pont elég lenne, reményei szerint.
A másik mindeközben meg is vacsorál, bár elég szerény vacsora de sebaj. A mogyoró miatt már nem is szól, teljesen felesleges.
Hallgatja a másik okfejtését, legszívesebben nem mondana erre semmit, akkora sületlenség, de átgondolja és jobbnak látja társalogni.
-Bah... A te egészséged, a te szabadidőd. Különben is akkor a fél iskola után caplathatnék, akinek nincs élete az sem tudja kivitelezni. Szóval ne tartsd magad ennyire fontosnak, nem állsz az életem középpontjában. Ha most esetleg összetörtem a szíved, igyál még egy sört, jobb lesz. - Forgat szemet, mert nem, semmi ilyen nincs. Belátta már ott helyben, hogy a másik minimális érdeklődést sem mutat, szóval feladta. Akin nem akarják hogy támogassák, azt nem is lehet, tudja nagyon jól.
-Ennyire senki sem veszi véresen komolyan a HÖK-ös pályázatokat és hasonlókat. Én sem. - Csóválja a fejét, mert oké, hogy szeretné részletesebben bemutatni, kipróbáltatni sportnapokon a sportágakat, valamint elérni hogy más sportfoglalkozásokkal is ki lehessen váltani hiányzást például, többet foglalkozni a versenyekkel, de ez nem jelenti hogy egyesével mindenkit drasztikusan meg akar reformálni, vagy tudja is ő.

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Escape room ~ Mark, Usui   Szer. Dec. 10 2014, 10:40

-Tudom! - Erősködöm, de hát köztünk ez már csak egy örökös kakasviadal. Usui is mindig azt hiszi, hogy igaza van, meg én is. A kettő között az a különbség, hogy én dacból döntök, ő meg talán észből az esetek nagy részében, így valószínűsíthető, hogy szavazás esetén ő állna jobban, de ez engem totál nem érdekel. Tudom, hogy jó magamnak az, ahogy élek és kész... Amúgy sem tud semmit rólam ez a kis sárga, szóval nyugodtan befoghatja. Honnan tudja, hogy alkalomadtán nem állok be azok közé, akik meg akarják verni? Lehet, hogy még segítenék is... Ha így folytatja, rendkívül közel fog állni a valósághoz.
Hogy mennyire kiakad a másik azon, hogy a követőmnek titulálom, rendkívül mulattat. Még az esti műsor is megvan, ha már raboskodnom kell. Igazából ez lehetne egy jó lecke is, hogyha továbbra is olyan kis pimasz vagyok, mint amilyen, végezhetem egy ennél sötétebb, bűzösebb és gázosabb kis lyukban is... De persze ennyi eszem nincs, hogy ilyen kis burkolt célzásokat észrevegyek a sorok között, mert természetesen ennyi eszem nincs, így csak jókedvűen rágcsálom tovább a mogyorót és iszogatom a sört. Hamarosan úgyis szükségem lesz az üres üvegre, ha nem jutunk ki záros határidőn belül... Vagy pisilésre, vagy Usui leütésére. Esetleg mindkettőre...
Mikor pedig kifejti mondandóját, és ellöki, hogy HÖK-ös pályázó, még szélesebb lesz a vigyorom. Szóóóval elnökjelöltke. Háhá. Ezért nyomult ez ennyire legutóbb. Gondolta, majd jól összepajtizik velem, aztán begyűjt egy plusz szavazatot. Jajj barátom, de nagyon mellé fogtál.
-Más jelöltnek megy a pesztrálás. Ezek szerint neked sokkal több minden van az életedben, amivel foglalkoznod kell, és a diákok ügyeire már egyáltalán nem is lenne időd... - Vonja ki Usui monológjából a lényeget. Ó, ha ezt a többi jelölt hallaná, lehet, hogy repesne az örömtől, amiért egy jelöltet épp el akarnak tenni láb alól. Őszintén szólva még jól is jöhetnék ki... Két csaj induló tuti van, és mindkettő imádna érte, ha Usuit kivonnám a forgalomból. Ez tuti. Női rajongók, ráadásul hatalmuk is lesz. Ohhohoo. No, de vissza a jelenbe. Túlzottan elkalandoztál Mark barátom... Előbb végezz a sárgával, utána jöhetnek a lányok.
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Escape room ~ Mark, Usui   Pént. Dec. 12 2014, 19:18

