Az oldal teljes tartalmát csak regisztrált és elfogadott karakterlappal rendelkező felhasználók tekinthetik meg!
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
KARAKTERES HÍREK
2017/2018-as tanév II. félév
Üzenődoboz
USERES JÓSÁGOK
STATISZTIKA
ÖSSZESEN
81 fő - 46 férfi / 35 nő
VIZUÁLIS KOMM.
11 fő - 6 férfi / 5 nő
KLASSZIKUS KOMM.
12 fő - 7 férfi / 5 nő
MŰSORGYÁRTÁS
9 fő - 4 férfi / 5 nő
MARKETING KOMM.
7 fő - 2 férfi / 5 nő
FILMMŰVÉSZET
13 fő - 8 férfi / 5 nő
OKTATÓ
5 fő - 3 férfi / 2 nő
VÁROSLAKÓ
24 fő - 16 férfi / 8 nő
Latest topics
» New Possibility
Kedd Júl. 03 2018, 22:01 by Judith Moody

» Befejeztük! - archiváltató
Szomb. Ápr. 07 2018, 08:20 by Vincent Sparks

» Szalmaszál - Reeve-Eric
Pént. Ápr. 06 2018, 13:20 by Reeven Callagher

» Rosemary Marshall-Gray
Szomb. Márc. 17 2018, 21:56 by Rosemary Marshall-Gray

» Familiar stranger
Hétf. Márc. 05 2018, 07:10 by Judith Moody

» Átalakítás
Vas. Márc. 04 2018, 18:32 by Isabella Williams

» Hurtful love - Reeven*Felix
Vas. Márc. 04 2018, 00:13 by Felix Kaleolani

» Claire és Kouji
Szer. Jan. 03 2018, 10:50 by Claire P. Collins

» The hurt, the blame - SammyEric
Szer. Dec. 27 2017, 22:59 by Eric A. Blake

» Christopher & Kouji - it's your bad luck that you crossed my way
Szer. Dec. 27 2017, 02:32 by Christopher Matthew Hart

Top posting users this month
Design: Izzie & Bree

A jobb megjelenítés érdekében használj Google Chrome böngészőt!

Share | 
 

 Only girls - Allegra & Valerie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Valerie Hunt
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 98

TémanyitásTárgy: Only girls - Allegra & Valerie   Szer. Nov. 26 2014, 12:02

Agybajt kapok ettől a csávótól. Már Sebastiannak is említettem, de akkor még nem hittem, hogy hosszabb távon is együtt kell vele dolgoznom. Amúgy sem modelleket akarok fotózni életem végéig, de sajnos kell a gyakorlat ez pedig egy jó cég, jó megbízással, ha pedig jó képeket készítek jó ajánló levelet adnak majd. Nekem pedig kell az ajánló levél. A lány sokkal normálisabb. Profibb és nem csak beképzelt. Tudja mit kell csinálnia, hogyan kell azt. Vele sem először dolgozom együtt... de vele soha nem is volt gondom. Na meg ő a szememnek is érdekesebb látvány, mint ez a magamutogató majom, akin valójában annyi izom sincs, mint rajtam. Pedig én sem gyúrok, nem is lenne szép, ha nő létemre kigyúrnám magam, de könyörgöm. És persze lányok ezrei ledobnák neki a bugyit, csak mert a kimázolt képe egy magazin címlapján szerepelt.
Végre kikapcsolom a gépet Mr. Tökéletlenülbarom pedig rögtön oda is fordul a modelltársához, hogy most neki csapja a szelet. Egy darabig figyelem, miközben összepakolok, aztán megsajnálom a csajt, bár lehet őt nem zavarja annyira, hogy így rámásznak, engem az is idegesít, hogy hallgatom, így könnyed léptekkel közelebb megyek, és megszólalok.
- Allegra, a következő fotózás előtt szeretnék valamit megbeszélni veled. Ráérnél egy csésze kávé erejéig?
A kávé az aduászom. Megfigyeltem többször is, hogy azt iszik, és mivel elég sok kávé függőt ismerek, azt is észrevettem, hogy ő is nehezen mondana nemet a fekete löttynek.
- Elkenődött kicsit a szemkontúrod, menj mosd le! - pillantok rá a srácra is, s bár egyáltalán nem történt ilyesmi, az ahogy a szeméhez kap a szavaimra bőven elég, hogy mire kiér az öltözőbe szörnyen nézzen ki. Amatőr. De tényleg.
- Bocs. Enyhén idegesít - mosolygok rá a lányra ismét, aztán a korábbi válaszától függően pakolok össze és reményeim szerint vele együtt ülök be a sarki kávézóba.
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Only girls - Allegra & Valerie   Csüt. Dec. 04 2014, 18:39