-Pf. - Egyebet nem is közöl, mert felesleges. Mindketten elég makacsok, hogy tartsák magukat a saját véleményükhöz, szóval a vita meddő és értelmetlen.
Aztán Mark előáll azzal a hipotézissel, hogy Usui valami megszállott sportszenvedéllyel vagy oktati jellemmel követi és rángatja be egy raktárba, csak hogy fejmosást adhasson. Még szép hogy kiakad rajta, mert abszurd a feltételezés.
//Fúj... elképzeltem hogy a televizelt üveget széttöröd a fején o.O' Bwáh.. xDD//
-Nem nevezném értelmes támogatásnak azt, amit vázolsz, miszerint koslassak utánad és ne hagyjalak élni. Én felkínáltam hogy segítek, de van akin nem lehet... - Nem szokott ilyeneket mondani, de egyelőre nem lopta be magát Mark a szívébe, főleg ha elhamarkodott következtetéseket szűr le a napirendjével kapcsolatban.
-Az hogy nem veled ébredek és fekszem nem zárja ki azt, hogy amire szánni akarok időt, ne valósuljon meg. Vagy talán úgy gondolod annyira problémás eset vagy, hogyha megválasztanak, senki másra nem jut majd az időkeretemből, mert folyton a te nyűgjeid-bajaid kell orvosolnom? - Apró fintorszerű rándulás az arcon, epés hangnem. Demetria minden bizonnyal kétségbeesne, mi a fene lelte a mindig higgadt Usuit, de Markot valószínű nem hatja meg a beállt változás.
Amúgy sem hiszi hogy az lenne kötelessége hogy babusgassa diáktársait, hanem hogy segítsen a tanulmányaikban, biztosítson kellő kikapcsolódást és tájékozódást nekik.

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Escape room ~ Mark, Usui   Kedd Dec. 16 2014, 11:37