Szokásos munkanap és sajnos az ilyesmi már nem tudja igazán lázbahozni Allegrát. Csupán a fotózás része, de a többi monoton kényszer. Viszont ez alkalommal nem látszik rajta semmi, még a fotózás előtt sem. Nagyon sokat tanult Oliviától, azt, hogyan legyen kelendő áru, akiért bárki térden állna. Ahogy eddig is csinálta, a kamera előtt csaknem személyiséget vált, ragyog, vagy éppen szomorú, ha kell, esetleg igazi díva, bármit kinézne belőle az ember. Most viszont bájosan kell mosolyognia, és megy is neki, pillanatok alatt vidám, érzelemdús lány lesz belőle pár fotó kedvéért.
Amikor készen vannak, a modelltársa azonnal kapva kap az alkalmon, hogy Allegrával beszélgessen kicsit, neki pedig alkalma van kipróbálni gyakorlatban a tanultakat. Az első és legfontosabb feladata, hogy elnyomja a személy és alapvetően az emberek iránt érzett erős undorát. És egész jól leplezi, a másik modell pillanatok alatt a tenyeréből eszik, mégis olyan elérhetetlen, mint eddig. Tudja, hogy meg kell kedveltetnie magát, mert jót fog tenni a karrierjének és ha ez a szó elhangzik, ő nagyon-nagyon sok dologra képes.
Hála istennek nem kell sokáig játszania magát, érkezik a felmentősereg Valerie személyében. Ahogy a fotós lány megérkezik, végigpillant rajta, jéghideg, kék íriszeivel néz rá.
- Legyen. - Egyezik bele egy apró bólintással. Alapvetően nem szereti a társaságot és nem is érzi, hogy bájolognia kellene a lánnyal, még csak egyetemista, habár ügyes, az emberek nem kapják fel a nevére a fejüket. Így nem igazán tudja kihasználni, amit kicsit bán, dehát... a kávé. Az egész napos hajsza és visszafojtás után az ajándéka nem más, mint egy csendben elfogyasztott kávé és egy szál cigi, ez még motiválja, ez segíti neki túlélni egyik napot a másik után mindenféle kiborulás vagy éppen kemény viselkedés nélkül.
- Nem te vagy az egyetlen. - Mondja végül a lánynak, amikor azt mondja, a férfi idegesíti. Kit nem idegesít egy ilyen ficsúr? Pont Allegrát ne irritálná? Amúgy is allergiás a férfiakra, képtelen tisztelni őket vagy csak emberszámba venni. Legalábbis elég nehezen megy neki. Valerie viszont ügyes fotós, talán ezért hajlandó szóbaállni vele, és ha jól tudja, ugyanarra az egyetemre járnak jelenleg.
Mielőtt még indulnának a kávézóba, felveszi a szövetkabátját, mert ha valamire, hát a testére, az egészségére kényes és igyekez minél inkább vigyázni rá. Bár szokás szerint élő paradoxonként, amint kilép az épületből, rágyújt egy cigire. Egész nap nem szívott, mert a hátán végigfut a hideg, ha a menedzsere tiltására gondol, miszerint nincs cigi munka közben. Az egyetlen ember a világon, akinek hatalma van felette és megmondhatja, mit csináljon, még akkor is, ha ő nem akarja. Ennek ellenére megkínálja a lányt egy szállal, hátha dohányzik ő is, aztán visszarakja a dobozt a táskájába. A sarki kávézó felé tartva kicsit gondolataiba mélyed, nem egy csevegős fajta. Ha van valami téma, akkor kifejti véleményét, bár kérdésekre nem mindig válaszol, de ilyenkor még csak meg sem erőlteti magát. Túlságosan belefáradt ő a színészkedésbe mára, inkább marad önmaga.

_________________


Vissza az elejére Go down
Valerie Hunt
avatarKlasszikus kommunikáció
Életkor : 25
Hozzászólások száma : 98

TémanyitásTárgy: Re: Only girls - Allegra & Valerie   Hétf. Feb. 16 2015, 15:16

Nem tudom eldönteni, hogy azért ilyen rideg néha, mert unja a helyzetet, vagy valóban ilyen. A kamera előtt egy angyal, de az a lány, aki elfogadja az ajánlatom teljesen mást sugároz. Ez persze engem nem tör le a srácra fogom, aki egyértelműen szörnyű és ebben láthatóan egyet értünk, így sokkal vidámabban indulok a kávézófelé. Bár a társaság csendes, csak cigarettával kínál. Amit egy fejrázással utasítok vissza. Azon agyalok pontosan mit is fogok neki mondani. Mert valójában nem a munka miatt akartam vele beszélgetni, csak pár kellemes percet szerettem volna magunknak. Kicsit jobban megismerni, megtudni mi érdekli... Mondjuk, hogy "randi" a lánnyal, aki tetszik. Persze nem hivatalos és ő még csak nem is sejti.
A kávézóba érve egy cappuchinot kérek, megvárom még ő is rendel, aztán rápillantok, mostanra kész kéne lennem a tervvel, de nem vagyok, így mással kezdek:
- Fáradtnak látszol. Mennyi idiótaságot súgott a füledbe, amíg fotóztalak titeket? - érdeklődöm kedvesen és nagyon megértően, átérzően pillantok rá, elvégre borzalmas lehet ilyen amatőrökkel együtt dolgozni. S ha már ide jutottam gondolatban erre is rákérdezek.
- Egyáltalán miért őt választották a sorozathoz? Annyira... amatőr. Nagyon zavaró, ha egy beállítást ennyiszer kell lefotózni. Ha egy profibb valakit tettek volna melléd, fele ennyi időre nem lett volna szükség. De most attól tartok sok lesz az utó munkám is - sóhajtok egyet, és megrázom a fejem, ezzel is kifejezve a nem tetszésem. Hiába. Egyszerűen nem volt könnyű nap. Kíváncsi vagyok ő mit gondol. Amíg pedig csacsog, addig kitalálom mit is akarok tőle. Persze nem valójában... arra vannak elég konkrét elképzeléseim.
Vissza az elejére Go down
Allegra Jhonson
avatarEgyszer volt, hol nem volt...
Foglalkozás : Modell
Hozzászólások száma : 121