Csak vállrándítok a másik pff-ögésére, mert engem aztán hidegen hagy, hogy mi a véleménye. Tudom, amit tudok, ő is tudja, amit tud, és ez nincs közös nevezőn. Kár egymást győzködni, mert úgysem menne...
Viszont az az egy biztos, hogy Usuinak számomra rendkívül irritáló jelleme van. Muszáj vagyok ugratni, kiforgatni a szavait, és mindenben ellent mondani neki, mert valahogy azt az igazi "csak azért sem" érzést váltja ki belőlem minden mozzanatával, és mert miért is engednék bárkinek is? Egy büszke Ivanov vagyok... Botor, de büszke...
//Mondd, hogy nem érne meg egy misét... XD//
-Dehogy ajánlottál segítséget... Rám akaszkodtál és hajthatatlanul toltad a szerinted nagy igazságnak vett marhaságaid... - Fakadok ki. Nagy jellemhibám, hogy minden adandó alkalommal képes vagyok kiakadni. Nem vagyok egy nyugodt természet, és rendkívül lobbanékony vagyok mellé. Usui pedig minderre katalizátor. Nem tudom, hogy bírta kivívni magának ezt a szerencsétlen titulust, de nincs mit tenni, rendkívüli módon idegesít.
-Az, hogy te segítségnek veszed az unszolást... - az a maga baja. Én legalábbis rühelltem az egész órát, amit vele kellett töltenem. Szinte bórsózott a hátam, ahogy folyamatosan erőlködött. Már alapban is úgy jött be, hogy ne is akarjam megismerni. Jött a sablon, keretek közé szorított dolgaival. Semmi szabadság! Persze szerinte nem így van, mert felajánlotta, hogy mennyi mindent kipróbálhatnánk, de az nem ugyanaz! Bár kétlem, hogy ezt a másik valaha is megértené. Pont ezért nem lennénk mi semmiben jó páros Usuival.
Főleg, hogy még egy apró mondatot is képest teljesen félre érteni. Közli, hogy caplathatna a fél iskola után, ha követné őket, majd kivetíti a válaszom csak rám? Ha még értelmezni sem tud, hogy akar diákelnök lenni? Édes Istenkém, add, hogy legyen esze a diákseregletnek...
Forgatom a szemem a fintorgós eszmefuttatására. Tényleg nem hat meg a beállt változás, mert tulajdonképpen nem is érzem a változást. Annyira nagy az ellenszenvem iránta, hogy ilyesmi fel sem tűnik.
-Érdekes, hogy a saját mondandódat sem tudod összekoordinálni, mégis elnök akarsz lenni. Nekem szerinted mennyire lényeges, hogy elnök leszel-e, vagy sem? Az utolsó évemben kétlem, hogy szükségem lenne rád, és lenne olyan hülye a diáksereglet, hogy egy hozzád hasonló karótnyelt valaki legyen az elnök. Még csak nem is láttalak a kampány előtt sehol sem tevékenykedni... Sőt. Még a kampány alatt sem! - Fejtem ki neki a véleményem, ami valószínűleg nem nagyon fogja érdekelni. Ennek ellenére tartom magam ahhoz, hogy vannak nála sokkal jobb jelöltek. Sőt. Talán minden jelölt jobb nála. Még az a nyomorult Lionell is... Viszont a két csaj fix, toronymagasan fogja elsöpörni Usui törekvését. Jézus... Ők legalább tesznek valamit, ott vannak, és Bree-t nem is egyszer láttam másokat istápolni. Emellett rádiózik, segít másoknak a tanulmányaiban... Miről beszélünk? Érdekes módon neki van ideje másokra?
Áh, mindegy is, mert ezt úgysem értené meg... Le merem fogadni, hogy azzal nem lesz előrébb, ha ennyire nyomulós és értetlen...
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Escape room ~ Mark, Usui   Szer. Dec. 17 2014, 22:05

//Fúj... na jó, azzal lehet már felhúznád Usuit, de én Önnek azt nem ajánlom xDDD//

-Az edzés része, hogy közös. Persze dirigálhattam is volna a pálya széléről, épp mit kell csinálnod, de az kevésbé motiváló általában, mint az együtt edzés. Az egészséges élettel és a többi sportággal kapcsolatos "marhaságok" pedig általános érvényűek, nem én találtam ki, sejthetnéd... - Forgat szemet a másik kifakadására. Mi ez, dedó? De Usui felől rombolhatja magát a másik és halálra is unhatja magát, ha épp ehhez van kedve, csak szerinte ez a marhaság.
-Csak azért érezted unszolásnak mert arra sem vetted a fáradtságot, hogy kipróbáld, ami egyébkét előírás, hogy tedd is meg. Az atlétika tudod nem csak futásból áll, ha csak futni akarsz vegyél fel egy olyan órát, aminek a címe: futás. Hmm? - Rázza a fejét, hogy a másik ennyire nebátsvirág lelkű. Nem tud vele mi kezdeni, ha mindent személyes sértésnek és támadásnak él meg.
Aztán csak gúnyolódik, de egyre inkább úgy érzi, ebben fogja örömét lelni. Nagyon nem szokása, de most valahogy Marktól viszket a tenyere.
-Csak abból gondolom, hogy egyszerűen nem bírsz túllépni önmagadon, minden szerinted rólad szól, az is itt vagyok, mert téged követlek, mert az iskolában nem voltál mintadiák, aki esetleg szót fogad és azt csinálja amit kéne. - Közli gunyorosan, apró fintorral a szája szegletében. - Talán azért mert nem figyeled a kampányt, vagy csak azt a részét figyeled ami érdekel. Első éves vagyok, ugyan mikor csináltam volna bármit is? Tekintve passziváltattam a munkám miatt? Jelenleg letettem minden vizsgát, csak az egyetemnek szentelem a szabadidőm. Tudhatnád, együtt vagyunk a rádiónál is, csak én dolgozom az újságnál is és nem véletlen helyettesítettem én Jamest. A programok amiket szervezek a kampányra meg nem neked valók, főleg a kritika kurzus, szerintem ha annyit mondanánk, "mondj magadról valamit", azt is személyes sértésnek vennéd. Pf. - Az csak egy kis része a kampányának de Markról egyből ez ugrott be neki. Pedig pont a Mark fajtáknak kéne ez a kurzus nagyon, mert így legalább lenne valami tartásuk és nem nyafognának, mint a kislányok. Ha meg az információk pontosabb tételét nézzük, mondjuk a szakirányokkal kapcsolatban, ott meg csapatmunka kell, nem bírja elképzelni hogy a másik nyafogás nélkül csináljon meg valamit. És ez csak pár dolog... Úgy érzi csoda kéne hogy Markot valaha megkedvelje, bár ki tudja. Nem szeret hamar ítélkezni, de amit eddig beszélt a másikkal, az alapján nem kedveli. Főleg mert ostobán makacsnak gondolja.

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Escape room ~ Mark, Usui   Kedd Jan. 20 2015, 15:18

Hihetetlen mód idegesít ez a csávó. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ilyen létezik. És mégis... Brutális, hogy minden egyes szava, gesztikulációja és az összes magyarázata is annyira irritáló, hogy az talán nem is igaz. Csak tolja és tolja, mert ő a bölcs Usui... Még el is hinném, hogy van igazság abban, amit mondd, ha nem ilyen lenne a stílusa, de számomra ő az az ember, akinek már csak azért sem adnék igazat, ha az életem múlna rajta... Eszméletlen érzéke van hozzá, hogy kihozza belőlem a dacos 3 évest.
-Közös... Pff... Olyan voltál, mint valami katonatiszt. Ezt kell csinálni és lemérem. Ha nem csinálod, akkor is mérem. Mert ez a feladatom, és neked is. - Utánozni kezdem a hanglejtését, persze gúnyosan, így elég csekély a hasonlóság. Minden esetre érezheti, hogy épp őt akarom kifigurázni.
Persze a végére legyintek, mert már lassan szóba sem akarok állni vele. Kár a gőzért. Inkáb csak öntök egy keveset a mogyorós zacskóból a kezembe és bőszen rágcsálni kezdek. Én legalább nem fogok éhen és szomjan halni az erkölcseim miatt...
-James tisztában van a képességeimmel, és vele sokkal változatosabban lehet edzeni. De te valami surmó módon akarsz uralkodni az emberen. Belemászni az agyába, befolyásolni, hogy amit te mondasz, az aztán király, és csináljad. És ha éppen nem akarja, vagy nincs kedve, akkor nem hagyod rá, hogy jó, lehet szar napja van a srácnak, majd legközelebb megint megpróbálom. Neeeem. Te csak tolod és tolod és tolod. Baszottul idegesítő... - Néha olyan vagyok, mint egy HP csaj... Csak hisztizek és kifakadok. De ha egyszer Usui idegesít, akkor nem fogok jópofizni. Totál felcseszi az agyam.
Az viszont szent, hogy én is ki tudok hozni belőle valamit. Méghozzá végre hosszabban beszél. Nem csak valami két mondatos bölcsesség, vagy Usui-okosság. Osztani kezd a kis csóri, én meg csak röhögök.
-Be kéne látnod, hogy minden ember úgy érzi, maga körül forog a világ. Ki kevésbé, ki jobban, de így van. Az meg hogy elsős vagy és máris elnök akarsz lenni... Bocs, de ha eddig nem csináltál semmit, akkor minek? Vannak rátermettebbek, lehet indulni később is, kezdeményezni a leváltást, mert te faszább vagy, meg okosabb. Gondolod, hogy azzal, hogy bemagolod az összes szabályzatot meg ilyen marhaságok, majd mész valamire? Ha így próbálsz segíteni az egyetem többi hallgatóján, mint az edzésen tetted, szerintem halálra fognak utálni... - Fejtem ki a véleményem. Tényleg nem értem, hogy mit akar. Az elnök választás részben népszerűségi verseny is, akárhonnan nézzük. Ha valaki eddig alig tűnt fel, nem sok esélye van. Hogy éppen egy buzgómócsing, aki ott van az újságnál, rádiónál és besegít egyes kistanároknak, az még nem jelent sokat...
-Tudod ignorálni szoktam a számomra felesleges dolgokat. - Célzom rá, hogy miért is nem tűnt fel eddig a rádiónál. Persze ebben az is benne van, hogy akárki is van ott, magasról teszek rá. Egyrészt, mert csak az érdekel, hogy ellássam a saját részlegem, másrészt pedig rohangálok Bree szoknyája után. A többi baromira nem izgat.
-Azt pedig, hogy miből szűrted le, hogy minden személyes sértésnek veszek, nem tudom, de a kritika kurzusod neked is bőven jót fog tenni... - Nincs már kedvem tovább szájkaratézni egy ilyen nyomorulttal, de fix, hogy jobban el van szállva magától, mint kéne. Néha én is így tűnök, de tudom hol a helyem. Tudom, mit tettem le az asztalra, és mibe ne pofázzak bele. Az más tészta, hogy ha úgy érzem, sértegetnek, vagy valakit nem csípek, nem rejtem véka alá a véleményem. Nincs ezzel gond. Ő sem tartja magában, miért én tennék másként? Leszólhat, hogy milyen vagyok, de én legalább tisztában vagyok vele...
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Escape room ~ Mark, Usui   Szer. Jan. 28 2015, 21:15