TémanyitásTárgy: Re: Only girls - Allegra & Valerie   Csüt. Márc. 12 2015, 22:42

A mai fotózás sem volt egy egyszerű menet. A legjobban egyedül szeret ragyogni a kamera előtt, de simán el tudja játszani, hogy mennyire szerelmes vagy szereti a partnerét, ez sem gond neki. Kár, hogy a való életben nem ilyen jó színész, valószínűleg keresettebb lenne. Ha nem lenne ilyen hűvös, nem lennének ilyen kemények a vonásai. Legalább az éles emberutálatát tudja véka alá rejteni, inkább csak unottnak tűnik, vagy fáradtnak. Sok-sok év gyakorlás.
Valerie elutasítja a cigit, de ő maga attól még rágyújt, mert ez a szabadsága. Ilyenkor lélegez fel, ilyenkor lehet kicsit tényleg önmaga - még ha ez a való nem is olyan sziporkázó és szórakoztató, mint a kamerák előtti Allegra. Mielőtt még belépne a kávézóba, szív egy utolsót, eldobja és eltapossa a csikket. Lehet, hogy nem valami kedves szemetelni, de valahogy nem tudja meghatni. Leülve pedig egy hosszú kávét kér, valami jó erőset, hogy felpörgesse kicsit.
- Fárasztó dolog modellnek lenni. - Állapítja meg végül csendesen, ahogy egy pillanatra elidőzik a tekintete Valerie szemein. Kicsit el is kalandozik, pedig nem szokott, amikor pedig ezen kapja magát, sóhajtva húzza ki magát, egyenes háttal ül, szépen. Nem engedheti meg magának, hogy görnyedt tartása legyen.
- Nem többet, mint szoktak. Csak nem tudják elfogadni, hogy sosem kapnak meg egy ilyen nőt, mint én. - Fejti ki véleményét a szerencsétlen fatökűekkel szemben. Kis farok - nagy arc, ez a párosítás az, ami abszolút nem Allegra stílusa. Sosem tudja egy ilyen ficsúrral együtt tölteni pár óránál többet, de legalább addig még jó képet is tud vágni hozzá.
Amikor megkapja a kávéját, ott gőzölög előtte, összepréseli ajkait, majd elernyednek a vonásai. Kicsit lejjebb hajol, pár rakoncátlanul előrecsúszó, barna hajtincset visszatűr a füle mögé. Lehunyt szemekkel szippantja be a finom illatot, halovány mosollyal fogja meg a kis csészét és iszik belőle pár kortyot, közben figyeli Valerie mondanivalóját is természetesen.
- A menedzserem egy seggfej, de nem ad olcsón. Talán nem volt rá keret. - Mondja végül, kicsit oldalra biccentve a fejét. - Kár, hogy neked senki nem fogja megfizetni, hogy több munkád van vele. Vagy igen? - Kérdezi, mert igazából még soha nem beszélgetett a fotósokkal, főleg nem kávé mellett és főleg nem ilyen... normálisan. Tényleg igyekszik normális lenni, mert egy Valerie-féle ismerős mindig jól jöhet neki. Valahol tényleg nem tehet róla, hogy nagyon sokan igyekeztek az összes emberi érzést kiirtani belőle, vagy legalább eldugni őket mélyre. Mára már ő maga sem hisz benne, hogy van szíve.
- Mintha láttalak volna az egyetemen... te is a Francesre jársz? - Kérdezi végül, pedig nem szokott olyan kíváncsi lenni, de még mindig sokkal jobban viseli, mintha az ő lelki világába akarnak belemászni. Azt az emberiség érdekében elkerítette szögesdróttal.

_________________


Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Only girls - Allegra & Valerie   

Vissza az elejére Go down
 

Only girls - Allegra & Valerie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Frances University :: M'ért ne léphetnél át? :: Lazíts! :: Archívum-