-Igazából sajnálom hogy eltörölték a kötelező katonaságot, az a magadfajta elkényeztetett nyafogós kislánykákból is valami használható férfit csiholna. Tudod, a szabályok és előírások nem heccből vannak, tudod van 'értelműk. De lehet a gyenge képességeid elképzeltetni sem tudják veled, ugyan mi lehet az és mi közöd van hozzá, mint az iskola diákja, aki használja a szereket, a pályát... - Fintorog, már igazából. Ezt is régen érték el nála, de a másik kicsinyessége és rövidlátása kinyitotta a bicskát a zsebében.
-Elég gyenge vagy, ha csupán amiatt nem bírsz fizikailag teljesíteni, mert valaki azt mondta, kussolj és ettől vérezni kezdett a pici szíved. Nem olyannak tűntél akinek komoly baja van. Ha az lett volna, meg sem jelensz, logikusan. - Egy maró gúny, csöpög tőle, de valahogy élvezi. Annyira idegesíti a másik és a tudat, hogy ő a társasága, hogy japánul sem tudná kifejezni, pedig japánul gazdagabb a szókincse.
-Azzal hogy jelentkeztem átláthatom az egészet és tisztában voltam vele, hogy nem én leszek megválasztva, de így könnyebben be lehet kerülne a csapatba. Tudod, a dolog összetettebb, de nem várom el hogy ilyen bonyolult dolgokat átláss... A szabályzatokkal való tisztában levés pedig alap dolog, anélkül elkezdeni sem érdemes. Mint rendőr is tudom az összes paragrafust, hogy tartsak rendet, ha nem vagyok tisztában a szabályokkal? Hogy várjam el másoktól, hogy betartsa, ha nem tudom miért büntetem? És nem azért jelentkeztem hogy bálkirály legyek, hanem hogy gondtalan legyen a tanulás mindenkinek. Itt Amerikában az emberek azt hiszik ha valaki divatmajmot választanak jó lesz nekik, meg sem nézik az illető képességeit... remélem az egyetemi hallgatók nem ilyen csőlátásúak, ahogy te is. - Apró elégedett mosolyszerűség, de továbbra is inkább egy fintorra emlékeztet.
-Talán azért tartasz ott ahol... vagy épp ezért vagy ignorálva te magad is... - Néz félre, hogy ehhez hozzáfűzni sem kell többet. Hülye a másik, neki ennyi elég.
-Az összes megnyilvánulásodból Mark Damyan Ivanov. Ami ezt a nevet takarja nem áll másból csak hisztiből. Idősebb lehetsz nálam, de érettebb és tapasztaltabb biztos nem. A jogos kritikát értékelem, de egy olyantól nem fogadom el, aki önnön makacssága miatt képtelen logikusan végiggondolni bármit is...
Csóválja a fejét, neki ez a véleménye. Képtelen tisztelni csak azért mert idősebb, próbálkozott, de nem megy neki. Olyan mint egy elkényeztetett királykisasszony, azokat nem bírja komolyan venni.

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Escape room ~ Mark, Usui   Hétf. Feb. 16 2015, 13:17

//Durvább nyelvezet, 18+//

-Szart se' tudsz rólam! - Nyugtázom a monológjára. Katonaság... Pff. Ez a kis nyomi csak parancsok teljesítésére alkalmas droid. A katonák sosem voltak férfiak, csak engedelmeskedő gépezetek. Az teszi a férfit, hogy éppen mit nyilatkoztat ki? Menjünk már a picsába ezzel a középkori szarsággal. Fogalma sincs ennek a kis mitugrásznak arról, hogy mit álltam ki gyerek korom óta és mennyi mindent tettem. Természetesen nem is fogom neki ecsetelni, de hogy nem attól vagyok éppen férfi, hogy van-e kötelező katonai szolgálat, vagy hogy éppen mennyire vagyok hajlandó engedelmeskedni egy atlétika edzésen, az biztos. Usui is csak egy kis gyökér, akibe beleneveltek néhány értéknek nevezett faszságot, és teljes mértékben azokhoz tartja magát. Olyan, mint valami elcseszett buddhista pap.
-A pici, vérző szívem csupán rohdatul nem akart engedelmeskedni, Neked! - Nyomom meg a hangsúlyt a nekeden. Mindenre van valami elmés válasza, és azt hiszi, ő a fasza gyerek, de nekem rohadtul nincs ehhez humorom és a lelki békémből sem fog kizökkenteni. Usui az, akit ignorálni fogok ezentúl. Nem tudom, mit hisz magáról, de bőséggel meg vagyok a társasága nélkül.
-Ó, mert hogy a zavartalan tanulás, és egyetemi évek csupán annyiból állnak, hogy betartatod a szabályokat, és ha kell, büntetsz, mint egy rendőr? - Hallatszik a hangomon a maró gúny. Rendőr. Pff. Hát akkor most már értem, hogy mire ekkora a kabátja. Rossz ember ajtaján kaparászik... Ő az, aki megrendszabályozna mindenkit, de ahogy az ajtó előtt hallatszik a kiabálás, és a dübörgés, ha belefut pár magamfajtába, akik vehemensebbek, akkor máris szaladni kezd. Béna gyökér.
-Mert te aztán biztosan tudod, hol tartok és mennyire vagyok ignorálva! - Tényleg nevetnem kell ezen a szerencsétlenen. Nem is vagyok hajlandó bizonygatni, hogy nincs igaza. Semmire sem mennék vele, és csak az magyarázkodik, akinek nincs igaza... Elfogadom a véleményét, és baszok rá. A csőlátásról meg neki is el kéne gondolkodnia, de persze az agyáig sem érne el a szavam...
-Woooo. Ez aztán az oltás. Sírva alszom el egy hónapig ezek után. - Még mindig vigyorgok, amikor egy pillanatra megrándul az arcom. Kintről rendőrautó szirénáit hallom meg, és az Usuit üldőző társaság is mozgolódni, majd valószínűleg oszolni kényszerül. Gyanítom a bárban rájöttek, hogy nem igazán fognak bejutni a raktárba és okosban intézték a dolgot. Ha mázlim van, hála a rendőrségnek, ma estére megszabadulok ennek a kis piócának a társaságától. Bár amilyen mázlim van, még becibálnak az őrsre, hogy elmeséljem, mi a fészkes fenét kerestem ott...
-Remélem nem zökkentett ki a megregulázásomra tett erőfeszítésed, és minden támadód arcát el tudod majd mesélni a fantomkép készítőnek... - Vigyorgok a másikra - de inkább vicsor az -, mikor meghallom, hogy kaparászik valaki az ajtóval és kinyitni igyekszik.
Vissza az elejére Go down
Usui Kazuki
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 27
Foglalkozás : Rendőr
Hozzászólások száma : 649

TémanyitásTárgy: Re: Escape room ~ Mark, Usui   Szer. Feb. 18 2015, 18:20

//Úúú Mark bedurvul :-D Usui nem fog, vagy megoldom okosba XDD//

-Nem is akarok... - Jegyzi meg mellékesen, mert már annak örül, ha minél kevesebbet tud a másikról. Akkor lenne béke és nyugalom, ha teljesen elfelejthetné, akkor nem csesződik fel rajta.
-Mint mondtam, hiszti és hiszti. A tanáraid sem tiszteled? Bárkit akinek éppen a szavára kéne adnod? - Fintorog, nem bírja elnyomni, egyszerűen ez tiszteletlenség és oktalan lázadás. Nincs elnyomás alatt, önként választotta a dolgot, hát nőjön is fel a döntéséhez.
-Nem, hanem segítek az összes felmerülő problémában, amire fel vagyok hatalmazva. Sok tanulmányi probléma felmerülhet, amit mellesleg a szabályok ismeretében a legkönnyebb megoldani. - Közli fáradt hangsúllyal, hogy komolyan ilyen alapdolgokat kell magyaráznia?
-Ezt a kérdést én is feltehetném neked, úgy röhögj. - Mert meggyőződése, a másik semmit az ég egy világon nem tud róla, így hanyagolná is a témát.
-Akkor 'javaslom vegyél jó pár zacskó zsebkendőt... - Nem tudja sajnálni, nem is akarja. Ha még így is lenne, az ő lelkiismerete tiszta és kész.
-Sajnos szemtanú vagy, ilyenformán nem engedhetünk haza, hmm. - Negédes mosoly, ó hát igen, tényleg megtörtént, igazi valós érzelem kúszott kedvenc/nem kedvenc japánunk arcára. Ez bizonyítja, hogy még vannak és élnek az arcizmai, csak épp nem használja őket.
Ki is nyitják végre az ajtót, feláll, előkotorja a jelvényét, elvégre mindig nála van. Bemutatkozik, felmutatja, de rögtön kezdi, hogy ezt az urat ne engedjék csak úgy hazamenni, mert szemtanú, elvileg látta a támadóit, be kéne vinni az őrsre. Persze ezt már a szokásos Usui féle fapofával közli és csak a pillantásán látszik, melyet Markra vet, hogy óó bizony megszívtad és nem teszek NEKED szívességet.
Ki is megy de külön kocsival mennek be a rendőrségre, ő maga mindent elmond, jelentésbe foglal, közben az egyik kollégája cirka két óra végez Mark vallomásával, ami valószínű nem lesz túl használható, de érdeklődve hallgatja az ő verzióját is (ha eltérne a történtektől, amit maga Usui is vázolt kihagyva az ellenszenvet és az iskolai edzést).

//Köszi Very Happy Bocs, nem bírtam kihagyni a végét xDDD <3 //

_________________
A kíváncsiság nem elég indok arra, hogy veszélybe sodord magad.
A tudás kényszere azonban megéri a kockázatot.
Vissza az elejére Go down
Mark Demyan Ivanov
avatarVároslakó
Életkor : 28
Foglalkozás : Naplopó
Hozzászólások száma : 447

TémanyitásTárgy: Re: Escape room ~ Mark, Usui   Szer. Feb. 18 2015, 19:03

//Nem durvul, csak jobbnak láttam kiírni, mint nem...//

-Mázlista vagyok! - Húzom gúnyos mosolyra a számat. Hát mégis kit érdekel, hogy mit tud rólam és mit akarna? Már az is gáz, hogy ez a gyökér magával rángatott... A tökömnek van kedve zsarukkal mutatkozni. Jelenleg még ugyan a kutya sem lát, de később... Nyomorék.
-Elég sekélyes vagy, ha ennyi jött le, de őszintén szólva nincs hozzá közöd, hogy kit és miért tisztelek, de ahhoz sem, ha senkit sem... Törődj inkább a saját nyomoroddal. - Karótnyelt kis sárga. Húzzon haza inkább. Mindenki jobban járna. Mindig is tudtam, hogy a húzott szeműek akármilyen kontinensre is deportálják magukat, ott sem tudnak beilleszkedni. Élő példa.
-Anyuci kedvencei pedig azonnal rohannak az elnök bácsihoz és körbesírják, hogy segítsen nekik. Hagyjál már... - Szabályok ismerete, meg egyéb baromságok. Hagyjuk már, hogy bemagolt mindent és majd azzal tanulmányilag tudja segíteni a szegény szerencsétlen egyetemistákat... Az elsősök még talán felkeresnék, de a felsőbb évesek hamarabb röhögnék körbe, mint kérnének segítséget. Csak ugrál és osztja az okosságát. Tipikus stréber, aki a kutyának sem kell.
-De nem teszed fel, mert nem akarsz tudni rólam semmit! - Gonosz vigyor terül el az arcomon. Usui szánalmas, ahogy lassan én is, hogy képes vagyok vitatkozni vele. Hogy éppen mennyi zsepit kéne vennem, arra nem reagálok, lévén nyílik az ajtó, ő pedig kezdi magát nyeregben érezni. Hajj, hogyne.
-Kétlem, hogy sokra mennének velem a mélyen tisztelt őrmersterurak... - Préselem ki a szavakat. Túlzottan nem hat meg, hogy berángattat az őrsre, és talán két órát sem vesz majd valóban igénybe a vallomásom felvétele, csupán megváratnak, mert seggfejek.
Természetesen elmondom, hogy közöm nincs a dologhoz, csak a cigim szívtam, amikor magával rántott valaki és a raktárban, bezárva kötöttem ki Usuival. Semmi közöm hozzá, senkit nem láttam, és fogalmam sincs a konfliktusukról... Persze nagyon próbálnak kipréselni belőlem valamit, de nem hallottam és nem láttam semmit, Usuit meg nem is ismerem, szóval kénytelenek hazaengedni. Jelentőségteljes pillantsát vetek még az érintettre, mielőtt távoznék, és megfogadom, hogy valamilyen módon még úgyis keresztbe teszek neki, ha már a rendőrség Usui ballépése miatt nem állja az estém elbaltázásával okozott károkat. Pedig igazán kaphatnék kártérítést, amiért elviseltem. Elslattyogok, és próbálom még menteni az estéből azt, ami menthető. Az viszont fix, hogy többet semmilyen nyitott ajtó mellett nem fogok cigizni...
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Escape room ~ Mark, Usui   

Vissza az elejére Go down
 

Escape room ~ Mark, Usui

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Kerülőúton - Usui, Reev
» Psyco in the school - Elee & Mark

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: A világ legvégén :: This is Hollywood! :: Archívum-